fredag 14. november 2008

SnillHar du lest denne boken? Den handler om Lussi, en søt og snill liten jente. Ren og pen og flink. Så snill at de andre ikke merker at hun er der. En dag blir hun borte. Helt borte. Hun forsvinner bare inn i veggen og blir værende der. Snill anbefales for alle søte jenter som må øve seg på å bli sett, som må øve seg på å bli hørt og som trenger å komme ut av veggen.

Det er underlig hvor fort man har lyst til å forsvinne. Selv bråkete jenter trenger det fra tid til annen. Bare for å få fred. Da gjelder det å gjøre som Lussi. Man må rope; Nå er det nok! Så kan man slette alle negative kommentarer som kommer på bloggen, fra nå og til evig tid. Fordi dette er mitt åndsverk, min historie og min måte å blogge på. Riktig god helg til alle!

78 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Den er vel ikke noe som ligger under juletreet fra mann og barn kanskje:-))
Deilig med boktips..skal sjekke den ut ja..
Verdens herligste helg til deg&Stooor klem fra Randi

happy in pink sa...

vil bare ønske deg en rolig og fredelig helg:)))
klem tara...

Rådyrveien sa...

Er innom for å ønske deg en suuper fredag og helg!!
Håper stormen avtar her... Du er i din fulle rett til å slette de kommentarene du ikke vil at skal være med i bloggen. Sånn er det bare - det er DIN blogg og DU bestemmer!!

GOD HELG!

Hilde :)

Rosa sa...

God helg til deg og dine, Emmeline.

stor klem fra rosaheimen

Anonym sa...

Ja, den boka er flott; som alle Gro Dahles bøker er!
Ser du har tatt helgevasken på bloggen :) Gøy å få følge med på den. Joveig

Ida sa...

Hurra!!! Godt å se at du lar dette prelle av deg :-)

Flott boktips - den må jeg ta en kikk på!

Ha en superfin helg!
Klem

Krusedull sa...

Ja, denne boken er så bra! Og har så fine illustrasjoner! Tror det blir julegave til noen jeg kjenner. Det er nok mange som kan trenge å bli litt mindre snill, litt mindre "flink pike". Bra at du tør å si i fra! Ingen vits å ta i mot eller "ta vare på" negative kommentarer e.l. Stå på! Ta vare på deg og ditt! ; )

Lynetmor sa...

Hei, jeg så tegneserien som sikkert er basert på boka på barne tv sist uke :-) Kjempe bra! Ønsker deg en kjempe fin helg :-)

Maria Louise sa...

Stå på min venn!! :?

MonaLisa sa...

Den SKAL jeg ha - sånn er det bare med den saken:) Ønsker deg en superduper dag lille venn!! Har du hørt om å "knyte gulltrå"? Noen gjør det ( visuellt ) hver morgen for å beskytte seg mot drittsekker. Fnis:) Jeg har prøvd jeg - og man blir litt tøffere!! den sier "hit men ikke lenger" så da blir det sånn! Heia Emmeline. Stor klem

christinasinteriør sa...

Heisann!
Sikkert noe jeg ikke har fått med meg igjen!!
Men er innom for å ønske deg og dine ei nydelig helg!
Måtte alle voksne mennesker være snille mot hverandre!!
Klem fra meg!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hej Emmeline!

Eg har ikke lämnat noen kommentar till det tidigare inlägget, kun førdi eg blev chockad och inte viste vad jag skulle skriva. Chockad över vissa av kommentarerna jag läste.

Kom ihåg - det är DIN BLOGG. Du får skriva vad du vill och hur du vill. Du ska inte behöva acceptera elaka kommentarer och personliga påhopp. Slett dem!

Vet att vi är många som läser din blogg førdi vi liker det du skriver. Husk oss och tänk ikke på de andra. Du är en flott dame Emmeline! KLEM fra Jill.

mali-mo sa...

Heier på deg jeg ;)

Javisst er det lett å gå i snill-fellen. Det vet jeg godt!!! Men jeg er så heldig (!) at jeg har etpar mennesker i mine mer perifere omgivelser som absolutt får meg til å bli alt annet enn snill, og det er i grunn litt bra;)

Her er det lesedag hos meg i mali-mo heimen. Eksamen nærmer seg med stormskritt og inne i hodet mitt har hjernen overbevist seg selv om at jeg kan flyte på tidligere kunnskap, så motivasjonen er lav ;) Neppe smart.

Mannen kommer tilbake fra jobbreising idag, skal bli herlig å ikke være "alenemor" nå i helgen ;)

Håper du får ryddet vekk ting som forstyrrer deg og gjør tanker trøblete, både fra bloggen, hodet og hjertet. Klem fra meg.

Reggy sa...

Sånn skal det låte;)

Takk for god kommentar på bloggen min, varmet den også.

Klem.

Blått er flott sa...

Den boka har vi lest, og vi har sett filmen på barne-tv :)
Nydelig bok!

Tror de krasse kommentarene kommer fra folk som er misunnelige jeg!!
Er ikke mange som får så mye respons på innleggene sine som deg, og de aller fleste liker måten du skriver/blogger på :)

Godt du er som gåsa!! :)
Ha en flott helg!

aase sa...

Kjære deg emmeline, jeg blir helt forskrekket for hva folk finner på!! Bloggen din er super og jeg førtsetter å komme som alle de ande!!

Godt at ting kan slettes!!

Jeg skulle også,som mange andre bare innnom å ønske en flott helg!!!!

Emmas Verden sa...

Enkelte har ikke sperrer og tror de kan uttale seg om det de vil..men hva er meningen med å såre andre??Det har jeg aldri forstått meningen med..
Du har en flott blogg og jeg liker din humor og ironi!!
God helg til deg og dine!!
Klem Anne ;)

Anonym sa...

Helt enig!! Stå på Emmeline og god helg;) Laila.

Karen sa...

Har ikke fået læst din blog længe. Dit indlæg om IKEA er super cool og "sidder lige i skabet".
Jeg var i IKEA da det blå røde var blevet sat op.(Ugen før var det der ikke). 3 uger efter var jeg der igen, da var rigtig rigtig meget sat ned med 30-40%...hvilket tyder på de har opdaget at det ikke sælger, da det slet ikke er julet.
Personligt er jeg vild med det blå røde tema....men ikke som julepynt.

Du har en utrolig fin blog.
De små bittersøde kommentarer fra en annonym tyder kun på EN TING....
"Misundelse er en grim ting"

Karen i Danmark

RedRobin sa...

Hmmm, jeg skjønner at det har skjedd noe jeg ikke har fått med meg - oppdaget det via Prinsessa... Synd at folk skal være så gretne og smålige, ja la oss si det rett ut: DUMME FJOLS!! :o) Håper og tror at du evner å heve deg over tullballet og fortsetter som du holder på - digger deg vettu!!

Ha en super helg! :o)

Tante Mimmi sa...

Den er bra søt! Har sette den på barnetv også! Det var så fasinerande når alle ungane kom ut av veggen! Trur det er mange der inne!
god helg

Kreoline sa...

Hei på deg Emmeline, endelig en liten kommentar fra meg. Trist med anonyme kommentarer, men ikke legg de til hjertet ditt, du har en fantastisk koselig blogg som jeg er innom titt og ofte, du skriver så godt at jeg blir i godt humør av DEG. Innlegget om Ikea var knallgodt, og den anonyme kommentarskriveren bør vel kanskje heller lære å oppføre seg, og ikke minst lære "kommaregelen", haha.
Ha en kjempefin helg, og fortsett å være den gode humørsprederen du er. En stor klem fra Mona.

Jorunn sa...

Kjære Emmeline,
Har ikke helt fått hva meg hva som har skjedd, men synes det er leit at noen kan være så smålig å kaste dritt her inne i blogglandia. Komme med sure oppstøt som anonyme. Usj, de kan finne seg noe bedre å gjøre. Ikke fatter jeg hva som driver dem, men det er mange dyr i arken...
Drit i dem som ikke gir deg noe positivt, velg å overse det og legg heller vekt på de mange som setter uendelig stor pris på deg Emmeline! Vi er gla i deg!!
Ønsker deg ei fin helg!
Klem

Lena Bekkholt. sa...

Den boka må jeg få tak i;)
Bare fortsett og blogge slik du har gjort,GO GIRL!!

Anonym sa...

Hei Emmeline
For meg er du en daglig inspirasjon både når det gjelder å lage det litt koselig hjemme, og å ta litt humør med i hverdagen. Du har en fin hånd med det norske språket. Godt å se at du vandrer videre og ikke lar en anonym ødelegge for ditt engasjement på bloggen din. Ha en god dag
Hilsen Gunhild

Den gode feen sa...

Verdens beste helgeklem til deg :)

hvorfor ikke... sa...

Hærlig innlegg!
Ja, bråkete jenter trenger det iblandt!
Dette innlegget må jeg lagre på favoritter...så jeg finner det, når jeg TRENGER det! Du er så veldig god Emmeline!
...og kan du fatte at de ALLTID er anonyme de ekle kommentarene!!!
og kan de ikke bare gå videre???
Misunnelsen er en sterkere enn seksualdriften...sies det...Det kan virke sånn, ja!
Jeg hisser meg vist litt opp nå... Men jeg ville bare si: FORTSETT i "Emmeline ånden" Jeg elsker det, du bringer latter og glede til de tusen hjem...nå blir jeg rent poetisk...eller kanskje patetisk, hehe! Ikea-innlegget var frydefullt og kreativt til tusen!

Ha en knakende flotters helg!

Ingrid sa...

Jeg støtter deg! Det er din blogg, og du bestemmer hva som skal befinne seg av kommentarer og utsagn på den. Slett det som ikke hører hjemme her, du! :)
Innleggene dine er morsomme og har snert - den som blir provosert av sånt, kan bare ha det så godt.
God helg og klem til deg :o)

Anita sa...

Gro Dahle har noen flotte bøker, kanskje ikke helt for de minste, men for oss VOKSNE damer er de perfekte! Ha en flott helg, kjære du!!!

Kari - My home is my Castle sa...

Vil bare innom en tur for å hilse på og ønske deg en god helg :))

Noen mennesker eier ikke sperrer, andre mangler både oppdragelse OG folkeskikk !!!

Fortsett med din herlige blogg kjære Emmeline :))))
Vi står bak deg alle sammen ;)

Stoor klem fra Kari

Anniche ♥ sa...

HEIA , HEIA EMMELINE!!!!! ELSKER BLOGGEN DIN , OG DU ER VEDENS SKJØNNESTE JENTE :)

STOR GOD HELG HILSEN
A

daisy sa...

Hei, Emmeline!

Flott boktips, den må jeg sjekke ut! :)
All ære til deg for din flotte blogg! Du har all rett til å slette negative kommentarer du får - det er DIN blogg!! At folk gidder å legge seg borti hva andre folk blogger om skjønner jeg ikke i det hele tatt, men dem om det.. Håper du ikke får så mye å gjøre fremover, i allefall! :)

Ønsker deg en god helg! :)

Frk Fischer sa...

Takk for at du er du...digger bloggen din!!! God helg fra meg!!!

Anonym sa...

Hei Emmeline
Jeg fulgte debatten din på bloggen seint i går kveld og hadde problemer med å få sove etterpå. Du er jo bare et menneske du også. I dag ser jeg at du har slettet de to innleggene og det er klokt. Du imponerer også i dag med hvordan du klarer å avslutte debatten på en veldig elegant måte med denne boken. Det er derfor vi kommer igjen og igjen til denne bloggen. Du har din egen vri og som regel er den veldig stilig. GO GIRL vi digger deg. Klem Kathrine N

Huset på landet sa...

Jeg har ikke fått med meg hva det er slags kommentarer du har fått på bloggen din, men jeg vil bare si at jeg synes du har en utrolig bra blogg! Det er ofte jeg sitter her og humrer for meg selv når jeg leser dine innlegg!

Det er utrolig dårlig at noen skal forsøke å ødelegge for andre. Det er DIN blogg, og du kan skrive akkurat hva du vil!!

Ha en strålende helg!! STÅ PÅ!!!

hvorfor ikke... sa...

Takk for at du velger å rydde opp ved å slette...og ikke, ved å lukke døra for andre enn interiørbloggere. Det er jeg VELDIG GLAD for!!!!!

Karna sa...

Hva i alle dager Emmeline?!?! Nå har det skjedd noe som jeg ikke har fått med meg igjen.....STÅ PÅ EMMELINE!!

Hvis folk ikke har noe godt å si, la vær å si det!!!!!!!

GOD HELG!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Hei! Jeg har ikke fått med meg alt som har skjedd her, men noe og nok vil jeg si. Flott at du vasker bort de slemme ord fra bloggen din. For du skal vite at jeg og mange med meg synes at bloggen din er helt topp! Og det er en grunn til at vi kommer tilbake til den igjen og igjen... Stå på kvinne!!
Mvh Tina

Karoline sa...

hei!
glad du slettet, ingen grunn til å måtte ha drit fra andre på siden sinn. slikt forsurer. alle vi som ser deg som du er vet at du tåler konstuktiv kritikk, men det du fikk var på grensen til sykt...
ferdig med det!!! vi andre setter som du vet umåtelig stor pris på deg!
ha en herlig helg, og tenk på det jeg sa...hadde vært koselig om du vil da...;)
god klem

Shirley sa...

Hei Emmeline!

Va innom Prinsesse Elin og forsto her hadde vore bråk, men ikkje har eg fått de me meg. Atte folk gidde seie nå eg. Syns du har ein super blog. Du e ein av dei få så eg faktisk stoppe opp og lese litt i sjå og eg syns du skrive utruligt morsomt. Venta i spenning i sommar kossen de jekk me IKEA traileren - ha ha ha! Ha ei super duper helg.
Shirley

Alex sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Aina sa...

Synd det virker som janteloven gjelder i Blogglandia også, er en populær og godt likt av de fleste, er det alltid noen som må prøve "trykke" en ned.

Liker bloggen din og det du skriver jeg, slik som de fleste.
Så fortsett som du alltid har gjort, til glede for oss som vet at du er unik og skriver superbra.

God helg til deg vennen!

Klem fra Aina.

9na sa...

Hmm her har det skjedd ting skjønner jeg. Husk at Kardemommeloven gjelder i Bloglandia da... God helg til alle uten tull!!!

Anonym sa...

Kjære Emmeline !
Håper ikke alle nå vil blokkere oss anonyme da...
Jeg koser meg sånn med historiene dine.Ja ikke bare meg ,men jeg pleier å si til mannen i huset :vil du høre en morsom Emmelinehistorie?Så leser jeg og vi gapskratter (spesielt busshistoriene !)
Kjempeglad i deg og alle flotte flinke bloggdamer ,dere inspirerer meg masse og er utrolig raus som lar oss andre få ta del i private bilder ideer ja jeg har ikke ord på hvor snillt det er !!!
Til dere anonyme med dårlige hensikter :looser..
Kjempegod helg til deg fra meg

Alex sa...

Måtte slette meg selv siden det var vondt å lese kommentaren pga alle feilene.
Bli litt engasjert sjø :)
Patetisk folk som slenger dritt om andre.
Har vel erfaring kan du tro.
Jeg har også begynnt å slette dem.

Hvorfor skal noen få ødlegge når flertallet er positiv ?
Vet ikke...jeg vet bare at de ikke har det bra ;)

Ha en fin helg kjære deg ;)

Lemi sa...

hei hei.. skjnne godt at du blir forbanna og kanskje lei deg.. har ikke fått me meg disse kommentaran d gjeld, men e likså gla førr d egentlig.. stå på! u e nokka førr deg sjøl du, og d e d mange av oss som like og sett pris på!!

u go girl!!

Fjordheim sa...

Fortsett å blogge som du har gjort. Er nok ikke enig i alt du skriver, men det er ikke mange en er enig med alt i? Men da lar jeg heller være å si noe. Det er jo det som er så flott med bloggen. En kommenterer bare der en har noe positivt å si, syns jeg.
Føler ikke for å konfrontere folk på bloggen. Vil at det skal være et "fristed" der jeg kan glede meg over flotte bilder og kreativitet,
Syns du skriver veldig bra. Sitter ofte å humrer når jeg leser dine innlegg.
Ha en flott helg med øvelser av å være deg selv med din humor og dine ord :)

ENGEL sa...

stå på!skjønner at ting har skjeddher!synes bloggen din erknakende go,hva andre synes driter vi i!men stygt å være så feig å ANONYM da!de som har slemme kommentarer er noen f...feige folk for de skriver aldri inn navn!!!!
nei,fortsett du,og masse god helg tildeg!

Anonym sa...

Kritikk må man tåle! Det har du vel(så vidt jeg kan huske)selv skrevet, Emmeline? Men kritikk skal være saklig, og de nevnte innleggene har slett ikke vært saklige. De har neppe (tror jeg) vært skrevet på grunn av misunnelse, men for å såre - i mangel av andre kanaler for å få utløp for gørr/frustrasjon/sinne/ diverse andre problemer. Emmeline - du bringer mye glede og latter til bloggere (og andre) rundt om i land og utland. Emmeline - du har evnen til å skrive en tilsynelatende kun morsom historie, men som likevel gir rom for ettertanke. Jeg synes du er tøff som gir "de anonyme" (som bl.a. meg) mulighet til både å lese og kommentere det du skriver. Det innebærer selvfølgelig en risiko for at "kritikere" kommer med sine lite passende kommentarer.
Når det gjelder kritikk: Kan man egentlig kommentere andres meninger og smak på en måte som virker som konstruktiv kritikk? Hmmm, som: Du liker hvitt, men jeg synes du heller skal like beige... Nei, jeg tror ikke det. Man kan selvfølgelig være uenig i andres meninger, men da bør man være konkret i sin uenighet. Det finnes ikke fasitsvar eller riktig/feil når det gjelder meninger!
Å være anonym her på www gir selvfølgelig en slags trygghet: Skrive hva man vil, uten å måtte stå til rette for det! Det gir kanskje en følelse av kontroll/makt for disse "kritikerne" som har behov for å gi utløp for sin frustrasjon/sine e.l. Jeg håper du forsetter å skrive slik vi kjenner deg, Emmeline, og ikke lar deg begrense av sinte og frustrerte kommentarer. Slett dem!!! Beklager at innlegget ble altfor langt... Mvh T.

Anonym sa...

Du er såååå kul, Emmeline! Nok en gang fortjener du ros for bloggen din!!

Hvit Stil sa...

Kjære Emmeline

Jeg DIGGER bloggen din, og håper at du gir binge i de anonyme kommentarene.

Ofte leser jeg høyt til mannen min(og Celine), også ler vi så vi griner av for eksempel Billeba. Julepyntinnlegget fra IKEA var fantastisk, så hva disse negative anonyme har å klage på er uforståelig for oss.

Med ønske om en fantastisk helg for Emmeline og emmelinefamilien fra Christine, Preben og Celine

Anonym sa...

Du har en fantastisk blogg som er en stor inspirasjon for meg og mange fler.
Og kjipe kommentarer som folk ikke kan stå for, men må være anonyme for å tørre å publisere....de er ikke verdt å tenke på. De betyr ikke noe.

Har lest bloggen din lenge, og nå legger jeg deg til på mine favoritter sånn at jeg kan stikke innom enda oftere.

Ha en utrolig flott helg emmeline :)

Stor klem :)

livetpåfyran sa...

Vilket bra boktips!!

Jag tycker man ska våga visa vem man är och var stolt över det men man ska vara rak,tydlig, snäll och trivsam mot andra människor. Vill man själv mötas med respekt måste man också respektera andra.

Jag önskar dig en härlig helg, kram Pia

livetpåfyran sa...

Vilket bra boktips!!

Jag tycker man ska våga visa vem man är och var stolt över det men man ska vara rak,tydlig, snäll och trivsam mot andra människor. Vill man själv mötas med respekt måste man också respektera andra.

Jag önskar dig en härlig helg, kram Pia

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Har vært inne på bloggen din flere ganger gjennom disse månedene jeg har blogget. Bloggverdenen er så stor, så jeg har i grunnen bare kommentert de bloggene som kommenterer hos meg, men jeg har fått med meg at du er en av de som har blogget lengst :-)

Det er synd med negative bloggere, selv her inne i interiørbloggenes verden, men vi kan ikke regne med å bli forskånet her heller. Selv er jeg vant til en tøff tone fra diverse diskusjonsforum, og det er greit, for det er jo forum for meningsutvekslinger. Synes selv det er gøy å diskutere på en saklig måte... Men blogge gjør jeg kun for gøy og uten å interessere meg for om andre synes det jeg blogger om er helt på trynet, om du skjønner hva jeg mener? Lurer ikke på hva anonyme bloggere der ute synes om den stilen jeg har i hjemmet mitt eller ordbruken min i bloggen. Jeg har fått så utrolig mye bra inspirasjon av alle bloggdamene her ute, og det kunne ikke falle meg inn å skrive en kommentar hvis det er en stil eller et møbel jeg ikke liker...

Blir litt langt dette, men jeg følte for å gi min støtte til deg og fortelle at jeg i dag har fått min første negative anonyme kommentar på min blogg også. Veldig alvorlig er det ikke, men jeg skjønner ikke poenget. Kommer likevel ikke til å stenge av for anonyme kommentarer, i hvert fall ikke foreløpig, og håper at disse frustrerte fruer der ute kan finne andre forum hvor de kan få utløp for sine meninger; jeg er ikke interessert... Et lite tips til dem: Finn et diskusjonsforum!

Ha en flott helg!
Klem fra Britt :-)

minishabby sa...

God kveld!
Tror faktisk ikke at jeg har lagft igjen noen kommentar til deg tidliger. Men har lest mye i bloggen din. Du har en utrolig morsom måte å skrive på. Veldig lett å leve seg inn i det.
Håper du ikke tar deg nær av de anonyme oppgulpene. Jeg trives godt her inne, og du har enormt mye fint å vise.
Ha en flott kveld og helg. Jeg fortsette å følge deg.
Klem Elin!

Liv Elin sa...

Har du nå fått pes igjen nå da Emmeline! ? Kjære vene !

Synes du er tøff jeg - som hever deg over det , og fortsetter å være den du er !

Det er sjeldent jeg ikke drar på smilebåndet eller ler høyt , når jeg leser innleggene dine - stå på du Emmeline !

God helg + klem fra meg ! :)

Ingunn LGF sa...

Takk for flott boktips! Keep up the good work Emmeline og ikke la deg stoppe av noen stakkarer.

Ha en flott helg,
klem fra Ingunn

Mona. sa...

Vil bare ønske deg en fin-fin helg,uten ekle,feige kommentarer.....du gjør helt rett i å slette dem !!! Stå på som du pleier......klem fra nord :)

Mona. sa...

Vil bare ønske deg en fin-fin helg,uten ekle,feige kommentarer.....du gjør helt rett i å slette dem !!! Stå på som du pleier......klem fra nord :)

Tyra sa...

Heia, Emmeline!!
Må bare få sagt at jeg er glad i å lese alle historiene du forteller! Alle dine betrakninger om livets små og store trivialiteter har satt igang lattermusklene mine mer enn en gang...
Jeg er så glad du er tilbake!!
Hev deg over enkeltes feige og trangsynte kommentarer, og gå videre!
Ha en strålende helg til deg og dine!!

prinsessa sa...

God morning sunshine:O)
Har vært oppe siden 5 og bare ni kosa meg på bloggen. Er i super julestemning og prøver å finne inspirasjon til ting jeg kan gjøre her hjemme. Les: det forsømte hjem. Blir det når man sitter forran symaskinen å syr dagen lang. I går var en koselig dag i skolehuset. Flotte mennesker og bra salg. I dag blir det bedre. Har hørt rykter om det kommer en del.
Men først skal jeg følge prinsessa til frisøren noe som hun mener er bortkasta penger mens mamma mener at hun må klippe tuppene. Så skal jeg handle og til slutt på stoffbutikken. Så er det skolehuset og etterpå i 9 års dag! Puh....En stille og rolig kveld håper jeg der jeg sitter på min trone og hersker over symaskinen. Forhåentligvis blir det noen julegaver som blir sydd i de små timer. Har fått ønskeliste fra familien....å hjelpe meg den er laaaaaaaaaang. he he. Men i disse økonomikrise tider( som jeg ikke merker så veldig mye til) kan jeg spare noen kroner der ja. Å da kan jeg bruke de resterende kronene til dill til heimen. he he. Økonomisk sans.....neppe.

Skulle bare innom for å ønske deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Heia Emmeline!!
Det er så morro å lese bloggen din!
STÅ PÅ;) og hev deg over de missunnelige "kjærringene" som er så full av eder og galle at de må spre det rundt om seg også..
Ha ei go helg!!

goklæm fra Marita i Trondheim

lilla-lykke sa...

Denne boken er kjempe bra! Den er faktisk på pensum for førskolelærerstudenter :)

mali-mo sa...

Innom igjen jeg...sånn er det med eksamensforberedelser, de blir fort krydret med litt blogging ;)

Ville bare sende deg en god-helg-klem ;)

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Er ikke noe flink til å skrive kommentarer, men du skal vite at bloggen din er suuuper!!
Du skriver så godt at jeg sitter her å ler "å ser det for meg" mange ganger..
Nei, gi blaffen i hva andre irriterer seg over. Skjønner ikke hvorfor de må besøke deg hvis de får så dårlig stemning?? men men, jeg koser meg iallfall:-)
Mvh Siv Kile

lenas sa...

Jeg leser ofte her hos deg, men er for slurvete med å legge igjen kommentar til innleggene dine. Det er ikke bestandig jeg er enig med deg, men du har en unik blogg !!!
Du er så ærlig, ironisk og provoserende morsom at jeg bare elsker å være her :)
Når mennesker ikke greier å uttale seg om et annet menneske på annen måte enn i sure oppstøt, spydigheter og direkte personlige angrep er det fryktelig. Ofte er disse menneskene egentlig usikre, misfornøyde, "bedrevitende", og ikke minst misunnelige. Deres måte å hevde seg på er ved å prøve å tråkke andre ned. Dessverre finnes de overalt i samfunnet, og man må bare heve seg over det.
Jeg forstår virkelig ikke hvordan en kan få seg til å kritisere i sånne ordelag, det som DU skriver på DIN personlige blogg. Man kan være enig eller uenig, MEN det er jo fremdeles DINE meninger på DIN blogg....og det folkens der ute, det skal man RESPEKTERE!
Stå på du , Emmeline. Du er et beundringverdig menneske slik jeg leser bloggen din iallefall !
Hilsen med en bjørneklem fra nord :)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Leste litt inne hos Prinsessa om dette, ang sure/kritiske kommentarer...
Men en kan jo bare trykke på "ikke la anonyme kommentere" så unngår man mye negative følelser... mener ikke å være surmaget, men du slipper iallefall å ergre deg over slikke kommentarer og heller kose deg med de koselige...
De anonyme kan jo fortsatt lese din blogg men ikke kommentere... skjønner godt du har mange lesere...

Ha ei koselig helg...

Torilpia sa...

Hei!
Har en "innrømmelse" å komme med her. Jeg tror nok kanskje jeg var litt skeptisk til din blogg da jeg begynte å lese den. Jeg forsto ikke helt din måte å skrive på og ble litt provosert til tider. Men etter som tiden har gått har jeg blitt mer vant til "deg" og din skrivemåte.
Det handlet vel mest om meg selv og hvordan jeg følte meg og lite om hva du skrev og hvordan - når det kom til stykket.
Jeg håper du fortsetter denne fantastiske bloggen i lange tider - for så mange lesere kan vel ikke ta feil :o) Dette er en veldig god blogg - ingen tvil om det.
Jeg ser det også som et pluss at du klarer å provosere litt - det beviser bare at du er en dyktig skribent :o)

Lykke til Emmeline!!

fru vims sa...

flott!


klem

camilla sa...

hei,
For det første.. en fantastisk bok. og som førskolelærerstudent jeg er, så er denne godt analysert..he he.
Jeg må bare si at jeg har fulgt bloggen din leeenge. Og det er din fortjeneste at jeg opprettet min egen. Det er med stor iver og glede at jeg leser bloggen din, ler så jeg griner. Og forteller gledelig andre om bloggen din, hvor fantastisk du skriver, om dine fine bilder, og om en hverdag som enhver kan kjenne seg igjen i. Dette negative som kommer inn er helt forkastelig. FOR ET LIV!!! Stå på med det gode arbeidet du gjør. Du virker som et fantastisk menneske:)

Petunia sa...

Jeg er ikke så ofte innom bloggen din,så jeg vet ikke hva som har skjedd her, men det virker som du har fått noen lite hyggelige kommentarer. Det er jo alltid noen der ute i bloggverden som dessverre må skape litt misstemning, men da gjorde du det eneste riktige,å slette de kommentarene. Min erfaring er at slike kommentarer stort sett blir skrevet av anonyme og bunner i misunnelse eller lignende. Jeg synes bloggen skal være et hyggelig sted å være,både for meg selv og dem som gidder å besøke meg, og jeg oppfordret folk til å følge "Kardemomme loven" i bloggverden. Hvis folk lever litt etter den, så trenger man ikke så mange andre lover og regler;)
Når det gjelder dette boktipset ditt, så er det jeg et jeg mottar med takk. Føler meg egentlig litt truffet der. En annen blogger skrev om den lille "satanen" som bodde inne i henne og som av og til bare måtte ut og jeg er egentlig ganske enig i det. Man skal ikke gå rundt og la seg bli trampet på og aldri kunne si imot det man føler er urett.Det er et stort sprang mellom å stå for sine meninger og å ha spisse albuer. Dessverre blir vi kvinner stemplet som strebere når vi står litt på krava.
Jeg er en person som ofte ikke gir beskjed når jeg bør og så går jeg rundt som en trykkkoker og det er ikke noe vakkert skue når den eksplodere. Det er bedre å slippe ut trykket litt etter litt.
Ja, jeg skal bli flinkere til å gjøre som Lussi... Rope det ut!!
Takk igjen for tipset!

Petunia sa...

Jeg har lyst til å gi deg en liten utmerkelse. Petunias positive blogging award!!!
Jeg harsom nevnt før forøkt fokuset litt på dette med å være snill med hverandre rundt omkring på bloggene. Bruke bloggene til å spre litt smil og glede i hverdagen. Derfor denne tittelen på utmerkelsen altså.

Knappen kan du hente her hvis du vil:)
Klem

BROCANTE sa...

Hei Emmeline
Jeg forstår at negative kommentarer er blitt lagt igjen hos deg. Ja, ja - det får du heve deg over. Ikke bry deg om det. Anonyme kritikere er feige som ikke tør stå fram med hvem de er. Jeg forstår ikke at de gidder å bruke tiden sin på å gå inn på interiørblogger hvis de ikke liker det de ser og leser? Det vitner om personlige problemer av en eller anne art. Så, kjære anonyme kritiker du er ikke velkommen hos noen - vi ønsker deg ikke velkommen inn. Sitt der du i ditt triste miserable liv. Vi hygger oss med det vi liker selv om du ikke er av samme mening. Emmeline, jeg koser meg med bloggen din - gleder meg til neste hyggelige innlegg. Ha en fortsatt god helg.

Lisemoren sa...

Kjære emmeline, jeg blir så bekymret når det ikke kommer innlegg på noen dager. Du bringer så mye humor, latter og lys inn i blogglandia. Jeg håper virkelig ikke slike usaklige kritikker får deg til å slutte å skrive. Eller stenge sidene dine for alle uten passord, som jo også går an. Det er rett og slett uforståelig at noen kan skrive slike ting, og det har faktisk ingenting med kritikk å gjøre. Det er ikke godt å si hva det handler om. KOS DEG MASSE I HELGEN, DET FORTJENER DU. VARME TANKER OG GODE ØNSKER sendes til deg fra meg : )

Anonym sa...

Jeg har ingen egen blogg,og må derfor gå inn som en anonym.Men er ikke her for å kritisere,bloggen din er BRA.
Du har jo feejdit-teller,der finner du ip adressen på de som er innom bloggen din,så enkelt er det å finne ut hvem de er.
Så dere anonyme som slenger ut mindre pene kommentarer her og der,dere er observert.
Ha en fortsatt fornøyelig og ikke minst koselig søndagskveld.
----------

Anonym sa...

Kunne ikke vært mer enig :)
Klem fra Ragnhild W

Min lille verden ;) sa...

Hei,hei :)
Ville bare at du skal vette at eg syns du har en kjæmpebra og inspireranes blogg :) Har ikkje vært her inne før...men fikk tips fra søstra mi om å gå inn...og d gjor eg verkeli rætt i ;) Håpe du får ei kjæmpefin uka ;);)

KLÆM

Related Posts with Thumbnails