tirsdag 8. april 2008

Konfirmasjon i sikteÅrets konfirmasjon nærmer seg med stormskritt. I fjor var det storebror som hadde konfirmasjon. Far og sønn skulle stå for invitasjonene sammen--og jeg lurer faktisk på om de siste gjestene fikk invitasjonen i hånden, i samme øyeblikk som de ankom konfirmasjonen. Gutta hadde kjøpt invitasjonene i en dagligvarebutikk og i kolonnen "antrekk" hadde konfirmanten skrevet: JA! Han var tydeligvis litt engstelig for at gjestene ville stille naken på fest. Årets konfirmant har laget invitasjonene selv. For å si det sånn; det er forskjell på jenter og gutter !De som har fulgt med på bloggen min vet at konfirmanten skal ha bunad. Nordhordalands bunad i vinterdraktversjon er bestilt (og omtrent ferdig betalt --takk og lov)! Neste gang vi skal kjøpe bunad ( *om fire år) skal jeg ha pengene klar i GOD tid. Det er ikke bare bare å hoste opp 17.000 kroner, kun ved hjelp av luftsparing!Bringeduken har min søster sydd. Det er første gangen hun broderer til bunad, men den ble veldig fin og konfirmanten er storfornøyd. Min stakkars søster broderer fremdeles som en gal på beltet, men heldigvis er hun snart i havn med det også! Neste gang vil hun sikkert satse på å være ferdig med broderingen i GOD tid -men uansett hvor tidlig man starter, så kan det virke som om de aller fleste ender med sprengbrodering på nattestid for å bli ferdige.Søljer må også til! Jeg er bare glad at konfirmanten ikke valgte seg samedrakt ! ( Det hadde jo vært litt spesielt, siden vi ikke kjenner en eneste same engang--) Samene har søljer i hopetall på draktene sine. Det må jo koste en formue, og i sameland er det trolig ikke like lett å drive med luftsparing som i en by!Nå tenker du sikkert at borddekorasjoner og meny er timet og tilrettelagt? Å neida! Far og datter har ansvaret for maten i år, jeg skal kun ta meg av kakene! HERLIG ! Dekorasjonene tenker jeg ut de siste dagene før; noen av oss arbeider tross alt best under press;)My daughter is going to have her confirmation to the Christian church this spring. In our
neighborhood, most of the girls want to have a national costume as a gift for this ceremony. A national costume is an expensive and precious dress to have. As you can see from the pictures my sister has made embroidery for the chestcloth . My daughter has made invitations for her party. She really looks forward to her big day:)

52 kommentarer:

Helene S sa...

Så flink datteren din er som lager invitasjonene selv. Det er uten tvil forskjell på gutt og jente når slike ting skal hales i land. Guttene ofrer det stort sett ikke en tanke, men jentene har som regel et "bilde" i hodet sitt på hvordan de ønsker å ha det. Dette gjelder alt fra invitasjon, klær, bordpynt og ikke minst maten.
Vi jenter må nok legge oss helt flate og innrømme at vi nok er litt mer kompliserte og estetiske.
Vet egentlig ikke helt hva jeg synes er værst. Til tider, når tidspresset er stort, kunne jeg nok ønske meg litt av "gutteversjonen":0)
Husk på at det er lov å be om hjelp.
Et godt tips er å få noen venninner til å bake en kake hver.
Du sparer deg for mye arbeid, og kan heller kose deg med bordpyntingen.
Lykke til med med konfirmasjonen.
Det er en flott konfirmat du
har:=)

Karoline sa...

nydelige invitasjoner, trodde først det var bo som hadde laget med det samme...det må jo være et veldig stort kompliment til din dater, veldig søt jente kan jeg se:)
jeg har lik bunad, selve beltet og brystduken er mønster fra alverstraumen der vi hadde landsted når jeg vokste opp. Min tante også i sin barndom.
men vi solgte den da vi bygget geilo. men altså røtter derfra.
jeg stiller meg litt tvilende til dine menn, og at du stoler på de om de andre fikk invitasjonen idet de ankom kirken.....lag ihvertfall mye kaker, kanskje dere trenger de til mer enn bare noe søtt til kaffen...;)
nyt solen litt til, i morgen har jeg fri og skal til bergensgullsmeden som du kanskej har hørt om ?? per vigeland for å få laget gaven min til mitt runde tall...han er verdt et besøk!
klems

Den gode feen sa...

