fredag 2. desember 2011

2 des: Nissen som kun en mor kan elske i kamp mot Dorullnissen


Som dere skjønner var det Salt og Peppernissen som til slutt trakk det lengste strået og gikk videre fra gårsdagens jevne oppgjør. Gratulerer til vinnere fra 1.des som er: Annette fra Hol som vant kalender og No 15 som vant Til/Fra kort. Send meg en epost begge to! Men nå er det en ny dag med nye sjanser og nye premier. I dag kan du vinne GreenGate servise fra Velkommen og en utrolig kul Norgesglasslampe fra LabelleInteriør. Gårsdagens nisser ble hentet fra mat og drikkebransjen, i dag beveger vi oss over i kategorien for nisser som har en fortid i barnearbeidsbransjen. Vi ønsker lykke til: Nissen som kun en mor kan elske i kamp mot Dorullnissen:) Måtte den beste vinne i dag igjen!!


For å være med i trekningen om dagens premier, må du stemme på din favorittnisse. Det gjør du ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltetStart kommentaren med nissens navn (så blir det enklere å kåre en vinner) - og gi gjerne en begrunnelse ( så blir det gøyere;) Over 450 ville delta på gårsdagens kåring, og jeg er overveldet. Det er fine premier i dag også, så heng på....

Den første premien i dag er levert av VELKOMMEN, som gir 2 asjetter i Lina red + 2 suppeskåler i Fay red + 2 skjeer i Lina red fra Green Gate sin "juleserie" Velkommen har nettbutikk som du finner her, de har også en konkurranse på gang på Facebook. Den kan du delta i HER. 
Dagens andre premie er en såkalt " Norgesglasslampe" fra Palma Interiør. Premien kommer fra La Belle Gaver og interiør, som du også finner på nett HER. De har også Facebookside som du finner HER.  
LYKKE TIL:) 

552 kommentarer:

1 – 200 av 552   Nyere›   Nyest»
Katrine Nenya sa...

Siden jeg er førskolelærer, så må jeg jo bare else dorullnissen :-)

Hilsen Katrine

Elin | Draumesidene sa...

Som mor må eg velge med hjertet. Sorry Dorullnisse...

E

Oline sa...

Dorullnissen her også! Er også lærer i barnehage!!!

Berit sa...

En nisse bare en mor kan elske, får mi stemme- de elskes nok av andre også; spesielt nå før jul bør man jo være litt ekstra raus mot de som er litt annerledes ;o)

Frk.Virrum sa...

..fordi, som de synger på Nrk-Super; "alle trenger kjææærlighet uansett", gir jeg min (mamma)stemme til nissen bare en mor kan elske..

Siljehhh sa...

Dorullnissen får min stemme, fordi den er blandt de første nissene man lager, alle har et kjenskap til dorullnissen :)

Maia sa...

Nissen som kun en mor kan elske, - et ørlite forsprang hos meg, mest på grunn av blikket! Ellers har nok begge vært heldige med sine respektive hjem der de blir verdsatt for den de er..
Maia

Anonym sa...

En nisse bare en mor kan elske....
Udødelige og veldig elskbare!

krilist sa...

eg stemmer på dorullnissen - han minner meg om ein barndom på 70-talet der gjenbruk og nøysemd var høgt heva ideal

lise sa...

Nissen som kun en mor kan elske er definitivt en runner up her. Fulladet av sjarm, kunne han nok masseproduseres og blitt solgt - for eksempel fra en av norske kvinners mest populære blogg!

Anonym sa...

dorullnissen- fordi den minner meg veldig om mine egne dorullnisser på 70 tallet..sukk det var tider!!
tove.haugenes@gmail.com

Stine bergensjente sa...

Nissen som bare en mor kan elske, er nok vinneren idag, siden jeg mest sannsynlig vil se flere av de i årene fremover ;)

Anonym sa...

En nisse bare en mor kan elske. Den var rett og slett skjønn!! (Og så har jeg nettopp blitt mor til min nummer to) gro.bertelsen@gmail.com

Vinglefrøken sa...

Nissen som kun en mor kan elske sjarmerte meg - regner med at det flytter inn noen i samme sjanger her også etter hvert..! :-)

Inger-Lise sa...

En nisse bare en mor kan elske frår stemmen fra dette mammahjertet også. Ser du lenge nok på han går det stive blikket over til et sjarmerende smil. Sånn er det med noen av hans slektninger som bor her også. ;)

Desirée sa...

Nissen som kun en mor kan elske! Og som mor så elsker jeg deg! :)

JULIEK sa...

En nisse som bare mor kan elske. Den er jo kjempesøt, hjemmelaget og jeg blir varm om hjertet : )

Anonym sa...

En nisse som bare en mor kan elske, får min stemme. Hva varmer vel ett mamma hjerte mer enn når den lille håpefulle kommer hjem med den første egenproduserte nissen. Den er jo rett og slett unik med sine nydelige skavanker! Linn K Iversen.

Astri Elisabeth sa...

En nisse som bare en mor kan elske!! den var herlig:) hihi.

Lisemoren sa...

Nissen bare en mor kan elske får min stemme. Synes de nissene er skikkelig julenostalgi jeg. Dorullnissen takler bare ikke jeg, der går grensen, det er vedlig uheldig, førskolelærer er jeg og...........

Jeg koser meg med sidene dine Emmeline, fortsatt god advent til deg.

Hilsen Lisemoren

Ingrid sa...

Nissen bare en mor kan elske er uovervinnelig, laget av et forventningsfullt barn, med stolthet og ynde, dog ikke så grasiøs som en Maileg-nisse, min stemme går til den:)

deasogmia sa...

DORULLNISSEN er en av de fineste jeg har sett. Gleder meg til mine barn kan lage slike!

Bygdehexa sa...

Nissen som bare en mor kan elske er dagens valg herfra. Ikke lett å velge mellom to så hjertevarmende nisser, men jeg falt for blikket til den enarmede!
Klem fra Bygdehexa

Wenche/chawo sa...

En nisse som bare en mor kan elske.Denne nissen har stor sjarm med sine sorte tusj streker og mangel på arm,,lyser det skaper glede og julehygge av han.

Heidi sa...

Det blir nok NISSEN SOM KUN EN MOR KAN ELSKE som får mi stemme i dag.

Franske drømmer sa...

Dorullnissen!

Klem barnehagetanta!

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske
*LOL*
:D

Mette Berberg sa...

Nissen som bare en mor kan elske!

Var et vanskelig valg i dag men denne nissen var UNIK! Det finnes flust med dorullnisser med bomull og kreppapir som ser ganske så like ut og produsert på SFO.

Den var ikke pen akkurat denne enarmede nissen..den hadde hverken grå hår, skjegg eller røde kinn. MEN til gjengjeld smiler den med alle tennene sine og har plirrende øyne...og DET er så sjarmerende at de pene nissene plutselig ble stygge!

PS: Gøy å se deg i bloggehumør igjen;-)

Cathrine sa...

En nisse bare en mor kan elske er nok favoritten min. For her hos oss har han sin make i en nissemor som "bare en far er veldig glad i"! Laget av en bevisst datter som ikke ville ha BARE nisseMENN fra skolens juleverksted :)

Tove J sa...

Det MÅ bare bli " en nisse som bare en mor kan elske" For et bredt og herlig glis :)

Jeg lo nå så tårene triller og trykker nissen til mitt bryst :)

Pikekyss sa...

nissen som bare en mor kan elske er min favoritt, ennå jeg ikke er mor :)

vholmedal@gmail.com sa...

Lillebror og Storebror har bestem: Dorullnisse er kuleste! ♥

Ann-Mari sa...

Nissen som kun en mor kan elske vinner morshjertet i kveld.
Sorry, donissen. Jeg har allerede en stor samling av dine artsfrender i mine juleesker.

Anonym sa...

Jeg går for dorullnissen fordi jeg synes en nisse skal ha skjegg!!! Ha ei fin desember-tid! Gro.
gro.bo@hotmail.com

Cathrin sa...

En nisse som bare mor kan elske må få min stemme i dag. Dette på bakgrunn av at som mamsn til en aktiv 5-åring (som oftest ikke har tid til å sitte stille så lenge med slike sysler, noe som vises veldig godt på noen av kreasjonene)så begynner eskene med julestæsj her i huset også å fylles opp med mange utgaver av slike nisser som bare en mor kan elske, i godt selskap med påskepynt i samme kategorien. Men sende de avgårde med den store stygge søppelbilen....ALDRI!! Disse nissene har også livets rett, de er jo tross alt laget med masse kjærlighet! :o)

Marija sa...

En nisse bare en mor kan elske. All ære til emmeline mammaen som tar den frem!

Heg-a sa...

Vi har vel alle en dorullnisse i vårt eie, så min stemme må gå til den:)

Blå-hvit samlemani sa...

Her er det ikke tvil " Nissen som bare en mor kan elske".

Kristin

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Tror jeg må velge dorullnissen. :)Og det gjør jeg rett og slett fordi han ser snillere ut, hihi... Men skjønne begge to da ! ♥

Nattaklem fra Anette

Siri Wik sa...

Jeg gir min stemme til "Nissen som kun en mor kan elske" :)
Rett og slett fordi at jeg synes at slike nisser har sin egen sjarm.

Hilsen Siri

Sabrina sa...

NISSEN BARE EN MOR KAN ELSKE får min stemme, i solidariteten og julens navn, fordi den er så stygg, og ganske nifs.

Kardemomme mamma sa...

Nissen som kun en mor kan elske.
Fordi jeg er mor!

Gunn Marie sa...

Dorullnissen:-) Vekker gode barndomsminner:-)

Anonym sa...

Nissen som bare en mor kan elske-
har en del av dem selv og de er alle høyt elsket:)

Vennlig hilsen Merethe
(famledaal@hotmail.com)

Anette2barnsmor sa...

Nissen som kun en mor kan elske, siden jeg er en småbarnsmor, og elsker ting mine små lager. Til tross for at jeg er førskolelærer altså; beklager dorullnissen! Som førskolelærer jeg jeg nemlig litt lei dorullnisser,og synes vi kan være litt mer kreative enn som så. Dorullene kan vi lage andre gjenbruksting av i stedet.

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske, fordi han er ganske lik meg! Ikke at jeg mangler en arm eller gjemmer meg bak (pepperkake) utedoen, men fordi jeg mener at skjønnhet kommer innenfra, og på et tidspunkt hadde også jeg sprit-tusj bart (påført av en "festlig" storebror mens jeg sov!)... Og hvorfar MÅ alle nisser ha skjegg liksom? Hvorfor kan vi ikke være litt individuelle også til jul? You go, nissen som bare en mor kan elske!

SiriH
sirihelenj@hotmail.com

Kari G sa...

En nisse bare mor kan elske selvsagt! Har sjelden sett en nisse som tydeligvis har satt skjegget SKIKKELIG fast i postkassa, for så å glemme å ta d med seg, alikevell være så heidundrende fornøyd! :-) du e dagens høydepunkt Emmeline! Jeg ler høyt! :-) Kari G

Anonym sa...

Som mor er det ingen tvil ;-) noe veldig kjent med denne nissen:-D "Nissen som bare en mor kan elske"
Leikny

Tamsin North sa...

Nissen som kun en mor kan elske er jo veldig sjarmerende da! Men det er nok mammahjertet mitt som sier så :)

fusajenta SI sa...

Dorullnissen! Fremdeles en slager i barnehage og skule ! ;-)

May Solveig sa...

Dorullnissen er en klassiker, så min stemme går til den :)

Anonym sa...

En nisse som bare en mor kan elske-nettopp fordi jeg er en mor i en slik alder at barna ikke lenger kommer hjem med slike vidunderlige vindskjeive nisser. Er det rart man venter på barnebarn? :)

Mvh Aina... aytr@broadpark.no

Mie Mari sa...

Nissen bare en mor kan elske er min favoritt i dag. Han traff meg rett i hjertet! Som soon-to-be- lærer må jeg si at mine elever ALDRI skal få lage dorullnisser! Fysj og fysj :p

Tralle sa...

Helt klart en nisse som bare mor kan elske!! Har flere av dem og digger de. Er den aller fineste julepyntet!!!!

Tralle

Unknown sa...

Dette var ikke så enkelt dorullnissen er jo sjarmerende, men det må bli nissen bare en mor kan elske som stikker av med min stemme.

Lisbeth sa...

Nissen som kun en mor kan elske gik lige til mit hjerte.
Hvor har Emmelines mor ret i at skønhed kommer indefra..

Jeg synes du er smuk...:-)

Hej fra Lisbeth

Sunny44 sa...

Dorullnissen har sjel , og er jo bare så fin , og minner meg om min egen barndom på 70-tallet , da alle måtte ta med tomme doruller til juleverkstedet på skolen , for å kunne lage , nettopp slike dorullnisser . Vi har lidd valgets kvaler, min mann og jeg , fordi begge "nissene" er laget av små barnehender, med gave til mamma i tankene , men MÅ man velge , synes vi " monster-nissen " skal gå.

Gunn Beate sa...

Dette blir som å velge mellom barna sine! Umulig! Men må jeg velge, må det være dorullnissen, jeg har allergi mot det hobbystoffet på nissen bare en mor kan elske. Men vit dette - valget skjærer meg i hjertet.

Beth sa...

Det må jo bare bli "Nissen som bare en mor kan elske"!
Har nok mange sånne gjemt på bunnen av julepyntesken...:-)

Benedicte :) sa...

Dorullnissen...
Ettersom jeg mistenker at den andre nissen egentlig er katten i hatten som har kledd seg ut ;)
Men begge to var full i sjarm :D

Er forresten imponert over fantasien i historiene dine i kalenderen her!! Fantastisk :)

Anonym sa...

Nisen bare en mor kan elske, skjarmerene med barn`s kreativitet.


Ingerisas

MallaKla´ra sa...

Nissen som bare en mor kan elske. Skikkelig hjemmelaget og med sjarm.

ELLEMELL sa...

dorullnissen!

siden han elsker kvinnelige førskolelærere:)
Har ennå ikke fått noen av mine "barn" til og lage noe av en dorull ennå da...:)

klem ellemell

Lottemora sa...

Nissen som kun en mor kan elske, pga sitt vinnende smil.

ANNEPÅLANDET sa...

Nissen som bare en mor kan elske får bli min kandidat i dag. Tipper det blir close race her. Begge appellerte til mitt morsinstinkt, og begge var skjønne, men nissen som bare en mor kan elske vinner på sjarmen. Det er ikke utseendet som teller, har jeg lært av mor...

Takk Emmeline, for at du gir oss en god latter i adventstiden, og at du tar deg tid til dette her! Gøy!

Hauge sa...

Dorullnissen!

Sidan han er å finna i kvar ein heim og er med på å gjera førjulskosen komplett med sin sjam!!

Marthe sa...

Nissen som bare en mor kan elske.
....se all den kjærligheten som er lagt i den da!

Marthe/midtihjertet sa...

Nissen som bare en mor kan elske.
....se all den kjærligheten som er lagt i den da!

Marthe/midtihjertet sa...

Nissen som bare en mor kan elske.
....se all den kjærligheten som er lagt i den da!

Anonym sa...

DORULL NISSEN:)))

Søt og koselig nisse som sjarmerer ett hjem<3
nisseliz

Camilla sa...

Jeg slår et slag for nissen som bare en mor kan elske! :) Den har ihvertfall sjarm nok til mange og bør få komme frem pepperkakehusdoens skygge. Ønsker den lykke til i køen for organdonasjon! :)

Karina sa...

Dorullnissene er jo søte da, og sikkert rimelig å få laget:) Kjempekoselig kalender du har gående her!:)

Juleklem fra Karina

luringen_87@hotmail.com

Anonym sa...

Dorullnissen...er så koselig med skjegg som blir mer og mer sammentovet etterhvert som årene går, og det at pelsen på luen røyter så fælt at den er nesten forsvunnet er så sjarmerende:-) Har laget mange dorullnisser selv, og hjulpet utallige små barnefingre lage sine egne:-) Dorullen lenge leve!
RIgmor

Anonym sa...

Nissen som bare en mor kan elske!Og hvor høyt elsket han er,vet bare en mor det også:)Tipper han fine fyren der har fremkalt diverse følelser i deg,jeg mor <3
Julehilsen Siri Birgitta:)

Kerstin sa...

Nissen som kun en mor kan elske... Fordi noen eksemplarer av sorten finne her hjemme, og de er høyt verdsatt :)
Kerstin

Wenche sa...

Dorullnissen:-))

Annika sa...

Nissen som kun en mor kan elske er min favoritt! :)

Linda sa...

Nissen som kun en mor kan elske - uten tvil!
Hilsen Linda :)

K@ri sa...

OMG!
SÅ herlig å se en ordentlig dorullnisse igjen :-)
Det er nesten så jeg kan kjenne barndommens juledufter når jeg ser den, og jeg kan nesten fornemme nystrøket sengetøy rundt kroppen og problemer med å sovne/holde meg våken mens mamma gjør sine huslig sysler etter at jeg har inntatt senga.
Dorullnisse for meg!
Vakre tanker fra K@ri*

Anonym sa...

Må nok bli den første nissen som bare en mor kan elske:-)

Tyra.25

ninakr sa...

En nisse bare en mor kan elske. En anderledes nisse man må bare må bli glad i.

Bentelen sa...

Nissen som bare en mor kan elske, e min favoritt.
Dorullnisser har vi dessverre utviklet antipati mot gjennom årene...

Bente

Heidi sa...

Nissen bare en mor kan elske

Fordi den er så full av kjærlighet!

I`Døsset sa...

"Nissen bare en mor kan elske"..denne form for nisse har vi som foreldre alle blitt velsignet med i julesamlingen vår :-)

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske, er helt klart en vinner. Vakker, glad og har ALT, som en forbinder med en barndomsjul.Rett og slett, nydelig! !

Ruggugle 40

bentemor sa...

dorullnissen måtte få min stemme i dag, siden alle de som var i mitt hus har fått den evige hvile

Anonym sa...

Her må det blir nissen som bare en mor kan elske...selv om jeg jobber i barnehage, he, he. :-)
Julekveld fra Karin. karinfalao@hotmail.com

Anonym sa...

Dorullnissen - ligger mitt hjerte nærmest siden vi alle har laget en i løpet av vår barnehage eller skoletid!

Hilsen Kari (kabjornstrom@hotmail.no)

Tussi sa...

Nissen som kun en mor kan elske får mi stemme! Eg har mange slike, og dei blir tatt fram år etter år og sett samla på eit lite bord. Eg elskar dei alle som ein, utrulig nok!!

Fjordheim sa...

Har jobbet mange år i barnehage. Og vi laget ofte slike kulenisser. Så Det må bli nissen bare en mor kan elske. :)

tresko sa...

Nissen bare en mor kan elske!
Jeg har lagt min hat på skakke og bulkete dorullnisser, og barna får kun ha de på sitt rum, ingen dorullnisser på stuen her...

gult hus i svingen sa...

DORULLNISSEN, både fordi jeg er førskolelærer, og har dermed vært med i produksjonen av mange av slaget, og fordi mine barn er så store at jeg har måttet kaste ødelagte dorullnisser:) TRENGER en dorullnisse jeg nå;)

Trine:)

Anonym sa...

Nissen bare en mor kan elske!
Rett og slett perfekt!

Hilde.baardsen@ik.no

~Anna~ sa...

Dorullnissen er min favoritt i dag, siden de faktisk kan være fine... :)

Anonym sa...

I dag får dorull nissen min stemme... rett og slett forde den minner meg veldig om min kjære mormor som hver jule hadde sin dorull nisse fremme hvert år når hun levde...

heier på deg Emmeline...


Kerstin

Åse-Lill sa...

Nissen som bare en mor kan elske, velger jeg:-)

Martes atelie` sa...

Nissen som bare en mor kan elske ble jeg nesten litt redd for;) Hadde han kommet på døren julaften var det nok flere enn barna som hadde begynt å gråte. Dorullnisse du får min stemme;)
Marte

Marit sa...

Jeg liker sjarmerende nisser med sjel og personlighet. Derfor får Nissen som bare en mor kan elske min stemme i dag.

May Kristin sa...

Nissen som kun en mor kan elske velges med hjertet :)

Anonym sa...

Dorullnissen. Han ser så snill ut :-)

borgny_bjerke@hotmail.com

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Min sønn på 2 år har valgt nissen som kun en mor kan elske.Det var skjelett sa han hi hi!

Ha en fin kveld!!

Klem Linda:)

ib sa...

En nisse som bare en mor kan elske får min stemme. Glimt i øyet og et lurt smil på lur- hva er bedre?

Anonym sa...

I dag får en nisse som bare en mor kan elske, min stemme.
Den var sjarmerende herlig, og minner meg omen jeg har i min samling av nisser :)

Hilsen Lisbeth
ormshammer@hotmail.no

Annemor sa...

Nissen som kun en mor kan elske får nok min stemme :-)

Anne-Britt

Anonym sa...

Nissen som bare en mor kan elske får min stemme.

Grunnen er vel at jeg selv har et utall av slike selv, og blir like glad for å sette de fram hvert år..

Anonym sa...

<------
/
/
Hilsen Marihøna!

Mona sa...

Nissen som bare en mor kan elske, uten tvil :) Hilsen Mona, mona_c_e@hotmail.com

Anonym sa...

"NISSEN KUN EN MOR KAN ELSKE"
Som Emmeline sier - skjønnhet kommer innenfra, og denne ville føyd seg fint inn i rekken med små nisser som har kommet til hos oss i årenes løp :)

Hilsen Bjørg Mari (bmkvinne@frisurf.no)

Anonym sa...

Nissen bare en mor kan elske får min stemme.


Kathrine fra Bru

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske!
Han trenger omsorg!
Monika fra Hordvik

Ninni sa...

Nissen bare en mor kan elske....
Har flere lignende nisser selv.. :-)

Helene sa...

En nisse bare mor kan elske!! Overlegen beskrivelse... elsker at han frykter limpistolen;-)
Vanskelig å velge mellom to barneproduserte nisser, men sprittusjfjeset var det som trakk det lengste strået;-)

Line sa...

Dorullnissen får min stemme, enkelt og greit fordi jeg har samlet på tomme doruller i hele høst så min 26 (!) år gamle venninne kan få oppfylt drømmen sin om å lage dorullnisser på juleverkstedet :P

Anonym sa...

Jeg synes begge var sjarmerende, men min stemme går til nissen som bare en mor kan elske. Gleder meg til noen av dem flytter inn på min hylle:-)

mvh
Bente
beoedeg@hotmail.com

Anonym sa...

En nisse som bbare en mor kan elsker er favoritten min, slike ein sjarm og så enestående!
Gro på do

Anonym sa...

Dorullnissen. Ingen over, ingen ved siden. Har en hel familie, og den har alltid hedersplassen.
Anneli

Renate Skjetne sa...

"Nissen som bare en mor kan elske" får mi stemme i dag, sjølv om han var veldig søt og elskbar dorullnissen òg! :)

Solveig sa...

Nissen som kun en mor kan elske stemmer eg på. Han står der og smiler, tross alt.

elinrs sa...

Nissen som bare en (nisse)mor kan elske. Ganske utrolig egentlig.
Ønsker alle andre nissemorer en fin dag.

Hobbybruket sa...

Nissen som kun en mor kan elske. Det må jo helt klart bli den, jeg er jo mor til 3. :0)

Linda Birgitte sa...

Dorullnissens sjarme og gode minner, gjør at han får min stemme i dag :)

Hilsen Linda

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske får min stemme. Den minner meg veldig om hans brødre som hver en jul fikk plass i vinduskarmen hos min mor. De har jo sin sjarm også.

Fra May-Rita(mjagt@broadpark.no)

mali-mo sa...

Nissen som bare en mor kan elske!

Min mor har tilfeldigvis resten av slekten hans stående på hylle i stuen hver jul, og her snakker vi ikke om en plass på bakerste rad ;)

Som ansvarlig for alle slektningene hans (ja, jeg var glad i forming som barn), synes jeg rett og slett det er en plikt å stemme på tjukke slekta. God fredag!

Anonym sa...

DORULLNISSEN.
Vi hadde felles av stemming ved frokostbordet nå og Sander 10 år ville kopiere den når han kommer fra skolen.....
Trude,førskolelærer og tre barnsmor

Sommerfjøsen sa...

Nissen som kun en mor kan elske er min favoritt! Den var så fin! Hilen Elisabeth

Anonym sa...

en nisse som bare en mor kan elske....
Hva ville julen vært uten en eller flere slike?Helt perfekte uperfekte:-)
Dorullnissen har gått litt ut på dato syntes nå jeg, jeg er IKKE førskolelærer:-)

Mette

M@rlen sa...

Nissen som kun en mor kan elske:)

fru. Lærum sa...

jeg stemmer for
NISSEN BARE EN MOR KAN ELSKE!
synes den var sjarmerende :-)

klem tone

Marianne sa...

Dorullnissen! Han er så staut!

Janne sa...

Dorullnissen selvfølgelig! En klassisker når det kommer til nisser!

Janne sa...

Dorullnissen selvfølgelig.. En klassiker når der kommer til nisser :)

krinkelkroken sa...

Nissen bare en mor kan elske får min stemme:))) Ler meg ihjel, dagens høydepunkt!

Mira sa...

En nisse bare en mor kan elske får min stemme.

Syns den var søt! Men så er eg vant dill at det dukker opp "sånne;-)

Ha ein fin dag! Klem,

Anonym sa...

dorullnissen=)

jeanette86@halden.net

Karen Marie sa...

En nisse bare mor kan elske, er bare helt skjønn! Sjekk barten! :))

Klem Karen Marie

Miss Hanne sa...

Nissen som bare en mor kan elske.
Hvem kan vel motstå en nisse uten skjegg og med en arm? Fantastisk:)

Kathrine sa...

Nissen bare en mor kan elske får min stemme i dag, jeg har nok en del fettere hjemme hos meg ser det ut som.

Anonym sa...

Det må bli nissen som bare ei mor kan elske!

Mvh Solveig Hus Hansen

solveig.hus@gmail.com

Sølvi Martini sa...

Nissen som kun en mor kan elske må det bli. Ser ut som en fransk sjarmør og jeg lar meg sjarmere.

Hilsen Sølvi

Anonym sa...

Det må bli nissen som bare en mor kan elske *sukk*


Kristina

Heidi sa...

En nisse kun en mor kan elske får min stemme - mest fordi den fantastisk morsomme beskrivelsen du ga fikk meg til å le så hardt at det sprutet morgenkaffe utover hele pulten på kontoret, og mine kolleger lurte på om jeg holdt på å stryke med :) Og det BLIKKET på den stakkars nissen!? Fantastisk.

Anonym sa...

Dorullnissen - selv om begge var sjarmerende er dorullnissen er klassikern som henter min stemme! ;)

Hilsen Agnethe fra Hamar

Jane sa...

Nissen som bare en mor kan elske får min stemme. Ene og alene fordi at man kan være like god nisse selv om man ikke er perfekt. Hva gjør det vel om han har sprittusj bart da? Det er arvtageren til det hvite krøllskjegget det.

Kjersti S-T sa...

Nissen som kun en mor kan elske får min stemme på grunnlag av sin personlighet som skinte som selveste julestjerna gjennom beskrivelsen! Gotta love it <3

Kjersti sa...

Nissen som kun en mor kan elske. Traff meg rett i mammahjertet. Nå må jeg på loftet å hente mine gjemte nisseskatter. Helsing Kjersti

Anonym sa...

Hm, for et valg! Nei, det må bli den første, den er nemlig skremmende lik en nisse som står hjemme hos mine foreldre, og jeg har innmari sans for nisser som skiller seg ut og bruker genser i stedet for den mer tradisjonelle frakken.

Og hvis nissen en så heldig å finne noen å kysse under mistelteinen må da bart være men praktisk enn et stort skjegg?

Hilsen Ida i Kristiansand

Anonym sa...

Her er det dorullnissen som seirer....
Tenk på alle de forskjellige utgavene som finnes av den:)

Hilsen Gunn

gunnkvisvik@gmail.com

Benedicte sa...

Nissen som kun en mor kan elske - rett og slett fordi den er unik!

Lene sa...

Dorullnissen
Rett og slett fordi jeg er førskolelærer, og elsker de som elsker meg ;)

beate sa...

Dorullnissen seff!!!

hilsen førskolelæreren beate

Jacta est alia sa...

Hei!

Rock on Nissen som bare en mor kan elske

Rådyrveien sa...

Nissen som kun en mor kan elske smeltet hjerte mitt fullstendig med sitt litt rampaktige blikk. Det må bare bli han...Sorry, dorullnissen... :)

Hos Farmor sa...

Dorullnissen pga av hans forkjærlighet for førskolelærere - sukk ;)

Elise sa...

Nissen som bare en mor kan elske...Han er et sjarmtroll og varmer et mammahjerte <3

Elise

Bird on a wire sa...

Nissen som kun en mor kan elske får min stemme. Sympatistemme. Jeg heier på "the underdog".

line sa...

Helt klart nissen som bare en mor kan elske. Jeg elsker dem og har selv mange på hylla ;)

Morsom julekalender ;) Jeg gleder meg til fortsettelsen :)

Janne sa...

Ikke er jeg mor, men "nissen kun en mor kan elske" kan også jeg elske... sjarmerende som bare det!

Kjersti S. Lie sa...

En nisse bare en mor kan elske får min stemme. Fordi den trenger det...

~Silje~ sa...

Nissen bare en mor kan elske. Rett og slett fordi alle trenger kjærlighet uansett :) Og for den strikkeonepiecen :)

Hilde sa...

Dorullnissen - som lærer er jeg vel nærmest forpliktet - gratis kropp - gjenbruk og glede :-)
Hilde

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske! Nå fikk jeg dårlig samvittighet for alle nissene som blir "glemt" nederst i kassene hver jul og ikke får være med på julefeiringen. Denne julen skal barnas selvlagede nisser de siste 18 år få komme frem i lyset igjen!

Hilsen Aidaen

Anonym sa...

Gode gamle dorullnisse får min stemme. Det er nok en nisse som er kommet for å bli, og alle barn har vel stolt laget slike vil jeg tro:)

Mvh
Hege, som har mange dorullnisser......

Linda sa...

Nissen som kun en mor kan elske, får min stemme i dag! Han har både sjel og sjarm!

Anonym sa...

Heia Dorullnissen.
Den gode gamle dorullnissen får min stemme i dag.

Hilsen Anonyme-Veronika

Marina sa...

Det var vel ikke tvil i mitt hjerte - Nissen som bare en mor kan elske <3 får min stemme!

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske så klart! Han er jo rett og slett skjønn.

Hanne

hanne.m.h@hotmail.com

Kos og kaos sa...

Nissen som kun en mor kan elske er min soleklare favoritt. Den ville passet perfekt med englen som smleter et mammahjerte som vi pakker frem hvert år til jul. (se innlegg fra i fjor)
Et åpent blikk og et flirtende smil - klart denne nissen er min favoritt!

Monica sa...

Selv om jeg også mener skjønnhet kommer innefra liker å se et positivt blikk. Jeg velger dorullnissen for det snille og gode utrykket

Hilsen Monica

Stine H sa...

Nissen som kun en mor kan elske - Den er jo pen! :)

SOLSAUM sa...

Eg er jo trass alt mor.....

Så det må bli nisssen som kun en mor kan elske;o)

Solklem;o)

Torill sa...

Dorullnissen. For nostalgien si skuld :-)

Laila sa...

Dorullnissen, dette er en nisse vi som mødre har sett mange av,og kanskje savner nå når barna er voksne, Vanskelig valg.
Klem Laila

Camilla sa...

Nissen kun en mor kan elske, er mitt valg. Må slå et slag for de svakere stillt i samfunnet!

Anonym sa...

Hei,

Nissen som kun en mor kan elske. Å velge mellom nisser er vanskelig. Jeg elsker dem alle sammen. Ingenting får meg i bedre humør enn å hente fram nissene hver desember. Da kommer barndomsminner strømmende på og ny minner lagres sammen med mine egne to små. Skulle jeg velge blant disse to sjarmtrollene er det nok morsfølelsen min som får overtaket. En nisse bare en mor kan elske er nok min vinner i dag. Kanskje får jeg min første denne desemberen? Jeg krysser fingrene:o) Fantastisk fin konkurranse dette Emmeline! Perfekt å starte dagen med en nissehistorie i desember. Takk skal du ha!!

Mvh hilde_tal@hotmail.com

the Folding chair sa...

Nissen som kun en mor kan elske! Fantastisk, ønsker meg en sånn fining/m bart - blandings mellom løsgjenger/sirkus direktør/pantomimeartist - utvilsomt unik!

Anonym sa...

En nisse som bare en mor kan elske!
For et herlig ansiktsuttrykk!

AstriF

rule sa...

En nisse som bare en mor kan elske får min stemme!! Med 4 barn så elsker jeg slike flotte nisser:-)

Anonym sa...

Nissen som kun en mor kan elske får mi stemme då dei som regel er laga og gitt med stor kjærlighet - nemlig til ho mor!! Mvh Ingrid ( ingridvarberg@hotmail.com)

No.15 sa...

Close race, men det blir nissen som kun en mor kan elske til tross for at jeg er førskolelærer - jeg er også mamma :-)

Lille Persille sa...

Nissen som bare en mor kan elske:)

Guro Lilly sa...

Dorullnissen får min stemme, fordi det er viktig å tenke på alle, selv de på badet, i julen:)

Tonje sa...

Nissen kun en mor kan elske får min stemme, etter nøye overveielse. En liten kar med særpreg og uendelig kjærlighet bak :-)

Anonym sa...

En nisse som bare mor kan elske:-)får min stemme.hilsen Trine/Tromsø

Herlig blanding sa...

Nissen som bare en mor kan elske! Den hadde virkelig sjarm, og hadde passa perfekt sammen med "resten av slekta" som vi henter fram hver jul hos oss.

Arlens boblebad sa...

Dorullnissen får min stemme!Vekker gode minner.
Linn

Anonym sa...

Nissen som bare en mor kan elske.

Husker når disse kom hjem frå barnehagen som det vakraste skaperverk laget av våre små. Har tenåringer nå, men nissene er fortsatt med hver jul. I tillegg er jeg opptatt av å ta vare på de som har sine skavanker, stor eller små. ( gerd.ynn(@)online.no )

Unknown sa...

Nissen kun en mor kan elske, fordi jeg helt klart hadde elsket den om det hadde vært den jeg er mor til som hadde laget det!

Silje sa...

Som mamma må det jo bli nissen som kun en mor kan elske

gurimalla :-) sa...

ble litt i tvil, siden jeg både er mor og førskolelærer.....og i løpet av et ganske langt yrkesliv har vært med på å gi liv til maaaaaange dorull og andre nisser som kun mødre kan elske. Går for.......dorullnissen

Min Verden sa...

Jeg stemmer definitivt på "Nissen som bare en mor kan elske". Kondolanser går til "Flaskenissen" - håper han allikevel får en verdig jul! Flotte premier da gitt :) - også to om dagen - det er jammen ikke galt. Hanne

Anonym sa...

En nisse bare en mor kan elske får min stemme! D er mamma hjertet som kommer frem, fremfor førskolelæreren i meg, siden den stillingen er lagt på hylla ;)

Hilsen Linn, pettson79@hotmail.com

Anonym sa...

Dorullnisse. Alle har vel et forhold til denne nisseslekten :) Morsom kalender du har! Du er utrolig flink til å skrive!!
IES:O)

Unknown sa...

En nisse som bare en mor kan elske.. Som Mor kan jeg jo ikke la denne forsvinne ut av konkurransen. Tenker at denne nissen nok har blitt mobbet en del gjennom årene, men jeg ser sjarmen og lar den bli med videre.

Silje silje_haaland@hotmail.com sa...

"En nisse som bare mor kan elske" får min stemme i dag!

Anonym sa...

En nisse bare en mor kan elske! Fordi den har sjel og personlighet:-) Fantastisk morsom og flott julekalender dette, med nydelige premier. Hilsen Lena, Skien

Eva HM sa...

Jeg stemmer på en nisse som bare en mor kan elske. Jeg har mange slike jeg også som står på rad og rekke i bokhyllen. En dingler med hodet, en står på snøbrett, men alle har stirrende øyne og noen skumle tusj-glis :)

Eirin H sa...

Dorullnissen! Må innrømme at jeg liker nisser MED skjegg best...!

Anonym sa...

En nisse bare mor kan elske! Sjarmerande vakker og veldig kul!

Helsing Hattifnattmamma

marianne sa...

Nissen bare en mor kan elske får min stemme. Har fått en god samling av slike nisser,og det er alltid hyggelig å finne de frem til jul = ))

Hilsen Marianne

Lene sa...

Dorullnissen! Bringer frem gamle barneminner!:)

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 552   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails