tirsdag 15. april 2008

Vårslapp -kanskje en pute kan hjelpe?Det har vært stille på bloggen min i noen dager. Prinsesse Elin har vært innom her, og rynket på brynene -Kommer du ikke med noe nytt innlegg? Kommer du ikke på besøk til andres blogger heller?? Hmmmm!Etter en slitsom helg med dugnader, har jeg rett og slett vært så trøtt at det ikke har blitt noe blogging på meg. Men nå er jeg klar til å sveive i gang symaskinen (og fotoapparatet) igjen. Jeg har planer om noen nye kopiputemodeller, men jeg får se hvor langt jeg kommer! Det er sannelig på tide å få sydd lukking på de putene jeg har fra før også!Denne gangen skal jeg sy puter til noen jenter som følger med på Emmelines blogg. Dette betyr at jeg har kjøpt meg målebånd. Jeg har også strammet meg opp når det gjelder generelle håndarbeidskrav. Jeg skal for eksempel forsøke å sy rette sømmer ved hjelp av en rett linje, istedet for en liten slalom løype -som på merkelig vis dukker opp helt av seg selv!Dagens bilder er en slags kavalkade, der slagbenken fra kjøkkenet har blitt pyntet med ulike tekstiler. Jeg prøver meg litt frem, før jeg bestemmer meg for hvordan det skal bli tilslutt. Etter en grundig vask, har jeg skjønt at det benken trenger aller mest er et strøk med hvitmaling. Det er jammen godt å vite at man ikke blir arbeidsledig med det første !Some photos from the kitchen bench. I am trying to see how it works with different fabrics:) What do you prefer? Romantic roses, Navy blue or New England stars?

45 kommentarer:

Huset på toppen sa...

Du lager så flotte puter,det er ikke noe å si på de :-)Du er til stor inspirasjon for meg, Lexington putene dine er "råtøffe".
Klarer jeg å lage de??? Gleder meg til Stoff og Stil åpner i Bergen 7 aug,men det spørs om jeg kan vente så lenge:-( kan jo bestille på nett:-)) Det er så lite utvalg av stoff i "gardinbutikkene", det selges nesten bare ferdige gardiner, skjønner jo det, vi vil ha de ferdig sydd,

Kos deg med syingen, og frusterte fruer i kveld?

Anita sa...

Jeg elsker jo dine rose puter, så der har du min mening!! Kjempefin den kombinsjonen med striper og blomster!! Vil ha!! Ha en strålende kveld! Nå er det HOuse!

Linda sa...

Hei!Flott putekavalkade.Øvelse gjør jo mester.Nydelig oppsett med romantisk pute, åå den søte boksen.
Nydelige ting med polkadotter.
Du er jo på utkikk etter Green Gate forhandlere.Her sør har vi en.
Di har litt blått.Du kan gå inn på:
www.hansenco.no Mener det var det jeg leste på vei til jobb.
Lykke til med puter,målbånd osv.
Ha en fin kveld.Hilsen Linda:))

Unknown sa...

Hvist du ikker velger rosa,blomster og striper men en av di 2 andre kan du bare pakke di putene og sende dem til emg for di var nydelige altså!! =)

Heidi og Cathrine sa...

Kjempeflotte puter Emmeline. De står hvertfall ikke noe tilbake i forhold til orginale Lexington.
Råstilig! Hos meg er det nok ikke mye striper, enn så lenger. Det er jo veldig tøft, men foreløpig er jeg nok mer i blomster-verden:o)
Super pute-kavalkade!!

Verkstedet sa...

hei.
ja, endelig...neida, jeg skal ikke si noe!!!! jeg er jo bare såå treg, men nå er altså et innlegg på plass, dog ikke så spennende, for det var ikke så mye nytt...og ingen nikolaj blomst heller, kjøpte mest kjedelige stemors, men de tåler litt kulde.og det er det jo her nå.
du- jeg er ikngen sy ekspert, og skla sy puter med bilder på md elevene mine nå. har du en svært enkel fremgangsmåte å by på??? og er trykkknapper et godt alternativ til lukking, de kan jo syes på for hånd.
den benken din var bare såå koselig!!
innbydelsene er ute, ønskeliste med følgende er utgitt: botox, øyelokksløft, en dag med jan thomas, personlig trener og fjerning av håndtak...;)dog er det en del ironi med, men likevel litt sant...uff, årene går så altfor fort!!!!!
har du kontroll på konfirmasjonen?
klem

Whoopsi Daisy sa...

Hei på deg.
Så fine puter du lager. Jeg er så glad i blått og likte den stipete puten veldig godt. Minner meg om sommer og luftige dager. Jeg gleder meg sånn til sol og varme. Jeg har forresten oppdaget at vi har samme servise. Metz. Jeg er så glad i det. Blått, blått, blått.
Sjefen sjøl har gitt opp og bare nikker når jeg sier noe er blått og fint. Helt greit for meg det :o)
Ha en fin uke i våren.
Klem fra Whoopsi Daisy

Anonym sa...

Beklager .... ingen støtte hos meg...Jeg likte alle putene og alle stoffene jeg...

... du får ha en uke med hver tror jeg....

..eller kjøpe flere benker...

kristin

☆Therese sa...

Det syntes ikke på bildene at benken trenger maling ... skal det ikke være sånn litt shabby chiq da!? :o)
Er spent på hvilken variant du ender opp med :oD på benken din.
Ha en fin kveld.

tinemor sa...

Nei, det var jo lekkert det hele. Behold dem alle og bytt på/skift ut med jevne mellomrom, så har du litt variasjon..... kanskje... ;-)

Anonym sa...

Så flotte bilder! Det er moro å se hvor mye tekstiler kan endre et rom! Du burde starte putebutikk! Du tryller jo frem den ene lekre puten etter den andre.
Ha en flott uke, og NYT våren:-)

Christinas låvebutikk sa...

Nydelige puter!! I mange varianter!! Lurer på om jeg skal ta meg ett sy kurs også! Fin begge variantene!! Du får bytte etter behov!!
Ha en god natt!!

Anonym sa...

Jeg likte veldig godt Lexingtonputene sammen med det lyseblå og hvite stoffet, forresten!

Min Verden sa...

Nydelig. Du er flink :-)

Prinsesse Elin sa...

Jeg synes du har det fint jeg....å med tanke på at du skal begynne å kjede deg, så fortsett på å utprøve forskjellige stiler i hjemmet ditt.
Det kunne jo være at du begynte å handle på nettet igjen....ebay. Å vi vet jo hvirdan det gikk....

Takk for tiltro når det gjelder meg og min sans for gammelt papir....men nå kan jeg faktisk slå i bordet med en bok til som også ble kjøpt: "Alene med Gud"

Den er ikke fullt så gammel men du verden hvor mye vås det står i den. " Vårt største behov er personlig samvær mend kristus. Vi må ha et indelige samfunn med ham."

Det er denne som skal brukes til lyspakker neste gang. Den har ikke så fin skrift og så gule ark men denne boka fortjener å bli i stykker revet!


God at du viser livstegn...ble litt sånn halv veis bekymra over at du uteble... rett før jeg måtte ringe å etterlyse deg. Her er det sying som egentlig skulle stått på tapetet men jeg klarer ikke å løsrive meg fra pc en så det blir vel dette litt til og så natti natti.
Snx:O)

Anitas hus sa...

Kjempe fine puter du syr og jeg likte alle kombinasjonene på benken din. Blir nesten som å velge mellom drops eller sjokolade, ikke lett;)

Helene sa...

Hei Emmeline
Dette her må jo kalles et luksusproblem. Tenk å ha så mange lekre puter å velge mellom. Alt var jo bare fint.
Den blomstrete puten din var helt super i fargene sammen med ting fra Green Gate:0)

Jeg så foresten kommentaren fra Linda med nettadresse til en butikk som selger GG. Skjekket den ut og ble så glad da jeg oppdaget at butikken ligger i Festningsgaten i Kristiansand. I den gaten bor datteren vår! Jiiipi!!! Tenk at jeg aldri har oppdaget den.
Den butikken må jeg nok innom neste gang jeg er hos henne:0)

Nilla sa...

Dette er første gang jeg ser en putekavalkade:) Men kjempekult det ettersom jeg ELSKER dine puter og din blogg:)))

Tenkte å prøve meg på kopiputesying jeg å....

KOSELIGE HJEM sa...

Kor kjempeflott det var med putekavalkaden på benken din. Benken var også kjempeflott med de utskjæringene på. Gleder meg masse til putene kommer. Du trenger da ikke være så allverdens nøye heller da! Lykke til med syingen likevel!

Cathrines blogg sa...

Takk for hilsen;)
Jeg skal selvsagt ile til Åsane senter så fort det lar seg gjøre, har lenge ergret meg sånn at jeg aldri er i Oslo!!(Trodde jo at jeg måtte helt dit...)
Er det du som har sydd alle putene?? Flink dame!
Benken er jo også kjempefin,og du hadde så mange valgmuligheter!! Kjekt å skifte litt på...
Ha en fin dag:o)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Alle putene dine er flotte! men jeg "stemmer" absolutt på at benken skal ha den fine blomstrete stilen din!;)
Hos meg er jeg i full gang med hvitmalingen min. Å sniffer oljemaling så man blir jo helt ør i hodet... Ja, det er vel kansje ikke noe "forskjell" på hodet med eller uten sniffing av oljemaling;)
Like "gal" uansett;);)
Ha en super dag Emmeline!
Klem fra chatrine:)

Jill sa...

Jeg likte best versjonen med det stripete blå trekket på benken :-)
Jeg har oxo en sånn litt slalomaktig symskin, har div målebånd men syns ikke at det hjelper stort... ;-)

Nå går det mot maraton-bursdag til helgen her i heimen.
Ikke mye tid til blogging.
Tre 11-åringer skal ha 43 gjester (i leiet lokale) på lørdag, 4 jubilanter i Pastillfamilien Gammelsmurfen, Svigersmurfen, storsmurfen og Pastillen selv)slår dagene sammen på søndag, da kommer det 19 stk til kaffe og kaker....
Puh...

Hvorfor kommer de til meg????
Hvorfor må jeg BØTE (bake) så mye fordi div stamfedre og mødre tydeligvis bare kunne lage barn i juli????

Dette ble en haug med uinterssante fakta og betraktninger om sommerlig reproduksjon, ønsker deg en fin dag i solen!

Gunhild sa...

Jeg tar noen små bloggepauser innimellom vasking... Og jeg er misunnelig på den fine sittebenken din. Fine puter også.

Den gode feen sa...

Putene er superkoselege. Benken likeså. Eg elskar det breidstripete lyseblå og kvite stoffet. Trur eg har brukt opp alt mitt, og bør bestille meir. Har lenge hatt planar om å sy benkeputer til terassen (JUHU! Eg har terasse!), og då vil eg ha slikt :)

Ha ein super dag!!

prinsesselinn sa...

hei på deg,
Du har en utrolig fin side.
Håper det er greit at jeg har lagt deg til blandt favoritt bloggene mine...
ha en vidunderlig dag.
linn

mette sa...

Synes det er så godt å høre om andre som på merkelig vis får til sikksakk-sømmer der det skal være en rett linje!!

Lappesola sa...

Begge de blå blomstrete muggene du leter etter finnes hos Idé Huset i Haugesund. Både store og små.

Hilsen Sol

Bo med Lena sa...

Liker veldig godt kopiputene dine! Kjenner følelsen av å skulle sy for andre. Til seg selv er det liksom ikke så farlig med litt slalomsøm, derfor får jeg hetta når noen spør om jeg kan sy for dem. De skulle bare visst hvor mye jeg trixer og mixer til meg selv:)

Godt å se at det er flere som har prosjekter på gang...:)

åsemor sa...

Er løsningen på vårslappet putesying, i så fall må jeg sette igang med en gang. Blir ingenting med meg etter jobb, sløver meg gjennom kveldene, mange halvferdige prosjekter, men ingenting skjer med denne dama etter klokka fire :(
Men nå er det meldt sol, sol ,sol og da, da må energien komme tilbake.

Så imorgen da blir alt bedre....;)

Lappesola sa...

Hvis de ikke vil sende til deg, så kan jeg godt hjelpe til.

Maria sa...

Alle varianter af bænken med puderne er fine. Bare på hver sin måde.
Men det er da heller ikke værst, at have lidt at skifte mellem vel hi hi.

KLem Maria

Miss.T sa...

Superflotte alle putene dine Emmeline !!! Koselige kjøkkenbenken din : )

Thea sa...

Du er fantastisk flink. Trodde de var ekte Lexington.
Har du gått sykurs?

Jeg ble inspirert av deg og opprette interiørblogg i dag. Helt fersk med andre ord. ;o)
http://mittlillehus.blogspot.com/
Ha en flott dag.

Hilsen fra landet sa...

Det er lov å ta noen dager "av"! Vi venter på deg vi vettu! ;-)

Hilsen herfra

Min Verden sa...

måtte se innom i dag også. Det er så deilig å se på det pene du setter istand og som vi får lov til å titte litt på og samle litt inspirasjon. Hanne

Hulda sa...

Så mange fine puter og stæsj du viser i dag da. :)

Gry sa...

Men bloggtrött og annen slags trött kan jo hvem som helst bli... ta det ikke for allvorlig med pressen fra oss som lengter etter nye innlegg. Ärlig, altså. Det skal väre göy å blogge, og noe du gjör når du har tid og lyst!

Kjempesöt benk og begge variantene er fine ;-)

Klem Gry

Grip dagen sa...

Her var samme benken kledd i mange drakter...
Skal du igang å sy enda flere sett puter til den???

Ser man det... Emmeline skal begynne å bruke målbånd!
Nå blir nok mang en håndarbeids- lærer varm om hjertet...

De to jentene mine syr litt. Ho på 12 er himla nøyaktig og pirkete.
Ho på 9 kjører maskinen i toppfart og klarer såvidt å følge med.
En dag utbrøt hun glad:
Fytti for en fart! Jeg sydde til og med utenfor - men jeg klarte komme innpå igjen!
(Ho er også typen som klarer tegne slalom, selv når ho har linjal...)

Ha ei kreativ uke, Emmeline!
Klem Marit

Nyperosa sa...

Endelig har jeg klart det kunststykke å logge meg på...
Så nå kan jeg fortelle deg at
du her en vedunderlig blogg.
Særlig noe av skriveriene dine er
utrolig morsomme.
Men hør her, i Stavanger er det noe som heter at har jentå same mor og same far så blir det...
( Ja nettopp: )Samejenta !
Altså jeg syns hun kunne fått en samebunad, skulle bare mangle,
- ha, ha.

Albertines verden sa...

Hello stranger! Milde himmel, det er så mange nye innlegg på bloggen din siden sist jeg var innom. Ha nesten måttet ta med pc`n på senga, du har jo produsert nok lesestoff til en hel bok. Og jeg ser puteproduskjonen heller ikke har stått stille. Enten har du mye is i magen, eller så er Herr Emmeline ganske huslig. Her tørr jeg knapt nok la mannen i huset skrive egen handleliste. Han kommer hjem med godis og sjokoladekjeks, når det er tomt for pulver til oppvaskmaskinen. Ungene er selvsagt sjeleglad, men s mor ser på berget med oppvask som hoper seg opp på benken. Ha en fortreffelig helg, Emmeline.

Tulipaner og krystaller sa...

Hei.
Jeg bare elsker roseputene dine.
Syns Lexington er fine også om ikke min stil.
Alle bildene er kjempefine, men rosene er nok favoritten.
Inspirasjon til oss alle som har lyst til å prøve selv.
Ønsker deg en super helg. Hilsen M.

Hege sa...

Nydelige puter!! Likte alle eg. De blomstrete passer jo bra til fineværet vi har no.
Eg tror eg må sette min kjære mormor i sving å sy nokken lekre puter til hagemøblene mine. Hvis hun har tid då... Helt utrolig at damer på over 80 år kan være så opptatt som hun er. Er det ikkje meningen at gamle mormorer skal ha god tid til håndarbeid, baking o.l?? *ler*
Ha en strålende helg i solen!!
Mvh Hege

Shabby-Roses-Cottage sa...

Dear Emmeline,
Oh i think you know what I prefer:o)
Roses!!!
Your kitchen bench looks soooooo beautiful!!!
I love it with the rosali fabric and the GreenGate items ;o)
Many love greetings,Patricia

Anonym sa...

I wish not acquiesce in on it. I over warm-hearted post. Expressly the title-deed attracted me to read the sound story.

Anonym sa...

Nice post and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

Related Posts with Thumbnails