fredag 11. april 2008

Litt Greengate krydderDen siste uken har jeg hatt store problemer med å få sove. Sånn er det vel med alle en gang i blant? Det merkelige er at krig i verden, naturkatastrofer, og andre grusomheter ikke plager meg. Pittesmå spørsmål som jeg aldri har tenkt på før, vokser derimot til gedigne mysterier i nattens mulm og mørke.

I går kveld begynte jeg for eksempel å fundere på hvor jeg skal la krydderet stå, dersom jeg kanskje skal pusse opp kjøkkenet på hytten. Det er jo helt naturlig å bruke en hel natt på å finne svaret på et sånt viktig spørsmål! I løpet av dagen i dag har jeg løst problemet på et blunk. Det faktum at ingenting er avklart når det gjelder oppussing har jeg elegant klart å ignorere!


Som du ser så koser jeg meg med Greengate katalogen her hjemme for tiden. Jeg oppdaget forleden at Anns Interiør skal starte å selge mitt favorittmerke. Da jeg ringte til butikken for å høre hva de hadde fått inn, viste det seg at de ikke fikk lov til å selge Greengate likevel. Hovedforhandleren i byen hadde lagt inn en klage. ( SUKK) Dermed tok jeg turen innom butikken som fremdeles er enerådende på Greengate i Bergen. Der var de utsolgt for det meste, og skulle ikke ta inn noe av det jeg ønsker meg. ( DOBBELTSUKK) Det kan nesten virke som om noen har satt i gang en konspirasjon sånn at Emmeline ikke skal få oppfylt sine Greengate drømmer. ( TRIPPELSUKK)

Derfor sitter jeg her og blar i katalogen, og koser meg med bildene istedet. Jeg begynner å bli god på akkurat sånne ting: Kose meg med bare luft! Helgen skal brukes til å passe mine og andres barn. Resten av tiden vil nok gå til basketballdugnad. Litt av en helg med andre ord. Kos deg du som kan:)

I just love Greengate! Today I have bought a new box to spice up my life;)

30 kommentarer:

LISBETH---<-@ sa...

Jammen, jammen.... jeg er helt uenig med Greengate. De burde absolutt hatt en større butikk som solgte varene , og ihvertfall med bedre utvalg.Vi bor da i en litt stor by, burde vært plass til to. Men den lille på Os med Greengate er på gang med nettbutikk..
Basketball på deg, skolekorps på meg, hva er verst?
Klem

Anonym sa...

Hej Emmeline, det blir alltid en av kvällens höjdpunkter att få läsa dina jätteroliga historier. Jag bara älskar ditt sätt att beskriva vardagliga händelser och resonera om livet och alla dess händelser... Ha en trevlig helg... Kram //AnnA

BO sa...

Ang. soving: I natt drømte eg om deg! Å for ein draum!!! Heile familien Emmeline skulle nemleg komma på besøk. Ikkje til meg, men til Molly`s Heaven. Så i hagen til "Molly" skulle dåke bu, i eit stabbur som eg eigde...ja, da blir verre! Huset til "Molly" var absolutt ikkje sånn som vist i bloggen -det var raudt med blå karmar, og med MANGE pallar rundt om kring. Det vart enklare å kjøra vogn der då, konkluderte eg i draumen. At mitt stabbur (eg eige ikkje noko stabbur) var vegg i vegg med "Molly" kom som ei stor overasking på meg i draumen. Hugsar ei svært forvirra kjensle! Det samme gjorde antalet på familiemedlemmer i Emmelineklanen! De var nemleg 8 stk, og min jobb var å reie opp senger til heile gjengen, pluss pynte med blomar og parafinlampar! Emmelinegjengen likte sengene, men syntes det lukta så ekkelt i stabburet at dåke var svært (altfor) raske å stikka inn til "Molly", der de skulle eta ein betre middag!

Da hadde kanskje vore betre for meg å ligga våken om natta, enn å ha sånne frustrerande, stressdraumar som dette! Hadde rett og slett litt vondt i hovudet når eg vakna. Eg HATAR nemleg å legga på sengeklede...

Ha ei god helg, alle åtta! :-)

Trude sa...

Heisann,innom for å ønske deg en god helg!Nå har jeg kost meg i byen din i tre dager, og for et nydelig vær!Mor har jo vært på jobb selvsagt, men oppe i det hele har jeg fått en rimelig god tur på fjellet og for en utsikt det var der oppe.I tillegg ble det en liten runde i alle disse fine butikkene...og seniorkino i går formiddag, rart å være yngst av ALLE som var i rommet. Måtte jo se den siste Varg Veum,blir jo litt mere spesielt å se den i Bergen da.Flotte bilder fra Green G!!vi høres

vivi sa...

Greengate har så masse fint! Jeg har lyst å fylle hele hytten med ting derfra! Høres ut som du skal ha en helg full av aktiviteter. Håper du får sove godt i alle fall!
Jeg skal skrive oppgave i helgen, men det skal bli godt å bli ferdig med den:-)

Ha en flott helg!

Den gode feen sa...

Dersom du ser på Bodil sitt kjøkken så ser du at ho har slike 20 cm breide vinhyller på kvar side av steiketoppen. Slike hyller hadde eg også i Bergen, og dei er geniale til krydderoppbevaring (i dei to skuffene øverst altså). Så skal du ha Ikeakjøkken så sats på slike :)

Ellers må eg jo sei at det er kjipt at du ikkje får tak i det du vil i Greengate. Sjølv om eg hadde vore glad for det vesle eg fekk tak i. Her i byen har eg nemlig ikkje funne ein einaste Greengateforhandlar. Kanskje Bergensbutikken me ikkje nemner namnet på har einerett her også, hehe :)

Kos deg med katalogen din før du mandag morgon ringer dirkete til Greengate i Danmark og KLAGER :) Klem

mali-mo sa...

Dumt at den ene butikken ikke har tatt inn nok og har så slunkent med varer..leser de ikke blogger? Green gate er jo noe som svært mange av oss sukker over, meg inkludert. Like greit for meg forresten, at det er tomt i hyllene-har en handlestopp så har en handlestopp.

Haha, tror nok du må ta i et tak med BO og få på laknene så hun ikke sliter seg ut. Må ikke være så hastig selv om det lukter litt pussig da...er ikke så lett å bli kvitt lukten i gamle stabbur vet du.

Ble ferdig med bunadsbrodering idag forresten. Hurra, jeg kan få et liv igjen!

Anonym sa...

Hei Emmeline.

Som sagt i en tidligere kommentar her på bloggen din, så kommer du snart til å få kjøpt favorittmerket ditt kun kort avstand fra der du bur!!! Så får du heller kose deg med katalogen i 4 mnd. til, he he he.

Klem Lottemor.

Lene sa...

Jasså - så Emmelinen ligger våken om nettene og funderer på hvor hun skal gjøre av alt krydderet i tilværelsen. Sukk og akk - ja, jeg er så enig, så enig. Krig og fred og sånt kan ikke måle seg mot slike store eksistensielle spørsmål (for krydderet, altså, hohooooo ;) Men du skal trøste deg med at du i det hele tatt har krydder, Emmeline! Plenty - hahaha - og så supert at du strør rundt deg til stadighet og deler med oss ;) Takketakk :)Husk bare på det - og sov så godt i natt, iallefall :)

Vel, nå er jo Greengatedelemangelen et vel så stort problem, så kanskje du likevel skulle se om du ikke fant deg ei sovepille, hihihi ;)

Kos deg masse, iallefall :)
Good klem fra Lene :)

Anita sa...

Her går nok også dagene som puss tann!!! Har jobbe helg, men i morgen skal jeg representere arbeidsplassen min på sommer jobb verksted i regi av NAV! Så da slipper jeg seinvakt og slipper unna lett med noen timer på dagtid istede!! Det går også rykter om at helgens loppe marked har seng og sånn bord som jeg er på jakt etter, så nå blir det spennende;O) Kanskje en liten grunn for meg til å bli liggende søvnløs *ler*! Nydelig krydder boks du har funnet i allefall selv om du foreløpig ikke har noe nytt kjøkken eller forden saks skyld boks!! Kos deg i helgen! Klem!

Aina sa...

Du er ikke alene om å være med i kortidsminneklubben, jeg er VIP;-P
Men det var gøy med konkurranse, må nok gjenta det i en senere anledning, og da skal jeg sende mange kommentarer til deg hehe..

Det bildet ditt ser ut som det kommer rett ut av et interiørblad! Så fint, og den boksen kunne jeg tenkt meg også, blant flere.
Men her har den lokale butikken bare noen kopper, fat og lysestaker fra Green G. Kjempe frustrerende!

Har shoppet masse i dag, sommertøy til ungene og meg selv, solkrem, solbriller osv...Japp, vi drar til syden på mandag;-D
Så det blir nok en travel helg her også, men det er bare gøy.

Ha en fin lørdagskveld, og lykke til med dugnaden.

christinasinteriør sa...

Hei!
Kjedelig da Emmeline!
Men hvis(som sagt) jeg kan hjelpe deg med noe etterhvert så er jeg her for deg!!
God helg!

Heidi sa...

Hei,hei Emmeline!
Jeg også er bare såååå begeistet for GreenGate. Synd du ikke får tak i det du ønsker i Bergen. Kanskje jeg kan hjelpe deg..?
Har en del fra GG i butikken min, men de har jo så mye lekkert at det er jo ikke sikkert jeg har akkurat det du er på utkikk etter.
Ellers går helgen med til orientering og håndball her.
Godt vi ikke blir arbeidsledig du.... ;o)Kos deg i helgen.....!!!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Morro med flotte drømmer.
Kjøpte selv en slik boks i går,men med store blomster på.Pluss en gave
til ei venninde.Drømmer meg vekk når jeg skal til jobb, da ser jeg i et butikkvindu med GreenGate.Herlig....
Ha en fin helg!Hilsen Linda :))

liven sa...

Hei!! Kjempeskjønne ting av Greengate!!
Psst....Lysthuset på Amfi Flåten har fått en del ting inn!! Og bussen går strake veien fra by'n ti Os!! Ha en fin dag:O)

prinsessa1976 sa...

He he høes ut som meg. Løser verdensproblemer når man skal sove...da kan man liksågodt stå opp og drikke melk med honning i. Det hjelper(eller spise en hvalv plate med melkesjokolade med dajm i) Det hjelper! Definitivt. Jeg ommøbelerer om kvelden men så kan det være en eller annen krok som jeg ikke er helt fornøyd med....da sliter prinsessa. Til slutt får jeg kjeft av prinsesse gemalen fordi jeg ligger å vrir meg, knipser med tærne nedi madrassen( fjær madrass) og omtrent snakker til meg selv for å prøve å overbevise meg om at akkurat denne kroken er fin og kan iallefall være slik til i morgen tidlig.
Det har skjedd at jeg har begynt å flytte på ting kl. 03 om natta for å så sove som et lite barn etterpå.

Ønsker deg en god og ei flott helg:O)

MeyBiMe sa...

Jeg kan fortelle deg at du er ikke alene om å ligge å fundere om natten, på små VIKTIGE avgjørelser i hjemmet!!!
"Skal vasen stå 3 cm til høyre ...eller venstre???..." Sukk....
Men synest innlegget ditt kryddret litt hverdagen min iallefall :-)
Ha en fin helg :-)

Bara Gry sa...

Men Emmeline, da får du jo hjelp til å spare, helt uten luftprinsippet! For hvis det ikke finns noe å kjöpe da har du jo penger igjen i lommeboka ;-) Smart, ikke sant? Hi,hi.....

Söt krydderboks, den skulle sikkert ha passa fint i spiskammerset mitt!

Ha en koselig helg, selv om den ikke er helt perfekt opplagt. Kanskje du blir så trött att du slipper tenkte på krydderbokser og dumme Greengateselgere om natten ;-)

Stor trösteklem fra Gry

vivi sa...

God morgen Emmeline! Håper det går bra med egne og andres barn:-)
Jeg tenkte å bestille lyseblått, stripete stoff, slik du har brukt, til å sy meg noen puter. Problemet er bare at jeg er blind! Finner det ikke i S&S katalogen. Du kunne ikke gitt meg artikkelnummeret eller hvilken side det er på? Finner bare mørkeblått og rødt jeg
:(

Ønsker deg ellers en super helg!

Anniche ♥ sa...

Hehe, jeg er frøken la oss for all del ikke sove om natten !!
Så snart hodet treffer hodeputen er kjeften ustoppelig og hodet er fullt ...Min mann synes dette er alt annet en koslig ;)
Kan jeg ikke skjønne ...
Utrolig hvor mye rariteter man kan "fundere" over i våken / søvnig tilstand!!

Uansett , synd med GG! ser likevel ut som det løser seg snart da ;)

Ha en god helg , klem A

KKannDesign sa...

Hei hei..

Ha en fin fin lørdag!

Smil fra KKann.

Fru Fjeldhammer sa...

Ja, sukk... lurer på om jeg skal danne min egen parti gruppe som sier; JA TIL MERE GREENGATE!! Ikke så mye å finne her jeg bor heller!!

Men lekker den boksen du fikk kjøpt deg da!!

kos deg med passing av dine og anders unger...

åsemor sa...

Ikke noe koselig å ikke få sove om natta, det tar på i lengden, satse på at det snu seg snart.

Skjønner av en av komentarene under at det blir GG på deg snart, fire måneder kan en vente når en venter på noe godt :)

Uka hos meg gikk som en røyk.
Har fått nye utfordringer på jobben, må lage stillingsinstruksen selv og det er ikke bare bare, men veldig gøy med nye utfordringer.

Du får kose deg med helgas gjøremål, ha ei fin helg :)

fru Pink sa...

Herlige de boksene der altså! Synes jeg husker å ha vært innom noen svenske nettbutikker som selger green gate, men hva de het.. Sier i fra hvis jeg kommer på det. Tror de hadde bar utvalg også!

GOD lørdag!

Marie sa...

Dumt når ein har sett seg ut noko fint og så får ein ikkje tak i det.

Eg har som regel ein slik "vanskeleg å få sove" periode kvar vår når eg startar opp i hagen. planlegg nye prosjekt, plasserer blomar og bed i tankane, men så går det seg heldigvis til etterkvart.

God helg :)

Therese sa...

Ja, noen skal man jo ha å bry hjernen med når man egentlig skal sove ...
Det henner jeg ligger våken om natten og funderer på hvordan jeg skal klare å få sambo`n til å forstå at NÅ må vi pusse opp stua osv. hi hi
Det pleier å gi seg etter noen netter, det har vel gitt seg for deg og, siden du fant en løsning på ditt problem.
Ang. Greengate - du kan jo legge ut bilde av det du ikke får tak i på bloggen din også kan vi se om det noe vi kan klare og oppdrive til deg (i alle fall hvis du ikke kan vente i 4 mnd);oD
Klem

Cathrines blogg sa...

Å det er godt å høre at det ikke er bare meg som ligger våken om natten for å løse "livets gåter", hehe :o)

Sol sa...

Koselig lesning ;-}Artig lita frøken du har passet på....*sukk* jeg har lyst på forskjellige Green Gate ting jeg også...men her jeg bor tror jeg ikke noen har hørt om GreenGate en gang ;-} var i nabobyen for et par uker siden og da kjøpte jeg noen skåler....men selvfølgelig en for lite. Håper de har noen igjen når jeg skal til den byen neste gang(kan bli en stund til) Dream on!
Søndagsklem.

Lene sa...

Favorittserviset mitt. Det er helt nydelig. Hilsen samleren :)

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails