søndag 13. april 2008

Add something more blue...Når man tar en titt hjemme hos meg, er det lett å oppdage at jeg liker blått og hvitt. Min mor mener også at jeg har en unormal sterk interesse for kopper. De fleste koppene går i blått;)


Min favoritt Tilda er denne badetildaen, som Elin har laget. Jeg liker så godt den friske blåfargen på badedrakten, fordi den er kombinert med litt rødt!De nye Tildaboksene er også fin i fargen syns jeg:)Noen spurte hvilket Greengate mønster jeg er på jakt etter. Det kommer vel ikke som noen overraskelse at det er mugger i lyseblått og rødt jeg leter etter. Jeg tenkte at disse blir fine å kombinere med helt lyseblå kopper. Jeg har heldigvis fått tak i noen Greengate kopper også. De blir sendt direkte fra Danmark--med et lite stopp hos min niese i Købehavn.


Jeg ønsker meg også en lyseblå popcorn, eller chips skål med hvit skrift til bursdagen.
De kommer fra svenske BRUKA -- og er knallfine. Selv om fargen på bildet under her ikke er helt meg; ) ( Ungene har begynt å planlegge bursdagsgave--så det er best å gi noen hint i stillhet!)

Hmmm...Det blir litt mye ønskeliste preg over bloggen for tiden, men sånn er det når man driver luftsparing! Håper noen gir meg et tips dersom de vet hvor jeg kan finne disse mønstrene fra Greengate her i Norge:D
As you know I love Greengate. These patterns ( Denise, Kim and Julie) are not easy to find in Bergen. I also wish for a popcorn bowl in light blue with white letters from BRUKA. It is a good idea to wish for something concretely when my birthday is approaching.

48 kommentarer:

Lindas Hus.. sa...

Hei!Nydelige blå kopper hos deg.
Der morro med kopper.Green Gate
har mye flott.Lykke til med ønsker.
God søndag!Hilsen Linda :))

Huset på toppen sa...

Hei Emmeline!
Ser at vi jakter litt på det samme i Greengate. Jeg har kontakt med Cristina (Låvebutikken), får se hva hun får inni butikken sin.
Men så er det en gang sånn,at vi gjerne vi se,ta og kjenne på ting før vi kjøper. Jeg vet at Holmehuset på Frekhaug har Greengate, (jeg var en liten tur innom på fredag) og de venter inn en storbestillig i nærmeste fremtid, vet du hvor holmehuset er? Har du hørt om denne butikken før??

Nå triller jeg ut kanelsnurrer,så vi har noe godt å bite i etter en ettermiddag på sidelinjen i Åsane Cup!!

Ha en fin søndagskveld!!

Synnøve sa...

Så nydelige blå og hvite kopper du har...! Er det arvegods og/eller loppefunn? Den hyllen med godsaker kunne jeg tenkt meg å ha her hjemme hos meg ;) Og er så enig i at Green Gates mønster og farger er så flotte og friske, blir rent glad av dem...! Masse fine bilder du tar og viser oss her på bloggen din... :)Ha en fin søndagskveld! Synnøve

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Det er masse lekkert fra Green gate!
Du hadde forresten veldig mange, fine blå kopper!

En slik skål fra Bruka kjøpte jeg på Ting på bryggen i går. Hvit med Snacks på i sølv. Har sett de i turkis, men ikke i lyseblå.
Du får sikkert noe superfint til bursdagen!
:O)

vivi sa...

Blått og hvitt er bare så lekkert og stemingsfullt! Jeg har en sånn skål med "Oliver" på. Altså svensk for oliven, men den passet så godt til katten vår som heter Oliver:-)

Enig med deg at Greengate er noe helt for seg selv. Sjelden man finner så masse fine farger- og mønsterkombinasjoner fra en og samme produsent:-)

Fortsatt god søndag!

Hilsen vivi som skriver oppgave i markedsføring og sniksurfer litt, hihi.

PS: Jeg har noen interiørbilder i bloggen, hvis du vil ta en titt. (Må markedsføre bloggen vettu)

Gunhild, NO sa...

Hei Emmeline!
Nettbutikken Linneas hage selger Greengate. Men fant ikke akkurat de mønstrene du ønsket der. Men jeg kan handle for deg jeg, om du vil :)
Det er disse fargene jeg også liker. Jeg kjøpte lyseblå stripete og lyseblå prikkete lattekopper. Mulig de hadde i det blomstermønsteret du viser også. Skulle gjerne hatt sånne også. Kjøpte et koppehåndkle i det mønsteret...Veldig gøy å samle på sånne serviser der det er helt ok å kombinere forskjellige mønster. Men jeg har lyst til å holde meg til blått og rødt.

Kristin sa...

Du finn greengate mønstret du er ute etter på butikken Taras i Tromsø, men veien dit blir vel lang :)

åsemor sa...

Spørs om Nancyen i meg må taes frem igjen :) På Sunndalsøra der jeg jobber er det åpnet en koselig småtteributikk, skal kikke innom i morgen jeg, de har GG nemmelig.....

Så artig det må være å være passedame for slik et sjarmtroll, tenker nok hun snurrer hele den Emmelinske familie rundt fingeren jeg. Syns ikke det var så merkelig en leke hun hadde med seg. Den kloke jenta følger jo med på tantes blogg. I julen var jo krybben til jesusbarnet det store mysteriet, og nå nylig var jo tante veldig ivrig i forhold til fakta om bibelkunnskap :)

I morgen blir det GG ekspedisjon på meg :)

BO sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Karoline sa...

hei min venn. jeg er her enda...bare ikke kommet på noe å blogge om, falt helt ut...:(ska se om jeg finner noe i kveld...har tusen andre ting, blir nemlig mange år om to uker....;)
jeg tror de kan ha det du er ute etter på en veldig fin butikk på amfisenteret på os, tar ikke så altfor lang tid dit. ellers kommer det jo green gate på sletten i august vet du:)
jeg skal til københavn om ca to uker, så er det en helt konkret ting du vet om kan jeg nok bære den hjem for selveste emmeline!!!
har vært på plantasjen etter nikolaj blomst...se hos gode feen...snufs, de hadde ikke det i bergen, men i stavanger, hva gjør man da??? kan liksom ikke sende en pelagonia vel??? de hadde kongelige navn og min skjønne lille skatt heter jo nettopp nikolaj.....når jeg vil noe blir jeg så besatt at det ikke var langt ifra en svært lang kjøretur...det morsomme var at når jeg tok ringerunden til de andre butikkene, hadde andre også spurt etter blomstene med de danske kongelige navnene på, tror feen har skapt en greie i bergen gjennon bloggen der.
nå må jeg drikke mere kaffe...sovner nesten, er helt utkjørt, for gutten min er ingen prins i virkeligheten...jeg har to skjønne krapyler, hadde de ikke vært så søte, ja da vet jeg ikke....for de kan ta knekken på de fleste, du hadde ikke drukket opp kaffen din en gang før du hadde vært over fjellet på et øyeblikk trygt hjemme hos deg selv.

morsom jente dere har passet, selv ikke vi visste om den barnehagen, men vi får nok lett to plasser der...og godt du har sympati, for jeg møter snart veggen, jeg er sånn ca to mm fra de nå....og i tillegg har jeg snart alvorlig 30 års krise.
hilsen fra gale såta....

borghild sa...

Det blå Green Gate-mønsteret er kjempefint! Jeg ville også helst hatt det da jeg kjøpte mine første GG-kopper, men det hadde de selvfølgelig ikke, så jeg endte opp med de grønne. Men noe sier meg at det ikke var det siste GG-kjøpet mitt, så kanskje neste gang??
Nydelige de andre blå koppene dine også!!! Og så håper jeg dine håpefulle tar hintet:-) Klem B:-)

Anonym sa...

Hei ..Du får følge med på Linnea`s hage nettbutikk dei skal få inn meir greengate har den eine du liker i grønn ! :-)

husnummer30 sa...

Massor av fina saker du visar! Skulle nog kunna tänka de mesta av de grejerna jag med.

Ha det gott! //Jill.

Min verden sa...

Unormalt? Hva? Synes det er helt passe med kopper over hele huset jeg. Jeg elsker koppestell, men jeg har flere typer som unnskyldning for å skaffe meg fler. Nydelig kopper du har :-)

prinsessa1976 sa...

I dag kunne jeg ikke stakkers Emmeline gå å tenke på disse green gate tingne så jeg fant ut at butikken Landromantikk selger Green gate på nettet! Kjøp hos dem du. Ja jeg vet du liker blått og hvitt, og kopper....du har hatt noen uforglemmelige innlegg med kopper i. Det innlegget blir til og med brukt hvis vorspilet til mannen blir litt kjedelig. Da drar han frem Emmeline blogger......å så ler de så hjertelig. Så hils mora de og si at disse koppene dine gleder mange, også menn. Ha en fin fin kveld:O)

Gunhild, NO sa...

Hei igjen! Du har jo brosjyren du også. Jeg kjøpte nr. 5 (lyseblå) side 5 og nr. 1 (lysblå m/hvite prikker) s. 10. Det var dattera mi som likte den prikkete. Ønsker meg nr. 13 (den m/ blått) side 9.
Kjedelig med fine mønster som går ut. Jeg har stått med noen kopper i handa som var på salg. De var lyseblå med ei stor rød stjerne i en hvit ring, tror jeg. Gjett om jeg angrer at jeg ikke kjøpte.
Jeg har forresten lysblå bolle med GODIS på. Liker også disse. Men synes nesten de hvite er finest her. Dessverre pleier disse å bli knust her i huset, så nå tør jeg ikke kjøpe flere på ei stund.

prinsessa1976 sa...

Men jeg vet ikke om hun lene som skrev ville være med. Hun har aldri vært inne på bloggen så jeg ba henne sende meg en mail. Ellers så er du med.Selv om du er nr. 6 og 7 ha ha ha ha. Du skal bli min 3 pay it forward.

Lynetmor sa...

Hei, ja, de dere skålene fra bruka ønsker jeg meg også, men i rosa he, he, de er så fine.
Ønsker deg en fin uke :-)

Karoline sa...

Hei igjen.
Nå har vi fått plass i svart barnehage. vi var nesten overkvalifisert....;)min toårigeprins- Nikolaj banker alle på førskolegruppen med bare en hånd...så du skjønner- vi kunne komme alt i morgen...;)
butikken heter HJerterom og ligger på søreide ved midt i mellom en kiwi og en hestebutikk som heter Horze. Du kjører mot fana, forbi skjold skole som om du skal pågunen, men i rundkjøringen etter skjoled skole tar du opp mot nordås. videre bare et lite stykke og så til venstre mot steinsviken, kort etter det får du rå ungdomsskole på venstre side, kjør litt videre og vips på venstre side ligger herligheten noe malplasert mellom mat og hester....;)
jeg var der nettopp, og enda hadde de igjen.
nå er innlegget publisert!!!! x i taket. enig at man må føle for det, men jeg falt bare litt ut i tillegg til alt det travle, og så skylder en så fort så utrolig mange kommentarer, du har vel kane så mange at du rett og slett ikke kan skrive tilbake??men jeg er ikke gått lei, har kost meg masse med bloggen denne runden. Snart kan vi ta bilder av blomser og hage ol og da blir jeg nok litt livligere igjen:)
jeg har nytt bilde av det vakre fjellet som skiller oss...;)

Karoline sa...

bare meg igjen....;) min mann er veldig oppgitt over min geografikunnskap....ikke dette fjellet som skiller oss, kremt, men fjelelt til venstre bortenfor...eh, jeg tenkete ikke på at de var adskilt engang...rødme....;)

Tante Mimmi sa...

Hei på deg!
Eg og er veldig blå, nesten litt pinlegt innimellom! Endar liksom alltid opp med den fargen..
Mammaen min var veldig "blå" når eg var lita og mormora mi også! Kanhende det går i arv! Ser den eldste jenta mi tar etter meg, kanskje dåke også lir av ei "blå-sjuke" Fin sjukdom,forresten!

Pene Lene sa...

Her var det mye shopping-snadder. Du får hilse din mor og si at det finnes langt verre ting å være unormalt opptatt av enn kopper.

Miss.T sa...

Flotte kopper du har !! Et snev av koppedillen kanskje : )

[morgrethe] sa...

Jeg har to kopper i det mønsteret, men ikke i blått, det er i rød/rosa og grønn/rødt. Koselige kopper, men jeg mangler noen asjetter. Men det blir vel, bare en er tålmodig nok.

Men jeg liker godt de andre koppene dine også jeg da.

Men du... forlenge siden trodde jeg at jeg sendte en mail til deg, der jeg prøvde ... ja jeg prøvde ...å forklare deg bloglines. Fikk du ikke den? Det er egentlig det samme, for jeg tror ikke jeg har forstått så mye jeg altså. Men er det ei som burde hatt bloglines så er det du.

Nei nå skal jeg strikke litt før jeg skal legge meg. God natt Emmeline, og ha en fin uke!

Maria / Frøken Fryd sa...

Blå er også en af mine absolut favrit farver.

Flotte billeder, og gode hints til familien om ønsker, hi hi.

Klem Maria

vivian sa...

Helt enig lyseblått og rødt er SÅ FINT sammen.

Anonym sa...

