søndag 20. april 2008

For en helg!Vi har hatt en fantastisk helg med sol fra skyfri himmel. Det er utrolig hva litt sol gjør for humøret. Da jeg satt på altanen i går, fikk jeg en ide om at jeg burde så enda litt flere planter. Dermed dro jeg fram noen terakottakrukker, og sådde krydderplanter direkte i krukkene. ( Med andre ord; litt avvik fra ordinær metode) Nå forestiller jeg meg at det skal bli en veldig eksotisk og spenstig sommer, med krydder fra egne krukker på altanen... Vi får vel se, ingenting har skjedd fra i går til i dag iallefall! ( -for noen knøttsmå frø forresten?? )Denne helgen har storebror vært avsted på turnering. Dermed har vi tatt en titt på rommet hans, og funnet igjen alt som manglet i kjøkkenskapene! Storebror sitt rom er ganske uferdig og forferdelig rotete. Han har mange talenter, men han kan ikke satse på noen karriere som hvit tornado iallefall...! Jeg har kjøpt noen tøffe bokstaver på Hilmers hus. Jeg tenkte ville bli stilig mot den røffe muren, bare jeg finner en måte å henge de opp på;)Egentlig hadde jeg bestemt meg for å vise litt av dette rommet. Men på grunn av kombinasjonen latskap vis a vis sol og varme, har jeg desverre enda ikke gjort noe her oppe. I løpet av de neste dagene skal jeg nok svinge både langkosten og fotoapparatet, for rommet er ganske koselig faktisk! Men uten en rydderunde, kvalifiserer det IKKE til bloggifisering!Vinduene må vaskes av den svarte tornadoens mamma. Hun (les:meg) har litt høydeskrekk, så det er noe som stadig blir utsatt. Folk som har konfirmasjon pleier jo å ha alt på stell, -så da er det vel bare å ta vaskefillen fatt.A beautiful weekend is over. The weather has been lovely, and I haven't done much in the house. Today I show some glimpse from my oldest son's room. I'll be back with his amusing Lexington inspired interior when it is cleaned up;)

15 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Oi, stilig.. jeg synes sånn mur er så kult! De bokstavene passet godt inn!

Endelig kom sola og våren, det har jo vært shorts vær i dag!!

Jeg har ryddet og stelt i hagen i dag, så jeg har vannblemmer i hånflata...men heldigvis ser jeg en fremgang, de tidligere eierne tror jeg ikke har rørt hagen engang!!

Nyt søndagskvelden..

prinsessa1976 sa...

Eg he ikkje lest innlegget ditt, det skal eg gjør etterpå men du må sjå på bloggen min:O)

prinsessa1976 sa...

Eg he ikkje lest innlegget ditt, det skal eg gjør etterpå men du må sjå på bloggen min:O)

husnummer30 sa...

Ja, visst har det varit helt underbart väder här!!! Har själv dock inte varit ute alltför mycket. Startade min "stora vårstädning" i helgen... Men fönstrena har varit öppna, så våren har kommit in!

Jättefina bokstäver. När köpte du dem? Kanske kan de finnas kvar...

Ha det fint! //Jill.

Synnøve sa...

Nei så stilig, jeg liker så godt slike rå murvegger! Og de bokstavene gjorde seg jo så godt til veggen :) Gleder meg til å se mer!

Jeg har også plantet litt diverse frø i hagen i dag, var forbauset over hvor små noen av de var...! Sto at de skulle plantes så og så langt fra hverandre i bedet, men det var jo klin umulig, så jeg slengte dem bare litt hit og dit som best jeg kunne jeg, hihi... Får se hvordan de kommer opp, kremt. (Jeg lo forresten godt av historien om de blå koppene dine, hihi...!) Ha en fortsatt fin søndagskveld! Synnøve :)

åsemor sa...

Ja, er det ikke deilig med SOL !!!
I går fikk kroppen min overdose med frisk luft. Var med trenern på jobb(alternativet var raking i hagen), var ute i overkant av ti timer. Det medførte en rolig lørdagskveld, sovna på sofaen etter et lite glass vin klokka halv ti !!!!!! Så du kan si jeg er ajour med skjønnhetssøvn etter denne helga :) Dagen i dag har også vært strålende, tro hvor lenge dette varer.

Gleder meg til å se bokstavene på storebrors vegg, stlig vegg foresten, den kunne jeg gjerne tenkt meg på kjøkkenet mitt.

