torsdag 24. februar 2011

Time out


Av og til blir man så UTROLIG lei av alt... Av jobben, av bloggen, av hverdagslivets monotone trivialiteter. Av seg selv, av dårlig selvdisiplin, av møter, av klesvask, ja til og med av alle koppene som fyller skapene. Den siste uken har det vært litt sånn.


Jeg har hatt masse på plakaten: nye bilder på veggene, nye kopper, nye mugger, ny pynt, fine blomster og tv-skap i tusen deler. Likevel har jeg ikke tatt et eneste bilde. For jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Det er helt tomt i topplokket. Jeg trenger rett og slett en time-out.


Så nå har vi bestemt oss for å ta en langhelg på hytten neste uke. Selv om vi aldri reiser så langt bare for en helg. I tillegg er det snøkaos på sørlandet, det er iskaldt -og vi har ingen vedovn som funker. Jeg er likevel optimistisk og kjenner hvordan energien kommer strømmende bare ved tanken på å gjøre et husbytte. Nå skal malerkosten svinges og tapetlimen blandes!


I tillegg har jeg et stort påskeprosjekt på gang! For å klare å realisere det kommer jeg til å trenge hjelp fra kreative bloggevenner i hele Norges land, men jeg må først få klarsignal for å sette i gang...og det får jeg ikke før den 1.mars. Jeg krysser likevel fingre for at det kan bli en realitet:)


Skal hun ikke skrive mer om det, tenker du kanskje? Selvfølgelig skal jeg skrive mer. Men jeg må først få gehør for ideen hos Rikskringkastingen -og etterpå håper jeg at noen av mine bloggvenner har et stilig hjemmelaget påskeegg å donere, som de i etterkant kan se igjen på tv skjermen i løpet av påskeuken:) Mer om det etterhvert....


Jada, jeg vet jeg er tidlig med påskebilder. Men jeg er iallefall litt senere enn i fjor! Samtidig passet det på en måte litt greit, siden dette handlet litt om påskeegg:) I morgen er jeg tilbake, med gult og grønt..SO LONG!


34 kommentarer:

mona.z sa...

Det gjør vel ingenting å bruke gamle bilder omigjen når de er så fine som disse! Håper du får tid til å late deg litt på hytten også, og ikke bare male og styre.
Nattaklem fra Mona

Emmeline sa...

:) Tusen takk Mona...
Jeg har i grunnen tenkt å male som en gal FØR jeg drar...Sånn at jeg kan kose meg når jeg kommer frem!! Nattaklem tilbake

Anonym sa...

Hei du travle dame. Jobber du ikke ganske mye for tiden? Bra at du skal ha noen dager fri. Ler av at du kjører i åtte timer til museland for å slappe av i et iskaldt hus. Men det er kanskje det beste? Drar dere alle sammen? Lise Kath

Emmeline sa...

Halloen Kathrine:)
Ja jeg må bare ha en liten pause fra hverdagen... og så har vi så mye som vi skal ha med oss: Nytt tv, tv skap (*forhåpentligvis ferdig malt og tapetsert)Mannens gigantiske surroundanlegg med mer... Så det blir ikke plass til alle;) Resten av gjengen har andre planer, det er jo vinterferie må vite;)

Elin | Draumesidene sa...

Kan jo bli drittlei innimellom... Då er det godt med ein pause frå alt som ein gjer til vanleg!

God fredag!
E

Anonym sa...

Har dere kjøpt ny steikeovn også? Kat

Emmeline sa...

Elin: Ja det er så SANT SOM DET ER SAGT:)

Kath: Nei....Kjøre steikeovn fra Bergen til Lindesnes?? Det får være måte på!! --men det var NESTEN at det ble sånn faktisk...hehe;)

Unknown sa...

Jeg har hatt samme følelsen i en stund nå, lei av alt. Så vi drar på hyttetur imorgen :)

precious31 sa...

Hi, I'm a Japanese living in Buenos Aires. I LOVE your blog, it's so lovely and full of joy. I don't understand Norwegian but using the web translater I can catch the meening of your thought.
If you feel a little lazy, please take a break... then you can come back in fresh condition!
I love the Easter eggs you have!
Lots of hugs from Buenos Aires, Argentina.

Helena sa...

Hei, hilser på din fine blogg. Gamle bilder er bare fint for oss nye bloggvenner. Håper du får noen fine dager og ladder opp. Trivelig helg ønsker
Helena

Iselin Lothe sa...

Spennende prosjekt du har på gang da. :)
Nyt hyttetur på det blide sørland, selv om det er kalt. ;)

tinajo sa...

Wonderful pics - and enjoy the time out! :-)

Mitt hvite hus sa...

Høres ut som en hyggelig time-out Emmeline...

men dette innlegget viste ingen ting av at du var tom for skriverier eller bilder... herlig vårlig og påske koselig innlegg..

kos deg masse på hytta... nyt helgen..

klemmer =))

RoseSommer sa...

Håper turen blir fin. Kjør forsiktig!!

Vigdis sa...

Jeg kjenner den følelsen ja. Synes jeg har vært helt tom for motivasjon i et par uker nå. Og da hjelper det ikke at det er meldt bare regn om mildvær i tida som kommer. Nei, la blogg være blogg noen dager. Slapp av, dra til hytta og slapp mer av. Så er det bare snakk om timer før du får svar fra kringkastingen når du er tilbake, og forhåpentligvis har masse å skrive om :D
Gamle påskebilder kan forresten fiiiint brukes om igjen ;)

Bente sa...

:)
Smiler og smiler når jeg leser bloggen din :)
Har og mange slike dager der jeg blir sååå lei, men vet du hva jeg gjør da??? Tar turen innom deg,så er humøret oppe igjen!!

Takk for morsom historie,nydelige bilder, og storkos deg på hytta :)

Nina Iren sa...

Nydelige bilder, lengter etter vår med sol og varme...etter å sett på bildene dine!! Ha en fin helg, og nyt den!!

Nina sa...

Beautiful pictures! Hugs Nina

Hanne sa...

Et stilig hjemmelaget påskeegg... Jovisst hadde jeg vel det. Opptil flere stykker. Men siden de var laget ved hjelp av teknikken nålefilting på isopor er de nå historie. En av kattene våre klarer nemlig ikke motstå ting laget på denne måten. Snur vi ryggen til et øyeblikk er det bare isoporsmulene igjen når vi snur oss igjen...
Det blir spennende å lese mer om ditt påskeprosjekt.
God helg!

Anonym sa...

Håper du får mer energi av miniferie og av vårlyset som kommer nå!
Klem fra Christine i Sverige

Anonym sa...

Hei, hei

Puuuh, holdt pusten et øyeblikk eller to - ble livredd for at du med overskriften "Time out" mente bloggepause....:(
At du blir "tom" av og til skjønner jeg godt, men det gjør INGENTING med gamle bilder, vi elsker jo dem!
Ha noen fine dager på hytten, blir garantert godt med noen feriedager, og husk å nyte dem (ikke bare jobbe).

Hilde

Britten sa...

"Nå skal malerkosten svinges og tapetlimen blandes!" ... er ikke hva jeg forbinder med time out ... arbeid i høyeste potens , vil nå jeg si ...

Travle damer med jobb og hus og familie og ... , må av og til unne seg å gjøre INGENTING , det er også viktig og må prioriteres !

- Spennende med påskeprosjektet ditt , unn deg å tenke på det mens du gjør INGENTING !

FamilienK sa...

Jeg får iallefall veldig mye energi av å se dine fargerike bilder og koselige tekst.
Ha en fin fin helg og prøv å slappe av det beste du kan.
K.

Ramme Alvor sa...

Ja, slik er det berre. Ein går tom og takk og lov for det, så nytt kan siga inn :)

God ferie!

Anne Laila sa...

Kjære Emmeline!
Jeg håper du får verdens beste helg på sørlandet, med masse kos sammen med familien. Av og til trenger man en time out for å bli litt 0-stillt igjen. Og det kan gjøre veldig godt av og til! Jeg for min del skal nyte helgen med en 9 åring som har kommet stolt hjem fra skolen med ny blokkfløyte... (Ordet tinitus ringer i bakhodet allerede :-) )Ha en strålende god og velsignet helg!! (Er du i Lillesand og fremdeles trenger litt inspirasjon, så skal det ligge en deilig butikk der som heter Allehånde. Har bare hørt masse bra om den!)

Rosa sa...

Høyrest herlegt ut med ein time out, rett og slett. Og bilturar kan jo verer riktig fine, når ein ikkje har med ungar som masar gnagsår i øyrene ;)

Og så høyrest det spennande ut med påskeprosjektet ditt - gler meg til å høyre meir om det!

God helg, Emmeline!

Villa von Krogh sa...

Tusen takk for koselig hilsen!

Kos deg masse med en liten time-out! Det trenger alle en gang i blant!

God helg fra meg. :)

Fru Larsen sa...

Sikke dog nogle dejlige billeder du har lagt ud, tak fordi du har rørt ved mine forårsfornemmelser :))

Adele sa...

Jeg har fulgt bloggen din en stund og jeg er veldig glad i den fordi det du skriver kommer fra hjertet, er individuell og både underholdende og intelligent. Med andre ord bloggen din er meningsfull og morsom.
Ta deg en pause, den er velfortjent.
Har du lyst til å se på mine hjemmelagde påsekeegg kan du se de på min blogg.

Randi sa...

Jaa! Jeg har noen kule hjemmelaga påskeegg! Rykende ferske!! :) Kan godt sende deg bilde om du vil?

solveig sa...

hei, jeg spør igjen jeg.. hvor har du fått tak i den vanvittige vakkre mugga (blåblomstrete) og kjøper du greengate på nett, eller syns du det er like billig i butikk? takknemmlig for svar :) elsker greengate, og er litt ivrig på the big secret om hvor hvem hva?? hihi ;DD mvh solveig

Emmeline sa...

Hei Solveig:)

Måtte sjekke bildene for å se hvilken mugge du snakket om. Jeg har så mange mugger...og dette er faktisk bilder av TO like mugger, et bilde er knipset på hytten og et bilde er knipset av tilsvarende mugge hjemme. Det er mugger fra en gammel GreenGate kolleksjon, og jeg tror ikke man får tak i dem enda.
Jeg bor jo i Bergen, så jeg kjøper GreenGate i de tre butikkene som har GreenGate her. Jeg handler ikke på nett så veldig ofte. Noen ganger har jeg bestilt GreenGate i Danmark, hos danske nettforhandlere--men jeg har en niese som bor i Danmark og da har hun tatt med seg koppene hjem derfra. Jeg har mye GreenGate, men jeg har kjøpt over lang lang tid. En kopp her, en kopp der. En kopp når jeg er i Kristiansand, neste kopp når jeg er i Lyngdal. I Stockholm fant jeg noen kopper fra en gammel kolleksjon og det er alltid litt stas, siden de har gått ut av produksjon og man ikke finner dem lengre... Så det er hemmelighetene for å si det sånn;) Ikke så veldig spennende med andre ord! Det finnes flere butikker som selger GG på nett, bl.a. Boligfryd, så lykke til med jakten:)

Anne O sa...

Hej Emmeline, virkelig skøn blog du har, som jeg tit nyder at kigge forbi. Hvor er den skønne kurvebakke fra? Klem fra Anne

Anne O sa...

kære Emmeline, Tusind tak for svaret. Rivera Maison har bare nogle lækre ting. Fortsat god søndag. Klem Anne

Related Posts with Thumbnails