Ååå det Spode serviset er bare såå lekkert og en evig klassiker! Kjempe søt bade Tilda! Elin er jo bare så utrolig flink, og hinnsides normalt produktiv ;-) Syntes hennes Tildaer er finere enn de i bøkene jeg!
Ville bare innom å ønske deg en fin uke! Og titte på alle postene dine jeg har gått glipp av... her har det blitt litt mye jobbing så bloggingen har lidd litt under det..

Hjerterommet sa...

Nettbutikken PRINSESSEN PÅ ERTEN selger også GG;))

mali-mo sa...

Lykke til med ønskehintene dine bursdagsjente. Blir det kake på sengen eller?

Her i huset er det ikke så mye av det, vi er ikke akkurat noen morgenpersoner hverken meg eller mali-mo mannen. Hehe, tror jeg hadde svimt av hvis jeg måtte spise kake før øynene var oppe. Er litt mer sånn at jeg tusler rundt i min egen verden uten å si så mye, også kan jeg sånn forsiktig begynne å ta til meg litt næring, helst i form av juice, etter en stund. Ingen opp&hopp her nei.

Lekkert i Green Gate du, skulle jeg komme over noe skal jeg huske deg. Har adoptert den luftsparingen din, og prøver knallhardt å holde meg til den. Men hadde en liten sprekk på lørdag da..en liten bytur og gullungen endte op med nye vårsko, i rosa&gull. Skikkelig BLING men jeg kunne altså ikke la dem være. Happy jente og blakk mor. Nåja...bare en mnd til neste lønn..;) Ha en fin uke!

tinemor sa...

Skjønner godt du ønsker deg dette!
Ha en strålende uke!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
De koppene du viser er jo bare nydelig da...
Ønsker en seg noe - er det jo bare å legge ut hint her, så må da noen "plukke" opp dine ønsker...

Ha en koselig dag og uke...

LISBETH---<-@ sa...

Jakten på GG fortsetter serjeg! Ikke lett å få ting ut av knotten, fått det på hjernen tror jeg vi sa før hihi. Godis skålene fra Bruka eier jeg, men i hvitt, de er superfin!
Ha en flott dag!
klem

christinasinteriør sa...

Nydelig! Elsker blått jeg også. Rent og pent. Prøver å få tak i kopper med toil mønster på til butikken. Men ikke hell enda!
Ønsker deg en nydelig uke! Koselig å se innom deg som vanlig!!

Making it lovely (SP) sa...

Greengate har så mye fint! Tyvärr finns inte de här i Singapor, det är så synd.

Ha de

Hege sa...

Hei :)
Etter å ha ligget våken til kl 2 i natt fordi eg ikkje klarte å slutte å lese gamle innlegg om bussrutetyver, agurker og Jesus, så syns eg nesten eg måtte legge igjen en hilsen. Du skriver utrolig bra!! Lo godt der eg låg :)
Er nettopp blitt bitt av bloggbasillen, så tilbringer kveldene med å saumfare alt eg kommer over av interiørblogger. Må si at tekstene dine er de som har imponert mest til no. Så no blir det nok daglige turer innom :)
Stikk gjerne innom bloggen min, hegesskrimmelskrammel.blogg. Renner ikkje akkurat over av besøkende der endå...
Ha en fortsatt fin dag i solskinnet!!
Mvh Hege :)

åsemor sa...

Raport fra Nancy, kun rosa,rød og grønne mugger på Sunndaln.Men du og du så mye fint det er i GG. Som du vet begrenser jeg kopphandlinga mi, så derfor vandra jeg ut med to puter i stedet. Så trenern hadde fyllt disel på bilen min i går, og de to putene kosta akkurat en full tank;) Viser frem vårservise mitt på bloggen min i dag.

Satser på at det er flere Nancyer der ute som kan hjelpe deg i jakten på den blåe GG mugga.

Living White sa...

Hver gang jeg ser kopper, om det så er i en butikk eller i en blogg som er blå og hvit, tenker jeg på deg! Jeg fikk meg ett sett selv her om dagen og da var det deg jeg tenkte på. Men jeg deler mer enn gjerne "koppelysta" med deg jeg!!!

Den chips krukken har jeg i hvtt med sølvskrift på, å jeg er super fornøyd med den. Den er fin både til pynt og slenge på bordet:)

Gerd, p, sa...

fine kopper,greenGate har mye fint.Ha ein fin kveld

Adelin & Kristine sa...

Hei Emmeline! Falt over den fine bloggen din. Ein liten reklamesnutt fra Holmehuset på Frekhaug...vi har Greengate :-)Er litt tomt hos oss for augneblikket, men vi venter i spenning på nye varer. Vi har asjetten i det mønsteret du er ute etter:)Kan vi linke deg til bloggen vår?

Kristine

Heidi sa...

Hallo igjen.
Jeg kan som du antakelig allerede har gjettet dessverre ikke hjelpe deg med dette lyseblå GG-serviset. Det er bare nydelig og jeg forstår godt at det er dette du vil ha:0)
Med kanskje Prinsessen på erten kan ha det. Mener jeg så noe i den duren da hun hadde butikken sin i bygda vår. Hun flyttet før påske, men har fortsatt nettbutikk. Ville sjekket hos henne var jeg deg. Håper du får tak i det du ønsker deg! De blå koppene dine er bare rålekre. Har koppedilla selv ;o)
Ha en fin kveld!

Living White sa...

Ler:)
Tusen takk, det var en utrolig koselig kommentar! Måtte smile litt da jeg kom til Gjertrud basillen. "ett tygg og du er hekta du er hekta du er hekta" (om du har sett den reklamen)
For å si det sånn, håper jeg at jeg finner flere basselusker i luften nå som det går mot sommer. Ikke "flere" men at jeg opplever litt av det samme som var nå i vinter igjen. Har det koselig alene men savner jo helt klart den rette. Men, har ingen hast, dukker han opp dukker han opp. Kanskje bloggen hadde blitt litt saftigere:) ler.
Tror nok jeg har blitt passe sær med alderen, man vet hva man vil ha og ikke og har lært seg selv å kjenne på hvem man er og hva som passer en best, så det er på en måte som å finne nåla i høystaken.

Møblene passer fint inn her helt klart. Om det er noe jeg ville forandret på er det kanskje panel på veggene og en kjøkkeninnredning som var mer i den romantiske stilen. Vi koser oss i allefall her og jeg skal ikke klage. Tror Caroline forguder dette stedet mer enn der vi var. Jeg ser jo forberingspotensiale i mye her, men får ta ting etterhvert. Jeg har en følelse av aldri bli ferdig, men det er vel slik det er da man er glad i interiør osv.

Det trådløse nettet mitt lever sitt eget liv, akkurat som dukke Amanda. Det virker da det vil, så av og til er det rumpa tilbake på flisgulvet i gangen og av og til kan den sitte i en god sofa! Så jeg har funnet ut at jeg må sette pris på sofaøyeblikkene. Litt mer behaglig.

Til helgen skal jeg ha innvielsesfest av leiligheten kombinert med bursdagen min, som var i går. Flere fra jobb kommer + andre så jeg tror det kan bli en interessant blanding.

Hege sa...

Takk for hyggelig kommentar :)
Ja har skjønt at det skapet koster skjorta. Har bekjente i Nederland, så de skulle sjekke ut priser der nede, men har vel egentlig funnet ut at eg må gjøre som du sa... Må bare se plassen på kjøkkenet litt ann først. Stuebordet ditt ble forresten veldig fint :)

Hege :)

Annettenett sa...

Hmmm...satt og bladde i katalogen hos min søster i går...tror egentlig jeg ønsker meg alt fra Green Gate jeg:) Håper det blir masse fint derifra på deg da! Nusselig tanteunge du har!

prinsessa1976 sa...

Skal jeg bli bekymra for deg nå som du ikke har oppdatert innlegget??? Travelt altså. Skulle bare innom å ønske deg en fin fin morgen (les fredfull morgen men i det emmelinske hjem lar nok ikke det seg gjøre) Kos deg masse på jobben. Klem:O)

Cathrines blogg sa...

Jeg leste på kommentarene hos BO at du skrev om Indiska i Åsane???
Finnes det virkelig????
På senteret der???
Er skjelden eller aldri i Åsane, desverre, men nå MÅ jeg jo, dersom detter er tilfelle.......
"fnis"

Anonym sa...

Hei Jeg lurer på hvor man får kjøpt Bruka sine produkter:)Hilsen Elisabeth som liker bloggen din.

Anonym sa...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk online casinos[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]free casino[/url] free no set aside hand-out at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]www.baywatchcasino.com
[/url].

Anonym sa...

The writе-up provides νerifiеԁ helpful to myself.

It’ѕ reallу informative аnd уou're simply certainly extremely educated in this region. You get opened my own sight for you to varying thoughts about this topic using intriguing, notable and sound articles.
Also visit my web page Buy Valium

Related Posts with Thumbnails