mandag 11. august 2008

Hvor er du Else Hege?Noen ganger er det sånn at man leser en reportasje i et blad som man fester seg ved. Enkelte ganger blir man helt facinert av bildene, og andre ganger av teksten. Jeg har en sånn reportasje som jeg storkoser meg med jevnlig. Den handler om Else Hege sitt hjem og det er PRAKTFULLT.

Reportasjen er ellers litt i overkant "tendensiøs." Du har kanskje sett den før? Den finnes i Vakre hjem og interiør nr 4, 2006. Jeg har ledd godt av sitater som; "Jernsengen er et pent og trygt alternativ til trampoline" --Ja, kanskje dersom man ikke hopper i den! Else Hege påstår også at hun har fobi mot plast, og i den anledning har Prinsessa i dag ryddet sine 130 plastskjeer fra nederste skuff. Jeg har en hemmelig drøm om at Else Hege kunne begynt å blogge; det hadde vært storartet! Jeg skulle ha vært din faste gjest hver eneste dag;)

Nå er det likevel sånn at jeg stadig blar tilbake til denne reportasjen, og bare nyter bildene. -Den som kunne rømme fra hverdagens grå melodi inn i loftsengen til Else Hege. På en sånn passelig dårlig dag gir det både trøst og glede, den gir også inspirasjon til neste prosjekt. Jeg tror det blir gangen her hos meg!
Kanskje du lurer på hvorfor det er en dårlig dag??? Tja-- Emmeline er vel ikke overhappy over å ha fått motivasjonsbilde for Grete Roede ( Du vet; sånt bilde man henger på kjøleskapet når man er på slankekur) på trykk i avis ! Ungene har ledd godt, kollegaer på jobben har vist sympati -og Grete; Du bør vel være den første til å tilby meg et livslangt medlemsskap i slankeklubben din???

Ha en fin kveld med salatbladet alle sammen:)

34 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, husker selvfølgelig else hege! hun tas frem med ujevne mellomrom! har det vært bilde av deg i avis, for dette var vel vampus?

Emmeline sa...

Vampus er den eneste som egner seg på trykk;) Så da koser vi oss med denne delen av artikkelen...;) SO LONG:) hehehe

liven sa...

Fine bilder fra Else Hege!!
Noe annet kan man ikke si og litt plast.....ja det har vel de fleste rundtomkring!!
Ser at Kiwi selger sånne gjenbruksposer....grønne sådan!!
Men vi med så mange unger så jo ha en hel bunke av disse!!
Holder ikke med et lite stoffnett her nei......

Og Grethe Rohde....hun må jo roe seg kraftig ned!!
Er ikke slutt på sommerlivet ennå:O)

Ha en fin kveld:O)

Anita sa...

Gangen her er også ett sted som bør prioriteres, og jeg vet at bare ved å bytte skapdører blir alt såååå bra!! Har prøvd! Men må bare en snartur på Ikea først:o) Har ikke hørt om else hege før, men ser ut som ett drømme hjem ja!! Nå er det Tilda sying her, tror jeg!! Kos deg!

Den gode feen sa...

Klart eg hugsar Else Hege, og eg hugsar også at du såg utklippet i utklippspermen min ;) Eg måtte også le då eg las denne mnd InteriørMagasinet. Inni der er eit barnerom med eit dikt malt på veggen. Det samme rommet har vore i reportasje før, men då som babyrom :)

Rosa sa...

Else Hege hadde eit lite paradis, ja - kansje ho fins i bloggverda, og plutseleg finn etterlysninga di? Vart _umåteleg_ nysjerrig på motivasjonsbildet - SÅ gale kan det då ikkje ha vore?

Ein aldri så liten oppmuntringsklem trur eg høver seg på ein slik kveld - ellers er eg heilt sikker på at ei slik seng på loftet kunne hjelpe godt på humøret :)

Anonym sa...

he he - som ivrig leser av dine sider betviler jeg sterkt dine hva jeg tror er overdreven kroppsselvbilde! Har forresten digget din blogg i snart ett år. Vurderer selv å lage blogg, nå er det så mange..også et jeg teknisk lik null!! greide å slette et havt år med bilder, altså bilder og data og blogg..høres uforenelig ut. Så koser meg med dere istedet! inkala

ENGEL sa...

jaaa!vi vil ha henne som blogger!det hadde vært topp!roter frem bladet titt og ofte for jeg synes det er vakkert!

Tilonino sa...

Hei og hopp
Måtta bla opp i DN og fant deg langt bak der ja. Kjekt å ha et ansikt bak bloggen. Alltid kjekt å se innom til deg her i blogglandia. Ikke en dag uten Emmelinebloggen. Må ha bare må ha. Ha Ha
Kommer snart tilbake.

Anonym sa...

La Grete seile sin egen sjø og ta turen opp på en fjelltopp en gang i uken, det har i alle fall jeg tenkt må være den perfekte måten å få bort noen kilo på. Slitsomt, men det er deilig å stå på en topp, og det må jo motivere når det blir enklere og enklere... For ikke å snakke om hvor deilig det er å synke ned i sofaen med en stor kopp te og en god bok etter dusjen.

Loftssengen til Else Hege er fantastisk, der fikk jeg jammen et nytt behov!

Prinsesse Elin sa...

Svar via storeflittig: Jeg mener at skal man være en offentlig persom i en offentlig butikk så må man ikke være hårsår. sånn er det med den saken.
Over til Else"Helge" ha ha ha. Hvor fester hun sikkerhetsnettet på sengen når ungene hopper. Eller hopper de med sykkelhjelm og sumodrakt??? Men fint hus det har hun.....sukk......det mangler et bilde på faksimilen fra avisen. ha ha

sandra sa...

å sallan!! då hadde jeg også hatt en dårli dag... men et kanon bra kurs uanz;)

ellers var d enormt masse bra bilder!! skulle gjerne vert hos meg:)

Ninas Lounge sa...

Noen jogger og andre blogger..hahaha;0)Det bladet jeg la fra meg på nattbordet i går var vakre hjem med Else Hege og jeg irriterte meg nok engang over en seng som gjør jobben som trampoline;0) Et fint hjem det skal hun ha for, liker spesielt godt inngangen fra hagen. Ønsk
er deg en fin uke! God klem.

Linda sa...

Hei!Det bladet har jeg,flott,herlig hos Else Hege.Hvor Else Hege er? Bor på Lund i Kr.Sand om jeg ikke tar helt feil.Hun har fortsatt en herlig hage som jeg kjører forbi med bussen på vei til jobb...
Det blir litt gulrøtter og salatblad her også innimellom,men,men....
Ha en fin uke.Hilsen Linda :))

Jill sa...

Hahahaha!!!!!!
*****noen jogger noen blogger****
den bør gå inn i historiebøkene!!!!
Bedre sitat skal man lete leeeeenge etter!!!!

Om Helse Lege så trenger hun gjerne en tur innom hos meg når noen roter i det flotte huset eller ødlegger fjærene i "trampolinen"
Tipper hun går på en liten "melt down" så snart journalistene er ute av synet.. :-)
Okey vet bladet er gamelt , men noe må man le av :-)

åsemor sa...

Jeg vil gjerne vært sammen med deg i jernsengen til Else Hege, noen GG kopper med "rød saft" og settingen hadde vært perfekt. Heller det enn å bli vansiret av en bulldogg i fotballstrømper i allefall;)Den nye IKAE katalogen lå i min postkasse i dag, og den er allerede blitt studert lenge og vel. Her i huset skal det fornyest, ja nå skal åsemor endelig få seg ny sofa. Lider nok litt av besluttningsvegring, så den er ikke bestillt enda.
Tror jeg får sende trenern på en lengre treningsleir, så kanskje han også ser at kjøkkenet må pusses opp.

Ha en fin dag i morgen Emmeline, det var hyggelig at du titta innom meg :)

søte drømmer sa...

Hadde ikke sett dette flotte hjemmet til Else Hege, det var nydelig, ja. Fortsatt god kveld - klem Tone

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

HA HA og nå må du gi deg...dobbelhake... så den ikke en gang. He he ohhh Else- Hege ja, jernsengtrampolinen står i stil med den andre reportasjen om fødselen under et epletre.Men huset er lekkert da. Den stod foresten på trykk i et dansk interiørblad som jeg kjøpte i sommer, valuta for pengene du....Else-Hege i reprise..på dansk.
Ta deg en tur innom og hent AWARDEN din,gidder ikke å ta vare på den for deg lengre ...hihi, og stem for blid eller sur ku på sjokoladepapir i samme slengen ;o)
Klem

My home is my Castle sa...

Har heller ikke sett den reportasjen..
Er hun fra Kristiansand alstå ??? Hmmm.. dette mp jeg finne ut av..
Nyyydelige bilder av et flott hjem.

My home is my Castle sa...

Har heller ikke sett den reportasjen..
Er hun fra Kristiansand alstå ??? Hmmm.. dette mp jeg finne ut av..
Nyyydelige bilder av et flott hjem.

Helene sa...

Hei
Den artikkelen om Else Hege glemmer jeg nok ikke om så jeg blir 90år og vel så det. Snakk om å leve i ei rosa boble når du mener at en jernseng drar nytte som trampoline. Skulle likt å ha sett blikket til barna mine (og naboer forøvrig) dersom jeg plasserte en jernseng i hagen å sa " Værsegod hopp, dette er trampolina deres"
Neste stopp hadde nok vært nermeste lukket avdeling;o)
Når det er sagt er jo huset hennes bare en drøm :oD

Blå-hvit samlemani sa...

Kan noen snike seg inn til Else Hege og ta bilde av huset hennes nå?? Lo godt da jeg leste om EH, det er noen intertiørartikler som en bare ler av.. et nydelig hus har hun.. og sikkert ikke sølete sko og fotballer i gangen..

...kjenner en som skulle ha besøk av et interiørblad pga nytt og spennende hus. Stylisten hadde med seg en rød Arne Jacobsen stol, et rødt teppe og røde håndklær. Med en dasj røde blomster ble huset hennes forvandlet til akkurat likt alle de andre husene....og på flere av bildene var den røde stolen blikkfanget...

Min Verden sa...

Else Hege ja - på den ene siden og Vampus på den andre. Jeg blir litt engasjert i debatten om at noen skal begynne å fortelle "oss" hva vi skal gjøre for å forbedre bloggene våre. Forbedre i forhold til hva da? VAmpus sier at bloggere må tenke på hva leserne vil ha.. .Jeg vil ikke ha VAmpus og hun vil sikkert ikke ha meg - men jeg vil ha Emmeline og Liven og Hulda og alle sammen - dere som gir meg glede og inspirasjon. Jeg skriver først og fremst for meg selv og hvis noen andre har det hyggelig hos meg et det et pre... blir litt forbanna når markedskreftene forsøker å ta over "bloggen min" - ellers tror jeg ikke bildet kan være så galt... og hva gjør vel det??? Digger bloggen din og la deg ikke styre av gigantene Emmeline... (stakkars Vampus hun har ikke gjort meg noe og det er egentlig ikke vondt ment.... - men, men... ) Hanne

Huset i skogen sa...

Selvsagt husker jeg Else Hege! Jeg likte bildene veldig godt, og jeg kikker stadig vekk på dem. Men det jeg husker den reportasjen aller best for, er at mannen i huset falt helt for bildene! Det er UTROLIG SJELDEN at han i det hele tatt orker å se når jeg driver å viser fram bilder og reportasjer jeg synes er fine, men den leste han.

Anonym sa...

Visste ikke at blogging var så alvorlig jeg??Kall meg gjerne naiv, men jeg liker alle dere som skriver om hjem,barn,hage kjæledyr alt som jeg kjenner igjen fra mitt eget liv som mor og bestemor med pasjon for interiør samt hundeoppdrett med dertil hundeutstillinger (men dette skriver jeg ikke så mye om på bloggen da jeg har egen hjemmeside for denne hobbyen)Proffere bilder også? Oj skal jeg våge å ta noen flere amatørbilder og legge på bloggen nå...jo jeg gjør det for alle er vi ikke like flinke til alt heller...vi skal vel ikke ha en konkurranse om å ha den proffeste bloggen vel?

Jeg har laget bloggen min på blogg.no men ser at de fleste har blogspot.no kan noen fortelle meg hvorfor de fleste velger blogspot?

Tove sa...

Trur jammen eg vart fan av Else Hege eg òg! Og du, takk for at du tok oss med på den fantastiske IKEA-turen din! Det var så mykje god lesnad at eg nok må lese det nokre gongar til for å fordøye det! Er så fin blogg du har! Har linka deg til bloggen min slik at det vert lettare for meg å stikke innom! Ta deg gjerne ein tur innom meg om du vil. Eg er ikkje medlem av NIB for å seie det slik, eg er litt meir av den skrivande og fotograferande typen!

Tove sa...

PS! Skulle gjerne ha likt å lese heile artikkelen du hadde bilete av, og så likte eg så godt at du delte Vampus sine råd med oss. Der har vi mykje å lære.... TAKK!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Sorry til DK, for det var nemlig i et svensk blad denne gangen at Else-Hege kom i reprise, Drømhem & Tradgård nr7, 2008.
MEN trampolinebildet med tekst er regelrett sensurert..bortevekk! Så kan jeg fortelle at trampolinebildene er erstattet med andre lekre bilder fra hennes hjem som ikke den norske utgaven inneholdt.Så det så!
Latter og glede og ha en flott dag!

Made by KKann sa...

Hei hei hei..

Alltid mye koselig og artig å lese hos deg som vanlig! Masse flotte bilder - Ja, enig..hvem vil vel ikke ha et slikt hus som Else Hege!

Ha en fin fin tirsdag!

Smil fra KKann

Anonym sa...

Endelig kom jeg inn på bloggen din igjen. Jeg har ikke kommet inn på NOEN blogspotblogger på en hel uke *abstinenser*

Flotte bilder fra Else Hege, skikkelig drømmehus.

Jeg har levd på salatblader i over to uker nå. Om en uke reiser jeg og mamma på to ukers all inclusive ferie, og har smertelig erfart hvilken vei vekten da peker.... Best å være føre var!

Morsomt å lese om IKEA turen deres! Synes jeg kan se dere for meg:)

Photo-Me-Life sa...

Jeg er nesten, det vil si, 90% sikker på at du får kontakt med Else Hege gjennom dette innlegget. Regner med du har MANGE lesere og noen kjenner alltid noen som kjenner...du vet.
Hadde vært stas om du fant henne:)
Så kunne du fått henne til å begynne blogge.
Jeg skjønner godt at du fastnet ved hennes hjem, det var super fint syns jeg også, en romantisk drøm

Anonym sa...

oj det var et fint hus - JA TAKK! hadde nok overlevd å bo der altså:)
Ha en fin dag!

Tina sa...

Hei!
Fikk så mange ideer og tanker om å kjøpe etter å ha sett bildene dine fra Else Helge. Hun hadde virkelig sansen, må man si. Fin og inspirerende blogg du har. Ha en fortsatt fin dag! Tina

Anonym sa...

Og der var jammen meg Else Hege.
Koselig med mange hyggelige tilbakemeldinger, og så må jeg jo le litt av enkelte kommentarer jeg også:) Ikke alt som blir skrevet er vel helt ordrett, men det får en leve med. Det er blitt veltet ut både rød saft og rødvin i jernsenga, og mor er like blid.. he, he. Det kan da vaskes, er mitt motto. Og ikke har jeg tre ballettdansere i heimen heller. Her er det fotball som gjelder for alle pengene, og da ser gangen ut deretter. Nå er herligheten lagt ut for salg, og nye prosjekter på gang. Nye tider, nye muligheter. Ha en fantastisk fin helg i regnet:)

Related Posts with Thumbnails