Det er faktisk litt greit med den vaskinga til konfirmasjoner, iallefall etterpå. Jeg jobber som kjent best under press, og siden jeg er ferdig med konfimasjonene blir rundtvasken utsatt og utsatt. Og som du kanskje vet er det ikke noe en blir så utslitt av som det en ikke gjør :( Så det spørs om jeg får "fake" en konfirmasjon eller noe, for å få ting gjort.
Kjenner veldig godt igjen innsamling av kjøkkenporselen, det er utrolig hvor lenge de gidder og bo sammen med slikt "rot". Håper de vokser det av seg, men har mine tvil...

Kos deg med den nye uken, syns det var deilig å høre at du har tilbrakt noe tid på sofaen, menneskelig det :)

Karoline sa...

stilig med de bokstavene altså!!! de må han like!!!
ja, hvilket vær vi har, vært ute i solen i hele dag, plantet og ryddet, det ser skikkelig vårlig og fint ut. men ikke lenge til regner nå...en blir fort vant med dette gode livet gitt!
da følger jeg spent med på krukkeutviklingen din:)

MeyBiMe sa...

RÅSTILIG med denne muren og disse flotte stål bokstavene!!!!
Dette likte jeg!!! :-)
Gleder meg til å se resten ;-)
Ja typisk med dette "spill for galleriet" når vi skal ha besøk....
Da må alt se sååå ryddig og rent ut...og iallefall alt være helt perfekt!
Slik er det jo egentlig aldri i dette huset... :-(
Men prøver meg jeg også når jeg venter besøk :-)
Ha en fin uke :-)

silje-sin sa...

Ja,det så ut som en flott helg! Gleder meg til å se urtene dine, og rommet til sønnen din også:) Ser ut til at våren endelig er her! Ha en flott uke:) klem fra silje.

Den gode feen sa...

Kanontøft med dei bokstavane mot den murvehhen. Gledar meg til å sjå meir ;)

prinsessa1976 sa...

Ok nå har jeg hatt tid til å lese innlegget. Siden halv 9 når vi kom hjem har jeg vaska 2 maskiner med klær, hengt dem opp, piska prinsessa opp i badekaret. Noe som hun mente ikke var helt nødvendig men etter å ha svidd jorder i hele dag så VAR DETTE VELDIG NØDVENDIG...Jeg kunne tegne bart på henne med en våt vaskeklut!!! Da fattet hun at hun egentlig var veldig svart i fjeset. Jeg har klippet ut et nytt mønster til noen nye dukker jeg skal sy, lufta hunden og vanna planter....å nå sitter jeg her.
Jeg synes det var ufattelig kult at du vant. Irene min søster var jo bombesikker på at det ble hun som skulle vinne....når hun så at det ble deg og vi skulle rydde å kaste alle lappene gikk hun igjennom alle bare for sikkerhets skyld, for å se om jeg i det hele tatt hadde tatt med hennes navn....å det hadde jeg. HA!!!
Be din kjære sønn om å hjelpe til å vaske rom! Dette er for sløvt. Får han kansje ikke uke penger ??? Hva gjør han som er fortjent til de? FY....mamma skal ikke rydde opp for store unger som skal konfirmeres.(HEIA EMMELINE HEIA EMMELINE....) Nå er det snart natta her....litt sen i seng og veldig tidelig oppe....så jeg skal ta et skikkelig skippertak på bloggene i morra tidelig. snx:O)

vivi sa...

Ja, er det ikke en herlig helg vi har hatt! jeg har stortkost meg. Deilig hvor mye energi man får, når solen kommer! Rommet ser spennende ut, gleder meg til å se mer av det=) Jeg har lyst å endevende hagen her hjemme. Men alt til sin tid. Ha en strålende uke, Emmeline!

Trude sa...

Heisann, en bokstav fra samme serie henger enslig på veggen til junior her...mere kommer på veggene dagene fremover.Mor har stadig noen prosjekter, og nå på hans rom...ikke helt enig han da, men mor er veldig fornøyd. Nydelig vær dere har, i mrg MÅ solen komme hit en tur også, for jeg har 14 dager fri!!Gratulerer med seieren inne hos Elin da (",)

Min verden sa...

En ting å si: herlig! :-)

Dans på roser sa...

Så fine innlegg!
Så frø, ja... har kjøpt frøposer, men nå må jeg snart se til å få sådd dem.

Tøffe bokstaver til en tøff vegg.

Når det gjelder å overføre skrift til puter, så skjønner jeg ikke hvordan man gjør det. Blir det ikke speilvendt resultat hvis man bare kopierer en logo og printer ut, og så stryker det på?
Hvordan gør du det?

Du har så lekker blogg..mmmm.. herlige bilder fra verandaen deres.
=)
Kathrin.

Related Posts with Thumbnails