lørdag 3. juli 2010

Når en ting går inn, går to ting ut--eeeeh....


I dag er det tid for en ørliten razzia i Emmelinehjemmet. Pelargoniumene lengter etter Emmelinemannen og er derfor blitt samlet i en haug på bordet. Der står de og venter på at Emmeline kan sjekke opp på internett hva man skal gjøre med dem. A: Vanne B: Gjødsle og C: Trolig klippe av litt, eller noe....???
Ellers har Emmeline forsøkt å rydde litt opp i skapene sine i dag. Huttemegtu. Her er det MYE av alt. Emmeline har et hav med kopper. Hun har mugger i hopetall og skåler i alle slags farger og fasonger. Det er hummer og kanari av dill og dall, og det er ikke bra.


Når en ting kommer inn, bør to ting gå ut har Emmeline lest i flere interiørblad. Men her er det dårlig med utkasting. Derfor drukner Emmelinefamilien i pene bokser, kopper, puter, pledd, skåler, mugger, interiørblader...og nå også vannskjøttede pellargonium.


Fefamilien ble helt spontant campingturister på Emmelines hytte i forrige uke. Emmeline snakket derfor med Den gode Feen på telefon. Da måtte jeg innrømme at det snart har kommet til en grense for hvor mange kopper man kan ha på en hytte..Det gjelder nok puter også. Hvor mye kan man egentlig ha av sånt dill?


-men etter dagens rydderunde har jeg altså endt med å flytte på rotet. Som alltid. Mugger har kommet på hyllen i stuen, og selv om det er helt i mot hyllereglementet ( *Stuehylle skal ikke ha kjøkkenpreg) så får det fungere som en sommerutstilling. Til ferien er over. Det er galskap om jeg skal få si det selv!
Ha en superduper lørdag. Her er det maling på gang! Over og ut...

15 kommentarer:

Ramme Alvor sa...

Ja kva skal ein sei, har rydda i skapa mine sjølv i dag. Hyller er superpraktiske! Støv og fett er herleg der det kveilar seg i botnen av tekoppen ein tek frå HYLLA på kjøkkenet :)Eller dei tjue flogene som flyt i safta sidan dei møtte sin skapar i MUGGA på STOVEHYLLA :)
Galskap nei? Er du heilt tullerusk!

men du og du so vakkert det er :)

Emmeline sa...

Halloen, må jo le godt av årets kommentar!!! Det er pinadø så sant som det er sagt:)

Bustenellik sa...

Her er det også rydding på programmet i dag. Klesskapet var første stopp - å huttetu! Kjøkkenskapene fikk gjennomgå her om dagen og det gav tilløp til traumer. Men, det er godt å renske opp litt (les: flytte rundt på).

Beth sa...

Jeg har egentlig funnet ut at jeg har det jeg trenger og mere til,
derfor skal jeg prøve og innføre innkjøpsstopp her i huset!
Håper det fungerer! :-)
Ikke nødvendig å handle og handle for så å gi bort til loppemarked etter en stund, er det vel?
Eller pakke ned i pappesker for å sette i kjeller`n?

Klem Beth...

Karina sa...

Hvis man hiver ut to ting for hver gang det kommer inn en ny ting så blir man jo til slutt fri for ting. IIIK det kan vi jo ikke ha noe av. Da får vi heller ha litt samlemani ;) Kanskje man kan gå sammen med noen venninner og bytte litt når man er lei av sine ting? Så slipper det bli så fullt hjemme (og på hytta) hehe!

Ha en super helg! Elsker bloggen din!

Klem Karina

Anita sa...

Men jammen har du såååå fine ting da, ALLE muggene og skålene og ALT! Tror dine pelliser trenger en liten klipp og litt( les mye) frisk luft og lys og jord! Da kommer de seg suuuperfort! Ha en fortsatt fortreffelig helg!

Allis i Eventyrland sa...

Haha, flytte på rotet ja, det er jeg ekspert i! :)

Anonym sa...

Hvis du virkelig skal kvitte deg meg noe, syns jeg du skal donere det til meg etterhvert, hihi! Jeg flytter ut nå, og har koppedilla, men er dessverre fattig student. :)

Gina!

Huis, Tuin en Quilt sa...

Hello,

What a lovely home you have, i like it a lot!!! I signed up as your follower!!!

Have a nice sunday!!!

Susan

Anonym sa...

Rydding er ikke noe for meg:) ..men jeg tror blomstene dine trenger mer å leve av.. større potte og mer jord:)Var "innom" den gode feen, som skrev hun hadde fått blomst av deg, og hvis det var en du har "laget selv" ser det ut som du klarer dette fint;) Lykke til!

Anonym sa...

Slappe av,det gjør jeg når jeg surfer fra blogg til blogg...f.eks din!:)
Og når det gjelder den "maksimalistiske-galskapen" er du slettes ikke alene;)
Ha en strålende uke!
Jannicke

Unknown sa...


徵信社收費
徵信社推薦
徵信社尋人
徵信社申訴管道
徵信社工作
徵信社公會
Unknown sa...


新竹徵信
女子徵信社
女子徵信
婚前徵信
尋人
尋人啟事
尋人
尋人網
尋人查址
尋人方法
尋人啟事歌詞
尋人啟事徐佳瑩
尋人啟事MV
尋人啟事吉他普
尋人啟事徐佳瑩歌詞
婚姻
婚姻挽回
挽回婚姻
法律諮詢
法律諮詢
免費法律諮詢
監護費
律師
離婚訴訟
法律諮詢
偷腥

Unknown sa...


分手
尋人
婚外情
找人
查址
第三者
離婚贍養費
離婚
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費諮詢網
離婚要件
離婚協議書表格
離婚證人
離婚率
離婚協議書哪裡買
離婚證人
抓姦
海外抓姦
抓猴
捉猴
通姦
抓姦調查
出軌
外遇

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails