fredag 4. april 2008

Sommer i det fjerneSå er det ukeslutt igjen. Jeg har tatt en titt i kalenderen, og funnet ut at både konfirmasjon, sydentur og ikke minst sommerferie nærmer seg med stormskritt. Min søster med familie planlegger sommerferie på sørlandet i år. Vanligvis bor hun på hytten hos oss, men på grunn av oppussingsplaner som Herr Emmeline (og trolig også svigermor) ikke har godt av å tenke på engang, har hun bestemt seg for å leie et eget hus denne gangen. Dermed leter vi med lys og lykte etter noen billige sørlandsperler på nettet:)For noen år siden leide våre Bergenske naboer en liten hytte på sørlandet. Den hadde ikke strøm eller innlagt vann, men beliggenheten var bare helt UNIK. Fra stuevinduet var dette utsikten, og hytten hadde sin egen usjenerte lille strand. Solen skinte dagen lang -og vi ble totalt bergtatt av det lille søte dukkehuset med den eventyrlige beliggenheten.Ungene var henrykte over å ha sin egen sandstrand som gikk over i flotte svaberg, der de kunne hoppe i havet. De nektet å gå hjem igjen da vi var på besøk, og siden vi har veldig koselige naboer, ble vi værende der to hele dager. Det var et paradis. Bildet er av den yngste prinsen som ble helt ekstatisk, og samtidig litt redd da han fanget en krabbe. Da er det greit å ha en knalltøff far ( nåja, han liker ikke så godt krabber heller...) som kan trå til med å få krabben oppi en bøtte.Veldig farlig krabbe kryper rundt oppi bøtten.....Da er det tryggest å vise frem noe som ikke er SÅ farlig, (-men likevel pittelittegranne farlig... )Det var dagens flashback. Vi får krysse fingrene for at den globale oppvarmingen fører til tropesommer i år. -Med sol og varme vel og merke, ikke vannvittige mengder med regn som i fjor! Vet du om en koselig sørlandsperle, med egen strand og sol hele dagen, som er UTROLIG rimelig.. okey, det er kanskje ganske utopisk men likevel----gi meg gjerne et tips:)


Flashback from our summer holiday in 2006. I really hope this summer will be something like that!

17 kommentarer:

åsemor sa...

Her er jeg igjen, må leve opp til ryktet mitt:)

Der kom herr Emmeline for en dag med alle krøllene sine:)

Jeg lure på hvordan du i himmelens navn kommer ut for alle disse snodige personlighetene. Heretter kommer jeg til å se for meg denne skapelsen hver gang jeg hører denne cd'en. Litt spent på om opplevelsen av musikken blir det samme etter dette :)

Ja, jeg koser meg med helgen, hjerteglasset mitt er i bruk kan en si :)

Lykke til med bolgjakten!

Grip dagen sa...

Jeg vil ha sommer!
Bildene var sååå fristende!
Jeg vil plaske med beina i vann - på sørlandet vil vel det bli: "Sidde mæ tæ'an i tanga"...? What ever...

Jeg vil sitte ute om kvelden - helt til flaggermus og mygg jager meg inn.

Jeg vil putte sommerbrune bein oppi de fine sandalene mine!

Jeg vil plukke markjordbær og bringebær på hytta.

Åh, som jeg gleder meg!!!

Men nå må jeg finne køya. I morra er det nytt loppemarked. Da må en stille våken og opplagt.

Riktig god helg til deg og dine!
Klem Marit

prinsessa1976 sa...

Hallo
Her viser du gamle ferieminner så det holder. Jeg har også begynt å tenke ferie og nå er den i boks. Jeg skal ikke til damnark i år....det er første året på mange men grunnet hyttebygging så skal vi feriere innen norges vakre land. he he. Skal en tur til Hedmark for å hilse på ei venninne. Å så skal vi til Staværn. Ei uke å ligge å duppe i vannkanten sammen med mann, prinsesse, sviger mor og far og mamma og pappa. Ei uke der vi plutselig har 4 barnevakter og prinsessa og prinsen kan gå ut å leke kjærester, ta en halv liter uten å må passe på klokka.....JIPPI. Å jeg har sjekket ut allerede butikken som er det. JEPP, de har interiørbutikker der også.....PUH....tenk hvor tragisk hvis ikke. he he

prinsessa1976 sa...

he he jeg skal sende en mail når jeg lager innlegget med pay it forward. Å så kan jeg jo lage noen lekre leopard tildaer til deg.
Høres fryktelig travelt ut å være på det kurset. Hadde bedt damam dempet seg litt slik man fikk sittet litt i fred og studert jakka. Men anno 2008 så er faktisk ikke leopard kult lenger.....når var det egentlig kult? Ingen synes leopard er kult på jakker. Leopard er kult på leoparder. SANT????

lillemy sa...

åååå Her er det jo bare å drømme seg bort til sol og sommer..... Flottebilder !

tinemor sa...

Sommeren er heldigvis ikke så langt unna, -vi er jo i april allerede!
Ønsker deg god hælg!

Tiril sa...

Takk for koselig kommentar Emmeline.
Ser der er andre en meg som drømmer om sommer og leter etter det lille vi hadde av sommer ifjor!!
Det gjelder å ha kamera klart, i tilfelle det bare blir den ene dagen.Håper det blir en brukbar helg, skjønt her har det regnet i hele natt.
Fin helg til deg.

Karna sa...

Fra en geopard dame til en annen, har du sett....neida bare tuller, men leste meldingen hos Elin, og da måtte jeg bare....hvis du er interessert så tror jeg min søster faktisk har noen MEGET flotte gardiner i slikt stoff, og det er ikke tull engang!! Låne?!?! HA HA HA

For et sted, akkurat et slikt sted som jeg vil ha, og det gjør ikke noe at det ikke er strøm eller vann, vann kan vi ta med oss fra Bergen, og stearin lys i bøtter og spann!!
Håper dere finner noe!

Jeg er helt bombesikker på at vi får en nyyyydelig sommer i år, hvis dt blir antydning til regn, starter vi bilen og lar den gå på tomgang, til det blir et hull i ozonlaget igjen....

Ha en fin lørdag!

LISBETH---<-@ sa...

Danmark here we come, 1 uke er bestilt på hotell, legoland og interiørbutikker, gleeeeder meg! Håper inderlig at vi ikke regner bort i år også, vet ikke helt om jeg gleder meg over spøken( globale oppvarmingen) her i huset om at vi snart får strandlinje, he he, du kan vel risikere det du og ;o)))))
Ha en flott helg.Skjønne sommerbilder du viser.
Klem

silje-sin sa...

Så nydelige sommerbilder! Det stedet var virkelig en perle ja! Forresten har du en veldig pen familie! God helg:) klem fra silje.

fru Pink sa...

Når den en gang kommer, neste sommer:) Ahh, den er virkelig varmt velkommen.

Herlige sørlandsperler du viser!
God lørdag:)

LISBETH---<-@ sa...

Ha,ha hadde vel gjort seg med litt palmesus i hagen din for ikke å snakke om min, bare dyrene i Afrika ikke nærmer seg bydelene våre , tenk å våkne opp til krokodiller og papegøyer i hagen:O)) nei nå får vi starte bilen og la den stå litt på tomgang for å hjelpe til med den strandlinjen .... Ufff.. så ufint hehe
God lørdag til deg og.
klem

Karna sa...

Har ingen planer om å åpne bloggbutikk igjen, men kommer jeg over noe som skriker Emmeline, som flotte sebra/leopard/giraff mønster så skal jeg lage noe lekkert og sende..HA HA HA kanskje flotte mammalukker i sebramønster hadde vært noe????

Anemone sa...

Tusen takk nok en gang Emmeline for god veiledning gjennom Bergens gater. Hadde ikke funnet frem til alle de "perlene" uten din veiledning. Laura A hadde jeg i alle fall ikke funnet, og DET var det jammen mase flotte lamper. Tror aldri jeg har sett så mange fine lamper på en og samme plass tidligere. Kom meg gjennom ruta både en og to ganger uten gnagsår på beina. Klesbutikkene fikk være i fred også for denne damen. Men fant en flott butikk på hjørne Torgalmeningen- Valkendorfsgaten da, men dyrt sa du... JA!! Kunne hamstret en hel garderobe drerfra, men tar turen igjen når jeg har vunnet i Lotto, ikke før.

Om du nå skal til Trondheim en gang skal DU få personlig guiding fra interiørbutikk til interiørbutikk, så er DEt sagt.

Klem herfra en lørdag.

Anemone sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita sa...

Der fikk vi se herr Emmeline også!
For et fantastisk sted!! Kunne godt tilbragt en sommer eller 7 der ja! Både uten strøm og vann! Håper vi kan få en sommer med sol i år!! Så varmt at vi må inn for å puste!! Åh! Kjenner det laaaangt inn i sjela at det trengs! Har vært på årets 1. loppis, og det var det en murtue av andre som også var!! Er det verste jeg har sett! Heldigvis er det rett her, så jeg har vært der to turer og har stoore planer om et par turer i morgen også!! Kos dere idag! Klem!

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails