søndag 24. august 2008

Slapp søndagI går hadde jeg besøk av Bodil, også kjent fra bloggen BO. Hun knipset bilder til takkekort for årets og fjorårets konfirmant hos oss. Det var en knakande kjekk opplevelse, og jeg må bare smile når jeg tenker på hvor blid og koselig den damen er! Bo har virkelig et talent til å få mennesker i alle aldre til å slappe av-og vi gleder oss til resultatet:) Tusen takk for besøket!Siden Bodil skulle komme i går, brukte jeg formiddagen til å rydde og vaske, men jeg ble IKKE ferdig. Dermed stuet jeg nyvaskede klær, tørkestativ og strykebord inn på soverommet og lukket døren godt igjen. Da Bodil kom viste jeg henne rundt i huset, og inkluderte også soverommet (*ler) Neste gang jeg skal rydde skikkelig, tror jeg bare at jeg bygger et lite hus i hagen der jeg kan flytte rotet når jeg skal ha gjester. Et annet og svært forlokkende alternativ er å flytte mann og barn inn i det lille huset sammen med klær og tørkestativ. Ja, da skal det nok bli ryddig i heimen !!Siden det ble ryddet i går, har det blitt gjort INGENTING i dag. Grei fordeling egentlig. Jeg har hvilt på ryddelaubærne og kost meg med fin bok og vakre pioner:)Håper dere har hatt en fin helg, og er klar for en ny uke med nye utfordringer alle sammen:)

37 kommentarer:

Hilde sa...

Så deilig med sønda, bok og avslapping! Jeg gleder meg til mine små blir større slik at sånt kan la seg gjøre her også!! Jeg og minstemor har tilbragt søndagen på lekeplassen sammen med en venninne og hennes barn. Veldig koselig det også.Ha en fin uke!

BO sa...

Hehehehheheeheh! TUSEN takk for meg! Eg hadde det så utrulig kjekt hos dåke! Følte eg kom heim! Takk for middag, kaka og brus!
Må le over stakkars mann og barn, som faktisk vart stua inn på soverommet, saman med tørkestativet (som eg ikkje la merke til).
Du er hjarteleg velkommen med mann og barn, her til oss. Men vennligst gi meg nokre dagar (veker) varsel, sånn at eg kan rydda! Her er det fri flyt, og trenger helst ikkje berre eit skur i hagen til rot, men ein hall!!!
Helsa dei to flinke konfirmantane som stakkars måtte gå med finstas heile dagen... Huff, får heilt vondt av di!!! Dei var iallefall utrulig kjekke og fine, begge to! Da var dei to andre skjønningane også!
Nei, me må får ta oss eit heildags bloggtreff, der me kan tyta, både eg, deg, feen og Karna. Kanskje fleire og!!!!
Ha ein god søndag!

Grip dagen sa...

Det er godt med en rolig dag av og til. En trenger å lade batteriene før ei ny, travel uke kommer.

Jeg har malt huset denne uka. Armene er helt visne idag. Så jeg kjenner også at jeg trenger en rolig kveld å komme meg til hektene på...

Ha ei strålende uke!
Klem Marit

sa...

Emmeline du skriver bare såå godt. Får trimmet lattermusklene hver gang jeg er innom siden din :)

Siden du gjør meg så glad med dine innlegg så legger jeg deg til på min bloggliste! ;)

Ha en avslappende søndag og en fin uke :)

Hilsen Anette

Anita sa...

Høres ut som en perfekt søndag!! Har gjort noen forsøk på litt sytid i dag, jeg, men uten hell;o) Har kost oss allikevel da, men ikke no alene tid på mor! Får bli om noen år det *drømme*! Har forresten fått meg nytt sybord, og er sååå fornøyd! Ha en strålende uke!

Ann Helen sa...

Så deilige, smaskebilder fra stua di - flinke du!!:-)
Klemklem

innendørs sa...

herlig med bilder som får meg til å smile - yours just did!! :D

elisabeth sa...

Kan tenke meg foto-shoot'en med BO var kjekk:) Hun er en av de mest sympatiske og blide personene jeg noengang har møtt...Jeg ler i flere dager etterpå..hehe! Der kommer replikkene som perler på ei snor!

Håper vi får se bildene av konfirmantene, det blir spennende:)
Ellers håper jeg mannen har kommet ut av soverommet, og nyter kvelden med deg;)
Flotte bilder av stuen!!

Olstad sa...

Jeg fniser av det lille huset i hagen. Ser det for meg. Jeg har snakket med min mann om at jeg har lyst på ett drivhus oppmed bakken som vi kaler det her hos oss. Så nå omtales drivhus planene kun som lines furtebu.

Men jeg har jo fått min egen furtebu på showroomet. Skal ikke ha faste åpningstider det får jeg ikke til med baby. Men skal være der to dager i uka nå til å begynne med. Baby skal være med. Huset er jo så stort så hun har eget bad med stellebord:-)

Prinsesse Elin sa...

Kjenner til det der. Her blir alt lempa inn på gjeste rommet. He he.
SLUTT OG SLETTE KOMMENTARER HOS MEG;o)

Linda sa...

Hei! Nydelige bilder av et nyryddet
hjem.
Søt vase med pioner i...
god arbeidsuke.Hilsen Linda :))

Huset i Hagen sa...

Hei, hei! Tusen takk for hyggelig kkommentar hos meg. :0) Fargen på gulvet vårt er jo ganske fin og dus egentlig men det var vel bare det at jeg hadde inbilt meg at den skulle være mer grå ;0) ikke alltid like lett dette med farger. :0) Men jeg liker så godt bildene fra heimen din. Det må jo være deilig å ha en rolig søndag der hos deg. :0) Så koselig det må ha vært med besøk av Bo. Har ikke møtt henne selv, men hørt bare mye god-ord om denne damen. :0) Ha en fin uke da! :0)

sa...

Så bra dere bloggere syntes det er kjekt med noen nye også da....dere virker som en sammensveiset gjeng mangen av dere, men det er jo kjekt at man kan knytte vennskapsbånd her inne også :) Det ligger en award til deg inne på siden min :)

Klem Anette

Den gode feen sa...

Så kjekt som dåko hadde da i går! Misunner dåko, og måtte jo også spørra Bodil om ho hadde kikka inn i leiligheten vår.. :) Du må ikkje misforstå, me trivst veldig godt i Stavanger altså. Men eg har jo budd i Bergen nesten like lenge (16 år) som på Halsnøy, så byen er liksom Bergen for meg. Eg saknar ikje leiligheten, men sjølve bykjernen og De 7 fjell, og folka :)

Du har ei superkoseleg stove. Trur jammne eg skal leite fram mine rosete Ikea puter også. Om eg har dei enno...

Minn meg på Pdf'en igjen, trur ikkje eg rekk det nett nå, men skal prøva. Nå må eg førebu nister og klær til morgondagen :) klem!

Mitt hvite hus sa...

Herliga London så bra du skriver. det er like moro hver gang jeg leser inne hos deg. Høres ut som dere har hatt en strålende dag sammenO=)

Nyt uken !
klem

Tone Yvonne sa...

Søndag er helt nødvendig!!

Viktig med en dag hvor alt står stille.....

- så koselig med besøk :o)

Ha en herlig uke!!

Unknown sa...

He-he, kjenner meg litt att i det med å stappe rotet på soverommet...
Ha ei super veke:)

Marigrafen sa...

Kjære deg.. hvor haar du kjøpt den herlige rosa muggen? Jeg har en mistanke om at de er gra Green Gate og at de har gått ut av produksjon? Jeg synes nemlig de med store prikker er såå mye finere enn de med små ;)

åsemor sa...

Her er hele huset i kaos, så jeg ønsker meg egentlig et hus til ;)
Karoline er flyttet hjem etter fire år på hybel, videre studier ble lagt til side til fordel for butikksjef jobb i Molde. Men da var leiligheta sagt opp, så frøkena er på husjakt. Ane har også flytta, og alt fra den forrige leiligheta ble ikke tatt med til den neste. Så "overskuddslageret" er plassert i heimen. Å ikke nok med det, Eiriks flyttelass står her på tredje året. *puuuuhhhh* Er det rart mor blir litt fortvila!!!!

Og oppi alt dette rotet har jeg begynnt å pusse opp gangen !
Jeg får jobbe meg innover, så får vi se hvor lenge energien holder.

Ha ei fin uke Emmeline, tenker du har ladet batteriene etter kosedagen din;)

åsemor sa...

Her er hele huset i kaos, så jeg ønsker meg egentlig et hus til ;)
Karoline er flyttet hjem etter fire år på hybel, videre studier ble lagt til side til fordel for butikksjef jobb i Molde. Men da var leiligheta sagt opp, så frøkena er på husjakt. Ane har også flytta, og alt fra den forrige leiligheta ble ikke tatt med til den neste. Så "overskuddslageret" er plassert i heimen. Å ikke nok med det, Eiriks flyttelass står her på tredje året. *puuuuhhhh* Er det rart mor blir litt fortvila!!!!

Og oppi alt dette rotet har jeg begynnt å pusse opp gangen !
Jeg får jobbe meg innover, så får vi se hvor lenge energien holder.

Ha ei fin uke Emmeline, tenker du har ladet batteriene etter kosedagen din;)

åsemor sa...

Uff. sorry Emmeline. det er visst kaos i hodet også :(
Skulle ikke tro det var nødvendig å legge inn denne jammerdalen to ganger:(

tinemor sa...

He, he
Flere som rydder inn på soverommet.... ;-)
Jeg hiver alt jeg ikke rekker å rydde , inn dit å, når vi skal ha besøk :-)
Flotte bilder!
Og kps deg med god samvittighet. Man må jo nyte livet og at man har ryddet og gjordt rent!
Ønsker deg en flott uke!

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline!
Lenge siden nå. Jeg synes det så så innmari koselig ut hos deg, og det hørtes så innmari deilig ut å bare ha en slapp søndag. Pionene var skjønne og boka så veldig fin ut. Skjønner du har kost deg, altså.
Ønsker deg ei fin uke! Klem Trine

Blåbærpai sa...

Høyres ut som du har hatt ein god helg og ein deilig sundag! Bildene her var berre super lekre!
Nydelige peoner!

joanna sa...

Haha. Kanskje eg skal ta rådet ditt og putte all rotet & heile familia i uthuset neste gong eg skal ha jentebesøk??? Hehe..Må vel bare rydde der fyrst, slik at heile rukkelet (inkludert dei to- og firebeinte får plass! ;O)

My home is my Castle sa...

Sitter her og ler for meg selv :)
Ser ut som om vi er mange som stuer bort rotet og slenger det inn på et rom når vi får besøk hehe..
Stuen din er bare nydelig. Likte puten din :)

Ha en fin uke.

Hjemme hos Vibeke sa...

Bloggen din er en fryd for øyet.Og ikke nok med det. Det er ikke det at jeg sitter å humrer for meg selv, jeg ler høyt og godt. Resten av familien lurer på hva jeg egentlig holder på med.

Ha en god uke.

Karna sa...

Så gøy! Høres ut som dere har stor kost dere, gleder meg til å se bildene jeg også, hun tar jo bare så fine bilder den dama!

Vi får ta en liten samling en gang, den dagen det er planlagt bloggtreff i Bergen, er jeg i Dublin, men kanskje en annen dag...

ENGEL sa...

man må bare slappe av i blandt!flotte bilder!panikkrydding har vi vel alle en gang i blandt.

liven sa...

Åh så fint hos deg!!
Men det er vel godt vi ikke ser soverommet......
Har du virkelig fått tak i peoner nå du??

Ønsker deg en fin uke:O)
Award til deg på siden min:O)

Pulsatilla sa...

Åh, jeg har et såkalt syrom som blir brukt til å stappe rotet unnå på, jeg. Har ikke sydd noe der inne i det siste, ikke mulig å finne symaskina....

Søndag skal være slapp! Men du, peoner nå? Er ikke det sent på året da? Jukser du?;-)

Smineset sa...

Søndag er en deilig dag! Uheldigvis så følges den av mandag som ikke er fullt så super... Arti historie om lampa di... :-)Ser det hele for meg!

Ha en super mandag (!)

Photo-Me-Life sa...

Så koselig med bloggbesøk:)

Du, jeg likte den rosaprikkete vasen din, hvor har du kjøpt den? Den var bare snuppeduppe lekker:)

Synnøve sa...

For et nydelig hjem du har. Bildene blir sikkert bra.Jeg synes du har så fine bilder og innlegg. Lo godt når jeg leste om skuterturen med lampa i fanget. Ha en fin dag-

sandra sa...

ahaha *leeer* GODT jeg ikke er alene om å spurte inn på soverommet når det melles om besøkende;) du har et fantastisk fintt hjem så langt jeg ser... nydelige bilder av stuen!!!

Fabrikken sa...

Hehe, jeg ler. Du skulle vert forfatter. Og JEG også har lyst på besøk av Bodil....hun tar helt fantastiske bilder :)

Ha en fin tirsdagskveld

Photo-Me-Life sa...

Du får skrive ønskeliste og sende meg da det nærmer seg jul:)

Syns det er rå gøy med slike konkurranser jeg, skal ikke mye til for å glede folk heller. Jeg syns selv det er artig uansett hva jeg vinner, om det er 2 rette i lotto, ryggvondt eller bli yr tabletter:)

Related Posts with Thumbnails