søndag 10. august 2008

Fullstendig tom for ideer --og litt Green Gate:)Så er hverdagen her igjen. Sommerhuset er lukket og låst, og vi er tilbake i vante og kjente omgivelser. Emmelinemannen var overrasket da han kom hjem; Hva har skjedd med gulvet, utbrøt han-det er jo blitt så stygt. Men gulvet har vært stygt lenge det, man ser bare ting med nye øyne når man har vært lenge borte.For øyeblikket er jeg veldig tom for kreativitet og ideer. En hel masse burde vært gjort her hjemme, men jeg vet på en måte ikke helt hvor jeg skal starte. På bloggefronten er det også helt tomt. Hva skal jeg vise frem i dag? Her har jeg jo vist frem alt jeg har. Derfor har jeg ommøblert hyllen min IGJEN. Med rødt som tema denne gangen. Ikeas trendsettere ville at man skulle blande rødt og rosa! Som sagt så gjort, med rosa plastblomst i rød vase. Jeg er vel ikke helt enig med Ikea, men men...Vel hjemme har jeg fordypet meg i den nye kolleksjonen til Green Gate:) I mine øyne er lampekolleksjonen min absolutte favoritt denne gangen. Jeg liker både prikkete lampeskjermer, og ruter i hvitt og beige. Lampeføttene er tøffe og robuste -og kan fungere godt som en kontrast til det hvite. Spørsmålet er hvem som kommer til å ta lampene inn her i Norge, og hva de kommer til å koste?Den nye kolleksjonen heter Gustaviansk Vintage, og både kopper og fat, samt tekstiler går i beige og hvitt med ulike mønster. Det er jo egentlig genialt for det gjør at denne kolleksjonen ( som vanlig) kan kombineres med de andre Greengate fargene; lyseblått, rødt og grønt, samtidig som Green Gate byr på noe helt nytt!Rent personlig syns jeg at den nye kolleksjonen av kopper og fat i beige er stilig, samtidig som den er litt trist på en gang ! Jeg har funnet noen KNALLFINE puter i beige som har navnet Florence brown, (- jeg har jo absolutt ingen puter fra før) men jeg tror nok at jeg kommer til å holde meg til den gamle kolleksjonen når det gjelder kopper.

Hvis jeg skal spandere på meg noen nye kopper ( ja--for kopper har jeg jo et VELDIG stort behov for-) så vil jeg nok heller kjøpt det røde mønsteret Mimi som du ser en liten flik av på bildet under.( Bildet er lånt av Holmehuset)Jeg syns også det nye MOX mønsteret er litt stilig? Dette skal være Green Gate sitt bohemske alibi, og er spenstig det også!

Vel vel, da er søndagsrapporten avlagt! Mens jeg har blogget har mannen min tent i ovnen, og Linselusen har laget Lasagne! Nå er det varmt og godt, lysene er tente og maten står på bordet; HERLIG! Jeg er forhåpentligvis kjapt tilbake med nye ideer og litt mer kreativitet på lager:) Ha en fin kveld alle sammen!

45 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

God kveld til deg også ! Her flyter hele stuen av bagasje og noen bøtter med plommer som absolutt burde vært pakket ut og plassert, men det gidder jeg ikke, sommerkotelettene stekes istedet for å grilles, noe som tar evig tid og (hvorfor har ikke jeg 2 stekepanner?) for ute plasker det jo. Slapp i fisken over hele linjen, men plutselig så er den der igjen , energien.
Synes Greengate har mye fint i kolleksjonen sin, men så vet du jo at jeg er glad i de duse fargene.
Livet på furutorp viste noen fine bilder av Greengates høstkolleksjon tidligere i sommer , må si jeg fant mye fint.
Sneikes.

Tone Yvonne sa...

Det du opplever nå kalles stille før stormen.... ;o)
Bare vent.......

Virkelig fine bilder du viser, Green Gate har så mye flotte ting!!!

Ellers så er det en rolig dag her i huset. Ungene kom hjem fra sin tante og onkel for et par timer siden, vi var i bryllup i går.
Stille morgen alene - det er ikke ofte........

Ha en flott søndags kveld!!

klem

Jorunn sa...

Jeg synes det ble fint med rødt og rosa på hylla di jeg :0) GreenGate sin nye kolleksjon er bare SÅ lekker, og helt i min smak. Må nok gå til anskaffelse av noe av det beige, vil passe perfekt hos meg!
Jorunn

liven sa...

Er du så utladet etter Oslo turen du da?? Masse opplevelser og latter tenker jeg!!
Stilig det nye greengate kommer med men må bli vant til det....
Hver gang jeg ser et av de nye tingene på bilde så tenker jeg at det er sort/hvitt bilde........Henger meg vel på snart.......når høsten kommer!!

Ha en fin søndagskveld:O)

Anita sa...

Syns den nye kolleksjonen har kjempefine innslag, likte de beige prikkete godt og kunne tenkt meg noen sånne bokser på guttens rom! har kjøpt noen andre for noen dager siden og de vil passe flott sammen med de nye prikkete! Syns det er fint med rosa og rødt jeg, men man må velge rosa eller rødt som ikke er såå langt fra hverandre på skalaen syns jeg! Nå skal jeg sy en slåbrokk Tilda også er det kino!! Klemmer!

Anita sa...

Du hos meg og jeg hos deg:o) Skal komme meg en tur på stoff og stil snart jeg så blir det strykebrett trekk på deg skal du se!! Håper lasagnen smakte!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hæææ, lyseblå m rose, har jeg det? Eneste lyseblå jeg kan komme på er de vintage kellogsskålene som jeg kjøpte til 25 kr stykket på rema 1000, de som er med på bildet m prikkete greengate....
Tipset om de her tidligere i sommer, førte til storinnrykk på rema, men det var bare noen få butikker hvor kellogs-mannen hadde satt fra seg en palle, elendig tips med andre ord, og dårlig gjort av kellogs....tar jo ikke hele skylden på meg he he

My home is my Castle sa...

Synes hylla di ble flott jeg :)
Og den nye kolleksjonen til Greengate er berre lekker !!

Ha en fin søndag videre
Klem

liven sa...

Hei igjen!!
Holmehuset hadde ganske bra utvalg da jeg var der ute forrige lørdag!!
Visste å begrense meg med mannen på slep:O)
På Lysthuset var jeg i går og hun hadde ikke mye nå....men ventet på nytt!!
Det som er greit hos hun er at du får bestille det du ønsker fra katalogen!! Har fire lys blå i bestilling som jeg veeeeeenter på nå!!
Men det er jo greit for meg som bor så nærmt.....ikke for deg som kommer helt fra by'n:O)
I hvertfall hvis du reiser til Holmehuset så må du ta en tur innom Farmors Hus!!
Skal ut igjen der ganske så snart!!!! De hadde så mye fiiint:O)

Anonym sa...

Hei Emmeline !

Skjønner at man kan føle seg litt utladet inni mellom, men det går over.
Vil bare takke deg for inspirasjonen du gir til alle, og for det fortjener du en award.
Så jeg videresender den jeg fikk fra Bestemors vindu.
Lykke til videre.

Hilsen Tove

Prinsesse Elin sa...

Du kan få komme til meg å være med i syforeninga mi i dag. Her er det masse lys, kaffe, tilda nisser og nystekte horn. Det er en salig elin som sitter her helt klar for jula:O)

Prinsesse Elin sa...

Jeg vet ikke om det kommer ny bok men på panduro sine sider som omhandler tilda ligger disse klar for salg når den nye katalogen kommer den 21. august. Det er både bokser og masse innen papir + hauger på nye stoffer. Tilda stoff i grått er jo ikke feil. Jeg har en liten plan om å male loftstua nå i høst og spurte om reporteren til lokalavisa kunne annonsere dette slik at mannen ble forbredt. Håper hun holder ord. Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal formulere meg.....vi skal male jeg trenger en lift hvis ikke du vil løfte meg 4 meter opp til taket da:O)

Cruzidull sa...

Hei Emmeline.
Jeg linker til deg for å bruke dine fantastiske interiørblogginnlegg for riktig å belyse min egen utilstrekkelighet på området. Håper det er i orden...
;)
Ha en fortsatt fin søndag. Håper du hadde det fint i tigerstaden!

[morgrethe] sa...

Hallo Emmeline

Nå er det jammen meg lenge siden!!!!

Puffen gikk helt ut av meg på begynnelsen av juni. Med en hektisk hverdag med masse avslutninger både her og der, samtidig med at ALLE blogger kun hadde utfordringer og awarder, ble jeg faktisk litt lei. Ja... sånn er jeg.... en smule sær.

Men jeg har vært innom blogger innmellom uten å gi lyd fra meg innimellom, men nå har jeg tenkt å bli litt mere aktiv igjen.

Begynner på jobb igjen i morgen.... skjelve skjelve.... skal være sammen med noen nurk i
1. klasse pluss noen timer skolebibliotek. Krysser fingrene at det skal gå bra.

Når det gjelder GreenGate så har jeg kopper med mest rosa og rød (i IKEA-ånden) og jeg skulle gjerne hatt mere av det. Så jeg håper virkelig at jeg finner mere til høsten, for der jeg handler er det alltid tomt/utplukket når jeg endelig kommer meg dit.

Nei nå får jeg fortsette søndagsprosjektet mitt. I dag er jeg nemmelig i kastehumør, gamle kremer og solkremer farvel!!! Så nå er det bare vasking av bad igjen.

Vi blogges Emmeline!

[morgrethe] sa...

Jepp....en del skrivefeil. Sånn går det når en ikke forhåndsviser.

Fjordheim sa...

Syns ikke jeg merket noe til at du ikke hadde noe å blogge om. Ja det er utrolig hva en har brukt for, selv om en ikke har brukt for det. Men en har jo brukt for det.Hehe
Mannen her i huset har også lagt i ovnen i kveld. Jeg fryser. Og han er så snill at han fyrer for min skyld.
Ha en flott kveld :)

Tone Yvonne sa...

hei, igjen....

Synd dere ikke kom innom for å spørre om veien.....

Det er vel ikke bara bare å skulle stille ut hjemmet sitt nei. Her ville det muligen vært behov for total renovering først thi hi..

Er nå mett og fornøyd etter middag, og har akkurat lagt ut ny post fra bryllupet :o)
Hvis du har en prinsesse i magen bør du helt klart ta en titt....

Fortsatt god søndag :o)

Hilsen fra landet sa...

Men du trenger ikke ha masse ideer og flotte bilder til oss alltid - vi synes bare det er moro med noen ord også, og når inspirasjonen kommer tilbake - så kommer nok IKEA og rapper ideene dine, bare vent til neste års kolleksjon!! ;-)

Mitt hvite hus sa...

Utladet blir en jo av og til. men at du maglet emne å blogge om merket jeg inget ting av:=)

Du skriver alltid så utrolig bra. Digger og lese om Linselus og Emmelinemannen:=)

Slapp av å nyt søndagen så kommer nok energien tilbake igjen:=)

Klem =)

Two sa...

Koslig innlegg du har laga, sjølv om du ikkje har noko å blogge om!?? Dei små tinga og tankane er like kjekke å lese om som dei store begivenhetane, og no når kvardagen starter igjen så er det godt å ta det litt rolig. God søndag frå Juliann.

Rosa sa...

Jammen er det litt godt å høyre at sjølv Emmeline går tom av og til :) Når det er sagt ber ikkje akurat innlegget preg av mangel på bloggetema, så eg er sikker på du føler deg i farta igjen snart. God veke i vente!

Linda sa...

Hei!Liker godt de sarte fine fargene til GreenGate.Beige høres
trist ut.Moks,herlig.Når det gjelder rødt og rosa sammen,så kommer det jo ann på fargemetheten/valørene i det rosa og røde.Men kombinasjonen er jo ikke så vanlig men morro å jobbe med...God søndagskveld.Linda :))

elisabeth sa...

Ja, så feil kan man ta...hehehe:) Neida plutselig så er jeg tilbake vet du;)
Ang, gutten og sangen, det er vel som med han, som med alle oss andre: det skal ikke så mye til for å gjøre oss lykkelig, og det er vel bare vi voksne som kompliserer ting mer enn nødvendig;)Ha en strålende aften!

Smineset sa...

Hei!
Jeg er ny i denne bloggverdenen (ikke på lesing, men på deltagelse). Jeg har lenge lest din blogg til stor fornøyelse:-)Nå i helga tok jeg skrittet og startet min egen blogg. Adressen til bloggen min er: http://smineset.blogspot.com/

Koselig om du vil stikke innom ;-)

Lynetmor sa...

Hei, ja, mye fint i den nye kolleksjonen til Green gate. Ønsker deg en fin søndags kveld :-)

mali-mo sa...

Fine Green Gater! Her er en ny selvpålagt handlestopp på gang. Etter å ha vendt tilbake til arbeidslivet i 80% stilling etter ferien, er jeg helt knekt etter en ukes jobb. Hvordan klarte jeg engang å jobbe full stilling? 60%stilling er under seriøs vurdering og dertil hørende utgiftskutt Høres ut som om du savner ferien bittelitt allerede du også ;) men det bobler nok snart over hos deg igjen tenker jeg. Ønsker deg en fin uke!

Karna sa...

Lysten og ideene kommer nok tilbake, nå fylles snart butikkene med høsten nyhter, og da får en alltid et lite puff.

Du får trøste din mor med at stolben går jo alltids å male, Henriksdalene mine skal jeg ta godt vare på, skal ha dem som ekstra stoler tenker jeg, har flere trekk så....

Så kom høsten med et brak, herlighet for et væromslag, godt vi har tak over hodet, vind og regn og så gikk tilogmed strømmen. Da er det godt jeg har drill på batteri, så da ble en kommode skrudd sammen....

Ha en fin uke!

ENGEL sa...

ingenting og blogge om du liksom!så lager du det innlegget!masse flotte bilder...skeptisk til rosa og rødt sammen jeg og,men ser det er mange som har begynt så smått med det;)er vel vanesak.tror jeg skulle hatt en sånn lampe med prikker ja... det hadde vært flott hos meg;)

Ann Helen sa...

Hihi, kjenner jeg deg rett er du på pletten fortere enn vi andre får sukk for oss;-) Rødt og rosa på hylla var knallfint!!

Anonym sa...

Hei

Her står jeg i fare for å trenge meg på med et forslag du ikke har bedt om, men tar sjangsen likevel: Det rødbrune bildet til venstre for den hvite hylla er litt kjedelig, sammen med alt det andre spennende du har. Hva med et nytt bilde?

Den gode feen sa...

hehehe, nå må er le.
Her får du tips om å byte ut kunsten din og alt slags. Nei alvorlig talt, ha bildene dine som dei er du snuppa!! Rødt og rosa er fkatisk drittøft syns eg. Samme som mørkerosa og lyserosa. Ha ein finfin dag i Bergen!

Mimmi sa...

Så fin hyllen din ble! Vi har jo lært fra barnsben av; at man blander ikke rødt og rosa! Men jeg syns fargene ble freshe sammen jeg. :)

Jill sa...

syns rødt og rosa er smashing jeg :-)
men den nye beige GG er bare lekker!!!!

Uten å fornærme noen andre bloggere, så syns jeg allerede su skiller deg ut fra Mainstreamen!
Du er vittig, det vinner du MYE på!!!

Ann Helen sa...

hallo igjen du gode, gode emmeline!
Neste gang må det bli bloggetreff i bergen! Da skal jeg sørge for å klare å komme meg dit! Jeg har nemlig ALDRI vært der, og dermed heller aldri besøkt storeflittig der. Første forsøk: flybilletter bestilt, men ojda; vannkopper var ikke med i beregningen. Andre forsøk: Grrhhhh - flystreik....

Hihi, da løper jeg ut og kjøper DN med det samma;-) Må jo få med oss sånne begivenheter! - bloggedamene er i skuddet om dagen;-)
..og hvordan har prinsessa klart å bli uvenner med alexandra villefrance - har hun slengt med leppa? ;-)

Emmeline sa...

Hei anonym:
Er så enig så enig. Bildet er et knalldyrt kunstverk fra Kremmerhuset. Kostet 49 kroner. Er ikke mitt favorittbilde akkurat. Tror jeg snarest må ta meg en tur på kunstgalleri, evnt lynkurs i abstrakt maling med et kredittkort og gaffel som pensel;)

Bare kjekt med noen gode råd enten vi ber om dem eller ikke:) Feen kan jo få bildet hvis hun vil (*ler) Jill: tusen takk for ros;) Blir helt flau men også veldig glad:)

Kardemomme sa...

Hei du! Plutselig gikk det opp et lys hos meg (ikke så ofte) hihi..
Har akkurat vært inne hos Maria Frk.Fryd igjen..Var på vei ut derfra igjen da jeg så linken til deg..Da husket jeg jo at jeg har vært innom hos deg noen ganger før vi møttes på festen på Westerdal..
Det er jo du som har de flotte sinkhusene!!! Jeg surfer rundt på så mange blogger etterhvert at det går litt i surr for meg..Men sinkhusene fikk det til å lysne :)
Er de fra House Doctor tro? Har du kjøpt de i Danmark kanskje?
Uansett så var det gøy å se deg igjen hos Maria ;)
Ha en fin dag videre..
Kardemomme

Solveig sa...

er det muuuulig:) må bare le, og sende symbolske roser til prinsessen, må vel inn å skrive en sympatierklæring der, hihi.

det bloggeseminaret ble jo litt *meningsløst* siden vi var i så ulike segment, men samtidig fikk jeg liksom litt inspirasjon til å fortsette å blogge på, så sånn sett var det topp. jeg går jo på den der skolen ytterst i sandviken hvor alle leser DN, hehe. vampuseffekten er jo bare en oppskrift i produkt og firmaposisjonering, og det er liksom ikke der jeg har lyst å være med bloggen, hehe.

MEN! jeg spottet deg lett til morgenkaffen.... syns innlegget var bra, dn henvender seg jo til litt annet publikum enn vg, hihi. DU ER HERLIG!!!! ikke noe grete kurs på deg, takk:):) jeg syns kanskje ikke fotografen hadde valgt ut det beste bilde, du var liksom litt 'på skeiva'. så æsj på han.

sånn oppussing tar TID... og så er vi jo tre stykker som drar og river i både lik og ulik retning. blir gøy å se hva både du og vi lander på, hihi!

Solveig sa...

ps: JA vi skulle hatt stylister og designere. hmmm... driver jo og planlegger bergensbloggetreff når jeg farer over fjellet (det blir vel i løpet av september tenker jeg). hvem kunne vi invitert til noe sånt??

Høvebakken sa...

Jeg synes det ble fint på hylla di :)

Therese sa...

Den trashinga av bøtta var ganske nedtonet i intervjuet synes jeg *ler* Også må jeg si meg enig med Storeflittig. Hvis det var det beste bilde av de 150 de tok, da håper jeg de brenner resten. Men morro læll ;)

Håper du får en fin mandag. Her skinner sooooolen.....

Albertines verden sa...

Du! Til å ikke ha noe å blogge om, så synes jeg du gjør det bra, jeg. Du har faktisk formet ett langt innlegg. Tiltakslysten svinner litt når høsten kommer, og personlig har ferie og masse flott sommervær gjort at det har hopet seg opp både her og der. Og da får jeg ikke gjort noe som helst. Så nå har jeg laget meg en liste - "mørkeliste", hvor jeg har ramset opp alle rom etterhverandre; som det må ryddes skikkelig i, rommene som trenger en vinduspuss, hva som skal males og hva som må syes. Dette med avkryssingsfirkanter foran, tenkte at etterhvert som jeg fikk krysset av ting, så kommer tiltakslysten også. Man kan jo håpe! Har hatt skikkelig ryddemani i butikken i dag, vasket og flyttet rundt på det som skal på salg, ny plassering til Green Gate. Du verden så mye støv det var blitt i hyllene. Ser du ikke er så begeistret for det sarte fra GG - da er det jammen godt det finnes noe for en hver smak. Alle kan ikke like alt. ;0)Fin mandags ettermiddag til deg!

Albertines verden sa...

NÅr det gjelder lampene fra GG, så kommer den rimeligste foten på rundt 700,00 +/- og den dyreste på rundt 1000,00 +/-. Lampeskjermene ender vel på rundt 300,00. Sånn sirkus! Tenkte ta inn skjermer ihvertfall, har lampeføtter som er ganske nøytrale - fra før.

Photo-Me-Life sa...

Regner med fruene hadde en uforglemmelig IKEA/Oslo tur:) Hørtes i allefall artig ut. Blir vel sånn da bloggdamer møtes. Sikkert artig å møte dem bak skjermen også, få ett ansikt og en stemme å forholde seg til.

Du hadde sånne fine søte små zinkhus på den knaggen, hvor har du fått tak i dem?

Jeg har senket skuldrene, fikk nettopp en super bloggdame til å kjøpe ett gardinsystem til meg. Ikke bare bare med disse vinduene uten normale mål. Så nå blir det gardiner i stua til høsten. Kommer vel til å bruke ukesvis på å bestemme meg på hvordan gardiner jeg vil ha og hva som passer. Rullegardinen er bare å rulle opp snart, ikke lenge før mørketiden setter inn her, å da må jeg ha noe som luner sånn at det ikke blir så veldig sykehuspreget her hjemme.

Lykkehuset sa...

Hei, hei! Leste nettopp om deg i Dagens Næringsliv!! (Kult med IKEA tur) Du har en utrolig flott og inspirerende blogg! Keep up! Hilsen nybegynneren:)

Linda sa...

Jeg synes det ble fint med rosa blomster i rød vase jeg! Og de små sink-hus-lyktene dine er så søte, kan jeg spørre hvor du har kjøpt de?
Ha en fin dag:)
Linda

Related Posts with Thumbnails