onsdag 30. april 2008

Snurrige sakerNår man har bloggtørke, og mannen ser fotball på TV er det mye man kan finne på å gjøre. Noen ganger er det spennende å surfe litt på FINN for å se om man kan finne noen inspirerende bilder, og inspirasjon er det nok å ta av....Kanskje jeg skulle ha kjøpt meg et lite hus med et tårn?
Inni tårnhuset hadde de nemlig en veldig fin lysekrone!


Nei, jeg satser jo på en karriere som gartner for tiden, jeg tror en hytte med eget veksthus på Ålgård hadde gjort susen! Her kan man svinge malerkosten en liten halvtime og VIPS, ryddig rent og pent veksthus klart til bruk....


For meg som skal pusse opp kjøkkenet på hytten er det artig å finne litt kjøkkeninspirasjon på Finn også. Kanskje vi skal satse på rosa og grønt kjøkken----med seng?


Nja, etter å ha blitt inspirert av den gode feen sitt innlegg om svart og hvitt så satser nok mange på noe i den gaten. Svart og hvit tapet på kjøkkenet er undervurdert!


Samtidig er det viktig at man holder seg til ett mønstertema med samme mønster på vegger og gulv. Dersom man i tillegg går for en litt gøyal romløsning kan jo dette være en ide?


Om tapet og retro ikke er noe for deg, vil kanskje små fliser fungere bedre? Mange små fliser....

For oss som er så opptatt av hvite interiører; det finnes alternativer. Man kan for eksempel male blått?

Eller kanskje du er lei av å bruke kun EN farge? Du kan jo satse på flere!

Oppskriften for et lykkelig ekteskap: Sats på et oppussingsobjekt ( -Ikke vær beskjeden, skal du likevel pusse opp så er det like greit å ta ALT)
Okey.... Dette skal ikke skje igjen, men jeg bare MÅTTE! I morgen er det tilbake til hvitmalt idyll og forhåpentligvis vakre bilder. Vi skal feire 1.mai med å samle oss på Valen (-eller rettere sagt luke i hagen) See U!

21 kommentarer:

Huset på toppen sa...

Heisann Emmeline

Har du og en mann som sitter klistret foran tv og rivet seg i håret for at favoritt laget ligger dårlig an???he,he Sitter ha på dataen og seppet litt i bloggialand, det er så kjekt at norske interiørblogger har fått bloggroll, har funnet frem fil mange nye interiør "bloggere"
Du skal vel hente bunaden i helgen, håper du får en fin tur innom Holmehuset og

Ha en fin langhelg og 1 mai, det er så deilig å se at vi er MAI.

Anonym sa...

Morsomme bilder! Rart å se hvor forskjellige hjem som fins der ute. Jeg kunne jo vist deg bilde av hvordan doen på hytta så ut før vi pusset opp, men jeg tror jeg skal skåne deg! Knallrosa, blank tapet, er et stikkord.

Ha en fin langhelg:)

Tilonino sa...

Hei Emmeline
Du er skam løyen (kjempemorsom)
Sitter her og ler av bildene dine.
Kos deg på 1. mai

chevostar sa...

Oh my god!!! For noen bilder... måtte le masse når jeg såg de!!! He he he he ....

Ha en flott første mai emmeline!

[morgrethe] sa...

Hva er det som skjer her da.
Jeg har ikke tid til å lese, men bildene var da underholdende i seg selv.

Nå reiser jeg på tur igjen....gusj må pakke...NÅ!

God helg!

Anonym sa...

Er det mulig? Desse bildene var jo berre grusomme! Heldivis er smaken forskjellig... Ikkje heilt min stil. Kos deg på 1.mai:=)

silje-sin sa...

Takk for masse flott inspirasjon:) Tror jeg må fram med malingspannet:) Ha en flott dag i morgen! Klem fra silje:)

micano sa...

morsom og fin blogg!! Likte godt beskrivelsene av de ulike interiørbladene!! hehe
takker for titten!

Prinsesse Elin sa...

Någen av dei bildane du viser gjør meg fysisk dårlig. Å herre fred. Kor fant dåkke drivhuset? Dette var jo supert. Her tar vi neste blogg treff. Det ser iallefall ut som det ikke lekker? Ja du fekk ein del kommentarer på magasin innlegget ditt....ikke så rart for det utartet seg til å bli ufattelig artig. Men stakkars de om var avbildet i bladet. Huff og huff. Jeg har funnet frem det aktuelle bladet og ler så jeg griner når jeg leser de to repotasjene....du må komme deg til hytta slik du får lest. Hun ene hadde en jernseng i hagen isteden for trampoline....så i sommer flytter jeg ut senga så kan vi to oppe opp og ned der mens vi harselerer med alt og alle;O)

Huset i Hagen sa...

He.he. Man våkner jammen opp av å besøke bloggen din. Du har en morsom vinkling på det meste. :0) Hver sin smak...Ha en fin dag i hagen Emmeline! :0)

Anita sa...

Goooood morgen!! Er det mulig sier nå jeg!! Tenkte gjennom hele innlegget at det bildet jeg da så måtte være det verste, men ALLE vare jo ille på sin måte! Utrolig! Allikevel henger den med de småååå hvite og sorte flisene lengst fremme på netthinna, så jo ut som et ganske nyoppusset rom og da...... Fytti katta!
Ha en toppers 1.mai ooooog kristihimmelsfartsdag! Klem!

MeyBiMe sa...

Opsidaysi.....
Ja her ble jeg jo skikkelig inspirert forann dagens mange gjøremål....oppussing blir det visst heller nå...jeg tror jeg tar litt av alt dette artige du viser jeg...eller???
Artig innslag da :-D
Likte godt kjøkken kombinert soverom innpakket i en herlig "Milkshake"
:-)
Ha en fin 1.mai :-)

Rosa sa...

Eg er vel nærast forplikta til det rosa kjøkkenet?

Mykje lekkert her, skjønar godt at du vart inspirert ;)

God 1. mai med luking!

Linda sa...

Hei!Ja her var det mye å velge i...
Men siden du har et søtt lite sommerhus på sørlandet.Går jeg for blått og hvitt.Blått holder jo fluene borte om det skulle bli et problem.Lykke til med kjøkkenvalg.
Ha en fin helg.Hilsen Linda :))

åsemor sa...

ja,ja Emmeline ser at du koser deg med interiørblader og Finn, hva skal en si om dette da, velger å forholde meg taus, og det er i og for seg et historisk øyeblikk :)

Her går bare dagene, veldig travelt på jobb som vanlig når det er en fridag, så ettermiddagen er liksom bare borte. Jeg kan også se at jeg har en annen døgnrytme enn de fleste bloggere. Jeg sover min skjønnhetssøvn mens dere skriver komentarer. Legger meg irundt ti halv elleve tia, det er ikke bare bare det når en egentlig er B-menneske.
Nå må jeg begynne på middagen, vi skal ha gjester, og hvitløkspekket lammelår står på menyen. Både trenern og jeg skal på jobb imorgen så vi må avslutte tidlig, jeg skal jo kjøre jo :)

Satser på vin i hjerteglasset i morgen kveld, for da er det helg :)

tinemor sa...

Masse "flotte" bilder.
Liker humoren din!
Ha en flott langhelg.

Lena sa...

OMG - sååå mye fjonge rom du har fått med deg i innlegget ditt! Nå er det jp slik at kitch også er inn i tillegg til hvitt, da... Ingen fare med meg, jeg blir IKKE mønstret tapet i mitt hjem!
Takk for titten!
;o)

Unknown sa...

Var da et nydelig rosa kjøkken..kjekt med seng på kjøkkene når man liksom har spist litt for mye og bare vil legge seg nedpå...eller kanskje ikke.
Håper du har had en nydelig 1 mai.

Anonym sa...

Dette var da en utrolig herlig samling med bilder. Takk for at du deler disse flotte bildene med oss. Må skynde meg hjem o pusse opp/ned kjøkkenet mitt tror jeg ;)

Nina i Paradiset sa...

Lurer virkelig på hvor mange timer du brukte på å finne alle disse SYKE bildene....!??
Riktig morsomt var det, ihvertfall!!

yanmaneee sa...

bape
kd shoes
jordan 13
yeezy boost 500
yeezy 700
kyrie shoes
supreme clothing
supreme
stone island
curry 7

Related Posts with Thumbnails