tirsdag 5. august 2008

Den store IkeafestenTidligere i sommer fikk jeg en mystisk epost. Ikea lurte på om jeg ville komme på sleppefest for den nye Ikeakatalogen i Oslo. Emmelinemannen mente dette var sendt fra onde skurker i epost-forkledning, men etter å ha undersøkt det nærmere viste det seg at eposten var ekte. Om noen timer går derfor turen med fly til hovedstaden, og jeg er veldig spent. Selv om jeg har fått vite litt om hva vi skal være med på, kan man likevel ikke forestille seg hvordan det skal bli. Jeg har lurt litt på hvorfor jeg ble spurt om å være med, men siden jeg trolig er en av de få interiørbloggerne i Norge som har bestilt en trailer med varer fra Ikea -uten at jeg turde å si det til mannen min, er det kanskje ikke så rart!Da Ikeakatalogen kom ut i fjor, laget jeg et innlegg der jeg tittet litt på de nye produktene. Bøttelampen for eksempel ! Bøttelampen er nok produsert med tanke på unge urbane menn. De ønsker å lyse opp ungkarsboligen med ti liter lys takk! Denne lampen nok ikke rettet mot oss interiørbloggedamer, som vil ha det romantisk i en hvit Ektorp fra Ikea.Da den første eposten kom, trodde jeg at jeg skulle bli spurt om hva jeg synes om produktene. Jeg tenkte i mitt stille sinn at det kan bli ganske spesielt. Hva svarer man når man står ansikt til ansikt med en bøttelampe? Man vil jo tross alt ikke såre hverken Ingvar Kamprad, eller noen av hans ansatte!Nå viser det seg at vi bare skal ha det hyggelig i Oslo, vi skal tilsynelatende ikke mene noe som helst. Onsdag skal jeg delta på et bloggforum der vi skal få tips og råd om hvordan man kan bli en bedre blogger! Jeg må faktisk innrømme at jeg aldri hadde hørt om foredragsholderen Vampus -som altså er Norges mest kjente blogger!Jeg regner med at det er flere interiørbloggere enn meg, som ikke vet at Vampus sparker til høyre og venstre med sine 60 par sko. Hun reiser til Kilimanjaro og viser tegninger av Muhammed, mens vi interiørbloggere konsentrerer oss om nymalte vegger og pene puter. Onsdag skal jeg altså sitte ansikt til ansikt med henne, og det gleder jeg meg til. Jeg har nå sjekket igjennom at jeg har ni par sko,( inklusive ubrukte skisko) men til gjengjeld har jeg 26 lysestaker bare her i stuen. Jeg håper det vil være til hjelp! Kommer tilbake med reisebrev etterhvert. SEE U:)Pst:Interiørbildene er hentet fra Ikea ( selvfølgelig ) -og en annen svensk favoritt nemlig Vita Rummet. Skoene er lånt fra Fantoccio på Flickr:)

27 kommentarer:

Blåbærpai sa...

Oi! Dette høyres spennende ut! Kos deg på tur! Fortel når du kjem heim att!

Jennifer P. sa...

I'm going to the IKEA to pick up my new catalog tomorrow! :) And maybe one of those lamps too!

husnummer30 sa...

Vad skoj! Hoppas att du får det riktigt morsomt och skriver en riktig utförlig reseberättelse när du kommer tillbaka. ;-)

Ha det fint!
//Jill.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så spennende:)
Jeg synes du er tøff som drar - det blir sikkert utrolig moro :)
Jeg fikk faktisk også samme inv. men har ikke sjans å komme fra min jobb....synd , kunne ha blitt moro å vært der sammen!!!

LYKKE TIL !! KLEM

PS, som gammel skoselger er nok selv Vampus sin beholdning liten i forhold til min , haha!!

hvorfor ikke... sa...

Dette var kjempebra!
Det fortjener du virkelig! - en trailer fra IKEA er blitt reine slagordet her i gården...måtte fortelle mann min om traileren fra Ikea som ankom sørlandet...(det er så morsomt fortalt!)..så nå sier han det stadig hvis det er noe jeg eller venninner syntes vi trenger...ja, da kommer det vel snart en trailer fra Ikea, hehe!

Kos deg på turen, og ta i mot med åpne armer alt de gir deg, DU fortjener det!

☆Therese sa...

Wao - så stilig at du får være med på dette da :o)
Men jeg tenker i mitt stille sind; vet de hvor god Emmeline er til å blogge?! Vampus meg her og Vampus meg der - du her jo en knallgod blogger !!!!!!!!!

Uansett god tur, kos deg masse. Blir sikker spennende/gøy :o)
Klem

Fru Fryd sa...

Sååå spennende!! Kos deg i Tigerstaden, jeg venter spent på reisebrev!!

Anonym sa...

Så spennende! God tur! Vi følger med!

VamPus sa...

26 lysestaker - ha ha ha! Ok, da kan man vel tilgi mangel på sko :-)

Gleder meg til i morgen!

Anonym sa...

Når mor til IKEA springer, snart pengene i kassen klinger.... Må du få en trivelig tur til Oslo by, tenk du er da ganske kry!
Hilsen fra Aurora Pandora, Sebastian elastian og Enok som er pen nok....

Rosa sa...

Så utruleg spanande å få ein slik invitasjon, og vere med på ein slik happening! Ventar i spaning på rapport om x antal par sko og blogg-forum :)

God tur!

Anita sa...

Så spennende!! Jeg vil også være med, men har Ikke fått noen invitasjon, iår;o) Godt og høre at det er flere som ikke har over 10 par sko:o) Her er skostallene heller liten, mens antall hekletepper og lappetepper og puter øker HELE tiden;o)
Og til og med blogge kurs, selv om jeg ikke håper at du gjør så store forandringer etter det, for jeg liker bloggen din akkurat som den er!!!! Kos dere alle dere heldige, så venter jeg spent på reisebrev imens ( og syr litt:o))! Klemmer fra Anita

A home far away sa...

Vad spännande, de må du skriva om senare. Jag fick IKEA katalogen i posten idag, vet inte om det är samma som i NOrge o Sverige dock.

Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

Line sa...

Så gøy!!!Er det det karna og prinsessa skal på ? jeg har skjønt at det er noe spennende på gang i tigerstaden..tjihi
Ønsker deg en god tur og så gleder jeg meg til fyldig reportasje når du kommer hjem (¨,)

Maria Louise sa...

God tur min kjære venn!! Jeg må si jeg gjerne skulle vært i kofferten.. Skal mannen være med også?? Gleder meg til å høre om hvordan dette har vært! Noe såå moro! Ingen bebis foreløpig her i gården.. bare en gedigen mage og en ventende mamma.. God klem!

Frk .Fischer sa...

Hei!! For den flott blogg du har...har lagt deg til meg...håper det er okei!!! God tur til deg!!! kos deh masse!!!

søte drømmer sa...

Dette hørtes spennende ut, god tur! Håper det er ok at jeg lenker til deg?
Klem Tone

Lappesola sa...

Lykke til, og kos deg nå riktig masse.

Klem fra Sol

Helene sa...

HEi
Håper at du, Elin og Karna m.f. koser dere en hel masse. Gleder meg til å få "referat" fra Osloturen ;0)

Dagny- Heim sa...

Kjempe! Dette høyrest ut som draumen for oss stakarar som er miiiiilevis frå Ikea og som har ein mann som i morgon køyrer veldig fort forbi Bergen i morgon medan eg trykkjer nasen mot bilruta og har tårer i augene...

LYKKE TIL og kos deg! Gler meg til å lese korleis det gjekk.

Anneli sa...

Åhh..så heldig du er da!!
Kos deg masse <3 Gleder meg til å "høre"/se hvordan du har hatt det (o:
Klem <3

Fabrikken sa...

Heisann

Morsomt at vi hadde lagt ut det samme bildet :) Som du kanskje skjønner så er jeg VELDIG misunnelig, og lurer veldig på hvem jeg må bestikke for å bli invitert neste år :) Om du finner det ut i løpet av turen må du hyle ut ;)
Kos deg masse, og regner med vi får se bilder.

Klem fra nr. 5

ENGEL sa...

spennende!håper du får en flott tur!gleder meg til å høre hvordan du har hatt det!

Jill sa...

Spennende, spennende!!!!
gleder meg til sit.rapp.
God tur!

Anonym sa...

Såå kult å bli tatt inn i Ikea varmen:)Tenker det blir et supert og godt gjennomtenkt opplegg.Spennende å høre fra deg:))

Tone Yvonne sa...

Hallo

Vampus???? hmmmm aldri hørt om.....

IKEA katalogen er høstens høydepunkt!!!! Fjorårets er utlest!!

Så hos Elin at du har trasket på deg gnagsår!? Håper de har det bedre nå :o)


Kos deg i Tigerstaden og håper foredraget var BRA :o)

Solveig sa...

hallo! så artig å treffes i levende livet, du er ei super dame!!! måtte le da du sto inne på baronens rom og sa rett ut det du syntes om stylingen: det alle tenker men ingen sier. genialt!!!!

planlegger bloggetreff i bergen etterhvert, det blir knall!

Related Posts with Thumbnails