mandag 21. april 2008

Livet i CyberspaceI dag har jeg Googlet jeg meg selv. Jeg Googlet vel egentlig ikke meg selv, ( for da popper det bare opp noen kjedelige rapporter) men mitt alter ego; Emmeline.
Når man søker på Emmeline, dukker det opp en kjent kvinneaktivist som jobbet for at kvinner skulle få stemmerett i England ( *Ikke meg - logisk når man ser alle grammatikkfeilene i de to engelske linjene som jeg kroter meg igjennom hver dag.) Man finner også Høyesterettsdommen om Emmeline - en katt som smugflyttet inn i et borettslag der det var forbudt med katter. (*Ikke meg det heller) PS: Det er forøvrig ikke lurt å skaffe en katt som heter Emmeline i et borettslag med forbud mot katter. I Høyesterett bestemmer de at både katten og du må flytte! Vel nok om det...Jeg oppdaget iallefall at det var 325 sider som hadde en link til Emmelines blogg, og da blir jeg jo litt overrasket. -Tenk om disse syns jeg er uhøflig som ikke linker igjen? Er det i det hele tatt plass til så mange linker? Faktum er at 325 ulike bloggere på et eller annet tidspunkt har giddet å legge en link til min side hos seg selv. Jeg må jo bare takke dere alle, selv om jeg ikke kjenner dere. Kjempekoselig!Det som er så fasinerende når man tar en sånn rundtur i Cyberspace er jo at man oppdager så mange andre blogger. Blogger om klær og mote ( med UTROLIG mange stygge klær) Blogger om undulateiere og deres undulater ( Lille Mester Grønn vil ikke gå inn igjen i buret, og får kun blå og hvite unger, til tross for sin egen grønnfarge *faktisk litt spennende syns jeg!) Blogger om politikk (-Nei til ja og ja til nei) Treningsblogger (Dårlig samvittighet og grøss og gru) Diskusjon om litteratur-blogger (Snork; trolig for den intellektuelle elite--altså ikke meg) og Her er jeg med sussemunn, i bikini og med høyehæler på tusen bilder-blogger ( Tja-spennende for Bestemoren kanskje?)For noen uker siden oppdaget jeg til min store forbauselse at det var mange som hadde bakgrunnsmusikk på interiørbloggene sine også? Jeg har ikke høyttalere på min stasjonære maskin, og har alltid lyden av på jobben. Derfor var det faktisk et lite sjokk da jeg plutselig satt der med nyreparert laptop i et salig; Living next door to Alice komp, mens jeg så på bilder av tente lys og nymalte loppefunn:)Det med musikk er jo ganske vågalt faktisk. En ting er å like en hvit benk, en annen ting er hvilken musikk man vil høre på benken? (Hehehehe) Blir det samme stemningen om Ole Ivars synger Nei, så tjukk du har blitt, nå må du pinadø slanke deg litt -når man ser på nye puter?

Tja--jeg tror faktisk at jeg ville slengt Ole Ivars over som motivasjonsfaktor på trimmebloggen. På samme måte som Jeg vil ha en liten hund voff voff voff voff burde vært forbudt på undulatbloggen! ( -Hvordan tror du egentlig undulatene ville følt det?) Men det er jo litt gøy da; for på en merkelig måte blir man enda litt mer kjent med eieren av det lekre interiøret, som lar heavyrocken ljome når hun vasker opp med Durance såpen sin;)Hvorfor har Emmeline googlet seg selv lurer du kanskje på? Jo, jeg hadde nemlig en RAR opplevelse på fredag. I det bussen min skulle kjøre fra holdeplassen, fikk jeg øye på en kjent skikkelse. Der sto altså den vidunderlig vakre gutten, og han smilte til meg gjennom vinduet på bussen da jeg kjørte forbi! Først kjente jeg han ikke igjen. Han hadde nemlig tatt av seg luen og joggebuksen - han gikk med DRESS! Hvordan skal jeg tolke dette? Leser han Emmeline sin blogg? Har noen tipset ham om at han må gre håret, skifte sokker -og smile til alle Mummimammaer som kjører forbi med bussen? HMMMMM -MYSTISK!Bildene i dag er hentet fra Vita Rummet og er du en av leserne som ikke skjønner norsk, så vil du ikke forstå dette likevel:) Siden det er skrevet på norsk altså!

