lørdag 31. mai 2008

En helt vanlig lørdagLinselusen har spesialisert seg innen syrinslang som bare omfatter offentlige syrintrær, -dermed ble det et nytt innlegg i kveld:)I dag har vært en helt vanlig lørdag. Som vanlig har jeg hatt mange ting på plakaten som jeg ikke har fått gjort, istedet har jeg brukt timesvis i kø på diverse butikker.Som dere skjønner er lysekronen endelig på plass over spisestuen. Den er veldig fin, men det er ikke så enkelt å ta gode bilder.Da jeg var på Ikea i dag fikk jeg ideen om at den nye lyseblå/hvite fat kolleksjonen kanskje ville matche Green Gate koppene mine. Tja, det matchet nok ikke helt. Men det er et økonomisk alternativ som duger helt greit nok så langt:)

I dag har jeg også kjøpt bursdagsgave til min mor som har bursdag i morgen. Jeg og Linselusen hadde fått i oppdrag å shoppe til et spleiselag, og vi kjøpte en gedigen hammock i tre. Denne måtte vi slepe med oss gjennom Plantasjen og det var nok litt av et syn. Linselusen var veldig fornøyd med bærejobben, og maste i vei om at hun slår alle i håndbak i spisepausen på skolen. Det er jammen bra at Linselusen har sånne kanonkrefter på lager, for det var ikke mange gentlemen å spore på Plantasjen i dag iallefall.Summer is here. We enjoy beautiful days in the garden, and at night I light my new chandelier in the dining room. This is a period of relaxation and joviality-the summer holiday is in sight! Lovely;)

21 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Synes det ble skikkelig fint jeg med den nye lysekrona. Her og nå sitter jeg med bena på bordet i shorts, singlet og crogs! Jeg har festet alt håret i en dult på toppen og singleten er full av flekker etter en fortreffelig sprar ribs som har blitt fortært. Livet er herlig. Jeg er helt ødelagt av varmen og huset ser ikke ut for ingen gidder å rydde ut av oppvaskmaskinen....nå har NK sovnet på sofaen jeg sitter å blogger mens prinsessa ser tegnefilmer. Livet er enda mer herlig. I morra er det enda en fridag og jeg har planer om å prøve å sove lenge. Prinsessa skal i kongeparken og blir borte hele dagen og forhåpentligvis så rydder mannen garasjen slik at vi finner tilhengeren der inne.....livet er skjønt, emmeline. Det er sommer i morra:O)

tinemor sa...

Syriner er bare så hærlig! Den deilige lukten. Syns jeg kjenner den helt hit :-)
Ikke store arbeidslysten her om dagen heller. Vet ikke om det er varmen eller noe annet.... Egentlig veldig upraktisk for det er bare 7 dager til lillebror skal gifte seg, og jeg har tusen ting som skal gjøres......
Skikkelig lekker den lysekronen. Syns bildene dine ble bra jeg!
Fortsatt god helg, -av det som er igjen!

Hulda sa...

Har sittet her inne hos deg en god stund nå og lest. Fikk bl.a med meg den romantiske samtalen dere haddde, he he... ;) Flotte greengate saker, har en sånn sukkerkopp jeg også, nyyyydelig er den! Flott lysekrone!

SIST, men ikke minst; Gratulerer med dagen som nettopp har vært!

Hulda sa...

Hi hi hi... ;) Leste nå at jeg hadde fått problemer om jeg hadde vært gift med herr Emmeline. ;) I dag er faktisk mange stilleben pakket bort. Ble så lei. Nå er det fresht og sommerlig i hele huset, nye tekstiler og sommerlig pynt. ;)

Garden Angel sa...

Hihihi...synes jeg ser dere slepe rundt på plantasjen...Godt med litt bærehjelp!
Og meg vil ha.....sånne søte green gate saker i blått med hvite prikker. Håååper å finne en butikk i nærheten med de:)
Nydelig flott lysekrone!
Natti natta klem fra meg:)

Helene sa...

Så koselig at du har fått den flotte lysekrona på plass. Den gjør nok susen i stua:0)
Her har vi rene sydentilstander og livet nytes til fulle. 20 grader i skyggen kl 10.30 i formiddag kan en jo ikke klage over. Noen synes nok det er i varmeste laget, men jeg tenker bare som så at dette er jo det jeg betaler for å få når vi reiser på ferie til syden,så kan det bli bedre?? I tillegg så koster dette ingenting.Håper vi får en slik strålende sommer.
Kos deg i bursdagsparty i morgen!!
Klem fra Sørlandet.

Rosa sa...

Fantastisk lysekrune du har der!

Sansynlegvis var vel dei gentlemen som befann seg på plantasjen opptatt med å bere ting og tang for fruen, som truleg gjekk 3 steg framfor og plukka ut alt ho ville ha? Godt du hadde med deg linselus med store krefter, då :)

Framleis god helg!

Aina sa...

kjempefint med lysekronen på plass, og fra min vinkel passet de fatene bra til Green gate koppene.
Det er helg, det er finvær...det er bare lekkert:-D

Kos og klem A.

Anonym sa...

Så lekkert det ble med ny lysekrone! Mollys er kjekt å ha:)
Når jeg tenker tilbake på i fjor, da jeg skulle montere to prismekroner i stuen her, så må jeg le. Min svigerinne og jeg brukte 2 timer på å pakke ut og feste prismene. Sånn er det når man kjøper rimelige prismekroner. Men fine ble de da!
Håper du får en flott søndag!

Jill sa...

Så fint det ble med Kruna på plass!
Småsmurfen sover nå og
Pastillmannen og Storsmurfen er ute å padler, så de nettopp da de gled forbi nedenfor huset. Så litt deilig ut..
Her sitter jeg og prokastinerer...
Jeg kunne ha vasket, jeg kunne ha ryddet, jeg burde redigert noen bilder, men jeg blogger; altså er jeg :-)
Hva tror du det heter???
Blogging ergo sum???
:-)

Ikke mye til romantikk i samtalen du dro igang i bilen igår, men desto mer humor for oss... ;-)
Ha en fortsatt fin søndag!

Randi sa...

Holdt på og le meg i hjel av den romantiske samtalen du og din mann hadde...som tatt ut av min verden..hahahaha. I mitt hodet hørtes han ut som en Finnmarking...hihihi..og jeg er da gift med en finnmarking....jojo menn er menn.
Jeg skulle jo sendt deg ett Syrin tre eller to...vi har to mega store trær i hagen vår...ett med lilla og ett med hvite blomster. Går sikkert an og ta opp noen avleggere. De sender jo andre planter verden rundt.:-)
Lysekrona ble perfekt!!flinke Herr. Emmeline. ;))

Ha en flott dag.
Hilsen fra ett regntungt Trøndelag.

Photo-Me-Life sa...

Vet du hva Emmeline? Jeg har vært å sett på akkurat samme lysekronen. Sikler på den hver gang jeg er innom og har lyst få en større krone i stua enn hva jeg har. Den er SUPER fin den der....LÆKKER BESKEN

NaturelSuus sa...

Hei,
What a nice blog do you have'.I really love youre photos.
Where do you life in Norway?
Greets from Holland
Suzanne

NaturelSuus sa...

Hei,
What a nice blog do you have'.I really love youre photos.
Where do you life in Norway?
Greets from Holland
Suzanne

Magdalena sa...

gratulerer med din mor,- vakker syrin...
tagget deg... %O)

Miamor sa...

Hei!

kommer du inn på Kreolines blogg! Tror det må være noe feil!! Hvordan sier man fra om sånt, da...

Dumt for henne når hun legger inn kommentarer hos oss andre...

Anonym sa...

Hei hei og takk for titten.....Igjen. Det var mange nye innlegg jeg ikke hadde sett. Du er flink til å ordne og styre. Samtalen mellom deg og din mann var jo vittig da. Jeg lo når jeg leste det. Lysekronen din er jo et syn. Ble litt misunnelig på den.

Ha en fin uke. Klem fra Minmill

Gunhild sa...

Nydelig lysekrone!! Utfordring til deg på sida mi om du vil.......

Maria sa...

Hvor blev det fint, med den nye lysekrone !

Og tallerknerne fra ikea, kunne du jo egentlig sagtens bruge til de prikkede kopper, det blev fint.

Ha en god uge,
klem Maria.

Synnøve sa...

Grattis med at lysakruno har kommet opp! Det så jo fantastisk flott ut :) Og herlige syriner, det dufter deilig hjemme i stua hos oss også nå... Ha en fortreffelig uke! Synnøve :)

Anonym sa...

Hei:) Må bare bekjenne at jeg er en av dem som ofte suser rundt på bloggene uten å legge spor etter meg. Fungerer som en flott brekk på kjedelige dager på kontoret.. Men nå var det på tide å hilse på fant jeg ut. Er innom bloggen din stadig vekk:)Noen ganger for å beundre bilder, andre ganger for å ligge fnisende, gjenkjennende krøket over skrivebordet. Synes du tar så flotte bilder og skriver så fengende og morsomt. Absolutt en av favorittene mine:)!! Og ettersom jeg nå har skriftet, så må jeg jo få legge til at lysekronene ble sååå bra! Ha en super dag videre i sommersola:) Thea

Related Posts with Thumbnails