torsdag 25. desember 2008

RomjulSå er julaften overstått. Jeg regner med at flere enn meg har hatt en kjekk feiring.
Julaften er en spennende dag. Forberedelsene er over, og man kan sette seg ned for å nyte resultatene. Blir alle fornøyde med gavene? Smaker maten like godt i år som i fjor? -Og hva blir årets bommert på presangfronten??? Vi hadde en fantastisk kveld, der det meste var perfekt. Det var deilig mat i nydelige omgivelser, og presangene var flotte. Heldigvis var det også noen skikkelige snurrige gaver, som vi kunne le godt av da vi kom hjem:)Julenissen tok også turen innom i år. Skal jeg være ærlig så minnet han veldig mye om Emmelinemannen.Emmelinemannen har faktisk gitt meg den beste gaven jeg ønsket meg. Han har lovet at vi skal gjøre ferdig tre av våre uferdige prosjektet i året som kommer. Dette er *gulvet på stuen, *gulvet på gangen og *flisene på kjøkkenet. HURRA, HURRA og atter HURRA:)
Han har også kommet på gli i forhold til planen om å montere varmepumpe hjemme. PUH. Jeg kunne ikke fått bedre gaver, selv om jeg fikk mange flotte.Når vi først snakker om uferdige prosjekter. Vi har vært innom hytten vår i dag. Snekkeren skal starte arbeidet der nå i romjulen. Han fortalte at han skulle starte med å grave litt der inne...! HMMMM.Da jeg kom innom skjønte jeg hvorfor han skulle grave. Flott kjøkken forresten????? Solide før bilder dette iallefall;) Sjelden kost på blogger, uten at etter-bildene blir presentert samtidig!
Vi satser på at det skal bli litt mer som min svigerinne og svoger sitt nyoppussede hytte(!)kjøkken etterhvert. Som dere ser er bloggbildene krydret av mennesker i dag. Jeg kunne ikke akkurat komme inn som gjest og kaste familien ut for å ta bilder på julaften, selv om det var fristende:)

Håper iallfall at alle dere som er innom har deilige romjulsdager! FORTSATT GOD JUL!

19 kommentarer:

Anitas hus sa...

Vel overstått Emmeline!
Godt å se at dere har hatt en fin julefeiring og det er alltid moromt med noen bommert-gaver. Selv fikk jeg en som jeg ikke aner hva er, men jeg (vi) har tippet på at det kanskje er en lysestake. Den er laaangt i fra pen, tjihi, men en god latter fikk vi^^,)
Ha en fortsatt fin jul, og du er heldig hvis du får like pent kjøkken på hytten som det nyoppussede kjøkkenet til din svoger og svigerinne(?)
Flotte gaver fra Emmeline mannen forresten, har fått noen av de jeg også:D
Klem:O)

Tone Yvonne sa...

Hei Emmeline.

Lenge siden jeg har vært innom deg nå. Ser at julaften er vel overstått. Flott gave du fikk fra emmelinemannen :o)

Blir spennende å se hvordan hytten utvikler seg.....


Ha en fortsatt god jul!!

Prinsesse Elin sa...

Å jess!!! Der var du jo.

Cathrine Aksnes sa...

herlige stemningsbilder fra julaften hos dere.... Flotte gaver fra emmelinemannen. Har heldigvis en slik arbeidsom mann jeg også:) ønsker dere en fortsatt flott jul med familie og gode venner. Klem fra oss i hvalstad <3

mali-mo sa...

Ser ut som om dere har hatt en flott julefeiring! Her har vi også hatt en flott jul, stille og fredelig med masse familie. Lillemalien sovner utslitt og lykkelig hver kveld, vel fornøyd over å være eneste barnebarn på min side. Så langt. Jeg har nemlig fått verdens beste julegave; min bror brukte julaften til å komme med det glade budskap om et ventende barn! Herlig!!! Tantegenene slo ut for fullt og jeg tripper av forventning.

Vi bor fremdeles hos mine foreldre. Og for å være helt ærlig; det å bo i et ryddig hus, pent pyntet og uten en eneste Glava-rull har absolutt sin sjarm. Spørs om vi noensinne kommer oss hjem igjen ;)

Ønsker deg og dine en fortsatt flott juletid. Og du; den hytten din ligner veldig på slik vår fremtidige stue ser ut akkurat nå. Juu-huuu. Morrrrro! Men vi kommer i mål vet du. En gang!

Klaffen sa...

Vel overstått vennen! Så hyggelig med masse familie da, og ikke minst lovnader fra Emmeline mannen ;) Blir gøy å se ETTER bilder, etterhvert! Julaften feiret jeg med min søster med familie og mamma. Snuppa er hos pappa ( sånn er det å være skilt ) mens samboen FLYTTET UT lillejulaften. Kjekk kar kommer og går... murg - grr... brrr.Dårlig valgt tidspukt spør du meg. han ble nå ikke helt ferdig og har slengt innom innimellom og det er "godt slitsomt" I morgen skal vi på skøytebanen, ha med kakao og spise middag hos mormor til slutt! Skå for en herlig romjul ( som forhåpetnlig IKKE varer helt til påske ) hi hi. klem

Hulda sa...

Så flott at du har hatt en herlig julaften. Det har vi her også, i kveld har vi hatt julebesøk, som jo også er veldig koselig. :) Takk for koselig kommentar hos meg, lillejulaften. Jeg kommer med nytt innlegg i morgen. :) Falt for speilet ditt, skikkelig flott!

[morgrethe] sa...

Hallo frue.

Er innom for å ønske deg en fortsatt fin og koselig familiejul. Kos deg masse!

My home is my Castle sa...

Så flott den speilen i hjørnet var..
Er sikker på at kjøkkenet deres blir lekkert ;)Er jo litt moro og da å ta alt helt fra bunnen av, selv om det er myye jobb...

Kjempekoselige bilder :)
Ha en god jul videre :)

Juleklem fra Kari

Mitt hvite hus sa...

Kjekt å høre at du har hatt en fin julefeiring i flotte omgivelser. Kjeøkkenet var jo en drøm.

Herlig med skikkeige før bilder=)

Ønsker deg en god juleuke videre=)
Klem ..

shinga sa...

Vil bare takke deg for en utrolig flott og underholdene blogg og ønske deg en riktig god romjul.
Dessuten ligger det en liten award til deg inne på bloggen min;)

Klem Iren

Albertines verden sa...

En forsinket julehilsen ankommer her. Vil bare ønske deg en fortsatt fin julehøytid med dine nære og kjære. God jul! Klem fra Ann-Helen

Olstad sa...

Fortsatt god jul! Ble så glad når jeg så overskriften din for jeg har kallt disse dagene etter julaften for romjul men fikk i går påpakk for det er dagene etter 2 dag fikk jeg høre som het romjul. Julaften/1 dag jul og 2 dag jul var julehelgen. Snakk om tøys. Så takk og takk for overskriften
din.

Godt å se at fleree har uferdige prosjekter. Vedrørende det har vi begynt å lage skøyte bane i hagen i dag:-)

Fortsatt god jul.

Dagny- Heim sa...

Ja...det hyttekjøkkenet blir sikkert fantastisk til slutt, når berre alt går din vei :-D

Klems ;-)

Rosa sa...

Godt å sjå at emmelinefamilien har komme igjennom jolaftan på best mogleg vis. Vert spanande å sjå korleis det går med hyttekjøkkenet - kanskje snikkaren finn eit fantastisk kjøkken nedi djupet der? tru meg - då me var ferdige med all riving og graving i skalet av vårt kjøkken trudde me vel aldri at det kom til å verte eit rom igjen. Det vart det heldigvis, men som alltid - TTT :)

Ha gode melsdagar vidare, Emmeline!

Lisemoren sa...

Hei Emmeline og god jul i stuen. Ser ut som det har vært en fin jul for dere.Det er ikke så rart at julenissen lignet på emmelinemannen. Julenissen her lignet fælt på ene onkelen vår, men her var det ingen som syntes det var det minste mistenkelig, for her får barna høre fra de er små at nissen alltid ligner litt på noen vi kjenner. Det er fordi de små ikke skal bli redde det, og veldig lurt av ham. Vi snakker tross alt om en mann som kan fåreinsdyrene sine og sleden til fly innom så og si alle hus i verden på en kveld. Mannen kan jo åpenbart trylle. Det skal bli spennende å se hvordan hytekjøkkenet ditt blir når dere får det ferdig. Du fikk lure gaver av emmelinemannen, og han må du stelle pent med, for jeg tror han er en tålmodig mann, he, he. Fortsatt god juleferie til deg og dine : )

Min Verden sa...

Fortsatt god jul ja - og lykke til med hytta. Blir fint til sommeren da! Så deilig det kommer til å bli. Hanne

Unknown sa...

桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails