fredag 25. april 2008

Overveldet!Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. I skrivende stund har jeg fått utrolige 176 (!) hilsener på jubileumsinnlegget! Jeg er såå takknemlig for at så mange av dere har hatt bryet med å legge igjen en hilsen. Ikke minst så er jeg overveldet over alle de koselige og rosende ordene dere har sendt til meg! TUSEN TUSEN TAKK! Mor Grethe har selvfølgelig tøffet seg og ledd litt av at jeg nå får en kjempejobb med å kommentere tilbake, men jeg har bestemt meg for at DET skal jeg jammen klare:) Jeg må nok ta helgen til hjelp, men denne gangen skal jeg besøke hver og en av bloggerne som har besøkt meg! Til alle dere anonyme; Det er UTROLIG kjekt at så mange av dere gav dere til kjenne, det ble jeg ekstra glad for! Den pene gutten glimrer desverre med sitt kommentarfravær. Han sitter vel på femti bussen på vei til Lagunen istedet. (Det var dagens tips til alle ugifte damer i byen, som kunne tenkt seg å ha en Beauty i armkroken!)Lillemor har inspisert alle kommentarene -og hun har vært helt henrykt over hvor mange som la igjen en hilsen. Nå er alle kommentarene samlet i popcorn skålen. -Dette er jo tross alt mye bedre enn popcorn. Siden SÅ mange var med på trekningen, må vi nesten dele ut tre premier. *Trommevirvel.....Gullmedaljen går til:Sølvmedaljen går til:Og Bronse deler vi ut til:Gratulerer alle tre. Jeg tror faktisk at alle medaljene ser like ut denne gangen. Kjekt om dere tre kan sende en epost med adressen til emmeline@live.no så skal jeg få sendt avsted en liten hilsen i løpet av neste uke. Tilslutt; en spesiell takk til Trønderpia som har sporet opp Bokklubbserviset mitt på Fretex i Trondheim, UTROLIG at du kjente det igjen, og veldig snilt at du kjøpte det til meg. Dermed var det jo litt ekstra kjekt at du vant en av premiene i dag! Til dere som lurer, kan jeg love at trekningen har foregått på en ytterst rettskaffen måte. Det har vært uhyggelig strenge regler fra husets yngste dommer, som foretok både klipping, røring og trekning. Ha en fin kveld...I'll be back very soon;)
Det er ALT for lenge å ha to dagers bloggpause!

6 kommentarer:

silje-sin sa...

Så moro med så mange kommentarer! Men så har du en fantastisk blogg også da:) Jeg synes også todagers bloggepause er for lenge (fra deg:)) Er innom deg stadig for å se etter nytt innlegg! Har blitt litt bortskjemt tror jeg! GOD HELG! klem fra silje.

Anonym sa...

Hello from Germany,
I love to read your blog for months. It´s like reading in a wonderful home-decorating journal.
Thanks for sharing a bit of your life and home with us.
Sabine

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg gratulerer deg med 176 kommentarer jeg, du fortjener dem alle sammen!!

Blir litt blogging på deg i helgen ser jeg.. *S*

kos deg!
Klem

Lemi sa...

hjelpe meg!! 176 kommentara?? trur d e no sånt æ har TOTALT ;)

ha ei strålanes helg!!!

Mummimamma sa...

Hei Emmeline!

Så heldig jeg er da, som er en lykkelig vinner, tusen tusen takk!
Og tusen takk for de koselige kommentarene hos meg.
Jeg har rukket å lest de, men ikke å kommentere. Litt hektisk om dagene, med unger som skal i bursdag, huskjøp som skal signeres osv.
Men de koselige kommentarene varmer virkelig.
Og det skulle jo bare mangle om jeg ikke skulle kjøpt serviset til deg, tror jeg ble like happy som deg når jeg fant det jeg :)
Har tenkt å legge ut en lignende etterlysning jeg også, når jeg er kommet i orden i nyhuset.
Har et "gammelt" blomstrete service, som jeg har tenkt å rote frem fra loftet og begynne å bruke. Men jeg har bare til 4 personer, og håper noen vil hjelpe meg å jakte på flere deler.
Og for meg, som er nyfrelst minimalist, er det jo en glede å kunne handle. Kan jo ikke handle til meg selv, men det gir faktisk en like stor glede å handle til andre :)
Må forresten fortelle om da jeg kom hjem med den store esken med serviset ditt. Jeg plasserte den godt synlig på stuegulvet, og det gikk ikke mange minuttene før min kjære lurer på hva det der var.
Da forteller jeg, med verdens blåeste øyne, at jeg fant det på Fretex og syntes det var så nydelig at jeg ikke kunne motstå det. Også spør jeg veldig uskylding om ikke han syntes det var fint, og om han syntes det var dumt at meg å kjøpe det.
Jeg satt og gledet meg til han skulle fyre seg litt opp og okke og aje seg over alt det rare jeg drar hjem i et allerede overfylt hus.
Men neida, verdens snilleste Gemal, syntes det var helt greit at jeg hadde kjøpt det han, og var enig i at det var sommerlig og fint.
Sukk...snakk om å ha skutt gullfuglen da =))
Jeg er heldig jeg, er nesten litt sånn "Det mor gjør, er alltid riktig!" :)

Den snille Gemalen skal forresten ta med seg metervis meg bobleplast hjem fra jobb en av de nærmeste dagene, så skal du se at serviset snart kommer flybåren til Bergen :)

Ha en fortsatt strålende dag.
Nå skal jeg pynte ei tuppe som skal i bursdag, før jeg skal begynne den kjedelige jobben med å tømme uteboden. Heldigvis er det nydelig vårvær, og da er det godt å få jobbet ute.

Du må se tusen takk til prinsessa di, som trakk ut MEG som vinner, jeg ble kjempeglad!

Klem fra meg til dere begge
(Guri,jeg prater snart like mye som en bergenser, tjihi)

tinemor sa...

Helt fantastisk!
176 , det må virkelig være rekorden av rekorder!
Det er deg vel undt.
Og masse gratulerer til dere som ble trukket ut og får gave. ;-)

Related Posts with Thumbnails