38 kommentarer:

Anonym sa...

Emmeline is back:)
Morsom historie! Kanskje den vakre gutten faktisk leser interiørblogger! Fantastisk!
Nydelige bilder. Ønsker deg en fin jobbuke!

Amelie78 sa...

Dette var en herlig start på dagen :)

Den gode feen sa...

God morgon :) He he he. Du skal sjå at guten les Emmeline han også. Knallbra historie. Eg lurer på korleis du fann ut at 327 har lenka til bloggen din. Reknar med at du ikkje har talt opp alle. Forøvrig syns eg det er genialt med bloggrollen på NorskeInteriørBloggere-bloggen, ser jo kven som har oppdatert sidan sist, og slepp mange bom turar :)

Ha ein finfin mandag :)

Nyperosa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hoppsan! Gutten har nok våknet fra sin valpedvale, hehe , vår i luften med maaange harmoner :O))
Her tegnes det takutstikk, lever fortsatt i håpet om å slippe hageputer utover hele stuegulvet enda en sesong,putekassen er full:o)) Klagesangen ljomer i Blogglandia, gift deg ikke med osv, gift deg ikke med en blikkenslager om du ønsker et bittebittelite takutstikk, og ihvertfall ikke en med eget firma, blir så forban...Hmfrffff Nåja taket er tett så trøster meg med det;o)))Ha en lykkelig dag Emmeline!
klem

Huset på toppen sa...

Hi,hi ! Morsom historie igjen Emmeline! Så fantastisk at den vakre gutten har kviknet til,herlig:-)

Ha en fortsatt fin mandag i det flotte været som er i byen vår i dag.

Unknown sa...

Altså hvist denne pene gutten leser bloggen din syntes jeg det er dårlig gjort av ham og ikke legge igjen en kommenta :)
Ang det med linker til din blogg...er jo bare fordi vi vil ha den lett tilgjengelig sånn at vi får med oss det du viser fram og skriver jo.

Anita sa...

Såå morsomt!! En virkelig flott start på dagen!! Sammen med det nydelige været er livet toppers!! Ha en strålende dag!

Anitas hus sa...

Jeg ler godt av det du skriver og en god latter er en bra start på uken;)

Det spørs om ikke den vakre gutten er en skap-interiør-blogger, he he.

Ser også at du har sådd basilikum i helgen. Det prøvde jeg også på i fjor, men fikk jeg smakt på den? Nope... Så i år har jeg gitt opp hele basilikummen, eller kanskje basilikummen har gitt opp meg?

Ønsker deg en fin dag:)

Tone Yvonne sa...

God Mandag!!
Artig da, tenk om han leser bloggen eller om kanskje moren han gjør det??
Flotte bilder å starte uke med, dette er i det hele tatt en herlig start på uken!!

Ha en flott dag!!

Silje sa...

Morsom historie Emmeline.Du skriver så morsomt og bra.Og så mange flott bilder du viser.

He en flott dag.

Solveig sa...

Hihihi! Nå stjal du hele diskusjonsforumet mitt på samlebloggen:) BRA innlegg om musikk på blogg!


Jeg ler så jeg hikster. Tror mange vet hvem denne gutten er etterhvert i Bergen by:) Var han enda kjekkere i dress, eller bør han beholde sin herlige slitte look?

husnummer30 sa...

:-D

Efter ett 4 timmar långt möte behövde jag detta. Morsom historia!!!

Ha det fint!
//Jill (som blandar sin svenska med norska...)

Christinas låvebutikk sa...

Masse vakkert du viser... Alltid koselig med din blogg!!
Ha en solfylt dag!

Randi sa...

Så moro det hadde vært om han er en av faste leserene dine. Kanskje du skal begynne å gå med en T-shirt der det står...hei jeg er Emmeline...interiørbloggeren..:)

Jeg blir stadig overrasket over hvem som leser min også.
PÅ siste kontaktmøtet for Julie, sa lærerinnen at hun hadde hørt jeg hadde sånn fin blogg der jeg viste frem det jeg lagde osv. Måtte jo innrømme at det hadde jeg, så måtte hun få adressen...selv om jeg sa det hadde vært litt stillstans på strikke og hekle fronten siden min bror døde.....Så nå tørr jeg vel ikke kritisere skolen eller læreren ..:) men det har jeg heldigvis ingen grunn til heller.

Ha en varm og solfylt uke i vakre Bergen by.

Ja og du....hvordan fant du ut at over 300 har lenka til bloggen din...det lurer jeg også på??

åsemor sa...

Kanskje det er flere Nancyer der ute enn du tror :)
For meg var det ikke noe påeng å være anonym. De som følger med på blogger av de jeg kjenner, hadde nok avslørt min identitet ganske raskt så da var det liten vits. Men jeg snakker sjelden/aldri om bloggen min, uten at andre nevner den. Tror ikke noen på jobben vet om den( vi er ca.førti ansatte). Men i bygda kan jeg noen ganger bli overrasket over hvem som er innom meg. Jeg har kun hatt posetive henvendelser, de som ikke liker den holder vel kjeft da kanskje:)
Når det gjelder musikken skvetter jeg til noen ganger, men syns stort sett den passer innleggene.

Du får ta motet til deg Emmeline og finne ut hva som gjorde gutten til "mann"?

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Lenge siden !
Meeeeeen Guri så bra du skriver :)
Jeg skal inn å rydde soverommet -endelig er det varemere ute ....så da orker jeg stå der inne å rydde (skjønner du , det er JÆÆÆÆÆ...)
Uansett, tenkte at et møte med deg og din blogg ville føre til godt humør og pågangsmot -og jammen fikk jeg rett!
hahahahahaha, du skal se han stitter og nileser Emmeline blogg ,)

Ha en god mandag , nå er det ryddetid , skal bare først---......

Ninas Lounge sa...

Fantastisk bra innlegg, kunne ønske det var jeg som hadde en slik skriveevne. Ønsker deg en flott uke!

Dans på roser... sa...

*Applaus*
Utrolig bra, Emmeline!

-tipper at det er tanta hans som leser bloggen din!
Hun har sladra til han, og kommet med et par stylingtips... he, he...

-en annen teori, kan være at han er en designer-spire av et eller annet slag, og fortsatt så ung at han prøver ut forskjellige stiler....
Og at han smilte til deg, simpelthen fordi han har lagt merke til deg og dine lange blikk.

-eller kanskje du er smellvakker??? Kanskje han syns det, og derfor smiler til deg?

-Så trivelig det blir neste gang du treffer/ser
han da!
Hvem smiler sine peneste smil da?

Ha en fin kveld, Emmeline!

Fru Fjeldhammer sa...

Det er helt sikkert en kjenning av gutten som har lest bloggen... så nå har han lest den han også, så han har stått på bussholdeplassen siden sist du så han, men dress hver eneste dag, slik at du i dag skulle få noe nytt å skrive om...*S* neida!!

Ha en fin kveld emmeline!

Verkstedet sa...

jeg ler som jeg griner, emmline!!! og jeg lurer meg halvt ihjel over dressen og smilet...mystisk!!!!
du er så utrolig vittig og har en sånn herlig måte å skrive om alt mulig på. du trenger ikke ha nye puter å vise, du kan bare skrive en historie om en sten, eller en på bussen eller fra møtet ditt - love it!!!
og aller mes love til deg i dag for at jeg nå skal til åsane og hente nikolaj blomsten min, håper de har rikelig!!! og river han av en eneste blomst fra den blir han værende oppe på fjellet en uke før han får komme hjem igjen. han har tatt enda en blomst, hva gjør man med slike????
ha en fin kveld, jeg skal hekle kanten rundt babytepet nå, og så kan naboguttbare komme ut av magen!
tusen takk for tipset- blogging er bra!!!!

Min Verden sa...

Vakre bilder - men i dag var det teksten som fasinerte meg. 325 linker ja, jeg er en av dem og jeg har tenkt det samme. Hvordan håndterer man dette? (for meg er det riktignok en stund til). Jeg har tenkt at jeg skal linke opp de som er hos meg - litt regelmessig... og som jeg liker litt over gjennomsnittet. Kanskje må man fjerne noen også?
Den vakre gutten kan iallefall ha en søster, mor e.l. som er interiørblogger. Det er utrolig mange skapbloggere. Det har jeg oppdaget etterhvert.
Videre tenker jeg at før jeg fant "dere" følte jeg meg som en liten halvidiot. Trodde jeg var litt alene med hvite møbler, snirkler, benker, stoler osv. Det som er litt rart kanskje er at ingen kan se på mitt hus/interiør at jeg er besatt av interiør. Samme med hagen. Inger som ser på min hage at jeg er besatt av hage. Vel, sånn er det med den saken. Man trenger ikke ha en prangende hage / stilhvitt hus for å ha det bra... Noen betraktninger fra meg. Hanne

Hege sa...

Hehe, flott :)
Eg er jo en av de 327 som har link til deg, men det er for å ha lett tilgang til bloggene eg er innom daglig og som eg liker godt. Kall det gjerne "latmannslink" eller "dårlighukommelselink" *ler*
Eg har plutselig oppdaget at over halvparten av mine lesere er folk eg jobber sammen med, som egentlig bare er nysgjerrig. Kanskje eg skal begynne å legge ut hint om dårlig ånde eller fæl klesstil?? Hehe, kunne jo blitt morsomt :)
Ha en strålende uke!!

Anonym sa...

Vil bare si at jeg er en av de 327 som har lagt deg til. Og det uten å spørre om tillatelse en gang, fy og fy.. Men det er godt å høre at du er positivt overaska!!! Istedet for å bli krenket og bare låse hele bloggen..

Når det er sagt, må jeg innrømme at jeg ser meg rundt etter denne flotte gutten hver gang jeg er i nærheten av busskuret;) hehe.. Og at han har oppdatert til dress, er jo verdt en ekstra kikk;p
Ha en fin uke!!

Tonje sa...

fasinerende og morsomt historie her som alltid=) Nydelige bilder deler du også=)

Jeg har aldri googlet meg selv jeg..det kan da ikke være så mange som har noe de vil si om lille meg vel?!

Takk for hilsen i bloggen min!

Prinsesse Elin sa...

Han har nok lest bloggen....hvorfor skulle han ellers bytte...helt slik plutselig. Tenk at det er noen små som hører på deg.
Jeg klikker max når jeg kommer inn på blogger med musikk. Av og til så skvetter jeg faktisk. Derfor har jeg alltid lyden av på maskinen. Jeg skal ALDRI legge inn musikk på bloggen. Husker en gang da jeg skulle inn å lese på en blogg og plutselig så kom den musikken....klassisk....ikke fin....mer slik VÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ! Ut igjen fort som juling. Å sku av lyden før jeg kunne gå inn igjen. Musikk er no good. Kos deg i fin været. Klem fra Elin:O)

Prinsesse Elin sa...

Han har nok lest bloggen....hvorfor skulle han ellers bytte...helt slik plutselig. Tenk at det er noen små som hører på deg.
Jeg klikker max når jeg kommer inn på blogger med musikk. Av og til så skvetter jeg faktisk. Derfor har jeg alltid lyden av på maskinen. Jeg skal ALDRI legge inn musikk på bloggen. Husker en gang da jeg skulle inn å lese på en blogg og plutselig så kom den musikken....klassisk....ikke fin....mer slik VÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ! Ut igjen fort som juling. Å sku av lyden før jeg kunne gå inn igjen. Musikk er no good. Kos deg i fin været. Klem fra Elin:O)

Prinsesse Elin sa...

P.s Jesus har flytta og det kommer et innlegg på dette:O)

Karna sa...

Jeg er HELT sikker på at han har tatt av seg luen og på med dressen for å sjarmere Emmeline enda mer....?!?!

Jeg er ikke så glad i musikken de legger på bloggene sine, hører som oftest på radio eller musikk når jeg blogger, og da er jo musikken som plutselig kommer forstyrrende, og ikke minst når en smugblogger på jobb...da blir en jo avslørt...he,he...

Anonym sa...

Hej, jeg kommer fra Tyskland og jeg snakker ikke bra norsk. Du har en mange fint blog. Jeg kommer bestemt tilbake.
Mange hilsner fra Barbara

Silkeline sa...

Morsomt!.....du skal se det er maaange vakre gutter som er innom her hos deg for å få med seg en morsom historie på vei til jobb/skole. De liker nok å følge med på hva de har i vente på bussen for eksempel... eller at borgere i Bergens by ikke hjelper kjæresten sin med å pakke dagligvarene de har kjøpt ned i poser, ennda de ikke er lamme i armene engang......hahaha:O)

Koselig at du likte HV gaven! Det sto liksom Emmeline på det fuglehuset.....;)

Ha en strålende dag :)

Gerd-Marie sa...

Hmmmm... Er han for ung for MEG tro? Skulle likt å sett ham, kan du ikke snikfotografere litt? Syns jeg ser deg...
Mamma tipset meg om bloggen din, hun holdt på å le seg ihjel av de litt rustne bibelkunnskapene dine borti svingen her!
Tirsdagsklem fra en liten student!

Synnøve sa...

Hihi... Du skriver så morsomt, kan levende se for meg disse episodene :) Og ser for med den vakre unge gutten, så klart han leser Emmelines blogg...!! Han har helt klart tatt til seg dine visdomsord fra tidligere ;) Ha en strålende vårdag! Synnøve

Nette sa...

Sikker på at noen (den vidunderlig vakre) gutten kjenner MÅ ha tipset han! Morsomt!

My little footprints sa...

Hei Emmeline!
Aha!! Det var den sangen som kanskje passet best i bloggen min ; Så tjukk du har blitt, nå må du se å slanke deg litt ;)) Hihi.. Hvordan passer musikken min til bloggen da?? ;))
Nydelige inspirerende bilder du viser i dag;)
Måtte le av bussgutten også ;) Man kan jo lure om det er ren tilfeldighet? hihi..
Ønsker deg en kjempefin vårlig uke Emmeline! Får håpe du forstatt har noen herlig vårdager hos deg! Her er det sol og blå himmel vær eneste dag, og jeg skal si jeg nyter hvert eneste minutt!!
Klemmer fra Beth

Lena sa...

Haha - som så alltid før, så er lesing i bloggen din en super underholdning på kveldstid for en alene-mamma som ikke har no liv... Kanskje jeg skulle tatt bussen sammen med deg og blunket litt til vakringen - nå som han da til og med har trukket i dress??? *ler*

Albertines verden sa...

Er det liv i Mumidalen? Ikke det at Mumimamma har vært i dvale, med alle de innleggene du produserer. Det finnes nok blogger med alle tenklige og utenklige emner, og noen er det sikkert like greit å la ligge. Tror det kan være greit å velge seg ut ett tema, det er jammen vanskelig nok å holde seg oppdatert på det. Er bare innom for å ønske deg en riktig fin uke. Jeg savner deg og dine kommentarer, vil du ikke være vennen min lenger? Må jeg skli på kjellerlemmen helt alene? Klem!

Olstad sa...

He he he dette var arig å lese så artige betrakninger om lyd på blogger. Jeg oppdaget også dette som en stor overraskelse her om dagen og ikke for å fornærme noen men jeg fortsetter med lyden av på min PC jeg... Kan jo skylde på at prinsessen våkner eller noe slikt.

Hos deg er det sikkert vår nå uten snø og jeg må bare si. Måtte store stygge... ta all snø her på Toten. Hver eneste vår lurer jeg på hva i huleste har jeg gjort som flyttet hit og det frivillig...
Ha en fortsatt fin arbeidsuke

Related Posts with Thumbnails