torsdag 3. april 2008

PutedronningenFor oss som bare kan sy rette sømmer (-og knapt nok det) blir det mange puter. I dag har jeg laget to nye kopiputer.
Min svigerinne har bestilt to til terassen, men har ikke bestemt seg for hvilken logo som skal være i fronten, eller hvilket mønster som skal være på baksiden. Dermed prøver jeg litt av hvert. Jeg pleier å bruke borrelås i åpningen, men siden jeg er tom for ritsj ratsj, er ikke putene ferdige. Det kan man faktisk se, de blir ikke skikkelig strammet opp når de ikke er lukket igjen! Har man bloggtørke så har man bloggtørke- da viser man det man har å vise, borrelås eller ei;)Den lyseblå logoen på de stripete putene passer i grunnen godt til et soverom i maritim stil syns jeg! Stoffet kommer fra Stoff og Stil, som snart skal åpne butikk i Bergen i følge ryktebørsen.Noen lurer på hvordan kopiputer blir til;) Det er veldig enkelt. Man printer ut logoer på transferpapir og stryker direkte på putetrekket. Jeg har laget en hel drøss av disse putene etterhvert-men finner du dem i stuen her hos meg? Nope! Jeg syns i grunnen at de er gøyere å lage enn å bruke, men etterhvert håper jeg på å pynte soverommene på hytten med kopiputene!
Sorry I have not written anything in English for a long long time. But today I have made some new cusions for life on the balcony this summer;)

39 kommentarer:

Maria sa...

De blev fine, kopipuderne.
Og at du ikke kan sy... Jo, det kan du da !

Tak for din kommentar til mig. Jeg er faktisk ivrig læser her ved dig, du skriver så godt og viser så fine billeder synes jeg.

Ha en fin aften,
klem Maria.

Christinas låvebutikk sa...

Hei! De var jo kjempefine! Ser jo at du kan sy.
Ha ei god natt!

borghild sa...

Kjempefine kopiputer du lager! Mye bedre å lage design-puter sånn, enn å svi av flere hundrelapper på bare én pute... Og du, hvis du syr i borrelåsen i bunnen av puta, er det ingen som ser om den er lukket eller ikke;-) Ha en fin torsdag og etterhvert helg! Klem B:-)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Herlighet! Har du fixet dette i dag, og fått knipset bilder og lagt det inn?..
Effektiv som bare det du!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Queen of pillows!

Måtte lese det en gang til,
-Skal stoff og stil åpne butikk i Bergen sier (skriver) du?
Då blir det vel mye stoffshopping framover..

GOd & kreativ Helg til deg!

chevostar sa...

Flotte puter du lager Emmeline! Kopi eller ikke! Synes de er skikkelig fine jeg!

Og ja Stoff og Stil skal åpne butikk i Åsane! I lokalene der Europris var før på Salhus! Står en stor lapp der om at de skal åpne i aug-sept.! Så da vet du det!

Ha en flott fredag!

ps fikk forresten tak i avisen med steinmannen i ! morsomt!

Huset på toppen sa...

Hei Putedronningen!

Kopi putene dine er rålekker!!

JO,du kan sy, det er helt sikkert.
takk for tipset, på hvordan du lager putene.
Jeg skal ikke gå deg i næring,men kanskje jeg lager noen til min søster som har hytte på landet ved sjøen.
Var innom Indiska i dag,lekker butikk, og like ved her jeg bor!!

I følge rykte skal Stoff og Stil åpne utsalg i Salhusveien, ved Jysk
stemmer det med ditt rykte??


Ha en god natt!!

Jorunn sa...

Tøffe puter du lager Emmeline!
Masse fine stoffer hos Stoff og stil. Jeg klarer bare ikke bestemme meg for hva jeg skal ha jeg. Så ender vel opp med å vente så lenge at de er utsolgt :/ Heldige dere som får stoff og stil butikk i en bygning nær deg. Det hadde vært no'!
Kjempekoselig å titte inn til deg forresten, du har bestandig så artige innlegg! Koser meg masse her hos deg!
God helg!
Klem

tinemor sa...

Putene er jo kjempefine, -så sy, det kan du!!!!
At du ikke har så mange selv, må jo bety at det er mange andre som elsker putene dine og vil ha dem!
Effektiv er du å!
Masse skryt i dag...... he,he
Men det er sandt, hvert ord!

Anonym sa...

Hei :)
Jeg lurer på hva bloggtørke egentlig betyr...
Her er ny underholdning hver dag, og produktiv
er du også! Det er gøy å ha oppdaget blogglandia og å mestre sporten bloggsurfing - om ikke annet - når en kommer borti blogger som din!

mali-mo sa...

Likte det pest og best innlegget ditt jeg!

Det gulvet er nokså likt stuegulvet her; svær glipe mellom nyopppusset dør, via uopppsusset dørkarm til grusom laminat som ble naglet til gulvet her av de forrige beboerne. Umulig å fjerne, iallfall med vanlige metoder (men jeg tenker..).

Så jeg kjenner problemet ditt...Du bor jo i et kjempeflott hus med sjel borte på finesiden av by'n og det som eventuelt står på restanse listen på opppussingsfronten kompenseres jo med sjel og karakter. Og Shabby chic taket var nå ikke så gale vel?

Må si at det at du opptrer som lokkedame, og frister med INDISKA og Stoff og Stil nå når lommeboken er på sitt tommeste er verre...

Og mali-mo mannen er i Oslo stakkar, så han kommer vel hjem til tomt kjøleskap, blakk kone og 10 kilo heftig indisk-fargerikt juggel? Hadde ikke fått med meg dette jeg. Når og hvor kommer S&S?

Og det med kommentarer du, tusen takk for kjempekoselig kommentar hos meg. Den ble jeg glad for! Men det er nå sånn da, Emmeline, at jeg kommenterer hos deg (og alle andre!) når jeg har tid og har noe å si. Noen ganger bare litt, andre ganger mer. Men det er ikke noe kommentarpress hos meg altså!Blogging skal være for moro syns jeg :)

Helene sa...

Putene dine er bare så fine. Gleder meg til jeg kan få tatt i bruk mine kopiputer på verandaen. MEN først må hagemøblene males.
En strevsom d....jobb, men det må så apsolutt gjøres. Kan du gjette hvilken farge he,he. Blir selvfølgelig hvitt. Må jo bli det skal det passe til mine nye puter i stoffene fra Stoff og stil. Stars and strips og maritimt:0)
Sola var faktisk fremme i dag, så kanskje han som befinner seg på vaskerommet hos Elin har hørt mine bønner. Det er jo lov å håpe;0)
Og ang. at du tror jeg er natterangler som deg, så er nok svaret ganske enkelt JA. Har vist lakenskrekk, og så er det så koseligt å sitte og blogge når alle de andre i huset har lagt seg.
Koser meg da! Blir verre med skjønnhetssøvnen he,he
Ønsker deg en god helg!

Tone Yvonne sa...

Kopiputene dine er så utrolig flotte!! Rett søm du liksom ;-D
Du og Karna burde slå dere sammen, det hadde blitt puter det.....

Det er jo ingen regel som sier at du må bruke ALT du lager, noe må lages for lagingens skyld!! Jeg har opptil mange sjal som venter på å bli seg selv ;-D vet ikke hva jeg skal med dem alle sammen....

Ha en flott helg!!

Lene sa...

HALLOOOOOEN!!! Du, kaller du det der bloggtørke??? Man syr så det ljomer etter - og presenterer det flotte resultatet med stil. Sågar har man fått med seg en super beskrivelse for hvordan man tjuvkopierer dyre merkevarer ;)

Nei, dette kaller jeg god, gammaldags interiørblogging, Fru Emmeline (uttales av en eller annen grunn alltid Emmelain hos meg, hehe). Knallfine puter :))

Og så så flott at både Indiska (eeeelsker) og Stoff og Stil (eeelsker også) skal åpne i Bergen :) Da har vi hver vår av begge to :)

Nattaklem :)

Prinsesse Elin sa...

SORRY!!!Jeg tok kvelden i går kl.22Var sååå trøtt at jeg så stjerner. Hadde kun sovet 3 timer natta føre så derfor ble avtalen vår kanselert. La meg sammen med prinsessa:O)

Men nå har jeg fått 7,5 timer søvn så nå har jeg antageligvis sovet for mye. he he

Ja du må jo være DRONNINGA av kopiputer. Her er det ingen over og ingen ved siden av. Putene er flotte og fargene er avstemte og riktige. Så hva gjør vel det om det er kopi eller orginal. Når kopien er finere enn orginalen! Å sså har du fått stjerne stoffet fra stoff og stil!!!!WOW. Jeg skulle ha kjøpt litt mer av det for å sikre meg noe til utemøblene til hytta som ikke er kjøpt enda. he he. Det er jo lurt å være i forkant og ha planene klare....ikke sant!?!
Kos deg på jobben. Masse klemmer fra Elin:O)

Anonym sa...

Tusen takk for inspirasjon! De var utrolig LEKRE. Jeg prøver å få til en slags maritim/landlig stil på hytta vår, så dette var inspirerende. Jeg må bare huske å kjøpe transferpapir. Har lyst på noen her hjemme også. Du er kjempeflink å sy. Jeg har akkurat lært meg å sy rette sømmer, for noen måneder siden var det kjempevanskelig, hehe. Sydde skjevt og skakt så det holdt, men nå har jeg trent en stund.

Stoffene var skikkelig flotte. De frisker skikkelig opp:-) Jeg skal stå utenfor S&S når de åpner i Bergen, det er helt sikkert!

Ha en flott helg!

☆Therese sa...

Kopiputene er superfine :o)
Hm - mye billigere enn orginalene og like fine.
Ha en superduper dag.

husnummer30 sa...

Du är verkligen en källa itll fröjd! Först berättar du om Indiska butiken och sedan att Stoff og Stil eventuellt ska öppna butik! Herregud vad pengar man kommer att kunna göra av med... :-)

Dina kuddar är som vanligt superfina!!!

Ha en riktigt fin helg! //Jill.

Anonym sa...

Liker å lese unnleggene dine jeg også. Du skriver godt og tar superfine bilder. IKKE slutt med dette.Dessuten er du rå på kopiputene dine. Hvor laster du ned logoene fra??

Fortsatt god dag!
Frida28

Anita sa...

Kjempefine ble de!! Kopier elller ikke!! Det med borrelås var veldig lurt, har ikke tenkt på det jeg!! Du er da veldig flink til å sy syns nå jeg!! Ha en strålende helg! Det skal jeg!! klem!

Tante Mimmi sa...

Stoff og stil i Bergen??????
Yes! Då blir det lite på kontoen....
Kvar kjøper du arka? Eg har brukt slike t-skjorte ark, men dei kostar jo så sjukt mykje på bygda...
Knakande lurt med borrelås!!
Takk!

Karna sa...

Kjempe flotte puter, du får sy på knytebånd i stedet for borrelås, vips så er de ferdig....

Hmmmm det lyseblå stoffet har gått meg hus forbi, skulle hatt noen meter av dette også ser jeg...

Vi får håpe det snart blir den riktige tempen så vi kan få bruke putene våre snart...

God helg Emmeline!

liven sa...

Heisann!! Her var jo litt av en puteproduksjon!! Kjempeflotte puter!!
Ha en fin helg:O)

Miss.T sa...

Så flotte kopiputene ble !! du kan jo sy du !!! start en nettbutikk og selg putene : ) Jeg kan være første kunde !!! trenger noe lexington til den nye båten...for der må man ha maritim stil !!

God helg !!

Maria sa...

Gud vad fina!!! Jag bara älskar denna stilen på kuddar. Har just köpt ett rött tyg med vita stjärnor, skall bli en strandväska!

Fru Fjeldhammer sa...

Snakk om effektiv a, her sys det så det jomer etter!! Riktig fine er de... ikke helt min stil, men flotte på en hytte eller på terrassen som noen andre har skrevet over her.

Blogging skal være morro og ingen press... innleggene dine er bare herlige!!

Ha en flott helg, Emmeline!!

åsemor sa...

Har man bloggtørkr så syr man bare noen puter. Ja, det er iallefall ikke kreativitets tørke hos Emmeline.

Nå er det endelig helg. Jeg har vært stuptrøtt hele uka og gleder meg enormt til at den #¤%"# vekkerklokka ikke skal ringe imorgen.Syns det er ltt merkelig at sommertia skal virke inn på døgnrytmen, trodde det bare var babyer som ble påvirket av dette, men det virker ikke sånn. Egentlig skulle vi vært hos Grethe-søster i helga, førtiårslag for gemalen. Men den gamle damen her i huset trengte ei hjemmehelg, sånn er det bare med den saken.

Kos deg med helgen Emmeline, greit at konfirmasjonen er over når stoff og stil åpner i nærheten av deg :)

MeyBiMe sa...

Jeg vil bare si at denne putedronningen er utrolig effektiv!!!!! ;-)
Og flink er hun faktisk også...selv om det er bare rette sømmer :-)
Ha en sprudlende fin helg :-)

Mita`s hjørne sa...

Jo-o... puter må man jo ha... helst mange, og disse var jo flotte... hva skulle vi egentlig gjort uten all denne kopieringen, strykejernet, symaskina og noen meter stoff...

Ha ei koselig helg...

Den gode feen sa...

Sletting, ja :) Skund deg, he he. Du går inn i rediger innlegg. Åpne dette siste innlegget, og der kan du velge kommentarane :) Kos og klem

Silkeline sa...

Putedronningen er superflink!!!
Er innom for å ønske deg en god helg:)))

Klem.

Nilla sa...

Hallo!!! For en kjempeidè med disse kopiputene.
Har tenkt å lage sånne til soverommet på hytta, men de er jo ikke så lett å få tak i. Hvor finner du logoene og transferpapir da?

Ha en flott dag videre:)

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Har ingen blogg selv men er ivrig leser av din. Kan du hjelpe meg med hvor jeg kan finne logoer til putene?

Hilsen Bente

per.ivar.bratbakken2@online.no

KOSELIGE HJEM sa...

Hei på deg Emmeline! Jeg er litt ny i bloggverden, men har jo vær å sniktittet på deres blogger en stund. Her er det masse inspirasjon og hente! Nå har jeg forelsket meg helt i de putene dine. Selger du disse eller? Hvis ikke så er jeg veldig interessert i å få oversendt de logoene m.v. du har brukt her. Kan gjerne betale deg for de. Det hadde vært fint om du kunne gitt meg tilbakemelding på det på mail: anita@advstoro.no.

Anonym sa...

Hei, Kan opplyse at Stoff & Stil AS åpner 7. august på Åsane byggsenter, Salhusveien 55, 5131 Nyborg, Bergen. Det blir Skandinavias størrste butikk innen dette feltet. 1400 m2. Velkommen!!

lillpastill sa...

Hei og hopp (igjen..)
Jeg må bare legge igjen et fotspor her jeg..
Jeg har selv laget et par kopiputer, men har liksom aldri funnet den perfekte logo! Hvor har du funnet dine? Jeg har googlet det ene og det andre, men har ikke funnet så veldig mye brukenes selvom!? :S Håper du kan hjelpe meg! :)

Klem Lotte

Danden sa...

Veldig god idé, Emmeline! Jeg er nok også blant dem som helst bare skal holde seg til rette sømmer. Fikk en symaskin av mine foreldre til min 30-årsdag (nå er det snart 12 år siden..), og jeg har knapt nok tatt i den - langt mindre lært meg å træ den!! Og slikt blir det ingenting utav. Fantaserer om å starte puteproduksjon; dette er jo supre julepresanger? Takker for tipset og bøyer meg i støvet for deg som er så flink til å blogge. Jeg fatter ikke at du får tid til å blogge hver eneste dag, og langt mindre kan jeg klare å fatte hvordan du klarer å finne på noe å skrive om? Jeg er nok mer en "søndags-blogger", men så har jeg en tendens til å skrive ganske lange innlegg. Og siden jeg er "litt" perfeksjonistisk, tar ett innlegg fort 2-3 timer... Og da sier det seg vel selv at det ikke blir så ofte... Hm... Har nok noen triks å lære meg, ja. Bør kanskje legge om bloggestilen? Vi får se. Følger godt med på bloggen din og koser meg masse med den! Takk for at du gidder! Klem fra Danden (http://saasomihimmelen.blogspot.com)

Anonym sa...

Utrolig flotte puter! kan jeg spørre hvor du har funnet logoen? Har lyst til å prøve å lage slike selv :)

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails