mandag 13. september 2010

Ny uke - nye muligheter


God morgen jenter og takk for flottings respons på vannvogn-innlegget i går. Skjønner at det ikke bare er meg som syns det er vanskelig å holde seg på den smale salatbladstien i livet, og det er jo en trøst:)

Det er mandag og nye muligheter til å vinne noe her på bloggen:) Fru Fly hadde i går et flott innlegg om blogg og markesverdi og reklame. Jeg har jo som kjent ikke noe fast reklame som jeg får betalt for her på bloggen. Ikke blir jeg sponset av noen eller. Nei, jeg blir faktisk ikke sponset av GreenGate engang, selv om det kanskje kan virke sånn!


Da er det stor stas når jeg med jevne mellomrom får henvendelser på epost om jeg vil gi bort en gave til mine lesere:) Enten det er en vaskemaskin eller som i dag;: EN STØVSUGER. Det er jo en kjekk ting for meg som har mange lesere. Dermed kan jeg kan gi bort en gave i ny og ne som takk for at dere stikker innom. Det setter jeg stor pris på. Litt ufrivillig morsomt er det jo at Emmeline stadig lodder ut husholdningsmaskiner som skal få det til å bli renere og penere her i verden. Spesielt med tanke på at jeg egentlig er litt lat når det kommer til klesvask og støvsuging myself;)


Jeg må si at ukens premie virker helt super. I dag skal jeg nemlig lodde ut en HVIT støvsuger fra Bosh. En Bosh Free som har 15 meters rekkevidde, og 360 graders rotering på slangen. Her kan dere gå i ring helt bort til naboen for å støvsuge, hvis dere vil;)


Hvis du syns dette var en fin premie, så er det bare til å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Du trenger ikke være følger, eller å ha blogg selv. Det er bare å skrive en liten hilsen og så er du med. (*PS: For dere som ikke har blogg er det lurt å skrive et navn, da finner jeg deg lettere igjen under trekning)

Jeg trekker støvsugeren på ONSDAG denne uken. LYKKE TIL og ha en fin mandag. Jeg satser på en aktiv bloggeuke. Vi sees:)

666 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 400 av 666   Nyere›   Nyest»
Frøken Fryd sa...

Heia Emmeline:)
Jeg vill gjerne vinne en sånn:)

Med vennlig hilsen Frøken fryd:)

Bea sa...

Hei.

Jeg vil gjerne prøve lykken og blir med på trekningen.

Tvitvi alle sammen:o)

Klem fra Bea

Silje K. N. sa...

Jeg vil også gjerne vinne en støvsuger :-) Har en på hytta som suger så dårlig at jeg må løpe etter den og dytte støvdottene inni...

madam mim sa...

Det var en pen støvsuger, vil gjerne ha! ;-) Jeg er med!

Unknown sa...

I'm in!!! Morro:):)

Evt til min kjære som ELSKER husvask (seriøst) el en fin gave
til bror og sambo som bygger seg hus og trenger såntno nå :)

Lappestua sa...

Jeg vil gjerne vinne støvsuger, trenger veldig en ny snart :)

cissemosse sa...

Åh, en hvit støvsuger hadde vært noe! -Vi som ikke har noe sted å gjemme støvsugeren, den står alltid framme et eller annet sted... Denne var jo pen til å være støvsuger!

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Det er KLART jeg blir med på denne!!! Hvit støvsuger passer midt i blinken for meg :) Med nytt hus, og en støvsuger arvet
etter mamma og co for 10 (!) år siden, er det jammen på tide med en ny en!!!

Hilsen fra Stine

Anonym sa...

Ohhhh, her var det mange som hadde lyst på renere hus... Hi hi! Kunne gjerne ønske meg en ny støvsuger, for min driver meg sakte men sikkert mot det gale/ glade vannvidd (stryk det som ikke passer...) Jeg banner som en bryggesjauer og sparker ting vegg-i-mellom hver eneste gang den skal til pers, den vil bare ikke det jeg vil. Litt usikker på om det er meg eller støvsuger'n, men jeg ønsker den dit pepper'n gror.

Siri
sirihelenj@hotmail.com

Hennes sa...

Du verden, her var det mange kommentarer allerede, men jeg kan ikke gjøre annet en å håpe på at jeg vinner :O)

Linda..

Anonym sa...

Selv om jeg ikke er verdens beste husmor så hadde det vært kjekt med en ny støvsuger :)
Eller når jeg tenker meg om, så har jeg ikke min egen støvsuger, kun den gamle og ikke akkurat så sugevillige, støvsugeren vi deler i kollektivet jeg bor i, så en ny og fin støvsuger hadde vært toppen :)

Ønsker deg en fin dag Emmeline :)

Gøril S. :)

Ailin sa...

Jeg vil gjerne ha en ny støvsuger:-)

Anonym sa...

Hei Emmeline! Dette var jo en kjempeflott støvsuger. Denne vil jeg gjerne vinne! Vår slitte støvsuger blåser støvet ute og er derfor ubrukelig. Nå som jeg ligger på sykehus og min samboer er Hjemme med babyen vår på 11 mnd, hadde det vårt kjekt å forenklet rengjøringen for han. Krysser fingre og håper på det beste :)
Hilsen Janne Iversen

Anne den Greie sa...

Skjønner at støvsugerkjøping er kjipe greier. Alle trenger visst en ny støvsuger. Vi er intet unntak. Dermed kaster jeg meg med. Egentlig ønsker jeg meg en person sammen med støvsugeren som kan ta jobben med å slenge vidunderet over gulvet i ny og ne, men det er vel å trekke det litt langt på "giveaway"-fronten.

Du lager min favorittblogg, bare så du vet det!

Anne G
- som prokratsinerer husarbeid akkurat nå

Anonym sa...

ÅÅÅåååå denne skulle jeg gjerne ha vunnet :o)
Da skulle den få bo på speiderhuset vårt....trenger virkelig en slik god støvsuger der. Masse kjekke barn og unge innom hver kveld. Og slikt blir det skittent og støvete av ja.
Og nå har den gamle sliteren av en støvsuger vi har rett og slett gått i kne......:o)

Så da krysser jeg bare fingrene og håper. God Mandag!!!! og hilsen TONE ;o)


tone.berthelsen@mercuriurval.com

Anonym sa...

Jeg trenger veldig en ny støvsuger!! Jeg håpet det var en sokk som satt fast inni der, men den er rett og slett sliten den jeg har.. Fin blogg!!

Håper det blir meg!! Trenger det..selv om jeg ikke har blogg!

Kari Dale, 97152269

Anonym sa...

Hei :-)

Vil gjerne melde meg på konkuransen:-)

tvi tvi :-)

Bente

lillefiol@gmail.com

Anonym sa...

Wow, ny støvsuger ja, da hadde kanskje den oppgaven gått som en lek. Trekker gjerne et lodd i dette lotteriet og håper på vinnerlykke.

Ha en fin dag, Emmeline.

Kirsti fra Søreide.

kirsti sa...

Næh, jeg er med - vil gjerne vinne en støvsuger!!!

Anonym sa...

Jaaa, den vil jeg så gjerne vinne! Krysser fingrene - hilsen Hanna

Lattermild sa...

Støvsugere er jo kjekke greier. Med litt flaks husker jeg å bruke den også :)

Anonym sa...

Ny trekning allerede, så koselig :)

Bloggen din er et friskt pust i verdagen, her er det alltid noe som får en i godt humør!:)


Hilsen Linn fra Tromsø

Anonym sa...

Hei:)
Jeg vil gjerne være med i trekningen av en ny støvsuger, da vår gamle 300-kroners støvsuger har tatt kvelden etter oppussingen av kjøkkenet. Parketten er ny, og må behandles pent, så ny støvsuger hadde vært midt i blinken nå. Du er heldig som får gi bort så mye fint:)

Therese Solberg
theresesolberg85@hotmail.com

Solli sa...

Dette vil jeg gjerne være med på. En ny støvsuger hadde vært helt topp!!!

Wimona sa...

Hei
Jeg vil gjerne bli med. Vi har tre barn hjemme så støv er det masse av. Støvsugeren vi har suger ikke så godt lenger. Gammel og grå er den blitt. Så jeg prøver lykken hos Emmeline.

Nina sa...

Hei hei Emmeline!

Denne støvsugeren trenger jeg så sårt... Etter en sommer med ikke alt for mye pent vær har jeg fått mannen til å ferdigstille ikke bare et prosjekt i huset, men opptil flere... samt legge terrasse i hele hagen!! Da han akkurat trodde at han slapp unna husmalingen i år også ga yr og storm løfter om sol, sol, sol over hele rogaland. Jeg var raskt ute med å kjøpe inn 70 liter maling, fra mørkebrunt til skodde på et par dager... Mannen sukker oppgitt over at jeg stadig må ha prosjekter gående, og særlig prosjekter som jo krever litt hjelp fra han også. Nå er vi kommet i havn med dette også, men nå er det sentralstøvsugeren vårsom har tatt kveld. Problemet ligger ca 1 m ned i bakken, under beleggningssteinen i gårdsrommet.... Etter å ha tynt min lille mobile støvsuger i noen uker vil den ikke mer. Og her står jeg nå – i et hus uten støvsugerog 4 unger, mann og hund. Spørsmålet er:

Skal jeg våge å si til mannen at vi er nødt til å grave opp og fikse nå, og at dette ABSOLUTT ikke kan vente til våren....


Eller kan jeg være så heldig at det blir meg som vinner denne flotte støvsugeren som du skal dele ut. Jeg krysser fingre og tær mens jeg vandrer rundt i støvet ;-)

Monica B. sa...

Hei Emmeline,

Super støvsuger, jeg er veldig gjerne med i trekningen! Og takk til deg Emmeline som har en så kjekk blogg!

Klem fra Monica

Karen sa...

Hei Emmeline - alltid like moro å lesa bloggen din, og pen støvsugar vil eg gjerne ha:). Helsing Karen M. K. Garthus, kma-kvaa@online.no

Camilla sa...

Kjäre Emmeline måtte du velge meg! Stövsugeren min er nemlig teipet sammen med kirurgteip og den er desuten av det poselöse, for ikke å glemme ubrukelige, slaget...vi har nemlig stövsugd opp gipsstöv som har festet seg inne i...greia i midten så nå vil ingenting inn der lenger. Med andre ord hadde det värt mye lettere å stövsuge huset om vi hadde hatt en ny og fin stövsuger som ting ville inn i.
Nå krysser jeg fingrene!

God mandag!

Anonym sa...

Hei. Kunne virkelig trengt en ny støvsuger. Har en liten gutt som er super allergisk mot støv,og den gamle er GAMMEL:( Ikke råd til ny. Ps din blogg gir meg mye. Gleder meg til nye innlegg fra deg! Mvh bergliot.

Ellemeller sa...

Eg ynskjer meg ein ny støvsugar, kjæresten brukte min til å støvsuge pussestøv og etter det har den(både kjæresten og støvsugaren) vore litt rare:)

Kryssar fingrar for meg... sjølv om eg er nummer 2 hundre og ørten på lista:)

FruLykke sa...

Hei.
En støvsuger hadde vært stas å vunnet.
Nå har jeg minimalt med flaks, og ikke vunnest stort i livet. Sisste jeg vant var en loddtrekning da jeg gikk i barnehagen. Og da vant jeg koteletter som den gang kom i slike røde pappkasser, minnes jeg og huske.
Så får håpe lykkenstår meg bi.
Ha en flott dag videre.
Hilsen fasinert fast følger :)

Hilde sa...

Det er så koselig å lese bloggen din. Vil gjerne være med i trekningen av støvsugeren :)

Anonym sa...

Spennende med sånne trekninger midt i uka. Jeg vil gjerne delta:)
Ønsker meg en støvsuger der ledningen ikke forsvinner inn i støvsugeren hele tiden mens man støvsuger...

Anne Karine S.

Anonym sa...

Hei, jeg vil gjerne gi bort en støvsuger til min mor, til min venninne eller til min svigerinne.
De trenger det virkelig, en med dårlig råd, en med mange barn og en med både barn og to hunder..
Tusen takk og du velger meg.
Anette.s

Anita sa...

Jeg vil gjerne bytte ut min 20 år gamle støvsuger. Krysser fingrene for meg selv. :P

Anonym sa...

Hei Emmeline Flott blogg du har er innom hver dag og leser. Det hadde vært flott å vinne ny støvsuger. Sandra

Anne sa...

Ein sånn støvsugar hadde vore fantastisk, akkurat det vi kunne trenge i heimen no! Ellers må eg sei at du har ein flott og inspirerandes blogg! Gledar meg til kvar gong eg opnar den!

Mvh
Anne Kristoffersen
Berle
6727 Bremanger

Anne sa...

Ein sånn støvsugar hadde vore fantastisk, akkurat det vi kunne trenge i heimen no! Ellers må eg sei at du har ein flott og inspirerandes blogg! Gledar meg til kvar gong eg opnar den!

Mvh
Anne Kristoffersen
Berle
6727 Bremanger

RagnhildHS sa...

En støvsuger som faktisk er grei (hvit i alle fall) å se på - det må jo gjøre husarbeid til en lek... Eller kanskje ikke. Men ny støvsuger hadde vært fint likevel:)

R

Ingvild T. sa...

Hei!
Jeg er også en av de som gjerne vil vinne en støvsuger :)

Ingvild T.

Unknown sa...

Ja! SÅ glad eg hadde blitt av å få en sånn fiiiin assistent i hus! Trenger virkelig en ny med lengre rekkevidde så eg slipp springe i alle retninge for å sette ledninga i ny kontakt....Tvi, tvi!

Klem fra Cecilie

Dorteas lille verden sa...

Super støvsuger da gitt!!!
Vår har nettopp kræsja (og vaskemaskinen!!!), og tresking av årets avling, med mann, barn og hund som labber inn og ut av treska, låven, vaskerommet, gangen, stua og hele huset, hadde en støvsuger vært kjærkommet akkurat nå:)

Ha en fin fin dag, og takk for at du gir bort så utrolige flotte gaver:)

. sa...

Hei! Er gjerne med på konkuransen, min trofaste støvsuger gjennom flere år jamrer fælt når tiden er inne for den daglige runden på jakt etter hundehår og kunstgresskulene...

Ha en fin fin dag!!

Anonym sa...

Oiii..denne hadde jeg blitt glad for:) Mvh Hilde K, Bergen

Elisabeth sa...

aaahhh, jeg vil gjerne vinne en ny støvsuger :)

Anonym sa...

Med en herlig og snill 3 mnd gammel jentebaby som sover mye, har mammaen tid til å gjøre andre ting.I den sammenheng har jeg nettopp begynt å lese litt blogger, og din e en av de jeg leser fast no. Stå på : )

ny støvsuger hadde passet bra, da katta mi legger igjen halve pelsen sin på teppet hver dag, og trekker med seg altmulig rart opp på teppet : )

give it to me baby ; )

klem fra Lena

Bjørg sa...

Ny støvsuger hadde vært helt supert!

Mvh,
Bjørg :-)

. sa...

Hei! Er gjerne med på konkuransen, min trofaste støvsuger gjennom flere år jamrer fælt når tiden er inne for den daglige runden på jakt etter hundehår og kunstgresskulene...

Ha en fin fin dag!!

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Oj, her var jeg ikke tidlig ute med kommentar ser jeg, får bare krysse fingrene og håpe på det beste :)

Den støvsugenen var virkelig lekker, og med den lange slangen hadde den vært midt i blinken for meg her i vårt gamle hus med alle trappene. Ingen fan av husarbeid jeg heller kan jeg si, men det er jo et nødvendig onde ;)

Ønsker deg en flott og innholdsrik uke ♥

Mvh Anja

Drøm sa...

Ny støvsuger med lang rekekvidde hadde jo vært supert! like irriterende når støvsugerne ikke alltid rekker frem og du må gå fra kontakt til kontakt i hele huset og plugge deg inn for å komme til over alt:)
Klem Julie

Ylva sa...

Støvsuger! Det hadde vore noko det... Eg er støvsugarlaus, og har vore det i litt over 2 år. Må innrømme at eg har eit litt over snittet bruk av kostar, men pytt leiligheita er jo berre 38 kvadrat, so det tek jo berre ein halvtime å koste. Og so et den ikkje opp leikene til son min. Og ikkje tek det store plassen i skapet heller. Og so slepp eg å bruke pengar på støvsugerposar. Kanskje eg kan få meg ein undulat som kan ete alle smulane? Og so kan eg verkelegjere draumen til son min om sandkasse i gangen. Og ta leige frå hybelkaninane.
Eller kanskje det hadde gjort seg med ein støvsuger....;)

Tove sa...

Jeg vil også gjerne vinne en støvsuger! Kommer godt med i et studentbudsjett, og hadde vært en fin julegave til min mor, som har en gammel støvsuger som knekker bare man ser på den:P

Jeanette sa...

Oi, oi, dette trenger jeg virkelig;)) Krysser fingrene.
Klem J.

Carinaoggutta sa...

Kaster meg med og krysser fingre :)

Fjellnissen sa...

Håper du ikke juger, når du nå sier at du lodder ut en støvsuger....
Med all skit og drit, er det dags for å ta frem truger, men da er det alltids bra å ha en ny støvsuger....

Anonym sa...

Hei Emmeline, jeg ser at jeg ikke er den eneste med hund her inne :)

Vi kunne sårt trengt en støvsuger til hytten. Den vi har støvblåser mer enn den støvsuger, noe min svigermor kunne påpeke i helgen da de var med oss...
Tvi tvi til oss :)
Ha en fin uke !
Hilsen Pernille H.

Åshild H sa...

Eg krysser fingrane for ny støvsugar!

Gurimalla sa...

Jeg blir gjerne med på trekningen.

Emma og mamma sa...

Jeg melder meg på!! Av den enkle grunn at i mitt 7-årige liv som samboer enda ikke har hatt en ordentlig støvsuger, til nå har vi kun hatt en enkel ministøvsuger!! Amazing but true!

Krysser fingrene for at jeg har vinnerlykken med meg! Tvi, tvi for akkurat MEG!

Ha en strålende fin uke, Emmeline!

Gunn Beate sa...

Ja! Støvsuger i premie er flott! Jeg husker aldri å kjøpe nye støvsugerposer, da er det kanskje enklere å vinne en ny.

Therese sa...

Jaaaa! Jeg vil mer enn gjerne vinne en støvsuger. Med en 2-årig smulegutt og enda en smulegutt på vei (33 uker på vei idag) hadde en ny støvsuger vært en kjærkommen gave i vårt hjem. Den "gamle hunden" vi har gjør ikke jobben til mor (med bekkenløsning) særlig grei, og her må det støvsuges daglig. Så sign me up :)

Helene Harefrøken sa...

Ny støvsuger hadde vært suksess i heimen her! Snart familieforøkelse - og det er vel ikke til å komme unnafra at far i den forbindelse trenger en "pappa-gave" for god utholdelse av hormontrollet mor. Og mor trenger absolutt en far som tar husarbeid de neste uker/måneder ;)

Fischer sa...

Dagen tips!
Hvis trangen til smågodt blir for stor, kjop kun 2 nøye utvalgte biter. Dermed har du full kontroll, deilig tilfredstillelse og god samvittighet:)
PS; Bør ikke gjøres for ofte!

Ønsker veldig gjerne en ny støvsuger:)

Fischer

laffeline sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvsuger :)

Drømmedama sa...

Hei hå,
en sånn støvsuger
hadde vært topp å få...
krysser finger og tå...

klem fra meg:-)

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne:)
Kathinka LF

Kari sa...

Hiver inn en kommentar her, en ny støvsuger som kan erstatte bestemors gamle volta hadde ikke vært å forakte.. Uansett så vil jeg bare si at bloggen din er en kilde til både glede og inspirasjon:-)

Julia sa...

For en utrolig flott gave!
Jeg melder på min bestemor, hun skulle absolutt hatt en ny støvsuger, det fortjener hun!!

Anonym sa...

Jeg trenger virkelig en ny støvsuger!

Mvh Kristin van der Hoeven
ehoeven@online.no

Anonym sa...

Jeg trenger støvsuger! :)

Mvh Kristin
ehoeven@online.no

strikkegal sa...

*Vinker ivrig* Støvsuger trengs, har visst nær på drept en støvsuger og noen prioriterte å kjøpe vinterkåpe før ny støvsuger... lurer på hvem... *plystre*

P.S. Om du skulle lese dette mamma så ønsker jeg meg IKKE ny støvsuger til bursdagen...

Eg ... sa...

Så morsomt med konkurranse - er jo større mulighet enn i lotto.
Eg er med :-)

Ha ein fin dag!

Marit sa...

Hei Emmeline!

Du gir virkelig bort mange fine ting for tiden. Jeg kjenner meg litt igjen i ditt forhold til husarbeid, det er ikke det som blir gjort med størst glede hjemme hos meg. Men jeg er sikker på at jeg ville gjort rent mye oftere med en ny støvsuger;-) Snart skal jeg gifte meg med en kjekk bergenser, og det hadde vært ekstra kjekt å starte et nytt liv i et nytt hjem med en ny støvsuger:-)

Jijji sa...

Jeg prøver lykken! En ny støvsuger hadde gjort seg:)

Birgitte sa...

Supermorsomm blogg du har! Trenger sårt ny støvsuger!

Anonym sa...

så artig at du lodder ut igjen!
Jeg hiver meg også på, med en ekstremt liten vinner sjangse.

Bestemoren min er rote dronning nummer 1. Hun grisler og grasler med huset sitt, og når hun endelig har "ryddet" ligger det gjerne en skrue og 2 knapper oppi den fineste porselenskålen hennes. Hun har ofte besøk av storfamilien, som også er kjent for grisle evner.

Støvsugeren hennes er heller ikke noe å skryte av, så jeg håper at hvis jeg vinner denne støvsugeren at hun vil ta den i mot fra videre levering med et stort smil. Kanskje jeg kan hjelpe henne litt, å lære henne opp til å STØVSUGE både skruer og kapper :) klem Pernille

Anonym sa...

Heisann!
Takker for en super koselig blogg, er fast leser :)
Å ønsker meg gjerne en ny støvsuger da den gamle ramler fra hverandre støtt og stadig....
Hilsen småbarnsmor
(kabjornstrom@hotmail.no)

Mitt Kreative Krypinn sa...

Ettersom støvsugeren vår bråker mer enn den suger, så hadde nok gubben i huset (AKA støvsuger-kjøreren)
blitt veldig fornøyd med ny støvsuger.

Marit

Lykkeliten sa...

Å vinne på en Give Away inne hos Emmeline blir som å finne den berømte nåla i høystakken, men det er ALLTID en vinner så jeg hiver meg på og drømmer søtt om en effektiv støvfjerning i Lykkelitens boble.

Klem Lykkeliten

Marianne sa...

Hei Emmeline.

Vil bare si at du har en utrolig kjekk blogg med så mange fine bilder og en kilde til inspirasjon.

Jeg vil også gjerne være med i trekningen om støvsuger. Med 2 hunder i huset (de tilhører barna mine, men det er mor som må springe med støvsugeren) blir det en del hår kan man si. Datteren min på 18 venter barn i november og da bør jo teppene og gulvet ikke flomme over av hår. Jeg har sentralstøvsuger, men den er helt ubrukelig. Den suger så elendig at det er en vits.

Så da vil jeg gjerne være med i trekningen hos deg, da vet du.
Ha en fin dag!

Hilsen Marianne

Anita sa...

Ny støvsuger hadde ikke vært å forakte. :)

Laila sa...

Heisann Emmeline =) En ny støvsuger høres ikke så dum ut nei! Så jeg sier tvi tvi og håper at jeg vinner!
Klem fra Laila

Lisbeth sa...

Hei Emmeline

Hiver meg på denne her jeg. Hadde vært fint med en ny støvsuger ja. Har en, men med to etasjers hus og katt i huset hadde det vært ille kjekt med en til hver etasje.

Ellers vil jeg bare takke for en superherlig blogg!! Du skriver så utrolig bra, og jeg digger humoren din! Keep up the good work! Hilsen Lisbeth

snippen sa...

Ser ut som noe som kan fungere i mitt hundehårfyllte hus.. :)

Rosehagen sa...

Hei.
Å ja, jeg kan tenke meg en ny støvsuger:-)
Kanskje jeg kan bli venn med den!!
Den vi har i huset i dag er just ikke en av mine venner. Da foretrekker jeg vaskebøtta.
Sukk;-)

Ha en strålende ettermiddag.
Fra Ann-M.

Rosehagen sa...

Hei.
Å ja, jeg kan tenke meg en ny støvsuger:-)
Kanskje jeg kan bli venn med den!!
Den vi har i huset i dag er just ikke en av mine venner. Da foretrekker jeg vaskebøtta.
Sukk;-)

Ha en strålende ettermiddag.
Fra Ann-M.

Timoteia sa...

For en fantastisk premie - jeg er med!! :) Da får vi kanskje byttet ut vår gamle støvsuger til kr 299 fra Nille.. ;)

ceciliesenglehjem sa...

ååå jøss jeg var ikke den første som la igjen en kommentar nei eller som ville vinne støvsuger.. :)

men ja jeg vil oxo være med å vinne en støvsuger.

ta gjerne en titt innom min ny oppstartede blogg.

ceciliesenglehjem.blogspot.com

ha en strålende mandag :)

cccc sa...

Heisann! Jeg trenger virkelig en ny støvsuger! Hybelkaninene tar snart over huser...;)

Gunhild G sa...

Som fattig student uten støvsuger, men med plenty av hybelkaniner hadde ein gratis støvsuger vert midt i blinken!

Takk for ein artig blogg forresten;) Alltid morsomt å lese inlegga dine!

Hilsen Gunhild

ceciliesenglehjem sa...

å jøss jeg var ikke den første som la inn en kommentar nei..

men ja jeg vil også vinne en støvsuger.

ta gjerne en titt innom min nyetablerte blogg :)
ceciliesenglehjem.blogspot.com

ha en strålende mandag :)

Gøril sa...

Jeg vil vinne en støvsuger, trenger det med full jobb og to små barn

Anonym sa...

Hei

Jeg elsker bloggen din, mye morsom og nyttig lesing.
Og vil selvsagt ha en ny støvsuger som faktisk gjør det navnet sier den skal.

Birthe B Thorbjørnsen

ceciliesenglehjem sa...

ja takk :)

ha en fin mandag :)

Eldrid sa...

Heisan Emmeline!
Vakkre og praktiske gaver du gir bort. Hjelper og inspirerer andre:)
Må si at du er kreativ og vanvitti morsom, blir alltid i godt hummør av å gå inn på bloggen din.
Takk for glede og inspirasjon.
Og jeg er gledelig med i trekkningen:)
klem
eldrid

Jannes lille sted sa...

Oj for en flott premie! Jeg blir gjerne med!
Ha en fin uke
Klem Janne Merethe

Anonym sa...

Hei. Jeg ønsker meg ny støvsuger og denne var lekker. Hilsen TD

Therese sa...

Støvsugeren vår er det enste som er i værre stand enn vaskemaskinen vår ;-)
Støvsugeren er sikkert helseskadelig, den er teipet sammen med brun pakketeip på flere steder, og det mangler ulike plastdeler på den. De faller av, en etter en.

Vi har ikke hund, men vi har 2 jenter med langt hår - og vi røyter ;-) Mannen min kommer stadig med lange blonde hår på seg - men de er "heldigvis" fra meg.

Melder meg veldig på dette med ny støvsuger - for det er ikke budsjettert med noen ny nå.

God mandag, Emmeline. ELsker bloggen din, du skriver veldig bra!

Stine Gunn sa...

Spennende! En slik støvsuger hadde jammen meg vært kjekt i mitt store gardshus. 15m rekker dog ikke gjennom hele, men men, det er hva man kan kalle et luksusproblem. ;)

tinemari sa...

Jeg ønsker meg også støvsuger!

Ha en fortsatt flott dag :)

Anonym sa...

JA jeg vil gjerne være med, er daglig innom bloggen din å blir så gla når jeg ser du har nytt innlegg;) Super inspirerende blogg!

Klem fra Randi N.V

Anonym sa...

For en flott støvsuger...og så hvit! Den vil jeg gjerne vinne. Har nemlig en som støtt og stadig forsvinner ut i garasjen. (samboeren bruker den til bilen. Skitt er visst mer synlig der enn i huset....) Det hadde vært supert å ha en hvit fin Bosch for seg selv.
Tvi tvi

Ingrid T.N.

Anonym sa...

Hei.
Jeg kunne gjerne tenkt meg å vinne en støvsuger til min kjære mor. Den hun har nå er ikke mye å skryte av. Jeg flyttet ut for 4 år siden og var kjempe glad da jeg oppdaget hvordan en støvsuger skal fungere. Etter å ha brukt mor sin i alle år var det en ny opplevelse( jeg fikk en splitter ny av svigermor).Kunne gjerne tenkt å la mamma oppleve dette igjen etter 10år.
Leser bloggen din hverdag og gleder meg til den dagen jeg får meg barn og en morsom mann.

Hilsen Studenten Andrea

pancha16@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg vil fryktelig gjerne vinne en støvsuger, jeg har en datter som er på vei ut av redet og trenger det meste :)

Takk for masse fornøyelig lesing, jeg er innom bloggen din hver eneste dag :)

mvh
Lene, Larvik

Julie sa...

Hei! Jeg ønsker meg gjerne en ny støvsuger :-) Vår er blitt litt "slitt i kantene" etter et år med oppussing ;-)

Nancy Sæle sa...

I neeed a vaccumcleaner!!!Have a cat that is shedding all over the house!
Love your blogg. Read it everyday! You bring a smile to my heart!
Love, Nancy

Anonym sa...

Med hvite gulv er det perfekt med en hvit stuvsuger som kler gulvet! En premie som passer meg perfekt. Nå krysses fingre og tær I håp om at stuvsugeren kommer hit :-)
Klem Igi

kari laundal sa...

Hallo, det er både synd og skam at ikke du blir sponset av Green Gate. Du er iallefall grunnen til min hylle med blomstrete kopper og kar! Jeg er veldig gjerne med i trekningen av støvsugeren. Den vi har er ganske sliten etter 12 år med Bastian(på 4 bein)og alle garn og tråder etter mors sysler.

Renate sa...

Nytt hus = ny støvsuger med 15 meter!

*håper*

Ha en fin dag! :-)

Hanne Margrete sa...

For en flott gave!! Jeg skal selge mitt nye hus med sentralstøvsuger og flytte til et gammelt hus, og jeg har ikke støvsuger! Hadde virkelig trengt å vinne kjenner jeg,mye utgifter når man skal flytte til en annen kant av landet!

Anonym sa...

Hei!
Det hadde vært flott med en ny støvsuger! :)

Hilsen Anne Lene J., Tønsberg

Lena sa...

Åh - halleluja, dette hadde vært noe for meg!!! Jeg har pr dags dato en støvsuger UTEN hjul, da har falt av - og det kan man bare tenke seg hva gjør for parketten jeg MÅ støvsuge. Så jatakk, man kan ønske seg en HVIT Bosh!!!
:o)

Fjordheim sa...

Ja hvem kan ikke tenke seg en ny støvsuger. Min begynner å bli godt brukt, ikke det at jeg bruker den så ofte, men den har en del år på baken. eller golvet kanskje.
MEn å få den støvsugeren til å rekke til naboen blir litt for langt. Hehe. du burde nå få en liten ting fra disse selskapene du lodder ut ting for da syns jeg. Det må jo være litt av en reklame for de.
Ønsker deg ei god uke :)

Merethe sa...

Hiver meg på jeg :)
Ha en fin dag:)

Jeanette sa...

Jeg vil så gjerne vinne ...


*håpe håpe*

Cathrine sa...

Herlig blogg, som gir mye inspirasjon og avkobling i en hektisk hverdag. Leser heller bloggen enn å støvsuge :-)

Cathrine

Anonym sa...

Jeg vil også bli med i trekningen..har aldri gjort dette før så det blir spennende. flott blogg du har...

Hilsen Julia

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvsuger!

Ha en flott uke :)

Ada Robinson Øvervoll

Line sa...

oj oj den støvsugeren hadde passet fint hos meg! Kanskje det hadde blitt renere her på gården også..med to hunder, to katter og 3 gutter er behovet for støvsuging s t o r t :))

Pafrika Og Belkini sa...

Oi! Mange som vil vinne en støvsuger! Jeg vil også, og tar med mannen som svinger seg i slangen samtidig.

Ha en fin mandg!

Mayayum sa...

Hvis jeg hadde hatt en sånn søt (!) støvsuger hadde jeg kanskje støvsuget litt oftere.. :-)

Randi sa...

Mannen min trenger en ny støvsuger!

Merete V sa...

Ååå denne har jeg lyst på!:) Da skulle huset mitt blitt rent og pent!:)

Anonym sa...

Hei på deg!!
Du har ein skikkelig kjekk blogg som eg stadig kikkar inn på!!

Vil gjerne vere med på sjangsen å vinne støvsugeren.

Mvh Ingrid V.

hran sa...

Støvsugeren ser både godt ut og god.
Vår har skrantet i lang tid. Super blogg du har, ser innom deg hver dag.

Mvh Ranveig
(hennig@getmail.no)

ralfefarfars paradis sa...

15 meter med ledning hadde gjort susen her;) Nå har jeg investert i en støvsuger uten ledning- men den er desverre ikke like god som en vanlig støvsuger. Lykke til på vannvogna- har spist masse sjokkis i det siste etter en tur på ica- de hadde jo tilbud på alt. Det burde egentlig ikke være lov å selge sjokolade til halv pris synes jeg;)

borghild sa...

Noen må jo vinne, så ja takk!!!:)
Borghild:)

Mona sa...

Krysser fingrene for at den støvsugeren kan bli min :)

Tove S Lysåker sa...

Kjære Emmeline!
Her om dagen kom jeg i en pine!!
Vår støvsuger sluttet gå!!
Og jeg tenker som så;
at med hus, to barn og hage
er det rett og slett en plage
å ikke kunne slåss mot rusk og støv
eller ta opp sand, bare prøv!!!
Men kunne jeg vinne en støvsuger fra Emmeline,
så hadde jo det vært av det fine....
mvh Tove

Stine H. Hovde sa...

Jeg vil vinne en støvsuger:):)

HildeSu sa...

Dette hørtes ut som den perfekte støvsugeren!!!

Og dersom jeg ikke vinner en, får jeg nesten vurdere å kjøpe en!!!

:-) Tvi-tvi!!!

mvh
HildeSu, Midt-Norge

http://whitebite.blogspot.com/ sa...

vil ha vil ha vil ha vil ha vil ha!!!

Anonym sa...

nå funker adressen!

Anonym sa...

Å, her må jeg hive meg med. Trenger SÅRT en ny støvsuger. Mannen min kommer fra tid til annen hjem med en "gjenbruksstøvsuger" som holder i et år eller så... Jeg er heller ikke den flittigste på rengjøringsfronten, men en ny støvsuger ville ikke ta arbeidslysten fra meg;-)
Takk ellers for en SUPER blogg - dine morsomme kommentarer lyser opp i hverdagen!

Med vennlig hilsen, Berit Fischer

Anonym sa...

En ny støvsuger hadde ikje vært feil :) Tanja H.

Shus sa...

Da hadde vore midt i blinken nett no. Vi leiger eit hus, mens vi skal bygge nytt. Og den sentralstøvsugaren her kunne sikkert vore på historisk museum....eg vil vinne!!!!!

Tove sa...

Hei hei
En ny støvsuger hadde vært kjekt
Ha en fin kveld
Klem Tove

Anne Britt sa...

Ønsker veldig en støvsuger. Har en sentralstøvsuger liggende umontert på garasjeloftet. Ting tar tid vettu. Garantien er forlengst gått ut, så trenger veldig en mobil en.

hope 76 sa...

Ja, det var litt av en gave... Jeg vil gjerne vinne den! Har nettopp flyttet i ny leilighet og må investere i ny støvsuger.. og jaggu har jeg funnet ut at dette koster. Tvi Tvi for meg (",)

mtbjordal@hotmail.com

Anonym sa...

Haisan. På besøk i Bergen og her er det far i huset som støvsuger. Skulle gjerne overrakt denne flotte støvsugeren til herren i huset. Da hadde mor blitt misunnelig og angret på jobbfordelingen!!! TurEll

Anita J sa...

Hei Emmeline!
Hvem vil vel ikke ha en reser av en støvsuger ;o))) Slenger meg på jeg og håper jeg er den heldige vinner ;o))) Kan være veldig enig med deg at støvsuging ikke er på favorittlisten min heller... Super bra blogg du har. Helt herlig å lese.
Klem fra Anita

Anita sa...

Dette passet jo midt i blinken, for støvsugeren vårs vil ikke mer:-)

Himmelberget sa...

Eg vil også vera med i trekninga di :)))

Mvh
Jannemor

Line A sa...

Elsker å støvsuge :-)

Safina sa...

Hehehe jammen har du en lang rekke med følgere og beunrere. Jeg får vel prøve meg jeg også, I'm in! Jeg er med.
kos

xxx

Mette S. H. sa...

Hei Emmeline:)
For en flott gave:) den skulle jeg gjerne vunnet, for min støvsuger har gått i stykker for andre gang nå (er snart ikke mer slange igjen på den), og er det noe man trenger er det en støvsuger med huset fullt av tenåringsgutter som flyr ut og inn, pluss en hund som røyter noe helt vannvittig for tiden.

Hilsen fra Mette S. H.

Unknown sa...

flott hvit støvsuger med laaang ledning.
ja takk
med tre små jenter og ett hundefri hjem må støvsugeren daglig ta jobben med smulene under bordet
ha en flott uke
klem fra kragerø

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen!

PS: Synes du skriver kjempebra. Alltid gøy å se at det er kommet nye innlegg inne på bloggen din.

Med vennlig hilsen

Britt Eli
britteli78@hotmail.com

mo9ca sa...

Vil gjerne være med i trekningen av denne vidundermaskinen - og krysser fingrene for at det blir meg som vinner :)

Ha en fin uke!

♥ Monica ♥

Wenche sa...

Jeg vil gjerne være med :-) Med en sååååå flott støvsuger vil nok støvsuging bli en sann fornøyelse (vanligvis hater jeg å støvsuge).

Jeg krysser fingrene.

Hilsen Wenche (søskenbarn til morgrethe) som bor i samme by som deg :-)

Anonym sa...

Her var det mange om beinet,men eg prøver meg likevel sidan støvsugaren min er 15 år og ikkje luktar så godt lenger! Denne kunne eg iallefall tenkt meg,kvit og lekker som den er!
Helsing Alva

Anonym sa...

Heisann!

Så gøy det hadde vært å bli eier av en sånn fancy støvsuger!

En ny trengs i huset, så som alle andre her, så håper også jeg på litt vinnerlykke! ;-)

Mvh CAB

Anonym sa...

Dette var jo en super premie (og for øvrig en super blogg du har)!!
Ha en fin dag =)

Mvh
Christine HS
chriskau@online.no

Hobbygåsa sa...

Oj det var en lekker støvsuger, den hadde passet udmerket hjemme hos meg :-)Vel, jeg er nr 355 til å kommentere, her skal man ha vinnerlykke tror jeg.

Marianne sa...

Oh lord, den vil jeg gjeeerne ha :)

Anonym sa...

En ny støvsuger hadde vært tingen.

Hilsen Wenke fra Sunnmøre

Shy sa...

Flott premie! Eg støvsuger ofte, og vaskar lite ;), og synst det er ok. Så eg prøver støvsugerlykken, dersom det er noko som heiter det!

umulie sa...

Jeg er med på trekning! Ha en fine uke Emmeline!

Mvh umulie

umulie sa...

Jeg er med på trekning! Ha en fine uke Emmeline!

Mvh umulie

I & du... sa...

For en flott premie!! Også hvit da - toppen! :)

Ha en flott uke!

She: sa...

Jeg ønsker meg veldig en slik fin støvsuger!! Krysser fingrene!! :)
Hanne

Anonym sa...

Hei jeg trenger NY Støvsuger!!!, liker bloggen din forresten

Hilsen Cecilie F

Anonym sa...

Hallo.Jeg vil vinne støvsuger og gi den til min sønn og svigerdatter.De pusser opp et nesten 100års gammelt hus.De trenger en støvsuger som suger godt.Hilsen fra Grete.Ha en fin høst kveld.

Ruths datter sa...

Ojsann,Det var mange som ville ha støvsuger gitt. Slenger meg med jeg også. Selv om jeg helt sikkert ikke går så langt som bort til naboen for å støvsuge. mere enn nok å ta tak i her.
Klem

Anonym sa...

Hallo!Æ oppdaga bloggverden i vinter og æ ble fort hekta på din!Du bruker så mye humor og personlighet:-)At man t.o.m. kan være med på trekning av flotte gaver gjør jo ingenting..:-)Hilsen Tone

tresko sa...

Herved trekker jeg lodd på støvesuger med nydelig "slange" ;)

Steffagarden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Steffagarden sa...

Åhhh, jeg vil veldig gjerne vinne en støvsuger... midt i flyttinga klarte HerrRygh å miste den ned trappa så den flotte plasten knuste og tingen slutta suge...

Li/Småtingene sa...

Åh, det så jo ut som en støvsuger som kunne passe i et hvilket som helst "blogger-hjem"! Vår støvsuger er gåen, så denne melder jeg meg på!

Orangeriet sa...

Mange som er klar for ny støvsuger gitt...
Slenger meg på jeg og.
:)
Ha en støvfri og flott uke!
Liv.

Fru R. sa...

Heia

Alltid like hyggelig å følge bloggen din, meget underholdende.

Skulle gjerne vunnet denne flotte støvsugeren. Jeg skal ikke gi noen tåredryppende historie om hvorfor jeg skulle fortjene denne.

Ønsker og håper....

Klem fra Mette

Fru Kalvø sa...

Jeg vil også gjerne vinne en støvsuger:D

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Nåp kan jeg ikke skryte på meg at støvsuging er min favorittbeskjeftigelse heller, men med fire barn og hund er det mye tid som tilbringes sammen med støvsugeren enten jeg vil eller ikke... Uansett er det jo alltid morsomt å være med i en konkurranse hvor man vinne noe!

Hilsen Gro :)
gro-juve@online.no

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Jeg er heller ikke veldig god på støvsuging, så her i huset er det min kjæres jobb :-)
Synes han fortjener en ny turbo-sak jeg!!:-)

Cathrine fra Moss

Anonym sa...

Eg vil gjerne ha ein fin kvit støvsuger! Syns du har ein morsom blogg. Klarer nok aldri å få huset vårt på ditt nivå, men det er kjekt å bli inspirert.

Gro JHG

Minimenina sa...

Ojojoj, jeg er visst ikke den eneste som vil være med i denne give-away'en! Men jeg kaster meg selvsagt optimistisk med likevel :)

Ha en fin kveld!

Bæstemor sa...

En sånn kunne jeg ha tenkt meg ja :-)
Blir med på denne.
Hilsen bæstemor ;o)

Anonym sa...

Yes,endeleg fekk eg til å kommentere.Er ikkje noko god på detta her. Takk for sist foresten. Eg vil væra med på trekningen din. Klemz

Anonym sa...

For en flott gave! Jeg hiver meg på, og prøver lykken :-)

Hilsen caroline L.

Lena Bøe sa...

Ny støvsuger kan gjerne gjøre møkkajobben litt hyggeligere, så jeg hiver meg også på her... Eller tusen takk for strålende blogg som leses med iver hver dag!

Kjersti sa...

Kommentar nr 380 er meg, en sliten alenemamma med ødelagt støvsuger. Hadde den ikke vært ødelagt så skulle jeg brukt den til å suge bort alle de andre konkurrentene så jeg sto alene igjen :o) Takk for at du gir meg små smilehvilestunder i hverdagen

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Eg koser meg med bloggen din!
Og vil gjerne vinne støvsuger:)
Klem:)
PS; du burde bli sponsa av GG, tipper dei har auka salet sitt pga deg;)

etneb65@gmail.com sa...

Jeg er litt uvenner med den jeg har -kanskje jeg kan bli venn men denne? Benytter ellers muligheten til å si tusen takk for en utrulig kjekk blogg, du skriver så mye gøy at det blir ofte høytlesing på sengekanten til gubben!

Hilsen Mariell

Gjøgedama sa...

Heisann! Jotakk, en ny støvsuger hadde virkelig kommet godt med! Har nettop kjøpt nytt hus, og nå mitt i pakkinga når alle hybelkaninene hopper frem fra sine gjemmesteder, slutter den gamle å suge!! Ja det suger, som tenåringen i huset ville sagt det... Så da krysser jeg fingrene og håper at vinnerlykken kunne falle over meg denne gangen:)
Ha en super kveld!
Anne Marie

Anonym sa...

Heisann Emmeline
Ser at muligheten for å vinne er liten, men den som intet våger intet vinner :-)
Mvh Anne G.

Anonym sa...

Heisann Emmeline
Ser at muligheten for å vinne er liten, men den som intet våger intet vinner :-)
Mvh Anne G.

Attpåklatt sa...

Oiii!! Det var den kuleste støvsugeren jeg noen gang har sett! Og støvsuging er i grunnen ikke så veldig kult.. ?

Monica F-O sa...

Hei hei Emmeline. :-)
Oi så bra med en ny støvsuger. Er på utskikk etter en ny en siden vår gamle har tuslet til de evige jaktmarker. Trenger sårt en ny støvsuger som kan få kattehår(har to stk), hundehår og ellers store hybelkaniner unna i en fei. ;-) Så tvi tvi, ønsker å vinne en støvsuger.
Hilsen Monica

Siv Karin sa...

Ja, takk. Kanskje en ny og effektiv støvsuger kan gi meg et lite piff i husarbeidet...

Jorunn Alice sa...

ÅÅååå ein heilt flett ny støvsugar hadde vore flott! Her har me pussa opp sidan februar så støvsugaren me har sug ikkje så godt lenger. Naturleg nok grunna støv og oppussingsdritt.

Kristine sa...

Å ja takk, en sånn flott retro støvsuger hadde jammen meg vært en fin gave å få en slik regntung høstuke:)
Takk for sjansen til å vinne!
Klemmer fra Kristine

Randi R sa...

Kanskje en ny støvsuger hadde vært den inspirasjonen jeg trenger for å støvsuge litt oftere..?

Jeg melder meg på :)

Andrea sa...

Denne må jeg være med på:-)

Anonym sa...

Dette var som bestilt! Jeg trenger nemlig en ny støvsuger!
Krysser fingre...

Klem Kristine

Anonym sa...

Jeg kunne virkelig tenkt meg en ny støvsuger som blir gitt bort av dama med den kuleste blogg ever!

Hilsen Møyfrid
vibbis75@hotmail.com

Kine sa...

Håper jeg vinner, den støvsugeren så fin ut! :)

Hilsen Kine Marie

kinelindstad@gmail.com

Lunalei ;-) sa...

Wow!!! Så stilig!!! En ny (og hvit!!!) støvsuger som er sulten på hybelkaniner...Det hadde vært noe det!!!!
Lunalu

Merethe hobbymamma 4 sa...

For en flott støvsuger, den kunne jeg tenkt meg.

Håper jeg vinner :)

Anonym sa...

Hei!

Jeg vil gjerne være med.

Kjempefin blogg som er morsom å følge med på!

Hilsen
Kristin B

kb65@live.com

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 400 av 666   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails