tirsdag 29. april 2008

Hjemmedag og Interiørblad analyseI dag er jeg hjemme med sykt barn. Vi har det egentlig greit begge to. Nå har vi oppdatert oss på livet i Mummidalen, og alle blomstene er blitt dusjet ved hjelp av den fine pumpeflasken som jeg fikk av hemmelig venn i fjor.
( Trolig må pumpeflasken gjemmes, ellers vil blomstene på sikt bli dusjet ihjel, i ren dusjeentusiasme)

Jeg sitter på kjøkkenet med et interiørblad og en kopp te, og tenker at jeg har lyst til å lage noen scones som jeg fant i Bolig pluss, men har altså ikke kommet så langt...
Før i tiden leste jeg massevis med interiørblader, men i løpet av det siste året har jeg brukt mer tid på interiørblogger. Derfor kjøper jeg ikke alle disse bladene lenger. Men noen kjøper jeg jo selvfølgelig...
*Interiørmagasinet har på mange måter en spesiell profil. De har eksklusive bildeserier, men noen ganger kan det være veldig mange naturbilder, matbilder og stillbilder. Når du skal se en dråpe falle langsomt på tre fulle sider, kan det bli litt mye syns jeg. Samtidig har de hatt noen KNALLFLOTTE reportasjer fra stilige hjem, så de bladene tar jeg godt vare på!
* Bonytt var det eneste interiørbladet man hadde i gamle dager. Jeg har vokst opp med dette bladet, og abonnerte på det gjennom hele studietiden. Det er mye bra i Bonytt, men bladet favner om ALT; både moderne stil, retro, designere, funkis, romantikk, tømmer og stål... Dermed syns jeg noen ganger at dette har blitt et alt for generelt og litt traust interiørblad.

* Elle Interiør har jeg gitt helt opp. Jeg husker at jeg skrev et innlegg om dette bladet på den gamle bloggen min i fjor;) Dette bladet er rett og slett FOR hipt og trendy for meg. Det retter seg mot unge, men helst skal de ha masse penger og bo urbant i en leilighet fyllt med designmøbler på Grunerløkka...Jeg mener bestemt at den målgruppen er for snever! Jeg har faktisk ikke kjøpt et dette bladet på et år ( -selv om jeg alltid inspiserer det på butikken for sikkerhets skyld)
* Rom 123 er et kjekt nytt tilskudd i Interiørbladenes rekker. Dette bladet retter seg mot en yngre interiørgenerasjon enn Bonytt, men personlig syns jeg at dette bladet også er for springende i innhold. Her finner man litt av ALT, knallfarger, retro, designernytt, drivved og plast i skjønn forening;) Kanskje jeg rett og slett er blitt for gammel....?


*Vakre hjem og interiør er nok et must for mange av de norske interiørbloggerne. Dette er på mange måter et nisjeblad som i aller høyeste grad er inspirert av den franske landstilen. Her er det slitte møbler, lysekroner og fattigmannssølv. De danske guruene Vivian og Lonnie gir veldig smukke og romantiske råd som noen ganger virker ganske urealistiske ( og littegrann latterlige) for meg som er en vanlig husmor med fire barn! Likevel leser jeg dette bladet fast, og syns de viser mye fint!

Når jeg først er inne på det: Jeg husker spesielt godt den historien de trykket sommeren for to år siden. Det var en dame som hadde oppdaget sitt drømmehus, og mannen kjøpte selvfølgelig dette huset til henne. - Damen insisterte videre på at hun måtte få lov til å føde sin førstefødte sønn under et epletre i hagen. Siden hun hadde termin før overtakelsen, måtte de låne hagen til dette formålet før de i det hele tatt hadde flyttet inn. Damen var ikledd sin nydelige hvite blondekjole fra farmors dager -og uansett hvor romantisk det høres ut, så er det en absurd forestilling. -At jeg skulle stått UTE under Herr Emmeline sitt skjeve plommetre i hagen og brølt og bært meg i en blafrende blondekjole under fødselen; NEITAKK! Noen ganger er historiene i dette bladet sånn at man IKKE bør lese, men bare se på bildene!


* Bolig pluss har derfor blitt min absolutte favoritt. Her er det mye hvitt, litt farger, litt roser, litt Greengate, litt nytt og litt loppefunn -og gjør det selv. Det er rett og slett Emmelines blad!
Hvilket blad er DIN favoritt???


Today I am reading my old Interior magazines. In Norway we have a lot of choices:)

61 kommentarer:

Jill sa...

Nå skal jeg komme med en liiiten avsløring...

Eller først burde jeg vel takke for koselige kommentarer på bloggen min, og så for dette informative innlegget om interiørblader.

Avsløring og avsløring..
En syk liten tanke er vel rettere å si.
Da jeg leste om interiørbladene dine fikk jeg ikke lyst til å føde barn i eplehager, men jeg fikk lyst til å bli syk....
Eller kanskje bare litt småpjusk, ihvertfall syk nok til at noen ville stelle litt for meg, kjøpe DEILIGE GLOSSY MAGASINES (interiørblader) og druer til meg, servere meg te eller limonade på sengen i lyst og luftig rom som luktet nyvasket og av grønne epler...

DET hadde vært noe det!

Men her sitter jeg på jobb med lett hodepine og sniker noen deilige friminutter hos deg.

Ha en flott dag!

PS
Inteiørmagasinet hadde oppskrift på noen deilige scones i fjor,
jeg baker dem stadig vekk.
Har du oppskrift eller vil du ha?

Charlotte sa...

Hei Emmeline!

Må si meg helt enig med deg ang interiørbladene. Bolig pluss er også min favoritten blant norske interiørblader. Syns også det skrives mye rart i Vakre hjem & interiør, pluss at det er veldig mye reklame i det bladet.
Ellers så liker jeg veldig godt det svenske bladet Lantliv.
Ha en fortsattt fin tirsdag, og god bedring til barnet ditt.

Hilsen Charlotte

LISBETH---<-@ sa...

Supert Emmeline!,.. hadde selv tenkt å si min mening om mer eller mindre bra interiørblad,de kan jammen servere mye vissvass. Den damen under epletreet husker jeg også, drev de ikke et firma type elsk deg selv på din vei mot stjernene, Iallefall noe høytsvevende,... men igjen smaken er forskjellig! ;o))Sorry, ingen av bladene er mitt yndlingsblad, uff! Det hørtes litt fælt ut, men er sannheten. Norge er for lite for meg , så off we go to Flesland flyplass og hjem kommer de franske, danske og britiske bladene, der finner jeg masse inspirasjon, for mye av det gode! Blir ikke inspirert av norske blader til tross for mange vakre bilder, seen it before, BT -DT..been there done that..skjønner du hva jeg mener? Ha en herlig uke.
Klem

Anitas hus sa...

Dette var som om jeg skulle skrevet det selv.

Mitt favoritt blad er definitivt Bolig Pluss, ett blad jeg abonnerer på. Synes det er så flott med alt gjør det selv stoffet og at de har funnet fram til møbler og stæsj som en vanlig frue kan ha råd til å skaffe seg.

Må le litt av fødselshistorien din, for det er en artikkel jeg husker godt selv også. Jeg kan ikke påstå at noen av mine fødsler har vært av det romantiske sukkersøte slaget. Så selv om det er de vakreste øyeblikkene i mitt liv egner de seg nok best på fødestuen med far sittende skrekkslagen i bakgrunn og tørke svetten av en sliten mor i sykehusskjorte.

Vakre hjem har jeg abbonnert på i flere år, men nå er det slutt. Kommer nok til å kjøpe bladet innimellom fortsatt, men jeg synes det har blitt litt for mye shabby, grått og rustikk for min smak.

Interiørmagasinet pleier jeg også å kjøpe for som regel roper forsiden på meg;)

Blader som Elle, BoNytt og BoBedre styrer jeg som regel unna. Designer stoler som jeg ikke skjønner hvordan jeg skal bruke og som koster flere tusen er ikke noe for meg.

Ha en fin dag, Emmeline!

Karna sa...

HA HA HA nå lo jeg høyt, er det mulig?!?! Hvem i alle dager ønsker å ligge i en FREMMED hage (for slik jeg forstår det var ikke huset eller hagen deres enda) og føde...Hvis du skulle få et slikt anfall Emmeline, og ber på dine knær, så er svaret NEI, du får IKKE føde ditt neste barn i busskuret mitt...beklager! HA HA HA

Mine favoritter:
Interiørmagasinet (så får vanndråpen heller være der...)
Maison
Sköna Hem

JEg er ikke så glad i retro stilen, og heller ikke i fargerike kjempedyre plast møbler, så da passer disse bladene best for meg.

Kos dere med dusjflasken og interiørbladene, og god bedring, det nærmer seg vel komf i huset, håper ALLE blir frisk til det...

Anonym sa...

Hei igjen Emmeline. Har hatt ei ny lita kosestund med bloggen din. Enig med deg, Bolig Pluss er også mer i min smak enn de andre. Kjøper også fast Hus och Hem, kan være en del der som fenger meg, men det er fryktelig mye reklame. Kos deg videre med bladene dine. Hilsen Wenke

fru Pink sa...

Hahaha, ler meg i hjel av fødehistorien! Så deg for meg under pæretreet;)

Jeg elsker interiørmagasiner, og har vel vært innom de fleste de siste årene, selv om bloggverdenen nå faktisk er med å stille den værste trangen; trenger ikke kjøpe ALLE lenger;)

Mine favoritter er nok også Bolig Pluss, Rom 123 og ikke minst danske Boligmagasinet (det er som en god blanding av de to førstnevnte vil jeg si.) Husker jeg tenkte når de kom at de kommer jo aaaldri til å holde koken lenge, i et satt og mettet marked! Trodde jeg..
Liker også Elle Interiør og Bo Bedre i ny og ne, for å få litt arkitektur, design og "fagspråk" å lese også!Også hender det jeg kjøper Living etc. Mye snacks der!

Oj.., nå jeg leser gjennom nå, ser jeg at jeg jo drar i hus i overkant mange allikevel...;)

fru vims sa...

heisann

takk for analysen!

jeg får rom 1 2 3 i posten hver måned, men er ikke helt fornøyd.
trodde egentlig at rom 1 2 3 og bolig pluss var to ganske like blad, men der tok jeg vel feil...

føler igrunnen at jeg får nok interiør gjennom bloggene nå, og jeg har så mange hobbybøker at de tipsene de har i de ulike bladene har jeg sett før.
så neste gang de ber meg om penger, så skal jeg ringe og si opp.

heretter blir det kun impulskjøp av blader, om det er en bloggers hjem som er med eller no ;)

takk for hilsen forresten, jeg tror jeg var nr 107, koselig at du tok deg tid til å skrive litt mer enn bare hei og takk :)

god bedring til veslepjusk!

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg er vel en av dem som bruker mange penger på ukeblader, men av interiørblader så er rom 123 favoritten her, bolig pluss er vel en gooood 2èr.. vakre hjem og interiør kjøper jeg ikke, det er jeg ikke helt fortrolig med!

Jeg er akkurat ferdig med å male et skap hjemme hos meg, er så fornøyd atte... men har en skjenk igjen, må mane meg skikkelig opp nå for å starte på det!!

Ha en god dag, klem!!

Anonym sa...

Enig, Boligpluss er min klare favoritt også! Ellers liker jeg Lev Landlig, og Family Living (Tips: Fant det på Narvesen på Oasen i fyllingsdalen).

God bedring!

Jane :)

silje-sin sa...

Hei Emmeline! Jeg er så enig så enig, synes beskrivelsen din av hvert blad stemmer utmerket! Bolig Pluss er et bra blad, jeg er enig i det, men for meg blir det litt mye "gjør det selv" greier. Mye av det er så surrete synes jeg. Vakre hjem kjøper jeg alltid, og det er så mye fint i det. Har faktisk det bladet med hun som fødte under plommetreet framme nå, jeg pleier å bla gjennom gamle utgaver. Det jeg ikke liker med Vakre hjem er at de trykker så mange gamle reportasjer, som jeg har lest i svenske interiørblader for måneder og år siden. Sendte en mail til de hvor jeg bemerket dette litt humoristisk for et par år siden, men fikk et VELDIG surt svar tilbake.. Så ris og ros var visst ikke velkommen der... Ihvertfall ikke ris:) Mine favorittblader er nok Drömhem&Trädgärd og Lantlif. Jeg heier på svenskene når det kommer til interiørblader:) Ha en flott dag:) Jeg har vært på babybesøk, ei jente på 13 dager. Fikk nesten lyst på en selv:) Men de er fine når de er 5 mnd også:) klem fra silje

Lena sa...

Er så enig med deg:)
Bolig pluss er absolutt favoritten!
Mange gode ideer til ting man kan klare selv!
Det liker vi:)
Ha en super dag...
Klem

Lynetmor sa...

Hei, må si meg enig i at bolig pluss er min favoritt også, med rom 123 på andre plass. Ønsker god bedring til minsten hjemme hos deg :-)

Anita sa...

Så kjekt å få en interiør magasin rangering!! Er enig med deg jeg da, liker boligpluss veldig godt iallafall for øyeblikket! Så han er syk, stakkar!! Håper dere har funnet noe mere ut av det;o) GOdt at dere har det etter forholdene bra! Nå skal jeg på hagesenteret og snoke litt! ha en strålende ettermiddag! Klem!

Anita sa...

Glemte å kommentere den fødsels historien!! Er det mulig!! KOme det noen ettererfaring på denne eller, fra fødselskvinnen? Fødsel er oppskrytt romantisk sett!! Skal lete lenge etter blodigere og mer gørrete senario ja *ler*! Men et mirakel det er det!

liven sa...

Må si jeg er ganske så enig med deg i denne analyseringen!!
Boligpluss er min favoritt og det LESER jeg fra perm til perm. Bonytt har jeg et to års abonnement gående men kommer ikke til å fornye det,det er for moderne.....
Vakre Hjem har flotte bilder!! Men ungene mine føder jeg på Haukeland!! Kanskje jeg ikke er romantisk nok!!
Ha en fin dag og god bedring hos dere!!

Tussaluso sa...

Bolig Pluss er mitt favoritt blad og. Liker veldig godt stilen som går igjen her. Kvitt og romantisk. Kjøper ein del interiør-blad bare pga fristende framsider. Ha ein fin kveld.

Lyst på livet! sa...

Flott innlegg, som vanlig og enig med deg!

BoligPluss er et godt bla, det samme er Drømhem og Tradgård :-).

Det er sikkert greit å planlegge romantiske fødsler i andres hager, kan jeg tenke meg.
Fullt så enkelt er det ikke for dem som må ta hastekeisersnitt 3 mnd før tiden fordi man holder på å stryke med av svangerskapsforgiftning. Blir litg annet å tenke på enn epleblomster og søte dufter da gitt :-).

Ha en fin ettermiddag.

Hilsen ei som også er hjemme med sykt barn.
(mitt barn begynner forøvrig å bli friskt. Det merkes på temperamentet som er tilbake og det er egentlig den værste perioden....før de blir HELT friske ;-))

krinkelkroken sa...

Er helt enig med deg Emmeline!
Nå har dessverre jeg ikke fått med meg fødehistorien til vakre hjem, men d høres sprøtt ut hehe

jeg abbonerer på boligpluss og vakre hjem, og bloigpluss er favoritten.
Kjøper også alltid hem och tradgård , det er jeg veldig begeistret for;)

Magny sa...

åååååhh dette engasjerer.... mine favoritter er Vakre hjem :) :)
og blog pluss! ellers er landstil bra!!
tenker denne dagen er ok for dere begge ! Klem, magny

Camilla at home sa...

Synes dette stemmer helt med mitt syn på bladene også, var så morsomt å lese:O) Du må ha en fin dag videre!

Gerd-Marie sa...

Jeg har også sansen for BOLIG PLUSS, selv om noen av fornyelsesprosjektene ser verre ut "etter" enn "før". Mener jeg husker en helt redselsfull komode og et avlastningsbord som ALDRI burde ha kommet på trykk. Kanskje vi må hjelpe dem litt?!?

Ellers er det mange fine utenlandske blader det går an å hamstre når Narvesen har -25% sånn innimellom.

Magny sa...

mente BLOG PLUSS...
svenske "lantliv" må du prøve:)Narvesen har så mye at det er ikke alltid godt å velge, for jeg MÅ nemlig velge, kan ikke kjøpe alt!

Synnøve sa...

Hihi, du får sagt det :) Er helt enig i at Bolig Pluss var et bra tilskudd som trengtes, det er det norske magasinet som er mest likt svenske Allt i Hemmet, synes jeg, og det kjøper jeg alltid. Liker at det har en litt praktisk vinkling også. (Eneste er at jeg ofte ser reportasjer fra hjem jeg allerede har sett i andre blad for lenge siden...??) Vakre hjem og Interiørmagasinet kjøper jeg bare hvis jeg har spesielt lyst til å se på flotte bilder, men ikke noe mer. Ellers kjøper jeg engelske Country Living også, flotte hjem, og praktiske råd til hage og hus! Men folk liker jo (heldigvis) helt forskjellige ting ;)

Ha en finfin dag Emmeline, god bedring til den lille :) Synnøve

Synnøve sa...

Og Lev Landlig! Det glemte jeg, det abonnerer jeg på :D

sol&bolig sa...

Enig i mange av beskrivelsene dine. Eg liker best "Rom123", "Bolig Pluss" og det svenske bladet "Drømhem og Trædgård". Tror eg må krype ned i godstolen snart med eit blad eller to, for her regner det og alle sommerblomstene står inne !! Græææææ! Ha ein fin kveld!

My little footprints sa...

Jeg må nesten ærlig innrømme at jeg har ikke lest alle disse bladene! Men min favoritt blandt disse er vakre hjem og interiør! Jeg abonnerer på dette bladet, og synes det er fullstappet med masse herlige bilder og inspirasjon! Men jeg skulle kanskje blitt flinkere til å kjøpe andre blader også? ;)Kanskje det blir bolig pluss på butikken etterpå? ;) Klemmer

Huset på toppen sa...

Mine favoritter er nok Bolig Pluss og Vakre hjem,og jeg abonnerer på Rom 123, får se hvor lenge det varer, jeg er litt enig at det er retter seg mot
en yngre interiørgenerasjon!!
Jeg var i Holmehuset på Frekhaug i går ettermiddag,endelig har jeg fått tak i Greengate, uten å måte kjøpe det i Den minste interiørbutikken som har det i Bergen!!!!

God bedring til sykt barn,og

Ha en fin tirsdagskveld med frustrete fruer!!

