torsdag 31. januar 2008

Sviktet av seg selvDet er flest hverdager i mitt liv. Enkelte av dem er mer travle enn andre, og i dag var det nettopp sånn. Jeg sto litt for seint opp, akkurat i tide til en kattevask, en liten runde med malerpenselen og tannkosten. Så løp jeg inn på bussen, og svitsj der rakk jeg akkurat et møte med viktige menn i dress.


Viktige menn i dress begynner umiddelbart å mase, og langt der i bakgrunnen hører jeg en foruroligende lyd. Det braker og romler i magen min... Heldigvis høres jo bare mageromling av oss selv tenker jeg, og ser opp på viktige menn i dress, som alle titter på meg. Nja--- kanskje ikke? En av dem skyver en kjeksskål bort til meg og spør om jeg vil ha en kjeks??? Selvfølgelig vil jeg ha en kjeks. Romlende mage bør snarest tie stille, derfor spiser jeg en ganske dårlig kjeks og drikker en stor kopp kafffe på under et halvt minutt.


Dressmennene fortsetter maset sitt men magen er IKKE fornøyd. Den mer eller mindre BRØØØØLER der nede. Viktige menn i dress tror sikkert at jeg er på en VANVITTIG slankekur bestående av løvetannblader alene. Jeg kjenner at jeg blir veldig urolig, og forsøker å spise enda en kjeks og drikke enda en kopp kaffe på en sofistikert måte. Det er vanskelig å være sofistikert og samtidig trykke i seg kjeksen for å få magen til å klappe igjen. Ingenting hjelper...Dermed må jeg jo bare beklage, mens jeg smiler og sier på en høflig måte at magen min pleier å leve sitt eget liv om morgenen, at den ikke er noen morgenfugl akkurat. Aaaaahhhh - enda en gang har jeg fortalt en dårlig vits som ikke slår an blant menn som sikkert stemmer FrP og har supertynne koner med mager som aldri har sagt et pip i hele sitt liv! Det mest utrolige er at magen stilner i samme øyeblikk som møtet er over. Er det mulig å bli mer sviktet av sin egen kropp?Bildene er knipset fra sengekanten en deilig lørdagsmorgen! -Uten stress, men med interiørbok og frokost. Sånn skulle livet vært...alltid-og absolutt i dag! PS: Som dere ser er jeg på jakt etter to nye nattbord! English; My daily life is busy! I never get time for breakfast in bed with a nice cup of tea and a book before I go to work. These pictures were taken last Saturday. This is why I vote for longer weekends:)

47 kommentarer:

A Seaside House sa...

Takk for besøk på bloggen min og koselig kommentar:) Så fine bilder du har tatt på sengekanten, likte så godt den blåmønstrede koppen og muggen, lurte litt på hvor du hadde kjøpt de også jeg...Ha en fin dag:)

FO - 2 sa...

Det er flest hverdager i alles liv, så la oss hylle fridagene, slik som du har gjort her!
Nydelige bilder! :)

Anita sa...

Hm! Stakkars deg!! Blir litt nysgjerrig på hva du "egentlig" jobber med jeg da!!
Så nydelige bilder, HAr du virkelig såne frokoster??!!
Det har ikke jeg, og ikke syns jeg mat i senga er så ok heller! Men det hos deg så jo såkoselig ut da!!
Ha en flott dag!
Klem fra Anita

Tiril sa...

Takk for besøk på bloggen min , ligger svar til deg der ang. Riviera Maison.
så fine bilder du legger ut, og som jeg har sagt før, du skriver kjempebra.Var noe kjent med den nattbord lampa de ,tror det er Lene Bjerre,jeg har iallefall solgt den en gang. Herlige kopper,skjønne blåfarger, tok seg godt ut til det rosa teppe

Hilde sa...

Du verden, så flotte "frokostbilder".
Sånn får ikke jeg det til ;-)
Nydelig blogg, forresten!!
Hilsen Hilde

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Fikk meg en gosd altter av det forrige innlegget ditt, men jeg synes virkelig putene dine er ytterst sjarmerende!! Syr så det kviner etter for tiden, stakkar symaskin ber snart om nåde.., men har funnet en lappeløsning som er vanvittig inspirerende for giddalause mennesker som meg som ikke orker alle de sømmene som skal treffe ..., men uten internett(forbaskades,grrr) i heimen får sybildene vente,antar at du vil like ideen ser du! En kopp kaffe foran PC på Galleriet er redningen i dag, fniis, og stemmer for 1 times frokost på sengen hver dag med like nydelig utsikt mot skjønne interiørfarger som du har!
Klem fra Lisbeth

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hmm, så rart , mulig det er meg som må fikse noe på innstillinger eller? Får i allefall ikke gjort noe før nettet er på plass igjen i heimen, fugleburet tok jeg med meg under armen fra Danmark, men er enkelt å kopiere med litt maling og noen kvister ;O)))))
Ha en glitrende dag, nå må jeg ut i stormen , fy flate!
Klem fra Lisbeth

Bestefars Verksted. sa...

Må si at frokostene hos deg,ser utrolig fristende ut.....den idyllen råder ikke her en lørdagsmorgen....! Likte så godt brettet ditt,og det nydelige du hadde oppå,og boken så også veldig fristende ut......jeg ser jo en pelargonium ;) Forøvrig klarer jeg meg godt uten viktige menn i dress,de gir meg bestandig dårlig magefølelse,så jeg skjønner reaksjonen i din....hihiii :) Han sa jo bare ifra....! Forresten så var det noen utrolig fine puter du hadde sydd,hadde nok ikke pakket dem vekk,jeg :) Hadde blitt vår tvert,i stuen ! Kos deg,og ha en fin dag da Emmeline. Du er en stor humørspreder ;)

Metteflette sa...

Ha ha ha er det ikke typisk?? Magen romler alltid når alle hører det! Ihvertfall min :-) Herlige bilder fra soverommet ditt og putene dine ble helt fantastiske syns nå jeg da! Håper resten av dagen blir bedre :-) Klem fra Mette

Anonym sa...

Hallo du ! Jasså Elin klarte ikke dy seg - så snill du er som lar henne få Tilda påskeboken også... All ære til deg. Sender deg mer enn gjerne den andre boken slik at datteren har noe å gjøre herfra til jul....hi, hi. Skal se hun lager ferdig alle julegavene før vi skriver mars på kalenderen ! Si bare i fra om du ikke vil ha den så legger jeg den bare ut på bloggen min igjen. Når det gjelder ditt innslag på bloggen i dag, så småler jeg her jeg sitter. Får en sånn underlig flashback til en Bridget Jones film av en eller annen grunn ! Ser for meg Bridget i møtet med VIKTIGE menn i dress, ivrig opptatt med å trøkke kjeks inn i munnen og slørpre te (for det er vel te de drikker i England...), for å overdøve en høylytt mage som skriker etter mat. Ha, ha, ha .....du er bare så god til å skrive. Tror kanskje jeg heretter bare kommer til å kalle deg Bridget ;o)

Anne Grethe sa...

Vidunderlige frokostbilder og festlig historie!

Randi sa...

Ler så tårene triller jeg..kjenner meg så godt igjen. Hos meg er det litt forbundet med stress og begynner magen først og rumle så er det gjort. Men det blir alltid stille når jeg er ferdig. Da slapper mavemusklene av og vips så er brølet fra maven borte. borte :))
Får lyst til å krype oppi den sengen, så fint og koselig du har det.:))

Anonym sa...

Hihi det der er bare mareritt altså.... jeg kan ikke tenke meg noe verre enn når magen skriker etter mat i all offentlighet.... jeg føler med deg...trøst deg med at de tynne konenes mager nok skriker innimellom de og ;-) Så deilig morgener du har da! Jeg må innrømme at jeg alltid er stuptrøtt om morgenen så jeg fungerer ikke før frokosten er fortært og jeg har vært våken endel timer...så det blir lite billedskjønne morgener på meg ;-)

Merete sa...

he, he...artig historie for oss som les den, men GARANTERT pyton for deg som opplevde det ;o) Vanvittig koslige bilder du viser frå soverommet ditt! nydleg rose m.m..og eg syns du godt kan fortsetje å bruke dei flotte stolane som nattbord... syns det såg så koseleg ut!

elisabeth sa...

Jeg hadde lett tatt hver morgen på sengekanten din...sukk;)

jeg har levd på boller og kjeks siden august, og hører ikke lenger romlingen...

Jeg svarte deg inne hos meg selv jeg, for jeg har jo så sinnsykt dårlig med linker...kremt!
Alt er mulig:)

Huset på toppen sa...

Festlig historie, utrolig hva du opplever på buss.Flotte bilder fra sengekanten. var innom interiør butikken Stasjonen rett ved Korskirken i dag, de har flotte nattbord i Hvitt.:-) www.stasjoneninterior.no

Ha en fin dag:)

Verkstedet sa...

hi, hi, må jo alltid le, men det er ikke vondt ment! du er bare helt herlig! de derre dressmennene høres ikke helt grei ut....det er ikke gøy med slike mager som bråker- altså ikke for den det bråker hos.....liksom litt pinlig uten at det igrunnen er det likevel...;) irriterende når kroppen ikke lyer, vi vil jo ha kontroll!!!!
og over til noe annet- for et herlig soverom!!!! kanskje det er slikt som må til for å inspirerer til fire barn...;) uff, den var jo litt på kanten, men bare gøyalt ment da!!!!! jeg har bamser, leker og masse klær overalt på mitt, må rydde unna for å legge meg...uff!!!! men en vakker dag....kanskje jeg kan ha som mål å ta bilde av mitt en gang på sommeren....det er et stort mål!!! og tvilsomt.....;)
er det en snill mann som disker opp med frokost på sengen??? ser fantastisk ut hos deg!!!!!
ha en fin dag videre:)
klem fra Karoline

Anonym sa...

Så du leser ikke alle innleggene mine?!!! Fyyyyy!! Hihi ;-) Bare tuller altså, jeg syntes det er så super koselig at du er inne å titter på bildene, og leser litt jeg :-)Ha en kjempekoselig kveld vennen! Og husk frokosten i morgen da ;-)

Lena sa...

Føler med deg! Det er så pinlig når det tordner og skramler i magen, det føles som hele verden kan høre det...Ekkelt..
Nydelig frokost på sengen stemning hos deg, sånn skulle man hatt det om morgenen!
Hihi, det er nok mest i drømmene det skjer ja:)
Ha en fin kveld!

Lemi sa...

uff ikke greit å forsove seg nei... enda godt du har nån late daga i senga iallefall..

Lene sa...

Emmeline - så koselig dette var!! Nå snakker jeg altså ikke om viktige menn i dress og den tørre kjeksen de har å tilby ei sulten dame. Men soverommet ditt, og frokoststunden der. Hmmm... Det var kanskje den du glemte å ta deg tid til i dag tidlig...

Ååå, jeg rekker aldri sånn luksus, jeg heller - annet enn i helgene. Eller jo, vet du - her for noen uker siden sto jeg faktisk opp sammen med min kjære, varmet rundstykker fra frysa, kokte kaffe og kakao og tente stearinlys på bordet. Utrolig koselig - men det var altså klokka halv fem om morningen. Og du - enda så glad jeg er i den mannen, så klarer jeg vanligvis ikke å komme meg opp sååå tidlig.

Men når vi en dag blir slike lottomillionærer som ikke er som andre millionærer - ja, da kommer vår elskelige lille hushjelp, Lynett, med frokost på sengekanten hver eneste morning - og viktige menn i dress kan igrunnen spise tørkjeksen sin selv.

Ha en finfin kveld :)

Hilsen fra landet sa...

Herlig, herlig sjarmerende historie! Jeg er sikker på at dressmennene bare syntes at det var sjarmerende.

Men du: Det ER pelliser i vinduskarmen din der ikke sant? Er det Mårbacka? Jeg er jo pelargonfantast og bare MÅ vite!!!

Pulsatilla sa...

Å nå var det så lenge siden jeg hadde vært innom (eller, egentlig ikke, men du er jo så flink til å skrive innlegg for tiden :-)) at jeg vet neimen ikke hva jeg skal kommentere først. Tror jeg holder meg til dette. Hvor spooky tror du jeg syntes det var at jeg mens jeg sitter her helt stille for meg selv og leser om dine viderverdige millionbil-opplevelser brått hører min mann begynne å tralle ved oppvasken der ute på kjøkkenet - intet annet enn "Jag trodde englarna fanns..." Hva gir du meg? Er min mann tankeleser helt plutselig, (i så fall skal jeg prøve å tenke veldig hardt på at jeg ønsker meg noen fine blomster til bursdagen min som kommer snart.) eller har han bare dårlig smak i musikk (det visste jeg jo fra før) og et usedvanlig godt humør?

Hilsen undrende Pulsatilla

Aina sa...

Så nydelige bilder, slike morgener er det aldri her:0)
Jeg våkner liksom ikke helt til før 12, og da hadde vel mann og barn sultet ihjel! altså jeg er oppstått, bare ikke helt med hehe..

Jeg får en og annen dag frokost på sengen av vesla(morsdag...) tykk skive med et lass syltetøy og megasterk kaffe, nesten glad det ikke skjer så ofte hehe..
Er jo tanken som teller;0)

Men slik bråk-mage har jeg selv, og vi som har det vet at den er aldri så ille som når det passer dårligst!

Men det blir jo morsomme historier ut av det da;0))

Klem!

[morgrethe] sa...

Nancy... her kunne du da vist bilde av magen din! Var ikke det en god ide? Når det gjelder søstrene sisters, så stemmer det at jeg er den bleke (noe min frisør minner meg på hver gang jeg er hos henne), mens Åse-søster er den brune (ho svartå). Det er like før det kommer en sheriff-stjerne i posten;o)

Så koselig å være på besøk på soverommet ditt. Å bruke så flott stol til nattbord er da kjempefint... trenger ikke nattbord du.

Nei nå må jeg finne senga...God natt Nancy!

chevostar sa...

koselige bilder du viser fra en rolig lørdag morgen...
jeg kan forestille meg hvordan du hadde det på møte i dag.. stakkar deg...
ha en flott fredag! Og tusen takk for hyggelig kommentar på sy arbeidet mitt! Det ble jeg veldig glad for!

hannemor sa...

Hei,,har vært her før og sett din fine blogg og bilder, og tror og håper jeg har langt igjen en hilsen!,,går litt i surr da vet du,,maler vel mye for tida! (:
For en nydelig soverom reportasje,,,bortsett fra at jeg har likt sengetøy som deg, er et frokostbrettet leeenge siden jeg har sett!! Lurer på om jeg kan ha kastet det?!
Hmm....
Uansett,,, om jeg elsker frokost på sengen med aviser og dagslys/luft inn aldri så mye, så må jeg finne sengen nå. Håper jeg rekker å legge hodet på puten før mr,vaktmestersnekkermann kommer kl, 07 i morgen for å fortsette gulvprosjektet. Og han er PRESIS!! djises..,,kan aldri snekkere forsove seg??!!!

Og ja,,,jeg skulle spørre om noe først..en eller annen må jeg spørre,,hvordan får du tekst og bilde om hverandre i et innlegg? Når jeg skriver kommer alle bildene øverst,,og tekst under,,om jeg trykker linjeskift aldri så mye,,!! Det irriterer meg virkelig, så hvis du svarer på dette får du en bloggklem,,eller hva du enn ønsker deg i butikker rundt om kring....oj...ehh... natta!! (o:

ChatrinesLiving sa...

Gurimalla så flotte bilder du har av ditt soverom! Nydelig rom!
Ja den kroppen...den svikter jo litt av og til...ehh.. Jeg har faktisk et problem med min jeg også. Har desverre arvet far siden, og er altfor tynn alltid.. Å det er ikke like gøy skal jeg si. Med alt det jeg hiver i meg burde jeg veid 200kg minst... Men nei, i alle år har jeg prøvd å legge på meg litt hofter å sånn:).. uten å lykkes, så nå har jeg gitt opp hele greiene. Høres kansje feil ut, men når alt henger å slenger av klær uff. Ikke gøy. Men sprek ja...(yeah right...) er jeg;) Måker snø 3 timer om dagen for tida... For et pes... Nå har vinteren kommet ser du, å det for fullt! Nå som jeg vil ha sommer. Dream on... Får gjøre som deg tenker jeg, ha sommerfest inne;)
Jepp det skal jeg!;)
En riktig go natt til deg Emmeline!
Klem:)

Lovise sa...

Hei. Det var de skjønneste bilder fra en morgenstund. Tenk så deilig å kunne kose seg sånn. Håper du ikke bryr deg om hva menn i dress tenker, og kos deg heller med en god forkost før du skal treffe dem neste gang....

Dans på roser... sa...

Morsom story =) Joda, de supertynne konene deres har helt sikkert maler som brøler til tider. Det morsomste er å tenke på at disse viktige mennene faktisk sitter når de ...., -de også!!!! Og bare tenk på at de av og til slipper en.... ja, de også!
Men huff, ikke morsomt når fasaden rakner en liten smule...
Og du; jeg synes de nattbordene deres var skjønne! =) God helg! =)

Jennifer P. sa...

Breakfast in bed would be so nice! I am always woken up by my children demanding I make THEM breakfast! :) I vote for longer weekends as well!

organic-lizzi sa...

For noen deilige bilder!!Var sikker på at de var sakset fra et interiørblad jeg..WoW!!
Når du ikke kan si hva du mener kommer magen å snakker for deg vet du.Den hadde sikkert sine meninger om dette møtet/mennene:-)
Nydelig dag & stor klem fra Randi

Marte sa...

Det er litt typisk da Emmeline;) Lurer sånn på hva du jobber med... Mener at jeg har lest før at du har vært litt i media.. hm... *nysgjerrig*

Såå koselig soverom du har! Jeg hadde elsket å våkne opp der!
Jeg synes det er fint å ha en stol som nattbord jeg:) Litt annerledes liksom..
Sengeteppet ditt er bare nydelig, og de hvite putene!! Så romantisk!! ;)

Ha en deilig fredag!
Klem fra meg

Nette sa...

Kjenner meg igjen med det mageproblemet ja...ikke lett å overdøve romlingen som alltid kommer på de mest upassende steder:)
Bruker bare å flire jeg, hva ellers kan man egentlig gjøre?
Fine stemningsbilder fra deg.
God helg!

Grip dagen sa...

Stemningfulle bilder fra en lat morgen. Ser deilig ut!
-Men hva er den lyden...? Hva er det som rumler?
...bare tuller...

Aller kjenner vel til det problemet. Men du verden så plagsomt det kan være noen ganger! Det setter inn akkurat når det ikke passer!

Da vil jeg bare få ønske deg ei fin-fin helg. Og håper du får frokost på senga i morra også og kan kose deg med flere fine blad!

Mange hilsner Marit

Shabby-Roses-Cottage sa...

I can really understand you...In the past I really have drink my coffe in my bed each day and on the weekend we relished our breakfast in bed...But now we have to kids and ever,ever to little time for this...But I think we need to take this time for us...
Many love greetings,Patricia
P.S.your pictures are soooo wonderful how ever!!!

liven sa...

Hei:) Tidig historie. De fleste kjenner seg vel igjen her om en mage som romler når den absolutt ikke skal det!!!
Så nydelige bilder du viser!!! Og et dette ditt soverom kan jeg godt forstå at du ligger frempå!! Ha en fin fredagskveld:) Den beste dagen i uken spør du meg:o)

Tove sa...

Kjære vene, så flott soverom du har da! Og nye nattbord? syntes det var kjempefint med stolen som nattbord jeg da! iallefall en veldig god midlertidig løsning:)
God helg, får håpe du får frokost på sengen denne helgen også:D

Miss.T sa...

Uff... måtte le litt av den glimrende presentasjonen av magen og møtet ditt..typisk det ja.. sånn er nå livet av og til.. superfint soverom du har.. yndig og søtt : )
God helg.

elin1976 sa...

Halloen (eg prøve mæg på bærgensk)
Godt at du er så observant for jeg har nemlig nesten ikke tatt i pc en siden onsdag. Det har jeg ikke hatt tid til. Har jobbet på jobben. Har lurt meg innom nabobutikken for å se litt på hva som rører seg i blogglandia for de har internett og ikke vi!
Nå skal jeg ned å jobbe den siste timen på nabobutikken. De har et julebord og ingen til å stenge. Godt at jeg har jobbet noen år i blomsterbutikk slik at ikke jeg er helt grønn i faget. he he
Kommer innom i helgen. 4 timer i morgen så er det faktisk helg for denne dama også. YESSSSS!!!!
Så da snakkes vi. Masse klemmer fra Elin:O)

Olstad sa...

Det er mest hverdager desverre. Hos meg er det veldig hverdag om dagen... Mye alene og mye å gjøre.

Men så utrolig hyggelig bilder fra Lørdagsfrokosten. I morgen er 3 åringen og jeg alene og da tror jeg jammen vi skal spise på sengen det så koselig ut.

Jeg driver i innspurt på ett soverom og håper indelig jeg klarer å bli ferdig i løpet av kommende uke.

Ha en superfin helg.

Gry sa...

Ha, ha... du skriver så bra, det blir bare så morsomt...unnskyld at jeg ler :-) Men du, jeg har hört at magen romler mer når man slapper av...egentlig stemmer ikke det så bra, syns jeg- for hva er vel mere stressende enn en romlende mage når du har et viktig möte?? Har selv en mage som ikke er nådig når jeg er sulten, så jeg föler med deg :-) Typisk også at det er helt stille når det begynner, hi,hi..

Ha en fin helg!

Klem Gry

Trines Hus og Hage sa...

Hallo! Ah, nydelige bilder fra ei som ligger og ser på bloggen din fra sengekanten. Ja, stress og mas blir det lett om morgenen, dessverre! Artig historie fra deg igjen, Emmeline. Vel, her er mitt enkle råd: Blås i de fine dresskledde herrene med koner som aldri har romlende mager (jo det har de sikkert). Sikker på at de fleste ikke er så sjarmerende som du, jeg da! God helg!

elin1976 sa...

Jg overlevde....Synes det er kjekt å binne blomster igjen. 10 år siden sist og da var jeg butikksjefen:O)
Håper du får en fin lørdag emmy(kult navn ...høres litt sånn new england ut ha ha ha) Å at ikke du blåser bort. Hvis du ikke hører noe fra Molly så ligger hun på Hardangervidda, hvis du savnet henne mener jeg;O)
Nå er det innspurten på butikken. Så er det helg:O) OH.....ME LOVE.
Blogges :O)

Karna sa...

Huffa meg, men alle har det jo slik så jeg tror ikke de tenkte så mye over det.....Vil tro at hvis det hadde vært en av mennene som hadde en mage som brølte, ville du bare tenkt, "...stakkar, han var skikkelig sulten..."

Utrolig koselige bilder fra soverommet, og veldig fint med stoler til nattbord.
Ha en fin helg, du får prøve å nyte snøen, er vel ikke lenge til den er omgjort til slaps og klink is vil jeg tro..

Tonje sa...

Det er alltid så koselig å lese dine betraktninger og samtidig nyte de lekre bildene! Du har virkelig god smak når det gjelder interiør! Jeg har ikke skrevet noe her før, men du er hjertelig velkommen til å kikke innom meg en tur også. Jeg er veldig fersk i bloggverden så det er ikke så proft som hos deg - men jeg jobber med saken!
Klemmer fra Tonje

Line sa...

He he helt herlig!! i beste Bridget Jones stil ;)
og superkoselige bilder!

Related Posts with Thumbnails