onsdag 2. april 2008

India callingJeg er inne i en bloggtørkeperiode, det er både tomt og knusktørt i mitt hode. Hva skal jeg blogge om? Det er så ille at jeg trolig må dra frem symaskinen i morgen. En kopipute kan man jo alltids lage et innlegg om? For tiden er det sånn at det som skjer i livet mitt, skjer på jobben, og jeg kan faktisk ikke skrive så mye om den. Selv om det var to velutdannede menn som brølte til hverandre på et møte i dag-og tilslutt måtte Emmeline rope HEY HEY no må vi roe oss ned her--Det er egentlig veldig sjelden man trenger rope høyt på møter faktisk, *ler! Men jeg liker litt action spesielt når det er pyntelige og dresskledde menn som står for den. Men dette skriver jeg selvfølgelig ikke om på bloggen, så sånn er det med den saken!!

På vei hjem fra møtet kjørte jeg innom Åsane senter, og hva oppdaget jeg der? Joda- I morgen åpner Bergens første INDISKA butikk:) Jeg ble stående med nesen mot ruten for å se på alle de rare tingene som de hadde der inne. Indiska har mye eksotiske greier, men også mye artig syns jeg. Knotter og hyller og rare små ting med ekstrem perlepynt, kan man få for en billig penge!


Denne elefanten hadde vært perfekt til Den gode feen sin kitch samling, som foreløpig består av en tvilsom porselenshund og to ender. Nå kan du angre på at du flyttet fra denne fine byen:) Her kjøper vi elefanter dagen lang--iallefall fra i morgen av!!

- og endelig er det mulig for Karna å finne en passende puff til New England stuen sin..hehehe! Merk ellers at Indiska bruker ROSA bakgrunn på absolutt alle bildene sine. Tror de hadde løftet den hjemmesiden sin cirka titusen hakk dersom BO hadde hjulpet dem bare i noen minutter!

Mens alle vi andre kan få litt fart på de hvite interiørene våre med fargede bobleglass i plast:) Kopipute innlegg følger forhåpentligvis i morgen kveld:) See U!

26 kommentarer:

lavitadream sa...

they have a beautiful blog.

loves greet from germany
xo andy

Helene S sa...

Kopiputer kan vi aldri få nok av så sy i vei,Emmeline.
Har litt bloggtørke jeg også, så da blir det gjerne litt fjas fra min kant. Uff, tror det kommer av det kjiipe været. Venter så på våren nå, for det føles som om vi bare har en eneste årstid her til lands. Vil ha vår nå!!
Håper du har bedre forhold i Bergen og at sola har funnet frem til dere:=)

Bara Gry sa...

Så fint at dere får Indiska! Det er en fin kontrast till alle interiörbutikker som har likedanne saker;-) Masse kitsch, men også litt ting og tang som lett kan presses inn i det mest minimalistiske hjem, ha,ha... Selv har jeg blant annet et quiltet sengeteppe fra Indiska som jeg er kjempeglad i. Det er i hvitt og blått med blomstrete mönster på ene siden og striper på den andre. Egentlig ikke typisk Indiska...

Knagger, porselen, lykter, puter....ja, det er bare å frosse!

Lykke til med åpningsrushet, for da står vel Emmeline i kö- fniss....

Klem Gry

Anita sa...

Kopi puter vil jeg se!! her ser det ut som et skal bli en nydelig vårdag! Tror kanskje jeg må ut og fotografere litt idag jeg!! Indiska har vi ikke her så vidt jeg vet, men vet ikke helt om jeg savner det heller da;o)! Nå skal jeg til byen og kjøpe stoff! Er leeenge siden jeg har gjort det og abstinenesene er stoooore *ler*! Kuult med litt action på jobb da! Utrolig hvor "barnslig" noen reagerer noen ganger! Ha en strålende dag! Klem!

husnummer30 sa...

YES!!! Har längtat efter att den skulle öppna. Mannen såg tidigare i våras ett de sökte folk till en butik, men vi har inte listat ut vart den skulle ligga. Nu vet vi!

Ha det fint! //Jill.

LISBETH---<-@ sa...

Fader Jakob, sånn går det når ikke jeg får lest aviser, det har ikke jeg fått med meg at Indiska åpner i Bergen, liker den sjappen jeg , er alltid innom i Oslo, som regel noen saker der som kan brukes. Styrer unna elefantene, men en puff kan jo alltids trekkes om hehe.Bloggtørke sier du, har ikke det selv, men tiden derimot strekker ikke til, hagen kommer til å sluke timer og dager, men bloggtørke tips: kjør i gang en serie som på de svenske bloggene, oppfordre til å vise frem 1 yndlingslampe, krukke, blomst,duk,dør, pute whatever... vips så har du et innnlegg , snipp snapp snute og symaskinen var ute, hi hi
Klem

Gunhild, NO sa...

Og du finner liksom ikke på noe å blogge om. Kommentarene dine er herlige. Enig at en halv time med Bo hadde gjort seg der. Ha en god dag!!

LISBETH---<-@ sa...

Yndlingsservietter, lommetørkle,vaskefat, kopp, tallerken...... nå har jeg det morsomt du ;o)))))))))))

Jill sa...

Legg ut en kopipute med tutorial Emmeline :-)
Gleder meg til å ta en tur til Indiska, kan jo putte passet i vesken og ta på solbriller og ståhatt og leke at jeg er på ferie i et eksotisk land...LOL!
Ha en fin dag!

Karna sa...

Du nå måtte jeg inn og sjekke, for jeg tenkte med en gang...."hvilken butikk er det Emmeline mener..." så var det denne utrolig fargeglade dingsen her....nei du kan lure oss du. Jeg ønsker iallefall Indiska velkommen, har mye fint de...gøy!

