torsdag 17. april 2008

Der det er Hjerterom, er det en koselig butikkJeg har klaget over bloggtørke lenge nå. Her hjemme er det ikke så mye å vise frem. Huset ser forferdelig ut. Jeg klarer ikke å ta unna klesvask og husvask, og det er ganske pyton når rotet bygger seg opp i et rasende tempo. Dagene er lange på jobben, jeg rekker såvidt hjem til dagens fotballkamper (*Heia Heia*)-For tilslutt å synke utslitt ned i sofaen når solen går ned. Det kommer heldigvis fredelige dager før eller siden. Da skal jeg vaske og rydde, sy litt mer, dikte festlige konfirmasjonssanger, bake kransekaker, male lister, male på soverommet, sy nye gardiner og blogge--Det skal bli rolig og avslappende gitt:)

På vei fra et møte og til et annet møte, kjørte jeg i dag forbi Hjerterom. Denne butikken har Karoline vært veldig begeistret for, og den ligger på Sørås i Bergen. Jeg har ikke vært her før, men ble veldig positivt overrasket. De forhandler både Riviera Maison, Sia, Lene Bjerre med mer, massevis av lekre klær og smykker. Kjempesøt betjening og bra priser! Jeg har lagt inn en bestilling på noen nydelige kopper *SUPRISE* -og gleder meg allerede til å komme tilbake!I dag spurte jeg mitt yngste og mitt eldste barn om de kunne montere noen kasser fra Ikea for meg. Etter å ha sett hvor raskt lillesøster monterte kassene sine, mistet storebror motet! Dermed overtok hun all monteringen til slutt, mens hun forklarte og gestikulerte innimellom monteringen. Min eldste sønn studerte søsteren uten å si et ord. Så snudde han seg til meg og spurte om jeg husket at vi pleide å gi henne et strikketøy dersom hun maste for mye når hun var liten. I samme øyeblikk som hun fikk to strikkepinner i hendene, ble det bom stille fra den kanten! Hun klarte rett og slett ikke å strikke og snakke samtidig. Jeg husker det veldig godt, men etter å ha studert henne i dag må vi slå fast at det er slutt på de tider. Nå kan hun montere kasser samtidig som hun snakker og snakker.... Det er vel egentlig en veldig positiv ting.
Jeg kjenner nemlig en hel drøss med mennesker som trolig ikke kan kjøre heis og tygge tyggis samtidig engang!I morgen blir det et nyvasket og nyryddet innlegg fra meg regner jeg med! GOD PLAN:)

30 kommentarer:

Mummimamma sa...

Du og du som jeg kjenner igjen den beskrivelsen av travle hverdager. Var som om jeg skulle skrevet det selv.
Godt å høre at det ikke bare er meg som ikke rekker over alt husarbeidet, her ser huset bombet ut, men mor er da kun et menneske hun også :)

Så flotte bilder, var jo en kjempefin butikk. Er litt missunnelig på dere bergenserne, som har så mange fine interiørbutikker. Det er det dårlig med i Trondheim.

Ha en fortsatt fin kveld!
Legge bena på bordet og pust ut, rotet går ingen steder.

Morsomme betraktninger av en lillesøster.
Kjenner til det der med jenter og munndiare.
Og når man i tillegg er bergenser, kan jeg tenke meg at det snakkes både på innpust og utpust, tjihi :)

Anita sa...

Sånn går dagene ja, og det er faktisk hverdagen!! Føler meg veldig priviligert som kun jobber litt over halv stilling og også har vaskehjelp hver 14. dag!! Nydelig! Da blir det litt tid til overs ofte!
Prøv og kos deg og la rot være rot for en stund! ( Sier jeg som sitter her i grønnsåpe lukt og alle ting på sin plass;o)) Klem!

Lene sa...

Jeg også kjenner meg igjen i hverdagen din. Derfor har jeg gått ned til 60% stilling. Dette gir meg 2 fridager i uken. Da vasker jeg,baker brød, blogger litt, henter ungene tidlig på sfo og serverer til og med middag. ( å servere middag etter barnetv er ikke middag, men kveldsmat hevder min lille seksåring. Og hun teller derfor ikke det som middag....)Å redusere stillingen min gir meg mindre å handle for, men du verden hvor glad jeg er for å ha tid! Ha en fin kveld!

silje-sin sa...

Ble nesten letta over å lese at du også kan ha litt å ta igjen i huset,du som alltid virker så energisk:) Heldigvis (?) går hverken klesvask eller husvask forbi oss.. Dessuten er det mye som er viktigere enn vasking:) Skulle gjerne vært i den interiørbutikken! Med full lommebok... ha en flott kveld:) klem fra silje.

Trines Hus og Hage sa...

Sånn, nå er jeg oppdatert her inne hos deg. Flere nye innlegg siden jeg var her sist, og masse fint å se og lese. Som vanlig. Men nesten godt å høre at du også trenger en bloggpause innimellom og synes at dagene går litt for fort slik at du ikke rekker å blogge.
Jeg har snakket om det med samvittighet og blogging før, og jeg har lyst til å si til deg også Emmeline, at jeg mener man fint skal kunne droppe bloggingen noen dager uten å føle at man må blogge om man egentlig ikke har tid. Vet ikke om det føles godt for deg å høre slikt eller om du bare synes det er tåpelig snakk, men det er iallefall godt ment fra min side.
Over til noe annet. Det er så moro å gå inn i fine interiørforretninger. Jeg blir ofte veldig inspirert av det. Skal til Kjøbenhavn med venninner i år også, og da skal vi besøke mange fine interiørforretninger. Vi skal ha med bil og farte rundt fra den ene til den andre... Kult?
Hvordan går det med spirene dine? Trenger de å prikles snart?
Snakkes da. Trine

husnummer30 sa...

Vilken trevlig butik! Den bara måste jag besöka.

Jag går och och planerar inför allt jag ska göra, när energin kommer tillbaka. Hoppas på att den kommer till helgen, så att jag får lite gjort här hemma.

Ha det gott! //Jill.

Anonym sa...

Nei, så vittig. Jeg ramlet også innom den butikken for første gang i dag. :) Kom ut igjen litt lettere på kontoen ja. Hehe.

Så dette måtte jeg bare kommentere. ;)

J.

Anonym sa...

Hei! Det var en kjent butikk=)
Der har jeg vært mange ganger, for den ligger nemlig ikke såååå langt unna meg. Skikkelig koselig butikk =) I går kveld stod jeg faktisk og kikket inn vinduene. Masse fristelser! Dessverre var butikken stengt, men jeg fikk da handlet litt på Kiwi i hvertfall.

Vet ikke om det er noe trøst, men det er bombehus her også. Mannen kommer hjem fra jobbtur i morgen kveld, så det er vel greit å spare litt husarbeid til ham? I dag fikk jeg heldigvis levert oppgaven i markedsføring, og jeg ser frem til noen dagers pustepause. Sitter her som et slakt i sofaen. Gleder meg til helg kl. 16 i morgen!
Kjekt å koble ut med en bloggrunde, og ekstra hyggelig å titte innom din.

Verkstedet sa...

hei min venn:)
så gøy at du likte den og ikke minst at du nå fant den!!!
artig fortelling fra barna, ser henen for meg...;) både med kassene og pinnene når hun var mindre, herlig!
det har visst kommet noe om oss i bolig pluss, og jeg har det ikke!!! arg...men det er nok i butikken i morgen, jeg hadde bestilt, men slikt tar vel da kanskje litt tid.
du- en dag om du har tid...en lett elev oppskrift på puter? men bare en dag det roer seg litt ned for deg!
kos deg i kaoset, om det er noen trøst er det likedan her, alt jeg skal ha gjort til dagen min, skal reise bort både til solstrand og københavn, men har vært så lur og i tillegg ha åpent hus her på selve dagen, og da ser man jo straks invitasjonene har gått ut hvor mye en har å gjøre. enormt mye rydding, og så var det all rablingen på veggene fra han som nå går i svart barnehage oppe på fjellet. apropo han- i dag plukket han av alle blomstene på det jeg hadde plantet i altankassene og " snedde" det ned på plattingen under....su skjønner at vi er glad for plassen på fjellet?? men den har nok ikke hjulpet stort! hva gjør man med slike, kjære med- pedagog? svært lite som tyder på at jeg er en god pedagog om du treffer mine krapyler. han har nydelig lyst hår og vakre lyseblå store øyne, smilehud og god farge og smiler så hjertet mitt nesten hopper...MEN han oppfører seg overhodet ikke som utseende han skulle tilsi, noe er alvorlig feil der...han hadde nok ellers vært for perfekt , det må være noe sånt...;) litt ironi her også, men han er en pøbel som heldigvis også er god! tilfelle noen skulle lure ....;)
ha en herlig helg, her skal vi rydde og plante igjen...

borghild sa...

Hjerterom så ut som en kjempekoselig butikk, skjønner godt du fant noe der!
Ellers er det godt å høre at hverdagen innhenter oss alle, selv venter jeg bare på at ferdigstillingslysten skal melde seg....
Og så er det vittig å observere barnas særegenheter og ulikheter! Vår minste er snart ett år, så ennå vet vi ikke hvordan hun ender opp, men det er helt sikkert at hun ikke er som sin bror!:-)
Ha en finfin kveld! Klem B:-)

Nette sa...

Slitsomme dager ja, da hjelper det nok med et slikt butikkbesøk! Såg flott ut der ja! Det der med to ting på en gang, eller multitasking (?), det har jeg heller aldri vært stor på. Får ikke til å snakke i tlf og vaske hus samtidig, slik jeg vet mange jenter gjør...sikkert derfor jeg er så dårlig på å ringe vennene mine...hehe! Ikke fordi jeg er travel med å vaske hus i ett sett nei, men kanskje sy eller blogge? Ha ei fin helg:)

Min Verden sa...

Husk å trekke pusten innimellom. Jeg synes tross alt du får til ganske mye med jobb, unger osv. Tenk på alt det du får til! Kos deg med det og lukk øya når du går forbi rotet :-) Du får gjort det en eller annen gang allikevel. Hanne

mali-mo sa...

Travle-Emmeline må vel ha et hvileskjær iblant hun også vel? Heldigvis er vi bare mennesker og rekker ikke over absolutt alt hver dag. Må bare si meg enig med Trine der.

Her lar jeg hus være hus og monterer bunadsbelte for harde livet. Arrrgh! Det er søren ikke så lett som jeg trodde iallfall-men forhåpentlig får jeg det til. Fikk litt panikk når svigerinnen forsiktig antydet at de skulle til bunadsprøving på Husfliden...så bloggingen ligger litt på pause.

Livy sa...

Heisann!
Ja kjenner til det med travle dager! Heldigvis nyter jeg permisjonen nå, og har det betydelig mye roligere enn tidligere(det kan også ses på aktiviteten på min blogg;-))

Ser ut som en kjempefin butikk du har vært innom ja! Mye som nok hadde sneket seg med hjem herfra til meg om jeg hadde vært der.

Ønsker deg en riktig fin helg, og gleder meg til morgendagens innlegg!
*klem*

Dans på roser... sa...

Hei!
Stikker innom for å se hva som står på tapeten her...
Godt å se at vi er fler som ikke får unna alt. Ingen er perfekt? Hva er perfekt egentlig? Den som fant opp det, skulle jeg gjerne hatt en prat med.
Vasking står på tapeten her i morgen, skulle gjort det i dag, men jeg forandret planen og satte meg ned og strikket istedenfor. Mye bedre! Hi, hi...

Fine bilder fra en koselig butikk. Gleder meg til å se koppene du snakker om. Ja, for vi får vel se?

nå må jeg krype til køys... nattinatt.

kommer snart innom igjen.

Karna sa...

tro det eller ei, her har jeg ikke vært...men ser jo helt tydelig at jeg må ta meg en tur!!

Havna ventet inn flere varer fra RM også, så det blir nok en tur ut der igjen også....må fylle på lommeboken litt først, skulle ha kjøpt planter, utemøbler osv osv før jeg kjøpte mer RM, men klarer jo ikke å styre meg...

Håper det skal roe seg litt her på jobben, våre er alltid slik, men det går heldigvis over....

God helg Emmeline!

krinkelkroken sa...

Her går det også i ett, 4 barn og hus er fulldagsjobb.....puh I dag tror jeg jeg bare skal skubbe alt rot og uvasket tøy til side og kose meg i solen!!!

Ha en fortreffelig helg:)

Jill sa...

Tidig historie med lillesøster og strikkepinnene :-)
Travelt over hele linjen tror jeg!

Hjerterom så veldig grei ut, må nok ta en tur ut dit om ikke så lenge :-)
Ønsker meg penger til bursdagen, i tillegg til anleggsgartner, hushjelp, fabrikkbesøk hos Riviera Maison med fritt valg på øverst hylle, spaweekend, tannbleking,
fettsuging, bodystreching til jeg blir 1.70 høy, evigvarende shoppinghjelp fra en homo som virker, men ikke Jan Thomas...
Og en grønn kopp fra Green Gate.

Tror jeg får nye ski...

Ha en fin helg, trekk pusten.... og pust igjen (sånn sier de på rtg)
:-)

Unknown sa...

Skulle jo tro det var min hverdag du skrev om. Selv om ting til meg er blitt roligere i det siste da..

Ha en super fin helg og takk for en fin blogg.

Lemi sa...

hihi.. akkurat som hjemme hos oss!! bla bla bla bla både fra meg og mi eldste, ho yngste kjem seg ho og.
stakkars mann min, han sitt no der å svare mhm i ny og ne.

klem

Silje sa...

Kjempe flott butikk du har vært i, har kjørt forbi den en del ganger men aldri stoppet, det gjør jeg neste gang.

Og det er ikke lett og få tiden til og strekke til. Det er sååå mye en skal, vil og bør gjøre.

Og så lurte jeg på disse "kopi puten" dine, er det mulig og bestille noen slik av deg. Har så lyst og gi de i gave til min mor. Hvor manger klarer du og lage og pris. Ja vist du i det hele tatt har tid og lyst *håper det*

Ha en kjempe flott dag og helg i det nydelig Bergens være.

Merete sa...

Oi så knakande fint det såg ut i hjerterom-butikken..Såå masse fine ting i lyse og duse fargar :o) akkurat etter min smak! Ønsker deg ei fiiin helg..ikkje slit deg heilt ut på rydding og vasking ;o)

EngleRommet sa...

Kjenner meg igjen i den beskrivelsen av hverdagen ja..
Travle dager..
Kjempe fin blogg du har!
takker for titten og ønsker deg en god helg:)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Yepp, det går i ett med de fleste.. Du har jo konfirmasjon og greier, så det er vel ekstra travelt for dere. Alltid mye som må ordnes da! Den butikken på søras så ut som den var verdt et besøk! Kanskje de hadde hjertekoppene fra SIA jeg kjøpte tidligere? Mange som har jaktet på de i Bergensområde. Jeg har bestilt middagsservise i samme type. Har ventet lenge nå..
Skal si du er heldig som får hjelp til montering av Ikea utstyr!

GOD HELG til deg!

Silkeline sa...

Er bare innom for å ønske degen riktig GOD HELG! Jeg forstår av innlegget ditt at du trenger å synke ned i sofaen å slappe av nå Emmeline:) Fin butikk forresten...

klem:)

Nina i Paradiset sa...

Å, jeg kjenner igjen den der!
Min eldste har ektrem form for munndiare, så av og til må jeg bare riste på hodet, og si at nå må jeg ha en pause for at ting skal sette seg inni der....
Når hun i tillegg har selektiv hørsel, kan det fort bli veldig slitsomt!
Jeg gir henne faktisk tillatelse til å lese ved bordet, fordi da glemmer hun å snakke, og klarer dermed å tygge maten! ;)

Anita sa...

Sitter her o g venter på et nyvasket og nyryddet innlegg, jeg;o)! Også ville jeg ønske deg en stråldene helg! Klem!

Solveig sa...

Den butikken har jeg ikke vært på, takk for tips:)

Jeg har lagt deg til på norskeinteriorblogger.blogspot.com og oppfordrer alle som har lagt seg til å linke på bloggen sin:):)

Takk for at du er med, jeg har allerede oppdaget flere nye blogger, så dette blir bra!

Anonym sa...

Hei.

Hjerterom er en kjempeskjønn butikk!!! Jeg har ventet på hjertekopper derfra i 6 uker nå, håper de ringer og forteler meg at de er komt snart......

Klem Lottemor.

Cathrines blogg sa...

Hehe, det er bra at snakketøyet er i orden!!!

Related Posts with Thumbnails