mandag 10. august 2009

Cath Kidston



De ulike høstkolleksjonene pleier som regel alltid å bære preg av duse farger. Etter å ha studert den nye Ikeakatalogen virker det som om det er grått, beige og svart som har gått av med seieren der i år. Hos Cath Kidston er det imidlertid sommer hele året:)


Neste gang jeg er i England skal jeg definitivt svippe innom en Cath Kidston butikk. For oss som elsker å matche interiøret fra topp til tå må dette være et eldorado. Jeg kunne for eksempel godt ha tenkt meg en sånn gammel-dame-handletralle med matchende paraply. På vei hjem fra butikken kunne jeg satt opp det rosemønstrede teltet, og hørt litt på blomsterradioen mens jeg hvilte meg. Hvis det kom noen forbi som hadde skadet seg, skulle de fått plaster fra det matchende førstehjelpsskrinet.


Etter middag skulle jeg ha vasket opp med blomsterbørsten! Hele huset skulle ha vært som et dukkehus der alt matchet. Med nærmere ettertanke er det kanskje like greit at jeg ikke har noen planer om Englandstur med det første...


Denne vesken står aller høyest på Cath Kidston ønskelisten. Jeg hadde en ganske lik veske i tenårene. Den kom fra Bazar og utgjorde liksom det lille ekstra når man gikk med dongeri fra topp til tå. Det er merkelig hvordan tiden går, og trendene kommer tilbake. Mens resten av verden koser seg med retro fra syttitallet så koser jeg med meg Holly Hobbie retroen istedet:)

Ha en fin mandag. Jeg er nok snart tilbake med et lite Paisley innlegg:) SO LONG!

20 kommentarer:

lise sa...

Mannen min var i London i juni, han var innom Kath Kidston og kom tomhendt ut igjen. Grr.

Jeg har en tur-utfordring i bloggen min, ut på tur hver dag denne uken - det burde da være noe for deg å være med på, eller?

beate sa...

Lækkert!
Har nettopp vært gjennom en greengate krise... alt det hvite på den fine gg-rya mi er blitt lyse rosa...snufs. har du erfaring med vask av gg-ryer? (også går jeg liksom automatisk ut i fra at du har gg-rye da...) hi, hi.

ha en fin dag!

Drømmen om en eplehage sa...

Fnis, er det mulig?!?!?

Du altså, du er smittsom på den måten du holder på. Jeg har holdt stand og har ikke kjøpt meg noe GG og nå begynner du å puche CK også. Det er ikke lett å stå imot fristelsene må jeg si.

Du hadde gjort det godt som interiørlanger!

Smask!

Lotta sa...

Hei hei!
Så mye lekkert..neste gang jg skal til London må jeg finne en slik butikk!:) Syns kommentaren interiørlanger var hysterisk morsom..hihi..
Ønsker deg en fortsatt fin dag:)
Klem fra
Lotta

Hilde Heimdal sa...

Hehe her skal det matche :)))

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Godt å være forberedt for jeg skal på shopping til England om ikke så lenge. å jeg skal kjøpe stoff fra Kath Kidston. Blogg-shopping-reise. Gleder meg masse. Man skal ikke se bort ifra at både veske og paraply blir med i veska hjem igjen til ikke så blomstrete Norge:)

Jill sa...

Hadde en liknende veske fra Bazar jeg oxo, men min var litt større..
Mange flotte sommervinder strømmer gjennom huset innredet med slike godsaker, men for mye av det gode er for mye av det gode (Gammelsmurfen)
Alt med måte :-)

Inger sa...

Jeg var innom en Kath Kidston butikk i Edinburgh i påsken, og der var det bare sååååå masse fint! Fikk med meg litt også da - til hytta :)

Margrethes hus og hage sa...

Herlige, sommerlige ting :) Kos når det matcher da... men telt og oppvaskbørste i samme stilen var muligens litt i overkant ;P

Olstad sa...

Ha ha ha hadde helt glemt Bazar veskene fra 80-90 tallet. Jeg hadde en grønn, når jeg tenker meg nøye om har jeg den fortsatt. På tide og rydde litt på kottet egentlig...

Hanne sa...

Å herregud. MÅTTE du vise meg alle disse fristelsene?

Little Cottage sa...

Jeg var innom flere av Cath Kidston butikker, da jeg hadde ett stopp i England, paa returen fra Norge - USA.
Dette er noen aar siden og jeg var ogsaa flittig shopper via katalogen deres!
Det ble aapnet 2-3 butikker her i USA, men jeg vet ikke engang om de overlevde i 2 aar. Prisene er faktisk altfor hoeye;- etter Amerikansk standard!
Dere er jo heldige som har Green Gate;- billigere alternativ!
- Sylvi

Anonym sa...

Wow
en slik veske
vil jeg gjerne HA!!!!!
ha en fin kveld, emmelines!
klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! How are you! Kjekt å kommentere rundt om igjen og herlig å stikke innom deg og bli møtt av friske,sommerlige farger,hurra!
Så flott du har fått det på hytten, en drøm å se.
Nå er dere tilbake til gamlebyen, håper solen har tenkt å vise seg disse siste dagene før "galskapen" er i gang igjen, blir aldri fornøyd jeg vettu, kan ha ferie evig uten at det gjør meg et dugg.
Takk for inspirasjon, vi sneikes!
Nå skal inn til prinsessen på E.
Klem

Unknown sa...

Ja til Holly Hobbie! Det kan vi like. :)

Bjørg sa...

Jeg måtte bare trekke på smilebåndet da jeg så alle disse søte tingene. Fikk meg til å drømme om en bitteliten søt sommerhytte hvor man kunne leve ut en blomstrete tilværelse :-)

Bdicte sa...

Utrolig friske og herlige ting fra Cath Kidston!! Men de brukes kanskje best som "smykker" innimellom enn et gjennomgående tema, hehe...kunne være fare for diabetes, hehe:))

Ha en flott kveld, Emmeline!

Hilsen fra landet sa...

Jeg oppdaget et tegn på at man blir eldre når solbrillene jeg husker fra tenårent er kommet tilbake! Lurer litt på hvordan jeg skal klare å synes at de er fine igjen...

Havets Datter sa...

Jeg henger meg også på Hollie Hobbie... Det kan jeg like mye bedre enn 70-talls retro!

Men - det er jo vel å bra vi er litt forskjellige her i verden ;o)

pretty sa...

Wunderschöne Dinge zeigst Du uns da.Ich finde Deinen Blog wunderschön und schaue oft rein.Die Taschen sind super liebe Grüße aus Deutschland nina

Related Posts with Thumbnails