Rosa sa...

Bolig Pluss er også min absollutte favoritt, og eg har visst begynt å abbonere på det *kremt* Bonytt har eg sagt opp - det blir for mykje dyre designvillaer på Austlandet til at eg finn inspirasjon der...

Vakre hjem blir nok litt FOR fransk for meg, eg er ikke heilt der (ikkje enda, og muligens aldri ;) )

God betring til gutungen!

Tante Mimmi sa...

He, he! Da va jo meg! I den nyydlege kvite kjolen!! Under epletreet! Da va då eg oppdaga tungdekrafta og eg oppdaga kor teit det var å væra i ein eplehage sidan ungen kom med beina først og hadde gløymt å sei i fra til omverda!!
(akk,ja får sei så mor mi plar sei: det er mangt ein skal høyre før øyra dett av!..)
Men du kva skal ein med slike blad når ein har deg????
Eg har visst fått eit i julepresang, men eg trur det er rom 123 (så intrykk gjer det)
Elles så snik eg meg til å kike i blad hos veninner rundt omkring (gift med ein sunnmøring..) og er det noko som eg fell for, så kan det væra at eg invisterar! Men då er det det same om bladet heiter "kåre eller knut"!
God betring til dykk begge- me og har vore heime i dag! Fiint å passe sjuke barn når det er slik innimellom og dei er passeleg sjuke!;) god veke vidare!!!

prinsesselinn sa...

1 boligpluss
2 vakre hjem
3 elle
4 interiør
ellers glad i danske boligmagasinet.

husnummer30 sa...

Jag ska erkänna - har faktiskt inte kommit så långt att jag börjat köpa norksa interiørblader ännu. Alla de svenska som jag alltid läst finns att få tag på här och skulle jag dessutom börja köpa de norska blir det mycket pengar... Det blir några ibland, "Bolig pluss" och "Vakre hjem og interiør" oftast. Av de svenska är det "Hus och Hem", "Sköna Hem" och "Drömhem och trädgård" som alltid köps, och en hel del andra om de ser intressant ut.

Må gott! //Jill.

prinsessa1976 sa...

HA HA HA jeg husker også denne reoptasjen fra vakre hjem...ikke hadde de tv men du verden så mange nettsider de hadde. Kansje poden så på tv på nettet....og så hadde de en sofa som var malt gul og ble skrevet om og et stort bilde....var den kul.....nooop. den var jævla stygg!! (sorry hvis du leser dette men den var bare gruelig fæl) Jeg fikk ovså med meg fødsel under et tre i hagen....stakkars jordmor der hun ligger på alle fire under et epletre....får håpe hun hadde med seg et par av disse fine knebeskyttelsene slikk at man ikke skal få vondt i benda av å ligge på alle fire å titte inn i....( å det rimer på....)

home 4us sa...

Enig med dine analyser av interiørblader. Jeg abonnnerer på rom 123, men har i det siste oppdaget bolig pluss. Det er et blad helt i min gate. SÅ mye lekkert!Og masse inspirasjon til nye prosjekter i heimen og i sommerhuset. Til mannens/snekkerens store fortvilelse...prosjektene tar aldri slutt!haha

Klem:)

:)

Katarina sa...

Hei Emmeline.. Mine favoritter er Boligpluss (men bladene varierer veldig i kvalitet på artiklene),Boligmagasinet,Landtliv og Elle Interiør. Vakre hjem og Interiør har jeg sluttet med å kjøpe da jeg synes det er altfor mye reklame i bladet.

tulipanerogkrystaller sa...

Heisan og takk for kjempekoselig kommentar.
Høres ut som dere har hatt en koselig dag, lell om dere har vært syke. Godt å bare slappe av og bare kose seg. Håper jeg ihvertfall.
Ser du har lagt ut alle favoritt bladene mine. Er blitt helt avhengig:-) Syns Bolig plus, 123 oppussing og Vakre hjem og interiør er best.
Ønsker deg en fortreffelig flott uke, og god bedring. Hilsen Marit.

Ragnhild W sa...

Hei på deg!

Det var en god analyse, akkurat hva jeg trengte! Jeg har ikke kjøpt så mange av hvert blad at jeg har fått et skikkelig innblikk i deres ulike stiler, men uerfaren eller ei, så må jeg si at Bolig Pluss også er min favoritt! ;) Det er alt for mye reklame i Vakre Hjem og Interiør, i tillegg til at det er litt lite tekst.

God bedring til barnet ditt, og ha en god tirsdagskveld!

Heidi sa...

Hei, hei og takk for fornøyelig analyse av interiørbladene. Reportasjen om den fødende damen i eplehagen har jeg ikke lest, - det er nesten for utrolig til å være sant. Er det virkelig mulig??? Hjelpes meg! Må si meg enig med deg og flere andre; favorittbladet er definitivt Bolig Pluss. Vakre Hjem kjøper jeg innimelom, men halve blader er jo bare reklame. Ellers styrer jeg unna bla. Elle og BoNytt.
God bedring til minsten og ha en fortsatt fin kveld :o)

Blått er flott sa...

Hei,

Haha, den artikkelen hadde jeg glemt helt frem til nå.
Lo litt av den, mens svigermor og jeg satt på hytta og bladde i interiørblader.

Du har forresten en helt herlig blogg, du skriver så bra :)

Takk for titten!
linket deg på siden min, håper det er ok?

Mia sa...

Du og du, Emmeline! Først vil jeg bare si hvor imponert (og glad) jeg er over at du besøkte og skrev en hilsen hos alle som hadde kommentert (og det var ikke få...) på jubileumsinnlegget ditt. Kjempekoselig at du tok deg tid (og det kan ikke ha vær fort gjort!) til det.

Så har jeg kost meg med innlegget ditt idag. jeg deler stort sett dine tanker om interiørblader. Vakre Hjem er nok en favoritt, selv om det til tider har vel mye fransk landliv (og så husker jeg godt reportasjen om hun som fødte under epletreet i sitt kommende hus... ) men BoligPluss er et bra blad, som har mange koselige reportasjer uten å være for "sær" den ene eller den andre veien... Interiørmagasinet har også vært en favoritt i en årrekke. Men bladet som inspirer meg aller mest er det engelske "Country Living".

Cathrine sa...

Masse bra bladtips,må si meg enig i meningene dine.. Har selv rom 123,da jeg fikk abonnemang i gave..Men det kan bli litt mye av det gode,så du er ikke gammel på det..Klem cathrine

Amelie78 sa...

Helt rå beskrivelser mht den fødende kvinnen under epletreet ;) Må bare le her jeg sitter!

Mine interiørfavoritter er Bolig Pluss, Elle interiør og Rom 1-2-3. Leser også Interiørmagasinet, Bonytt, Maison og Vakre hus og hjem innimellom.

Liker dessuten interiørsidene i Kamille som Birgitta Roald står bak :)

Ha en finfin kveld! Eller natt, er det kanskje :)

Hilsen Am.

Anonym sa...

Hei. For dem som ikke har fått med seg artikkelen om den fødende så kan dem gå inn på www.tenkslank.no den ligger under bildegalleri. Ps, synes du har en fantastisk bra blogg. Hilsen Monica

Emmeline sa...

Okey jenter;)
Der fikk jeg den reportasjen midt i fleisen...NÅ har jeg sett på den veldig nøye; og barnet ble født under et MORELLTRE!!! FEIL TRE altså.-.

Ironien er at den fødende er en TENK SLANK dame, og jeg er en MUMMIMAMMA...Som tenker så det knaker på slanking mens jeg spiser boller så det tyter ut ørene...

Og Elin; Den gule sofaen var egentlig faktisk litt spenstig.

Jeg må visst ta meg kraftig sammen før jeg blir arrestert av Lonnie og Vivian!

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg syns du hadde en veldig flott oversikt iver de ulike interiørbladene. Jeg deler mange av dine synspunkter når det gjelder bladene. Selv har jeg kjøpt altfor mange blader i åresvis, vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av dem...Klarer ikke kvitte meg med dem..

Mitt favorittblad er for tiden Bolig Pluss, selv om jeg også kjøper Interiørmagasinet, Bonytt og rom 123. Bolig pluss er det eneste jeg abonnerer på, men jeg hadde lenge Bonytt som mitt favorittblad. Syns deres reprotasjer er altfor like. De har omtrent de samme møblene i hver reportasje..

Liker også Country Living

Jeg er ny som blogger, men har lest din blogg en tid. Syns du skriver veldig bra, og har deilige bilder....

HeiGrim-Frupigalopp sa...

Med eller uten interiørblader, har hauger liggende, mens nå er det blogger som gjelder. Ble ganske lei det samme om igjen og om igjen i enkelte blader.......men ett og annet blad dumper inn døra av og til!
Nå nytes våren i fulle drag, SOLA skinner og snøen tiner i rekordfart her nord. Kos deg i 1.maihelga, her er det laaaaaanghelg i vente, ååååå som jeg gleder meg!

Minime sa...

Hei. Sammentreff at vi har sitti å fundert over interiørblader samtidig. Jeg kan ikke være mer enig med deg når det gjelder ELLE Interiør. Jeg liker som sagt Allt i Hemmet og Drömhem & Trädgård best.
Hilsen minime

Maria Louise sa...

Takk for gjennomgang, Emmeline! Det var veldig opplysende for en helt lost sjel foran hyllene...så mange blad! Men nå blir det lettere!

Og jo da - det er litt av hvert man kan ordne på en knøta liten veranda - og det ble svært mye koseligere!! Hurra :)

Ha en fin dag - håper barna er friske igjen og at livet er bra! Vi sees snart, sant! Dagene går bare så fort!!

Therese sa...

Heeei
Syntes innlegget ditt var kjempefint og jeg er enig i mye av det du skriver. Jeg er fast kjøper av Interiørmagasinet, selv om det er mye natur -ha ha- syntes jeg de har mange fine reportasjer (og matoppskrifter!!) Abonnerer også på Bolig Pluss, syntes det er veldig bra, og Vakre Hjem & Interiør - selv om det kan bli litt vel mye avskallet maling der av og til. Er også en fast kjøper av Lantliv - superbra blad !!
Bonytt abonnerte jeg på i ca 15 (og jeg er vokst opp med det :o)), men jeg har gått lei det. Syntes de gjentar seg selv og er for snevre.
Tror det nye Lantliv er i salg her nå, så det skal jeg kjøpe i dag. Håper på bra vær i morgen, så kan jeg sitte ute med en tekopp og kose meg med bladet ;o)
Ha en fin dag og en super duper deilig fridag i morgen !!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Deilig med en god kopp te,pluss intriørblader.
Jeg har også nesten slutta å kjøpe
intriørblader.Er jo på blogg å får masse ideer.MenIntriørmagasinet og
Vakre hjem... er flotte blad.
Ha en fin dag.Hilsen Linda :))

Frk.Badegakk sa...

Bolig pluss og Rom 123 er herlige blad om man har lyst til å ordne saker og ting på egen hånd, (sånn som jeg har en hang til).

Men av en eller annen grunn er jeg veldig glad i Maison, selv om jeg ikke har noen god begrunnelse for det. Herlig blogg du har.
Tror jeg legger den til på bloggrollen min jeg=)

Cruzidull sa...

Hei hei. Jeg koser meg i bloggen din, men juristen i meg klarer ikke å la være å kommentere din analyse av Emmeline-dommen lengre ned i bloggen. HR kommer ikke til at katt og eier må flytte, derimot kommer de til at man KAN ha katt i boliglag, selv om dyrehold er forbudt, om dyret ikke er til sjenanse for naboene. Emmeline er jo en trivelig lysløs liten inneperser som verken bråker eller lager sjenerende lukt, ergo får hun og eier bli til tross for nabos iltre protester. Dommen er følgelig et slag for dyreeiere i boliglag og antas å ha stor prejudikatvirkning i så måte. :D

Forøvrig... når jeg skriver om Emmeline over her så er det katten, ikke bloggforfatterinnen jeg sikter til ; )

Cruzidull sa...

Ps: jeg kan ingen ting om interiørblader, men hadde nok klart å styre unna ferskenfarget baderom med gullprintet tapet like vel... om det ikke var for at det er akkurat det vi har om dagen... Og nei. Selv med en fødsel nært forestående har jeg ikke planer om verken blondekjole eller hagefødsel under svigermors vrihassel i krukke (som er det nærmeste man kan kalle et tre her i området). Godt å bli minnet på det.

Gunhild, NO sa...

Det eneste interiørbladet jeg abonnerer på er Bolig Pluss. Ellers så står jeg foran bladhyllene og blar og blar til jeg finner et blad med noe jeg liker. Så det kan være så mangt jeg kommer hjem med. Tro om det er lov å bla i bladene på butikken. Ingen har sagt noe. Men jeg føler jo at jeg må kjøpe et da. Kjøpte Vakre Hjem og Interiør en periode, men sist fristet ikke det. Maison og Interiørmagasinet er ofte bra, også er det noen svenske...Kjøper til og med hytteblader, selv om jeg ikke har hytte. Egentlig er jo gjestehuset hytte da....
Du har så mange gøye og koselige innlegg. Trives her....

Skrapkaka sa...

Heisann!
Så kjekt å lese en slik analyse da:) Jeg også har BoligPluss som en stor favoritt. Og så liker jeg veldig godt 123 Rom også. Er midt i ett stilbytte tror jeg og har så lyst på masse farver i hjemmet, og da er det masse flott å finne der syns jeg:)
God bedring til den lille, og god helg!
Annicen

Tove sa...

Først..føde i hvit nattkjole under et epletre i hagen..ja det kan tydeligvis være greit å ikke lese alt.

Mitt favoritt blad er danske boligliv, der er det både interiør, mat og hage. Og elsker fargene i det bladet, de viser ofte reporasjer fra flotte fargerike hjem. Men selfølgelig bolig pluss, rom 123, vakre hjem og og..jeg er altfor avhengig av interiørblader..noe lommeboka mi ikke liker så godt igjen, blader i Norge er DYRT!

For et stilig sjokoladeskilt du hadde:)

MeyBiMe sa...

Skal si du har utnyttet dagen godt :-)
Sååå herlig å få sitte seg ned og bare fordype seg i alle disse flotte interiør bladene :-)
Likte godt oversiktene dine :-)
Selv abonnerer jeg på ROM 123.
Kunne også tenke meg Bolig pluss....
Ha en fortryllende fin Langhelg :-)

mali-mo sa...

Hehe. Hadde glemt fødedamen i nattkjolen. Noen ganger så klarer jeg rett og slett ikke å lese ferdig Lonnie og Vivians gode innspill på leserbrevene. Husker du paret som ble bedt om å lage en naturlig helhet (eller noe sånt) av hans røffe unkarsstil og hennes shabby chic hvitt? Men fødedamen tar nok kaken. Begriper ikke at noen kan klare å komme på noe sånt i det hele tatt. Alvorlig talt; hvor romantisk er det å presse en kålrot ut nesen? Og spør du meg så blir det ikke mer moro av at man står og klorer oppetter et tre. Jaja-hver sin smak!

Interiørblader er jeg nesten avvent med, etter at Blogglandia ble oppdaget med så masse vakre bilder, ideer og inspirasjon..men et og annet Vakre Hjem blir det jo fremdeles.. Ellers iblant Country Homes and Interiors og Lantlif blader som iblant tas med hjem fra Narvesen.

Takk for din sporty jubileums kommentar hos meg-og vel blåst! Ha en fin kveld!

Noralill sa...

Hei, må le litt når eg les det du skriv (hihi)...Men kan ikkje unngå å legge merke til at ingen nemner bladet over alle! nemleg BOLIGLIV! Det er eit dansk blad eg berre finn i ein spesiell narvesen...(veit ikkje kvifor??) Men det har iallefall opna nokre auger hjå meg.

Eg likar ikkje alltid å berre finne alt eg har forventa i eit blad, men bli litt overraska og inspirert til nye idear og tankar...då synes eg det bladet er det beste! Blir aldri skuffa...

Synnøve sa...

Åååå jeg døøør... Har akkurat lest artikkelen om Føde under det lånte morelletreet i en hvit nattkjole mens jeg ser engler på himmelen og kaster ut tv'en og baker hjemmebakt brød med den andre hånda-dama...! Fantastisk lesning, takk for at du tipset meg og jeg fikk forlenget livet med en god latter i dag! :D

Anniche ♥ sa...

Hhahahahahahhaha, du er genial!!!
Husker HIMLA godt den føde i nattkjole/blondekjole rep. ...
Jeg hadde nemlig en lang slitsom prsess med dette før min fødsel , hva jeg skulle ha på ! Ikke pokker om jeg skulle ligge der å "skræve" å være kliss-naken ---
Jada , leste også et sted at man ble sinnsykt kald på føttene under fødsel ....
Vel , gikk på HM , fant de mest sexy sokkene EVER , knall rosa med en prinsesse frosk på tuppen (min mann svimer fortsatt av når han ser de ) og tenkte at de kan bli kjekke å ha under fødsel ...
Samtidig var det vel praktisk med en av disse passe lang sjukehusfrakkene ....
- Etter å ha krypt inn på sykehuset , så flerret jeg av meg sjukehuskappa og de psykedelliske varmesokkene ble liggende i baggen (som jeg gav fa....f hvoa var )
Jeg ble den sinnsyke urkvinnen , BRØØØØØØØØØL!!!
Synes jeg ser dette scenariet i en romantisk eplehage!!!

Uansett , boligblader ja( sorry lang bertening som kanskje ikke var nødvendig , men måtte bare....)
Jeg har igrunnen ingen solekalre fav. jeg ....
Av norske kan det ene mnd være Interørmagasinet (det som er ute nå er nyyyyydelig ) neste Bonytt , så Bolig Pluss , så Vakre Hjem , så Rom 123 , Ja jeg kjøper ALT !
Gal som jeg er kjøper jeg til og med Hjemmet av og til for jeg kan la meg friste over interiørstoff , hahaha. Når det er sagt er det et flott bilag i denne mnd Kamille.
Om jeg skulle velge- så tror jeg at min favoritt er Lev Landlig av de norske .

Utenlandske blader Isabella Smith , Lantlif , Country Living , noen frasnke , noen danske også topper vi det med noen engelske og svenske ...litt sånn -HVAAAA KAN JEG FÅ TAK I !!!??

oh my God jeg bruker mye peng på blader! HJELP ...Må jeg søke avenning , tro ?
Takk for at du belyste dette emnet - det fikk meg til å innse at jeg har et bitte lite problem ...bare pitte lite altså!!

Related Posts with Thumbnails