onsdag 1. september 2010

Endelig konkurranse på bloggen igjen:)


De som har fulgt med meg på Facebook, har skjønt at Emmeline har bestemt seg for å åpne september med en trekning. Jeg fikk for en tid tilbake en veldig hyggelig epost med et spørsmål om jeg kunne tenke meg å lodde ut en **** VASKEMASKIN! Det er ikke en hvilken-som-helst maskin heller. Dette er storfamiliens drømmemaskin, og vinneren av dagens konkurranse og trekning kan altså vinne en splitter ny vaskemaskin fra LG, med levering og installering.Denne vaskemaskinenen er helt genial for foreldre med mange barn, som til tider føler at de vasker for et helt fotball-lag. LG-maskinen har nesten dobbelt så stor vaskekapasitet som en vanlig vaskemaskin. Den bruker ikke noe større plass i rommet heller. Maskinen kan vaske opp til 11 kg tøy, mens en standard vaskemaskin som regel ikke vasker mer enn 5 kg tøy. Samtidig må jeg jo understreke at vaskemaskinen ikke kommer med en liten hushjelp som legger tøyet i maskinen og henger det til tørk etterpå...Det må man faktisk gjøre selv:)

Som du skjønner er det en superfin premie i denne konkurransen, og dette har gitt Emmeline litt hodebry. For de fleste av oss kunne vel tenke oss en stor og super vaskemaskin gratis. Kanskje noen kunne tenke seg å vinne en, for å selge den videre og tjene penger faktisk? Vel--det vil Emmeline ikke ha noe av! Derfor utfordrer jeg alle mine lesere til å tenke seg nøye om. Har dere noen som trenger maskinen mer enn dere selv? Kanskje det kan være en god gjerning å melde på en venninne som venter åttlinger, eller en idealist som vasker 280 fotballdrakter daglig av uviss grunn? Samtidig er det selvfølgelig også lov å melde på seg selv! For kanskje det er nettopp DIN vaskemaskin som synger på siste verset?


Det du bør gjøre er å svare på følgende to spørsmål:
1. Hvor mange kilo tøy kan man vaske i en LG-maskin?
2: Hvorfor bør DU, eller den du melder på, vinne vaskemaskinen?
Skriv et kort svar i kommentarfeltet under- innen fredag 3 september ved midnatt, og så er du med i trekningen ( *Veldig dramatiske regler føler jeg, de er nesten litt Askepott-aktige) Jeg kommer tilbake med en vinner på lørdag, og husk--alle kan delta. Du trenger ikke blogg, eller være følger hverken her eller der! LYKKE TIL:)

355 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 355 av 355
GBB sa...

11 kg...

To enkle grunnar:
1. synger, som du seier, på siste vers... rister, uler og legg igjen masse vaskemiddel på klerne våre..

2. Fordi eg ventar enda eit barn, må flytte til større leil og så lenge klerne våre luktar LITT reint av skyllemiddel, er ikkje vaskemaskin fyrste pri...
->altso, ein økonomisk grunn!!!!!

Så derfor..... :)

Birte sa...

Hei. Dene supre maskinen kan ta 11 kg!
Jeg synest at jeg skal vinne , da maskinen min mann unnet meg for 4 år siden(da den vi hadde arvet hos han mormor gikk i vasken) Var den billigste på markedet. Hvorfor bruke 6000 kr på en "dum" vaske maskin, når man får en like god? til 2200?? Den får iallefall holde.. jommen sa jeg smør, akkurat som han vasker klær( kansje det er det som er problemet, hadde menn gjort det mer, hadde alle hatt en fansy maskin på vaskerommet og ikke billigste variant :-) Så jeg må gjerne vaske klær om igjen, da maskinen ikke har klart og få vekk alt vaskemiddelet!?! Og for og ikke snakke om når jeg skal vaske alle draktene til håndball laget som jeg trener, det må gjøres i 4 omganger hver!?! gang, for maskinen klarer ikke og fjerne lukten på "full" maskin. Nå synger den igjen på siste vers, har begynt og slutte midtveis i programmet, og må startes på nytt.. Men av frykt for og ende opp med en ny "billig" maskin, har jeg bare latt det skure og gå... Men kansje dette er muligheten jeg har ventet på... En 11 kg maskin... jippi... Tenk, da går ale 30 håndball draktene inni på en gang, og vil lukte sommer + jeg kan få klær fri fra fartsstriper over alt...

Så jeg krysser fingrene og håper på at det går min vei denne gangen, . Da kan jeg vise gubben at størrelsen teller i enkelte tilfeller.. he he..

Anonym sa...

1. Vaskemaskinen tar 11 kg tøy!
2. Jeg melder på meg selv da jeg ALLTID har minst 11 kg tøy i skittentøyskurven. Med tre små gutter som elsker å leke i sandkassen (han på 8 mnd er ikke så aktiv der ennå, men han er veldig god på å gulpe!) er det mer klær i skittentøyskurven enn i skapet. (Skal ikke bare skylde på ungene; jeg og mannen hjelper til vi også!) Det hjelper ikke når vaskemaskinen er førhistorisk og vrang. Noen ganger nekter han å fullføre sentrifugeringen slik at vannet renner ut når jeg åpner døren eller det renner ut fra etter-eller-annet sted underveis! Men skal ikke klage - det er å foretrekke framfor vaskebrettet. Får jo vasket gulvet samtidig! Men jeg kunne virkelig trengt en ny vaskemaskin!!
Hilsen Linda med sprengt skittentøyskurv!

astrid sa...

Men i alle dager - en vaskemaskin i premie!
Ja, man har jo lov til å prøve seg:

En LGmaskin kan ta opp til 11 kg tøy - og jeg håper jo rett og slett at jeg kunne vinne en slik maskin til meg selv.
Riktig nok har vi bare tre små og to store i vår familie, men mor selv er blitt bitt av sybasillen. Stoffer som kommer inn i huset for å bli omskapt til noe annet - være seg redesignet klær eller andre ting - får seg en runde i vaskemaskinen. Så det sier seg vel selv at vaskemaskinen ikke har så mange rolige dager.
Og vår vaskemaskin er faktisk fra det herrens glade år 1996. Det er nesten slik at man snart kan tro at den trekker sin siste dråpe vann og takker for seg.

Ellers Emmeline - takk for en herlig blogg som jeg må innom å lese litt i hver dag.

Mvh astrid.d@gmail.com

Unknown sa...

Ser ut som du får et luksusproblem med å velge blant mange verdige kandidater...

1. 11 kg

2. Min svigerinne er min kandidat. 3 barnsmoren går gravid med 4 mann. Den gamle maskinen er plassert i kjelleren, da det ene badet de har, er for lite til maskinen. Og får å komme i kjelleren må man ut,ned en trapp, rundt hjørnet og ned en trapp....
Med en tenåringssønn på farten, og en ettåring og en to-åring er det ikke mye hjelp å få. Så her kommer poeng to. Med en maskin som tar 11 kg (mot den som knapt tar 4 kg om tøyet skal bli rent), er det ikke lenger forsvarlig å bære 11 kg for den gravide - ergo blir det da min svigerinnes manns jobb (min bror ja)å vaske klær.

med blanke ark sa...

huffe - 203 kommentarer allerede, det blir litt av en jobb å trekke, og ikke minst - skrive en enda bedre grunn slik at jeg kan vinne... :) men jeg prøver!

1) 11 kg
2) jeg vil gjerne nominere meg selv, jeg. rett og slett fordi jeg fortjener det!
Med nurk nummer to på 5 mnd som gulper fortere enn sin egen skygge, og en aktiv 4-åring som ikke har en dag i barnehagen uten sand i skoa og grønske på knærne går det hardt utover min lille (og aldrende) kombi vaske og tørk-maskin. Når jeg nå også tar det GIGANTISKE steget fra Oslo-leilighet til rekkehus på Skedsmo hadde denne fine LG-maskinen passet helt nydelig inn på mitt svært så voksne vaskerom (det er jo veldig voksent med vaskerom, er det ikke?). :)

Anonym sa...

Dette var litt av en konkurranse, Emmeline-og jammen får du litt av en jobb med å finne "vinneren" her...jeg trenger den ikke, og kommer heller ikke på noen i min vennekrets, som har akutt behov for ny vaskemaskin..så jeg vil bare ønske deg lykke til, å måtte den beste vinne:)

Anonym sa...

Hei!
11kg, ikke verst:) midt i blinken til kjæresten min... Han var jammen heldig som fikk tre barn før han møtte dama som også hadde tre....klesvask til åtte?....11kg???!!!!:) Høres ut som en drøm!!! Synd dama som putter inni, henger opp og legger sammen ikke følger med... Hadde egentlig mest bruk for henne;)men vinner jeg vaskemaskin til min kjære må han jo skjønne at han skal bruke den?
Hjertesukk fra Trinemor:)

Villa Minde sa...

Hele 11 kilo tøy kan man vaske på én gang i denne supermaskinen (fantastisk!) Vår vaskemaskin synger på aller siste vers etter snart 10 år i daglig drift. Dørhåndtaket er knekt av, men kan brukes med en finurlig teknikk (som merkelig nok jeg er den eneste i huset som har - hmmf?). Den vil slett ikke ha skyllemiddel og den gir fra seg merksnodige lyder! ;o) Og ikke minst, den passer slett ikke inn på mitt aller første ordentlige vaskerom når vi om en uke flytter inn i nybygget hus. Ingen edel grunn akkurat, men jeg prøver meg likevel jeg ;0) Klemmm

Berit T sa...

Hei.

Den kan vaske 11 kg tøy, noe som er helt utrolig.
Kunne tenkt å gitt min datter denne, det hadde tatt unna "haugen" med tøy på null,null.
Med unger som går på svømmetrening flere ganger i uken, trening, gym, da blir håndklehaugen stor. Vaskemaskinen og tørketrommle går i ett sett.

AnnaJohanna sa...

For en fantastisk premie!! Denne vaskemaskinen rommer hele 11kg tøy og jeg vet at min vennine Synnøve som har 7 barn, hadde blitt veldig glad for en slik maskin! Jeg har selv "kun" 3 barn og jeg synes vaskemaskinen går hele tiden, jeg kan tenke meg hun det hadde vært enorm hjelp i denne for henne!!

Heldig er den heldige vinneren, jeg er sikker på at du finner et flott hjem til vaskemaskinen!

Lille Persille sa...

WOW, for en premie du får lodde ut! Det går 11 kg tøy i maskinen. Nå har jeg ikke 15 fotballgutter eller ødelagt min gamle(selv om jeg må kjøpe ny til vårt oppussingsprosjekt da vår nåværende selges med leiligheten vår) så tenker at jeg ikke når helt opp her (eller kommer på noen som trenger det sårt) så ønsker deltagerne dine lykke til:)

Trollmora sa...

den vasker opp til 11 kilo. Jeg melder på meg selv men også min bror. Jeg forklarer: Min bror har vært arbeidsledig lenge pga helse. Nå er han ny i jobb, nygift, ny stepappa til ei prinsesse og om en ukes tid blir han flunkende ny pappa til en baby :) de trenger en vaskemaskin som vasker rundt 6 kilo. De har ingen maskin i dag :( Det har jeg. Og jeg trenger en med større kapasitet da vi plutselig ble storfamilie på kort tid. Nå teller jeg 3 viltre trollbarn. Så om jeg vinner får min bror min maskin og jeg får ENDELIG en ny :) fantastisk giveaway Emmeline! ja. . . Og så er det 6 år siden jeg traff trollfar den 3 september da :) det er vel verdt noe? Hihi. Ha en god kveld!

Anonym sa...

Hei!
1) 11 kg tøy (Helt utrolig!)

2) Om ca 4 uker venter min svigrinne tvillinger. Familien går fra 3 til 5 og gjett om det blir mye klesvask!! Gulp og det som verre er... Eli er den som alltid stiller opp for andre, så nå er det vår tur til å stille litt opp for henne!

Maren Rom

Anonym sa...

Fantastisk premie, som jeg gjerne vil vinne.
LG maskinen tar 11 kg tøy.
Vår familie på fire kunne sannelig trengt en sånn en, for å få unna litt. Storesøster på 12 kjører mange skifteshow, og med håndball og friidrett 5 dager i uka pluss kamper og skolens gym og svømming, er håndkler og treningsklær alene et heltidsprosjekt. Lillebror på 6 er heldigvis ikke riktig så aktiv innen idrett enda, men det er bare et spørsmål om tid. Han er allikevel som 6 åringer flest og ofrer selvfølgelig ikke klesvasken en tanke. Jeg selv jobber i barnehage og kommer daglig hjem med snørr og gørr på skjorteflaket, så mine klær går rett i skittentøyet når dagen er endt. Mannen har heldigvis ingen særtrekk som går ut over klesvasken, bortsett fra at han er som menn flest, holder seg unna vaskerommet så langt det lar seg gjøre, og det er igrunnen like greit. Det hadde virkelig vært en drøm å hatt en vaskemaskin med kapasitet på nesten det dobbelte av det vi har nå, så jeg krysser fingrene og håper at vi vinner denne gangen:)

Klem fra Nina

RoseSommer sa...

1. 11 kg
2. Jeg trenger en ny maskin, for den vi har må jeg sparke til for at den skal starte.
Tuller ikke; det er tydeligvis noe kontaktproblemer i døra. Stort sett starter den, men det ser sannsynligvis teit ut når en dame på 50 putter maskinen full, tømmer opp vaskemiddel OG Durance skyllemiddel for så å gi maskinen et solid spark i døra, og så gå ut av vaskerommet. Godt jeg er alene der inne.

Moccashusblogg sa...

Skulle gjerne ha anbefalt noen av mine venner, men eg kunne tenke meg den selv. Har tre barn i alderen 5 til 13 år som er kronisk sjuke og maskina går flere ganger for dag og den står for utskiftning. Kryssa fingrane klem fra monica

Marija sa...

Først så kan vindundermaskinen vaske 11 kg. Og vi trenger den først og fremst fordi vi er fattige studenter som ikke har råd til ny vaskemaskin selv om den vi har, på vaskerommet som har blitt kjøkken i hybelen ikke bare lukter rart selv, men også gjør at klærne noen ganger lukter vondere enn når de ble stappet inn. Og videre du hjelper ikke bare meg og fotballtrenende samboeren, men også mor som er ganske lei av å dele vaskemaskin med oss. Vi har nemelig sneket oss til en hybel i kjelleren, men dermed stjal vi vaskerommet hennes med maskinen som min handy far ikke vil skifte ut fordi han mener den kan fikses hvis det var noe galt med den, noe det etter hans mening ikke her (må inkluderes her at luktesansen hans ikke er den beste), og tenk så deilig å bare kunne putte alt skittentøyet på i en maskin! Jepp, vi ønsker oss en slik en!

Kaoskontroll sa...

Jeg vil gjerne nominere min kusine og hennes mann, Else og Kjell Bjerland. I en alder av 42 år har de 9 barn og 2 barnebarn... og en stor bondegård å ta seg av. Da skulle man kansje tro det var fullstendig kaos der i gården, slik det til tider er her, med bare tre barn, men makan til avbalanserte og positive mennesker skal man lete lenge etter! Med så mange egne skulle man kanskje tro at de hadde nok med sitt, men denne familien lever virkelig opp til uttrykket "Der det er hjerterom er det husrom", så dørene står alltid åpne og det ønskes hjertelig velkommen. Noe mange i familen har nytt godt av når vi har tatt en tur til det blide sørlandet, inkludert meg selv. Flere ganger. :)

Man kan kanskje lure på hvordan noen kan ønske seg så mange barn (nei de er ikke medlem av noen sekt ;), men det kan jo nevnes at Kjell er en del av en søskenflokk på 12 selv, og det er hans barndomshjem de bor i. Det måtte vel til for å fylle opp huset på nytt. ;) Og så fantastisk greie barn som de har fått er det vel ikke så farlig. For barna har tatt etter foreldrenes behagelige vesen og vennlighet, og det er et beundringsverdig harmonisk og pent hjem.

Men det er jo klart det er klesvask! Og økonimien blir heller ikke så rommelig med så mange munner å mette og barn å utstyre så jeg håper virkelig disse to fantastiske menneskene kan få denne gaven. Jeg kan ikke tenke meg noen som fortjener den mer!

Klem

muldie sa...

11 kg. I november flytter vi inn i nytt hus, da kommer også baby'n. Vaskemaskina jeg har nå arva jeg etter gammeltanta når jeg begynte å studere i 1997. Jeg lurer jo på hvor lenge den vil holde. Dessuten så ønsker jeg meg en maskin jeg kan vaske dyner i, det mener jeg må være mulig i denne. tutti

Nostalgia sa...

Nostalgia HATER å vaske klær!!
Jeg tror støtt og stadig at vi har ALT for lite håndklær, men så viser det seg bare at skittentøykurven er full.. -igjen!
Henge opp å brette sammen, ja DET går som en lek, men selve vaskingen.. huttetu!! -Forstå det den som kan, det er jo tross alt brettingen og opphengingen som tar tid, ikke å sette på maskina.. for det er ikke akkurat sånn at jeg går til elva med vaskebrettet under arma og den hjemmelaga såpa i lomma, -jeg har faktisk en vaskemaskin!
Men med en maskin som tar 11 kg (spm 1) må jo bare vaskingen gå som en lek??
Nå har det seg sånn, at jeg sjelden vinner noe.. Ja, jeg vinner/rekker ikke en gang å vaske juledukene før til fellesferien! Og i juli er det sjelden bruk for juleduker.. Men den som intet våger intet vinner!
Jeg har ingen idealistisk grunn til at akkurat jeg, skal vinne denne flotte premien, men jeg ville likevel blitt VELDIG veldig glad!!
-og familien min hadde helt sikkert blitt utrolig imponert over den effektive husmora i Nostalgiahjemmet :-)

At vi trolig må bygge om garderobeskapene, for denne økte mengden rene klær som til enhver tid ville ligget der, er jo bare ett stort pluss, for en interiørinteressert dame på stadig utkikk etter nye prosjekter..
Emmeline; Hvis du lurer på om dette går under kategorien "Kort svar" så er svaret JA.
I Nostalgias verden så!! Klem

Mariannes blogg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

1) 11 kg
2) Hadde vært gøy å vinne denne.
Utrolig flott gave.

Kjempetrivelig blogg,- dagens høydepunkt på nettet.

mvh Trude Helen

✿ May-Liss ✿ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
✿ May-Liss ✿ sa...

For en fantastisk premie, og guri for en jobb for deg å lese gjennom alle svarene og velge ut en verdig vinner. Her får en kommentar til... med ønske om å selv vinne :)

1. Vaskemaskinen tar 11 kg tøy.
2. Vi er en utgangspunktet en ganske så vanlig norsk familie med to foreldre og to barn som har noe kulørt tøy, noe lyst, noe 30'C, noe 60'C, noe kokvask. I tillegg vaskes det her i huset mange, mange håndkler og over gjennomsnittet sengetøy da jeg har et merforbruk på slikt pga hudsykdommen psoriasis (store sår med flass og sprekker som blør).

~ Til sist en kuriositet (apropos flass): Vet du hvor mange kg. døde hudceller mennesker normalt mister hvert år? 4 kilo! Helt utrolig :)

Monicas Univers sa...

Du godeste her var det mange som kunne trengt en slik super-vaskemaskin.

1. Man kan vaske 11 kg tøy i LG maskinen.

2. Jeg skulle gjerne nominert alle mine venner med barn her, men må si at jeg har mest lyst å ønske meg den selv..

Med 2 små sjarmtroll vaskes det MYE klær i løpet av en uke. Jeg er (desverre) en av de mammaene som ELSKER å kjøpe søte, små anntrekk til de små (og meg selv..)Det gjør jo selvsagt ikke vaskehaugene noe mindre, men jeg synes i grunnen det er helt greit å holde på med. Hadde det ikke vært for at vi har ikke noe ordentlig vaskerom, vaskemaskinen står i kjelleren. Den rå, lumske og kalde kjelleren, som er uutholdelig å være i om vinteren og creepy ellers også. Utallige kryp som titter på meg fra sine gjemmesteder i skyggene der nede.

Jeg HATER den kjelleren og hvert sekund jeg slipper å være der nede er værdt..MYE! Derfor ønsker jeg meg dette vidunderet av en maskin, som kunne halvert mine vaskemaskin-mareritt. :)

Anonym sa...

11 kg vask i slengen!,da hadde vore tingen for dinna gjengen!!!

Med tre kommande fotballproffar på 8, 9 og 11,ei kjolefin frøken på 6.Og ein heimebuande heavyrockar, på 24, med svarte hettegensarar store som hus.Ja,då snakkar me klesvask.Plussar ein og på ein sambuar med fire barn,så vert det jo reine fotballcupen annakvar helg.
Me kryssar 110 fingrar,og hiv oss med i konkurransen.

Lukka til med trekninga Emmeline!

Beste helsing Mor til 5(9)

Unknown sa...

vaskemaskinen tar 11 kg
med tre små jenter i huset går vaskemaskina jevnt og trutt.
synes det høres supert ut med 11 kg tøy, tror jeg har en tendens til å putte vår 5 kg alt for full.
den er 10 år gammel og har slite i det siste så en ny vaskemaskin hadde vært super dupert
klem fra kragerø

Berit sa...

Maskina tar hele 11 kg tøy, snakk om drømmemaskin :)
Med tre gutter ien lder fra 8 til 3 mnd huset så blir det store mengder skittentøy, og med en mann som er bort halve året, så hadde det vært flott å kunne bruke tiden på andre ting enn på vaskerommet :)

Anette sa...

1. Maskinen kan vaske opp til 11 kg tøy - hurra!
2. Jeg ser det er mange som trenger ny vaskemaskin - og jeg har nok ikke noen bedre grunn enn noen av dem... :)
Men med den gamle maskinen som lager hull i klærne våre - og som sikkert rommer fantastiske 3 kg klær - hadde det vært utrolig med en ny og supermoderne maskin!
PS! Digger blogg'en din, du er fantastisk morsom :)

Unknown sa...

Det går 11 kilo tøy i vaskemaskina:)
Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å vinne den vaskemaskina, for så å gi den videre til mamma! Nå har alle de små flyttet ut av redet, men likevel er det bare jeg som ha kjøpt meg egen vaskemaskin. Brødrene kommer drassende hjem hver helg med en HAUG med skittent arbeidstøyt og fotballsokker og slik. Og det selvfølgelig bestandig akkurat når mamma har gjort klart huset til helga! Så da står hun der da, med ei lita, gammal og treg vaskemaskin, og vasker klær i flere dager, mens alt velter utover det en gang så fine vaskerommet hennes..Guttene har jo ikke råd til vaskemaskiner, og hun er jo moren deres, så snill er hun, men...kanskje kunne hun gitt den gamle til den som bor lengst unna i tillegg? Tipper du kjenner deg igjen her Emmeline...

Christina Isabelle Vangen sa...

1. Hvor mange kilo tøy kan man vaske i en LG-maskin?
Man kan vaske 11 kg tøy i denne LG-maskinen! :D
2: Hvorfor bør DU, eller den du melder på, vinne vaskemaskinen?
Jeg krysser alle fingre og tær for å vinne, da jeg er student og ikke har råd til å kjøpe en vaskemaskin. Denne kommer da til å bli brukt av alle de jeg bor sammen med! Skal bli førskolelærer, og det sier seg selv at det blir en del skift i løpet av en "utedag" i barnehagen osv.. Derfor hadde det vært SUPERDUPERT å vinne denne maskinen! Hadde gjort hverdagen mye lettere, samtidig som jeg slipper å bruke hele studielånet på en vaskemaskin!

Super konkurranse! :D
Klem Christina Isabelle :)

Gunnhild sa...

en vaskemaskin som tar 11 kilo? det hadde vært noe!

Jeg bor i et gammelt hus, uten vaskerom. dette har vi i midlertid løst med å sette min gamle vaskemaskin i kjelleren, der må man gå ut av huset og ned kjellertrappa for å komme frem. med snøfall på ca 2 meter om vintrene er dette en utfordring! bare i vinter datt jeg ned 3 ganger, for hendene var jo fulle av store baljer med klær må vite, ikke noen ledig til å ta seg for..(knurr)
for å toppe det hele er den eneste tilgjengelige plassen for klestørking oppe på loftet.
så da må jeg ut opp kjelleren, opp trappa inn i huset, gjennom huset og opp på loftet. dette utgjør temmelig mange turer, og mange trappetrinn hver dag.

NÅ er saken slik at vi holder på å bygge ut huset! mitt stakkars bekken skal bli spart for alle trappeturene, men i følge mannen min så vil ikke vaskemaskina tåle noe stort mer..med 3-5 omganger pr dag gjør den en stor jobb for familien på 5..og den er 11 år gammel!

krysser alt jeg har av fingre, og håper jeg vinner denne drømmemaskinen! fantastisk!

gunnhild

Anonym sa...

1. Hele 11 fantastiske kilo med tøy!
2. Jeg vil gjerne at min kjære bror og samboer som venter barn, bygger hus OG skal gifte seg kunne fått den som i 3 i 1 gave ;)

Kanskje ikke et heltemodig ønske sådan,men helt reelt likevel :)

Mvh Kari Anne

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Hei.

Du kan vaske opptil 11 kg tøy i LG maskinen.
Jeg har lyst å vinne denne maskinen selv, da jeg har planer om å kjøpe en lignende. Da jeg ikke har så god råd, vil det nok ta sin tid å klare å gjennomføre det:)
Kanskje jeg skal legge til at vi er mor, far og 5 barn fra baby til tenåring og vaskemaskinen kjører GANSKE ofte hos oss;)
Klem Anita

Lottemora sa...

LG-maskinen tar 11 kilo tøy.


Hva: Vaskerom som består av fuktig betong, en sluk, en liten vaskemaskin som spiser stringtruser og flere skittentøyskurver som aldri blir tomme

Hvem: Mamma med kronisk utmattelse som må ta skippertak og vaske 10 maskiner når hun først er i gang. Pappa som jobber og jobber, og når han kommer hjem har han med seg en stabel skitne arbeidsklær. Sønn som spiller fotball og datter som skifter klær x antall ganger i løpet av et døgn.

Status: Det såkalte vaskerommet har når fått installert EPS som skal drive fukten ut av gulv og vegger. Når dette er i orden kan endelig Prosjekt Vaskerom starte. Og da hadde det vært deilig å slippe "Truse-slukeren" på det nye vaskerommet.

cissemosse sa...

1.Maskina tar 11 kg tøy...
2. ...og det høres fantastisk deilig ut!
Jeg har bare et barn men hun griser for tre...Pluss at jeg må ta med meg selv, for jeg er rimelig håpløs selv, jeg bare MÅ søle tannkrem nedover den nyvaska genseren på morra`n.. Da skulle det rundt regnet bli 4 barn her i huset. Pluss en i magen som ikke søler så mye enda. (Men når magen blir stor har den en tendens til å fange opp EKSTRA mye av det jeg måtte komme borti..)
Og snart kommer gulpeflekker, pupper som lekker og alt det som følger med..
Oppussingen av vårt nitriste kjellervaskerom utsettes stadig vekk på grunn av økonomi, men en slik ROLLS ROYCE kan jo ikke plasseres i en fuktig ekkel kjeller?
Skulle vi være de heldige vinnere, ville det fått uante positive ringvirkninger her i huset!!

Beate sa...

Hei Emmeline!!

Maskinen tar 11 kg tøy på en vask! Det er mye det! En sånn kunne jeg trengt på det helt nye vaskerommet mitt, som forhåpentligvis snart er ferdig!! Min mann er utrolig flink til veldig mye, ting tar bare litt tid!

fru vims sa...

ojoj. fantastisk lotteri. og flotte regler!

1: 11 kg.
2: min mor, Hanna, som har hatt samme vaskemaskin i snart 30 år. Min kjære far har reparert og reparert, men nå er den kaputt.
Hun fortjener en ny maskin fordi hun er en fantastisk mor. Og det at maskina har holdt i 30 år, det sier litt om hvor flink hun (og pappa) er til å ta vare på ting :)

heike sa...

Hei,

for en flott mulighet du gir oss.

1. den vasker utrolig 11 kg-
2. Jeg kunne sikkert vært edel og ønsket meg den til noen andre- men faktisk så hadde den lettet vår egen hverdag så mye at jeg ønsker meg den selv. Med 4 barn og ett av dem kun 11 uker gammel så blir det så mye klær at jeg ikke rekker å henge meg. Vasker minst 3 maskiner om dagen og tenker at med 11 kg kapasitet kunne jeg kanskje sluppet unna med noen færre...
Klem Heike

Anonym sa...

Hei Emmeline, min egen LG-maskin kan ta 9 kg tøy, men denne her kan ta 11. (kjære vene, det er nok en slik man ønsker seg!)
Jeg ønsker at min venninne Karolin skulle vinne denne, hun er mamma til 5 små fra 8 år og nedover og hadde av mange viktige grunner helt sikkert trengt en ny stor vaskemaskin. Tror hun også hadde treng en sånn hushjelp siden hun har bekkenløsning enda etter siste sv.skap. Kunne du ikke hørt med LG om de kunne ordne det...? Frisk klem fra Tromsø, GRO.

Beate sa...

Heisann
Tenk å kunne putte 11 kg inn i vaskemaskinen du- da hadde det gått unna.
Da jeg leste om premien tenkte jag, ja ja jeg er fornøyd med min maskin jeg. Men kan jo hive meg med og gi den til søster mi. Så leste jeg resten av premissene for å delta- Skikkelig troll i ord du.
Så jeg vil gjerne at søster mi skal få anledning til å vinne. Hun har en haug med skittentøy som bokser mer enn hun får unna. Hun vurderer sterkt å anskaffe seg en ekstra maskin!
To skit glade ute lekende gutter, snart tre, samt to med jobber som krever å være pent kledd. produserer masse skittentøy. Når da jobbene til begge innebærer en del reising så blir det ikke mye tid til å få unna klesvasken.
(Godt hun har stort vaskeromm, det er snakk om svære mengder skittentøy, jeg har sett det selv...)
Mvh
Betaeae@gmail.com

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din :-)

1. Maskinen tar 11 kg.
2. Jeg vil rett og slett melde på meg selv, og familien. Unner faktisk meg selv å være litt egoistisk denne gangen! Maskinen vår er en arvet en, som synger på siste verset, så vi vet at dagen for å skaffe oss en ny er rett rundt hjørnet! I tillegg har vi hatt noen tunge måneder da jeg tror jeg er en duracell-husmor/venn/mamma/kjæreste som holder i hele evigheten. Men gikk på en skikkelig smell, som resulterte i en grusom angst, og en ødelagt sommer. Mannen har heldigvis tatt seg av barn og hus, og kunne glede han med at jeg har vunnet en ny maskin (og spart mange tusen) hadde vært fantastisk :-) Kanskje det til og med hadde gjort det morsomt å vaske klær igjen også!! Og da kunne vi brukt de oppsparte pengene på å gjøre noe koselig med familien, det fortjener de...

Hilsen A.S.

Merete sa...

Hei! Man kan vaske 11 kg tøy-O'lykke :) Jeg slenger meg på,har fulgt bloggen din anonymt en stund. Syns det er så artig å lese "historiene" dine..Sitter å smiler for meg selv og tenker" Akkurat sånn er det!!"... Jeg har fem barn i aldern 10 år-3 mnd,så det sier selv selv at det går noen runder med maskinen om dagene. Takk for en flott blogg. Hilsen fra Merete

Anonym sa...

Den kan vaske 11 kg tøy! Da håper jeg at min kjære venn Jan-Erik kan vinne denne flotte vaskemaskinen. Den han har synger på siste verset. Han er alene-pappa til to tenåringer som skifter klær i vilden sky og trener OFTE.
Hilsen Liv
Hans mail er:jevaid@mimer.no

Anonym sa...

Jeg og ønsker et lodd i denne konkurransen.
1. Maskina kan vaske 11 kg.
2. Mange gode grunner til at vi kan behøve en ny maskin - vår gamle begynner å få litt ulyder i seg ( har muligens ikke tålt flytteprosessen fra Trøndelag til Østlandet.)Vi ser også at med 2 barn blir det mye klesvask, og med et lite bad er det vel stort sett fullt kaos på badet. Ei ny vaskemaskin hadde vært en helmaks innflyttingsgave.
Får krysse fingran for at flaksen er på min side denne gangen..:-)
Mari J.

Heimgjort sa...

Man kan sikkert vaske så mye klær man vil i LG-maskinen, men høyst 11 kg i akkurat denne varianten. De andre LG-variantene kjenner jeg ikke til :-)

Jeg trenger en stor vaskemaskin fordi
1) jeg er relativt bedagelig anlagt
2) jeg har en mann som gjerne vasker én maskin om gangen, og da får det holde! (men én maskin med denne burde jo faktisk holde...)
2) vi bor i en toroms leilighet og må tørke klærne i stua, derfor greit å få unna mest mulig på én vask
3) jeg har en barnehagegutt som elsker å dekorere tøyet sitt med yoghurt og andre fargerike delikatesser på daglig basis.
4) jeg har slettes ikke råd til å kjøpe en ny vaskemaskin selv akkurat nå, og frykter jeg må ta i bruk vaskebrettet nårsomhelst.
:-)

Heimgjort sa...

Man kan sikkert vaske så mye klær man vil i LG-maskinen, men høyst 11 kg i akkurat denne varianten. De andre LG-variantene kjenner jeg ikke til :-)

Jeg trenger en stor vaskemaskin fordi
1) jeg er relativt bedagelig anlagt
2) jeg har en mann som gjerne vasker én maskin om gangen, og da får det holde! (men én maskin med denne burde jo faktisk holde...)
2) vi bor i en toroms leilighet og må tørke klærne i stua, derfor greit å få unna mest mulig på én vask
3) jeg har en barnehagegutt som elsker å dekorere tøyet sitt med yoghurt og andre fargerike delikatesser på daglig basis.
4) jeg har slettes ikke råd til å kjøpe en ny vaskemaskin selv akkurat nå, og frykter jeg må ta i bruk vaskebrettet nårsomhelst.
:-)

Heimgjort sa...

Man kan sikkert vaske så mye klær man vil i LG-maskinen, men høyst 11 kg i akkurat denne varianten. De andre LG-variantene kjenner jeg ikke til :-)

Jeg trenger en stor vaskemaskin fordi
1) jeg er relativt bedagelig anlagt
2) jeg har en mann som gjerne vasker én maskin om gangen, og da får det holde! (men én maskin med denne burde jo faktisk holde...)
2) vi bor i en toroms leilighet og må tørke klærne i stua, derfor greit å få unna mest mulig på én vask
3) jeg har en barnehagegutt som elsker å dekorere tøyet sitt med yoghurt og andre fargerike delikatesser på daglig basis.
4) jeg har slettes ikke råd til å kjøpe en ny vaskemaskin selv akkurat nå, og frykter jeg må ta i bruk vaskebrettet nårsomhelst.
:-)

Anne M -nabo som bor i Bergen sa...

Hei Emmeline

Takk for en flott blogg med flotte konkurranser. Denne vaskemaskinen tar 11 kilo og jeg ønsker å melde på min nabo. Hun er alenemor til tre barn. Jeg vet at hun har problemer med å få pengene til å strekke til, og nå i sommer gikk vaskemaskinen hennes i stykker. Etter det har hun båret klærne sine hjem til foreldrene mens hun sparer til ny maskin. Hun klager ikke, men for meg hadde det vært fantastisk å kunne glede henne med en ny stor vaskemaskin. Hun er en super dame, alltid smilende og positiv og hun klager ikke. Jeg ser at det er mange som ønsker seg en maskin, og jeg krysser fingre for at dette kan være GULLBILETTEN!

Ingunn Fossli sa...

Maskinen tar 11 kg tøy.

Jeg har kreft og som følge av det har jeg bløende utslett over store deler av kroppen. Klær må byttes opp til flere ganger om dagen og sengetøy vaskes ca hver tredje dag. Derfor hadde det vært fint med en stor vaskemaskin som kan ta alt på èn gang fremfor å måtte vaske hele tiden som nå.

Ingvild sa...

1. Den vasker hele 11 kilo. (høres ut som en drøm)

2. Jeg melder meg for første gang på en konkurranse, egenlig med håp om at ting skal snu!
Da vi gikk ut i ferie, oppdaget vi vannskade i kjelleren, så istedenfor tur ble det riving av kjeller. Ikke ble skaden dekt av forsikringen heller! :( Siste ferieuka fant vi likevel ut at vi måtte ta med de tre barna på en liten ferietur. Da skjedde det; Min vaskemaskin gikk i stykker dagen før vi skulle reise på ferie.

Som om det ikke det var nok, ble det problemer med girkassen på bilen. Etter en tur med redningsbil, måtte bilen bli igjen på verksted før ferden fortsatte.

Da vi endelig var kommet fram ble guttungen syk, dagene ble tilbrakt innendørs med regn og febersyk gutt. Det var faktisk deilig å komme seg hjem. Helt til man kommer på kjøkkenet og oppdager at kombiskapet var gått i stykker og både elg og molte måtte kastes.

Jeg med min uvitenhet trodde at en reparatør kunne komme på dagen, men sånn er det ikke. I dag kom vaskemaskin reparatøren, og han tok maskina med seg. :(
Kjøle/fryseskap reparatøren kommer i morgen, satser på at i alle fall det kan fikses!

Renate sa...

1.Maskinen tar 11 kg tøy
2.Jeghar ei venninde med 4 barn og en snekker til mann som veldig gjerne kunne trenge denne maskinen . hun jobber støtt og stadig ,,men har altid tid til noen ekstra barn om det er til middag ,overnatting eller at ungene bare trenger en skulder å lene seg til . damen er 35 år og har ett hjerte av gull.
Kunne godt tenkt meg maskinen selv også med 2 små . men altså . en god gjerning for andre er kjempe gøy og helt topp.

mvh Renate

Anonym sa...

1. Det kan vaskes hele 11 kilo tøy i den flotte LG maskinen.
2. Jeg synes selv at jeg kan vinne maskinen, da jeg flyttet inn til han som nå er min kjære mann i påsken i år og låner foreløpig maskinen til svigermor, som er en utrolig flott dame, men det er noe annet med sin egen! Solgte min med leiligheten jeg hadde i det sentrale Oslo for rosa sjampis!! I tillegg venter vi et Knøtt om 13 dager, så klesmengden vil øke betraktelig med en liten gutt/ pike.
Elsker for øvrig bloggen din; smisk er vel lov.
Linda G frå Nordfjordeid

tinemari sa...

Hei og hopp! 11 kg tøy tar maskinen.
Jeg og svigermor ønsker meg så inderlig en ny vaskemaskin.

Etter laaaaang tid fanget i et oppussingshe*****e er snart plass til vaskemaskinen neste prosjekt. I mellomtiden er det svigermor som står for klesvasken. Etterhvert ganske slitsomt både for henne og for meg. Spesielt når mini-han kommer hjem med alle fotballdraktene eller når mini-hun har kastet sitt ørtenhundre-og-førtiende klesskift i skittentøyskurven for dagen...

Tipper at også naboene ser frem til at jeg får ny vaskemaskin så slipper de å lure på om de skal ringe politiet eller ikke for å finne ut hva det er som til stadighet smugles inn og ut av huset vårt i sorte søppelsekker :)

Lykke til med trekningen emmelinge, du får litt å tenke på når du skal begynne å vurdere alle kommentarene opp mot hverandre :D

Sommerfuglen sa...

Maskinen tar 11 kg og jeg vil gjerne melde på pappaen min.

Han har vært alenefar siden jeg var bitteliten og stått for klesvasken. Etter et par uhell med røde sokker i hvitvasken fikk han et nøye vaskekurs hos bestemor og siden har det vært få uhell.
Vaskemaskinen synger nå på siste verset og er godt sliten etter å lenge ha vært tro tjener i et hjem med tenåringsjenter i flertall.
Og da synes jeg at pappaen min fortjener en ny vaskemaskin.

Hilsen fra landet sa...

Med ett har alle 4 barn og alle driver med fotball! Helt utrolig. Det gjelder selvsagt også oss. Emmelines blogg må ha en magnetisk effekt på foballspillende 4-barnsfamilier!!

Siden det antagelig blir rundt 996 som ikke vinner her så kan jeg komme med råd til alle:

- Både barn og voksne burde gjøre mest mulig stillesittende aktiviteter slik at de ikke blir svette og må skifte klær. Altså som å lese, sitte ved datamaskinen eller å se TV.

- Drikke bør foregå med sugerør for å søle minst mulig.

- Spising bør skje i minst mulig utstrekning, og da helst ved bord med voksduk og forklær over klærne. Brød bør unngås, da det blir smuler og melk går ikke da det vil lukte surt.

Vi trenger simpelthen ingen vaskemaskin som kan vaske 11 kg klær slik som LG sin kan - men kanskje bare 2 eller 3 kg. Og de er veldig, veldig billige.

Så er det bare å si lykke til med gjennomføringen - og til å oppdage hvor mye mindre vask det blir!

Merethe sa...

Hei! Så fin blogg du har! Denne kommer jeg til å følge fremover!

Jeg vil gjerne være med i konkurransen:) Man kan vaske 11kg tøy i maskinen:)

Jeg ønsker at min venninde skal vinne denne maskinen. Dette fordi hun nettopp har flyttet 572km hjemmefra for å starte i ny jobb nå som hun er nyutdannet ergoterapeut. Helt alene uten hjelp flyttet hun ut fra sin tidligere hybel og inn i leiligheten i meløy kommune. Hun har hele livet stort sett måtte klare seg selv og er derfor veldig selvstendig. Hun har jobbet mye i tillegg til studie for å få hverdagen til å gå rundt, men hun ser alltid lyst på livet og sier alltid ja hvis hun blir spurt om hjelp eller om å ta en ekstravakt på jobb.

Hun måtte også reise hele veien opp til meløy helt alene, da familien ikke hadde tid og fordi jeg nå bor i Danmark. Det er fortsatt en del som gjenstår å få i orden i leiligheten hennes, deriblandt mangler hun en vaskemaskin!

Jeg synes denne jenta som må klare seg så mye alene her i verden fortjener denne vaskemaskinen. Hun har bein i nesen og er en solstråle for alle omkring seg! :)

Merethe

Heidi sa...

1. 11 kg
2. Jeg har ikke en stor famile, bare meg, min mann og vår lille jente på 3 år, ikke noe fotballlag å vaske for eller helseproblemer, MEN jeg har verdens minst vaskerom som skittentøyet prøver å angripe meg hver gang jeg åpner døra... og til tross ofr at vi kun er tre i huset. Vaskemaskinen er nok klar for utskiftning, og denne virker som en drøm av en vaskemaskin.

Anonym sa...

11 kg tøy kan vaskes i maskinen:) Utrolig praktisk!!!

Vi trenger ny vaskemaskin da vår begynner å synge på siste verset. Den setter også flekker som ikke går av lyse klær, noe som er utrolig synd.

Hilsen Janne

Maren sa...

1) Man kan vaske 11 kg tøy!!
2) Jeg vil egentlig ønske meg maskina selv, meeen siden min eldre bror skal flytte for seg selv for første gang i en alder av 23år (!!) vil jeg faktisk heller at han skal få den. Søskenkjærlighet vil kanskje noen si, mer gleder over at han endelig har fått ut fingern og flytter vil jeg si. Han har aldri vasket tøy før, så forhåpentligvis vil en ny vaskemaskin være god inspirasjon til å bli litt "huslig". Ikke bare vil det bli en bra gave til broren min, men det vil kanskje bli en enda bedre gave til mamma som dermed slipper å få besøk av skittentøyet han! :)

Lena Bøe sa...

1: I denne superdupre maskinen kan man vaske hele 11 kilo tøy samtidig, noe som må ses på som ren luksus for en småbarnsfamilie.
2: Hvorfor jeg burde vinne denne maskinen sier du; joda det skal jeg si. Min egen vaskemaskin og jeg er slettes ikke venner. Pga litt for skarpe kanter inni selve vasketrommelen lager den bitte små huller i store deler av klærne våre, så for å unngå dette vasker jeg nesten alt i vaskeposer nå... noe som igjen fører til at jeg kun får vasket noen få plagg samtidig. Jeg kunne derfor trengt en ny "venn" som kunne hjulpet meg å få bukt med kleshaugen som hos en familie på fire bare øker...

Fryd & Sjarm sa...

1) 11 Kilo tøy!
2) Jeg vil vinne fordi den maskinen vi har nå er en kombimaskin som IKKE vasker rent, og som IKKE kan brukes til tørking, da klærne blir kokvarme, klissvåte og hele leiligheten lutkter svidd! Ikke praktisk når en har små barn og hun i ett hvitt hus;( Så vi trenger virkelig en ny maskin!

Anonym sa...

1) Denne flotte LG-maskina kan vaske hele 11 kg tøy.

2) Jeg er så heldig at jeg ikke trenger ny vaskemaskin, men det er jeg sikker på at venninna mi Hilde gjør. Hun har tre barn i barnehage og småskole og mannen hennes er håndverker og jaktentusiast - tilsammen blir det litt av et lass med klesvask. Nylig har hun startet klesbutikk og skapt arbeidsplasser på det lille stedet der de bor. Hun har også slitt med svimmelhet etter å ha hatt virus på balanserven, slik at alt som kan lette arbeidsbyrden for henne og mannen vil være velkomment. Ei vaskemaskin med slik kapasitet ville absolutt hjelpe henne og familien!

Anonym sa...

11kg vasker den:)Kunne ønske meg den til min yngste datter.Ho er 27 år. Har 2 barn på snart 4 og 5.5 år. Ho tok fagbrev som barne og ungdomsarbeider i sept i fjor, jobber som leder på sfo og assistent i 80% på ei skole på Ål(bygda som ifølge Emmeline ikke har noe særlig med butikker for den interiørinteresserte.. jamfør et gammelt innlegg..ho var der under Ål-cup for noen år tilbake,)
Tilbake til skrytelista;
Min datter har begynt 2. året på
desentralisert utdannelse som førskolelærer, med lærestedet 20 mil unna..
Ho er en superflink mamma med et veldig godt lag med barn, ja med alle..omsorgsfull og flink som ho er.
Ho skifter på sengene ei gang i uka ,minst;og klesvasken hoper seg opp.........
og som om ikke det er nok; jeg digger Emmelines blogg..
Rima nesten..

Behindabluedoor sa...

Hei Emmeline.

1.Vaskemaskinen tar 11kg tøy- fantastisk.

Jeg trenger ny vaskemaskin men vi har råd til å kjøpe den selv :))) for det er med i planene våre!

Vist jeg var så heldig å bli trukket ut ville jeg "donert" den til en plass i hjembygda mi (Flekkefjord) som virkelig trengte den :)))

Anonym sa...

Hei Emmeline ! Jeg hiver meg på og svar på spørsmål 1 er 11 kg. Spørsmål 2 : Jeh ønsker at min datter, Hanne, skal få vinne denne flotte vaskemaskinen. Hun er alenemor til verdens deiligst tvillinger på snart 5 år. Hverdagen hennes er travel med barn som skal leveres og hentes i barnehage, er sykepleier i hjemmesykepleien og på toppen deltids student på HSH. Hun er en flott datter og hadde blitt kjempeglad for en slik flott premie. Hilsen Toril (mamma_toril@yahoo.no)

Gro aka emrille sa...

LG sine vaskemaskiner tar mellom 1-6 kg og 1-11 kg. Mest vanlig er 1-7 og 1-8, mens den flotte versjonen her tar 1-11 kg!

Egentlig hadde jeg tenkt å nominere en eller annen venninne. Men for ca en halv time siden klikket min maskin. Så nå står den og nekter å åpne døra. Og inni ligger det nye sengetøyet og håndklene jeg har kjøpt i dag til å ha med på hytta i morra:( Så derfor tror jeg jammen at jeg vil nominere meg sjøl!

Anne Line (anne.line.kvernmo@gmail.com sa...

1. Den kan vaske 11 kg tøy av gangen.
2. Jeg ønsker at jeg og familien min skal kunne vinne super-vaskemaskinen. Både jeg trener minimum 4 dager i uken på treningssenter, samboreren opp til 8 treninger i uken med fotballaget, og på treningssenter. Det er altså veldgi mye treningstøy i skuttentøykurven(e) her i huset.
I tillegg har samboeren min to små barn. Som alle vet skal det ikke så mye til før tøyet deres blir møkkete. Man kan ofte se hva vi har hatt til middag, ved å se på veslas gensere, og en tur i treene kan gjenspegles på t-skortene til minsten.
Jeg føler altså at jeg svømmer i skittentøy.

At på til har vaskemaskinen vår vist seg å lide av en mystisk spiseforstyrrelse for tiden!! Den biter hull i tøyet vårt, og det forsvinner stadig en sokk og ti.

Hjelp meg å svømme ut av dette store bassenget med skittentøy!

Anne Line;)

Anonym sa...

Hei, kjempefin blogg :-)
Man kan vaske 11kg tøy i maskina!!! Skulle gjerne vunnet den, da jeg drømmer om å ha to vaskemaskiner! Synes det virker helt genialt å få sette på to maskiner i slengen, når jeg først er i kjelleren. Hadde kommet så langt som å gå til innkjøp av maskin nr.2, men idet jeg hadde bestemt meg,så gikk selvfølgelig den "gamle" maskina (5år...)i stå.Så da har jeg fortsatt bare ei maskin...

Klem Charlen

Unknown sa...

Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen! Jeg har en fullt fungerende vaskemaskin, men jeg kan ike motstå fristelsen å være med på konkurransen likevel! Jeg kan skilte med mann og tre barn, noe som medfører store mengder skittentøy hver uke... Å kunne vaske mye på en gang hadde vært skjønt...

Lillian, Grimstad sa...

1. 11 kg.
2. Personleg tenkjer eg at fru Leikny T er ein god kandidat til å vinna vidunderet! 4 gutar frå 9 og nedover + ein mann i dekk-bransjen...ein laaang mann til og med! Så vidt eg har forstått kjem ho aldri til bunns i skittentøyhaugen.

Hanne sa...

Du kan vaske 11 kg tøy i denne maskinen;)

Jeg har lyst å nominere min mamma for å vinne denne vaskemaskinen. Det finnes ikke en bedre, og mer støttende mor i hele verden, står på for alle, uten å forvente noe tilbake. Det siste året har hun fått problemer med hendene sine, hun har fått diagnosen atrose og ting som gikk fort og greit tidligere har hun nå problemer med å få unnagjort, i tillegg til at det gir henne smerter. Derfor er jeg sikker på at en flott ny vaskemaskin ville hjulpet henne veldig i en travel hverdag, både fysisk og psykisk. Hadde vært veldig kjekt å kunne være med på å gi mamma en slik gave for å vise hvor mye jeg setter pris på at hun er tilstede i min hverdag. Det faktum at hun er min mor har vært en uvurderlig støtte både i tyngre perioder, og de mer lystige øyenblikk... Gla i deg mamma...

Lunamon sa...

Maskinen vasker opp til 11 kg tøy. Jeg ønsker å vinne den selv. Jeg er hjemmeværende med 4 barn,gubbe,6 hunder, katt og 3 marsvin. Her er det alltid mengder meg klesvask, spøker alltid med at naboene har vært her med tøy ;o) Så snill du er som lodder ut dette!

Grace sa...

1. Man kan vaske 11 møkkete kilo med denne herligheten.

2. Ønsker min kjære venninne A denne maskinen. Med 3 små og yrkesmilitær mann har denne selvstendig næringsdrivende wonderwoman for få timer i døgnet. Jeg unner henne virkelig denne.

SILJE sa...

1. Den har kapasitet på 11 kilo (!!)
2. Vaskemaskinen jeg eier, en Ariston Margherita, kjøpte jeg for min aller førte lønning i min aller første jobb helt tilbake i 1996. Den fikk ikke noen særlig god velkomst hos meg da den måtte leve sine første to år i garasjen til mine foreldre fordi jeg ikke hadde flyttet hjemmefra ennå. Hadde ikke noe særlig bruk for den egentlig. Så hvorfor kjøpe vaskemaskin da? Jo, for noe "vettugt" måtte jeg jo bruke pengene på, sånn at ikke alt gikk bort på sko og andre unyttigheter. Så her sitter jeg nå, to barn, en mann og en kjempesliten vaskemaskin senere. Jeg tror min kjære Ariston ønsker seg tilbake til roen og freden den en gang hadde. Det høres i alle fall sånn ut. Og jeg ønsker meg veldig en sånn ny modell som ikke skriker høyere enn minstemann på 2 år;)

Anonym sa...

hei :) Maskinen kan vaske 11 kg tøy.
Jeg ønsker den veldig på min hytte hvor vi har overnattingsbesøk stort sett hele sommeren.Da hadde jeg sluppet og kjøre hjem for å vaske klær :)
Klem Katy.

Toril F. sa...

Hei ! Jeg hiver meg innpå og svar på spørsmål 1 er 11 kg. Spørsmål 2 : Jeg ønsker at min kjære datter Hanne skal få ny vaskemaskin. Hun er alenemor for verdens vakreste tvillingjenter, jobber som sykepleier i hjemmetjenesten og er deltids student på HSH. Og alt dette klarer hun med glans ! Jeg vet at hun hadde blitt kjempeglad for å vinne en flott, stor vaskemaskin og det hadde så absolutt vært fortjent.
Hilsen Toril

Hege og Øyvind <3 sa...

Maskinen vasker 11 kilo tøy. Jeg skulle så gjerne vunnet maskinen selv. vi er 6 stk i familien og nå har vår, hittil nå, fantastiske vaskemaskin begynt å sviktet. Det er jo en stor ekstrautgift, så det hadde vært fantastisk å vunnet denne. Etter at ststemann ble født fikk jeg fødselsdepresjon og nå begynner livet endelig å gå på skinner igjen. *Da jeg var på det dårligste var jeg ofte innom bloggen din og humret meg gjennom dine hverdagshistorier. De3n gjorde definitivt dagen lysere. Jeg elsker humoren din, den er ubetalelig. Hadde vært så deilig å vunnet denne maskinen, så hadde det vært en bekymring mindre.

Varm klem til deg fra meg, log takk for at du deler dine hverdagsglimt med meg. Hege

Christine sa...

Hei! 11 kg er svaret på spørsmål nr.1 og på spørsmål nr.2:
JEG er student som lever på studielån, har ikke mulighet til å jobbe fordi det finnes ikke noe tid. Jeg har ingen vaskemaskin (fordi det er ingen penger å kjøpe for!) så jeg må låne av min bror og hans frue når jeg vasker klær. Derfor synes jeg att jeg fortjener en vaskemaskin :) Jeg har kanskje ikke ett helt fotballag å vaske tøyet til, men her har du mulighet til å hjelpe en student i nød -som for tiden studerer til å bli førskolelærer.
(I fremtiden har jeg planer om å gi liv til en del unger og da vil VERTFALL maskinen come in handy)

Mvh
Chrisitne :)

Dorteas lille verden sa...

Jøss, for en premie da gitt:)

1)11 kg

2) Skulle vel egentlig ha foreslått en omsorgsfull god venninne, en gammel bestemor som burde kunne få legge bort vaskebrettet, eller broren min slik at mamma'n min slipper å vaske klærne hans - MEN i denne konkurransen blir jeg nok nødt til å være veldig egoistisk, og rett og slett foreslå MEG selv.

Hør bare her:

Nå nylig skjedde det katastrofale!
Vaskemaskina vår sluttet "å male".
Med arbeidslyd som et helikopter,
vi skjønte at vi måtte bestille en vaskemaskindokter,
og ja - her var det bare å betale.

For doktoren sa - trommelen er gåen, ingenting å gjøre.
Han snurra på trommelen og rista litt i røret.
En ny maskin vil nok være lurt-
Ojsann, tenkte vi- dette var surt,
for vi hadde rett og slett ikke kroner eller øre!!!

Så over plena t svigers med klærne vi sprang,
Vi vaska og vaska, banna gang på gang.
Helsikes vaskemaskin! Hvordan skal dette gå?
Høstoinna rundt hjørnet med skittende klær som få!
JO! Jeg skriver til Emmeline med en gang!!!

:)

Anonym sa...

1. 11 kg tøy
2. Jeg har en så flott venninne som er så utrolig langt nede om dagen.
Veldig veldig sliten både fysisk og psykisk.
Jeg har så utrolig lyst til å kunne glede henne litt ekstra. Hun er helt alene med 3 barn, sliter økonomisk og alt går galt om dagen. I kveld fikk jeg høre at nå hadde vaskemaskinen hennes røket og, og da kom jeg brått til å tenke på deg Emmeline og denne konkurransen din.
Er det noen her i verden jeg unner litt uventet glede ooooog ikke minst en splitter ny super-vaskemaskin er det min kjære venninne Christin.
Krysser fingre og håper på ett STORT lodd i konkurransen.

Klem fra Brita

anne sa...

Hei hei
jeg ønsker teste ut å få 11 kg tøy i denne LG maskinen :)
Jeg fyller året neste fredag og siden vaske maskinen og desverre tørketrommelen også synger på siste verset så kan jeg kanskje få en LG i bursdags gave fra deg ? Jeg tror ikke det går allverden med tøy i den jeg allerede har for jeg må jo vaske min 3 maskiner hver dag (jaja si at jeg har pause 1 dag i uka da) familien på 5 bruker masse klær. Og med en mann i bank så går det skjorte og itillegg tskjorte og håndklær bare "på" han hver dag !!
phew

Har heller lyst på noe personlig av han til bursdagen min :)

Klem fra ivrig leser :)
Anne

Anonym sa...

jepp, som dei fleste andre har eg og fått med meg at ein kan vaske 11 kg tøy i maskina.
Eg vil veldig gjerne at min gode kollega Hege skal vinne denne. Ho har alltid uflaks, eller nei, det skjer alltid noe i den familien, brekte bein, brekt rygg, oversvømmelse, branntilløp,mobiler ramler på sjøen, biler stopper mm. Uansett ka som skjer har Hege eit smil og ein latter. Ho tar alle utfordinger med eit smil og hjelper alle sine venner med små og store problem. ho er ein fantastisk kokk og ein flink og herlig kollega

Fruen i huset sa...

Hei Emmeline, jeg vet hvem som trenger denne. Svigerinna mi i Oslo...3 små barn mellom 2 mnd og 5 år og et nytt digert opppussingsobjekt av et hus. Tenk om i alle fall vaskemaskinen funket fra dag 1. Håper å glede henne og mannen med superduper gedigen bursdaggave (nevnte jeg at de begge har bursdag nå i september)!!!! Klem fra Fruen i huset

Annie sa...

11 kg tøy!!!! Skulle gjerne hatt en slik en selv :)

Jeg vil gjerne at min mamma skal vinne denne maskinen. Fordi hun fortjener det! Rett og slett. En bedre mamma og bestemor skal man lete lenge etter. Hun gir så mye av seg selv i alt hun gjør for oss, for å gjøre vår hverdag enklere.
Hun setter alltid seg selv og sine behov i andre rekke.
I sommer sluttet hun i jobben og ble pensjonist. Men det er ikke ofte jeg ser henne sitte og nyte "friheten" i en kurvstol med en stor kopp kaffe. Neida..her er det ertesuppelaging, vindusvasking, en vilter toåring å løpe etter eller en liten en som må trilles. Vi prøver å tvinge henne til å slappe av men den gang ei. Dama har ett eller annet superhusmor/mamma/bestemor- gen som jeg desverre ikke har arvet.

Før hun gikk av med pensjon jobbet hun som vasker og hadde tilgang på STORE vaksemaskiner som sørget for at hun hadde rene dyner og gulvtepper i huset.
Men den tiden er forbi...hvis hun ikke plutselig blir den heldige eier av denne store vaskemaskinen. Det hadde vært en flott 70-års gave til denne spreke damen som jeg er så utrolig glad i.

A.

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

1. 11 kg
2. Jeg ønsker meg maskinen rett å slett fordi det STINKER av maskinen vi har nå. Aner ikke hva det kommer av og har prøvd utallige maskin-rense-vask men uten nytte. Ikke gøy å vaske tøy når det lukter surt etterpå.

Fur Elise sa...

1. Denne fantastiske maskinen kan vaske hele 11 kg tøy.
2. Desverre har jeg ingen rørende eller gripende grunn til å vinne, men det var veldig fristende å melde seg på konkurransen.. Har to aktive barn, trening og aktiviteter 4 ganger i uken.. føler vel helst at kleshaugen vokser fordi man ikke har nok timer i døgnet..? Men med denne maskinen kunne det kanskje strukket til likevel..? Krysser fingre og tær:)
Ha en fin kveld Emmeline!! Gapskrattet da jeg leste det nyeste innlegget ditt i Boligpluss..:) Ha en fin kveld!! Klem

Li/Småtingene sa...

Hei! Her var det jammen mange som trengte ny vaskemaskin, gitt! Og mange gode grunner! Heldigvis har jeg en som fungerer utmerket, så jeg skal ikke melde meg på selv! Vil bare si lykke til til deg, Emmeline, som skal trekke noe fra alle disse begrunnelsene!! Hjelpes meg ;-)

lene moland sa...

Kan vaske opptil 11 kg. Jeg trenger denne maskinen sårt fordi jeg setter på FLERE maskiner HVER dag..i vår barnerike familie :-)

Anonym sa...

1. Man kan vaske 11 kg tøy pr vask. :)

2. Jeg skulle ønske min bror og hans kone (de giftet seg nå i slutten av august) kunne fått seg ny vaskemaskin. Med fire barn i et lite hus med forholdsvis lite vaskerom hoper det seg fort opp med klær, og som småbarns foreldre i full jobb, hun som sykepleier med skift og helgearbeid, vil jeg tro at en vaskemaskin som tar dobbelt så mye tøy ville vært midt i blinken. Det hadde vært utrolig artig å kunne gi dem en ny (og bedre) vaskemaskin, som ekstra bryllupspresang.

Herlig konkurranse, og fantastisk blogg, Emmeline.

Grete sa...

Helt fantastisk å kunne vaske to maskiner klær i en, når maskinen tar 11 kg:)

hmm... vanskelig å si hvorfor akkurat jeg skulle vinne en slik fantastisk vaskemaskin - vasker vel like mange maskiner klær som andre småbarnsfamilier:) Men jeg er ikke den beste og flinkeste vaskemaskinsreperatøren akkurat.. men prøver, uten å oppnå akkurat det jeg hadde planlagt, der jeg står med skrujern, skiftnøkkel og en annen duppeditt med grønnne handtak... derfor er det et stort "monster" av en haug, som bare blir større og større som true med å ta over heile badet... HJELP!!!!

Fargeheimen sa...

1. 11 kg.

2. Eg vil at ei venninne av meg skal vinne denne maskina. Ho har to barn boende heime, 2 er flytta ut. Ho har Ulcerøs kolitt og yngste sønnen har Cøliaki.
Ho har no ei Mielemaskin som vart delvis øydelagt under flytting i egna bolig for dei. Ho har Elkjøp-forsikring på maskina, men det har no gått eit år utan at maskina er ferdig fixa. Ho held no på å bli utreda for uføretrygd, men har hatt lav inntekt frem til no, så ho har berre utbetalt 8000,- frå aap.
Så ho fortener verkeleg å få ei ny maskin.

Eg sjølv har lyst på LG sin maskin som tar 7 kg. For den er svart og vakker. :)

Ingunn Fossli sa...

Maskinen tar 11 kg tøy.

Jeg vil bramfritt nok nominere meg selv :-) Jeg har kreft og som følge av det et blødende utsett over store deler av kroppen. Dette gjør at klærne er blodflekkete etter noen timer og sengetøy må skiftes annenhver dag. Vår gamle vaskemaskin sliter og en maskin som tar 11 kilo på èn gang hadde vært flott.

Takk for en fin blogg!

Anonym sa...

Den kan vaske 11kg. Og den kunne jeg trengt selv å vinne, har mann og tre barn (jenter). Noen liker å bytte klær i hytt og pine, blir endel vask-ja. Da kunne jeg til og med påtatt meg å vaske draktene til eldstemanns håndballag. :-)Spennende. Marit

Ida sa...

Jeg vil vinne ny vaskemaskin!!! :)

1. Lg-vaskemaskin kan vaske opptil elleve kilo med klær.

2. Jeg syntes jeg bør vinne fordi jeg lenge har trodd at jeg hadde en LG-vaskemaskin med ellevekilo kapasitet. Nå viser det seg at jeg har overvurdert den litt, og finner den stadig vekk en halv meter ute på gulvet etter hver ferdige vask. Den er som meg - den danser mens den vasker :-)

Etter en uke på Kypros, har jeg minst 40 kilo tøy som skal vaskes. Tenk så miljøvennlig det ville vært å kunne bruke halvparten av antall vask for å bli ferdig med bunken :)

Krysser fingrene!!!
klem fra Ida

Anonym sa...

Hei Emmeline:)
1. Maskinen kan vaske opptil 11kg tøy i en vask.
2. Ønsker maskinen til meg selv, jeg..Freidig som jeg er.Jeg er student og alenemor,Og det å kjøpe ny vaskemaskin er veldig dyrt, og ærlig talt, så har jeg ikke råd.. Min nåværende maskin var min kjære onkel og tante så snill og forære meg for litt over 4 år siden, da de kjøpte ny maskin fikk jeg den gamle.(super snill som de er)Den har med andre ord vært hverdagshelt i maange år. Men, en epoke er over...
Nå bare knurrer og flerrer den for hver vask. Men på gode dager sentrifugerer den faktisk. Men da er til gjengjeld hele badegulvet fylt med vann...
Jeg hadde blitt kjempe glad og kjempe taknemmlig for en miljøvenneli maskin med go vaskekapasitet. Min er nemlig sikkert miljøfarlig også:)
-Hege i Tromsø-

Anonym sa...

Mange gode kandidater her, blir vel vanskelig å velge. Lykke til !!
hilsen Irene

Jane sa...

1. 11 kg -drømme drømme (¨,)
2. Jeg er verken bedre eller dårligere enn alle de andre her, men jeg konkurrerer for meg selv :)
Har akkurat vært så heldig å få huset tilbake etter utleie og så viser deg seg at vaskemaskinen forsvinner de nærmeste dagene... ikke så kjekt nå midt i barnehage-vaske-sesongen og før lønninger etablerer seg på kontoene.
Masse lykke til i å velge blandt alle de gode kandidatene! :)
Hilsen Jane

Randi sa...

1: 11 kg
2: Den jeg ønsker skal få dette vidunderet av en vaskemaskin, er min kjære svigerinne og min skjønne niese. For 10,5 år siden fikk svigerinnen min diagnosen MS. Det er ikke mye som hindrer henne i å leve et lykkelig liv, og med mye tid og tålmodighet er det mange ting hun kan mestre. Men med 4 barn/tenåringer i huset som er aktive i idrett både sommer og vinter, sier det seg selv at det blir klesvask i hauer og lass. Vaskemaskinen står i 2. etg., og med en bratt trapp som må forseres for å komme opp dit, trekker klesvasken mye energi. Heldigvis har hun en flink datter på 14 år som tar på seg mye ansvar og gjør det hun kan for at hjulene fortsatt skal rulle…

Jeg ønsker så veldig å lette hverdagen både for min svigerinne og min niese, til tross for at jeg bor 24 mil unna… Tenk så flott det hadde vært for dem med en vaskemaskin til, og ikke minst; en som er i 1. etg. :)

Vissheten om morgendagen har hun ikke, men varme smil, trillende latter og kjærlighet å gi har hun i massevis. Og så klær som må vaskes da:)

Klem, Randi:)

Anonym sa...

Jippi! Jeg vil være med i trekningen! Tror denne konkurransen egentlig er ment på meg! ;) ti hi... Man kan altså vaske 11kg klær i maskinen! Grunnen til at nettopp jeg skal vinne er rett og slett fordi jeg IKKE har noen vaskemaskin i det hele tatt for tiden! :( Min røk for en stund siden,og da var min søster så snill å låne meg en. -og seng som vi også måtte skifte ut. Så enden på visa var at der sto vi altså uten seng og vaskemasin,når min søster trengte dette tilbake.. Og mannen kan jo sove på sofaen, slik menn ofte må! :P hehe..men det gikk jo ikke i lengden,så da måtte vi invistere i seng..så derfor vasker nå "mor" klærne på brett... eller,jeg tar dem iallefall med til familie og venner når vi drar på besøk,- for å få reine klær!;) (ettersom det ikke var budsjett til både seng og maskin i disse tider..) Derfor kjære Emmeline krysser jeg nå både fingrer å tær for at flaksen skal slå til! Klem! (littlefunnylady@hotmail.com)

kallemillelente sa...

Hei.
Svar 1: 11 kg.
Svar 2: Jeg håper sånn at du finner noen som virkelig trenger denne premien! Synes GirlOfNorway har lagt inn en god søknad for Trude, feks.
De fleste av oss kommer gjennom hverdagen - selv med full jobb og masse treningstøy. Men det er så mange som har fått tilleggsbelastninger i livet - som dette virkelig kunne utgjort en forskjell for. Trenger du en kandidat til, så kjenner jeg en nydelig, nydelig familie fra Burma. De har gjennomgått mye forferdelig, og jeg er stolt over dem at de i det hele tatt lever. De er så takknemlige for å leve på en trygg plass, og spør ikke etter noe. Men likevel vet en jo at det ikke er slik at en har råd til noe "ekstra" (en del av de tingene vi ser på som selvfølge). Tror bare de hadde blitt kjempeglad for en oppmuntring i hverdagen. Og ja, de har små barnehagebarn.
Uansett: Jeg stemmer for at noen som har møtt større utfordringer enn en skrantende vaskemaskin vinner! Lykke til!!!:)

Line fra huset på landet sa...

Åh. Guri Malla!! Denne hadde jeg trengt NÅ!! Ok. Here it goes:
1) LG kan vaske opptil 11 kg.
2)Med fire barn i full aktivitet (minste på 2 år) og en ny valp i huset som tisser overalt (jeg blir snart sprø!!), oppdaget jeg at vår vaskemaskin som nå har tutet, romlet og gått to ganger hver eneste dag i 7 år nå, så har den begynt å oppføre seg litt merkelig:( Jeg er litt stresset om dagen siden jeg skjønner at den synger på siste verset, men vet neimen ikke når den ryker og det er ikke lønningsdag enda (hahah):(( Derfor ønsker jeg meg veldig en ny maskin, og med en LG så kunne jeg faktisk ha bare vasket èn gang pr. dag:)) Wiiii:)

God klem fra Line

Hilde B. sa...

Jeg vil gjerne at min mann skal vinne denne maskinen! Han er nemlig meget flink til å brette klær SAMTIDIG med at han ser på løvekanalen (ingen skilsmisse kanal hos oss - er storfornøyd med at mannen kan to ting på en gang..så da er det jo en vinn-vinn situasjon for oss begge!)

Kos og kaos sa...

Å, for en premie!
Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen, og det er jo helt fantastisk. Jeg vasker minst 11 kg tøy om dagen, føler jeg... Med fire aktive barn, en aktiv mann og full aktivitet for min egen del, hadde det vært helt perfekt med en slik vaskemaskin. Jeg krysser fingrene, og melder meg selv på :-)
Forøvrig ønsker jeg å takke deg for en prima blogg. Dine bilder og skriverier har gitt meg mang en gledesstund!

Klem fra Katrine

Nilla sa...

Utruleg fin konkurranse!
Først av alt, den tek 11 kg klede.

Eg treng ikkje maskina sjølv, men skulle gjerne gitt den til min kjære far! Han miste sin aller beste venn, kone, kjærast OG "klesvaskar" gjennom 42 år for 2 mnd sidan. No skal han klare seg sjølv på mange vis og klesvasking er vel noko av det minst givande han skal lære seg. Tenk hadde han fått denne maskina, då kunne han vaske klede sjeldnare! Og sidan han framleis arbeider hardt som snikkar, for å gi andre fine og "nye" heimar, har han mykje arbeidsklede å vaske.

Pappa er så flink til å nyte augneblikka, finne glede i små ting. Så med denne maskina hadde han hatt meir tid å nyte, mindre til å slite.
Krysser fingrane for pappa, min store helt! :)

Kathrine sa...

Hei - den tar hele 11.KG.tøy!!...og jeg ønsker meg en slik maskin :-)

Sol sa...

Den kan vaske 11 kilo tøy den maskinen.

Jeg har ikke mange barn som jeg vasker for, har to store gutter som vasker sine klær selv. Den ene er så stor og har flyttet for å studere, den andre er det vel ikke så lenge til begynner å tenke på å flytte ut.

Jeg har alltid sagt at når barna flytter ut så håper jeg at jeg kan kjøpe en vaskemaskin til de - så de ikke kommer hjem til "mor" med skittentøyet. OG NÅ ser jeg at jeg har muligheten til å vinne og gi bort en :o)

Sol

Unknown sa...

1. Man kan vaske 11 kg tøy i denne maskinen. Men man kan vaske 5 kg og 7 kg (kanskje 6 kg også?) klær i andre maskiner, så det kommer litt an på hvilken LG-maskin som inngår i spørsmålet :)

2. Jeg har to gutter på 4,5 og snart 7 år som er aktive og trenger rene klær hver morgen. Er litt tilhenger av at barn skal få lov å bruke klær og ikke tenke på om de blir skitne på knærne eller om de søler litt mat. Men rene klær hver morgen er et must.
Min gamle Zanussi vaskemaskin er ødelagt og lar seg nok ikke fikse lenger og ved siden av den står det 10-15 år gammel arvet Miele som bruker lang tid men vasker greit nok. Så hender det at jeg låner svigermor (som bor i 2 etg.) sin Whirlpool-maskin men den tar dobbelt så lang tid...

Så jeg trenger en ny maskin slik at jeg kommer meg gjennom bunken skittentøy rett og slett. Så kanskje dette kan være en løsning iom at jeg ikke finner en maskin jeg vil kunne bruke til en pris som er oppnåelig? :)

Anonym sa...

Ein kan vaske 11 kg tøy i maskina. Eg vil gjerne ha eit lodd i trekninga til verdens beste storesøster! Ho er verdens beste sykesøster og pendler 2 timar kvar dag for å pleie pasientane "sine". Ho er og verdens beste aleinemamma med stram økonomi. I tillegg slit ho med vond og stiv muskulatur både her og der, men nekter å sykemelde seg fordi ho har verdens beste (men og veldig slitsom) jobb. Ho hadde garantert blitt verdens lykkligaste med ei ny og superduper vaskemaskin ;-)
SuMa

Anonym sa...

Oj oj, satser på vinnerlykke i kveld da :))
1: Den kan vaske 11 utrolige kg klær!
2: Jeg og sambo er på straks på flyttefot inn i vårt eget lille hjem :) Med det hører det mye kostnader til,siden vi har bodd i en ganske liten leilighet. Det trengs kjøkkenbord, spisebord, ekstra gjestesenger, gardiner, garderobeskap osv osv, kunne ha ramset opp flere A 4 sider med ting og tang! MEN, oppi det hele må jeg nok sette vaskemaskin på listen, da den vi har er begynt å fuske. Har digitalt display, som viser hvor lang tid det er igjen, å den viser nå at den bruker dobbelt så lang tid( å vell så det), på å vaske en runde. Feks duker og småtøy slenger jeg som regel inn på kortprogram, altså 37 min, men den bruker nå HELE 3 TIMER! Blir helt frustrert pga tidsbruken... I tillegg synes jeg klærne sjelden luker nyvasket når de kommer ut av maskinen.I tillegg høres en forferdelig hyle lyd når den sentrifugerer! Har hatt den til service flere ganger tidligere pga andre feil, men nå har reklamasjons-tiden gått ut, så nå tror jeg vi prioriterer ny maskin.. Men igjen, MYE som er på den listen, hehe =)
Hilsen fra Suzanne Johnsen

Anonym sa...

Her var det mange som fortjener maskinen mye mer enn meg, men siden det er en trekning, så er vel sjansen like stor for alle? Så derfor "kjøper" jeg et lodd med å svare at maskinen tar 11 kg tøy, og at vår maskin synger på siste verset og derfor trenger vi en ny.

Katinka :-)

Elin-M sa...

1. Man kan vaske 11 kg tøy av gangen! Helt fantastisk!

2. Jeg vil gjerne nominere Henrik Kleven som vinner av denne super maskinen.. Jeg kjenner ikke Henrik, men vi bor i samme by, og for en liten stund siden var han på første siden av lokalavisen Moss-Avis.. Den triste overskriften lød: Først mistet de mamma, så brant huset ned..

Mamma'n Laura døde for et halvt år siden av kreft.. Hun etterlot seg barna Hayley og Michaela på 2 og 4 år.. 6 mnd etter brant huset deres ned, et hus uten forsikring..

de trenger hjelp og jeg er sikker på at en alenepappa med 2 små jenter er en av de som trenger dene maskinen ALLER MEST!...

her er en link fb-siden som omhandler hjelpearbeidet: http://www.facebook.com/profile.php?id=750552348&ref=ts#!/group.php?gid=148196021866149

Jeg krysser fingrene for familien!

Anonym sa...

Heisann... For en flott premie...
1 . 11 kg tøy

2. Jeg legger inn et "lodd" på at mamman min kan vinne denne. Rett og slett fordi jeg unner henne det og synes hun fortjener det... :-) Hun har ingen hjemmeboende barn, men hun vasker fortsatt mye for oss voksne barna og/med barnebarna...
Hun har en gammel maskin hvor man må flytte tøyet over fra trommel til sentrifuge og har aldri hatt noe annet. Vi har ikke spesielle behov eller spesielt vansklige situasjoner, men jeg bare ønsker henne det ! - Og så hadde en maskin kommet 3 familier til nytte.. det er jo bra !!!? :-)

Klem fra Heidi.

Hilba sa...

1) Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen.
2) jeg vil vinne en ny maskin. Med 11 kilo tøy i maskinen - det betyr at jeg trenger kun å vaske klær ca 4 ganger i uken! Tenk på all den tiden jeg heller kan sitte og kose meg med bloggen din! Det er en skikkelig "høydare" å lese innleggene dine. Ler så jeg gråter mange ganger! Ha en super helg.

Regina bygger seg hus.. sa...

11 kg!
Det blei jo nesten som ein liten jobb å lese gjennom svara, travelt å vere mrs Bloggelina tenker eg!
Min stemme går til ho som ville gje maskina til mammaen til multihandikappende Marcus: rørande!
Skulle undt dei meir tid til trening og kos!
God helg frå havgapet..

Anonym sa...

1. 11kg klær vasker vidunderet hver gang.
2. Har en gammel AEG turnamat fra syttitallet... Separat sentrifuge og ganske så tungvindt.. 3 barn og oppmann for håndball og fotball så endel trøyer å vaske:)

Anne på landet

Lise sa...

1. O`STORE MASKIN kan vaske 11 kg tøy!!!

2. Barn i hygiene alder = uhorvelige mengder skittentøy. Nåværende maskin piper/skriker&bærer seg gjennom hele program. Må SLÅ den hart menge ganger for at den skal klare å jamre seg til en avsluttning. Liker ikke misshandling og ønsker at maskin kan gå av med AFP og kose seg sammen med likesinnede!

Mvh
Lise

cccc sa...

Åh, akkurat det vi trenger!!!! Siden man kan vakse hele 11 kg tøy hadde det vært supert! Vi har tre aktive gutter i familien som masseproduserer skittent treningstøy og annet tøy. Jeg skjønner ikke hvor det kommer fra, kanskje det er i slekt med hybelkaninene?! KRYSSER fingrene ;)

Unknown sa...

Vaskemaskinen vasker fantastiske 11kg i tøy i slengen, - og den trenger jeg ettersom minstemann her i huset nå har hatt spysyken 2 helger på rad - forrige og denne - og derfor følgelig har vi masse skittenttøy og dessuten en veldig overarbeidet og sliten mamma - nemlig meg - som kanskje ville smilt et pittelite smil om jeg hadde visst at jeg kunne putta alle spyklærne- samt min dårlige samvittighet - ettersom jeg bruker min sønns uheldige omgang med syke til å skaffe meg en gratis vaskemaskin, - i en og samme maskin - og bomfallera problemene hadde forsvunnet - og både min samvittighet, og klærne, hadde vært rene!
Derfor burde jeg vinne;)

Ann Kristin sa...

11 kg på èn gang!
Broren min er pappa til to gutter og de er hos han annenhver uke. De ukene han ikke har ungene må han jobbe inn timene han trenger for å korte ned dagene de dagene ungene er hos han, så han rekker hente i barnehage, lage middag og hjelpe med lekser før kvelden er blitt til natt.
Han har ingen vaskemaskin, men fellesvaskeri i borettslaget i kjelleren. Utfordringen er at det vasketiden er 8-20 kun på hverdager, og stor pågang fra de andre beboerne.
Med vanskelig økonomi og stor kjærlighet for gutta sine, synes jeg han fortjener en vaskemaskin. Hadde jeg hatt en selv, skulle han fått den.
Han har åpnet opp tre-romsen sin for meg også... Så jeg har et sted å være :)
- vet uansett at han kommer seg gjennom uten vaskemaskina. Men så fantastisk gøy det ville være!?! Synes ikke du?

Anonym sa...

Heia.
1: maskinen tar 11 kilo
2: Jeg kan ikke komme på at det er noen i min omgangskrets som trenger ny maskin.. så derfor melder jeg på meg selv..
Vi er en familie på 5. Mannen min jobber i annleggsbransjen, dvs alltid er han dynket i olje og skitt.. hender og klær er sjelden rene.. men flink til å jobbe - det er han og godt er det siden jeg er blitt arbeidsledig.. dvs- arbeidsledig blir man jo ikke når man har en 1 åring en 3 åring og en aktiv 13 åring i hus. 13 åringen er en av norges lovende svømmere og han trener minimum 5 ganger i uken, og har masse håndklær og badetøy- i tillegg til de "vanlige" tenåringsskift, som må vaskes;O) 3 åringen er sluttet med bleie, og hun blånekter å ha på bleie om natta, men hver morgen, så er det like bløtt i senga.. jeg har ikke hjerte til å tvinge på henne bleie, jeg kjefter ikke -bare tar av sengetøyet og sier at hun kanskje klarer den i morra ;O) 1 åringen er født med en puste" lidelse, som han skal vokse av seg og som ikke behandles. (Laryngo malasi) , han er blitt ganske mye bedre og har nesten ingen pustestopp lengre. Det eneste vi sliter med er at han gulper opp og spyr når han er /blir trøtt.. men det sier de altså at han også skal vokse av seg.. Så her i huset er det full maskin flere ganger om dagen.
Vi kjøpte en helt ny maskin for 5 år siden og den har hoppet og ristet siden vi fikk den. Vi fikk beskjed at det ikke er noe galt med den og at det var baderomsgulvet det var noe galt med. Gammelt er det jo ... så da tok vi oss råd til å sette opp en ekstra vegg i yttergangen og pinte inn vaskemaskinen i dette "kottet" , med nystøpt ordentlig gulv. Vips hadde jeg faktisk vaskerom- men- maskinen vår rister like mye- og veggene rister, og maskinen hopper så mye at jeg ofte ikke får opp døren når programmet er ferdigkjørt..
Jeg ønsker meg veldig en ny maskin før veggene faller ned her- og jeg har ikke råd til en ny en..
Jeg følger med på bloggen din hver dag , men er ikke så sikker på om jeg har klart å legge meg som følger for jeg har nettopp oppdaget denne vidunderlige blogg"verdenen" og utforsker enda mulighetene den gir ;O)
Tusen takk for muligheten til å være med i din flotte konkurranse.
Hilsen linda vaskekone <3

Jeg

Anonym sa...

Fantastisk :-)
Maskinen vasker opptill 11 kg.
Jeg fortjener vell ikke maskinen mer enn andre, men du så kjekt å redusere fra tre til en vask :-) med tre småtroll mangler det ikke på klær å fylle den med.
Heldig er den som vinner!

Takk for en morsom og inspirerende blogg :-)

Jordbærthea

Anonym sa...

Melder meg selv på jeg:-)

1) 11 kg.

2) fordi vaskemaskina jeg arvet hos bestemor for mange år siden begynner å bli klar for utskiftning og fordi jeg har bursdag idag..... :)

Takk for en flott og inspirerende blogg forresten. Ofte innom her og sniker.


Klem - Tyra

Marita sa...

11 kg tøy (det er jo nesten ikke til å tro)
Men, jeg trenger faktisk ikke ny vaskemaskin, for min er helt ny og fungerer helt utmerket :)
Men min søster derimot, hun kunne trengt en maskin med denne kapasiteten! Med 4 barn i alderen 2 til 9 år blir det MYE klær. Det er en komplett umulig oppgave å finne bunnen i skittentøykurvene der i huset. 3 gutter og ei jente som er veldige aktive og alltid ute i all slags vær. Haugene med skitne klær blir så enorme at min søster må kjøre ladninger med klær til vår mor for at det skal monne litt. Dette er jo selvfølgelig veldig tungvint i en ellers travel hverdag, så jeg ser jo at en sånn maskin ville vært en drøm å ha for min kjære søster :)

Linn Thorsen sa...

Hei Emmeline :-)
Vaskemaskinen tar hele 11kg tøy, noe som hadde gjort hverdagen min ti ganger enklere.
Jeg er 17år gammel og har en liten jente på 18mnd som masseproduserer skittentøy, vi bruker i tillegg tøybleier noe som igjen gir litt ekstra klesvask. Når maskinen tar det dobbelte av hva min vaskemaskin (som er arvet og bare vasker sånn middels rent, og hvor annehver vask må vaskes om igjen fordi noe av tøyet fortsatt er tørt og skittent!) så hadde jeg jo spart hver andre klesvask på en måte! :-)
Krysser fingre og tær, for denne saken høres ut som en skikkelig hverdagshelt!

Ønsker deg uansett en god helg, du har fått meg hekta på Green Gate takket være bloggen din og jeg titter støtt og stadig innom for fine bilder og en god latter :-)

Hilsen Linn, malindus.blogg.no :-)

Anonym sa...

Du kan vaske 11 kg tøy om gangen.
Ønsker at Monica skal vinne denne. Fordi hun er ei super dama som aldri sier nei og hun har tre fotball galne gutter hjemme og slikt blir det vask av...

Mvh Lene

Anette S. sa...

Heisann!! Det er 11 kgg tøy man kan vaske med maskinen. Og for det andre vil jeg gjerne vinne denne maskinen til min tante. Hun har 7 barn, hvorav 2 har flyttet hjemmefra, mens 5 bor hjemme enda. Tror 4 av disse spiller fotball ol. og det blir det litt klesvask av! I tillegg har de nå fått et lite forsterbarn på 5 mnd og det blir det jo også litt ekstra klesvask av.. Skulle gjerne ha gledet henne med ny vaskemaskin i en ellers hektisk hverdag! :) Flott konkurranse du har:))

Frk. K sa...

LG maskinen kan vaske 11 kg tøy. ;)

Jeg ønsker meg denne vaskemaskinen fordi mine tvillinger på 2,5 år er eksperter på å komme hjem med en haug av skitne klær i barnehagen. Nå som høsten nærmer seg så tenker jeg med skrekk på alle klærne som må vaskes i løpet av en dag fremover... Den maskinen jeg har nå tåler ikke mange kiloene om gangen, og hvis jeg vinner denne maskinen så skal min kjære søster (som ikke ha vaskemaskin, men vasker i fellesvaskeriet) få min gamle! :)
Krysser fingrene! :)

Anonym sa...

Svar:1 maskinen tar 11 kg vask!

Så tenk når jeg har samlet sammen alt det turkise tøyet til min 16 åring, så sitter hun da i bare undertøyet og venter på at maskinen skal bli full, men neida vi må først løpe rundt i nabolaget etter mere turkis..for 11 kg.er da mye! eller så slenger vi da oppi litt forskjellig, og så blir det lettere turkis til slutt? Jeg hadde tenkt en maskin som vasket turkis, hvitt, og rødt, pluss gubbens arbeidstøy samtidig!! men den supermaskinen er ikke oppfunnet enda? har vasket min 4. vask i dag, alle med forskjellige farger..
skulle jeg som nr. 328 bli trukket ut, vil jeg gi maskinen til min skippertaksklevaskede svigerdatter Jenny, som kun har forskjellige rosavasker på sitt og mine to barnebarns tøy.. Tilfeldig? Neppe. svigersvinmor har mistanke om at halvparten var hvitt engang..
mor til 4.

Fruen i huset sa...

Hei Emmeline,jeg skriver igjen for jeg hadde jo glemt å skrive at ja den vasker 11 kg tøy! Og så til hvem som skulle fått den: Svigerinna mi i Oslo...3 små barn mellom 2 mnd og 5 år og et nytt digert opppussingsobjekt av et hus. Tenk om i alle fall vaskemaskinen funket fra dag 1. Håper å glede henne og mannen med superduper gedigen bursdaggave (nevnte jeg at de begge har bursdag nå i september)!!!! Klem fra Fruen i huset

Solflekken sa...

11 kg kle tek ei slik supervaskemaskin!

Eg ønskjer å melde på søstra mi Bjørg Jorunn til konkurransen. Ho har fire herlege barn mellom 1,5 og 11 år. Familien har pussa opp eit eldre hus og trassa soppangrep, vannlekasje og andre uhumskheiter.-Vaskemaskina deira er gammal og sliten, og ein må ta ut halvparten av klea før ein sentrifugerer, elles verkar ho ikkje. SÅ eg håpar så veldig veldig at dei kan få vinne ei ny supermaskin!!!

Frk.Dings sa...

11 kg

Jeg kunne godt tenke meg å vinne en slik maskin, men ser at jeg ikke har særlig gode grunner sammenlignet med de 330 andre her på siden. Min grunn er vel egentlig bare at hvis jeg får en maskin som kan vaske dobbelt så mye, så betyr det halvparten så mye tid på å sortere klær. Og igjen tid til overs som kan brukes på noe annet fornuftig...For eksempel å vaske badet..For det ser ikke særlig innbydende ut nå..Og når jeg tenker meg om, så skyldes nok det skitne badet at jeg har en vaskemaskin som KUN tar fem kg klær om gangen!

I tillegg har jeg en tre-åring som lider av "skifte-klær-17-ganger-til-dagen!"-syndromet, en fotball- og hockeyspillende andreklassing og en mann med sure sokker.

Linda sa...

1. 11 kilo! Jøss - da slipper vi å vaske tøy hver dag:)
Jeg har tre skjønne gutter, som innimellom finner på litt sprell. En gang kom SinteSureVeldigirriterte- mamma frem og straffet eldstemann med tid på badet. Fortvilelsen var stor da han, etter å ha tenkt seg om, kom ut fra badet. Han har arvet en del etter meg og i sinne og frustrasjon hadde han funnet en rød kulepenn og skrevet på vaskemaskinen: mama sugar. Huff og huff. Det var snørr og tårer, kjefting og vasking. Den dag i dag (dette er to år siden) kan man fremdeles skimte disse ordene på maskinen, som for øvrig står fremme til skue på det eneste badet i huset. Så, ja takk til ny vaskemaskin:)Linda

trude korsnes sa...

hei :-) vaskemaskinen tar 11 kilo. jeg har ikke 8,12 eller 5 barn...men 3. vi er altså en fam.på 5 som produserer skittentøy hvær dag slik som alle andre. men jeg og vaskemaskinen min,som flyttet inn hos oss for ca.4 år siden(splitter ny!),er ikke,IKKE venner!!! den har streiket 2 ganger allerede og truer meg med siste vers! dårlig gjort synest jeg....det er strengt tatt en STOR nødvendighet i en familie på 5!!!

Anonym sa...

hey.
hmm, ditta e jo slik so ungdommen lika :)
Har en samboer som mener at vaskemaskinen skulle vært større, da jeg stapper inn mest mulig for å tømme skittentøyskurven så fort som mulig :) 11 kg er jo MASSE :)
Er ikke lenge siden jeg kjøpte ny maskin, men tenkte at da kunne gi den til ei super venninde som nå står på bar bakke uten vaskemaskin +++ (ho er ikke så aktiv på vasking av klær men, litt av og til må jo vaskest) her i huset vaskest det min 2 maskiner hver dag, kanskje jeg kunne kuttet ned til 1 maskin pr dag.. det hadde vært noe det ;)

ha en super dag:)

klem Siw

Stunder av lykke sa...

Wow! For en premie!
Med en maskin som vasker
11 kg tøy hadde jeg også kanskje i mine levedager fått sett bunnen på skittentøykurven!
Med unger på 1, 3 og 7 år er det ikke få maskiner i uka som sveives i gang her i huset!!

Hyttehuset sa...

He he, eg er optimist og slenger meg på denne endelause men fine lista. Grunnane til folk er mange og gode, så eg avslørar vel latskapen og luksuslengsla mi når min grunn er eit ønske om ein maskin i hyttehuset vårt (fritidsbustaden).

Etter ein sommar med baljevis med vask i hyttehuset, manglande klede i vekevis og aukande irritasjon, hadde det vore fantastisk med ein elektrisk vaskemaskin. Eg har ikkje behov for å utvikle større musklar på overarmane mine! Men viss det likevel skulle kome til å skje, så skal eg vel med tida saktens kunne klare 11 kilo klede eg óg ;-)

God helg, og lukke til med trekninga.

Anonym sa...

11 kg tøy i en og samme omgang; hurrey!!! Jeg tar meg den frihet å melde på meg selv i denne kampen, rett og slett fordi jeg trenger forsterkninger, KRAFTIGE forsterkninger i min kamp mot klesvasken!! Jeg har to tenåringer, en 10 åring, ei prinsesse på 4 samt en rotekopp av en husbond. 3 av disse dyrker svært så regelmessig sin store kjærlighet; lange dusjer og rene håndduker, dette kombinert med "bruk ALDRI en håndduk to ganger" syndromet resulterer i en konstant enorm mengde tøy som undertegnede til stadighet må slepe på opp og ned trapper.. Jeg har nå kommet opp med den i mitt hode (men ikke på min konto)så geniale ide om en skikkelig monstermaskin som kan jafse i seg anseelige mengder; LG må jo bare være svaret på mine drømmer!!! Jeg krysser fingre! Klem fra Dahlemamma!!

Anonym sa...

1. 11 kg
2. Våknet med masse energi idag og satte i gang med "storvask". Sommerdyner og puter skulle få seg en omgang i vaskemaskina...Litt rar lyd under 1.vaskerunde og da runde nr.2 skulle igang var maskinen "død"... Mon tro om den hadde vært litt overfylt?! Sitter derfor her å drømmer om en vaskemaskin som kunne tåle en skikkelig storvask!!! Det er jo lov å håpe?..
Mvh.Siveline.

Anonym sa...

Hei hei Emeline
Maskinen vasker 11 kg Tøy( fotballsko også kanskje hihi)

Jeg skulle gjerne sett at mitt Tantebarn vant denne. hun har vel strengt tatt ikke bruk for så stor maskin ( lita som ho er men de bruker vel masse klær) Hun er 20 år og har vært samboer i 2 år. Men dessverre var hennes samboer vært "ute på vift" så hun har nå bestemt seg for å flytte fra han. og da trenger hun møbler og hvitevarer så en Vaskemaskin hadde kommet godt med. håper på dette:-) 'ha en strålende helg:-)

Hilsen frøken turkis

frøken olsens drømmer sa...

Hei på deg og håper du har hatt en fortreffelig deilig sommer ;))
Den kan vaske 11 kg tøy;))
Hvem fortjener ? sikkert mange fler en meg,men hvis det skulle bli meg så hadde det vel ikke vært så dumt det heller..
Hvorfor ? Kanskje forde at jeg har to gutter som jeg er alene med,åpent hus for alle kameratene,som dusjer og skifter tøy,når de måtte trenge det,en vaskemaskin som jeg må gi et kraftig spenn for å få den til å virke når den noen ganger stopper opp og det høres bare noen veeldig merkelige lyder..jeg folder mine hender og ber til høyere makter før jeg spenner ..vær så snill bare virk litt til...joda hadde vel ikke vært så dumt,hvis det ble meg...
god helg og klem fra meg

Jeanette sa...

Det er nok mange her som trenger denne maskinen mer enn meg, men alikevel kan jeg ikke dy meg. Så deilig det hadde vært med en ny vaskemaskin (egoist..hmm).
1. 11kg
2. Både jeg og min mann er travle personer i over 100% jobb hver. Med jobbklær, treningsklær og et skift senere på kvelden hoper det seg fort opp en haug. Så en stor vaskemaskin hadde vært supert. Håper jo også på en familieforøkelse etterhvert og da får man nok enda mer bruk for en stor maskin.
Klem J.

Anonym sa...

Hei, fine Emmeline!
Så glad jeg ble da jeg så denne konkurransen! Tenk at man kan ha en SÅ nyttig og kostbar premie i en bloggkonkurranse..!:)

Den kan ta 11 kg tøy...

Saken er den at jeg vil melde på min kjære storesøster. Jeg var og hjalp henne med ungene her en dag, da datteren på 15 med et sukk kunne konstatere at "vaskemaskinen er gåen -IGJEN..Typisk at det skjer når pappa er på plattforma..."

Min søster har tre unger som driver med fotball, i tillegg til at eldste dattera, hun på 15, har egen hest, og faktisk hver dag lukter nettopp -hest..det blir da en god del kilo klær som skal vaskes - hver dag. Men det er klart at min søsters familie ikke er de eneste som har mye klesvask å ta unna! Grunnen til at jeg ønsker at hun skal vinne er at hun har opplevd mye tøft og hatt mange bekymringer det siste året, og jeg ønsker at hun skal få én mindre... Det er jo dyrt med skikkelige vaskemaskiner, og sånn som det er nå må mannen drive å fikse den stadig vekk, men særlig problem blir det når han er på jobb på plattform... Nå har hun kjørt til moren vår og vasket klær der, men det er en veldig uholdbar løsning... For begge parter! Jeg vil så gjerne hjelpe, da hun har hatt det tøft det siste året... Hun har hatt kreft (og blitt frisk, takk og lov), tatt slankeoperasjon, tatt utdannelse (ferdig nå i juni, med beste karakterer:)), jobbet 100% som omsorgsarbeider, tatt seg av hus og hjem... Toppen av det hele kom i sommer da de oppdaget en svulst, men den var heldigvis godartet... Jeg vil så gjerne gjøre noe for å glede min fine søster, og å vinne denne vaskemaskinen ville gjøre henne så utrolig glad! Hun hadde aldri forventet noe slikt, og hun vet ikke at jeg melder henne på konkurransen... SÅ gøy om hun hadde vunnet!!! JEG KRYSSER FINGRE OG TÆR!

Klem fra lillesøster Clara Klok

Prinsessen På Erten sa...

Dette vidunderet av en maskin vasker 11 kg! :D Fantastisk!

Vet du Emmeline, dette er helt utrolig... Kommer nettopp fra middagsbordet hvor jeg og min mann har sittet og diskutert hva slags vaskemaskin som ville vært den RETTE for vårt vaskerom nå. Maskinen vi har synger på den aller siste strofen- verset er over for leeenge siden. Han sier; "Vet du, jeg leste faktisk om en maskin i dag.. Noe nye greier, som visst nok skulle være bra.. Hmm... det var noe med at den kunne vaske mange ki.."
"11 kilo! En LG maskin!" avbryter jeg. "Ja DET vil jeg ha!" Og før middag hadde jeg nettopp satt i godstolen min (mens min mann har laget deilig middag!) og lest Bolig Pluss som kom i posten i dag. Og der - ja der var jo åpenbaringen! LG maskinen! Halleluja! Maskinen vår går, som i alle barnefamilier, døgnet rundt... I tillegg har vi verdens fineste pus - Bengalen Troy, som har kommet i trass- og markeringsalderen, og derfor funnet ut at han skal tisse i sengen vår! IKKE SÆRLIG MORSOMT NEI! :( Så nå vasker jeg dyner til den stooore gullmedalje om dagen - så skulle gjerne hatt en stooor vaskemaskin ja :) Håper jeg vinner! Lykke til med trekningen! Måtte den beste vinne :) Go' hilsen fra Monica

Gjertrud sa...

Hvis man skal dømme etter alle vaskemaskinene som synger på siste verset i kommentarene her burde ihvertfall vaskemaskinbransjen gå mot gode tider en stund fremover :)

Jeg har en maskin som fungerer alldelse utmerket og kommer ikke på noen andre som trenger ny heller, men jeg syns svigermoren med den eldgamle vaskemaskinen som ikke har oppvaskmaskin en gang er en god kandidat, sammen med det eldre ekteparet med stomiproblemer.
Jeg heier på disse :)

Elin-M sa...

Hei Emmeline!

Jeg vet denne kommentaren er et par timer for sent, men jeg sendte den inn i går også og nå finner jeg den bare rett og slett ikke igjen her i virrvarret av nominerte! Så jeg håper du tar den med i beregningen din..

1. Herligheten tar hele 11 kg skittentøy vekk fra bekymringene!

2. Jeg vil nominere Henrik Kleven. Jeg kjenner ikke Henrik, men vi bor i samme by og for ikke så lenge siden havnet han på forsiden av Moss-Avis. Overskriften var dyster: Først døde mamma, så brant huset.. De sliter med å få hjelp fra Nav og husbanken. De leier nå for øyeblikket en hytte i Saltnes, men sliter med å få tak i et hus de kan bo i når vinteren kommer...
Og siden leiligheten Henrik og de 2 døttrene på 2 og 4 leide ikke var forsikret mistet de både alle eiendelene sine, lekene og klærene sine, mens de OGSÅ mistet alle minnene etter kone og mor!
Siden de ikke lenger har noen eiendeler lenger (utenom det de har blitt donert gjennom en fantastisk FB-side) så tenkte jeg at dette kunne lette noe for de i denne vansklige perioden i livet..

http://www.f-b.no/nyheter/forst-dode-mamma-sa-brant-huset-1.5547361

Krysser fingre og tær for familien Kleven!

Hverdagen med og uten autisme sa...

Åj... for en drøm! Mot min som tar 4 kg... og ikke er særlig god heller:( Å det merkes godt etter at vi ble 4 i hus! Så da drømmer jeg og HÅPER jeg på en LG maskin skal komme min vei;)
Åj den tar 11 kg:):)
Ha en super duper dag.

Kaoskontroll sa...

Oi... jeg glemte å besvare første spørsmålet, da jeg nominerte min kusine og hennes mann, Else og Kjell Bjerland, med deres 9 barn.
Man kan vaske opp til 11 kilo tøy. :) Og det trengs der i huset. ;)

Guttemamma sa...

ÅÅÅÅ, den hadde vært toppers å vinne. Vakser definitivt til ,ikke bare ett,men mange fotballlag...tre treningsgale barn og en enda mer treningsgal mann....
Bygger hytte og må ha maskin, der oppe gås det knallharde treningsturer på ski halve sesongen= mye tøy:-)
Maskinen tar 11 kg tøy:)
Anette♥

Anonym sa...

Hei, Emmeline. Her kommer en liten kommentar fra meg:)!! Jeg er født helt uten vinnerlykke, utenom i kaninlotteriet. Der vinner jeg daglig de aller største. Fjonete, grå som sniker seg rundt på gulvene, legger seg under sofaen og kommer sigende med litt gjennomtrekk. Vil så gjerne gi de et godt hjem i hvit stil. Så hvorfor ikke satse på en Bosch, tenkte jeg:)!!? Mvh.LeneS

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...


監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

Unknown sa...


偷腥
債務處理
優良徵信協會
劈腿
外遇處理
大陸包二奶
女人外遇
如何找優良徵信公司
如何找徵信公司
如何找徵信社
婚外情
婚姻挽回
尋人
徵信
徵信社
找人
抓猴
挽回婚姻
外遇沖開
捉猴
海外抓姦
跟蹤
贍養費
偵探社
包二奶
女人徵信

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 355 av 355   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails