søndag 23. november 2008

Jul på kjøkkenetI dag har jeg så smått tatt frem noen juletekstiler til kjøkkenet. Jeg har gått på en ørliten smell når det gjelder shoppingforbudet mitt, og nesten alt jeg har kjøpt går i rødt og hvitt.Da jeg var på bloggtreff i høst, fortalte Lisbeth om de nye stolputene hos Åhlens. Hun syns de passet perfekt til et julehus ,og mente at de ville passe fint hos meg. Det hadde hun jammen rett i....
Årets første svibler har også kommet i hus. Jeg er så glad i den deilige svibelduften. Det er de blå sviblene som dufter mest, og derfor har jeg alltid blå svibler kombinert med hvite. Lattekoppene fra GreenGate passer perfekt til svibler og de skjønne juleglassene fra GreenGate fungerer supert som lyslykter.Åhlens hadde massevis av kule tekstiler med polkadotter. Det passer godt til det jeg har fra før, og dermed måtte jeg nesten kjøpe noen grytekluter og litt til...Neste helg starter advent. Fra den dagen ruller julemusikken på Tivoli radioen, og jeg har tenkt å lage noen store pepperkaker som skal få henge i vinduet. Kakeboksene står klare til påfyll.Nye kjøkkenhåndklær i juledesign fra Åhlens de også.Emmelinebarna syns det er i meste laget å ha GOD JUL håndklær. Josefine mener at vi bør donere kjøkkenhåndklærne til Josef og Maria hvis de kommer forbi ridende på et esel. De skal nok få mer enn et håndkle hos meg, kanskje en svibel i GreenGate kopp vil passe i stallen?I går fikk jeg tak i det siste Rett Hjem, der Bodil hadde tatt flere av bildene. Du er KJEMPEFLINK Bodil, og bildene dine er helt unike. Dere som ikke bor på Vestlandet må lese Rett hjem på nett istedet.
Håper alle får en knallkjekk søndag. Her skinner solen. Ungene steiker vafler, middagen står i ovnen og jeg skal ut på tur i snøen. Kos deg du også:)

31 kommentarer:

Anonym sa...

Det var et koselig julekjøkken du hadde....tror nok det blir litt jul på mitt kjøkken også i dag. Har nemlig planer om å vaske skapene og rydde litt, og da passer det jo godt å finne fram noe rødt og fint :)

Men nå skal vi ut en tur i snøen vi også :)

Ha en fortsatt flott søndag :)

Anita sa...

Først!!

Anita sa...

Nei! Ble visst ikke det allikevel! Sååååååå utrolig koselig med ditt julepyntede kjøkken! Alt i skjønn harmoni;0) Putene var kjempfine, og de kjøkkenhåndklene så jeg på igår hos Åhlens, lurte litt på å sy sofa puter til jul av noen av de!! Hvis du har planer om å strikke sånne tøfler, så bør du bare starte, det er såååååååå lett! Også så fine som de blir, kan godt bare stå til pynt syns jeg!! Deler gjerne mønster, hvis du ikke har:o) Nå skal jeg strikke litt på min 7 tøffel! Kos deg du også!

Bdicte sa...

Åååå, som jeg fikk lyst å pynte til jul nå!!
Du har et kjempekoselig kjøkken, kjenner varmen helt hit:))

Linda sa...

Hei!Nydelig stemning på kjøkkenet ditt.Flotte stolputetrekk og søte hjertegrytekluter.Svibler hører til i førjulstiden.Her baker minstemor muffins.nam,nam.
God søndag!Hilsen Linda :))

Hulda sa...

Så fint du har fått det på kjøkkenet nå. Stolputene var virkelig søte altså.:)

♥bagatellar♥ sa...

Sån et trivelig julekjøkken, no fekk jeg lyst til å leite fram julegardinene og litt anna rødt som er julete:-) Sviblar har ein skjønn duft, ordentleg førjulsstemning. Ha ein flott søndag, her er det klarvær og nydeleg kvitt ute etter fredagens snøstorm.

rod i hob sa...

For ett flott kjøkken du har!!!
Lite spesiellt godt hyllå di me klokka øve.....!! Å sjølvsagt pynta me green gate?? Kjempekoselig!
Sviblane va og kjempefine der dei sto i dei friske pottene sine :-)

Solveig sa...

Så koselig julekjøkken du har da:):)
De stolputene var bare lekkre!
Slike fikk jeg lyst på selv..

Kjempe fine kjøkken gardiner du har;) Nydelig stoff det der.
Stilige grytelapper da:)

Du har så flott et hjem!!

Ønsker deg en super søndag:)

Siren sa...

Det ble kjempefint! :)

HjemmeKoz sa...

Så koselig!
Nå fikk jeg julestemning over meg :)

Ha en fin Søndag!

Hem och Lycka sa...

Urfint kök du har och så himla mycket fina detaljer, så snyggt med rött och vitt till jul! kram

Den gode feen sa...

Såååå koseleg julekjøkken du har altså. Nyyydelege tekstilar og nydelege green gate ting!

Ja, ikkje sant siste utgave av Rett Hjem var heilt herleg? Eg kjenner både fotograf og stylist og må sei eg er like stolt over begge to. Knallkjekk utgåve, og eg klarar nesten ikkje vente til mitt eksemplar kjem i posten.

Ha ein finfin søndag, klem frå Linda

Drømmen om en eplehage sa...

Så koselig kjøkken du har altså!
Her kommer ikke julepynten frem før til neste helg, men da blir det travelt! hahahaha. Utsultet på jul vet du ;)

Lurer meg på om jeg ikke må innom Åhlens i morgen...

Ha en fin søndag!

liven sa...

Åh så koselige bilder fra kjøkkenet ditt Emmeline:O)
Og som jeg gleder meg å pynte til jul på mitt nye!!
Disse sakene fra Åhlens var jo bare så fine!
Må jo bare ha meg en tur i Lagunen jeg!!
Her oppe hos oss får vi ikke Rett Hjem i posten......er litt sur for det! Men vi får de jo i forretningene som har reklame. De fikk de ikke inn før ut i uken.....
I dette nr er det to av våre fine som har annonser:O)

Kos deg i snøen og ha en fin kveld:O)

ENGEL sa...

så koselig!skikkelig fine tekstiler!
åååå!du er så flink å pynte.kanskje jeg drar frem noe i kveld også!!!kos deg!klæm

Guttemamma sa...

Åhlens er gull, spør du meg!! Masse fint til fine priser!! Du har et superkoselig kjøkken!!1 Gleder meg til å pynte mitt neste helg...SÅ stolt av at jeg har klart å vente med all denne fristingen fra NIBs glade foreningsdamer...!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Der var de jo ..putene! Veldig fine og superkoselig kjøkken os deg.

Her blir det ikke noe julekjøkken før til neste helg, men da skal putene få komme frem fra posen.

Tror de skal få litt borrelås sydd på hist og pist først, mistenker at de blir hengende i en krøll bak på stolen om ikke...
Sneikes!

Hjerterom sa...

For et koselig kjøkken du har :)
De stolputene passet perfekt ja!
Tror jammen jeg skal begynne å pynte litt selv :)

Siw

Lynetmor sa...

Hei, så kjempe fint du har pyntet kjøkkenet ditt :-) Ha en fin søndagskveld :-)

Rosa sa...

KOsleg var det, med julefargane i kjøkkenet. Og så lenge det ikkje er verken nissar eller anna er det jo ikkje såååå julete heller. (Seier eg, som ikkje har tenkt å pynte med anna enn adventsstjerne/-stakar på leeeenge enno. - trur eg ;) )

Fyrst får eg prøve å få opp vintergardinene i stova *kremt* - dei fann eg endeleg fram idag. Kanskje litt i seinaste laget, men betre seint enn aldri, ikkje sant?

Ha ein nydeleg kveld!

Gunhild sa...

Halloen! Er det ikke det dere sier i Bergen. Må si du viser mye fint og koselig. Du inspirerte meg til å gå ned i kjelleren og hente ei julelampe. Jeg har jo ikke julepyntet noe enda, men det kommer litt etter litt etterhvert som jeg får ryddet og vasket rommene.
Det med shoppingforbudet ditt hadde jeg ikke noe tro på uansett.... :)
Ha en god kveld!!

Gunhild sa...

Huff, det siste var kanskje litt frekt sagt....Ikke meningen.

Dagny- Heim sa...

Josef og Maria blir sikkert glade viss dei får nokre plagg å snurre rundt seg. Sist eg høyrde om dei var dei ganske lettkledde i vinternatta :-D

Men enn så lenge pyntar alle dei fine tekstilane dine flott opp på kjøkkenet ditt. KOm rett i stemning eg!

Synnøve sa...

Så mange koselige ting...! Skjønner godt at shoppingforbudet sprekker nå før jul, er så mye lekkert over alt! Går mest i rødt og hvitt her i huset også :) Ha en herlig søndagskveld! Synnøve :)

Huset på kollen sa...

God idé med svibler i GG-krus, den rapper nok jeg ;) Koselig pyntet, liker så godt liftgardinen din jeg!

Grip dagen sa...

HVIT fredag og RØD søndag ser jeg at det er i Bergen.
Ser også at du allerede HAR besøk av Maria, og at håndklærne fallt i smak. Hyggelig det. Så kan de varme seg med dem i stallen...

Kunne trenge noe å varme oss på i Skulehuset også.
Trodde det var kaldt på fredag da gradestokken viste 9 grader.
Men idag ble vi møtt av 0 grader og is på vinduene i gangen. Inne i skolestua var det 4,5 grader. Det var heller ikke særlig lunt...

Etter mange kalde timer kom jeg hjem og fyrte i ovnen. Nå går jeg Rudolf en høy gang. Nå lyser både fingre, kinn, og ører rødt! Det føles som jeg koker...

Ha ei strålende uke, Emmeline!
Klem Marit

Den gode feen sa...

Hjelpe meg for ei jordomseiling du var på i dag! Skjønar godt at du var lei på siste del av turen , men nå kan du kose deg med vanvittig god samvittighet :) Eg syns det er ganske greit å gå rundt store Stokkavann. Det er ca 8,2 - 8,3 km rundt. Det tar ca 1,5 time om ein går fortfort, og når ein først har starta på turen fins det ingen snarveier eller andre alternativ. Ein må gå heile vegen rundt for å komme til bilen igjen. Sååå herleg når turen er overstått. Men du må jo ha gått dobbelt så langt i dag. Knallimponert :) Eg har lese kommentarane dine og satser på å sende deg ein mail i morgon :) Stooor klem :)

mali-mo sa...

Så koselige og julegledelig-ventetid du hadde det hjemme nå. Her er det fremdeles mest Glava, dvs uåpnede malingsspann som står og peker nese på gulvet. Løser problemet med å holde meg på det knallgule allrommet i andre etasje med oljeovnen på fullt ;)

Har vært vaffelsteking her også idag, og med hjemmelaget solbærsyltetøy ;) Tenker på det som rekonvalesensmat for lungebetennelsen....og da er det jo ikke usunt.

Ingen handlesprekk her, selv om jeg muligens må mobilisere litt krefter for en tur på Åhlens imorgen. Har hatt rødrutete juletekstiler på kjøkkenet til nå, men det slo meg nettopp at jeg har gardiner til 1 vindu, mens jeg nå får 4 vinduer å forholde meg til på kjøkkenet. Må altså tenke nytt ;) eller muligens ha gardinfri jul. Akkurat idag heller jeg til siste løsning, men tror det skyldes dårlig form. Var litt overmodig og tok to raske turer på Stiga snowracer med lillemalien i formiddag, og sånn overvurdering av egen form straffer seg alltid.

Håper antibiotikaen virker så jeg slipper å treffe strikkepinne-slektningene dine. URK. Har ikke spesielt behov for det bekjentskapet kjenner jeg. Hihi.

God søndagskveld!!!

Karna sa...

Så koselig du har laget det Emmeline, her hos oss er det ikke mye som minner om god gammeldags julestemining...iallefall ikke inne...Alt står på halvåtte enda, og jeg blir så lei av meg selv, at jeg aldri bare kan vaske huset og bli ferdig..neida flytte på alt jeg har...

Ikke har jeg fått lagt dekk på bilen heller, orket ikke starte med det engang, så jeg får vente på at snøen forsvinner av seg selv..

Ha en fin uke, jeg bare MÅ ha det bladet, får det ikke i posten, men heldigvis ligger det ute i de fleste butikkene...

Anonym sa...

Hei! Jeg fikk et tips i dag om å lese bloggen din, her var mange fine interiørbilder og jeg liker veldig godt stilen din. Jeg er på utkikk etter en sånn benk som du har på kjøkkenet ditt, kan du røpe hvor du har kjøpt den? :)

Related Posts with Thumbnails