Du får sy litt du også, var mye rep her hos meg også....

prinsessa1976 sa...

Jeg hadde også det for det er grenser for hvor mange morsomheter man kan komme med. Ha en fin dag. Jeg kommer innom i kveld med den vits......hvis dette her fortsetter;O)

prinsessa1976 sa...

EMMELINE!!! Les innlegget på den gamle bloggen en gang til.
NEI den gamle blir liggende å flyte ute i blogglandia sammen med denne. Men siden jeg ikke har pga. Feil de nye utgavene av blogspot. Så er det så tungvint å lage nye innlegg. Jeg får bare koder. Ikke kan jeg velge skrift type, ikke farger osv. Å ikke minst jeg så jo ikke hvilke bilder la inn, bare koder. Nå er det denne som gjelder....med allslags morsomheter. klem:O)

anneh sa...

Det var da en utrolig kreativ bloggtørke må jeg si! Det har vi ikke merket noe til...Tenk å få så mye ut av Indiska!
; )

BO sa...

Har du sett pesten min, eller er den ikkje god nok for deg!!? :-)

Fru Fjeldhammer sa...

Tror du klarer å få det beste ut av det meste jeg emmeline...

Du får kose deg med grønne elefanter og indiska...(men pssst, de bobleglassene er ikke laget av plast men av glass!)
Hilsen ei som har indiska rett rundt hjørnet ;0)

Magny sa...

Gleeeeder meg til å ta en tur på Indiska, har ikke penger ennå... Lurer på om du har funnet noe der idag??

Randi sa...

Med ett så stort og innholdsrikt hus har du sikkert noen flere lekre detaljer og vise. Jeg kan iallefall ikke se meg mett på alt og så mye inspirasjon du gir!!
Kopiputer er jo kjempegøy og sy.....tenk bare på hvor mye man sparer på det da..:)

Håper du får en bedre dag på jobben idag.

Klem

Huset på toppen sa...

Så annonsen i BT. at Iniska skal åpne i Åsane Storsenter. Kjenner igjen butikken fra våre turer til Sverige for mange år siden:O).Slik jeg husker det er dette en krim/krams butikk!!
Siden jeg er en åsabuar,og senteret ligger 10min unna,blir det nok en tur ditt.

Ha en fin dag!!

prinsessa1976 sa...

Kansje du kunne begynne å selge kopiputene dine til Indiska. En bi jobb liksom. Jeg blir jublende glad når det åpner nye butikker. Se på bloggen til Helenes. Hvor ligger denne butikken.....jo i kommunen som vi skal bygge hytte.....eg e ikkje lei meg for det!

Derrimot så svir det sikkert litt i pengeboka til sigve. he he
Kom nå innom i kveld så slår me av ein prat. Deøse som det hette her me bur. he he he he

vivi sa...

Sy en kopipute du! Puter får man aldri nok av:-) Selv om mannen mener det motsatte selvsagt. Så gøy at Indiska skal komme hit til byen. Moro med nye butikker! Jeg gleder meg såååååå til Stoff & Stil skal komme! Bare så synd at de legger alle butikkene på feil side av byen, hihi.

BO sa...

Hehheeheheheheh...meinte ikkje at du skulle få dårlig samvittighet for at eg ikkje hadde fått kommentar! Syntes berre at denne pesten måtte vera vel verdt å få med seg! Er iallefall betre enn kjære Karna sin pest, som i mine auger kunne vore best! :-)

Gratulera med knallflott munnleg tentamens resultat! Flinke gut!
I mi tid fekk eg også 6 eller S (som det heitte i dei dagar) på munnleg kristendomseksamen. Når eg gledestrålande fortalte det til min far, så var svaret; Eg forventar ikkje anna, ettersom du kjem frå ein kristen heim. Det vart altså ikkje feiring i sofa med tv-spel. Far min har svart humor altså...

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

ÅÅ, enda flere gøye butikker! Skal si det baller på seg med butikker i Åsane! Det er jo en del gøye varer på Indiska. Håper du ikke har shoppingtørke, da!
Nå venter vi spent på puten!!
:O)

åsemor sa...

Indiska skal en ikke kimse av, syns de har litt "småsnackcye" saker dere, både når det gjelder pynteting og klær. Det kan nok komme av at jeg veldig sjelden er innom en Indiska butikk, må helt til Tr.heim for å finne en. Ellers så syns jeg de fleste kjedebutikker er kjedelige, da du helt sikkert kommer til å se det i et hus nær deg.

Her er det guffent, både været og kjærringa er litt overskyet, men det drypper heldigvis ikke av meg :) Gleder meg til å være hjemme i helga, det var slett ikke planen da vi skulle i førtiårs-lag, men noen ganger må en bare velge det som er riktigst for seg selv. Ja sånn kan det gå, her skulle jeg komentere indiska, men skriver meg helt ut på viddene.

Kos deg med putesyinga di, her er det full avslappning med Secret Garden, med høy lyd,det er opplading av batteri det :)

Bo med barn sa...

Hi..hi dresskledde menn som mister besinnelsen kan absloutt være verdt et innlegg og en latter..:)

Mye fint på Indiska..som desverre ikke finnes i vår by. Og ja, BO kunne hevet kvaliteten på den hjemmesiden med flere hakk! Rosa bakgrunn...hva er det...?? Hadde den enda vært lyseblå...Jeg er riktignok hjernevasket på lyseblått, men der går vel grensen..:)

MeyBiMe sa...

ÅÅÅ er det allerede i morgen de åpner???
Jeg har vært å smugkikket litt jeg også..dette må jeg besøke :-)
Kanskje jeg finner deg innimellom alle elefantene der :-)
Ha en spennende dag i morgen da!

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails