fredag 28. mars 2008

Speil, award og litt av hvert....;)Først må jeg bare få takke for alle de koselige kommentarene dere legger igjen til meg her på bloggen:) Dere er ganske så utrolige, trofast blir det lagt igjen hilsener tiltross for at jeg slett ikke er like flink å komme på besøk tilbake. Det skorter IKKE på viljen, men tiden derimot. I dag har jeg hentet hjem min bærbare PC, og håpet er at det skal gjøre det lettere å gå på bloggbesøk. Vi får se hva det ender med!!
På bildene i dag har jeg altså et SPEIL...Det er et KJEMPESTORT speil med dører. Min svigerinne hadde bestemt seg for å kaste dette, og lurte derfor på om jeg ville ha det? Hun var spent på om jeg kom til å male det hvitt...
MEN...Emmeline skal IKKE male dette speilet hvitt. Jeg syns det er supert og spesielt sånn som det er; så det skal forbli brunt!!Foreløpig har jeg ikke funnet noe sted som det skal få henge; så nå står det her i stuen mens jeg funderer på hvor det ville passe best:) Hvis du leser dette BL: Tusen takk for en kjempegave!Så over til Award. Det er nemlig duket for award igjen! "Blogging with a Purpose" betyr vel noe sånt som at man blogger med et formål. Hmmm---jeg kan ikke akkurat si at jeg føler at denne bloggen har et spesielt formål, men jeg koser meg iallefall med bloggen. Blogg for kosen sin skyld er kanskje formålet da?? Jeg er iallefall utrolig glad for å ha blitt tildelt denne æren. Både Tante Mimmi, Luftslottet, Elisabeth J, Trine og Catrine har vært supersøte og delt awarden med meg. Denne skal nå sendes videre til fem av mine medbloggesøstre.Dermed har jeg bestemt meg for å sende denne til følgende blogger: Gleder i livet fordi hun mener at Elin har sovet på søndagsskolen. Gunnhild fordi hun støtter mitt inntog i Perleporten. Karoline fordi hun alltid er så sprekkferdig av hjertesmykker og glede. Bodil BO fordi hun er et Grafisk Geni med super (og pittelitt svart) humor, og til sist Åsemor som er på vei til Ullevål; ikke for å spille cupfinale--men for å få sin store lille pike på beina igjen...LYKKE TIL!
Tilslutt: Takk igjen for alle superkoselige kommentarer. I morgen er jeg tilbake med et sprekere innlegg. Jeg har nemlig vært ganske SUR på bussen i dag, og nå må NOE gjøres.
Det skal jeg skrive litt om i morgen tror jeg! God helg...

27 kommentarer:

BO sa...

Eg er først! På kommentarlisto! Tusen takk kjære Emmelinemor! Grafisk geni trur eg at eg tek med meg, og set det så fint på visittkortet mitt!!! Andre kjekke titlar mottas med takk!
Her har alle vore til lege, noko som gjorde at apoteket fekk masse penger i kassen. Veslemor har lungebetennelse, eg har halsbetennelse,og vetlepompen har augekatar, hovne mandlar, feber og utømmelege mengder snott! (Kor i all verda kjem alt det snottet frå? Naso er liten, og håve på den guten er nå ikkje så utrulig stort da heller!). Jaja, pencilin for alle, utanom han far, som lir i stillhet, traskar på jobb og tygg fisher man til tennene dett ut (akkuratt det siste var ein overdrivelse, i tilfelle min kjære som er svært opptatt av å vera heilt nøyaktig les dette).
Ha ei god helg! Kos deg, uten sure bussturar!

elin1976 sa...

Det blir ikke problemer med det speilet....det kan du henge på Ålgård:O) Ha et beklager innlegg til deg på bloggen . Faen emmy du hadde rett. JEG HATER Å TAPE.....NYTT VEDDEMÅL???????

Merete sa...

knallfint speil!! kan ikkje fatta at svigerinna di ville hive det...
ønsker deg god helg!! kos deg masse :o)

Bestefars Verksted. sa...

Skulle bare innom for å ønske deg god helg,men her ble det både Moses og Jesus....og politi som lyver på tv.....makan til mannfolk,sier nå jeg...hadde vært rimelig flau,hadde jeg gått i hans sko !!! Tror ikke det dugg på dette vissvasset om dette super-produktet,og det blir iallefall ikke bedre nå...."eg blir litt oppblåst" både her og der....,og det tror jeg faktisk er ganske naturlig !!! Gleder meg til å høre om bussturen.....hihi...det er vel ikke hu derre JÅLA som har irritert deg,vel...hihi...!!?? Ønsker deg og dine ei super helg,med myyyyye sol og glede !!

Two sa...

He, he, no må eg berre le, for no har du fått deg samme speil som eg har! Har hatt mitt i nokre år no, og har aldri tenkt på å male det. Men har ikkje speil i det, har ein gong tenkt å male eit ikonbilde til å ha der!! Hittil har eg hatt div. quiltar i det. Og det er eit smykke!! Får kanskje ta å legge ut bilde av mitt ein dag også då!! Og gratulerer med awarden, eg fekk den samme frå Luftslottet også!

Randi sa...

Du verden for ett speil du har fått. Enn at hun hadde tenkt å kaste det da...jeg hadde gladelig bet. for det!!

Ja nå venter vi spent på neste innlegg da....hva skjedde på bussen mon tro.

Ha en strålende kveld.

Aninekanine sa...

Litt av en herlig blogg å bli kjent med :) Som ny her fikk jeg en god grunn til å le og humre meg inn i helgen. Torsdagens herlige kokkelering med ord, tanker og diskusjoner blir høytopplesning i kveld til gemalen :)
God helg fra en annen bergenserinne med kun 3 barn ;)
Aninekanine

Aina sa...

Tittet innom for å muligens gi deg en award, men du hadde jo fått den i stor dose, så du får heller neste;0)

Blogging for kosens skyld for din del, og latter til folket for oss andre;-D
Kunne skrevet flere gode grunner du kunne ha brukt, men de to stemmer nok best.

Så heldig, det speilet er jo kjempeflott(jeg og speildilla hehe..) Ikke fatter jeg at hun ville kaste det, men så heldig for deg.

Gleder meg allerede til neste innlegg, hvis du var sur kanskje det er noe lignende agurk historien og den var jo topp;0)

Ønsker deg en fin helg!

Lappesola sa...

http://sewmamasew.com/blog2/?p=441

Har du sett dette?

Anonym sa...

For et vakkert speil! Du er jammen heldig! Og svigerinnen din er uheldig, hehe. Ønsker deg og ALLE dine en riktig god helg!

Anne sa...

Ohoi, nå har denne damen lest en hel halvmeter her inne. Noen dager uten bloggbesøk og abstinensen var i ferd med å ta overtaket.
Usedvanlig uvanlig og morsomt speil da gitt. På en dårlig hår dag kan en bare skalke lukene, og en sletter å se på elendigheten. men du sliter ikke med frissen slik som meg du kanskje ?? Jeg er i alle fall glad for å våkne med samme (gamle9 mann hver morgen, hvis ikke hadde det blitt et mareritt i et nytt forhold. Vel..., nok om det.

gin helg til deg i alle fall,
Og masse klemmer kommer herfra.

Anita sa...

Så flott speil!! Sur på bussen, du?? Har jeg vanskelig for å forestille meg! Fortell, fortell! Ha en strålende kveld! KLem!

Tone Yvonne sa...

Så fantastisk det speilet ditt er. Speil er som å ha ett ekstra vindu :o)

Spendt på hva som skjedde på bussen ;-D

ha en fin fredagskveld!!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hahahahaha, når jeg så speilet , så tenkte jeg -NEEEEI, nå skal hun vise bilder av det nymalte speilet ;)Godt å vite at det ikke blir malt , flott som det er !!
Så moro å få noe så nydelig !!

Her er det heller ikke store tiden til kommentering, men slik er det jo noen ganger -man kan ikke rekke alt!!

God helg Emmeline :)

elin1976 sa...

Den ligger uke. Det er lenge siden jeg la den ut på bloggen. :O)

elin1976 sa...

Ja det er da man kan stille seg spørsmålet med hvorfor det heter hemmelig VENN og ikke bare hemmelig???

♥ H@rmoni ♥ sa...

Du finner sikkert en plass til speilet. Har et par venninner som har et sånt, og de er veldig fine. God helg til deg! :O)

elin1976 sa...

Ja innen de først 5 minuttene....jeg testa ut hvor mange egg jeg kunne putte i kjeften på en gang:O) Å siden jeg er så svær i kjefen så fikk jeg selfølgelig plass til alle;O)

MeyBiMe sa...

Enda en Award til deg på siden min!!!
Så ikke at du allerede hadde fått :-)
Ja ja...du fortjener virkelig denne og!!!
Ha en fin kveld :-)

Anonym sa...

Du k-k-k-kaster vel ikke IKEA-stoffer vel? Jeg digger IKEA for stoffene er så tykke og gode. Passer så godt til vesker:-)

Anonym sa...

I see! Jeg er litt sånn jeg også, men etter symaskinen kom i hus, ser jeg stor verdi i alt som kan syes på, hehe. Du får si fra neste gang du skal kaste stoffer, så kan du kaste det til meg!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei igjen! :O)

Klart vi må dele våre hverdagsgleder med andre, og røpe hvor vi har funnet ting og tang! Kan en være litt generøs og gjøre andre happy, så er jo det til å bli glad av selv :O)
Den største glede man kan ha, er å gjøre andre glad, heter det jo! Skjønner ikke helt de som ikke vil røpe oppskrifter til andre, for de skal være hemmelig. Kan det gjøre andre blid og fornøyd, så må vi jo dele! (vel..alle trenger ikke kjøpe de samme varene da..)
Anyway you got the point I guess..

Vel altså, de hjertekoppene du spurte om er kjøpt på en butikk som heter Baronessa og ligger ca 3 timers kjøring fra Bergen. Skal jeg sende et kart?

Neida, thi hi- Du trenger ikke kjøre så langt, for de er nok mulig å få fatt i i Bergen også! Har de det "på landet", så her de det iallefall i byn! De er fra SIA og det får en jo fatt i mange steder!! Løp og kjøp!
:O)
Det er vel på tide å legge seg.
Natti!:O)
Du får ha en fortsatt trivelig helg!

Anonym sa...

Hei, Emmeline! Det ligg ein award hos meg også. Har lagt beskjed på innlegget ditt den 25.3 men ikkje så rart om det druknar i alle kommentarene...Så no har du jo ei heil samling med utmerkelser:0)

Jill sa...

Nå tror du jeg sikker tøyser med deg, men jeg har helt MAKE speil.
Kjøpte det for ca 5 år siden i en butikk i Øvregaten som ikke er der lenger.

Cathrine sa...

Heisann eller go kveld!! Lekkert speil du har fått deg.Syntes jeg hadde sett et slikt før og joda mamma har faktisk ett slikt..Ha en super lørdagskveld. Klem cathrine

Magdalena sa...

Takk for titten hos meg , satte pris på det! :O)
utrolig at noen ville gi fra seg et slikt speil!
allslags...nei, ikke mal det! ha en fin helg...

Lemi sa...

min svigersøster har ett sånt speil, syns d e flott og hadde passa bra inn her hos oss og.. når d gjeld in hemmelige venn trur æ at æ kanskje veit kæm d e... må bare innom en blogg å se først..

klem

Related Posts with Thumbnails