mandag 13. september 2010

Ny uke - nye muligheter


God morgen jenter og takk for flottings respons på vannvogn-innlegget i går. Skjønner at det ikke bare er meg som syns det er vanskelig å holde seg på den smale salatbladstien i livet, og det er jo en trøst:)

Det er mandag og nye muligheter til å vinne noe her på bloggen:) Fru Fly hadde i går et flott innlegg om blogg og markesverdi og reklame. Jeg har jo som kjent ikke noe fast reklame som jeg får betalt for her på bloggen. Ikke blir jeg sponset av noen eller. Nei, jeg blir faktisk ikke sponset av GreenGate engang, selv om det kanskje kan virke sånn!


Da er det stor stas når jeg med jevne mellomrom får henvendelser på epost om jeg vil gi bort en gave til mine lesere:) Enten det er en vaskemaskin eller som i dag;: EN STØVSUGER. Det er jo en kjekk ting for meg som har mange lesere. Dermed kan jeg kan gi bort en gave i ny og ne som takk for at dere stikker innom. Det setter jeg stor pris på. Litt ufrivillig morsomt er det jo at Emmeline stadig lodder ut husholdningsmaskiner som skal få det til å bli renere og penere her i verden. Spesielt med tanke på at jeg egentlig er litt lat når det kommer til klesvask og støvsuging myself;)


Jeg må si at ukens premie virker helt super. I dag skal jeg nemlig lodde ut en HVIT støvsuger fra Bosh. En Bosh Free som har 15 meters rekkevidde, og 360 graders rotering på slangen. Her kan dere gå i ring helt bort til naboen for å støvsuge, hvis dere vil;)


Hvis du syns dette var en fin premie, så er det bare til å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Du trenger ikke være følger, eller å ha blogg selv. Det er bare å skrive en liten hilsen og så er du med. (*PS: For dere som ikke har blogg er det lurt å skrive et navn, da finner jeg deg lettere igjen under trekning)

Jeg trekker støvsugeren på ONSDAG denne uken. LYKKE TIL og ha en fin mandag. Jeg satser på en aktiv bloggeuke. Vi sees:)

661 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   401 – 600 av 661   Nyere›   Nyest»
Ila sa...

Å ja, jeg vil gjerne være med! Støvsugeren min - som allerede har slange reparert med tape fordi den smeltet da mannen la den inntil den glovarme oppussingslampa - har sett sine bedre dager etter at jeg i går greide å støvsuge opp en heklet brikke...
Ønsker meg ny!

Anonym sa...

Jeg vil vinne! Jeg trenger sårt en ny om dagen. Den vi har har vært gjennom to mega store leilighetsoppussinger så den er støvete både utvendig og innvendig. Så om den i det hele tatt duger, det vet jeg ikke :P Derfor hadde dette vært helt SUPERT! :)
Super blogg som ligger på på favoritt listen min ;) Hilsen Kine

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oj, mange som har lyst til å gjøre rent i heimen, ser jeg. Jeg slenger meg med jeg også, den helroterende slangen var forlokkende. ☺

Datt sa...

Ooooh, jatakk!! Du lodder ut så mye fint altså! :D

Anonym sa...

heisann, jeg blir gjerne med i trekningen av en superfin støvsuger;)) Jeg har en ganske ny en, men min søster kunne virkelig trengt å fornye seg på den fronten, så det kunne bli en fin julegave. Hilsen MOna

Grace sa...

Hurra for Emmeline! Jeg vil gjerne vinne :)|

SILJE sa...

Fiiine hvite støvsugeren!!! Kooooom til meeeeg.....

Anonym sa...

Hei hei:0)

Dette vil eg vera med på!
Trenger virkelig ein ny støvsuger!

Helsing silje
(siljs_1@hotmail.com)

Irene sa...

En ny støvsuger hadde vært fint :)
Mannen i huset har brukt vår støvsuger under oppussingen..sparkelstøv, blandet med litt vann, pluss skruer og ellers alt som ligger på gulvet er blitt støvsuget opp. Men jeg kan ikke klage, det blir pusset opp her i huset! :)


ha en fin mandagskveld!

Anonym sa...

Hei, dette var morsomt.
Jeg prøvde meg på å vinne vaskemaskinen, og nå lodder du ut igjen. Klart jeg må prøve meg!
Jeg har nå en orange Rolfy støvsuger fra Volta som er GAMMEL og dette hvite vidunderet av en støvsuger virker som en drøm i forhold! To barnehagebarn (2 1/2 år og 10 mnd) + røytete innekatt = MYE sand, brødsmuler, hår og annet dritt og lort.
Krysser fingrene X

Hilsen Hanna, studentmammaen fra Oslo

Torills blogg sa...

Puh, ved første forsøk ble det ERROR, men titttei her er jeg. Vaskemaskinen ville jeg ikke ha. Men gratulerer til den heldige vinneren av den, vell fortjent. Men denne emmeline hadde glidd rett inn i mitt hjem. Med en deffekt sentralstøvsuger som har vært deffekt lenge, har jeg dradd rundt på ett dråg av en støvsuger som akkuratt når opp trappen og jeg ned (med støvsugeren) for så å traske oppatt. Støvsuges 1 etasje må jo resten av huset renskes for kaninunger. Trim blir det og det har denne damen godt av. Men denne støvsugeren som du påstår når bort til naboen, den hadde kanskje klart støvsugingen i alle 3 etasjene i denne ringe bolig :) Og jeg slapp litt timmings...
Ha en forsatt fine kveld med eller uten salatblad :D

Charlotte sa...

wow for noen give away du har.
Gjett om jeg er med på denne, søteste støvsugeren, KANSKJE støvsuging KAN bli morsomt, KANSKJE =P

Anonym sa...

Den støvsugeren hadde gjort susen i min evige kamp mot hybelkaniner og hundehår!
Ett lodd, please:)

kamaren.kamaren@gmail.com

Unknown sa...

Vet ikke om kommentaren min kom med tidligere, for jeg får hele tiden opp feilmeldinger. Men jeg trenger altså veldig en støvsuger.

Unknown sa...

Prøver igjen. Sukk. Så mye strev for en støvsuger. Men jeg trenger en, som sagt. Veldig.

Prilla sa...

Denne støvsugeren hadde gjort stor suksess her hjemme. Den støvsugeren vi har nå, mangler det denne har, nemlig rekkevidde! Kan ikke støvsuge mange meter før jeg må skifte kontakt og det er mildt sakt,irriterende!! En ny støvsuger står derfor veldig høyt oppe på min ønskeliste for tiden. Hadde jeg vunnet denne... Ja, da hadde i hvetfall støvsugingen blitt enklere (også hadde jeg blitt veldig glad!):)

Fin blogg du har forreten! Er ikke blogger selv, men din blogg leses regelmessig og er til stor inspirasjon og glede.
Ha en fin mandag og tvi,tvi for meg!:)

Hilsen Prilla (vestgo-k@hotmail.com)

moniq sa...

Jeg gråter over støvsugeren min.. nå er den skjøta på med en ny ledingstupp, men den stopper sånn innimellom. Tror den er litt skummel å bruke. Vi har hatt det supertøft og har det ennå trangt, så vi har ikke råd til ny. En lodottkatt og småunger i hus, gjør jo at man trenger. Jeg ønsker meg SÅÅÅ en støvsuger..... Leser bloggen din ivrig! Flink du! Ha en fin kveld og uke :) monika

Anonym sa...

Det var en søt,liten sak...
Støvsuger hver dag så det hadde vært supert med en ny hvit støvsuger-Limo!
Krysser fingre for at den havner oss meg!

Karin Aa.

Idun H. -i.h.h@live.no- sa...

Hei!

Første gang jeg er innom bloggen din i dag:)En fryd for øyet, jeg ELSKER Green gate!

Skulle gjerne ha vunnnet den støvsugeren da vi driver og deler inventaret på to om dagen:)

Anonym sa...

Ja takk, jeg vil gjerne være med i trekningen av støvsugeren!
Karina

Silje sa...

Er ganske fersk leser av bloggen din,men den har raskt blitt ein favoritt. Med 3 barn(ein på 6 og to på 8 mnd),hadde det jo vore svært så kjekt med ein ny støvesuger! Den gamle er 13 år gamal, og klar for å byttast ut.

MEd helsing Silje
sika78@hotmail.com

Jane sa...

Det er mange ting jeg synes er morsommere enn å støvsuge, men jeg lever stadig i troen på at en lekker, fin og ny støvsuger kanskje kan redde meg til å synes noe annet :)

Jane

Ann-Helen sa...

Hei Emmeline
Jeg skal snart bytte bo og det er vanskelig å dele en støvsuger på to.. ;-)
Jeg krysser fingre og håper jeg er den heldige vinner av den flotte støvsugeren.

Klem fra meg (annhelens@getmail.no)

Jane sa...

Det er mange ting jeg synes er morsommere enn å støvsuge, men jeg lever stadig i troen på at en lekker, fin og ny støvsuger kanskje kan redde meg til å synes noe annet :)

Jane

Husfruen of Hilltop House sa...

Hei Emmeline,
Her på Hilltop House kunne vi ha god bruk for en ny støvsuger. Nå skal du nemlig høre hva som utspant seg forleden: Hubby var reist på tur, tenåringsbesøket var reist hjem, en ny pusekatt hadde reist til oss, og huset så ut som en slagmark. Jeg burde bare gitt f, og krøpet opp i sofaen med og kost meg med pus, men som den ansvarlige husfruen jeg aspirerer til å bli, dro jeg fram støvsugeren i stedet. I det øyeblikket jeg satt i stikkontakten begynte treskeverket å ule, før det lød et BANG! og et POFF!!, og plutselig spydde maskinen ut mengder med kullsort støv. Det tok jo ikke mange sekundene før jeg røsket ut kontakten igjen, men støvet lå som et lag over gulv og møbler – og hvitmalte vegger. I total forvirring gned jeg fingrene over støvet på veggen, og oppdaget til min store forskrekkelse at det var feit sot. En telefon til Hubby (HVA i svarte har du GJORT med støvsugeren!?) oppklarte saken. Stadig spakere forklarte han at han hadde støvsugd inni oljefyren. (It seemed like a good idea at the time…)
Enda spakere ble han etter neste rasende telefon (I was just trying to help, honey…), da jeg oppdaget at soten ikke lot seg vaske vekk – den ble bare gnidd utover. Etter mange timer med nyttesløs skrubbing og ymse vaskemidler, måtte jeg til slutt bruke ufortynnet klorin for i det minste å fjerne fargen.
Jeg skal spare deg for samtale nummer tre, som fant sted etter at jeg hadde sett meg selv i speilet. (Alskens skrubbekremer og rensemidler til tross, jeg så likevel ut som en gruvearbeider i flere dager.)
Hubby ble jo tilgitt til slutt, men situasjonen er litt prekær for tida. Han har nemlig astma, og om støv og kattehår hoper seg opp blir tilværelsen vond for ham. Så nå flyr jeg rundt med tørrmoppen der jeg kan. Og gulvteppene må jeg ta med en eldgammel amerikansk støvsuger (sånn høy modell) vi gravde fram fra kjelleren.
En slik moderne støvsuger som du frister med, ville vært veldig flott. Det må jeg si.
Og for øvrig: takk for alle dine morsomme innlegg. Det er en glede å følge med på bloggen din. ☺

Anonym sa...

Me like, me wont! say no more:)
Trinemor

Liz sa...

Kjære emmeline, for en som aldri vinner virker dette langt i fra virkeligheten..Men jeg prøver alikavel.. det har seg nemmelig sånn at jeg har fått en invasjon av hybelkaniner.. de er overalt uansett hvor jeg går så ligger de å stirrer på meg og det er riktig så skummelt.. så¨jeg prøver så godt jeg kan å moppe de bort. men som alle vet så er ikke mopp noe god ide for hybelkaniner.. de bare formerer seg og blir fler. og fler.. og støvsugern min liker de heller ikke, ingen av dem forsvinner med den så jeg skulle ønske jeg kunne vinne en som kunne overvinne mine små grå uvenner..

Husfruen of Hilltop House sa...

Her på Hilltop House kunne vi ha god bruk for en ny støvsuger. Nå skal du nemlig høre hva som utspant seg forleden: Hubby var reist på tur, tenåringsbesøket var reist hjem, en ny pusekatt hadde reist til oss, og huset så ut som en slagmark. Jeg burde bare gitt f, og krøpet opp i sofaen med og kost meg med pus, men som den ansvarlige husfruen jeg aspirerer til å bli, dro jeg fram støvsugeren i stedet. I det øyeblikket jeg satt i stikkontakten begynte treskeverket å ule, før det lød et BANG! og et POFF!!, og plutselig spydde maskinen ut mengder med kullsort støv. Det tok jo ikke mange sekundene før jeg røsket ut kontakten igjen, men støvet lå som et lag over gulv og møbler – og hvitmalte vegger. I total forvirring gned jeg fingrene over støvet på veggen, og oppdaget til min store forskrekkelse at det var feit sot. En telefon til Hubby (HVA i svarte har du GJORT med støvsugeren!?) oppklarte saken. Stadig spakere forklarte han at han hadde støvsugd inni oljefyren. (It seemed like a good idea at the time…)
Enda spakere ble han etter neste rasende telefon (I was just trying to help, honey…), da jeg oppdaget at soten ikke lot seg vaske vekk – den ble bare gnidd utover. Etter mange timer med nyttesløs skrubbing og ymse vaskemidler, måtte jeg til slutt bruke ufortynnet klorin for i det minste å fjerne fargen.
Jeg skal spare deg for samtale nummer tre, som fant sted etter at jeg hadde sett meg selv i speilet. (Alskens skrubbekremer og rensemidler til tross, jeg så likevel ut som en gruvearbeider i flere dager.)
Hubby ble jo tilgitt til slutt, men situasjonen er litt prekær for tida. Han har nemlig astma, og om støv og kattehår hoper seg opp blir tilværelsen vond for ham. Så nå flyr jeg rundt med tørrmoppen der jeg kan. Og gulvteppene må jeg ta med en eldgammel amerikansk støvsuger (sånn høy modell) vi gravde fram fra kjelleren.
En slik moderne støvsuger som du frister med, ville vært veldig flott.

Anonym sa...

Me like, me wont! say no more:)
Trinemor

lene sa...

Likte aller best fargen,jeg !;)
Lene M

Anonym sa...

Hei Emmeline :)

Tusen takk for at du deler dine tanker og opplevelser med oss alle :) Gleder meg til hvert nytt innlegg :)

Jeg er faktisk glad i husarbeid, men støvsugeren min synger på absolutt siste vers nå, så da hiver jeg meg inn i konkuransen din i dag :)

Bodil

Jeanette sa...

Hei hei,
Jeg vil gjerne være med i trekningen:)

Hilsen Jeanette

Husfruen of Hilltop House sa...

Her på Hilltop House har vi bruk for en ny støvsuger. Dette utspant seg nemlig forleden: Hubby var reist på tur, tenåringsbesøket var reist hjem, en ny pusekatt hadde reist til oss, og huset var en slagmark. Jeg burde bare gitt f, og kost meg med pus, men som ansvarlig husfrue, dro jeg fram støvsugeren. I det øyeblikket jeg satt i stikkontakten lød det et BANG! og et POFF!!, og plutselig spydde den ut mengder med sort støv som dalte ned på gulv og hvitmalte vegger. I total forvirring gned jeg fingrene det, og oppdaget til min store forskrekkelse at det var feit sot. En telefon til Hubby (HVA i svarte har du GJORT med støvsugeren!?) oppklarte saken. Stadig spakere forklarte han at han hadde støvsugd inni oljefyren. (It seemed like a good idea at the time…)
Enda spakere ble han etter neste rasende telefon (I was just trying to help, honey…), da jeg oppdaget at soten ikke lot seg vaske vekk – den ble bare gnidd utover. Etter timer med nyttesløs skrubbing, måtte jeg bruke ufortynnet klorin for i det minste å fjerne fargen.
Jeg skal spare deg for samtale nummer tre, som fant sted etter at jeg hadde sett meg selv i speilet. (Alskens skrubbekremer til tross, jeg så likevel ut som en gruvearbeider i flere dager.)
Hubby ble jo tilgitt, men situasjonen er litt prekær for tida. Han har nemlig astma, og om støv og kattehår hoper seg opp blir tilværelsen vond for ham. Så nå flyr jeg rundt med tørrmoppen der jeg kan. Og gulvteppene må jeg ta med en eldgammel amerikansk støvsuger (sånn høy modell) vi gravde fram fra kjelleren.
En slik moderne støvsuger som du frister med, ville vært veldig flott.

Tonje MN sa...

Jeg ønsker en ny støvsuger til hytten til mine kjære svigiser.

Fruen i huset sa...

Hei Emmeline Det er en form for landeplager, ut over landets grenser, dette at noen av oss simpelthen elsker alt som er hvitt. Jeg kan formelig se for meg ansiktsutrykket til "herren i huset" om jeg kom hjem med noe så fantastisk som en hvit støvsuger. Øyeblikket hvor faktisk støvsuging blir en lek rykker stadig framover i køen! Krysser alle kroppsdeler og håper på vinnerlykke. Hilsen Fruen i huset

Anette S. sa...

Heisann! Flotte gaver du gir bort! :) Hybelkaninene roper nok ikke hurra for denne, men det hadde jeg gjort!! :D

Silje sa...

Følger ivrig med på bloggen din- er så underholdende og morsomt å lese. En støvsuger hadde vært en fin ting å ha (selv om jeg innser at sjansen for at jeg vinner er pitteliten).

Hilsen Silje

Husfruen of Hilltop House sa...

Oj oj, beklager alle disse kommentarene fra meg. Jeg fikk hele tiden feilmeldinger om at jeg hadde skrevet for langt, så jeg prøvde meg i flere omganger med litt og litt kortere tekst. Og nå ser jeg at alle kom med likevel. SORRY! Ikke meningen å spamme deg med lange kommentarer. Bare slett dem om du vil.

Fru Ruud sa...

Hadde vært kjekt med en støvsuger!! Vår har blitt brukt under oppussing og er derfor ikke særlig god lengre...
Gøy å få ting å gi bort, håper du får litt til deg selv også da!!!
Ha en flott kveld!
Klem Annette

beate sa...

Jeg vil gjerne vinne, så da trekker jeg et lodd ;)

Anonym sa...

Den støvsugeren hadde passa perfekt i de nyoppussa romma på hytta vår! Støvsugeren har jo kamuflasjefarge (veggene er i fargen kardemomme) - det må passe flott for jegeren i huset som i disse dager stadig kler seg i kamuflasjefarger...
Annette
(anneolav@frisurf.no)

Anonym sa...

jada, støvsuger er tingen! Sitter stadig og ler høyt når jeg leser bloggen din; favoritten er skildringa av noe som heldigvis gikk bra... brannen i sinkhusa og mangel på gamle ulltepper i romjulsdagane.. En må liksom lese flere innlegg etter hverandre for å le mest; blir for lite med bare noen ord i BoligPluss; da kommer en liksom ikke helt inn i "serien" med en fotballfar, en interiørmor, en masse barn og spydige kommentarer a la step by step som gikk kl tre før i ti'a.. var stas... og stas med støvsuger! Helsing Bygd i Vest

Anonym sa...

Oi, her var det jammen mange kommentarer allerede...men slenger likegodt inn en jeg også. Etter renovering av et bad, der håndverkerne brukte støvsugeren til å suge pussestøv, tok støvsugeren min kvelden. Jeg har kjøpt meg en ny, men snakk om å kjøpe feil...den er tung å dra opp og ned, suger dårlig og har en gusjebrun farge. Hadde gjort seg med en ny og fancy her ;)
Hilsen Kristin S

Marisko sa...

For en flott støvsuger! Den skulle jeg gjerne hatt, så jeg henger meg på konkurransen:-))

Iziko sa...

WOW for en premie!!! Den blir jeg gjerne med å "kjemper" om:)

mistin sa...

Selvfølgelig er jeg med på trekningen. Det var en meget flott støvsuger også.

Hvit Villa sa...

Hoho! I need a vacuumcleaner :-) Supert altså.

Anonym sa...

Hei på deg. Morsom blogg som jeg stadig er innom. Jeg ler ofte høyt av dine betraktninger og historier.

Mistet litt motet da jeg så at det allerede var 443 kommentarer på støvsugerinnlegget ditt men jeg må jo bare prøve å se om lykken kan stå meg bi.
Lover at jeg trekker tilbake innlegget mitt om jeg vinner masse penger en av de nærmeste dagen! ;)

Min støvsuger må vel være den dårligste som finnes her i landet. Satt sammen av en gammel og en enda "gamlere" modell(1987). Den "nyeste" var egentlig satt vekk for bortkjøring da det begynte å ryke av den "eldste". Nød lærer som kjent naken kvinne å spinne og jeg måtte bare hente frem den "nyeste" og lage en "ny" støvsuger av "ny" og "gammel". Ingen god løsning og det hadde vært så morsomt å vinne ;)

Ha en flott kveld videre.

Heidi

Leneseim@hotmail.com sa...

Oj fin fin støvsuger du skal gi bort,kjempe fin og hysterisk morsom blogg du har. Gikk inn på siden din da jeg såg innlegget ditt i et interiør blad synest det var noe kjent med deg og det stemte jo for jeg har en sønn som har gått i klasse med en av dine gutter på landås skole og så gikk de i park sammen :) det er en del år siden ja siden de nå går i 9kl:)jaja krysser fingrene for at jeg skal bli den heldige vinneren av den fine støvsugeren<3 ha en fin uke Emmeline

Anonym sa...

jippii. Prøver iherdig å vinne en støvsuger.
Jeg storkoser meg av alt det morsomme du skriver i bloggen din.
Hilsen Liv
oliven@mimer.no

Mie Mari sa...

Ny støvsuger hadde ikke vært dumt i et fattig studentkollektiv på en jente og fire (!) gutter!

Hildegunn sa...

Slenger meg på denne gi-borten også jeg. Selv om min lille (nysteriliserte) katt HATER støvsugeren når den tas fram, må det støvsuges annen hver dag pga intense røyteperioder. Og det er liksom bare jeg som vet hvor støvsugeren befinner seg her i huset later det til.

Anonym sa...

Hei!
Å som jeg ønsker meg en ny støvsuger. Problemet med min gamle støvsuger er at den er laget for mennesker på størrelse med en hobbit, noe som passer meg bra. Resultatet av dette er att det er kun jeg som kan bruke den, for å unngå å ødelegge rygg og knær til min mannen i huset.

Hilsen hobbiten Anne

Camilla sa...

Eg vil gjerne vere med i trekninga om støvsugar, særleg sidan eg har vorte støvsugarlaus etter at den førre vart stjelt frå boden.

ine sa...

Åååå, ny støvsuger hadde ikke vært å forakte :) Jeg vil gjeeeerne vinne en slik fin sak :)

Tvi,tvi for meg!!!!!

Anonym sa...

Hei, ja eg vil vinne ny stølvsuger, den var veldig stilig. Takk for god og underhaldande blogg

Randi S S

astrid sa...

Guri malla - denne gavemuligheten ble lagt ut i dag, og det er allerede 457 kommentarer. Du har en stor fanskare, Emmeline. Og jeg er en av dem. Daglig må jeg innom og lese, ler for meg selv og må lese høyt for samboeren.

Jeg tar ett lodd, og kanskje er det min tur til å vinne (selv om sannsynligheten er lik lottonull).

Ha en fin kveld videre.

Mvh astrid.d@gmail.com

- sa...

oioioi jeg er med!!
Huset på høyden!:D

Randi sa...

Utrolig flotte gaver du lodder ut:) Og en ny støvsuger hadde bare vært helt supert!!
Klem, Randi:)

Anonym sa...

Jau då. støvsugar hadde gjor susen da. Simenk

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne den støvsugeren, kanskje det blir morsommere å støvsuge da :)

Hilde
hmela@hotmail.com

Sonja (kusina til Emmelinemannen) sa...

Støvsuger er ett MÅ ha i alle hjem. Vi var uten en liten periode, og skal si hybelkaninene trives da.

Inger-Lise sa...

Knakende flott premie da gitt, så som de 462 før meg vil jeg også prøve å trekke lykkeloddet. :)
God uke kjære du - klem

Anonym sa...

Oisann :D En slik sjanse kan man ikke la gå fra seg, har nettopp flyttet fra min sentralstøvsuger, så jeg sliter på min gamle som er fra 94 ! Lov til å håpe da ;-)

Takker samtidig for en alltid hyggelig og morsom lesing inne hos deg !!

Mvh Eirin Sjøasæther

HusmorDronninga sa...

Det var jammen meg en lekker støvsuger du!
Støvsuging er forøvrig Husfar sin oppgave her i huset.. og han hadde nok hoppet av glede dersom han ikke lenger hadde måttet bytte stikkontakt hele tiden for å rekke rundt over det hele ;)

Krysser fingrene for meg selv, og ønsker deg en fortreffelig uke!

Hilsen fra
Kjersti

Anonym sa...

Jaa..!
Ny støvsugar kunne kanskje gjort støvsuging til ein litt meir lystbetont aktivitet(?).. Spesielt sidan håndtaket på den gamle ikkje lenger er regulerbart, men berre ein liten meter langt - det gir jo ikkje så veldig bra arbeidsstilling!

Eg kryssar fingrane :-)

karinor@hotmail.com

Trine Sørensen sa...

Bloggverden er ny for meg, og jeg er glad for å ha funnet deg :) morsom og inspirerende! Og ny støvsuger hadde jo vært helt topp!

trude sa...

Heisann Emmeline

Vi trenger en ny støvsuger da den gamle har en lei tendens til å dunke inn i alt mulig ;)meg selv inklusiv....er gravid og går her med bekkenløsning, så dette hadde vært supert...
Vi har også en sjarmerende lodott av en hellig birma pus som bidrar til dyrking av hybelkaniner...
Og mann... og barn og.... neida sikkert ikke bedre grunner enn andre men prøver lykken ;)

Kjempebra blogg du har :)

mvh Trude

Monica sa...

Såkjekt med utloddning :)
Støvsugeren ser superflott ut. Jeg er ingen racer på husarbeid, men om jeg hadde hatt en støvsuger som virket så kanskje det hadde blitt et litt mer helsevennlig innemiljø for meg og min astmasyke datter ;)

Kjempefin blogg Emmeline!

Trine Sørensen sa...

Bloggverden er ny for meg, og jeg er glad for å ha funnet deg :) morsom og inspirerende! Og ny støvsuger hadde vært helt topp :)

Trine Sørensen sa...

Bloggverden er ny for meg, og jeg er glad for å funnet deg :) morsom og inspirerende! Og ny støvsuger hadde vært helt topp :)

Anonym sa...

Hei..å den støvsugeren var fin:-)Trenger ny.. tvi tvi :-) Jill

Trine Sørensen sa...

Bloggverden er ny for meg, og jeg er glad for å funnet deg :) morsom og inspirerende! Og ny støvsuger hadde vært helt topp :)

- Trinemor

Annie sa...

Titt tei! Hvit, trådløs støvsuger til meg takk :)

Annie sa...

Titt tei! Hvit, trådløs støvsuger til meg takk :)

Anonym sa...

Hei!

Jeg trenger ny støvsuger...

Mvh
Heidi

Åse sa...

Kjempelekker støvsuger, den hadde det vært kjekt å ha.

For noen (mange) uker siden skulle samboeren min være så snill og ta all asken i peisen og brukte da askestøvsugeren og støvsugeren til dette, men glemte at han hadde fyrt opp denne kvelden før. Det var fortsatt glør i peisen og dette stoppa ikke i bøtta til askestøvsugeren, men gikk rett i støvsugeren. Så nå lukter det svidd plastikk hver gang vi bruker støvsugeren. :-)

Åse
Bjørkelangen

Ingrid sa...

Hei

Kjempeflott kvit støvsuger, den ønsker eg meg. Min suger ikkj eveldig godt lengre og støvsuger må man ha.

May kristin sa...

Åååå, ny støvsuger skulle jeg veldig gjerne ha hatt. Min gir fra seg mer støv enn den suger opp.....
mvh May Kristin, Tr.heim

Anonym sa...

Hei! Den støvsugeren fikk jeg meeeget lyst på!!! Har nettopp kjøpt ny- som virkelig var et bomkjøp.....ledningen var meeeget kort så jeg må sette den i nytt støpsel opptil fleeeere ganger bare i stua....å den er ikke stor!!

Klem Janne!!

Siv Aili sa...

Hei Emmeline! Måtte innom idag også for å få med meg dagens humørpille :-) Ekstra bonus hvis jeg vinner en støvsuger også ;-)

Christel sa...

Heisann sveisan. Jeg vant jo ikke vaskemaskin, så da får jeg prøve meg på støvsugeren. Har ikke en haug med kommentarer på hvorfor jeg trenger støvsuger, virket ikke så viktig heller..hehe håper jeg da;) Kan du ikke bare trekke et tall? Da har kanskje jeg en fair sjangs også:o)
Ok, kom på at jeg har hund, katt og to jenter. Alle røyter veldig mye! Det burde bety noe;)

Solflekken sa...

Hurra for bloggen din om stort og smått.
Viss du trekkjer meg ut til å vinne støvsugaren vil eg verte kjempeglad.

Anonym sa...

Hei! Vil gjerne vere med i trekkinga av ny støvsugar ! Venke

bentemor sa...

en støvsuger hadde ikke vært dumt nei..

Anonym sa...

Hei! Så fin gave du gir bort.

Jeg og min bedre halvdel trenger sårt en ny støvsuger. Den gamle vi hadde, som het Rolf, døde dessverre etter forrige flyttevask, men ikke helt uten å gi oss et lite minne først. Han eksploderte nemlig, og sendte ut fin fin aske utover hele den nyvaska leiligheten. I og med jeg har fått skyld i Rolf sin død, har jeg med det fått ansvaret for å kjøpe en ny en. Menjeg er student, og du vet kanskje hvor lite lånekassepengene strekker til, og støvsugeren har ikke stått som førsteprioritet. Det har der i mot alle de fine høstjakkene gjort det, til min bedre halvdels store fortvilelse. Noen samler på GreenGate, andre på jakker :)

Det hadde virkelig gjort samboerskapet vårt noget letter hvis vi hadde en sånn fin fin hvit støvsuger, som i tillegg til å være praktisk matcher interiøret mitt :)

Nina (22)

Mitt Krypinn sa...

Hei! Synes du har en veldig fin og morsom blogg med masse fine bilder!

Hadde vært veldig supert med en ny støvsuger da vi mangler en på hytta vår.( Da har jeg kunne tatt med meg den gammle dit og hatt den nye hjemme thihi..)

Har forresten lagt deg til på min følgliste for en stund siden...

Ha en super uke!

ikkehelta4 sa...

Ny støvsuger hadde passet ypperlig :o)

Irene sa...

Hei.
Takk for inspirerende blogg!
Ny støvsuger hadde gjordt seg, har ikke hund, men mange barn...
Hilsen Irene

Anonym sa...

Jeg er veldig glad når mamma kommer på besøk, ser at ting trengs å gjøres - og gjør dem. Helt til støvsugeren ble brukt til å suge aske ut av peisen. Det gikk kanskje an i gamle dager, men vår supre Miele Cat&Dog støvsuger tålte iallfall ikke dette sjokket. Så nå har vi ikke støvsuger. For bare noen dager etterpå havarerte både tørketrommelen og vaskemaskina. Det er viktigere å ha det enn å ha støvsuger, så i morgen blir disse levert på døra. Kanskje flaksen min snur slik at det kommer en støvsuger på døra mi også en annen dag.....
Lise K. Synnes, 6040 VIGRA, mob 452 34067

Anonym sa...

Sang til Emmeline

Mel: Rosenborgsangen
(Beklager det, er Sogndalpatriot som bur i Bergen sjøl;-)

"Blogglandia, Blogglandia
kva gøymer seg vel der?"
"Jau, fager møy, med koppetøy
som ikkje finnast sær!"
"Ho lagar kvardag om til fest,
velkomen kvar ein gjest!"
"No loddar ho ut støvsugar,
O-hei-o-hei eg er vel meed!"

Mvh Linda Hj (o-grips@online.no)

Anonym sa...

Jeg elsker bloggen din, og jeg elsker konkurranser- selv om jeg aldri vinner! Men, hensikten er å delta er det ikke? Så, JA, jeg er med!!!

Hilsen RAgnhild

Irene sa...

Hei.
Takk for inspirerende blogg!
Ny støvsuger hadde gjordt seg, har ikke hund...men mange barn...
Hilsen Irene (ireneab@online.no)

Anonym sa...

støvsuger ja..
4 barn, baby med nedsatt immunforsvar (mor og baby bor på sykehuset 18. timer i døgnet). Hund, hester, katter, kaniner. Kaputt sentralstøvsuger. Coop´s tilbusd-suger begynner å bli gammel og slitt. Need i say more..
Ønsker meg jaggu en ny støvsuger jeg :)


(Siklet etter den svære vaskemaskinen du ga bort sisn, men så den for sent. Fantastiske gaver du får til å gi bort :)

Hilsen Bente

Trine sa...

Jeg ønsker meg en sånn kjempefin hvit støvsuger:-)Tilogmed slangen var jo skikkeligfin :-)

Bravo sa...

Så fin støvsuger:)
Slenger meg med jeg.

Hørtes innmari deilig ut med lang rekkevidde.

Anonym sa...

Takk for morsomme hverdagsglimt som vi alle kjenner oss igjen i!

Hilde

Eirin sa...

Heia!
Jeg blir gjerne med:)
Eirin

Anonym sa...

En ny støvsuger hadde gjort susen...Flott å se på var den og, den skulle fått hedersplassen i stuen, ikke blitt bortgjemt i et kott til ny runde var nødvendig , med 3 barn og katt er det både titt og både ofte..Takk for en flott blogg, jeg koser meg glugg ihjel når jeg leser...

Anonym sa...

Hei :)

Har fulgt bloggen din lenge no, er ei av dei som går stille inn og ut uten å legge igjen spor i støvet ;)
Men skulle so gjerne hatt ein ny støvsuger! Den gamle har hengt seg opp på fullt sug, so den tar alt på sin veg inn (sånn sett effektiv til rydding... ;), men blåser alt støvet ut igjen bak :( Krysser fingre og tær :)

Mvh Gjertrud B

Lise sa...

Hallo:-)

Elske støvsuging!!! Kunne godt hatt den lekkerbisken du loddar ut i kvit ja;)



Mvh

Lise

Therese B M sa...

Så spennende, en slik kunne jeg også svært gjerne tenke meg :)
Ha en fin kveld :)

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Den passer meg perfekt så jeg krysser fingrene!

Hilsen Silje

Anne M sa...

En støvsuger kommer alltid godt med :-) Den vil jeg også vinne! Hilsen Anne May

Unknown sa...

Hei.Du har en veldig artig og koselig blogg å lese. Har vært inne å lest den i over ett år.Vil gjerne være med i trekningen på støvsuger. signe.karine@online.no

lillpastill sa...

Yes, please!!
Sentralstøvsugeren her i huset har desverre ikke tatt med tilbake, SELVOM jeg har innledet et aldri så lite forhold til moppen.. Så for å si det som sant er, en støvsuger ville vært mitt i blinken for meg! Denne premien passer perfekt!

Nå er det rett i seng for denne skrotten, i morgen er det skoledag!! :) Gleder meg!!!!

Klem fra meg

Malin sa...

Veldig fin blogg du har:)

Krysser fingrene for at jeg vinner støvsugeren, har akkurat flyttet og har nå mine foreldres støvsuger fra 1980. Den bråker fælt og er tung å drasse rundt på. Og med mangel på steder jeg får plass til den står den på utstilling i gangen så alle som kommer på besøk kan se den..

Sonia sa...

HEisann, jeg vil gjerne vinne støvsuger :)
Du har en Super Blogg..
Sonia

Anonym sa...

å ja, en sånn støvsuger kunne jeg tenke meg! Det er et lite under at den jeg har fortsatt virker. Det er en Miele fra 1991.

mvh.
Evelyn R

LiNdA sa...

Jeg er gjerne med i trekningen av støvsugeren. Den vi har begynner å bli temmelig sliten (faktisk godt brukt, hihi) :/

home 4us sa...

En støvsuger kunne æ trenge:)

therese sa...

Hallo;) Støvsugeren her i huset blir flittig brukt og jeg tror at den hadde blitt glad om den fikk litt avlastning :))) Det er første gang jeg legger igjen en kommentar på en bloggside... Jeg bruker å titte innom din for å få litt inspirasjon;)) ha ei flott høstlig uke, mvh Therese fra Rotene

LINDA sa...

JEG HATER Å STØVSUGE - det er faktisk mannen sin jobb her i huset.. Og støvsugeren tar med seg litt av det gulvet har å by på, mesteparten ligger igjen til sokkene våre, og på lekene til prinsen som desverre bruker gulvet som tumleplass.. Så en ny støvsuger i gave til mannen som har bursdag oktober hadde vært HELT PERFEKT!! :-D

Nina sa...

Jeg vil gjerne være med denne gangen å jeg ;)
Mvh Nina
ninasjoevold@yahoo.no

FrøkenLinn sa...

Jeg vil gjerne vinne en slik en så her henger jeg meg på =) Hilsen FrøkenLinn

Anja:) sa...

Jeg bare MÅ vinne denne støvsugeren.
Min lille røde er så nær døden som en støvsuger kan bli. Den har blitt operert flere ganger og lappet sammen igjen med gaffa tape.
Jeg krysser fingrene og håper at det hvite vidunderet blir mitt:)

SNILLPIKE♥ sa...

Jeg vil være med.

Lizbeth sa...

Ja takk...eg vil gjerne vera med i trekninga av denne fine kvite støvsugeren.

Takk for ein superfin blogg som eg koser meg mykje med. Ønsker deg ei flott veke.:)

Linn sa...

Jeg vil VELDIG gjerne vinne en støvsuger :-)

Anonym sa...

Den var fin, og jeg trenger en ny!! Hilsen gerdis52@hotmail.com

Line sa...

Hei

Jeg vil vinne en støvsuger til min mann faktisk,han er nemlig en racer på å støvsuge :)

Line

Anonym sa...

For en flott støvsuger, åsså hvit da *sukk*!!!
Krysser fingre og tær...
Ha en flott uke.

Britt

K@ri sa...

Og No524 er altså meg, men det viste du selvfølgelig;-)

Vakre tanker fra K@ri*

Janicke sa...

Jeg TRENGER en støvsuger - desperat, altså....

(neida - det gjør hun da ikke! Hilsen Hybelkaninen under sofaen)

Stine sa...

God morgen!!

Jeg vil også gjerne vinne en støvsuger, men har ikke noen edlere motiver enn at gammelstøvsugeren sikkert ville ha vært glad for en pensjonisttilværelse etter lang og tro tjeneste :)

Håper du får en fin dag!

Anonym sa...

En slik en kunne jeg trenge. Den jeg har er desverre kaputt. Har desverre ikke blogg selv, men er en ivrig leser av mangen av dere og dere gir meg mye glede og inspirasjon i hverdagen.
M.v.h
Ruth

Unknown sa...

Naboen lurte på om jeg ikke kunne lgge igjen kommentar. De innbiller seg at dersom jeg vinner støvsuger jeg hos dem også...

Anonym sa...

Åhhhh..den var fiiin! Håper jeg vinner!
-Vibecke

Anonym sa...

Jeg kunne gjerne hatt lyst på en slik en ;))
Digger bloggen din og alle de artige kommentarene.

Hilsen Veronica Glad Ridola(Bloggløs)

Trude Engel Nilsen sa...

Dette så ut som en racer av en støvsuger. Skulle gjerne hatt en sånn en til fredagsvasken. Jeg krysser fingre og tær. Hilsen Trude Engel Nilsen tlf 916 52830

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen av støvsugeren!

Ha en god dag!
Katinka

Vanja E sa...

Jeg hater å støvsuge, men har heldigvis en mann som er manisk når det gjelder å støvsuge. Og de ter fint, for vi har to bikkjer som "av og til" mister et hår eller to. Det hadde vært fantastisk å vinne en støvsuger til ham! :-)

Jojo sa...

Til tross for iherdige forsøk på å overbevise min bedre halvdel om at det er på tide å hive ut det 25 år gamle vegg til vegg teppet som vi har i vår nesten 70 kvadratmeter store stue, blir alle andre oppussingsprosjekter prioritert. Med både katt og hund i huset - og 4 tenåringer, så er støvsugeren min beste venn - etter vaskemaskinen. Jeg var litt sent ut til å være med på vaskemaskintrekningen - så nå prøver jeg meg på denne. Den som intet våger, intet vinner! Ellers takk for kjempefine blogginnlegg, og nei - det er ikke smisking!

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med!
Ha en fin dag :)

Hilsen Lene

Benedicte sa...

Det hadde gjort seg med ny støvsuger, gitt :o)

Anonym sa...

Hei hei. Jeg er en fattig student med hybelkaniner som dessverre får leve fritt da min støvsuger til 299.- er svært selektiv på hva den ønsker å ta til seg. derfor hadde det gjort seg med en sneisen en som spiser det den får beskjed om!

Marie fra Bergen (desbee@gmail.com)

Esther sa...

Hei:) Så fin blogg du har! Hadde virkelig gjort seg med en støvsuger, da vi fortsatt bruker en billig-greie som jeg fikk for maaange år siden..*krysser fingrene*

Elin sa...

Jeg vil også være med !
Støvsugeren her i huset synger på siste verset og denne så skikkelig bra ut !
Dessuten har vi to hunder og det sier sitt.

Karoline sa...

Ha en fantastisk flott dag :)

Anonym sa...

Oj for en lekker støvsuger. Denne trenger ikke gjemmes bort i et skap. Krysser fingrene og håper jeg vinner. Hilsen TuriKo.

Tante sa...

540 kommentarer, voi, voi.
Det var en fantastisk støvsuger, den vil jeg ha, og slik som jeg sliter ut støvsugere er jeg nå klar for en ny. Og for være ærlig har jeg et hatforhold til min nåværende. Her sitter jeg ennå, etter fire år, med en skadet stortånegl. Støvsugeren har nok kommet over vårt lille ublide møte for lengst!

camilla sa...

Hei Hei, for en nydelig støvsuger, den vil jeg gjerne være med i trekningen av.. Krysser fingrene! Ønsker deg en strålende dag!

Anonym sa...

Åh en sån fin stövsuger, klart man vil ha en sånn, men da jeg bor i Sverige är det litt vanskelig. Min datter bor derimot på Stord hun skulle helt sikkert bli superglad för en stövsuger som dette.
Håper på flaks denne gang.

Anonym sa...

åhhhh den var fiiin... Ønsker meg en sånn:O))) Da kan jeg slippe skøteledningene jeg drasser rundt på nå !!
Vil gjerne være med i trekningen .
Hilsen Gåsa

Kine sa...

Jeg er gjerne med i trekningen:)

Anonym sa...

Jeg håper å vinne en støvsuger!
Hilsen Bente ST

Anonym sa...

Hei Emmeline

Så kjekk premie du legger ut! Det hadde vært så stas å vunnet siden jeg virkelig trenger en ny støvsuger. Den gamle er ikke helt i form etter at vi brukte den da vi bygget på og pusset opp huset: mye pussestøv!
Vil samtidig takke for en knallbra blogg! Blir alltid så godt humør av å lese den.
Ha en fin dag og uke!
Mvh Hilde Ø.

Snertne sneller og små nøster sa...

Blir gjerne med i trekningen jeg :-)

Anonym sa...

Så fin støvsuger :) Jeg blir gjerne med på trekning.
Super-fin blogg du har.

Hilsen Liv

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Jeg blir gjerne med i din trekning om en ny støvsuger, så slipper jeg å bruke mine to små hunder som støvsugere. Du skjønner jeg har en liten en som søler fælt med brødskiven sin og da er det som regel hundene som brukes som støvsuger;-)

Digger bloggen din!

Lill Mari W.

Linda Petrine sa...

For en flott premie! Jeg melder meg gjerne på - vår støvsuger tok kvelden nylig etter en runde med oppussing som resulterte i mye betongstøv...

siri wingsternes sa...

Heisann,kunne mer enn gjerne tenkt meg å vunnet den støvsugeren!!!
Har ønsket meg ny støvsuger helt siden vi kjøpte oss hus(2 år siden),da våres er aaaaaaalt for dårlig. Den har ei ledning på 3 meter, og suger veldig dårlig (typisk 500kr kvalitet). Den fungerte ok på hyblen da vi gjekk skole, men nå må jeg bytte kontakt 3 plasser for å komme til på hele stuen vår,TRASIIIIG!!! Hilsen fast blogg-leser: Siri Wingsternes

Hanne Mette sa...

Den kunne jeg tenke meg! Krysser fingrene for meg selv. :)
Hanne Mette

Linn sa...

Jeg vil veldig gjerne vinne en støvsuger! Krysser fingrene! Takk for en fin blogg!

Elin M. sa...

Jeg vil gjerne vinne :D

Hvit støvsuger som går i ett med det nye hvitmalte gulvet mitt som sikkert må støvsuges mye for sorte hundehår!

Elin-M

Anonym sa...

Supert..den trenger vi..vår gamle er sliiiiten...:)
Klem, Hilde E. H.

hildeeh1@gmail.com

La luz del norte sa...

Dette er den perfekte gaven! Jeg trenger ny støvsuger og den der var jo bare superfin! Jeg melder meg på, jeg!

Ha en nydelig dag!

Hilsen Solrosa

Kos og kaos sa...

For en flott støvsuger! Og så er det jo så gøy med konkurranser. Jeg hiver meg med i trekningen, og håper lykken står meg bi :-)

Mvh
Katrine

Hilma sa...

Hei Emmeline,

Jeg finner mye inspirasjon i bloggen din.
Er nå den stolte eier av et lite og hvitt lykkepalass på to rom og kjøkken. Blir gjerne med i trekningen om støvsuger. Et lite smykke av en lekker Bosch-støvsuger vil passe veldig bra inn. Den lille, røde studentstøvsugeren begynner å harke...:-)

Har du forresten forslag til fine interiørbutikker i København sentrum?

nadja sa...

Den støvsugeren så supert ut. Jeg vil ha! Vær så snill. Hilsen. Nadja

Mira sa...

Bli gjerne med på trekninga di viss eg får!
Så kanskje det kunne bli rent og pent her hos meg!

klem fra Mira.

Fie`s hverdag sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen om denne :)

Ha ei fin fin uke :)

Tove sa...

Å ja jeg vil veldig gjerne vinne en støvsuger! Det er moro å følge deg på bloggen :)

::Moia sa...

Hei på deg:)
Her var da jammen meg, mange som trengte en støvsuger... i tilegg til meg.
En støvsuger hadde virkelig vært toppen å ha i systuen min, når jeg tenker etter er dette noe jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke har gått til anskaffelse av.
Har drevet i fire år, med kun kost, feiebrett og mopp, med alt det støvet som produseres her hver dag ville syhverdagen min nok blitt enklere, så jeg bare krysser fingrene;)
Ha en fortsatt god uke og tvi, tvi.

Ruby

Ella Myran sa...

Hei!
Begynte å lese bloggen din etter alle de artige innleggene dine i Bolig Plus. Kjempefin blogg du har.
Jeg vil gjerne være med i trekningen av støvsugeren. :-)

Ella (ellamy@online.no)

Anonym sa...

guowxemwhbnexnsaofid, justin bieber baby lyrics, cbpsslc.

IdéSpiren sa...

Titt-tei!

Jeg henger meg på! :-)

Anonym sa...

Min datter skal flytte fra Ålesund til BERGEN og trenger støvsuger. Og selvfølgelig alt mulig annet også:)
Hilsen mor til Amalie, Liv
amalieag@hotmail.com

Anonym sa...

Da krysser jeg alt jeg har i håp om å vinne denne flotte støvsugeren til min kjære sønn.
Du har en fantastisk blogg, sitter og koser meg og ler hver dag når jeg er innom!!
Hilsen Liv Reidun
k_gjaerde@hotmail.com

Tante Grønn sa...

Akkurat hva jeg trenger!!!

Anonym sa...

Mamma kunne trengt en støvsuger da vår ble ødelagt for noen dager siden. Hun hadde blitt kjempeglad for en ny støvsuger :-)

Ha en fin uke!
Hilsen Sina

sinapusen@hotmail.com

Anonym sa...

Hei :-)
Mamma kunne trengt en ny støvsuger da vår ble ødelagt for noen dager siden! Hun hadde blitt kjempeglad!!

Hilsen Sina
sinapusen@hotmail.com

Ingrid sa...

Jeg er med, veldig fin støvsuger :-)

Caroline K sa...

Åh,så snill du er! Og ikke minst: for en fantastisk blogg. Er så dårlig på å kommentere, skjerpings skjerpings!

Anonym sa...

Den støvsugeren vil nok trives på Kongsvinger :)
Den ser knallfin ut !
Lillemus Monica

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hei, Emmeline.

Gu', for en flott premie!!!
Min første tanke var at jeg så gjerne skulle ha vunnet støvsugeren fordi den ville vært en helt super julegave til mine foreldre, som sliter med en gammel traver av en støvsuger. - Men, så kom jeg til å tenke på at jeg absolutt kunne tenke meg en sånn en selv også.... - Jaja... Det "problemet" får jeg komme tilbake til om jeg skulle være så knallheldig å vinne.....:-)

Jeg krysser fingre & tær...:-)

Ha en fortsatt flott uke i regnværet!!!!

Mvh
Cathrine Z.

ingeria sa...

Hei. Jeg vil gjerne vinne denne til min mann :) Hans (vår) 15 år gamle Nilfisk er moden for å byttes ut.

Heidi Rowlands sa...

Hei! Jeg vil gjerne vinne en støvsuger! En utrolig flott gave du gir bort :))
En kjempefin blogg du har, er så moro å se hvordan du har det:)) Takk for masse fine ideer og inspirasjon Emmeline! :))

Ha en fin uke!

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med i trekkningen. Har akkurat flyttet fra min sentralstøvsuger og trenger virkelig en ny en!

ingebjorg@vabb.no

Kaoskontroll sa...

Lite vinnerlykke her i huset, men man må jo forsøke seg likevel. ;) Klem

Anonym sa...

Oy...582 kommentarer allerede, da er vel sjansen for å vinne liten...men jeg prøver alikevell:)

Har fulgt bloggen din i ca 1 år nå, og må vikelig si at det er en fryd å lese dine innlegg:) Stå på vidre Emmeline:))

Mvh Marit (som ikke har egen blogg!)

Anonym sa...

Oi, dette hadde vært noe! Etter ett oppussingsprsjekt er min støvsuger helt ødelagt av sagspon og pussestøt.Dette hadde passet godt i mitt hjem;)
marianne_pett@yahoo.no

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne - og samtidig si at det er en fryd å lese dine innlegg;)

Marit:)

Jorunn Elle Sylvester sa...

Hei Emmeline!
Denne flotte støvsugeren hadde virkelig løst et stort problem i heimen! Vår nåværende støvsuger faller nemlig litt mer fra hverandre hver gang den er i bruk. Den er ute på oppdrag ganske ofte, og det eneste som virker uten tape nå, er av-knappen....
Håper vi er heldige:-)

PS.Tusen takk for en kjempeartig blogg!

Anonym sa...

Den støvsugeren passer veldig godt hos meg med mine 4 barn og 2 katter som setter SPOR etter seg;))

Anonym sa...

Den støvsugeren passer veldig godt hos meg med mine 4 barn og 2 katter som setter SPOR etter seg;))
Laila S N.

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen om en ny flott støvsuger - den ser lekker ut. Min gamle støvsuger nærmer seg pensjonsalder.
Kjempefin blogg du har!!

Hilsen
Tina fra Oslo

Anonym sa...

Hei!
Tar gjerne imot en slik!
Hilsen en trofast leser; Kjaash

Anonym sa...

Jeg skriver meg på og krysser fingrene :-)
Mvh Marianne(mmeikle@csc.com)

Anonym sa...

Dette kunne jo vært noe.Kunne trengt en ny støvsuger, den jeg har blir fort varm. Flott blogg duhar, som alltid. ;-)Marit

Anonym sa...

Eg vil gjerne vinne ein støvsugar :)
Takk for at du har slik ein fantastisk bra blogg!

Med venleg helsing Mariette G.

Gørill sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen. :-)

Rita sa...

Hallo!
"Gubben min" - det kjæreste jeg har foruten barna - trenger ny støvsuger. Den gamle har han slitt ut. Elsker den mannen - han fortjener ny støvsuger :)

Tanja sa...

Åååå, en så fin støvsuger vil jeg veldig gjerne vinne!!

Krysser fingre og tær.

Tanja

Anonym sa...

Hei!
Er ofte innom på bloggen din, men dette er første gang jeg gir lyd fra meg! Vil gjerne vinne støvsuger jeg også:)

Hilsen Gro

gro-juve@online.no

Anonym sa...

Jeg kunne gjerne trengt en ny støvsuger da min gamle snart er pensjonist og med ny leilighten og ny mistet jobb og en forlovede i usa kunne jg trengt litt oppmuntring i denne sep mnd

Ida Charlotte G

cesilie sa...

Jeg vil kjempegjerne vinne en støvsuger til hjemmet mitt! Siden jeg har verdens vakreste hund som samboer tror jeg vi begge kan nyte godt av en sånn premie... :o)

Ha en fortsatt strålende dag, hilsen Cesilie ( og Tjorven...)

cesiliet@gmail.com

HildeA sa...

Det er nesten litt patetisk å ønske seg støvsuger så mye som jeg gjør. Har prøvd både jul og bursdag de siste årene, men nissene vil gjerne gi meg noe mer spennende, uansett hvor mye jeg insisterer. Nå har jeg bodd i samme leilighet i 2,5 år - uten støvsuger! I tillegg har jeg en sånn sofa som tviholder på alt av støv og smuss og røre (ja, den fikk faktisk litt mufinnsrøre på seg i går, og det er ikke første gangen jeg baker i sofaen), og særlig liker den alt som samboern min drar med seg via de møkkete sokkene sine. Han vil gjerne at jeg slutter å mase om "hvor lei jeg er av den møkkete sofaen", og blir helt sikkert glad for en støvsuger han også:-)
Takk for gøyal blogg, jeg leser gjerne høyt for mannen med de skitne sokkene, som ikke helt skjønner dame- og interiørgreia.

fru Dyregod sa...

Å, her var det mange som ville vinne støvsuger. Jeg vil også gjerne ha den! Med tre katter blir det utrolig mye hår, og den gamle støvsugeren har så kort slange, så jeg må stadig bytte stikkontakt. Også hvit, da! Håpe, håpe..

‹ Eldst ‹Eldre   401 – 600 av 661   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails