lørdag 2. august 2008

De siste feriedageneI morgen er det siste dag her på sørlandet, og en innholdsrik ferie går mot slutten. Vi holder på å rive ned kjøkkenet, så det er ubloggifiserbare tilstander hos oss i øyeblikket.
Jordnær snekker har ellers vært innom og konstatert at han var SKEPTISK til hvite gulv. Hvite gulv er sitat; "bare fiksfakserier". Til dere ugifte jenter som leser dette, og ønsker dere hvite gulv; Det er ikke lurt å gifte seg med en snekker med klare meninger ! Dermed ble vi enige om litt mørkere gulv på kjøkkenet (- vi kan ikke påføre snekkeren hjerteinnfarkt heller!) Så tittet snekkeren seg om, og mente at huset var alt for lite. (Jippi---I love u snekker) Hvorfor hadde vi ikke bygget ut? Emmelinemannen begynte å svette, og slo fast at vi måtte begynne med begynnelsen --og at det i denne omgang var kjøkkenet! Som dere skjønner er denne snekkeren en skikkelig kjernekar som mener at kjøkkenjobben bare er barnematen. I tillegg var det så fantastisk at hvis Emmeline har noen spesielle ideer ( les: fiksfakseri ideer) så kan jeg bare skrive dem på en lapp, og så skal han se om det lar seg gjøre;)
Sånn skulle det vært med flere ting her i livet gitt, man bare skrev ting på en lapp -og vips så ble det gjort!Denne siste dagen har jeg gjort et forsøk på å ta bilder til julekort. Dette er som vanlig litt av et mareritt, siden mine fire unger syns det er fantastisk gøy å sabotere fotograferingen. Tradisjonen tro brølte de av latter, mens jeg svettet og knipset og tenkte på slekt og venner som skal ønskes god jul med harmonisk familiebilde. Det virker å bli et stadig mer uoppnåelig mål!Jeg har bestemt meg for å la Greengate samlingen forbli på sommerhuset, selv om jeg sikkert kommer til å savne de fine koppene og fatene i løpet av året som kommer. Mandag er jeg tilbake til hverdagen igjen, og skal forsøke å ta igjen det fortapte på bloggbesøkfronten:) See u!

34 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Trodde det skulle bli lettere å lage julekort når barna ble større jeg!! *LOL*

Hytta de er den lekreste altså...

han snekkern hørtes ut som min far... hvite gulv, er bare til pynt.. bare jeg nevner maling av gulv så fnyser han!!

klem

Mitt hvite hus sa...

He he, ler så jeg får vondt i magen:O=)
Kan du sende snekkeren over til meg også:=)
Herlig!!!!

Ja julekort fotografering eller fotografering sjenerelt er ikke lett i dette huset heller. først skal man ha alle sammen hjemme. Så skal de smile pent:=) Ikke lett nei:=)
Nyt de siste timene av ferien din :=)
Klem Kerstin:O=) Ler fremdeles:OOO=)

Anita sa...

Her blir vi nseten meldt til barnevernet når det er felles bilde av ungene som står på programmet!! Utrolig hvor vanskelig det skal være og se rett fram og se pene ut;o) Kjekt med en såå hjelpsom snekker da:o) Spennende og få se bilder, når det er ferdig, håper det blir før til neste år!!!
I natt har vi ligget ute på øya, og det var en nydelig kveld/ natt igår, men fyyyy så vått det var til morgenen idag!! Men, stas det også, for stort og smått!
Kos deg med siste ferierest!! Klemmer!

Line sa...

Herlig lesing!!!
Du verden så lekker hytta di er.
Lyse gulv er høyt oppe på min ønskeliste også. Jeg har mast og mast og nå endelig har jeg fått klarsignal til å gå igang med å slipe ned eikeparketten i stua og lysbeise den..bare han slapp å gjøre noe...hmmm
Ha en fin helg :)

Anonym sa...

Hvilken hærlig og lydig snekker:) Julekort er ikke enkelt,sist år ble det ikke bilder her i fra,da gutten mente det måtte være nok å ha søstra på bildet.&&%=)#!"¤. Sa mor da. Ha en fin helg

Jorunn sa...

For en deilig snekker ;0) Ja ja, ærlig var han jo i alle fall! Så lekker hytta di er, så lyst og deilig! Du kan trygt sette igjen GreenGate-tingene på hytta, de er jo skikkelig sommerlige. Har du sett høstnyhetene? MÅ HA!! Morsomme bilder av ungene dine!

Fabrikken sa...

Hehe, han snekkeren høres ut som alle menn....tenker ikke på at det er fint, bare det er praktisk ;)

Dere må nyte den siste dagen av ferien...nå er jo godværet slutt for denne gang uansett :)

Klem fra nr. 5

liven sa...

Det er alltid fælt når ferien går mot slutten. Selv har jeg vært på jobb i en uke.....tenkte det gikk greit når jeg bare kom igang!! Det gjorde det ikke........vil ha mer ferie:O)
Fin hytte som må være trist å reise fra!!
Utrolig at du klarer å samle hele gjengen til julekort!!!!

Det har ikke jeg fått til siden de var små!!

Ha en fin kveld og god tur hjem:O)

frøken fryd sa...

Hvorfor ikke ha et skikkelig latterbilde? Sikkert like kjekt å få et bilde av dem, der de koser seg sammen.:-)
Utrolig flott og inspirerende blogg du har. -Og for et flott sommerhus!!

Karna sa...

Det skulle vært flere av den type senkkere...he,he...

Så koselig dere har det på hytten Emmeline, er jo en drømm, og sikkert stort nok også...

Jeg skal reise med samme fly som deg, så du må gjerne sende meg en e-post når du kommer hjem, så kan vi avtale å møtes....blir spennende dette, god tur hjem iallefall!

Rosa sa...

Som vanleg reddar du dagens latter, Emmeline. 1 stk smertefullt ærlig snekker som tar imot fiksfakseri-idèar på gule lappar kan godt sendast inn i nærheita av det rosa universet.

God tur heim!

Blåbærpai sa...

Hehehee!
Kul snekker, I must say!
Og bileta av ungane dykkar er jo knasende gode! Ser ut som ein kjekk gjeng!

M.E.V. foto sa...

Her var det mye fint:) Går og drømmer om hvit stil jeg, men ting tar tid... Nydelig hytte:)

hvorfor ikke... sa...

Så fin veggklokka er! - og hytta er blitt superkoselig og sommerlig etter sommerens malekostvals...

Det med idyllisk julekortstemning fikk aldri jeg til - syntes dine ble livat og fine...gutta mine er nå 28, 26 og 24 så det prosjektet er forbi...men de hadde kanskje ikke geipet og tulla så fælt under fotograferingen nå? foressten... jeg vet sannelig ikke, hehe!

elisabeth sa...

Super snekker,må jeg si...hehe:)
Også har du FIRE SUPERKJEKKE barn, og jeg synes bildene var topp. De ser nå ut som en sammensveiset gjeng...(bå bildet iallefall;) ) Kjenner igjen masse Emmeline i alle! God tur hejm

Christinas låvebutikk sa...

Nydelig sommerhus! Green gate passer jo perfekt hos deg der!
Og de kommer masse høstnytt nå som du kan fylle på hjemme!! He he he!
Ha en fin helg videre!

☆Therese sa...

Det kommer til å bli morsomme julekort :oD

Hmmmm - Lyse gulv er supert, han snekkeren for konsentrere seg om det han skal, ha ha

Trude sa...

Heisann,lenge siden sist!Har vært innom å tittet på prosjekt hytte og det ser jo ut som om du har fått til det meste.Gleder meg til å se kjøkkenet når det er ferdig. Måtte også le litt når jeg fant ut at det ikke var bare her i huset hvor julekortfotograferingen er et mareritt. Synes du absolutt burde bruke det nederste bildet...sikkert mange som vil kjenne seg igjen i det! (",) Flott gjeng du har, vi høres igjen, nyt det som er igjen av ferien.

mali-mo sa...

For noen herlige unger du har!

Her har ferien også kommet nærmere slutten, skal riktignok ikke på jobb før på torsdag. To dager i barnehage sammen med lillegull...før hun starter opp for alvor med sin første alene dag på fredag...huff, jeg er nok blitt en skikkelig hønemor som tenker at det lille trollet mitt umulig kan få en bra dag uten at mammaen er der til enhver tid ;/

Må si at hytten din ser ut som en drøm! Når jeg tenker på den haugen med sagspon og materialer vi forlot tidligere idag...så blir jeg ø.rlite granne misunnelig på den snekkeren din. Ting tar jammen tid når man jobber etter "gjør-det-selv" boken ;) Men tenker nok at krypinnet vårt står klart til neste sommer, som nok blir minst like fin som denne ;)

Nyt ferieinnspurten!

Anonym sa...

Enda en herlig blog om skjønnheten og livet. Morsomme bilder og den fotosessionen gikk da riktig bra ;) Den der alle ler seg ihjel var jo original, det tror jeg hadde blitt et fint julekort.

Har du tips om gode boliger som er egnet til reportasje, din egen eller andres, så mottas de med takk og lov. Det er alltid morsomt å se hva folk gjør og innimellom dukker det jo opp noe riktig fotogent og litt ekstra interessant. Hjertelig ;-)

Oppfordringen utgår også til andre kommentatorer. Jeg blir imponert når jeg ser hvor mye fint folk får til og hvor mange som har laget spennende blogger av det også. Festlig ! E-posten min står på side 1 på min hjemmeside.

ENGEL sa...

synes jammen at du kan sende ut et av de bildene du har lagt inn jeg da!de var flotte for det er vel sånn de er?!lurer på om jeg skulle blitt sammen med en snekker istedet for han jeg har gitt....men de gjør vel ikke så mye hos seg sjøl sikkert....;)
klæm

Anonym sa...

Ha ha ha! Takk for atte eg får stikka innom denne herlige bloggen din. Va jo litt spent på kallags reaksjonar du fekk på ikea traileren din, men de såg jo ut te å ha gått smertefritt. Fantastisk kjekkt å lesa de du skrive og eg misunne deg enerigen din. Ka går du på? Ha ein fortreffelige dag
Shirley

MeyBiMe sa...

Lo godt da jeg så de herlige bildene av ungene dine :-)
For noen herlige barn du har!!!!!
De så snille og gode ut hele gjengen :-) Synest julekortene dine blir knall jeg!!!!!
Jeg har en jente som smiler og elsker å posere...men storebror synest dette er helt dri... kjedelig :-/
ÅÅÅ så flott det var blitt hos deg i sommerhuset ditt!!! Og hvitt gulv...er prikken over I en hos deg!
Ja det hadde vært helt topp å ha det slik som deg...og bare kunne skrive alt opp på en lapp ja... :-D
Min hadde nok vært ganske lang ja :-)
Ha en fin søndag !!!

Pulsatilla sa...

Som fru fjeldhammer levde jeg i troen på at det derre julekortbildet skulle bli lettere å ta bare ungene ble større... Så feil kan man altså ta, men jeg synes jo bildene dine ble herlige da :-) jeg hadde blitt kjempeglad for et julekort med latterkrampebilde på!
Nå får du nyte de siste ferietimene!

Mia sa...

Det sommerhuset deres ser jo ut som en herlig sommerdrøm, Emmeline. Og jeg er mektig imponert over all arbeid dere har gjort (og skal gjøre) i sommer. Nydelig ble det med det hvite gulvet, og dine Green Gate ting passer jo så perfekt inn der. Herlige bilder av barna også (tenker meg at familie og venner blir glade for å motta et slikt kort til jul).

Ann Helen sa...

Helt herlig sommerhus, Emmeline! Der kunne jeg bodd hele året:)

Prinsesse Elin sa...

RING MEG:o))
JEG HAR EN PLAN EGON:o)

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Hei, så herlige barn du har da !! Jeg også har 4 , men det er gutter alle sammen ( enda verre..he,he)
Kjenner veldig godt til det med å ta ett fint bilde av alle 4, nei d går rett og slett ikke...
Fantastisk nyyyydelig sommerhus-helt min smak og stil !
Og hvite gulv er bærre lekkert, men kan jo hende de er litt upraktiske.Har så lyst på lyse furugulv i hele nye huset, men mannen er kjempe skeptisk, som jeg skjønner når vi har 4 viltre gutter og kanskje skal ha flere...(hvem vet, ønsker jo jente og..) Men du får nyte ferien til siste rest, komme snart inn igjen her jeg.

Hilsen fra landet sa...

Mener du virkelig at du skal male om det nymalte hvite gulvet eller misforstår jeg?! Husk at DU er arkitekten og snekkeren er snekkeren. Det er fint med råd men dere bestemmer jo.

Forresten så er det utrolig lett å se at du har et skikkelig sjarmerende firkløver der - jeg synes bildene fint kan benyttes - mye bedre enn stive smil-bilder ;-)

Hulda sa...

Hehe, de ungene dine, eller ungdommene, er virkelig artige. Kan tenke meg at de finner på mange sprell. ;)

Flotte interiørbilder. :)

Blå-hvit samlemani sa...

Leser at du gjorde det samme som meg, lot Green Gate tingene være igjen på hytta. Tenker at dersom abstinensene blir for store, er det flere i butikken...

Så koselig hytta di ble.

Jill sa...

Tidig snekker, likte den med å gi ham en lapp :-) :-) :-)
Han må du holde deg inne med!
Julekortbilder er alltid en utfordring :-)
Ha en fin dag!

Tee of Vinnord Cottage sa...

Utrolig nydelige bilder!!! Det går i oppussing hos meg for tiden også. Skal forsøke å få lagt ut noen bilder snart... Men forløpig er det fullt kjør hele tiden :)

Anonym sa...

Så porslinet är greengate. Jättefint!

Tycker jättemycket om bilderna på dina barn. Vilka toppenjulkort du kommer att kunna skicka!

Related Posts with Thumbnails