fredag 15. august 2008

Ut med rød og inn med blåEmmelinemannen er ikke fornøyd med min innsats etter at vi kom fra ferie. Jeg skjønner han godt. Jeg har rett og slett vært helt tom for energi. Jeg ser utover stuen og tenker HJELP! JEG ER LEI AV ROT...-og så gjør jeg likevel ingenting! Den gode feen skrev for noen dager siden at vi bør være takknemlige for at vi er friske og har hverandre, og jeg er så enig så enig... Men litt lei har man vel lov til å bli i smug likevel?Her hos meg blir det hvite interiøret jevnt og trutt ovesvømmet av utrolig mange ledninger. Det flyter av spill, spillemaskiner, bærbare PC-er og stygge gitarer for gitarheroes. Jeg rydder og flytter ledninger, og i samme øyeblikk som man snur ryggen til, er ledningene på plass igjen.
Da gjelder det å brette opp armene, kjøre til Stoff og stil og finne tilbake kreativiteten igjen.

De røde gardinene på kjøkkenet ( som har hengt siden i fjor jul) skal nå erstattes med lingardiner i lyseblå. Jeg har jo MASSE i rødt her hos meg, men når solen skinner inn vinduene vil jeg ha det lyst og svalt. Dermed er det ut med rødt og inn med blått. Dette røde serviset skal komme på plass i skapet, og der skal det få kose seg frem til desember melder seg.

Siden Emmelines mamma er på klubb i dag, kan jeg ikke begynne å sy enda... Jeg må ha støttekontakt lett tilgjengelig. -Symaskinen og meg har ikke vært venner på lenge! Dermed lader jeg opp med litt sjokoladekake og en kopp kaffe, tente lys og en rolig stund før sy-marerittet er i gang;) Til Emmelines storesøster; hvis du leser dette, noe du trolig gjør, så må du bare gjøre deg klar du også!
Håper dere har en fin fredagskveld alle sammen!

23 kommentarer:

@__EY__ sa...

Hmmmm....

Sukk....

Men jeg og symaskinen
klarte nettopp å sy
et nett i sammen, og
samarbeidet fungerte
bra det.
Trådløst overføring
for "dingser og
dubbeditter" er blitt
oppfunnet, men vil vi
"ha det i lufta".....

Hmmm....

Fine bilder og
fjonge kopper : )

God helg.

by Siv sa...

Nydelig farge på de kommende lingardinene. Jeg er heller ikke bestevenn med symaskinen.
Vi krangler litt, forsøker å samarbeide, får til noe til slutt. Men så blir det laaaange pauser mellom oss... Er nok ikke helt som prinsessa der nei :)
Lurt å sette bort det røde servicet til jul, da finner de sin perfekte plass på bordet igjen!
Ha en fortreffelig helg
*Siv*

Ann Helen sa...

Det kommer til å bli stiilig, herlig med det lyseblå! Jeg har tenkt det samme om mitt røde service; blir fint å bruke i jula det!
Her i huset er det ikke bare ledninger og stæsj som flyter, men også de uendelige SMULENE! Blir smårar av de!! Ett eneste barn har vi, og jeg klarer ikke forestille med hvordan det hadde sett ut under kjøkkenbordet om jeg skulle hatt din barneflokk;-)

hvitstil.com/Christine sa...

Spent på ny gardinene og veeeeeldig fristet av sjokoladekake. God helg Emmeline.

Synnøve sa...

Uff, ja sånn er det bare i blant, rot og ledninger tar overhånd, og da blir man liksom litt overmannet...! Godt man har sjokoladekake da ;)

Nydelige stoffer!! Åh, gleder meg til å se de gardinene, det kommer til å bli kjempelekkert :) Jeg har nesten akkurat møtt symaskinen jeg, så vi er fortsatt venner... Men det kan ha noe med at jeg ikke har gått i gang med de helt store utfordringene enda, hehe.. God helg til deg! Synnøve :)

ENGEL sa...

det blir helt sikkert nydelig med blått!ha ei flott helg!

krinkelkroken sa...

Mmmm sjokoladekake hadde ikke vært meg imot;)

Stoffene var kjempefine, skal få tatt meg en tur på stoff og stil jeg også;)

Har aldri vært venn med symaskinen og nå skal snart min Mamma få ta seg en håndarbeidstur ut her til meg;)

gleder meg til å se de ferdige gardinene!
god helg;)

Sissel sa...

Det er deilig å bytte litt på fargene innimellom.Derfor er det kjekt med resten i hvitt og heller ha farger på tekstiler.

Smuler og flekker og ledninger og klær og rot vet jeg desverre alt om,med tre barn er det vanskelig å unngå..det følger med de små det;)

Verkstedet sa...

hei kjære søte deg.
opp i alt kaos av jobb og ikke utpakkete bagger fra ferie har jeg nå lest i bloggen din om alt fra nydelig hytteprosjekter til ikea turen. det hørtes utrolig gøy ut.
og du- nå fant jeg DN.....og jeg synes du ser kjemperherlig ut jeg!!!! men er du lys????trodde du hadde svarte lange krøller....nesten helt forvirret her jeg skriver til deg...for du ser ikke ut slik hun jeg har skrevet til så lenge så ut...;)men slutt å vær negativ, du er søt og sprudlende og utrolig vittig, en gøyal dame.
jeg har ny jobb.( det får heller komme i mail) men jeg har sletten derfra i gå avstand:)kikket inn i går, de ryddet bak forhenget, og jeg lurte på når det var ferdig, og alt nå altså- jippi. blir raskt en tur der.og first floor kommer i sept på nesttun, og der har vi jo også new home, mao mye kjekt i mine nære trakter begge deler!!!
jeg jobber fra jeg står opp til jeg legger meg, nesten.sluker litt tid med barna på skift, men som sagt mer om dette siden i en mail,men bare for å forklare at blogg dessverre blir liggende passiv en stund. men tror ikke jeg skal gi meg, får se det litt an. kan nok få til et innlegg i ny og ne,mne det er ikke bare det å lage et innlegg, da synes jeg at jeg må svare og gi respons og det har jeg per dags dato fint liten tid til, derfor må jeg se det litt an.
nå koser jeg meg med litt sjokolade og en sniketur rundt hos favorittene, og noen får kanskje et par ord før jeg må jobbe videre.
ønsker deg en strålende helg- jeg skal jobbe hele...og så sees vi på sletten;)
stor klem fra Karoline

Maria Louise sa...

Hei hei og takk for koselig besøk!! Ikke noe skjedd enda som du skjønner... Jeg må ta meg en tur til Sletten i morgen... får godsnakke med mannen. Men - akkurat nå er jeg aller mest fascinert over den "translate page" tjenesten du har på siden din!! Er det mulig?? Noe så stilig!
Ja ja! Ha en god helg min venn, og kos deg med de deilige sjokoladekakene!!! MMMM

Anonym sa...

Jeg kan komme å hjelpe på symaskinen hvis du vil, Anders og Helene sover, og som du sikkert husker så fikk jeg G+ av fru Mundal i 8 klasse...

Merete sa...

Forandring fryder, vettu :o) alltid kjekt med noko nytt og det kan hjelpa på kreativiteten og det...
Trur kanskje dei fleste av oss føler oss litt slappe, tiltakslause osv etter ferien. Tar liksom ei stund før vi er i gong igjen ;o)
Ønsker deg ei knallfin helg!

Emmeline sa...

Hei Emmelines lillebror som fikk G pluss av fru Mundal. Jeg fikk M av fru Mundal, og likevel trenger jeg hjelp....

SÅ du trenger ikke å rykke ut. Hvis du hadde fått S pluss så hadde jeg vurdert det;) Håper barna sover HELE natten. Hils fruen i stuen:)

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei:) En stund siden sist jeg la igjen et ordentlig spor, selvom jeg tripper innom hos deg jevnt og trutt:) Og gjett om jeg ble glad for en ny butikk på sletten senter!!!!YYYYEEEEYEYYYYY:)

Ønsker deg en deeeilig helg, her går det også i mums og fredagsmodus-sånn bortsett ifra at jeg er barnevakt hos gode venner-og får bruk for gode råd når en fire mnd gammel baby skal legges:)

Gry sa...

Jeg skulle gjerne hjulpet deg med å sy Emmeline hvis jeg bare hadde vært så heldig å bo i ditt nabolag...
Jeg lurer på om du kan fortelle meg hvordan du la til oversetteren fra google på siden din? Jeg får beskjed om å kopiere og lime inn en html-kode, men HVOR skal den limes inn??? Jeg blir veldig takknemlig for svar:-) :-) :-)

Ha en fantastisk fredagsnatt.
Gry

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Det er et slit å forene guitar hero med landlig hvit idyll :O)

Derfor er huset her på hodet og har vært det siden i sommer, guitar hero med alle sine ledninger og røde gitarer prøver vi nå desperat å tilpasse L.A fugletapet downstairs, sånn ca.10 barn og hvite gardiner.

Kjøpte guitar hero på nindendo ds, i håp om at det ble mer poulært enn de store... geniet Lisbeth godtet seg over tanken store gitarer vekk, men jeg tok feil.....
Ta deg en tur til inn til Fint hemma og se verkligheten bakom bloggen, om det er en trøst .. vi er många .....

Slitan med nesten nye gardiner, kommer til å bli fint med blått. Deilig med forandring.
Klem

Rosa sa...

Eg må innrømme at eg ikkje kan skulde alt rot på ungane, sjølv om dei absolutt gjer sin del. Eg er desverre ikkje ei sånn mor som alltid går og ryddar, og er heller ikkje gift med ein mann som gjer det. Men ØNSKET om eit ryddig hus er der alltid ;)

Det blir kjempefint med nye gardiner! Eg har fått ei gammal symaskin hjå mor mi, men har ikkje gjort så stor innsats for å verte ven med den foreløpig - lukke til med samarbeidet!

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg har det problemet i loftstuen. Blir deprimert når jeg kommer opp trappen. Det flyter av playstation, gitarer, fjernkontroller i ulike farger og fasonger, DVD filmer, spill..Når jeg i tillegg finner glass og annet rot...blir en matt

*Skulle ønske jeg hadde den ryddige loftstuen til Karna!*


- ellers er problemrom nr 2. biingangen.. Hvorfor klarer ikke unger forstå at sko og jakker ikke skal stå midt på gulvet....???

De får jo beskjed hver dag...

Ha en fin og ryddig helg

Kristin

Anonym sa...

hei,hei.
Måtte bare innom og se om der var noe nytt før jeg la meg. og det var det jo. nå kan jeg sove godt.;)
ha en kjempegod natt.

@__EY__ sa...

Hei.

((leser litt her og litt der:))

DU E`(til tider) SMIKKLØYEN : D

Mitt hvite hus sa...

Hei=)

Du er ikke alene om rot rett etter vaskebøtten er tømt:O=)
Men sånn er det i et hus med dyr og unger=)

Nydelig stoff du har kjøpt deg0) Gleder meg til gardinene er sydd:=)

Ha en fin helg=)

Klem =)

Anita sa...

Hmm! Er så ambivalent om dagen jeg ift. farger på kjøkkenet, hadde bestemt meg for å satse på blått en stund, men... Kjøpte nye kjøkken håndkler i dag og endte opp med både røde og blå! Ja takk begge deler, men ikke samtidig da;o) Heller til blått akkurat nå, emn bare på kjøkkenet, roser og rosa resten:o) Fine bilder fra deg som vanlig!! Gleder meg til å få se resultatet av gardin sømmen!! Forresten syns jeg du sa at du hadde blogge sperre??!! Syns dette virker bra jeg!! Gooood helg videre! Klemmer fra ANita!

Reginas Cottage sa...

Hi Emmeline
Fantastic pictures.
Have a nice weekend!
Hugs,Regina

Related Posts with Thumbnails