Kjempefine invitasjonar! Eg er imponert over kor flink jenta du har. He he, morsomt med JA! på antrekk. Og herlig at du overlater ansvar til far og sønn og far og datter. Kjenner eg meg sjølv rett så ville eg nok hatt eit ord med i laget på det mesta :)

Til dåpen hadde ikkje eg heller planlagt dekorasjon. Men eg visste kva farge eg ville pynte i, og eg visste at eg skulle lage muffinsar. Men at dei vart brukt som bordkort vart ei impulshandling kvelden før.

Kjenner at eg gledar meg til konfirmasjonspynting eg. Men takk og lov er det nokre år til. Vil ha denne vesleguten min liten nokre år til.

Lukka til med bilstøvsuging (noko eg forøvrig hatar å gjere!). Klem

Lene sa...

Så fin bunad datteren din skal ha!Blir alltid så rørt under konfirmasjoner. Det er noe spesielt med slike gamle tradisjoner som markerer viktige overganger i livet. Jeg har konfirmant først i 2013, men allerede nå blir jeg rørt ved tanken.Egentlig er det jo altfor tidlig å tenke på det, gudene vet om gutten har tenkt å konfirmere seg...Lykke til med alle forbredelser og jeg er veldig imponert over hvor mye du har luft-spart på så kort tid.... Ha en fin kveld!

vivi sa...

Så flink datter du har! Hun slekter nok på deg:-)
Nydelig bunad! Jeg synes bunader er så vakre, og jeg blir bare mer og mer glad i min ettersom årene går (sett bort fra at den er trang til tider). Jentungen ville også ha bunad, heldigvis. Det er jeg glad for. Og heldigvis igjen - bestefar ville kjøpe den til henne! Vi trengte bare kjøpe bunadsko:-) Du er modig som setter vekk så masse til mann og sønn! Det hadde jeg ikke tort, tror jeg. Men det er vel viktig å slippe de også til:-)
Masse lykke til!

Fru. Fryd sa...

Nydelige invitasjoner konfirmanten din har laget. Jeg også tenkte at det var BO som hadde laget dem, så fortell din datter at jeg er imponert:-)Jeg er også kjempe imponert over at du Emmeline klarer å overlate mat osv. til "gutta". Kontrollfrik som jeg er når det gjelder slike dager, hadde ikke hatt roen til å slappe av og stole på at alt ble kjøpt inn og husket på. Så all ære til deg Emmeline som er flink å delegere:-)Lykke til med den store dagen til dere alle og hils søsteren din å si at bringekluten var nydelig. Ps. Kanskje jeg skal prøve "din modell" neste gang vi har konfirmant i huset. Tji hi, lurer på om hva gubben sier til det;0)

liven sa...

Hei!! Så fine invitasjoner!!
Har min fjerde og siste konfirmasjon til neste år så kjekt å få litt ideer!!
Hadde det sånn som deg med to år på rad.....puh. Det var med de to eldste!
Jeg kjøpte meg ny bunad i fjor:)
Da stod det mellom Nordhordaland og Bergensbunad. Min slekt kommer ifra Nordhordaland.
Det ble Bergensbunad for den er såååå behagelig å ha på:O)
Ha en fin kveld....nå begynner de frustrerte......

BeBe`s blogg sa...

