fredag 29. august 2008

Påvirket av tallerkenhyllemotenHer sitter jeg og blogger for øyeblikket, og da får man innimellom noen sånne "fikse" ideer om at man trenger forandring. Det er mange som har vist frem flotte tallerkenhyller i det siste. Derfor har jeg kommet på den geniale ideen at jeg skulle hatt en sånn hylle her ved arbeidsplassen min. Der kunne jeg plassert alle interiørbøkene mine, og litt annet stæsj som skulle være lett tilgjengelig.Det er mange andre interiørbloggere som har tallerkenhyller med skjønne bøker som de har på barnerommet. Silje har tallerkenhyllen på bildet under, mer av den ser du her.Den gode Feen har tallerkenhylle, som du kan se mer av her.Og Gjertrud fra Living White fikk tallerkenhylle nå i sommer, den ser du her.Felles for tallerkenhyllemoten er at hyllene stort sett blir brukt på barnerom, primært til snille prinsessebøker. Noen har også hylle på kjøkkenet til kokebøkene sine! Jeg har enda ikke sett tallerkenhylle i garasje, der den blir brukt til å vise frem Biltema katalogene fra de siste tiår -men kanskje noen har det også?Egentlig liker jeg ikke å ha så mye fremme. Jeg syns det gir et veldig rotete uttrykk. Tablåer og små samlinger av ting er på mange måter ikke helt min stil. Derfor har jeg et ambivalent forhold til kroken med hyllepynt her i stuen. På den ene siden gir den mulighet til å vise frem litt av det vi har, og på den andre siden kan den lett virke rotete! I dag har jeg testet bøker...og det var vel helst litt rotete;)Dermed har jeg utkommandert min mor til å dra frem en gammel tallerkenhylle fra uthuset, som skal males. (Ikke logisk i det hele tatt)Men tallerkenhyllemoten har tydeligvis nådd det Emmelinske hjem, og da må vi gjøre noe med det! Blir jeg ikke fornøyd, kan den jo raskt doneres til Emmelinemannens tohundre små tuber med skismurning i kjellerboden. De kommer nok til å utgjøre et brukbart stilleben der på hyllen;)

35 kommentarer:

Tara sa...

heisann... du har en utrolig flott blogg her, så jeg vil gjerne få gi deg en award...
ha en flott fredag:)
klem tara

Photo-Me-Life sa...

Svarte direkte på mail, fuglene må vite hvor mailen havnet om du fikk den eller ei. Men det er helt greit å ha bildet på emmelines wall...Det er utrolig mange tallerkenhyller ute på markedet nå, hadde jo vært supert over skrivebordet ditt å hatt en sånn:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhhh godt å høre... av og til tenker jeg at jeg er den eneste som ikke er i glad i hyller med pø i .. tallerkenhyllen her i huset ble donert vekk og ut av huset.

Ser jo at det er fint da noen steder, men har ikke sansen selv, det er noe med det rotete inntrykket som du sier. Får bare lyst på en dør til å smekke igjen for å skjule rotet.

Prøvde med tallerkenhylle på prinsessen sitt rom da hun var liten...bøkene sklei liksom ned i en haug på gulvet allikevel.
Satt en kurv under som fanget de opp ..og da var pointet med hyllen plutselig vekk...hihi

Nå kommer mannen inn døren med en stor pakke Nigella Lawson saker..nammenam for Lisbeth..elsker de kjøkkensakene, kunne kjøpt hele serien hi hi..
God helg til deg!

Prinsesse Elin sa...

Hallo min emmelinske venn.
Jeg har en tallerkenhylle i garasjen. Den er ikke mala men den fungerer til å henge alt mulig drit på. Tror faktisk ikke at mannen har merka at han er in i garasjen en gang. I garasjen vår, som forøvrig er en dobbel garasje er det. Hylle systemer over hele veggene, proppa med drit som bare en snekkermann kan samle på, gulvbelegg( det rosa ja) i metervis, en hel tilhenger med rør og koblinger, gamle reinklær, kjeledresser, verktøy i lange baner, traller, øl kasser, tomme flasker og fulle flasker, maling spann i tusen tall, motorsykkel deler, bildeler, hundrevis av dekk til bilder vi ikke har mer, hjulkapsler, vektløfter benk, tomme verktøykasser ( verktøyet ligger jo strødd rundt om kring),sykler, gummibåter, akebrett, hundebur,og tusen vis av blomsterurner fra min første blomsterbutikk jobb og så videre....men hvor er bilden??? Den er det desverre ikke plass til der inne. Rart egentlig!

Prinsesse Elin sa...

Bilen ikke bilden. herre mpne altså.....

sa...

Så mange flotte interiørbøker du har da ;) Hadde passet med en tallerkenhylle til de ved bloggeplassen din :)
Jeg bestilte en på Lune Hjem til barnerommet, de var utsolgt og det er ikke så rart når de er så populære :) Ønsker deg en kjempefin helg Emmeline!

Karina`s hjem sa...

Hei:) ja, jeg har fått sansen for de tallerkenhyllene selv, skal prøve å finne en gammel en på enten fretex eller finn.no, de er så fine når de er litt gamle også maler jeg den hvit. Skal ha den på barnerommet, BOMBE!!!! men de er så grei å ha barnebøker i.
Får virkelig inspirasjon når jeg ser på de hyllene du har bilder av, så sjarmerende:)
Du vet ikke tilfeldigvis hvor man får tak i de lysene?

super blogg du har:)

ha en fortreffelig dag videre!

Rosa sa...

Åhja... tallerkenhyllefeberen har òg nådd heilt inn i det rosa universet. Den vart plukka opp ved Mjøsa i sommar, og står fint dandert bakom anna rot i eit rom som berre "er" (altså, som står midt mellom nedriving og oppussing....) Tanken er forsåvidt barnerom, men pga idiotisk brystningspanel kjem den enten veeeeldig høgt eller veeeeeldig lågt... Kanskje eg heller skal henge den i stova?

God helg, Emmeline - om du og dine håpefulle føler blodet bruse så kan eg anbefale festivalhelg berre ein time utom byen mellom dei sju fjell - der blir det sus i serken!! (www.balkanfest-evanger.com)

Ingunn sa...

Tallerkenhylle feberen har nok nådd meg også. Det står høyt på ønskelisten!!;)Skulle gjerne ha hatt en på kjøkkenet.

Ha en super helg!!

silje-sin sa...

Hei emmeline! Jeg ser på det som en ære at du bruker et av mine bilder, så det er bare koselig:) Jeg har forresten lånt et av deg også..Håper det er greit! Tallerkenhyller er veldig koselige og anvendelige:) Håper du får en strålende helg! Jeg skal jobbe tre nattevakter... GOD HELG! klem fra silje.

[morgrethe] sa...

Jøss.
Tror jammen meg vi er litt like jeg;o) Jeg har da egentlig inntrykk av at du flytter rundt på ting og tang hele tiden jeg.

Men akkurat tallerkenhylle kan jeg tenke meg jeg også......til å ha kokebøker i.... ja for det ville vært litt praktisk.
Men vi har så lite veggplass pga. mange vindu.
Får se hva som skjer når vi pusser opp kjøkkenet.... ei kjøkkentegnedame jobber med saken nå. Jeg vil ha så mye på utrolig få areal, så hun klør seg nok i huet!

Tallerkenhylle til ungenes bøker....niks.... det går ikke. Jeg er Fakta Forlagets største private kunde. Hver gang de ringer så begynner jeg med å si at jeg ikke skal ha noe, men av høflighet lar jeg dem snakke.... og vips så har jeg kjøpt bøker. Men det værste var at jeg kjøpte noe internettsøk - programm av en dørselger. Får hjerteklapp av irritasjon bare av å tenke på det. De gangene ungene har hatt et tema som det ville vært naturlig å brukt det til, så har jeg ikke funnet noe!!!! Helt forferdelig. Og jeg kom faktisk ut på vidda i dag også.

God helg Emmeline!

Anonym sa...

Tjo hei.Samme tyven har vært her,rett før jul i fjor..og den tyven var glad i brent mandler..For ingen her hadde spist opp alle mandlen samme kvelden som de ble brent..Ha en super helg.(Skal prøve kakeoppskriften)

Mitt hvite hus sa...

Så fint det ble med tallerken hylle til bøkene=) Ikke noen dum ide dette=)

Ønsker deg en riktig fin helg=)

elin1976 sa...

Gal flirer over kommentar nr. 52 enda. he he.
Så si det som skal sies og ikke alt annet. BØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ

Du er den kaka du laget god nok for et prinsessisk hjem i kveld??? jeg har så lyst på ett eller annet men jeg er ikke helt sikker på hva. Kaka ser fristende god ut så jeg prøver meg på den.
I kveld skal jeg nyte livet og blogge som faen. Jeg har ikke blogget på lenge, bare litt sånn inn om for å sjekke mail og diverse blogger.
Må visst sy litt i helga her er det mange som vil ha prinsesse engler. Men det er bare kult. Føler meg beæret over alle som kjøper jeg. Å så er den en stor kontrast til det trollet du har på skrivepulten din i dette innlegget. TUTTEHÅR. ha haha ha ha ha

liven sa...

Bare så det er sagt så har jeg tallerkenhylle og den har jeg hatt i mange år:O)
Men jeg har blå og hvite tallerker i den..........
Har faktisk to!! Men den ene står i kjelleren etter å ha blitt malt i vår!!
Den skal mine interiørbøker stå i på kontoret vårt:O)
Synest ikke det er rotete i det hele tatt :O)

Ha en fin helg Emmeline:O)

Anonym sa...

Heisann!
Ville bare si at du har et fantastisk nydelig hjem! Barnerommet var bare helt skjønt.. du har gitt meg mye inspirasjon og tips:)
Klem cathrine

Lemi sa...

min henger over sybordet og inneholder hobbybøker ;)

Olstad sa...

Som vanlig fniser jeg i skjegget av innlegget ditt. Det med Biltema katalogen i talerkenhyllen fikk nesten lyst til å gå ut å ta bilder av guttehuset hos oss - snekkerverkstedet der er det ikke noe tallerkenhyller:-)

Men tallerkenhyller er fint nå skal jeg gå igjennom kommentarene dine for å se om det er noen som tipser om hvor det kan kjøpes for tror det kunne vært fint i den stuen jeg nå holder på med.

Ha en god helg.

Drømmen om en eplehage sa...

Talerkenhylle må du jo ha, Emmeline!
Har en selv og den henger der uten en eneste tallerken, men fylt med de deiligste fristelser. Kokebøker nok til en ny rett daglig resten av livet tror jeg. Bruker skjelden de oppskriftene,men de gir meg inspirasjon til å leke litt på kjøkkenet. Sitat fra min eldst sønn: Kan du ALRDI lage en helt VANLIG tomatsuppe du, MÅ du putte noe opp hver eneste gang?
Ja, jeg må vel det, men så er ikke jeg en helt VANLIG mamma heller.

Og du, når jeg leste det lysekrone innlegget ditt var det like før jeg måtte til med tena lady. Så for meg deg i en variant av fru Pigalopp det du skutret i vei med lysekronen.

Ha en strålende helg med eller uten kaker som ingen har spist :-)

Aina sa...

Du vet å få sag...skrevet det, enda et knall innlegg, skismurning og tallerkenhylle, den kombinasjonen har jeg aldri kommet på selv.

Jeg har faktisk en gammel tallerkenhylle på spisestuen, med tallerkener!! Tenke seg til.. men det skal nevnes at jeg har en hylle til annet stæsh under;0)

Kjøpte min på 90 tallet og malte den slik herlig burgunder rød hehe..
Den har vært hvit de siste årene så selv om jeg ikke henger helt med på motene og trendene, så er jeg ikke sååå langt bak;0)

Håper du har en fin helg og at du blir fornøyd med uthushyllen.
(ps. veldig koselig til jul å ha julefatene i tallerkenhyllen..synes jeg)

Synnøve sa...

Ooo, her var det mange lekre tallerkenhyller...! Og jeg føler meg ganske sikker på at jeg selv kommer til å ha en slik i hus om ikke alt for lenge ;) God helg til deg!

tinemor sa...

Nei, her kommer det nok ingen tallerkenrekke på dtuen.
Men jeg har jo en på do!!!.... ;-)
Ønsker deg god helg!

mali-mo sa...

Lykke tilmed hyllen, venter i spenning på resultatet. Jeg er en av dem som er FOR og skl ha tallerkenhylle i annekset, lekestuen og DET NYE KJØKKENET (!!!!!!!) som snart er under arbeid (o LYKKE). Har allerede en på lillemalirommet ;)

God helg til deg!

sandra sa...

ååå så fint!!! sånn ttalerk holder hylle vil jeg også ha!! har sett flere, å det er jammen fint til bøkene:) hvor får jeg kjøpt det??

Anonym sa...

Kanskje en ny ide - jeg har tallerkenhylle i gangen, til oppbevaring av litt finere, spesielle sko. F.eks barnesko fra monsoon med perler på.. Det er ganske stilig, om jeg skal si det selv! De står ikke tett i tett i hyllen da - det ville blitt for rotete. Men med litt mellomrom, og slik at helheten i fargene passer..
Tallerken-sko-hylle :)

Karna sa...

Tror det kommer til å bli fint jeg, gleder meg til å se...

Du får sende en beskjed til moren din, jeg skjønner henne godt jeg...HA HA HA

Nina i Paradiset sa...

Min kjære syns ideen om tallerkenhylle i garasjen var temmelig god! ;)
Fint å ha bibelen i og slikt! (ps bibelen er en diger bok om skruing av BMW!)
Syns godt at tallerkenhyller kan bli brukt til annet enn tallerkener jeg da. Selv eier jeg ingen, og den ledige plassen på kjøkkenveggen over spisegruppen skal brukes til en annen hylle som jeg har liggende oppi hodet. Den har kroker til oppheng av nødvendlig stæsj, den da.
PS jeg er tilbake i bloggverdenen nå!
Klem

Prinsesse Elin sa...

Jeg har lagt ut et bilde som jeg forventer at du kommenterer.( det nederste på mitt nye innlegg)
For å gjøre det ekstra porno kan du spille you tube sangen på høyre side mens du kikker på det. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Fabrikken sa...

Hehe, jeg er også blitt bitt av tallerkenhyllebasillen. Har hengt opp en i kjellerstua, og laget til en liten lesekrok der til veslemor. Den kommer på bloggen etterhvert :)

Hulda sa...

Så stilig med bøker i tallerkenhyller, ja! Jeg har ikke prøvd meg på det, enda, he he.. Flotte de små sinkhusene du har. Har så lyst på et jeg også.

Anonym sa...

Hei, her i huset henger også en tallerkenhylle med tallerkner. Kjøpt på Birte Bo for en del år siden og fraktet hjem på barnevognen i stiv kuling og regn. Det var litt av et syn,og ikke helt gjennomtenkt.Hyllen er ikke av den minste typen. Koser meg med bloggen din. Håper sønnen din begynner å bli husvarm i bygget ved Byporten. Ha en fin helg.

Nina

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Tarkenhylle...tja...de er jo flotte da... ser jo at mange har de... og inspirert blir vi jo, skulle gjerne hatt en liten jeg da - som skal få plass i campingvogna - hvor ellers... og ei på do... er lei av at alle bladene havner på gulvet, kurva i hjørnet fungerer iallefall ikke - kanskje en gulvhylle hadde vært tingen...

Ha en koselig sønda og uke...

Solveig sa...

halloen du:) ja nå busser jeg forbi der du bor hver dag, og legger igjen en liten tanke:)

lurte på om det er ok om vi låner ideen din fra forumet, hvor du tok frem bloggenavn som diskusjon for en stund tilbake? linker self til deg:) du er blitt en sånn liten diskusjonsinspirasjonskilde du, hehe:)

tallerkenhylle? - jo det er virkelig i tiden. så bente i bentes hus brukte det til å ha sko i - men har aldri hørt om skismæring-hattehylle:)

tinemor sa...

Ja, den moten den moten.
Jeg hr nå tallerkenhyllen min PÅ DO!!!
Hi, hi

yanmaneee sa...

off white
supreme
jordan shoes
stephen curry shoes
jordan shoes
supreme new york
air jordan
kobe shoes
bape hoodie
golden goose sneakers

Related Posts with Thumbnails