onsdag 10. desember 2008

I rute med spisestuejulenI dag kom de to turkise stjernene fra Rusta i posten. I tillegg hadde Mona kjøpt en lyseblå lysestake, som faktisk var mer turkis enn lyseblå. Dermed hoppet jeg raskt over Less is more strategien, og har nå både stjerne og adventsstake i samme vindu.
Spisestuen er klar for at den turkise julen kan begynne. Jeg skal bare feste noen ledninger, og så er alt på plass. Jeg hadde store planer for adventsstaken i år, men har enda ikke kommet i gang med granbar og blåbærlyng. Nå har jeg samlet lyseblå julekuler, glasstrær og fire lys på et stettfat, og endelig kan vi tenne de to første lysene hos oss også. Dette må være den enkleste staken vi noensinne har hatt. Tallene og fuglen kommer fra Kremmerhuset.
En hilsen til Mona som har kjøpt stjerner og lysestake i Sverige, og sendt det til meg. TUSEN TAKK, du er en engel! I pakken hadde hun lagt ved en liten notisblokk fra Nigella Lawson. Det var bare helt perfekt, siden jeg ikke har kjøpt en eneste presang enda. Nå skal jeg sitte her i spisestuen med tente lys og skrive gaveliste på min turkise blokk, kan det bli bedre?

Tusen takk for koselige hilsener og awarder, dere er så greie. Jeg lover å komme tilbake til alle utfordringene etterhvert. Ha en fin onsdagskveld:)

44 kommentarer:

Perlehvit sa...

Det ble utrolig fint!!
Ser ut som bilder fra et interiørblad!! Du er flink!!:D

Grip dagen sa...

Dette var spesielle julefarger!
Du er våglig som prøver noe nytt, og gjennomfører det til de grader!
Lyst, lekkert og vinterlig ble det!

Vi skal feire jul på hytta i år. Der er alt hvitt. Tenker å kun ta med meg hvit pynt også. Men blir det jul da, tro?
Jeg skal i alle fall prøve.
Hvitt, sølv, granbar og kongler. Enkelt og greitt. -Og forhåpentligvis stemningsfullt...??

Julehilsen Marit

ENGEL sa...

trodde aldri jeg skulle synes at dette var fint,men det var det virkelig!!!!lekkert,anderledes,og helt emmeline?!!!jeg har myyyye hvitt i år,merker at jeg liker det godt.

Aina sa...

Det ble kjempeflott, annerledes og fint. Snille Mona!
Onsdagsklem fra meg.

Prinsesse Elin sa...

Ja alt må matche! Sånn er det bare. Her har jeg hengt opp hvite ting i stua i dag og når darlingen og prinsessa kom hjem var det ingen av dem som så at jeg hadde pynta til jul. Det var jo hvite ting fra før. Men jeg ser det og det er det som teller. For det har jeg bestemt.
Planen var at pepperkaker skulle bakes, isteden ble det ostehorn! Mannen får besøk og noe må de jo spise. Så da gidder jeg ikke å bake mer enn et slag om dagen. Men jeg skal sy pepperkaker i kvled. Noen med halvspiste ben og noen hele. De er ganske kule og er helt like pepperkaken i sherek.
Nix nå må jeg fly videre. snx:O)

Lemi sa...

skikkelig iskalde farga!

Emmeline sa...

*ler av Lemi...

Gjester kan heldigvis gå ut i gangen inn på kjøkkenet eller inn på den andre stuen...for på alle de andre rommene er det rød og hvit jul. Litt gøy med et isrom syns jeg og så kler det huset så godt gitt. Her er det jo alltid iskaldt!

liven sa...

Å du... så spesielt Emmeline:o)
Men som alltid blir det jo så fint.......
det hele ser jo bare så delikat og forseggjort ut!!

Kos deg videre i jakten på den blå julen:O)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Men så bra. Tänk att allt löste sig tillslut. Och så font det blev!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

okej...det skulle ju stå "så fint det blev". Men kanske är det "font" också...vem vet?!?! ;-D

Miss.T sa...

Så utrolig fint du har laget det!!! syns det var knalltøft.


superkoselig i trappene dine også !!!

Ønsker deg en flott førjulstid : )

Randi sa...

WOW!! egentlig hadde jeg ikke tro på denne turkise julen din:-)...men jeg er imponert!! det ble fantastisk!!

Her i huset blir det rødt,rødt og litt hvitt.

Jorunn sa...

Så stilig! Ser ut som et rom i vinterpalasset :0) Jeg ville ikke hatt det sånn i hele stuen, men i et eget rom fungerer det jo perfekt! Du har gjort det så gjennomført og lekkert.

Needful Friends sa...

hvor er det dog koseligt...

;O) kram anja

Lynetmor sa...

Hei, så kjempe fint som du har fått det :-)

Lappesola sa...

Å, det er så lekkert at.

Anonym sa...

Gratulerer så mye med den flotte spisestuen...den er bare rålekker. Selv om lyseblått er uvanlige farger i jula så ga det meg faktisk julestemning.

Utrolig flott Emmeline :)

Ida sa...

sukk... DU GJØR DET BARE SÅÅÅÅÅÅ UNIKT oG FLOTT

klemmer

Frk Mille sa...

Ååååå, det ble så utrolig kult med den turkise og hvite julepynten. Knallflott!

Ønsker deg en fin førjulskveld!

Sol sa...

Jammen er du heldig, så flott at det finnes så snille mennesker der ute i bloggverden som står parat til å hjelpe andre ;-}
Selv om jeg ikke kunne tenkt meg en blå jul selv,så må jeg jo si at det ser veldig stilig og gjennomført ut hos deg ;-}Nydelige farger... jeg ønsker meg en ny adventsstjerne selv. den jeg hadde i fjor har gått dukken. Håper bare at jeg finner den jeg har lyst på.

Sol sa...

Emmeline, det er kjempekoselig at du stakk innom meg og enda koseligere at du skrev noen ord....jeg ble jo veldig nysgjerrig av det du skrev da, at en eller annen side hadde mine bilder.....Hmm, kanskje jeg må få den oversatt av en eller annen. Håper at du finner tilbake til siden... ;-}

Lisemoren sa...

Adventsstaken din ble da fin den. Hvem vet om den andre kommer hjem fra Karibia,nå er den jo arbeidsledig og alt. Likte merkelig nok godt isjulen din, det ble rett og slett lekkert. Jeg er så knyttet til julerødt til jul, men det jo spennende med dere som prøver ut nye ting. Den lille sølvfuglen var bare vidunderlig. De er mine favoritter på juletreet. : )

Rosa sa...

ok, eg må innrømme at dette var kult. Ikkje heilt jul, men veldig vinter! Og turkis er så fint at eg berre _må_ like det :)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhhh, jeg har sånn sansen for de fargene, lekkert!
Og veldig JUL for meg med de nyansene, som glitrende snølandskap, nydelig.
Men så har jeg aldri selv hatt veldig rød jul hos meg,alltid noe burgunder i stuen som har kollidert med det knall julerøde.
Blir nok isfarger i min nye tv-stue, der er gardinene isblå i bunnen, oh yeah!!!!!
Klem

charm design sa...

Så nydelige med turkis blått,gøy å se noe som ingen andre har.ønsker deg en fin uke.

Thea sa...

Nydelig og annerledes:) Likte dette veldig godt jeg:)

Anita sa...

Så gjennom ført og fint! Er egentlig bare innom for å hente oppskriften din på snickerskake, den er en stooor suksess i alle lag, og ei på jobben vil nå ha oppskriften! Kos deg!

Henndismyra sa...

Nå har jeg fulgt bloggen din i over et år, så nå er det vel på tide å ligge igjenn en liten hilsen.Jeg fryder meg over kreativiteten din!!! Bloggen din har blitt litt sånn,-"la oss se hva Emmeline har funnet på i dag". Ha en fortsatt god førjulstid.

Merethe sa...

Så delikalt a gett! Det hadde ikke gått i mitt hus, men hos deg var det riktig så lekkert! Det MÅ jo være litt gøy å ha noe som ikke alle andre har :)
Du mangler bare pepperkakehuset hos min svigerinne du da...Stort og mørkt med tommervegger og med blå melis. Lyseblå..DET var kult det skal jeg si deg, istedet for det hvite :)

Ingrid sa...

Spenstig farvevalg, Emmeline! Du er kul - det må jeg bare si. Lekkert ble det jo faktisk også!!! ;) Ha en herlig førjulstid videre! Klem

tania sa...

This blog has looked wonderful Christmas! it's nice to go find you!
Good evening
Mary

Huset på toppen sa...

Det er blitt veldig koselig i turkis spisestuen din Emmeline!!

Gi en lyd om du trenger en turkis juleløper på bordet!!At kan syes vet du:-)

Ha en fin førjulstid!

Elin Osa Søreng sa...

Virkelig forseggjort og flott! Og moro at dere nå kan si god juL igjen hos dere!(Lo så jeg grein da jeg leste det om god juj....) Nok en gang- flott og morsom blogg! Elin

Smineset sa...

Utrolig tøft med blått til jul. Det ser nydelig ut hos deg.

God helg! ;-)

Klaffen sa...

Gud så skjønt det ble! Og less is more ja...Helt genialt Emmeline! Kjente nesten stemningen helt hit på østlandet. er det vinter kaldt hos dere? Så litt sånn ut på bildet, som forøvrig gav bildet den rette "looken" klem

Anonym sa...

Hei, hei! Din turkise jul ble knalltøff! :-)
Tusen takk for koselig kommentar i anledning mitt 1-års jubileum! Ha en fin helg! Mvh. Mona

Anonym sa...

sjekk min side: www.ekstremjul.com/Pålmathisen..der kan du se før/etterbilder av meg pynter meg til jul.Ps: er nummeret før jeg blir nabo til kunsine viketun.Har vært på visning i dag!
Hilsen lillegutt pålemann

Anonym sa...

Hei Emmeline!

For en nydelig å spennende blogg du har.Det er såååå fine bilder å du er skikkelig sprelsk altså.

Var skikkelig morro å se den film- snutten fra Jul i svingen. Da lo jeg høyt ja.

Ønsker deg riktig god jul

Hilsen fra landet sa...

Hallo!? Hvor ble det av shoppestoppen din!?! God helg! :-)

Anonym sa...

Wow,det her var bare rå lekkert,skikkelig flotte farger.
Nydelig trappeoppgang,Ha en super fin helg

Nooria sa...

Jeg må si kjøkkenet ditt er sprekt Emmeline :D. I grunnen så er du penna di rimelig sprek også. Jeg har hatt stor glede av å lese bloggen din siden i sommer. Jeg glemmer aldri innlegget ditt om traileren fra IKEA. Det er mange fantastiske blogger i blogglandia, men din er den eneste jeg har sitert for mannen ;-).

johanne`s rom sa...

Må jo bare si at det blå/turkise er kjempestilig da, og litt annerledes. God helg til deg.

Anette {foreldremanualen} sa...

Lurer på en ting; finnes det Rusta i Norge? Eller er det noen andre steder man kan kjøpe den utrolig vakre julestjernen i turkis?

Anette {foreldremanualen} sa...

Bestilte du stjernen fra nettsiden til Rusta? (kan ikke se den der..)

...mange av oss som vil ha denne nå. Det sitter sikkert noen gamle gubber på Rusta i Sverige og klør seg i hodet over den plutselige etterspørselen fra Norge etter julestjerner.... knis...

Related Posts with Thumbnails