Ser at det er flere som styrer med konfirmasjonsforberedelser! Jenta mi har også laga sine egne innbydelser, ho har sittet pal foran pc`n i flere dager. Vi slipper heldigvis utgiftene til bunad, for hun skal bruke samme bunad som søstrene (og mora som brud) brukte. Har vokst fra den, så da er det jo bra at den kan gå i arv! Nå gleder vi oss til å kjøpe det som trengs til bordpynten, ho har gitt streng beskjed at ingenting skal kjøpes uten at ho er med. Og da blir det sånn. Lykke til med konfirmasjonsforberedelser - og den store dagen!:)

chatrine sa...

Heihei Emmeline!
Grattis med konfirmant! (i år også;) hehe:)
Min "lille jente" er konfirmert for et par år siden, og min "babygutt" er bare 10 år, så det er en stund til neste gang for oss her i huset:)
Tenker snuppa gleder seg:) Å nydelig bunad får hun også!
Lykke til med forberedelsene, og talen, ikke minst. Men den tar du på strak arm, Emmeline!!!
Nattaklem fra meg:)

Lene sa...

Nydelige invittasjoner konfirmanten har laget. Og ei herlig jente!! Apropos "alt kler den smukke", så må jeg si jeg tror hun hadde vært et syn, også i samedrakt. Men ser at din søster kans sine saker - og datteren blir nok bedårende også i denne bunaden!

Forresten misunnelig, for bunad er noe jeg alltid har ønsket meg, men en drøm som aldri ble noe av. bortsett fra disse lekre, som man også får kjøpt på Obs og Rimi i disse dager...

Masse lykke til med forberedelsene. Skjønner at mor slapper av, enn så lenge - og kjenner meg igjen i skippertakene like før kirkeklokkene ringer ;)

Ha ei god natt, Emmeline - og så skal du ikke se bort i fra at vi sees på bussen en dag. Ikke lenge før en busstur i Bergen blir like attraktivt som en tur med Fløybanen ;)

Klem fra meg :)

borghild sa...

Skal si konfirmanten er flink!! Og søt!! Er også imponert over din kjære som involverer seg og tar ansvar for mat! (Ikke fullt så imponert over innkjøp av invitasjoner på matbutikken;-) Godt med god hjelp til brodering også, og hun blir nok så fin atte...
Men jeg er faktisk litt sjokkert (men ikke bekymret) over at dekoreringen ikke er i boks! Trodde det var klart for lenge siden, og at du skulle legge ut for oss om planene... Neivel, men vi får vel se bildene etterpå? Er uansett sikker på at det blir lekkert! Klem B:-)

Olstad sa...

Så fine jenteinvitasjoner det er lagd av dattern din.

Må si at bunaden var kjempe fin. Jeg er så inmari glad i bunader og vi har satt frem galskap i praksis så hos oss har vi kjøpt Totenbunad til 4 åringen... Han er fin da men....Heldigvis har den nesten ikke sølv.

Så artig med konfirmasjon håper vi får høre mer om dette fremover.

Hos oss går det i babykos og kjøkkenferdigstillelse

Miss.T sa...

Som mor så datter.. hun er like kreativ og flink som deg ser jeg..Flotte invitasjoner : )
Bunad koster ja..men varer evig.. du får tenke slik når du luftsparer ! : )

Miamor sa...

Ser utrolig bra ut dette da... Men SANG til konfirmanten da??? Det er det som svirrer i mitt hode dag og natt!!! Bare 3 uker igjen nå til vi skal til pers, og jeg har bestemt meg for at dette gleder vi oss til!!! Stress er forbudt, men det var den sangen da....

fru Pink sa...

Knallfine invitasjoner får du hilse å si!:) Og fint navn på datteren din, hehe, dette høres fryktelig rart ut men mannen min og jeg har noen ganger "drømmesamtaler" om fremtiden, hvor vi blant annet snakker om hva vi skal kalle våre neste barn. Både Emmeline og Josefine har vært på topp de siste tre årene er det vel!!! Hihi:):)

mali-mo sa...

For noen flotte invitasjoner! Så flink hun har vært! Kjempesøt jente du har ser det ut som.

Bringeduken så fin ut, må si jeg føler litt med hun søsteren din. Hun er ikke den eneste som syr må vites...her pågår det fremdeles en stadig mer hektisk brodering av fangband.

Hvorfor måtte hun niesen min på død og liv grave frem denne tilknytningen til Hardanger? Belte og fangband..det er det samme som å sy tre belter det!Skal jobbe hardt denne uken og forsøke å få dem ferdig til helgen. Jeg skal jo montere elendigheten også.

Selvsagt har jeg en obligatorisk innlevering til studiene som må være ferdig på fredag.Jammen greit når alle ting bare klaffer SÅ utrolig godt, så slipper jeg å kaste vekk tid på å sove hehe. Har jeg valgt dette selv sier du? Hmmm, kan jeg ikke huske (smil).

Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Aina sa...

Slenger meg med i "hylekoret" så flotte invitasjoner jenta di har lagd.
Nordhordalands bunaden er jo Norges vakreste, må vel kanskje nevne at jeg har den selv, pappa fra Grimstad/Lindås kommune;-D

Her har vi allerede bestilt lokale til 8 åringens konfirmasjon, hadde flaks for lokalet rett over veien var bortleid helt til året i forveien..ille hvor i forkant en må være.
Og bunadsølv hadde jeg tenkt å ønske for henne til jul, men vi blir ikke helt enige om hvilken bunad hun skal ha.

Gosj, 17.000 kroner!!
Må begynne spare i morgen jeg, i tilfelle det ender på "samme som mamma har"

Tenker dekorasjonene blir flotte, sprang selv rundt og pyntet kvelden før barnedåp her, enig med at noen jobber best under press!

Og gjør du som andre nevnte før meg, får venninner og fam. til å lage en kake hver(anbefales) kan du mest nyte forberedelsene. Det er jo pyntingen som er artigst;0)

Det er stas da, høytidsdager der en feirer de en er mest glad i, rart å tenke på at disse søte små er blitt "voksne"...nåvel;-P

Anonym sa...

ja...det kommer til å blie en fin bunad:-)

Anonym sa...

hallo

krinkelkroken sa...

Så flotte invitasjoner, ser hun har teken;)
Slekter vel på mor!

Masse lykke til med konfirmasjon, en stor dag!

elin1976 sa...

Det var på denne tiden i fjor jeg fant emmelines blogg og tenkte"JIPPI" ei dame etter min smak!!! Husker skiltene som du skulle henge på dørene, at du rydda og styrte. Å når du kunne ha 18 overnattingsgjester i fjor i gamlehuset så kan du jammen be flere i år. Du kan be mange bloggere som du kan kamuflere som et sangkor andledning komfirmasjonen. Om noen spør hvem vi er så skal du gjøre som ingen verden ting og bare forklare at det er jo heeeeeelt vanlig å ha et kor på 83 stk. Vi kan alle komme i hvite kapper det eneste du må gjøre er å re opp senger(jeg vil ligge langt vekk fra dem som fiser ha ha ha) å printe opp 83 kopier av sangene som du vil at vi skal synge.....ja da var alt klart da.....ER DERE KLARE FOR KONFIRMASJON JENTER???

Anita sa...

Så koselig at hun lager invitasjoene selv! Søt jente! Må virkelig si at jeg beundrer deg som klarer å overlate hele ansvaret for maten til mann og datter!! Hadde jeg aldri i verden klart å slappe av med! Blitt mere stresset av det enn å ordne selv jeg! Blir sikkert flott bord, selv i siste liten! Gleder meg til å se bilder! Nydelig brodert bringeduk! Nydelig bunad! Ha en toppers dag! Klem!

Anita sa...

Så koselig at hun lager invitasjoene selv! Søt jente! Må virkelig si at jeg beundrer deg som klarer å overlate hele ansvaret for maten til mann og datter!! Hadde jeg aldri i verden klart å slappe av med! Blitt mere stresset av det enn å ordne selv jeg! Blir sikkert flott bord, selv i siste liten! Gleder meg til å se bilder! Nydelig brodert bringeduk! Nydelig bunad! Ha en toppers dag! Klem!

molly's heaven sa...

Dette var jo kjempeflott, her er vi ikke kommet så langt i forberedelsene, men vi har litt tid ennå;)

Heldigvis skal han ikke ha bunad...hehe;)
Så det er noen år til neste mann!
Ha en kjekk dag, i strålende vær:))

Livy sa...

Heisann!
Så utrolig fine invitasjoner hun har laget - det er stor forskjell på gutt og jente ja!

Bunaden er jo utrolig flott - så heldig hun er! Også 17000 bare ved luftsparing - jeg er imponert!

Håper alt er bra med deg, og jeg ønsker deg en fiiin onsdag!
*Klem*

Living White sa...

Din datter må slektes på kreative deg!! Syns hun har vært SUPER flink til å lage innvitasjoner!
Du får hilse henne å si det. Litt mer forseggjort med selvlaget istede for ferdigkjøpte, det må sies. Når det kommer til bunaden syns jeg bunadene på vestlandet er noen av de flotteste i landet. Selv har jeg ikke bunad, jeg venter på Målselvbunaden som min mor har fått fra sin mor som jeg engang vil få fra min mor.

http://www.klio.no/bilder/2024_Bunad_Bardu_large.jpg

Følger medcape og "hatt"

Karna sa...

Du må hilse til datteren din og si at de invitasjonene var SUPER fine, og jeg går utifra at hun også har gitt beskjed til gjestene at de har klær på...he,he..den var jo morsom da!

Nyyyydelig bunad også, flink søster!

KKannDesign sa...

Hei Emmeline!

Så flink du er til å deligere..
Flott at dattera lager invitasjonene selv - ser flotte ut!

Vi har hatt 2 konfirmasjoner - og neste er om 4 år - jepp det er litt av ei stri! Jeg har allerede laget en bunadskonto - smart å spare til slike store investeringer i god tid! Smil!

Så flott Lexington krok du har i stua! Virkelig supert etter min smak! - men vettu jeg er enig med deg også..jeg kjører Lexington stil på soverommet og badet!

Ha en fin fin uke!

Smil fra KKann

KKannDesign sa...

..glemte å si!
Så fantastisk flott bunad! - og nydelig broderi! jeg broderer litt selv(..bare julekalendere)
Dette var aldeles nydelig!

Smil igjen fra KKann

christinasinteriør sa...

Så spennende med en konfirmant i hus da! Bare 4 år til at jeg har min første. Nydelig invitasjoner og bunaden var kjempe fin!
Ha en fin dag!

Jill sa...

Nå har jeg kost meg her med berettningen om tigerstipete dressjakker, vakre unge menn og konfirmasjons forberedelser :-)
Herlig!
Lykke til med forberedelsene!
Men helt på tampen så lurer jeg jo på om den vakre unge mann ville lagt mekre til det om han ble blinket til 2 ganger????
Det spørs om det ikke trengs mer drastiske metoder....

Som : Hei, vil du være med meg hjem og se på symaskinen min (frimerkesamling er vel ute på dato)? Jeg kan godt sy de hullene i luen din?

Men dersom han blir blinket til på en ferge, kan det jo hende at han hadde lagt merke til det...
Nynner Jenter fra Bergen.... (lalalalla)

:-)
:-)
:-)

frk. vims sa...

hehe. invitasjoner kjøpt på samvirkelagt og hjemmelagde invitasjoner. for en stor forskjell!
jenta di er flink, slekter vel litt på sin mor kan jeg tenke meg :)

Jeg er også en slik person som jobber best under press, nå er det 3 dager igjen til bryllupet, og jeg har vært ferdig lenge. blir helt tafatt og surrer rundt min egen akse. kjekt å være ferdig siden vi ble syke i helga, men nå er jeg jo frisk. så hva skal jeg gjøre da? bare glede meg??

silje-sin sa...

Kan tenke meg det er forskjell på jenter og gutter ja:) Så du har fått barn ganske tett du også? mine også blir konfirmanter 2 år på rad. Men du har jo enda 2 barn til! Jeg er imponert:) Synes jeg har hendene fulle nå jeg:) Lykke til med forberedelser,jeg er sikker på at alt blir kjempefint! Ha en flott dag! klem fra silje.

Tiril sa...

Nydelige invitasjoner din datter har laget, kjekt å få en så fin invitasjon, syns det betyr mye.
Flott bunad, kjekt når de unge vil ha det. Var ikke så vanlig når min datter ble konfirmert, men hun valgte det, og har hatt stor glede av den.
Som du forstår er det en stund siden jeg hadde konfirmant,men det er en stor høytid, selv om der ligger en del arbeid med det,lykke til ,åmåtte dere få et brukbart vær, det blir prikken over ien.

Bara Gry sa...

Ser helt toppen ut de invitasjonene som dattern har lagd. Det er sånn som er fint å få som gjest! Samtidig så er det göy å lage, hvis du har tid vel å merke ;-)

Luftsparing er ikke lett og det er ett kjempebra uttrykk du har kommet på. Det er så lett å tenke at det er lenge til man ska betale bunaden, kjöpe smykker, betale reise, kjöpe ny sykkel, kjöpe ditt eller datt- men når man begynner å tenke hvor mange lönninger man har å gjöre det på....da blir det litt värre. Konfirmasjon i Norge er ikke å leke med. Heldigvis for min lommebok så er konfirmasjonen ikke like "stor" i Sverige. Det er höytidlig og minst like mye jobb for konfirmantene med undervisning og allt som skjer i kirken, men festen og allt rundt om er ikke så stort/dyrt.

Fint att söstern din kan brodere og så hyggelig for dattern å ha bunad som tante har sydd litt på;-)

Lykke til med resten av forberedelsene, og husk att det er ikke helt krise om ikke alt blir som du har tenkt ut på forhånd. Det er jo bare du som vet hvordan du hadde sett det for deg ;-)

Klem Gry

Gunhild, NO sa...

Så fin bunad og fine invitasjoner!!
Og du får alltid fram smilet :) Ei som er i tilsvarende situasjon her, hadde bestemt at bunaden skulle ordnes året før konfirmasjonsåret. Og det tror jeg er lurt.
Jeg har konfirmant neste år, men har ikke tenkt på noe bunad. Tror ikke hun skal ha det, ser ikke for meg henne med allverdens søljer og ting som skal has på. Kanskje en enkel hverdagsbunad... Men jeg begynner å tenke litt på selskap mm allerede nå. Vi har tenkt å ha det hjemme og da er det mye som skal være på stell...Kjøkken, hage, gjestehus....

Lynetmor sa...

Hei, så fine invitasjoner hun har laget. Og så kjempe fin bunad :-) Det blir nok stas å få på den ja. Ønsker deg en fin dag :-)

Landliv sa...

Så store barn du har! Kjempemoro at hun får til så fine invitasjoner. Inspirerer henne sikkert videre.

Jeg er kjempe bunadsinterresert, og lørdag som kommer blir min store drøm oppfylt, har nemlig klart å få vevd (ikke selv da) stoff til drakten som ble brukt ved slektsgården vår!! Fikk høre det var umulig å få vevd stoff på nytt, men det gikk! Gleder meg enormt, selv om selve draktene nok ikke blir sydd riktig enda.

Gratulerer med konfirmant og lykke til!!

LISBETH---<-@ sa...

Heisan ! Nydelige invitasjoner, det skal hun ha skryt av.Og godt valg av bunad, så skjønner du vel at jeg har samme. Er så glad i den at har både sommer og vinterskruden med laskatrøyen og det hele. Er ikke det et sinnsykt navn? LASKATRØYE!!!!
Og vår fremtidige konfirmant skal også ha, så den er vi begynt på.... og akter å bli fredig med i god tid før selve dagen, håper jeg:o)))

LISBETH---<-@ sa...

fredig og ferdig går for det samme..pytt pytt ;o))))))))))

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Kjekt at ungene tar del i planlegging av konfirmasjonen. Det er nok mest jentene som liker å være med å bestemme invitasjoner og pynt. Jeg fikk bergensbunad til min konfirmasjon, men vokste ut av den. Den overtok min 8 år eldre søster, for hun er mye lavere enn meg. Da hun skulle rense den på et renseri, klarte de å ødelegge den. Dermed ble den solgt billig til Herborg Kråkevik som skulle ha den til en parodi på Sissel K.
Her jeg bor nå har de fleste hardangerbunad- den er jo flott da. Spesielt vinterdrakten.
Ha en vårlig uke!
Skal forresten på bytur til helgen med noen venner, og trenger noen gode tips til gode restauranter!
:O)

Tante Mimmi sa...

Så flotte invitasjoner!
Og bunad høyrer med same kor dyrt det er(..) Eg får spare! Har 3 jenter, men har 5 år på meg!
Det må jo væra godt å væra komen så langt!Sjå resultatet av alt arbeidet ein har lagt ned.
Du har vel høyrt denne fantastiske låta tilHaldan Sivertsen - Som en engel
Mannen min har sunge den i ein rekke konfirmasjonar til onkel-jenter. Og me små-gret alle..
Her er litt:

"Det kastes på dæ nesten over natta Et lite gull som plutselig blir stor
Og døran smell i beinharde debatta Der du i beste fall kan kysse katta
Og teitere enn far e ingen, unntatt kanskje mor
Sommer lys i sommerkjole Som en engel ung og skjønn Går ho ut i livets skole
Der ho e, dit går mi bønn

Det bruse gjennom hennes unge åra En heftig strøm av utålmodig liv Men enda blir et bamehjerte såra Og enda må en unge ty tell tåra
I møte med en voksen verdens harde korrektiv..."

Lukke til med den store dagen!

Tante Mimmi sa...

Ja, altså! No må du finne resten sjølv! For heile e så søt!!
og du må ha med deg slutten!

åsemor sa...

Så koselig å stelle til konfirmasjon, mye artig planlegging. Bunad kan være en økonomisk prøvelse, men du og du så fine ungjentene er i de. For meg er det litt værre, får hverken bryster eller mave inn i vesten lenger så sånn er det med den saken (selvforsynt selvfølgelig).

Du er i rute med innbydelsene i alle fall, så da er mye gjort, kos deg med resten av forberedelsene :)

Hobbyhuset-Merete sa...

Så flotte invitasjonar jenta di har laga sjølv!! flott bunad ho skal ha til konfirmasjonen..og jammen e du heldig som har ei søster som har brodert brystduk og belte for deg :o)

MeyBiMe sa...

Lykke til med konfirmasjons forberedelsene :-)
Det ser jo lovende ut iallefall!!!
Ha en fin kveld...eller natt :-)

Aina sa...

Ikke nytt innlegg enda?
Og jeg som skulle reklamere for konkurranse på siden min... hehe...
Vel, er du i slaget for en liten tippekonkurranse så stikk innom da vel;0)

Ha en fin onsdag!

lillemy sa...

Så flott bunad! Samme som meg! Faktisk samme bystduk også! Visst du går inn på min blogg har jeg lagt inn ett innlegg nettopp om bunaden min!

Lykke til med forberedelsene!

Hulda sa...

Så fine innbydelser dere har laget! Vi laget innbydelsene til bryllupet vårt. De var i lys lilla kartong med en bred blonde limt over. De ble søte. :) Ekstra artig var det at blonden også ble brukt i brudekjolen min.

BO sa...

Nå skulle eg endeleg somla meg til å få lagt inn ein kommentar til denne flinke dottera di, men då var det nytt innlegg! Bloggtørke! Pviii!!!
Uansett, viss lille frøken Emmelinedatter treng litt arbeid ein gong i framtida, så kan kanskje eg få tilby ho dette! Her har me jo eit kreativt talent! Håpar du nyttar desse sidene dine i eit eventuelt jobbval!
Ha ein kjekke dag!

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails