mandag 17. november 2008

ImpulskjøpI dag er det jubel i Emmelinehuset. Emmeline har ENDELIG fått tak i nytt regntøysett, og har kjøpt det inn som julegave til seg selv. Endelig kan jeg kaste den gamle tunge oljefrakken som har vært like våt inni som utenpå. Kom regn og vind og treng deg på, her skal du motstand finne;)

Emmelinemannen trosset været på sin egen måte. Han kom hjem fra jobben og ropte at DE SOM HAR LYST TIL Å VÆRE MED TIL SYDEN MÅ GI BESKJED NÅÅÅÅÅÅ... Dermed meldte de to yngste Emmelinebarna seg til Sydenturtjeneste, og i løpet av et minutt var turen i boks. Til den nette sum av 3600 kroner tilsammen for alle tre;)

Men du vet; billig og billig... Storesøster satte umiddelbart i gang med planleggingen for dem som heller vil reise på en alternativ tur. De som ikke sa ja til Sydentur skal visstnok reise til London istedet!
Dette kom som en nyhet både for meg og Emmelinemannen.
Jeg gleder meg til å se hvordan han har tenkt å parere den planen;)

Kort oppsummert så er jeg aller mest fornøyd med mitt eget impulskjøp i dag. Hva skal man til syden etter når man har regntøy sier bare jeg...! Nå bør jeg kanskje være så ærlig å innrømme at jeg og mine to eldste barn ikke kan være borte fra jobb og skole, og dermed ikke har den store valgmuligheten når billige sydenturer dukker opp heller;)Vannhistorie følger i morgen. (Har brukt SÅ mye tid på å få tak i min favoritt videosnutt som jeg skulle ha med på slutten, og venter fremdeles på svar fra Rikskrinkastingen. Får visst heller klare meg uten video...)

14 kommentarer:

BO sa...

Ja det må man si!!! Impulstur til syden, bestilt av mannen i huset!!! Hadde ikkje skjedd her nei...
Enig med storesøster, at Londontur må vera alternativet...!
Ha ei gode natt! Drøm søtt om regnklede!!! :-)

BO sa...

P.S: Heilt greit om du lånar ut mannen din til å gjera slike impulskjøp i vår heim og!!! Her er det kuler og krutt som blir innkjøpt...å da ELSKAR jo eg! Not...

Elin Osa Søreng sa...

Du skriver så bra og fengende at jeg ser meg nødt til å legge en link til sida di. Håper det er i orden, og at jeg ikke får smekk på lanken. Hit vil jeg igjen! Ha en flott uke, og vi får håpe det blir regn- så du får brukt det nyinnkjøpte regntøyet!

BO sa...

Skal legga til ein slik følgar, så du kan følge meg! :-)

Anonym sa...

Gratulerer med optimalt drømmeregntøy! Vi som også bor i regnbyen trenger en inngående beskrivelse, slik at vi også eventuelt kan gå på regntøyjakt!

ENGEL sa...

tøft!drømmer om at engelmannen skal komme med slike forslag,men det skjer nok ikke!
kjekt med nytt regntøy. det hadde jeg jammen hatt nytte av i dag!det bøtter ned!!!!

hvitstil.com/Christine sa...

Kan Celine og jeg melde oss på sydentur????

Fjordheim sa...

Det kommer jeg nok aldri til å oppleve, at mennen i huset bestiller tur, ikke noen form for tur. Han trives nok best hjemme i de dype skoger.
Men eg derimot, kunne funnet på det. Men nå er det slik at jeg ikke har lyst til å reise uten min kjære. Så da sitter vi her da. NEi ikke helt. Er jo ute å farter litt.
Håper regntøyet svarer til forventningene. Her er det bare stilongs og ullklær som gjelder nå. Jeg fyrer for harde livet og fryser likevel. Gruer meg til å gå opp på syrommet for der er det ingen varme enda. Må begynne å fyre snart så jeg får sydd litt.
Ha en flott dag :)

Unknown sa...

Ja det må eg sei var ein bra impuls av Emmelinemannen, og trur nok aldri det hadde skjedd her i huset;0)
Forstår at det har vore storm inne hos deg att, og vert lei meg på dine vegne når desse anonyme skal øydelegge sånn inne i vårt heldigvis stort sett positive Blogglandia....
Men som alltidt, Emmeline, så klarar du å ta snerten av det og avslutte på ein elegant måte...
Stå på vidare, vi er mange som likar bloggen din...
Varm klem, Line

Trudelutten sa...

"Slitan med nytt regntøy", som vi jo sier her i Bergen Heldig de som får segen tur til varmere strøk, men det kan nå være godt å være hjemme også når kommer til stykket. Ser ut til at du må frem med varmere klær enn regntøy nå forresten, laver jo ned utenfor. Ellers må jeg bare få si at jeg er overlykkelig over at du lar de undødvendig teite kommentarene prelle av deg og forstetter med bloggingen! I love it :-)

Verkstedet sa...

å, for en mann!! jeg vil også være med til syden!!! han trenger da selskap om hans kjære bare skla leke regntøymodell i byen med de syv fjell...;)
vi holder på å booke london tur, men først i mai...og med litt flere sifre enn deres sydentur...men så vant jo jeg en reisesjekk på 25 tusen i fjor som enda såvidt er rørt...;) men nå måtte vi visst bestille og da var det ikke vits å spare så mye på det kortet.
gleder meg til morgendagens innlegg, aner det skla bli festlig!!!
jeg er supertrett og tung i hodet og ser frem til følgene slapp sofa dag med jordmødrene( merkelig fascinert av fødsler, tross hysterisk fødselsangst, hemmelig drøm om å være jordmor til alles forundring...;) )bøndens kjærlighetsliv og greys, litt caola og et stort brunt pledd, jepp det e rmin kveld!
godt å ha deg tilbake igjen, og ser frem til litt underholdning i morgen, sånn du skal være!!!
stor klem.

rod i hob sa...

Å kor herlig de hørtes ut me en sydentur å litt varme! Min mann "true" me å reisa te syden i julå -e nemlig fyssta året han ska væra me å feira me meg og min STORFAMILIE! Han like ikkje jul, å heller ikkje styr -tru meg -de blir møje av begge dele heima hos mammå. Eg eeeeelske livlig jul uten alkohol.... Han har som sagt trua med å reisa te varmare strøk. Han like jo kje sol enn gong! Han hørtes veldig sær ut denne mannen min då -he he- men han e ikkje de altså!! Bare på syden og jul! Ha en super kveld :-)

Huset på toppen sa...

Å, kjekt det må være å få seg skikkelig regntøy:-)Jeg kaller regntøy(Bergensbunad)hihi....

Ha en fin tirsdagskveld, Emmeline:-) Jeg koser meg med tente lys, god varm drikke,også skal jeg se Greys i kveld.....
Klem

Magdalena sa...

åååhh... si til emmelinemannen at eg også blir med til syden!!
resten av gjengen her skal til London snart.... ( men ikke meg)
natti~~~~

Related Posts with Thumbnails