torsdag 23. september 2010

Kundekveld hos Riviera Maison.


I går var det VIP kveld hos Riviera Maison i Bergen. Det var champagne, små ubestemmelige mat-ting og oppdressede damer så langt øyet kunne se. Emmeline stilte sterkt med kamera, uten minnekort. Ergo ble det ikke knipset noe hele kvelden. Istedet ble det litt shopping.


Jeg hadde vært innom Riviera Maison dagen før. Denne butikken ligger i nabohuset til kontoret mitt, derfor går jeg jevnlig en runde innom. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å kjøpe en tekanne. Jeg har ikke tekanne fra før, og siden jeg har så mange forskjellige kopper er det greit å ha en kanne som går til alt. Dessuten er tekannen på tilbud i disse dager, og et tilbud går man ikke i fra.


På den nye tekannen kan man lese at det er FRESH TEA på kannen. I tilfelle noen skulle være i tvil. Riviera har i grunnen skrift på det meste. De har  store fiskeformede fat med inskripsjonen FISH, og pitte små fiskeformede fat med inspkripsjonen SMALL FISH. Det minner litt om da jeg jobbet i første klasse og laget små skilt der det sto DØR, VINDU, TAVLE, SKAP sånn at man kunne lære seg å lese dersom man skulle gå ut døren;)

Nå skal ikke Emmeline tulle for mye med skriften på veggen. Skrift i interiøret har kommet for å bli, og enten det er Fresh Tea eller skåler med RUSSIN syns Emmeline at det er litt gøy. Kanskje mer gøy enn praktisk for å være ærlig;)


For oss som liker å fylle skapene til randen er det alltid plass til en bokstavert ting ekstra. Tekannen holder forøvrig veldig godt på varmen, så det var jo i grunnen en bonus!Da jeg først var kommet på plass på VIP kvelden, fant jeg ut at jeg måtte ha meg en kurv til krydder, olje og ketchup også. Så kan jeg ha alt samlet på et sted!


Nå skal det jo sies at man kanskje burde ha kjøpt en stilig oljeflaske sånn at den matchet kurven litt bedre, eller kamuflert ketchupflasken i et pen innpakning! Men Emmeline kjenner sine samboere såpass godt, at det kommer til å føre med seg en grenseløs irritasjon over grising med ketchup på eksklusiv innpakning. Da får det holde med en eksklusiv kurv. Punktum!


Til jul ønsker Emmeline seg en OLIVES krukke -til oliven altså. Hvis noen skulle komme til å lure. Så langt i september har juleønskelisten tre punkt: 1: Ny giftering ( *ønskes av Emmelinemann) 2:  Beltespenner til bunadsbelte (*som så langt kun innehar 54 sting) og 3: Olivenkrukke. (*Siden Emmeline skal spise mye oliven når hun har blitt tynn en gang i fremtiden, og det skal jammen bli gøy:) 


Har du juleønskelisten din klar? Er det noe skrift på noen av de tingene du ønsker deg???? 
Er tilbake i morgen. SEES:)

 

31 kommentarer:

Christine sa...

Så mye lekkert du har anskaffet deg, Emmeline! Heldige du som bor i Bergen og kan delta på RM-happenings. Jeg elsker stilen til Riviera og planelgger en tur innom SH-interiør i nærmeste fremtid. Var du innom der når du var i Oslo eller?

Ha en herlig dag!

BO sa...

Eg er i da veldig morsomma hjørna i dag! :-) Julegåve til deg frå meg på bloggen min...hehehehehhe!

renlykke sa...

Jeg elsker å lese innleggene dine og syntes du er ustyrlig morsom. Ler som regel så jeg griner.
Tror kanskje du vil like boxene vi har fått inn i butikken vår. Sjekk bloggen vår renlykke. Der er det lagt ut bilder. Er det lov å drive litt reklame;-))?

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Elsker den te-kannen ♥ Så ren og fin! Har forøvrig et veldig greit resirkulerings-tips når det gjelder flaske til oljen her:

http://cleancanvasstudio.blogspot.com/2010/03/dagens-tips.html

Ha en fortsatt fin dag :)

ANETTESHUS.COM sa...

Så mye lekkert!!! ... og en av julegaveønskene dine er allerede i boks, ser jeg! Smart å publisere gavelisten på bloggen, C;)

Ha en fortsatt fin torsdag!

klem klem
ANETTE:)

Anonym sa...

Hehe, digger det at du er sånn "det skal jeg gjøre når bare, hvis, dersom osv"

Hegeslilleboble sa...

Den tekanna var jo helt super!!! Takk for tips... kanskje det er den som står på ønskelisten min til jul? :)

trine sa...

Det er jo greit da,at det står skrevet på tingene våre hva de er til og forhåpentligvis forklarer hvorfor vi kjøpte dem,også får vi "brøsjet" opp den dårlige skolefransken siden de fjongeste tingene har fransk tekst.
Lurer litt på om jeg skal skrive" Sòppéll" i lekker swung skrift på boss spannet..."Brryk mai" på støv sugern og et stort "Tres Dangerøs" på kjøleskapet.
Fin kanne men te er oppskrytt:))
Varme hilsner
Trine

Breivik Samfunnshus sa...

Åååå det kanna kunne jeg like, tror jammen jeg må innom å se om de har den i Bodø også ;))
Liker at den er i klart glass,da ser man jo hvilken te som er på (ingen overraskelser for evt. gjester)
Som vanlig koselige og stemningsfulle bilder fra deg Emmeline !!!

Ønsker deg en fin dag videre !!

Klem fra Maren !

fru Dyregod sa...

Hei, Emmeline! Tror jeg skal ønske meg firkantede papirlapper med vannmerke som det står "1000 kroner" på jeg.

Alberte sa...

Sier det igjen - elsker innleggene dine. De får meg i godt humør! Jeg skal jammen begynne på ønskelisten!
Klem, Jannicke

Anonym sa...

Fin butikk, fine ting, fine priser = kikke mye, kjøpe litt!!! Var der i sommer ( i bergen altså) med det resultatet! Inkala

fru Nielsen sa...

Hærlig tekanne, og ja så praktisk når man har forskjellige kopper.
Liker slike ting med skrift jeg, så de fiskefatene tror jeg nok er en fin ide til ønskelisten, takk for tips.
;)

Fru Usken sa...

hehe, ingenting om at klesskape va rydda her nei;)
Va veldi koselige te-kanna! å blei øvejidde av å høra at ann holde på varmen og, for ann såg egentligt isje sånn ud;) Skrift kan ver fint å koseligt å løye, mn av å t kan d ver litt ødeleggane og (sånn så russin f.eks...), åså blir eg gal når di selge ting så d står ting på åså vett di isje ka d betyr!!? kan jo isje kjøpa någe å pynta m uden å vida ka d betyr? kanonirriterane;//
Kan se for meg den olivenskålå hos deg ja, den va veldi fine:) e oliven så sunt altså? smage jo isje så godt, elr litt godt på pizza å sånn då mn...;)
klem:)

Therese sa...

Aaaaahhhh ja, den olivenkrukka har jeg gått og siklet på lenge også. Litt ironisk siden jeg ikke liker oliven, men samboeren gjør det og det må da være grunn god nok til å få den i hus? :)

Litt Om Mitt sa...

Jeg var der også, men trodde ikke at det kom såååå mye damer.. Liker veldig godt Rivièra Maison, litt dyrt kanskje, men absolutt verdt det:)

Ha en fin kveld videre og en god helg! :)

Fru Fjeldhammer sa...

Swr ut som om ønske nr tre er oppfylt allerede.. hærlig!

Skrift og boksaver på ting, vegger osv er morro ja!

Ha en fin kveld..

Unknown sa...

Emmeline har gjort kloke kjøp og har forståelige ønsker :)
Nanni er mer opptatt av å være sterk og fri og venter på den første nakne mannen på twitter. Han må gjerne være sterk og fri i tillegg :D

Anonym sa...

Hei.Så mye fint,nydelig vakkert.Tusen takk for titten.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Ruths datter sa...

Så flotte tng du har snopt deg da. En tekanne er gull verdt. Herlig.Så tidlig du er ute med julegaveønsker da.
Klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Den olivenkrukka var stilig, men siden jeg ikke spiser oliven så blir det litt dumt med srift ala 1.klasse på.

Pust inn-pust ut. sa...

Vet ikke hva jeg synes om all denne skriften på RM-tingene, blir litt i overkant synes jeg..Men i morgen må jeg innom en tur likevel..sikler på en dørmatte og noen bilderammer..og noen lykter..og noen puter...og noe dilldall...ja, you get the point...

maría cecilia sa...

Hola Emmeline, beautiful pictures and displays of all your new pretty things!!
cariños,
maria cecilia

Unknown sa...

Hydrangea time so beautifully presented as an introduction to Autumn. Hugs, Margie.

M sa...

Hei snupp!
Smugleser siden din fra jobben...men det går ikke å kommentere da....så derfor, innom med en søndagsklem!
M

Kanelbollesvingen sa...

Hei!
Vi har hatt besøk i helgen av en "omgangskatt". En slik som går på omgang mellom elevene i klassen til min sønn. Var innom bloggen din og lette etter et utrolig morsomt innlegg jeg mener jeg har lest her om en slektning av omgangskatten. Fant ikke innlegget, men fikk meg en god latter allikevel :) Flott blogg du har, alltid like morsomt å lese!
Ha en strålende uke :)

Anonym sa...

Hei Emmeline! Jeg vil bare takke deg for endorfinproduserende latter sånn sent på en søndagskveld:) Humrer godt her i sofaen mens jeg leser bloggen din, og må stadig lese litt for mannen som sitter å prøver og se på tv. For øvrig må jeg fortelle at også han er en av dine fans. Hver gang jeg har kjøpt blad med innlegg fra deg i, så leser vi det høyt sammen før vi legger oss og ler oss skakke:) Han kjenner seg så godt igjen i Emmelinemannen og jeg i Emmeline. Så takk for endorfinene, det blir en finfin start på uka vil jeg tro!
Hilsen fra Tina i Arendal

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...


監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

Unknown sa...


偷腥
債務處理
優良徵信協會
劈腿
外遇處理
大陸包二奶
女人外遇
如何找優良徵信公司
如何找徵信公司
如何找徵信社
婚外情
婚姻挽回
尋人
徵信
徵信社
找人
抓猴
挽回婚姻
外遇沖開
捉猴
海外抓姦
跟蹤
贍養費
偵探社
包二奶
女人徵信

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails