onsdag 1. september 2010

Endelig konkurranse på bloggen igjen:)


De som har fulgt med meg på Facebook, har skjønt at Emmeline har bestemt seg for å åpne september med en trekning. Jeg fikk for en tid tilbake en veldig hyggelig epost med et spørsmål om jeg kunne tenke meg å lodde ut en **** VASKEMASKIN! Det er ikke en hvilken-som-helst maskin heller. Dette er storfamiliens drømmemaskin, og vinneren av dagens konkurranse og trekning kan altså vinne en splitter ny vaskemaskin fra LG, med levering og installering.Denne vaskemaskinenen er helt genial for foreldre med mange barn, som til tider føler at de vasker for et helt fotball-lag. LG-maskinen har nesten dobbelt så stor vaskekapasitet som en vanlig vaskemaskin. Den bruker ikke noe større plass i rommet heller. Maskinen kan vaske opp til 11 kg tøy, mens en standard vaskemaskin som regel ikke vasker mer enn 5 kg tøy. Samtidig må jeg jo understreke at vaskemaskinen ikke kommer med en liten hushjelp som legger tøyet i maskinen og henger det til tørk etterpå...Det må man faktisk gjøre selv:)

Som du skjønner er det en superfin premie i denne konkurransen, og dette har gitt Emmeline litt hodebry. For de fleste av oss kunne vel tenke oss en stor og super vaskemaskin gratis. Kanskje noen kunne tenke seg å vinne en, for å selge den videre og tjene penger faktisk? Vel--det vil Emmeline ikke ha noe av! Derfor utfordrer jeg alle mine lesere til å tenke seg nøye om. Har dere noen som trenger maskinen mer enn dere selv? Kanskje det kan være en god gjerning å melde på en venninne som venter åttlinger, eller en idealist som vasker 280 fotballdrakter daglig av uviss grunn? Samtidig er det selvfølgelig også lov å melde på seg selv! For kanskje det er nettopp DIN vaskemaskin som synger på siste verset?


Det du bør gjøre er å svare på følgende to spørsmål:
1. Hvor mange kilo tøy kan man vaske i en LG-maskin?
2: Hvorfor bør DU, eller den du melder på, vinne vaskemaskinen?
Skriv et kort svar i kommentarfeltet under- innen fredag 3 september ved midnatt, og så er du med i trekningen ( *Veldig dramatiske regler føler jeg, de er nesten litt Askepott-aktige) Jeg kommer tilbake med en vinner på lørdag, og husk--alle kan delta. Du trenger ikke blogg, eller være følger hverken her eller der! LYKKE TIL:)

355 kommentarer:

1 – 200 av 355   Nyere›   Nyest»
Anonym sa...

Hva med _fedre_ med mange barn da?

Cathrine Aksnes sa...

man kan vaske 11 kg tøy i maskinen og jeg vil så veldig gjerne at min vennine Monica skal vinne denne maskinen. Hun er en fantastisk kvinne med et stort pågangsmot. Hun er er ung mamma til ikke mindre enn 5 småtroll :) 5 flotte småtroll men de bruker utrolig mye klær i løpet av en dag. ikke alle skiftene er nødvendige men de små prinsessene er veldig glad i å skifte klær. Å da bli de andre klærne lagt i kleshaugen sammen med det skitne. Og hvem kan stå å sortere slikt hele dagen...

Håper jeg kan gi venninen min en slik flott gave. Midt i det hele sliter hun med overvekt og skal i slutten av oktober gjennom en operasjon og minske magesekken så hun kan få et bedre liv... Tenk.. det hadde jo blitt enda bedre med denne flotte vaskemaskinen :D

klem fra Cathrine

Emmeline sa...

*ler godt.... Fedre kan også delta. Tror muligens fedre bør få et ekstra lodd, da Emmeline bare har ramlet avgårde uten å tenke på kvinnesaken. Selv om hun vanligvis gjør det ganske jevnlig...der hun sitter foran løvekanalen!

madam mim sa...

Oh la la, vaskemaskinenes Rolls Royce! Ikke å forakte....

1. 11 kg :-)
2. Vi trodde vi var lure da vi kjøpte en Ariston vask- og tørk i ett, det var vi IKKE. Klærne lukter surt når de kommer ut av maskinen, såkalt nyvaskede, og tørketrommelen lukter enda rarere og kan ikke brukes. Med 2 barn går vaskemaskinen støtt og stadig, og klærne må ofte vaskes både 2 og 3 ganger fordi de ikke blir rene :-( Ny vaskemaskin, ja takk! :-)

Mvh Linda

Anonym sa...

Oj, så spennede - og for noen fine gaver du får for å gi bort!!
1) Maskinen tar 11 kg.
2) Pr i dag så står det en bag med nyvaskede fotballtrøyer i gangen etter helgens knøttecup (kjempetrivelig og sosialt tiltak). Jeg har et gammelt og snodig hus, hvor nytt vaskerom står som neste punkt på oppussings-agendaen (et tidligere grovkjøkken, som ble omgjort til soverom i 1970 skal nå bli vaskerom). Hadde vært fantastisk å sette en ny maskin inn dit!!
MVH Trønderpie

Anonym sa...

For en flott vaskemaskin!!!

1. Den kan vaske 11 kg
2. Jeg vasker mange maskiner med klær daglig.Har 3 barn.Har en vaskemaskin stående på grovkjøkkenet men drømmer om å bytte den ut med en litt kvikkere og litt mer stillegående maskin.Vinner jeg får min søster den gamle maskinen min,hun har en som synger på siste verset og har vaskerom i kjelleren så hun vil ikke høre noen vaskelyder.
Elsker forresten å vaske klær:-)
Inger i Egersund.

Breivik Samfunnshus sa...

Med dette flotte stykke ingeniørkunst kan man vakse hele 11 !!! kg tøy ;)
juhuuuu nesten som om man kan slippe unna med en vaskedag i uka !!

Jeg har en vaskemaskin som skurrer og lager skrapelyder når jeg vasker tøy. mulig den snart angriper oss idet vi kommer inn døra eller rett og slett bare jamrer på siste verset ..
og siden jeg er så "heldig" å måtte ha vaskemaskina på badet hadde det virkelig gjort seg med en så lekker og sikker myyye mer stillegående maskin ;)

Ha en flott uke Emmeline !!

Klem fra Maren i nord.

Anonym sa...

En slik maskin kan vaske 11 kg tøy:-)
Jeg ønsker meg ikke ny maskin!
Vi har vært en måned UTEN maskin, noe som er helt fortreffelig!

Det fungerer nemlig slik: Svigermor henter,vasker, tørker, legger sammen og bringer alle våre klær. Og med 5 i familien blir ikke det en liten jobb!

Men hvis du vil gjøre en svigermor glad....men hvem vil det..??

Heidi fra Oppdal:-)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Man kan vaske 11 kilo tøy i hver vask! Jeg tenker så det knaker på om noen trenger den mer enn meg, men jeg er redd vår er på tur til å gi seg snart og da hadde det vært supert med en ny en ja! ;) Jeg er alene med mine to små røvere fire uker i gangen når pappaen er på jobb, og klesvasken HOPER seg opp på vaskerommet. Hvor deilig hadde det ikke vært om vi kunne vaske mere i samme vaskerunde? DERFOR, ønsker jeg rett og slett å vinne den til meg selv!

Berit sa...

Man kan vaske 11 kg tøy i denne supre vaskemaskina.

Og jeg har ingen andre enn meg selv og familien å melde på denne trekningen. Vi lever i håp og fromme på at vår vaskemaskin ikke tar kvelden på denne siden av nyttår - helst skal den leve evig...
Men når man har flyttet den man har (siden den var helt ny i butikken) hele 8 ganger og bortimot 20 mil. Ja da er det egentlig et under at vi i det hele tatt har vaskemaskin som lever. Den ble innkjøpt en fin mai dag i 1989... Det sies riktignok at gamle zanussier er seigliva, men det var jo ikke alltid man husket å sette på reisesikringene da man dro den ned en trapp, opp og ned på en henger, kjørte på humpette norske veier før man dro den opp igjen en trapp.
Den synger på siste verset... og tvi-tvi for at den holder til vi får råd til en ny. Penger er som kjent et problem - særlig når man ikke har dem. En fast inntek, lån og faste utgifter som alle andre. Ei jente på 10 som vet å bruke klær og skifter "ørten ganger". En arbeiskar som kommer hjem med rester fra vann-og ledningsnettet i byen. Og ho mor da.. som har så store klær atte de tar vel hele maskinen helt alene :)(litt overdrevet ja, men bare litt...)
Så nei - vi er ingen svær familie med onger her og der, men vi trenger da rene klær vi også :)

Anonym sa...

Hei, så spennende da;) vaskemaskinen tar 11 kg tøy (wow!)

Jeg ønsker meg veldig gjerne vaskemaskinen, nettopp fordi jeg IKKE har en fra før:) Vasker i en fellse vaskerikjeller, men får bare time en gang i uken, og det er jo litt lite for de aller fleste...krysser fingrene for meg selv;)
Annette B.

GirlofNorway sa...

1: Maskinen kan vaske 11 kg

2: Jeg ønsker å nominere Trude, en jente som gikk et par klasser under meg på barneskolen.
Hun ble gravid i ung alder og sønnen hennes, Marcus, ble født med en alvorlig hjerneskade.
Marcus kan hverken snakke eller gå, men han er en gutt med sprudlene humør og utrolig pågangsmot.

Han og mammaen hans trener etter noe som heter Domanmetoden 8 ganger om dagen. Og når mamman hans plages med å få assistent av kommunen sier det seg selv at en slik vaskemaskin kunne lettet litt på hverdagen for en ung alenemor med en multihandikappet sønn.

"Det er mye motgang for tiden og mammaen min blir sliten og trist. Vi trenger mer hjelp til treningen, for alle blir slitne i armene sine og trenger pauser innimellom.

Jeg og mamma ønsker at de som lovet oss en ekstra assistent snart kan finne det til oss, så vi kan konsentrere oss om treningen min.

Mamma sier at det er det som er det viktigste, at jeg får trene og at jeg skal ha det godt."

For å lese mer om Marcus, se Facebooksiden hans her: http://www.facebook.com/pages/Superhelten-Marcus/309952936912?v=info&ref=ts

Bård sa...

Hei..
11 kg tar denne maskina :-)
Jeg ønsker så veldig at min datter skal vinne denne vaskemaskina. Hun fortjener den virkelig. Hun er student, har fått seg samboer men har ikke råd til vaskemaskin så hun kommer hjem med tøyet sitt( gjett hvem som da får jobben?)Hun trenger en opptur(selv av den materialistiske sorten) etter å ha hatt år med tøff motgang. Nå teller vi alle positive ting som skjer og gleder oss over det. Trass i alt det vonde som har skjedd, står hun på både med studier og livet. Alt som går hennes vei er et stort pluss.

Hilsen pappa med bankende varmt hjerte for datra si.

Menannes Mojo sa...

Hej
Kan jeg være med når jeg bor i Danmark?
Klem Menanne

Jatte sa...

Den tar 11 kg tøy :)

Kunne tenke meg denne selv jeg :)
Med hund, katter og en samboer som er ekspert på og grise i den HVITE fine ektorpen min *lei* så hadde det vært utrolig kjekt med en vaskemaskin som tar alt av trekk på en gang i maskinen, da de må vaskes OFTE..

Utrolig flott premie du får dele ut!!
Spennende å se hvem som vinner *krysse fingrene*

Ha en fin Onsdag,
Klem Jatte♥

Louise Armond sa...

11 kg :-)
Våre kjære naboer har jente på 4 år og trillinger- gutter- på 1 1/2 år. Alle barna i barnehage, og dessuten er foreldrene flinke til å la barna være ute. De små får bevege seg fritt på gulvet, og alt dette bidrar til den voksende kleshaugen.. Foreldrene jobber iherdig for å henge med i svingene med alt som skal gjøres! Dersom de hadde fått en vaskemaskin med stoor kapasitet vet jeg at jubelen hadde stått i taket!!

Camilla sa...

Hei! Svaret må vel da bli 11 kg tøy! :)Eg har en venninne som sammen med sin mann og fem barn driver og bygger seg nytt hus!De har også hest, hund, kaniner,katt og gris. Hun jobber som sykepleier og er en fantastisk omsorgsperson! Med nytt hus, kan eg ikke tenke meg at den utslitte vaskemaskinen er noe som blir prioritert først og det hadde vært fantstisk og kunne gitt henne den i gave!:) Eg krysser fingrene for henne! Hilsen Camilla! :)

3prinser sa...

1. 11 kg
2. skulle gjerne ha gitt denne flotte maskina til en av mine venninder som helt sikkert trenger den, men fakta er at jeg trenger den like mye selv... med 3 gutter i alderen 4 til 14 som er aktive og med på "alt" blir det MYE klesvask, og min (snart 7år gamle) AEG rusler og går gjerne 2-3 ganger om dagen. Den har vært fin den altså, ikke at jeg skal klage, men i det siste har den begynt å klage... den lager rare lyder, lukter merkelig (selv om jeg renser den) og den vasker ikke orntlig rent alltid... så jeg er redd den synger på siste verset. Så - ja takk, jeg vil veldig gjerne vinne en så flott vaskemaskin!!

Tusen takk for denne flotte muligheten :)
klem fra Katrine

Emmeline sa...

HEI MEANNE:)

Nei dessverre må det nok bli en som bor innenfor Norges grenser denne gang;) Men du får følge med på neste trekning, for da går det nok an å vinne noe selv om man bor i Danmark:)

Kirsi sa...

Man kan sltså vaske hele 11 kg tøy i denne super-duper-maskinen.
Jeg ønsker å gi meg selv en slik maskin! Vi har fire unger, noen i verste barnehagealder med skitne klær hele tida og noen i alderen der man skifter klær hele tiden av reint lyst-prinsipp. Vi voksne skifter ikke så ofte i et forsøk på å kompensere, men det nytter ikke. Dessuten har jeg en vaskemaskin som lukter ille, det nytter ikke hva jeg enn gjør for å bli kvitt lukta. Derfor hadde det vært supert med ny høy-kapasitetsmaskin som kunne stå og lokke meg til klesvask der nede i kjelleren!

Huff, nå fikk jeg litt dårlig samvittighet for å ikke donere min eventuelle gevinst til noen snille gode mennesker som trengte den mer enn meg.....
Det får bli neste gang!

I drømmeslottet sa...

Maskinen tar 11 kg, og det er jo intet mindre enn sykt mye!! :-D

Jeg har ingen vaskemaskin;-) For tiden vasker jeg i en mørk og fuktig kjeller i underetasjen i blokka der jeg bor, blant tassende osloedderkopper og tøytyver som forsyner seg av halve maskinen.På sympatikontoen kan jeg skrive opp at jeg er 32 år og har vært syk i 7 år, noen år helt sengeliggende og utenfor samfunnet totalt. Det har vært veldig tunge tak, men jeg er nå bedre og ved godt mot. Ja, så bra at jeg kan bruke en vaskemaskin:-) Å kunne sette på en maskin i nærheten ville være befriende og gjøre at jeg kan bruke de kreftene som blir til overst til andre positive ting.

Siden jeg ligger mye ville det vært supert å ha en maskin som jeg kan putte hele dyna inni. Jeg synes jeg fortjener den gode følelsen av å legge meg i rent sengetøy.. Det ville gjøre hvilestunden til en mer positiv opplevelse. Jeg skal snart gjennom en runde med oppussing av bad pålagt av borettslaget og hva ville vel passe bedre å ha en nydelig maskin stående på vent som kunne passe inn der? Om formen fortsetter så kan jeg rekke å få ett barn eller to, og en maskin til gulpekluter og bæsjeflekker i umiddelbar nærhet ville vært fantastisk. Så ja, jeg stemmer for at jeg skal få maskina=) Måtte den beste vinne- lykke til alle:-)

Kari sa...

Så flott konkurranse du har lagd!
1. 11 fantastiske kilo!
2. Jeg trenger desperat en ny vaskemaskin som er så stillegående at vi kan ha den på badet...Der jeg har vaskemaskinen nå er det så trangt at jeg må stå i gangen å laste inn i den, altså i nærmere 90 graders vinkel, og er det noe smålubbne damer ikke liker er det vridd flesk. Jeg trenger desperat en ny vaskemaskin som vasker 11 kilo fordi mine 3 sønner har stort klesforbruk, jeg er blitt skoleelev samtidig som jeg jobber full tid, og har to hester som også krever sitt. Alt dette gjør jo at jeg igrunnen ikke rekker å sette på så mange maskiner pr dag, så om jeg kunne dobblet klesmengden hadde livet blitt en lek:-)

Linda Karlsen sa...

1) 11 kg!

2) Det første jeg tenkte når jeg så vaskemaskinen var: DEN TRENGER JEG! Så egoistisk, men sant. Vi er en familie på 5, som har en hanglende maskin. Her en dag brummet den som en gammel mann, men den kan også pipe høyt og lyst med den klareste tone. Det er trist at den ikke holdt/holder ut mer enn 5, eh 8 år. Den har virkelig gjort en formidabel jobb og er nå klar for utskifting.

*Klær, klær, klær, klær, klær*

Hadde VI vunnet, så kunne vi heller brukt vaskemaskinpenger på noen sårt tiltrengte klesskap til barna. Klærne vokser oss ut av huset. :)

Linda

Bettum Villa sa...

Tjo ho!! for en konkurranse :D
Først og fremst: den kan vaske 11 kg tøy.
Så var det hvorfor jeg (eller noen jeg kjenner) skal vinne?
Nå kan jeg jo ikke si at jeg og min kjære er de som vasker mest tøy i Norge så på det punktet når jeg ikke frem, MEN jeg er så "heldig " at jeg har en vaskemaskin som synger på siste verset. Vi har hatt 3 reperasjoner på 3 år og reperatøren var ikke så positiv sist. Og hvem har vel penger til en ny maskin liggende?
Så å kunne vinne en hadde virkelig vært flott/utrolig/vidunderlig og mine vaskeskuldere ville senket seg.

*krysser fingrene* Klem Madelén

SjarmogKaos sa...

Hei!
Den fantastiske maskinen kan ta 11 kg tøy! Guud som jeg kunne trengt den med 3 gutter - men tenkte faktisk på en god kollega av meg - hun sliter veldig om dagen ifht at de har kjøpt seg rekkehus, men så viste det seg at den gamle leiligheten de skulle selge var FULL av råte/vannskade.. I snart et år har de holdt på med advokat, forliksråd og borettslaget - de står med 2 boliger og tror de har det ganske så tøfft både psykisk og økonomisk - hun unner seg ingenting! SÅ - jeg ville isåfall dedikert maskinen til Solveig! Så får jeg heller holde ut med mitt vrak av en maskin så lenge den holder..
Klem Cecilie

Steffagarden sa...

1. 11 kilo med svette treningsklær!
2. Egentlig burde jeg gitt den bort til min overfantastiske mamma da jeg vet at hennes synger på siste verset, men i og med at hun har penger til å kjøpe selv så velger jeg å være egoistisk.
Jeg har bare en mann og ett barn, men skittentøyskurven er til stadighet full i svette treningsklær etter herren eller sandete barnehageklær... ja ungen klarer faktisk pløye gjennom ett par skift med klær bare i barnehagen, så ett par hjemme i løpet av ettermiddagen... Livredd for å være skitten! Så ja, jeg ville blitt supergla om jeg kunne vaske tøy i noe annet enn min gamle vaskemaskin som lager hull i alle våre klær... Så om du vil hjelpe ett stakkars gjeldsoffer å spare litt penger så stiller jeg meg som frivillig! Da slipper jeg jo kjøpe nye klær så ofte, og halverer nok utgiftene på vaskemiddel...

Anonym sa...

Hei, dette var en super konkurranse! Man kan vaske hele 11 kg tøy i maskinen.

Jeg ønsker så inderlig at min mann skal vinne denne vaskemaskinen, så slipper han å reparere mer på den gamle vaskemaskinen vi har nå. Med tre aktive barn har maskinen vasket mer eller mindre jevnt og trutt i mange år, men etter diverse reparasjoner lager den nå mange rare lyder mens den vasker.

PS. Det er en super blogg du har.

Hilsen Bente

ANETTESHUS.COM sa...

1. 11 kg tøy
2. jeg vil at min kjære søster skal vinne maskinen, hun har en eldgammel vaskemaskin som bokstavelig talt må sparkes i gang;) Nå som hun skal begynne sin nye "husmorkarriere";D fortjener hun en ny og fin maskin, synes jeg:)

KLEM

Anonym sa...

1. 11 kilo tenk at det er mulig...
2. Det hadde vært helt topp å ha en sånn maskin, tenk hvor mye klær som kunne ha blitt vasket på en gang.... mere miljøvennlig er det tom for oss som vasker klær 24-7 nonstop. Det er jo lov å drømme , de er jo gratis.

mvh klesvaske-sorterings-vip- sjefen

Anonym sa...

11kg tøy tar maskinen

Hmm,tenker det har vært fint med en slik maskin selv.
Men jeg kjenner ei som har hatt et tøft år, hun har tre jenter fra før også ble hun gravid igjen. Ikke helt planlagt,men denne gang kom prinsen til verden. Og alle syns dette var enormt stas,og pappan var veldig stolt å få en til gutt i familien. Bare kort stund etter skulle ting forandre seg, gutten ble vedlig syk og dem fant ikke ut hva det var med en gang. Med masse sykehusopphold og prøver fant dem ut at han hadde congenital nephrotick syndrome. Følg med bloggen her http://marwinbror.wordpress.com/page/2/

Så tror det har vært en stor overaskelse om dem hadde vunnet denne maskinen og kunne ha lettet deres hverdag:) Fire unger har dem i tillegg har dem hester,katter, kaniner ++

LT fra Nordland

Roka Design sa...

Heisann:)

11 kg kan man vaske,etter hva jeg leste:)

Hadde hvert midt i blinken for meg, venter barn nr 4 så klesvask er det nok av her i huset ja:)
I tillegg har jeg en mann som er murer,som til tider bruker mer tøy enn de små;)
Og så er det da meg selv...som nesten ikke tør å skifte klær, for da blir det ennnda mer å vaske;)
Lykke til til alle sammen sier bare jeg:)
Ha en fin dag:)
Klem fra kari:)

Nina sa...

man kan vaske hele 11 kg i vidunderet!!
Jeg ønsker meg maskinen selv, rett å slett fordi å få vasket så mye på engang høres helt himmelsk ut, (så lenge det ikke er bare sokker!)
Mvh Nina
ninasjoevold@yahoo.no

Anonym sa...

Hei - den vasker 11 kg.
Jeg ønsker meg en slik rett og slett fordi den jeg hadde er ødelagt.

Kath

Therese sa...

Maskinen tar 11 kg!

Jeg melder på meg selv, for jeg har en maskin som synger på siste verset. Remmen har røket 3 ganger, og den vasker ikke skikkelig lenger. Jeg er kronisk syk, ME, en mann som er mye borte og 2 aktive barn som er med på ulike aktiviteter. Økonomien er anstrengt, og jeg er livredd for at vaskemaskinen skal gå. En maskin som tok 11 kg hadde vært en drøm i vår familie, bare å kunne vaske sengetøy i en sleng hadde vært til stor hjelp for meg.

Hilsen Therese

Elin sa...

Supermakina vasker opptil 11 kg:)

Jeg vil melde på meg selv, rett og slett for at vi trenger den!! Med 6 barn og 2 voksne, blir det myyyye klær som skal vaskes:)Det blir jo nesten et forballag det;)
Så ja denne hadde kommet godt med til oss:)
Jeg krysser alt jeg har:)

Klem Ea

Bravo sa...

11 kg er det magiske tallet.

Jeg ønsker å melde på svigerforeldrene mine.

Svigerfar, som fyller 70 i oktober, er nemlig operert for noen år siden for tykktarmskreft. Dette har gått bra, og han lever i beste velgående, men har nå to stomier, en for urin og en for avføring. Dessverre har stomiene ikke blitt helt vellykkede, og han sliter mye med lekkasjer, nesten daglig..og nattlig. De har derfor investert i fiberdyner som er litt lettere å vaske enn dundyner, men disse dynene tar likevel stor plass i en vanlig vaskemaskin og må stappes inn gjennom trang luke osv.

Jeg tror en slik maskin ville gjøre det vesentlig enklere, og for en utrolig kul 70-årspresang det ville blitt! Så da prøver vi lykken:)

Bravo

Gro sa...

1) Maskina tar hele 11 kg!
2) En ny vaskemaskin hadde vært helt supert! Nå har vi min samboers gamle unkarsleilighet maskin, som er mindre enn vanlig for å passe inn på et mikroskopisk bad i en liten leilighet. Nå har ungkaren fått mye større plass, en samboer (meg altså) som, etter hans mening, har altfor mye klær og dertil klesvask, og i tillegg ei lita snelle på 6 måneder som synes grøtgrising er den største lykke i verden. Men vaskemaskinen er fremdeles den samme, lille ungkarssaken... Så derfor; jeg tar gjerne et lodd :)

Hannesin sa...

"Supermaskina" kan vaske 11 kg :)

Jeg vil veldig gjerne melde på min gode venninne V. og mannen hennes.
Mye skjer i en familie og disse to fantastiske menneskene blir mest sannsynlig fosterforeldre til sine tre nieser og nevøer i løpet av høsten. Så da blir det plutselig en familie på 7 !

Hadde vært utrolig fint å kunne gi de en slik gave. De er så veldig snille og stiller alltid opp om du skulle behøve en hjelpende hånd med det ene eller dte andre.

Hilsen Hanne :)

Anonym sa...

1. En LG vaskemaskin kan vaske 11kg tøy.
2. Jeg vil veldig gjerne at min svigermor skal vinne en vaskemaskin! Hun bor på gård så det må vaskes mye illeluktende fjøsklær! I tillegg så må den maskinen hun har i dag være den gamleste jeg noen gang har sett! Den er av den typen som har sentrifugen separat! Hun må altså ta alt det våte, tunge og dryppende tøyet ut av det ene rommet, for så å putte det inn i sentrifugen og stå å holde på en knapp der for å få den til å tørke klærne før hun til sist kan henge de opp på klessnoren.

Svigermor er verdens snilleste person som styrer og steller for alle. Når vi er på besøk står hun på kjøkkenet dagen lang bare for å lage og servere oss masse god mat (og nei, hun har ikke oppvaskmaskin en gang). Hvor den dama får all energien sin fra må gudene vite. Hun er en superkvinne! I alle fall, denne maskinen ville gjort hennes hverdag litt enklere i alle fall :) :)

Hilsen Linn fra Tromsø

Marie sa...

Den kan vaske II kilo tøy.
Jeg syns jeg fortjener å vinne den fordi jeg har akkurat blitt alenemor til to små og et slikt vidunder av en vaskemaskin ville gjort den delen av min hverdag betydelig lettere.

:-)

cecilie lia fredriksen sa...

1. 11 kg er svaret
2. Ønsker at min mann skal vinne denne, for han sier han ikke kan den gamle (som absolutt kan byttes ut). Og siden han liker bruksanvisninger så er jo dette en gyllen mulighet for å lære seg det. Da kan vi ha kvalitetstid sammen når vi sorterer og vasker klær på vaskerommet

Anonym sa...

Oiijj oiijj for en hærlig konkurranse!!!

Denne hærligheten kan ta 11 kg tøy :)

Jeg nominerer meg selv jeg!!!
Er hjemmeværende husmor med mann som jobber offshore, mao han er mye borte på jobb :)
Går gravid med barn nr 4 og har termin om 12 DAGER!!!! Mitt vaskerom(ja jeg sier mitt vaskerom for dit inn går ikke min mann) er på hele 3 kvadratmeter så jeg kan love deg at det til tider flyter over med klær!
Hadde vi hatt en maskin som tar 11 kg i slengen er det bare ett javs så er vaskerommet tomt!
Sengeklær og handduker blir vaska samme dagen og alt av idrettsklær slipper og ligge og lukte på gulvet... ohh lord for en drøm :))

Så jeg sier tvi tvi for meg selv og min store familie :)

Digger forresten bloggen din Emmeline,har foreslått Emmeline som navn på lille Prinsessa som kommer hvert øyeblikk men det var han dessverre ikke helt enig i ;))

Klæm Hanne i Nord :)

liz t sa...

man kan vaske 11 kg tøy i maskinen og dette synes jeg høres veldig lurt ut i motsetning til den maskinen vi har som knapt kan få plass til en genser og en bukse.. siden jeg er en treig husmor så blir det veldig stappa maskiner så maskindøren vår er nesten ødelagt fordi den har bulet utover så mange ganger.. jeg ønsker meg virkelig virkelig en sånn vaskemaskin rett og slett fordi jeg er en udugelig vaske klær person med en samboer og meg selv med alt for mye klær. selv om det er mange andre med mange gode argumenter så har jeg et håp læll:)

- sa...

Hei! maskinen kan vaske opptil 11 kg!
Jeg ønsker å nominere min far, som på det sene 90-tall var pappa til fire barn uten en vaskemaskin i det hele tatt - her ble alt vasket for hånd! Etter et par år fikk han kjøpt seg en vaskemaskin, men etter bare to måneder våknet vi midt på natten av at huset var fylt med røyk! Vaskemaskinen! Da var det tilbake til gamle takter, og vi var da "vaskemaskin-laus" frem til innkjøp av ny vaskemaskin. Nå vet jeg at han nettopp har fått en reperatør på å se på sin nåværende vaskemaskin, for her er det noen innvendige slanger og rør som ikke igjen får se lysets dag. Altså synes jeg det er på tide at han får seg en skikkelig vaskemaskin - som funker!! Hilsen fru blom:):)

FrøkenLinn sa...

1. Man kan man vaske 11 kg i en LG-maskin?.
2: Jeg vil gjerne melde på min venninne Marianne! Hun er mamma til en kjekk gutt på 5 år og en liten tass på snart 1 år. Hverken hun eller samboeren kan jobbe av ulike årsaker. Mariannes familie har kanskje ikke så god råd, men kjærlighet og positivitet er noe de har mye av og jeg tror en ny vaskemaskin hadde hjulpet dem kjempemasse. Deres store drøm er å få gifte seg, men det er alltid noe som kommer i veien og med lav inntekt og to barn i huset er det ikke bare bare å spare. Ny vaskemaskin hadde kanskje vært en liten hjelp mot drømmen? Hilsen FrøkenLinn

Merete sa...

Skulle gjerne nominert venninner, men kjenner ingen som trenger ny vaskemaskin, bortsett fra oss!! Far i huset må nemlig flere ganger i uken delevis demontere maskinen på leit etter sokker. Og han drar ut den ene sokken etter den andre, som vaskemaskintrollet har spist. Dette har han holdt på med i nesten et år nå! Ikke bare er det fryktelig irriterende at tredjehver vask stoppes, men det gjør et alvorlig kutt i sokkebestanden i huset. Men 2 barnehage gutter, hvor av den ene har uhell 1-6 ganger om dagen kan man selv tenke seg at det blir en del vask. Så en maskin som tar hele 11 kg klær hadde virkelig vært helt midt i blinken!!! Håper virkelig på vinne her altså!
Merete Sahlberg

Bodil Berg sa...

Hurra!! Denne konkurransen kommer som sendt fra himmelen!! Maskina tar 11 kg tøy, og det er helt perfekt for oss!!
Hvem er "oss"? Mor i huset (meg) begynner på mandag på sitt siste semester i sykepleieutdanninga. Jeg har da holdt på i (HOLD DEG FAST) 6,5 år!!! Ikke har jeg strøket på en eneste eksamen, men jeg har klart å ha over 3 år med fødselspermisjon!! Vi har fått tre barn i løpet av 2 år og 9 måneder! ;) Den eldste er nå nettopp blitt 4, så kommer nr to på 2,5 år og minstemann er 15 mnd. (Kommer tilbake til de senere i begrunnelsen). Vi har nettopp kjøpt oss hus (ENDELIG!!!!!), og sparer nå så godt vi kan for å pusse opp vårt knøttlille kjøkken, og våre to gyselige bad, og det sier seg da selv at å prioritere en ny vaskemaskin er utelukket! Det hjelper ikke at den vi allerede har er klar for "de evige jaktmarker", den må bare henge med!! Krysser fingrene hver gang jeg setter på ei maskin for at den skal holde også denne gangen! Far i huset er inne i en 3åring omskolering på grunn av leddgikta si, har nå nettopp begynt på sitt 2.år. Far er en vimsekopp, og han har alltid en flekk på skjorta eller buksa når dagen er over. Så kommer englebarna: Førstmann er jenta vår på 4. Hun er ei prinsesse med sjørøverinteresser!! Hun eeeeeeelsker rosa, men er samtidig ei guttejente som elsker å bli skitten! Rosa klær i kombinasjon med sandkasser, gjørme og klatring skjønner vel hvem som helst hvordan tar seg ut? Nestemann ut er gutten på 2,5. Han er tenkeren. Han gjør sjelden noe overilt, alt er nøye planlagt, og han elsker å ligge sammen med mamma og kose på sofaen! ;) Men han er desverre familiens klossajor, og det har enda ikke foregått et eneste måltid med han uten at han velter melkeglasset utover seg, søler tomatsuppe på Lynet McQueens genseren eller rett og slett ramler av tripp-trapp stolen og lander i ketshupen han har sølt på gulvet! Tilslutt er familiens siste tilskudd: Lillegutt på 15 mnd. Han er familiens apekatt og urokråke! Og med skikkelig astma betyr det MYE klesvask! Bytter på senga hans to ganger i uka, vasker dyne og pute ca 1 gang pr uke, vasker og vasker og vasker, og pga astmaen nyser og sikler han mye, og da blir det jo noen klesskift i løpet av en dag. I tillegg til de tre små englebarna, har far i huset en datter på 10 som er hos oss annenhver helg. Hun har vært guttejente, men holder nå på å bli en liten frøken - og hva skjer da? Joda, små frøkener dusjer og bytter klær ca 10 ganger pr dag!!

Sukk, sier mor.....

Som du kan se, vasker vi enormt mye klær!! Eller vi? Nei, det ble feil: JEG vasker mye klær, far i huset har nemlig den oppfattelsa av at alt går på 60 grader - det være seg gardiner, ullklær, kjoler og håndduker, alt inn i samme maskin!! Jeg har faktisk vært på tanken å investere i to maskiner når den vi nå har takker for seg slik at jeg en eller annen dag kanskje går tom for skitne klær! Det hadde jammen meg vært noe.... Men som sagt: Vi har akkurat kjøpt oss hus, og siden vi begge to er studenter er det absolutt ikke med i budsjettet med en (eller to, for den saks skyld) ny vaskemaskin!
(Og, som ivrig tilhenger av bloggen din som jeg er, vil jeg MYYYYE heller bruke evnetuelle penger som er tilgode på en nyyyyyydelig Kitchen Aid, eller noen nye fine sinkhus, eller kanskje noen greengate kopper, eller....)

Jeg krysser fingrene for at jeg har tatt vinnerloddet, og HÅPER, HÅPER, HÅPER på det beste!!
Uansett hvem som vinner: Dette må da være den beste blogg-konkurransen EVER!!

Hurra for Emmeline, og tvi-tvi!!

Klem fra Bodil!

Ellemeller sa...

Maskina vasker 11 kg tøy, noko som er heilt fantastisk!

Dette var litt av ein premie, Emmeline! I dag, då eg skulle setje på vask nummer ørten denne veka mumla eg for meg sjølv: "Kva i all verden er det som er galt her i vaskekjellaren, skjønar ikkje kva som luktar..." Klesvasken blir ikkje skikkeleg rein og det luktar surt av maskina. Eg ynskjer meg ein ny.
Det blir ikkje slik at det blir oppvaskmaskinkonkurranse òg? ;) Den funkar nemleg heller ikkje slik den skal... Grr...

Måtte den beste vinne!!

eventyrLise sa...

LG maskinen kan vaske 11 kg tøy! Helt fantastisk!!

Jeg har nå en vaskemaskin som er 5 år gammel og sliter med å sentrifugere. Titt og ofte må vi sette på sentrifugeringen på nytt når maskinen er ferdig hvis vi ikke vil henge opp dryppvåte klær.

I tillegg har familien økt fra 3 til 4, og det kommer endel ekstra vask der.
To små lager mye vask, særlig når han eldste av dem liker å rulle seg rundt i nyklippet gress *dåne*

Gunn Beate sa...

En maskin som tar elleve kilo tøy?! Himmel... Jeg kjenner ingen andre enn meg som er sånt et skippertakmenneske når det gjelder klesvask. Dette ville revolusjonert dagene mine, selv om jeg ikke har flere barn enn mine to barnehagebarn. Jeg jobber veldig mye for å klare meg som frilanser, og husarbeidet kommer liksom litt i bakleksa - sånn etter viktige ting som barn og kjærlighet og venner. En slik maskin skulle fått et godt hjem her, og mye å gjøre et par-tre ganger i uka! ;)

Men kan dere legge et lodd til i hatten, til Svelvik barnehage? Verdens beste barnehage, som ikke har råd til å male de gulnede furuveggene inne engang, som ble bygget da mine barns pappa gikk der i 1983... De kunne sikkert trenge en deilig, ny maskin!

meaningmoon sa...

11 kg tøy, helt fantastisk!!!
Melder meg veldig gjerne på selv jeg, for med 3 hvite ektorper 100 vis av putetrekk til alle sesonger, 5 barn, 1 aupair, 1 handymann og ei kjerring så trengs den maskina her skulle jeg tro?!...:))
Krysser fingrer og tær!!!

Unknown sa...

Wow! Flott premie:))

1. Maskinene kan ta hele 11 kg!
2. Jeg trenger rett og slett en ny vaskemaskin...:))

Hurraaaa for Emmeline og flott premie:)

Klem Line

Kari sa...

Utrolig flott premie! :-)
Med LG maskin kan man vaske hele 11 kg tøy.

Jeg vasker ikke tøy for et helt fotballag, selv om det ofte kan føles slikt. Med to meget aktive hunder som vi er ute med i både sol og og regn, gjørme og ikke for å snakke om de illelukkdede myrene... Det går med en diger haug med håndklær flere gangner om dagen. Samboer kommer hjem med møkkete arbeidstøy og så drar han på nytt ut med hundene. Han er omtrent like møkketet som dem. når de kommer tilbake. Selv er jeg oppvokst med at sengetøy skal skiftet hver uke, klær bruker man bare en gang før de blir vasket. Med revmatisme og leddgikt i fingre, så klarer jeg ikke å følge opp alt dette. Og den dårlige samvittigheten barnker meg på skulderen. Må innrømme at den møkkete kleshaugen vokser faretruende. Så godt det ville være å ha maskin som tok alt det skitne på en gang. Neste dag kan det jo være at jeg såvidt kommer opp av sengen og da aller minst orker å tenke på noen klesvask.
Drømmer om en vaskemaskin som kan ta unna mer av skittentøyet, slik at jeg kan slutte å ha en bekymring mindre. PS! Holdt jo nesten på å glemme en viktig detalj. Maskinen vi har nå, synger på siste værset...

Jeanette sa...

11 kr tar denne maskinen.

Denne premien hadde vært perfekt for meg. Har lenge tenkt på å kjøpe ny maskin, men har desverre ikke råd til det. Har klart meg med den gamle maskinen no i flere år (som eg arvet). Den lukter forferdelig, og lukten sprer seg i hele huset. Det er bare min datter og meg, men jeg vasker 1-3 maskiner hver dag.

*Drømme drømme*

Rebecca & The Mutant sa...

Denne maskinen tar hele 11 kg med tøy, noe som passer perfekt for min mor.
De har en vaskemaskin som definitivt synger på siste verset, men det er ikke bare å kjøpe ny når en har andre ting som også koster penger. Jeg er eldst, 20 år gammel og har for lengst flyttet ut, men jeg har 8 søsken, hvor 5 av dem bor hos mamma. Det sier seg selv at det koster å ha mange barn, alle skal ha utstyr til skole, hobbyene sine, reiser o.l

Så derfor vil jeg veldig gjerne at mamma skal vinne(og fordi hun er en super mamma :-D) !

Anja Rio sa...

Dette må eg jo berre delta i!

Maskina tek 11 kg tøy, noko som i og for seg er heilt fantastisk! Eg vil så gjerne vinne vaskemaskina sjølv. Er gift student med ei sliten mini-vaskemaskin på kjøkenet. Mini-vaskemaskin på kjøkenet inneber at det under kjøkendisken som oftast befinn seg illeluktande sokkar, handkle og gensarar i store haugar. Det er det ein kan kalle litt lite idéelt når ein får besøk, og forsåvidt også når ein sit og et middag. Lite hjelper bildelist med lekre kokebøker og tallerkenhyller med vakre koppar, når det kun cm under er haugevis med uflatterende skittentøy formeleg svømmande ut frå under den åpne kjøkkendisken og utover golvet. Eg ber difor om hjelp. Ei større maskin vil bety større vaskar, og større vaskar vil bety mindre haug på skittentøyskorga/golvet, og mindre haug på skittentøyskorga/golvet vil bety lukkeleg studentklesvakekone som kan ha folk på te i det lille kjøkenet sitt uten frykt for at teposen forvekslas med ein skitten sokk. Amen.

helen og gutta sa...

1. 11 kg

fantastisk premie og det må jo være en fantastisk maskin for en travel 4 barns mor som jeg selv er. Ja, jeg er litt frekk og melder på meg selv hihihi. Her i huset går maskinen i ett hele dagen, og da jeg er nesten i full jobb og har 3 små gutter i barnehage og en skolegutt sier det seg selv at det hoper seg opp med uante mengder med klær. Hadde det vært opp til meg hadde vi faktisk kjøpt oss en maskin til men det var det med plassmangel da

Unknown sa...

1. Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen!
2. Og det passer bra i en familie hvor mor vasker tøy i en jamrende vaskemaskin som truer med å ta farvelhver gang hun vasker for de barna som bor hjemme og for familien til datteren!
Min gamle og dårlige maskin er lite villig til å ta mer enn litt tøy om gangen, da vil den ikke skylle bort vaskepulver og det er ikke bra for barn som sliter med eksem og hudproblemer!
Datteren har ikke tilgang i brønnen slik at det er nok vann til å holde klesvasken unna for en familie på 5.
Da må de velge mellom å dusje eller å vaske tøy selv om hun har en flott maskin selv!
Her blir det vasket for 9 personer og tanken på en maskin som tar 11 kg er forlokkende for en overvasket mamma og mommo;oD
Så jeg vil gjerne vinne denne maskinen ;oD

Klem fra Grete

helse - trivsel - samhold sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

1. 11 kg tøy kan vaskes i maskinen.
2. Vår maskin synger på siste verset, så det hadde vært midt i blinken med en ny.
Kjempeflott konkurranse.
Ønsker deg en fin septemberdag.
Klem fra Mio

Min Verden sa...

Jeg vil være med fordi jeg trenger den maskinen!

11 kg. tøy, høres ut som en drøm!

Grunnen til at nettopp jeg skulle være en verdig vinner er at: nå har vi vært gift så lenge at alt fungerer på halv tolv. Vaskemaskinen stopper i tide og utide - "kontakt-problemer" og må tømmes og skylles og settes igang på nytt de gangene det skjer. Tørketrommel må kjøres to ganger for at tøyet skal tørke, komfyren steker for hardt oppe og for lite nede (det er fint til kaker og pizza!), oppvaskmaskinen stopper og må tørkes i bunnplata før den vasker videre. Taket lekker som en sil og det må gjøres noe med i høst - og sist men ikke minst - fordi at vi bor som vi bor, på bondelandet må vi ha to biler og nå må plutselig begge bilene byttes ut.... Jeg begynner snart å grine! Det er ikke morsomt å få til alt med fulle jobber ++ Væææææ!

Ellers - så mener jeg at du skal gi vaskemaskinen til noen virkelig trenger det! Altså - ikke meg. Tross alt har jeg alt jeg trenger, selv om det virker på halv tolv - Jeg fryser sjeldent og har mat på bordet (i mitt tilfellet litt for mye mat). Så bruk ditt kløktige hode Emmeline og gi til dem som virkelig trenger det! Lykke til med det - jeg misunner deg ikke den jobben :) Hyggelig blir det å dele ut uansett.

Eli sa...

Stakker deg Emmeline som skal plukke ut en verdig vinner, her er det jo opptil flere som burde fått en vaskemaskin.
Jeg har helt ny maskin og vi er kun to som bor hjemme kjenner heller ikke noen som er i nærheten av å ha like brukt for nye maskin som flere i innleggene over her.
Så lykke til alle sammen og håper det blir en verdig vinner av denne flotte maskinen.

Aina sa...

Heisan

Lenge siden jeg har "tatt lodd! nå. Prøver igjen, selv om vinnerlykken alltid holder seg unna meg.

Maskinen tar 11 kg, og når det gjelder begrunnelse må jeg si at jeg har hørt så mye bra om denne (i alle fall en lik) maskinen fra ei tante av meg, at hun henter tøy fra naboer for å få lov å vaske...det er altså kjempegøy å vaske med denne...he, he. Jeg har en gammel maskin og ønsker selvsagt en ny. Og kapasiteten vil være avgjørende i så tilfelle. Jeg har veldig mye overnattingsgjester og vasker sengetøy og håndklær flere ganger i uken, alltid er maskinen for liten... Stor klem og lykke til alle sammen som enten bare ønsker eller sårt trenger! Klem aina

Tove Løland sa...

1. Vaskemaskinen tar 11 kg tøy!!
2. Høres for godt ut til å være sant:) Er egoistisk og vil gjerne vinne den selv - har gård, og vi har akkurat investert i nytt fjøs, som vi får bad i, tenkte å flytte den gamle dit - tenk så godt å ha en egen maskin til fjøstøy, nyydelig!
Har 3 tenåringer i hus, ei jente og to gutter i verste mekke-alder, og med anleggs-jobb!! Så haugen med skittentøy tar aldri slutt - ikke så lett å få det unna når en er hele dagen på jobb!
Så ønsker meg veldig denne drømmemaskinen!
Takk for en veldig koselig blogg - flirer mye av den :)
Klem - Tove :)

Bless by Tone sa...

Vaskemaskinen tar 11 kg tøy.

Og jeg fortjener å vinne denne vaskemaskinen fordi den jeg har er fryktelig gammel og arvet av eksmannen (veldig gøy...) MEd flere prinsesser i hus, blir det mye tøyvask.

Tone

Anonym sa...

Heihei
11 kg tøy kan man vaske, og det hørest jo ut som en drøm!!
Har 4 barn og kunne godt ha tenkt meg ei slik sjøl;)

Veit om ei jente i nabobygda som venter nr 11!!! Hadde sikkert blitt veldig glad for ei slik! Eg kjenner ho ikkje, men kan tenke meg ho hadde blitt veldig glad;)

Klem Anita

Merethe sa...

LG-maskinen kan vaske 11 kg tøy:)
Jeg hiver meg på konkurransen. Vi har vaskemaskin, men den tar utrolig lite tøy. Vi er en familie på 4, å vaskemaskinen går jamt og trutt. Det bli gjerne 2 skift pr dag på barna, pluss et lass med hådduker pga trening osv. Behovet for en "større" vaskemaskin bli vel ikke mindre med årene. Så det hadde vært deilig med en større maskin som kan ta unna mere klær:)

Frøken sa...

1. Man kan vaske 11 kg tøy i LG-maskinen.
2. Jeg har veldig lyst å vinne maskinen til tross for at jeg bare har to barn. Dersom jeg er så heldig at jeg vinner så vil jeg plassere den nye maskina ved siden av den gamle (er vel en enkel sak?). Jeg har aldri noensinne sett bunnen i skittentøysdunken (merkelig nok heller ikke da jeg var student, og kun vasket til meg selv), men kunne jo gjort et forsøk!?

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Det var litt av en premie!
Jeg deltar ikke i trekningen, har maskin til vårt bruk, jeg..

Lykke til med trekningen!

Mvh.

Elisabeth

Mildrid sa...

1. Denne fantastiske maskinen kan vaske hele 11 kg tøy!
2. Jeg vil gjerne gi denne maskinen til min kjære mann som er fabelaktig dyktig til å vaske klær! Nå holder maskina vår på å gå i stykker. Det er en toppmater og min bedre halvdel har stripset fast lokket på trommelen inntil flere ganger. Når den sentrifugerer, setter vi oss ned, spenner fast setebeltene og holder for ørene. Minstemann på 4 nekter å gå på do når det står på som verst med bråk fra monsteret. DERFOR fortjener min mann (og hans familie:) å vinne denne fantastiske maskinen!

Anonym sa...

Utrolig flott premie, har forstått at den vasker 11 kg klær, går det an??
Ønsker veldig gjerne at min datter skal får maskinen, stikkord: Bonusmor til 3 barn, full jobb,oppfølger av barns aktiviteter, alltid behov for å kjøre vaskemaskin, en maskin som tar så mye av gangen vil garantert være en tidsbesparerfor en travel familie
Ps takk for en utrolig underholdende blogg, med mange treffende poenger:-)
Mvh Lisbet, bonusmormor

Anonym sa...

Utrolig flott premie, har forstått at den vasker 11 kg klær, går det an??
Ønsker veldig gjerne at min datter skal får maskinen, stikkord: Bonusmor til 3 barn, full jobb,oppfølger av barns aktiviteter, alltid behov for å kjøre vaskemaskin, en maskin som tar så mye av gangen vil garantert være en tidsbesparerfor en travel familie
Ps takk for en utrolig underholdende blogg, med mange treffende poenger:-)
Mvh Lisbet, bonusmormor

Christel sa...

Hei hopp!
Maskinen kan vaske 11 kilo tøy.
Nå jeg leser inleggene her så tenker jeg at jeg ikke fortjener den, men vil jo slenge inn at jeg har en maskin som synger på siste vers (Seriøst den gjør det)...og da hadde det jo ikke vært så dumt med en ny:)

Merethe sa...

1. Den kan vaske opp til 11 kg tøy!
Ohlalala! 2.Helt perfekt for meg som har 5 barn!!
Tenk for en drøm det ville vært å slippe å kjøre en kokvask i tre omganger...

Anonym sa...

Oj så flott premie! Ikke rart du får slike tilbud, du har en utrolig flott blogg og bare herlige kommentarer til dette og hint. Er innom støtt og stadig for å få litt humørfylt påfyll.

1. Den tar 11 kg.
2. Sikkert mange andre som fortjener den bedre enn meg.. Uansett, vår vaskemaskin røyk for et par måneder siden etter lang og trofast tjeneste. Selvfølgelig røyk den mens mannen i huset var bortreist og vi skulle ha overnattingsgjester. Jeg endte opp med å kjøpe en brukt som kunne leveres på døra umiddelbart. Skulle skjønt at det var en hake ved det... Maskina vasker ikke reint! Så nå går maskina doble og triple runder for å få tøyet LITT reint. Masse arbeid med to småbarn og mann som har en "skitten" jobb i tillegg til treningstøy. Hau, en slik maskin står på ønskelista mi!

Ha en flott dag!

Mvh
Anne-Grethe

Charlott sa...

Man kan vaske 11 kg tøy i denne flotte maskinen. Jeg ønsker meg denne fordi familien vår om kort tid går fra å være fire til å bli fem.Har termin om kun to uker, og kunne virkelig trenge en oppdatering på vaskemaskinfronten.. da den vi har er arvet. Jeg krysser fingre og håper. :) En super dag ønskes deg og dine lesere!

Irmelin sa...

Hei :)

Maskinen har en kapasitet på 11 kg (helt fantastisk)

Vi har en helt grei maskin, som ikke er så altfor gammel heller. Så dersom jeg er så heldig å vinne, vil jeg gi den til min kjære svigerinne Linda, 32 år og 7 barn... Hun er en fantastisk dame som alltid setter barn og mann foran alt annet, så hun fortjener virkelig en premie.

Mvh Irmelin i Nordhordland

Anonym sa...

Heisann Emmeline! For en fantastisk premie.
1. Hele 11kg går i denne fantastiske og lekre LG-maskinen
2. Selv har vi ganske ny vaskemaskin, men kunne trengt denne premien for ett års tid siden da både vaskemaskin og kjøleskap takket for seg på en og samme uke!! Derimot vil jeg gjerne vinne den til min yngste bror som akkurat har kjørt sin vaskemaskin på dynga, så nå er mamma vaskehjelp... I tillegg står han snart i startgropa for å overta og bygge på pappas barndomshjem, og hva hadde ikke vært bedre enn å kunne sette inn ett nytt vaskevidunder som den nye LG'n. Jeg har en fantastisk bror som alltid stiller opp og aldri sier nei til å hjelpe. Er det rart jeg aldri har ønsket meg en søster <3

Det er vel mange her som kanskje fortjener å vinne den mer enn min bror og jeg, men den som intet våger, intet vinner...
Siri
sirihelenj@hotmail.com

Pia sa...

Gud hjelpe meg, for en premie!
Maskina tar 11 kilo,altså kunne jeg i teorien putta mitt yngste barn skitten inn og fått henne gullende ren ut. Men det er vel 11 kilo klær, og det blir heller intet problem å få til. For noen ganger vasker jeg for et helt fotballag, faktisk. Ellers vasker jeg kun for en familie på seks, har en elendig vaskemaskin, og ville tatt baklengs salto hvis jeg vant. Og hvis jeg kunne ta baklengs salto.

Anonym sa...

1: hele 11 kg!!!
2: eg må melde på favoritt tanta OG favoritt onkelen min som har 4 barn mellom 6 og 25 år boende hjemme over 3 etg. Alle er svært aktive innen idrett, les fotball noe som gjør at vaskerommet brukes flittig! og har gjort det de siste 25 årene...En slik maskin vet jeg vil gjøre hverdagen svært mye enklere for familien glum som jeg kaller de- og de fortjener den hjelp de kan få i hverdagen da de siste 3 årene har inneholdt litt nedturer men også oppturer for familien. Tenk så glad de ville blitt!!! OMG!

Tvi tvi familien Glum!

mvh Cecilie

tresko sa...

1. 11 kg i denne supermaskinen.

2. Vi har 3 barn fra seks år og nedover. Og bor på gård,(mye søle og jord på alle mann) så her durer vaskemaskinen stadig. Og den har i det siste fått en merkelig durelyd, så den er straks klar for utskifting. Her komme jo denne konkurransen perfekt inn, kansje trenger jeg ikke kjøpe ;)

Eva sa...

1. 11kg.
2. Det finns en som jag absolut skulle villja få denna underbara maskin. Min dotter, med 2 barn, en riktig fotballsentusiast til man, (han trener några kvällar i veckan), blir altså också endel vask.
Hon har i fem år väntat på nytt vaskerom, uten at det blir klart. Går ned i en uinredd? kjeller kvar dag med sin vask. Kunne man överraska henne med en ny vaskemaskin skulle gleden väre total både for mig o henne.

Olstad sa...

Jeg har ny fin LG vaskemaskin selv som kan vaske 11 kg tøy, men jeg er tante til noen som har små barn og stadig klager over hanglete vaskemaskin og at den er skrudd fra hverandre for å skifte alle deler. De har to små barn og kleshaugen er ganske så stor hos dem tror jeg. Så har det skedd en del som gjør at det har vært litt bratt for dem den siste tiden så jeg synes vært hyggelig å levert en slik til dem.

ΔINΔ BΔRE ΔINΔ sa...

1:11 kg er svaret

2: Her var det meget mange gode grunner for at folk fortjener vaskemaskinen!
Jeg ønsker den rett og slett selv! Har ingen barn, er heller ikke syk. Men trenger sårt en ny vaskemaskin likevel!
Fikk en brukt maskin til bryllupet vårt for 11 år siden og denne synger nå på siste verset. I tillegg må vi ha vaskemaskinen på kjøkkenet i leiligheten vår (2 roms), så jeg ønsker meg en som er stillegående og ikke minst en som er mer miljøvennelig!
Som sagt, mange (!) andre fortjener nok denne fantastiske premien mer enn meg, men jeg krysser likevel alt jeg har og håper på litt vinnerlykke! :)
A:)

Anonym sa...

Melder meg mer enn gjerne på denne konkurransen. Den fantastiske maskinen kan vaske 11 kg tøy - utrolig! Min familie kunne trenge et slikt vidunder. Vi har fire aktive barn i alderen 1,5 - 9 år. De genererer en god del skittentøy! Det gjør selvfølgelig vi to voksne også... Måtte være vidunderlig å ha en vaskemaskin som man kan putte så masse tøy inn i på en gang;) Vi er herved påmeldt i konkurransen :) Rigmor S.H.

Unknown sa...

1) 11.kg med tøy kan vaskes i LG Maskinen.
2) Egentlig kunne jeg virkelig ønsket denne maskinen selv da vi er på vaskemaskinsjakt siden vår røk forgje uke. (Det er vel unødvendig å nevne hårnåler i lommene og en aldeles frustrert mann) MEN - min kjære mor. HUN er god å vaske klær hun. Hun har 5 flotte barnebarn som sine standardfraser er "BESTO fikser". Besto fikser ketsjuppflekker, og jordbærflekker. Besto vasker 10 maskiner på en dag uten å klage på hverken ryggplager eller vaskemiddelfobruk. Besto får hvertfall annenhver helg hjem minst en av tre feiende flotte døttre med mann og barn og hele pakken, som kanskje skal fiske litt, jobbe litt i hagen, hvertfall dusje en dusj hver hver dag i helgen noe som prudserer en fantastisk mengde håndklevask, og gjerne har en pose med ullvask eller to en ikke fikk tid til før de drog "heim te mor". Denne Besto er fantastisk på mange måter, og hvor bisarr det måtte høres ut tror jeg hun hadde blitt overlykkelig og rett og slett rørt over å få en vaskemaskin av denne klasse og ikke minst kapasitet. En kjær mors mange gleder - ny vaskemaskin!!! (Da hun til min far har påpekt utallige ganger at den nåværende vaskemaskinen snart må byttes ut, og han fnyser tilbake "skal vi kjøpe vaskemaskin NÅÅÅÅ igjen" - siden det bare er 15år siden forjge gang!


Klem fra Iselin

Kine sa...

Svar: 11 kilo tøy.

Begrunnelse: Jeg bør vinne vaskemaskinen fordi jeg vil gi den til mammaen min som fyller 50 år i september. Hun trenger en ny maskin før hun river av seg alle hårstrå hun har på hodet i frustrasjon over den gamle vaskemaskinen sin. Med en ny vaskemaskin kan hun entre sitt femtiende år med ro og sjelefred;)

solveig sa...

Heisann, den tar 11 kg.
Jeg ønsker denne maskina til familien vår. vi haddde en flott ny en da vi flytta i nytt hus, med 4 barn, den eldste skulle i kjellerleiligheta såhan fikk en brukt maskin. Da røk vår..så vi måtte også til innkjøp av ei brukt ei. Nå driver vi å åpner med "nødåpner", og med full maskin, så vil den ikke helt skylle ut allt vannet, så det må bli halve maskinvasker ei stund ;) tenkt å gi denne gammel-maskina videre i arv til min datter som skal gifte seg i vinter, for de er jo bare to, og har jo ikke så masse klær.. mens vi er fremdeles 4 igjen, derav to skolebarn. ;)

Hegeslilleboble sa...

Wow, så flott premie da!!!

1. Den vasker 11 kg. tøy.
2. Vår vaskemaskin synger på siste verset. Vi har tre barn og maskinen går i ett. Klærne lukter til tider surt når de er nyvasket og det er ikke mye kjekt....

Hadde vært supert med en slik flott maskin. Kan jo til og med vaske dyner i den!!! Det trengs også når en har en treåring som har uhell om natta av og til. Slik som det er nå må moren min ta med seg dyna på jobb for å vaske den... (stormaskin).

Lykke til med trekning.

Mayayum sa...

1. Maskinen vasker 11 kg tøy! :-)

2. Jeg vil gjerne melde på min gode venninne Hilde, som er alenemor til 4 barn (hvorav en tenåring og 3 i barnehagealder!) - og i tillegg er hun i full jobb! Er det mulig at noen trenger den mer enn henne? Vel, det finner du vel ut, Emmeline :-)

Jijji sa...

Wow, fo ren utrolig flott premie!
1. LG-maskinen tar hele 11 kg tøy!
2. Min vaskemaskin kjøpte jeg for flere år soden da jeg var singel og lykkelig overbevist om at det kom til å vare leeeenge. Selgeren på El-kjøp sa klart ifra at dette var en maskin kun for èn-manns-husholdninger. Nå sitter jeg altså her med mann og barn og en maskin som åpenbart ikke er bygd for en aktiv familie. De siste dagene har den startet med nød og neppe etter en runde med banning og et par karate-spark. Tviler på at den vil holde året ut...

Klem fra Jijji
-som krysser fingre og tær. (og du skulle bare visst hvor plundrete akkurat det er i en aktiv hverdag).

PlingeLinn sa...

Det første spørsmålet er enkelt: LG maskinen tar 11 kg tøy! Noe som i om for seg er helt fantastisk. Så skulle jeg ønske at jeg kunne komme med en like fantastisk grunn til at jeg trenger nettopp denne...men det har jeg altså ikke....Grunnen er nok at jeg rett og slett er en helt vanlig tobarnsmamma som rett og slett ikke har nok timer i døgnet. Med full jobb, to små på 1 og 4 år og et stort husprosjekt på gang er det rett og slett ikke tid til mer. Derfor er alle små tidsbesparelser hjertelig velkommen. Vi flyttet fra en storby til en liten by nettopp for å få mer tid i hverdagen, noe som i og for seg har hjulpet. En slik LG maskin kunne bidratt ytterligere til denne tidsinnsparingen ved at jeg fikk tatt to og to klesvasker i slengen. Det hadde vært helt FANTASTISK!

Anonym sa...

1. 11 kg
2. Ønsker at min datter får maskinen. Hun restaurerer et gammelt hus og trenger snart en ny maskin. Hun vasker mye arbeids- og treningsklær daglig.

Anonym sa...

1. 11 kg
2. Ønsker at min datter får maskinen. Hun restaurerer et gammelt hus og trenger snart en ny maskin. Hun vasker mye arbeids- og treningsklær daglig.

Cecilie sa...

Oj, for en fantastisk premie!

1. 11kg :o)

2.

Jeg har vasket flere maskiner om dagen i mange år nå.. Det går noen runder når man har mange barn boende hjemme og ihvertfall når det er en sprik imellom dem i alder. Bleieunge, to 1. klassinger og to ungdommer i samme hus (og en håndverker og en mamma) så var det en periode med OVERFULL skittentøysdunk.. haha
Egentlig et under at maskinen går enda etter 15 år.. Har vært heldig (BANK I BORDET) :o)

Anyway.. hvis jeg vinner vil jeg gi maskinen til min niese. Nybakt mamma og flink som bare det. Hun fortjener å få noe syns jeg. Hun er student enda så hun får desverre ingen svangerskapspenger, de spinkler og sparer og lever på pappa´ns lønn. Vet de sparer til leilighet.. Var på besøk hos dem her om dagen og den rolige, herlige stemningen hos dem er mange forundt.

..og vinner hun er det bare å STÅ på! haha, pappa´n jobber i barnehage og er fantastisk flink med de små.. tror de ønsker seg MANGE. De står forresten også på liste til kurs om å bli forsterforeldre.. Flinke, ikke sant!

Masse skryt.. men det fortjener de! <3

Klem Cecilie

Åse Sørensen sa...

Hele 11kg kan man vaske, kunne trengt den vaskemaskinen ja,står uten i hjemmet for tiden,kjører til mamma med dunger med klær hver dag, med to tenåringer i hus som bruker masse klær til trening og div, blir det jo litt kjøring att og fram ja;-)

ralfefarfars paradis sa...

11 kg tøy.

Vår vaskemaskin begynte å oppføre seg merkelig- stoppet midt i program- og tilslutt nektet den helt å samarbeide- vannet ble ikke pumpet ut....men heldigvis er vi så heldige at vi har en petter smart her i bygda- han er en gammel mann- men han kom til vår unnsetning- og etter litt om og men så fikk han dratt opp lofilteret med makt- utrolig nok så hadde en hel liten vaskeklut funnet veien inn dit- nå fungerer den som bare det- og vi kan sikkert ha glede ha maskinene lenge. Jeg synes absolutt at mammaen(Trude) til Marcus skal få seg en ny vaskemaskin- hun gjør virkelig alt for sønnen sin- og kanskje noen andre kan gjøre noe for henne nå?? En ny vaskemaskin kan være en fin begynnelse!!

Shy sa...

1. Den tar 11kg
2. Ein familie på seks produserer skitne kle stadig vekk..Min maskin tar 7 kg, og den har ein tendens til å ikkje stå i ro når den sentrifugerer, og av og til gjev den ifrå seg nokre lyder som ikkje er ei vaskemaskin verdig.

Anonym sa...

hei
11 kg tøy i vaskemaskinen.
og dersom jeg skulle vinne ville jeg gi den bort til en som virkelig trenger det.
jeg selv trenger det ikke pr idag,- har nesten ny...
Isåfall,- lykke til alle sammen og håper den som trenger det mest vinner.
Sunnmørstausa.

Anonym sa...

1. 11 kg :)

2. Først må jeg bare si at det høres ut som en fantastisk vaksemaskin! Heldige er de som vinner den :)

Jeg vil så gjerne at min mor skal vinne denne maskinen! Min mor en en idealist. Hun elsker barn, vakkert interiør og inspirerende kunst og kultur. Hun driver en fantastisk koselig liten barnehage med 12 barn. For nesten 2 år siden kjøpte hun Drømmehuset. Et gammelt nydelig hus fra år 1840. Her skal hun bo i ene delen, og ha en barnehage i andre delen. Hun har brukt all sin tid og alle sine krefter på å pusse opp dette vakre huset som er plassert i en nydelig hage 10 min fra Bergen sentrum. Etter lange hektiske dager på jobb i barnehagen har hun entusiastisk kastet seg over alle oppgavene som har ventet i det nye huset. Og jeg kan love deg at dette huset er fornøyd i dag. Gamle møbler og detaljer skinner i en herlig blanding og miks med ny og feiende flott interiør (Skal love deg at Berthas for eksempel har vært flittig besøkt :))
Hun har nå flyttet ned i huset og om en måneds tid åpner den nye barnehagen. En flott kulturbarnehage hvor 12 heldige barne skal få boltre seg. Etter år med oppussing er budsjettet fullstendig bunnskrapt, og hun har ikke hatt anledning til å kjøpe inn vaskemaskin til huset. Med 12 herlige smårollinger som leker høyt og lavt hele dagen trenger man en god stor vaskemaskin til alt fra bakeforkler og smekker til duker og gardiner. Og det beste av alt, hun har bursdag på søndag. Jeg kan ikke tenke meg en bedre bursdagsgave enn en flott stor vaskemaskin :))
Fantastisk blogg du har forresten!
Klem fra Mamma-Mia
mamma-mia@broadpark.no

marianne sa...

Hei = )
For en fantastisk premie!!!!!

1.Man kan vaske 11 kg tøy i denne vidunderlige maskinen.

2.Jeg kunne VELDIG gjerne tenkt meg en slik maskin.Vi har 4 barn i alderen 5,7,10 og 12.Alle er med på masse forskjellige idretter,noe som gjør at v.maskinen går stort sett hele tiden.
Jeg krysser fingrene,og håper på det beste = )

Ha en fortsatt fin dag!
Klem fra Marianne

Mitt Kreative Krypinn sa...

1.) Svaret her er jo helt fantastiske 11 kg!!

2.)Her vil jeg melde på min fantastiske mann <3, som siden jeg ble kronisk syk for 9 år siden har gjort stortsett alt husarbeide, også klesvaskingen. <3
Og det er ikke lite klær ettersom han vasker klær for våre 3 sønner ei "svigerdatter" og ei senil bestemor + oss to!!
Han er bare helt fantastisk og hadde virkelig fortjent å fått en ny stor vaskemaskin.

Klem fra Marit

Anonym sa...

Kan vaske 11 kg, denne flotte saken.
Skulle gjerne sett at min mor hadde hatt en slik en , da hun er en dame som virkelig trenger en ny vaskemaskin. Hun passer unger og hjelper til med gaardsdrift slik at vaskemaskinen er alltid i bruk.

thea.e sa...

1.Maskinen kan vaske 11 kg.(Det er jo fantastisk)

2.Jeg trenger så sårt en vaskemaskin. Som student på det fjerde året, er manko på penger et kjent problem. Jeg hadde ikke råd til maskin selv, så jeg fikk låne en gammel maskin av en bekjent. Problemet er at maskinen lager store sorte flekker på tøyet. Så i tillegg til å måtte kjøpe en vaskemaskin, som jeg ikke har råd til, så jeg må jeg altså stadig kjøpe nye håndklær osv. I dag er intet unntak. Jeg tok ut min splitter nye, super-digge Nike joggebukse fra vasken, og hva er det jeg ser? Jo store, svarte flekker.I fusterasjon ordnet jeg meg en kopp med te, og gikk inn på "Emmeline" for litt oppmuntring. Og når Emmeline akkurat den dagen lodder ut en vaskemaskin, ja, da må det vel være ment to be.. :)Eller hva?

For min del var det iallefall kjærelighet ved første blikk, og jeg venter og lengter. Og den som venter på noe godt, venter kanskje ikke forgjeves?

Blåbærpai sa...

Hei på deg!lenge sidan eg har lagt att kommentarer i bloggeverden eller vore aktiv på bloggen min,for den saks skyld. .
Maskina tek heile 11 Kg og må vere ein draum å ha i hus!
Eg freister lukka rett og slett fordi eg er aleinemor til 5 aktive gutar som alle har eit stort forbruk av klede.
Med ei slik maskin i heimen,hadde eg kanskje rukke å blogge att;)
Den ville vere perfekt til sofatrekket mitt òg,så hadde eg sluppet å dra det på vaskeriet og betale for å få det reint. .
Ville nok beholdt mi gamle maskin itillegg,for 11kg ull klede eig eg ikkje! Krysser fingrer for meg sjølv:)

FlorasFrue sa...

1.11 kilo
2.Med tre stoore gutter, mann, stor hund og katt vil jeg mene at jeg har bruk for en vaskemaskin jeg kan stole på - og det kan jeg ikke med den jeg har nå..den stopper ofte midt i en vask, nekter å vaske på kortprogram og den liker ikke å vaske regntøy. Jeg trenger ny maskin :)
Kjersti

Unknown sa...

Hei :o) Jeg ble tipset av ei venninne om denne konkuransen hehe. Man kan vaske 11 kg tøy i LG maskinen :o) Jeg melder meg selv på denne hær å synes jeg fortjener å vinne en sånn stor vaskemaskin. vi er en Stor familie med 5 unger mellom 2-11 år og en hund. vi teller 7 mennesker i huset. Årsaken til at jeg ønsker meg en sånn en er at to av ungene er sengevætere, så vi vasker aldri mindre enn 5 maskiner hver dag, med sengetøy, dyner å puter + vanlige klær(tross at det finnes flotte hjelpemiddler for å beskytte slikt så....) ikke alle dynene går i vaskemaskinen å må leveres på renseriet , det er DYRT i lengden. jeg ønsker meg en større vaskemaskin for å gjøre ting enklere for meg selv å for at vi da kan spare renseripengene til å heller gjøre hyggelige ting med ungene.Vi har dårlig råd, mannen min har ikke jobb for øyeblikket å jeg går på aap penger...å det er jo slettes ikke masse å rutte med når man har 5 unger. så det hadde vært veldig flott å vinne en slik maskin...klem fra Lena

Lena Kleveland sa...

Vaskemaskinen kan vaske opp til 11 kg tøy = imponerende!

Drømte i natt at jeg egenhendig fikset vaskemaskinen vår som sa takk for seg i går. Ble fryktelig lei meg da jeg våknet og skjønte det ikke var sant. Og ble enda mer lei meg da jeg så på de tre store haugene med sortert tøy som var klar til vask... Skikkelig tråkigt! Må nok innse at jeg ikke er MacGyver og at vi må gå løs på sparekontoen for å få oss ny vaskemaskin. Hvis ikke jeg skulle være så heldig å vinne en da (!)???

Krysser fingrene :-)

Turid sa...

1. 11 kg
2. Nå kan ikke jeg skryte på meg en skokk med unger eller å være vaskedame til det lokale fotballlaget, men vaskemaskinen min er farlig nær døden. Nå ligger det vann og vaskemiddel over hele badet etter hver vask, og selv om ungeflokken ikke teller mange får vaskemaskinen kjørt seg daglig her i gården også. Vaskemaskin er en dyr investering, og jeg hadde derfor vært utrolig takknemmlig dersom jeg hadde vært den heldige vinner av denne fantastiske vaskemaskinen!

Takker også for en utrolig fin og humoristisk blogg, liker stilen din og måten du skriver på i bloggen din! Stå på!

Klem Turid =)

Høvebakken sa...

Den kan vaske opp til 11 kg tøy:)
Jeg har en kusine som trenger en ny og STOR vaskemaskin. Hun har 3 aktive gutter som alle spiller fotball og en mann som er kokk, det vil si masse klær som stinker og som må vaskes;)
De har nettopp hatt oversvømelse i kjelleren og kan trenge et lyspunkt i hverdagen. Klem M

elin sa...

Hei.

Vaskemaskinen kan vaske opp til 11 kg tøy om gangen.

Denne kunne jeg virkelig trenge. Med tre skitne og aktive barn i sin beste, eller skulle jeg si verste alder (når det gjelder skittentøy), kunne det være veldig greit med en vaskemaskin med så stor kapasitet.

Jeg har svømmer som trener 4 - 5 ganger i uka, det blir mange våte handuker og kleskifte av det.

En fotballspiller som kommer hjem våt og skitten fra fotballbanen titt og ofte ( Været her nord har ikke vært det beste i år, så gjørma har satt sine spor i huset)

En bor bokstavlig talt i garagen og mekker bil. Her er det snakk om mye skitt og oljesøl.

Siden trommelen er så stor, kunne det jo vært en ide å kjøre guttene en runde i maskinen i ny og ne :-). Nei huff hva tenker jeg på. (Jeg er glad guttene mine ikke leser interiørblogger slik at de ser hvile ideer moren deres har).

Denne vaskemaskinen skulle nok blitt min beste venninne. Jeg vil stå med tårer i øynene og åpne armer å ta i mot den om jeg skulle bli den heldige vinneren.

Krysser fengra og tær:-)

Elin

Pink lady sa...

Maskinen kan vaske 11 kg!

Vår maskin er gammel og synger på det siste verset. Den har for lengst bestemt seg for å kun sentrifugere når den vil og ikke når vi ber om det. dessuten finnes det ikke program som kan vaske på 30 grader noe som gjør at en god del tøy må vaskes for hånd.

Klem Pink lady

Hege sa...

Tjo hei.Spørsmål nr1. Maskinen LG-regner med det står for Lifes Good-tar hele 11kg. Spørsmål nr2.Jepp her vaskes det en del klær til to tenåringer-ikke alltid like skittent,men havner uansett på vaskerommet. Og en god del treningstøy til alle fire,pluss noen fotballdrakter.Men,ser faktisk på de andre deltagerne her at det er nok mange flere enn meg som virkelig trenger ny maskin. Jeg stemmer for Catrine Strøm som vil gi den til sin venninne:)) Lykke til

Konvallhaugen sa...

Hallo!!
11 kg tøy!!
Jeg ØNSKER virkelig denne maskinen!! Fordi; jeg er en trebarnsmor som samarbeider med denne maskinen daglig. Hun er min beste venninne her hjemme, og jeg har alltid kunne regne med henne. Hun har vasket 365 x 10 år, og jeg tror hun begynner å bli lei. Banker i bordet hver gang hun snurrer nå. Jeg tror hun har lyst til slappe litt av nå på gamledagene, og legge inn årene. Så jeg ønsker meg en ny "venninne" her hjemme på Konvallhaugen♥

Tvi Tvi, og måtte den beste vinne!
Liv Johanne

Vårt Hus sa...

1. 11 kg
2. Man trenger ikke småbarn i huset for at vaskemaskinen går så og si NONSTOP! Det holder likebra med en mann som synes at å skifte tøy et par ganger til dagen er den naturligste ting i hele verden! Vaskemaskinen vår er allerede fikset en gang, og nå føler eg at den synger på siste værs. Er redd for at den snart kommer til å avgå ved døden. Så jepp en slik Rolce Royce hadde passet perfekt inn på vaskerommet mitt.

Klem fra Yvonne

Lykkelita sa...

Man Kan Vaske Opptil 11 kg Tøy i maskinen!

Jeg tror ikke noen av "mine" leser bloggen din, Emmeline, (-jo, kusine Hvitstil, men hun er så opptatt med butikken om dagen), så jeg trosser jantelov og andre lover og utpeker meg selv som en verdig vinner av LG maskinen din!

Hvorfor, spør du kanskje...

Fordi:

* Jeg har fire gutter (en helgegutt) og en mann (fem gutter da...) og klesvask er et av hodebryene her i huset.

* Vaskemaskinen vi har er 11 år og jeg er like nervøs hver gang jeg setter den på - det er jo sånn ca 10 års levetid på en vaskemaskin, så min er på overtid...

* Pga diverse storinvesteringer de siste to år har jeg IKKE lyst å kjøpe ny vaskemaskin også, det kan jo absolutt hende jeg må det snart, men det prøver jeg å ikke tenke på;)

* Jeg har regnet ut at hvis jeg gjennomsnittlig vasker 1 og 1/2 maskin om dagen så hoper det seg ikke opp med klær (maskinen min tar 5 kg) - MEN hvem vasker 1 og 1/2 maskin med klær om dagen??

Vel - da er jeg vel med i konkurransen da... Et supert tiltak og vinneren er hvertfall UTROLIG heldig:)

Klem fra Elisabeth i Narvik!

Anonym sa...

Ååhh, drømmen! A) 11kg B)fordi jeg trenger en ny maskin... Min er 17!! Jepp, 17 år, nesten utrolig, men like sant. Har to spreke tenåringer i huset, en aktiv fireåring og en mann som enten skrur, snekrer ellerine jakter! Kan tro det blir skittentøyhauger. Dette ser ut til å bare drømmen, og når den i tillegg er bra for miljøet måtte jeg bare skrive komm!! Lykke til med trekningen, alle sammen!

Monica sa...

Heisann og WOW for en flott premie!!!
Man kan vaske opp til 11 kg i denne maskinen :)
Selv produserer jeg ikke så mye klesvask, og har derfor ikke slitt ut min relativt nye vaskemaskin...så å melde på meg selv vil bare være tull...
Meeeen, jeg vil melde på min kjære søster! For hun har klesvaskdunger i fleng!!! Hehe :) Neida, grunnen til at jeg vil melde på henne, er at hun nå etter to års sykdom endelig har begynt på skolen - og da synes jeg virkelig hun fortjener å slippe å bekymre seg over en gammel vaskemaskin som må kjøres om og om igjen! Hun burde få konsentrere seg om skolearbeidet, og bruke minst mulig tid på husarbeid synes jeg :)Alle kan vel også kjenne seg igjen i at økonomien til en student ikke er såååå god heller, så skulle den gamle hun har dø er det nok krise... Og har man gått sykemeldt i to år pga ryggplager, kan man jo ikke bare ta frem vaskebrettet heller! Og tenk bare på hvor mye en liten fremtidig brannspiller og hans prinsesse av en søster produserer av klesvask! :)
Så derfor melder jeg på verdens snilleste søster, jeg vet konkurransen er hard, men jeg krysser fingrene til de blir blå :)
Klem fra Monica

the Folding chair sa...

Maskinen vasker 11 kg klær om gangen (!) *imponert*

Jeg nominerer min venninne P*****e, som nettopp har flyttet til et koselig gammelt hus - på landet. Hun pendler til skolen hver dag, jeg tror det er over 3 mil hver vei. Hun har vært alenemamma til en liten jente på fire år, men endelig smiler lykken til henne, og hun har ny kjæreste. Og ny baby på vei! (det er veldig nytt enda, derfor anonymisering av navnet hennes).

Som småbarnsmamma, og student selv vet jeg hvor travle dagene er, og jeg synes P skal få en stor, flott vaskemaskin - så kan hun ta klesvasken på halve tiden, nå som hun får enda mer å henge fingrene i ;))

Iselin Lothe sa...

1. Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen.
2. Jeg melder gjerne på meg selv og min familie, da vaskemaskinen vår truer med selvmord månedlig. Sånt tærer på psyken til mor. ;)

(sandra) Nichitah sa...

Denne Luksus maskinen tar opp til 11 Kilo klesvask (utrolig) ^^

Jeg har en tante som har meget stor familie, å ber inn gud og hver mann i huset sitt hver eneste dag.
Hun vasker og lager mat til den som vil, å der det er en åpen flekk kan man altids få sove en kveld eller 14 :) Hun er en drømme tante med alt for mye å gjøre, å jeg tror livet hennes vill bli MYE lettere om hun slapp å ha 2 vaskemaskiner og alt for liten plass ^^

Nichitah ^^

Marianne sa...

Hei Emmeline:)
Jeg kunne absolutt trenge en ny vaskemaskin:) Min hopper rundt på gulvet og lever sitt eget liv kan man si. Med 2 ungdommer + kjærester blir det ikke så rent lite vask på meg heller:) Så ja.... Jeg trenger en ny vaskemaskin Emmis:)))

Linn Bjørnslett sa...

1. Den kan vaske 11 kg tøy! OI!
2. Jeg synes at min kjære mamma, Ingunn, fortjener denne herlige maskinen, da vaskemaskinen der hjemme går omtrent konstant 24 timer i døgnet. Jeg har to brødre som begge to driver med idrett, nærmere bestemt hockey.. og etter en hard økt på isen, lukter ikke det tøyet spesielt godt. Mamman min er verdens beste, og jeg unner henne alt godt. Så jeg synes at nettopp HUN fortjener denne vaskemaskinen, for å kunne gjøre livet litt lettere..

Takk for alltid godt lesestoff, Emmeline!
Mvh Linn Emilie!

Anonym sa...

1)11 kg tøy kan den ta, og det er jammen ikke dårlig.
2)Jeg og min helt ferske samboer har akkurat kjøpt oss leilighet. I og med at vi er helt nyetablerte, er det mye nytt som må kjøpes for å fylle opp denne leiligheten. Dette koster penger, men vi har vært så heldige å få litt av hvert med snille venner og slektninger. Min kjære mamma var så snill og donerte en vaskemaskin som skulle være i god stand. Vi fraktet maskina 50 mil, bar den opp mange trapper men var i grunn veldig fornøyde. Helt til første vask, da røk hele maskina, og mannen på elkjøp sier at det ikke er annet å gjøre enn å kjøpe ny. Så nå står maskina og er oppbevaringsplass, mens vi venter på å få råd til en ny. Håper vi kan bli de heldige i denne konkurransen, men jeg ser også at det er veldig mange andre gode kandidater her!

Hilsen nyetablert uten vaskemaskin.

Susanne 77 sa...

Maskinen kan vaske 11 kg kle....en drømmevenninne:)

Jeg skriver på vegne av meg selv: Småbarnsmor med nok et lite nurk på vei(nr.3),er i full jobb, mann som jobber borte i lengre perioder...og ikke minst en vaskemaskin som har begynt å lekke vann utover gulvet ved hver vask...grådig vittig:)

Tvi tvi....

Hilsen Susanne

Anonym sa...

Den kan vaska 11 kg

Eg vil at mi søster skal vinne
vaskemaskinen ,hu har 4 gutar hu vaskar kler til , så maskinen går heile dagen og den begynner å bli utslitt den dei har no .

Marthe's kreasjoner sa...

1. 11 kg

Jeg har en mamma og en pappa som virkelig trenger en slik maskin.

I alle disse år har de ALLTID vært dær for oss 4 barna, og nå når de har fått 4 svigerbarn og 7 barnebarn (som bor like mye der som hjemme)er de dær for dem også.

Ingen ord kan beskrive hvor mye vi elsker dem , ingen ord kan uttrykke vår takknemlighet, ingen sang har like fin melodi som mamma og pappas godnatt sanger til oss når vi var små, og nå til barnebarna deres.

Vi har aldri vært en materialistisk rik familie, men vi er værdens rikeste familie når det kommer til kjærlighet..

Vi skulle bli sååå lykkelig om mamma og pappa fikk denne.

Hilsen alle oss 15 barn, svigerbarn og barnebarn

Maria Therese sa...

1. Man kan vaske opptil 11 kilo tøy i LG vaskemaskinen.

2. Jeg vil så veldig gjerne at min bedre halvdel skal gå av med seieren her. Strengt tatt så vil dette så definitivt komme meg også til gode, men jeg vet hvor høyt han setter alt som kan kalles teknisk. Vi har (foreløbig ;) verken barnetøy eller et lass med fotballdrakter som skal vaskes, men snart...veldig snart, håper jeg. Min bedre halvdel og jeg har nemlig etter seks år på skolebenken omsider avsluttet studietiden, startet i jobb og endelig kommet oss inn på boligmarkedet. 23.september overtar vi drømmeleiligheten som med årene skal fylles av barnelatter, herlig matlukt og forhåpentligvis minimalt med skittentøy ;) Kanskje en ny og ti ganger bedre vaskemaskin kan føre til at han tar i et tak på klesvasken han også? Det er i det minste lov å håpe.

Anonym sa...

1. 11 kg :)

Med plutselig 5 barn i huset hadde det vært supert med stor vaskemaskin. Med plutselig mener jeg: vi har 3 jenter selv i oktober 09 skulle vi "passe" 2 gutter i 4 uker for mor skulle til behandling, guttene bor her fortsatt og har blitt våre fosterbarn er veldig koseli men blir masse klesvask! Barna er fra 5 til 12 år (jentene midt i skifte klær alderen;))

Mvh Kaisa i telemark:)

Mona sa...

Krysser fingrene for at noen som virkelig trenger vaskemaskinen, vinner :) En fantatstisk premie som kan lette hverdagen for noen og en hver !

Lykke til alle!

Lenemor F sa...

Hei!

1. maskina vaskar opp til 11 kg

2. Eg vil gjerne vinne denne!! Eg har 4 små born og vaskar klede heile tida... Eg kunne eventuelt gi denne til min kjære mann til bursdagen, så hadde han gjerne tatt eit hint.... Hi, hi...

Eg kryssar fingrane...

Mvh Lene

Hildegunn sa...

1) 11 kilo!
2) Jeg vil at min mamma skal ha vasemaskinen! Da hele familien er på hytta, 6 voksne og 2 barn, og en katt (ssom strengt tatt ikke produserer så mye skittentøy ;)vasker hun klær til den store gullmedalje slik at ingen skal måtte ha på det samme to dager, og at man ikke skal ha med seg skittentøy hjem. OG dette gjør hun i en arvet vaskemaskin med topplokk som tar knappe 2 kilo tøy! Så verdens snilleste mamma fortjener ei flott vaskemaskin slik at hun kan være litt mer med familien på hytta framfor å vaske alt for mange maskiner med klær :)

Anonym sa...

Hei Emmeline;

1. Denne maskinen kan visst vaske hele 11kg skittentøy
2. Åh, jeg ville gjerne hatt denne da den gamle
jeg har fremdeles "deler generøst" ut SORT farge på alle ladninger vask selv etter TO år siden siste attempt på å farge hjemme i egen vaskemaskin :-( Ikke fritt for gråtoner på lyse vasker her i huset.....

Herlig blogg, forresten! Fantastiske syn og bilder som dannes hver gang jeg besøker og leser :-) Takk for disse; piff i den grå (!...) hverdagen!

Hilsen Malin

Two sa...

Ooops for en premie da, som til og med tar 11 kg. En slik en har nok eg stor bruk for, for då kan eg halvere mine vask!! Har en som tar 6 kg no og det rekk ikkje! Aller helst burde der vere installert tørketrommel i samme så mine "kunder" kan hente kleda sine der direkte. Småtroll, og småtroll, eg synest faktisk at småtrolla blir verre dess større dei blir, mine to yngste kvalifiserer til tittelen "Stortroll" i kampen for å være sjarmtroll. Mor raser av og til som et troll kvar gong det dusjes og tørkes med minst 2 store handkle kvar gong, nye kle skiftes og nye sokker byttes minst 1-2 g pr dag. Dusjing før skule, etter trening, før besøk ut, og før det meste!!Så den som trur at vaskejobben avtar med alderen, må skifte meining snarest.
Helsing erfaren mor til 4 og Juliann/Oline

Fra huset i svingen sa...

1. 11kg
2. Hadde ikke dette vært en super gave til min mann?! 99% av tiden er det jeg som vasker klær, men ved å vinne denne fancy og flotte vaskemaskinen så kanskje han hadde fått ut fingeren å satt på en vask i ny og ne også?!!!

Klem Karianne

Linda sa...

LG-maskinen tar 11 kg...

..og jeg som trodde jeg hadde drømmemaskinen! Mannen kjøpte ny/dyr/fancy flott maskin da prinsen kom til verden.. (for å lette sitt eget og fruens liv)... Med eget program for spedbarnstøy var livet perfekt.. Nå er det bingo hver gang jeg går i kjelleren - har programmet gjort seg ferdig eller stoppet med "error", har den tatt inn vann eller rett og slett ikke startet.. Maskinen står i kalde murkjelleren, og alle disse bomturene opp og ned trappen tærer på en giktisk, til tross for ung kropp!! Åh, som det hadde gjort seg med en ny maskin som virker!!! :-)

Anonym sa...

Hei

vaskemaskinen kan ta 11 kg tøy. Eg vil veldig gjerne at mitt søskenbarn Linda skal vinne maskinen. Ho har 6 barn, der dei to minste er tvillingar fødd i 2010. Den eine av tvillingjentene har Downs syndrom og krev ekstra oppfølging frå mor og far. Når pappaen i huset i tillegg jobbar på fiskebåt og er borte store delar av tida, seier det seg sjølv at det vert mykje klesvask på mor. Eg trur det hadde vore flott for denne familien og fått ein vaskemaskin som vaskar så mange kilo tøy, slik at mor får tid til å ta seg godt av alle dei seks flotte barna sine.

Mvh Liv Merete

Moccamamma sa...

Jeg melder på min supre svigermor!

1. Man kan vaske 11 kg klær
2. Svigermor har fostret fire barn, og har nok vasket noen tonn klær opp gjennom tida :) Men hun fortsetter, vet du! Jul, påske og sommer, og ved familiebegivenheter kommer jo barna hjem med ektefeller, og med fem ekstra voksne, et tvillingpar på tre år og en baby, blir en god del klær og sengetøy som må vaskes når hele bøtteballeten er innkvartert samtidig.

Jeg tror hun ville synes det var fantastisk å kunne få unna haugene de ukene huset er åpent for hele slekta, selv om hun aldri klager på at det blir mye vask. Hun koser seg nemlig så med besøk! En liten baktanke - med en slik maskin ville hun ikke være mer utslitt når de andre har reist enn at hun har kapasitet til å passe mine barn...vi bor jo i samme bygd ;)

Hilsen fra Moccamamma

Photo-Me-Life sa...

Maskinen tar 11 kilo.

Jeg eller la oss si VI burde vinne vaskemaskinen fordi: Jeg har nettopp fått meg samboer som flytta inn her hos meg, å han trener så og si daglig. Vaskemaskinen min synger på siste verset. Hver gang jeg setter den på stopper den å jeg må inn på badet å "dænge laus" på den for å få den til å starte igjen.

Så egentlig er det knyttneven min som fortjener litt fri å hva hadde vel vært bedre enn en maskin som faktisk går rundt?

Sol sa...

hei hei Emmeline.
jeg skrev et langt innlegg her om hvorfor jeg skulle trenge en ny vaskemaskin,men så begynte jeg å lese på alle de andre innleggene her, og da slettet jeg alt jeg skrev ;-}
Det er jo så mange fantastiske mennesker der ute som står på og som virkelig fortjener å få en vaskemaskin ;-}
Lykke til alle sammen.
Klem.
11 kg tøy.....slett ikke verst ;-}

Anonym sa...

11 kg tøy kan man vaske.
Vil gjerne at en av mine bestevenninner skal få vinne denne. Maskinen hennes ble nettopp ødelagt. Hun har 3 små barn på 5, 4 og en liten gutt på 3 måneder. Hun fortjener det pga at hun alltid stiller opp, og hun tok imot meg med åpne armer da jeg flyttet til en helt ny plass, og ikke kjente noen.
c.reinfjell@gmai.com

Kathrine sa...

Hei,

Maskinen fra LG kan vaske 11kg tøy :)

Jeg skal være så "frekk" å si at JEG ønsker meg denne maskinen. Jeg ble mamma i april, og har ei nydelig lita prinsesse. Hun, som andre bebiser, må skiftes en del på - gulp, tiss, bæsj, ja you name it! I tillegg har jeg en samboer som jobber i bhg, og kommer hjem like skitten som ungene selv. Vi er ung, uten den alt for store økonomien, og nå har vaskemaskinen vår tatt kvelden. Den står plassert nede i kjellern, og etter jeg har startet en maskin, må jeg ned tre ganger og trykke på start-knappen, før maskinen får gått seg ferdig. Med andre ord - veeldig tungvint, særlig med lillemor på armen. Tøyet hoper seg opp, og jeg føler jeg ikke gjør annet enn å vaske.. kjedelig! Det hadde vær perfekt timing om jeg hadde vunnet den lekre vaskemaskinen fra LG!!

Klem fra Kathrine :) (uten blogg!)

Marita sa...

1. den vasker 11 kg
2. Vi har akkurat flyttet inn i nytt hus og på flyttelasset ble vår minivaskemaskin med. Den har topplokk, synger på siste verset og klærne lukter surt når de er ferdige :( Vi har en snart barnehagegutt og vasker klær hele tiden. Har ikke råd til vaskemaskin akkurat nå og skulle jeg være så heldig å vinne denne blir så lykkelig :)

Sigrid sa...

Vaskemaskinen tar 11 kg tøy! Og det er vel det alt mitt tøy veier tilsammen?? Derfor trenger ikke jeg en slik maskin, men min vennninne Hilde har fire (!!) gutter, og gjett om det vaskes tøy der da! Både fotballklær, maleklær og barnehageklær... Hun fortjener en slik maskin!

Creative By Helena sa...

11 kg tøy kan man vaske!!!

Jeg vil jo gjerne ha en slik selv, men når jeg har kun et barn og en helt ok maskin, så fungerer det helt ypperlig for meg!! MEEEEEN...

Jeg vil vinne maskinen til min kjære søster H.
Hun kunne vasket hele dagen, helt til hun ble blå.
For hun har rampegutter, tenk ja hele 5,
som roter, griser, skitner i et hvitt nostalgisk hjem.
Hun er så flink en mamma, gjør alt så fint og flott. I et travelt hjem med småtroll, slik at de får det godt. Og etter en hel dag med stell, tar hun minsten på sitt fang, og vugger han så ømt og stille til vaskemaskinens sang.
Tenk om maskinen vasket ja hele 11 kg tøy, da kunne hun kansje få gjort litt for seg selv, noe hun syns er gøy. Det syns jeg hun fortjener, for hun tenker aldri på seg selv, hun er så god en mor, helt ifra morgen og til kveld.

Hilsen Helena fra Gul hverdag, som er stolt søster til "Søster H".

Anonym sa...

11 kg, ja! då kan ein vaska ei heil dyne... og det kan ein ikkje elles..men det er vel fleire enn eg som treng å vaske dynene mine så eg foreslår at Bulken Ungdomslag får maskina slik at heile Bulken kan vaske dynene sine..ser det for meg... kø heile brekko til stasjonen.. Stakkars maskin .. blir kjent med både Per og Pål sengemidd

Anonym sa...

Hei Emmeline.

1. Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen.
2. Som den egoist jeg er melder jeg meg selv på. Er en kvinne som er mor til 3 aktive gutter, hvor 2 sparker fotball og 1 er med på speider.
Som den lettlurte mor jeg er har jeg tatt på meg å være lagleder for den eldste, mens mannen er det for den minste, dermed er det mye fotball tøy som vaskes daglig.
Mor og far selv i huset har bestemt seg etter å ha oppdaget alderstillegget her og der og starte en mere aktiv tilværelse selv, så sykling, zumba og helsestudio er nå blitt en del av våres hverdag.
Ikke minst er guttene veldig glad i naturen utenfor huset, så vaskemaskinen vår i dag går jevnt og trutt og det føles som det aldri blir tomt.
Så egoistisk som jeg er , kan jeg veldig gjerne tenke meg en større vaskemaskin. JA TAKK :-))

Inger Lise

HildeS sa...

Denne maskinen tar opptil 11 kg vask. Fabelaktig.

Jeg har sårt behov for ny vaskemaskin, og selv om vi kun er to i familien så har det seg sånn at vi har en halvautomatisk gammel sak som jeg hater over alt på jord. Det er sykt tungvint å måtte legge klærne over i ny trommel for å sentrifugere.
PMS og halvautomatisk vaskemaskin er en dårlig match. hehe
Så jeg hadde blitt vanvittig glad for en ny maskin.

Anonym sa...

Oj, for en mulighet dette er da!!! Vaskemaskinen vasker opptil 11 kg tøy. Grunnen til at jeg skal vinne den er at vår vaskemaskinen gikk nettopp i stykker. Den var en gammel maskin. Men det passet veldig dårlig da jeg er i permisjon uten lønn pga. At vårt barn ikke var sikret plass i barnehagen til høsten. Så jeg hadde blitt kjempeglad om det hadde blitt meg. Da vet jeg om en småbarnfamile som hadde blidd veldig glad! :)) og selvfølgelig digger jeg deg og elsker bloggen din;) venter i spenning!! Klem Janne

Liljekonvallen sa...

Heeeei.

1.En kan vaske 11 kg tøy i maskinen :)

2. Søstra til en bekjent venter nr 11. Og da snakkar vi om barn asso. Ho fekk tvillingar for 2 år sia, og no er det påan igjen :)Ho kan sikkert tenke seg ei slik maskin :)

Lill-Therese sa...

Maskinen kan vaske 11 kg tøy av gangen.. Tenk det da.. 3 av mine vaskerunder i 1 maskin det joh...

Jeg kunne gjerne tenkt meg å vinne en slik vaskemaskin da jeg bor sammen med en mann som kommer hjem MØKKETE fra jobb hver dag og maser om at klærne må være rene til morgendagen. Sønnen min på 2 tror skittentøyet blir rent av seg selv og at ahn kan skifte såå mange ganger han vil i løpet av dagen.. Og med litt trassalder og skal selv innstilling blir det mange skift på han iløpet av dagen også..

Jeg går på skole heltid og føler jeg ikke rekker alt husarbeidet som står der hjemme og venter.. En slik vaskemaskin hadde vært lusksu og hadde hvertfall gjort ting MYE lettere i min travle hverdag..=)=)

Anonym sa...

Oj, oj, oj Emmeline! I dag er du virkelig superpopulær! Jeg har akkurat satt på en maskin med skitne klær...og tror faktisk ikke at jeg trenger noen ny maskin akkurat nå. Den funker fint. Det er vel som du langt på vei antyder også et poeng at noen må putte klærne inn i maskinen, ta dem ut, henge dem opp til tørk eller putte dem i tørketrommelen. Og selv når det er gjort, er det jo ikke slutt. Da havner de på benken i stadig større hauger. Når klesskapet er tomt, må vi lete i haugene for å se om vi finner noe brukbart. Og en enda større maskin vil jo ikke akkurat gjøre det problemet mindre... :-) Tror jeg heller får jobbe med "logistikkforbedringer" i heimen! Lykke til med trekningen!

Heidi sa...

Å jøyemeg, 11 kilo i ei vaskemaskin!
Denne skulle eg veldig gjerne hatt. Syns eg fyller kriterie for å melde på meg sjølv. 5 barn, tilseier ein del påfyllingar og tømmingar av vaskemaskin på ein dag.Det ville vore suverent med ei skikkeleg stor, kunne spart både tid og krefter til meir kreative saker ;-)

Anonym sa...

Hei! Dette er spennende! Maskinen kan vaske 11 kg tøy! Jeg, som mange andre med barn, vasker mye klær. Jeg vasker også klærne til min 99 3/4 år gamle farmor..... Noe ganger i sesongen blir det håndball-drakter også, men det er i det daglige denne maskinen kan lette arbeidet , slik jeg ser det! Klemmer i fleng fra Johanne!

Linn sa...

1. 11 kg tøy

2. Vil melde på min venninne Karina, fordi hun ikke har vaskemaskin og ikke kan ta seg råd til det for øyeblikket. Hun har en nydelig liten jente på 3 år, som ikke er den reneste når hun kommer hjem fra barnehagen. Så det blir en del tøy å vaske.

Ella sa...

Hei hei og for en premie :)
Maskina tar 11 kg, noe som i seg selv er helt utrolig, og skulle nok gjerne nominert meg selv til den :)
Men jeg har maskin og "bare" to barn så føler den blir litt feil.
Samtidig har jeg en tidligere arb.kollega som er alene med 5 barn, kan ikke jobbe med det yrket som hun er utdannet som, arbeider som et jern for å få endene til å møtes, har klart å beholde huset de alle bor i, samtidig som humøret alltid er på topp! En slik super-kvinne hadde godt av en oppmuntring i hverdagen!
Lykke til med utvelgelsen, tipper den ikke bli enkel :)
Klem klem

Anonym sa...

Hei!
Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen.
Ny vaskemaskin hadde vært aldeles supert, for den vi har er fra 1989, har riktignok skiftet ut noen deler, men nå spiller den ikke på lag lenger. Når den kommer litt uti programmet går sikringen og jeg må sjekke sikringskapet ca 20 ganger for hver vask. Veldig irriterende!!!! Dette er absolutt ikke effektiv bruk av dyrebar tid til en dobbeltarbeidende student med to små barn og mann som kommer skitten hjem fra jobb. Min mor hadde også blitt veldig glad hvis en slik supermaskin hadde kommet inn i huset vårt, for hun får nemlig jobben med å vaske når jeg ikke kommer noen vei i vår alltid gigantiske skittentøyshaug. Jeg må være hjemme og må nesten sitte på vaskerommet å følge med for hver vask, for hvis ikke sikringen blir ordnet på kan det ta timesvis før programmet blir ferdig. Og det går jo ikke i disse tider hvor effektiviteten rår! Denne maskinen er altså hjertelig velkommen hjem til oss!

Elin M

Datt sa...

Hohoooi, for en premie!

1. Hvor mange kilo tøy kan man vaske i en LG-maskin?
11 kilo
2: Hvorfor bør DU, eller den du melder på, vinne vaskemaskinen?
Jeg melder meg selv! Jepp, egoistisk, men synes ikke fortjenelse skal måles i antall barn, for jeg klarer ikke lage barn, men synes ikke jeg fortjener mindre fordi! Dessuten synes jeg fryktelig synd på meg selv igjen... Hihi... :P

Helene sa...

Hei!
Super premie... og så kan jeg svare at den tar 11 kg tøy.
Og jeg tror jeg melder meg selv på, fordi jeg har en vaskemaskin som synger og piper hver gang den vasker klær! Det er gansske irriternde. JEg vasker stort sett bare for to voksne og to barn, men i alle ferier og mange helger blir familien utvidet med to voksne og to barn til....ergo da er vi åtte.... og det blir en hel del klær da...........

Helene

Anonym sa...

11 kg tøy.
Vil gjerne vinne fordi min er 20 år og synger på siiiiste verset. Og her i huset vaskes det MYE klær HVER dag:)
Krysser alle fingre og tær i håp om å vinne.
Hilsen Liv
oliven@mimer.no

Anonym sa...

man kan vaske 11 kr tøy i en slik maskin, og jeg ville blitt veldig glad for en ny. Vasker gulvet samtidig mens jeg vasker klær, dvs maskinen min renner :(

ha en fin dag videre.

Liv, Hedmark

Ruth sa...

Hei Emmeline,
En LG maskin kan vaske 11 kg.
Jeg ønsker at min venninne Kari Bunes (kari@dne.no) skal vinne denne maskinen. Hun har i tillegg til mann og full jobb , 4 gutter i alderen 6 til 16 år som alle driver med trening av badmington, håndball osv. I tillegg til det er hun nestleder i Norges badmington klubb. I tillegg til full jobb holder hun på med Master degree på Bi. Hun får til og med litt tid til trening. Hun kjører barn, har tid til foreldre og prioriterer venner. Hvis noen trenger en ny vaskemaskin, så er det Kari.
Klem fra Ruth

Therese R. sa...

1. 11 kg tøy
2. MYE tid spart og MERE tid sammen med barna og familien:-)

Anonym sa...

1. Vaskemaskina har ein kapasitet på 11 kg!

2. Eg vil gjerne at systera mi, Bergit skal vinne maskina! Ho blir 40 seinare i månaden og dette hadde vore ein super presang! I tillegg vart ho nokså uventa småbarnsmor igjen i vår, og er no seksbarnsmor, tømrar og bonde frå morgon til kveld! Med ei så flott og stor vaskemaskin, kan nok arbeidet med klesvask lettast ein heil del i den travle heimen hennar!

Helsing Wenche på Stord!

p.s. Kjente meg GODT igjen i innlegget om "løvekanalen"! Lo så tårene trilla ;)

Mariann sa...

WOW!! For ein premie!! :) Maskina tar 11kg klær!! :) Og eg kunne tenke meg ei slik maskin, me har alltid arva kjøleskap, komfyr, mikro og vaskemaskin! I ein flett ny leilighet, ååå det hadde vore SO fint å hatt noe nytt! Endelig ferdige som studentar, men ikkje jobb på oss enda, og med kvitevarer som synge på siste verset. Me henge oss på her og håpar at det går vegen vår!! :)

Cecilie HA sa...

Hey Emmis :)

LG-maskinen tar 11 kg :) (min tar 8 og jeg syns det er mye)

Den personen jeg syns skal få denne maskinen er min kjære pappa. Han kjøpte ny vaskemaskin etter skillsmissen med min mor, og nå tror jeg ikke det er lenge til han kommer på besøk med skittentøyskurven under armen. Den synger så absolutt på siste verset. Hjeme hos min pappa bor min snart 19 år gamle lillebror som bruker jobbklær, treningsklær og hverdagsklær. Vil tro pappa vasker like ofte (pga maskinen tar stakkarslig 5 kg) som en familie på 5.

Lykke til med å finne en vinner, er veldig mange som fortjener maskinen ser jeg, etter å ha lest kommentarene.

Mvh

Cecilie

Fru Usken sa...

11 kg! Å d hørtes herligt ud! Bor på gård m 5 gutta (mann inkludert),. jett om d blir mye skitne kler!! SJikkeligt skitne faktisk! m sauadrid å allslags;) å nå har m bare ein sånnein vask- å tørk i ett maskin, å den e någe drid for å sei d rett ud. Drive (som du jærna vett og) å bygge hus å bygge opp denne gården, så har isje akkurat råd t å stappa penga i ein nye, fordi om m trenge ann sårt! Hadde jort kverdagen min (som e vaskekånå i huse;)) SÅ mye bedre å lettare!!! For ann vaske sikkert klenå reine og? d jør isje våres ser du, flerne gange har eg måtta vaska nyvaskte kler ein gang t for di e rett å slett skitne fortsatt... Åh! har eg någen gang håpt å vinna någe - så e d nå! klem:))

Frk Elton sa...

1. 11 kg tøy i en sleng

2. jeg skulle virkelig ønske jeg for en gangs skyld hadde litt vinner lykke.(har ikke vunnet så mye som en bugg i mitt liv) Som småbarnsmor til to gutter, en på 7 og en på 6 mnd og ikke minsten samboer som VIRKELIG kan å produsere klesvask (mer enn oss 3 andre tilsammen) huttetu..
VI trenger virkelig en ny, den gamle ryker garantert "as we speak"

frk Elton

Gunnhild sa...

Hei
man kan vaske 11 kg klær i maskinen.
Kan man nominere seg selv? En tre barns mor i 100% jobb, håndballtrener for to lag, medlem av Fau i barnehagen som har en mann som jobber alt for mye( jobbinge innbefatter aldri klesvask)11 kg i slengen hadde vært supert!

Anonym sa...

Vil bare sende deg et LYKKE TIL med avgjørelsen!!!
Skulle sende inn et godt begrunnet konkurranseinnlegg, men ser at her er det andre som absolutt skulle fått denne maskina. Og mer til.
Jeg bor uansett på ei hytte med bare sommervann i ei kran ute, hva skal man med ei vaskemaskin da? :D
Som sagt; LYKKE TIL!
Ann Kristin

Anonym sa...

11 kg!

Jeg trenger sårt en ny maskin, fordi jeg daglig må kaste tøy til min sønn. Dette er fordi den idiotiske maskinen jeg har ikke vasker rent!! Og tro meg- jeg har prøvd alle kjerringtips! ;D

Hilsen Marthe:)

Anonym sa...

Det var litt av en premie:)
Man kan vaske 11 kg tøy i maskinen!Har en gammel maskin på 10 år som lager ulyder og stopper rett som det er.Ny vaskemaskin stod langt opp på ønskelisten med 2 små.MEN etter sommerferien sitter vi igjen med en regning på 30 tusen (hyyyl-skitbil)!!Bilen sviktet oss 3 ganger på 14 dager,vi måtte ha bergingsbil alle 3 gangene.Diselpumpe og radiator!En ny vaskemaskin er nå uoppnåelig,om jeg ikke har flaks her.

Hilsen Marlén.

Fjasevas Huset sa...

Så flott en premie!!! Den som har vinnerlykke nå er virkelig heldig:) Satser på meg da...

Svaret er 11 kg tøy..og det er jo suverent for en familie som er storforbukere.
Trenger en ny maskin selv faktsik, da den vi har synger på siste verset og jeg egentlig venter på den dagen den sier takk og farvel. Den har blitt flyttet på og fått hard medfart i 3 flytterunder, den har vært i nordnorge og i sørnorge- en riktig bereist vaskemaskin med andre ord. Det har tydeligvis tatt på med all reisingen, så nå vil den vel snart si takk for seg.

Hadde da vært skrekkelig greit å være så heldig å vinne denne flotte LG maskinen:)

Klem fra mor i fjasevashuset

Unknown sa...

1. En lg-maskin tar opptil 11 kg tøy.

2. I min frimodighet melder jeg på meg selv, og ser at det kan bli noget tøft å merke seg ut blant 172andre med sikkert gullgode argumenter for hvorfor deres verdifulle andre, eller seg selv, burde vinne maskinen.. En far kunne sikkert også ha vunnet maskinen, og far her i huset har tre barn og burde jo absolutt være en god kandidat ;) Nå er det jo dessverre ikke sånn at far ferdes så mye på det pittelille vaskerommet, og jeg skjønner han godt: følelsen er klaustrofobisk og unyttig. Tøyet formerer seg jo selv! Man tror at man ser lys i enden av tunnelen, eller hvertfall bunnen av skittentøyskorga, mens faktum er at prinsessa og de to (eller var det tre...?)litt større sykkelgutta forbruker tøy som om det skulle være luft!
Ja, 11 kg om gangen hadde nok både tatt hånd om klaustrofobien og ordna opp med lyset i enden av tunnelen. Ja, takk! Bare til ho mor ;)

Snuskebassa sa...

Emmeline: Jeg ønsker deg virkelig lykke til med utvelgelesen av vaskemaskin-verdig-person/lag/forening. For her skulle man bare hatt fri tilgang på lageret. Mange gode kandidater!
Jeg trenger IKKE vaskemaskin, for om litt så har jeg to. Foreldrene mineTRENGER vaskemaskin, for den de har fra 1971 begynner å skrante, og siden moren min ikke kan gå, og faren min må gjøre alt og banner og steiker over det, så tenker jeg at de kanskje IKKE trenger vaskemaskin allikevel, for det er mye helbred i å banne i vaskekjelleren :-) Og i verste fall så kan de kjøpe en.
Men, jeg skal tenke på det, og kommer gjerne opp med DEN RETTE kandidat.
Eller, den skulle ikke tilfeldigvis kunne brukes som OPPVASKMASKIN? :-)) For i så fall tar jeg ti lodd, og svaret er 11 kilo.
Klem fra Liv

Anonym sa...

Hei, jeg prøver meg jeg også:-)
1. Maskinen vasker 11 kg
2. Jeg er 24 år, student og mamma til en gutt på 2 1/2 år og en jente på 10 mnd. Jeg har en gammel toppmatet vaskemaskin som kun tar 4 kg, og føler at jeg ikke gjør annet på kveldstid enn å vaske og henge opp klær. Jeg kan foreløpig bare drømme om å kjøpe noe med større kapasitet (eller tørketrommel) med min slunkne studentøkonomi. Det ville vært en drøm å ihvertfall slippe å vaske klær HELE tiden, om jeg skulle vært så heldig å vinne vidundermaskinen.

Vennlig hilsen Hanna, studentmammaen fra Oslo

Alberte sa...

Oi - her sprenger man rekorder i kommentarfeltet!
Man kan vaske hele 11 kg tøy i maskinen. Jeg krysser fingrene for seier og vil at min lillesøster skal få vaskemaskinen. Hun bor i et vakkert hus fra 1800 tallet - men huset har ikke bad, og hun har ikke penger. Klesvasken foregår i kjelleren, og maskinen er ikke av nyeste sort. HUn har en skjønn gutt på to år og venter en liten i Januar. I vinter var det minus 8 grader inne, og da frøs vaskemaskinen. Hun trenger litt flaks og positiv oppmuntring.
Klem, Jannicke

Himmelberget sa...

Hei :)))
Er det mulig å komme nærmere himmelen ???
Ei maskin som vaskar 11 kg klè i ein vask !!!

Vår heim består av:
1 stk dagpendlande far på 37 år
1 skt arbeidande mor på 35 år
5 stk born: Jente 8 år, gut 7, år, jente 7 år, jente 5 år og minstemann på 1 år.
5 ungar produserer enorme mengder klèr som til ei kvar tid må vaskast. Og ikkje nok med at me har 5 stk, 3 av dei er JENTER !!! Jenter er og blir jålete...

Maskinen me har pr idag, snurrar stort sett kontinuerlig. Det går i inneklè, uteklè, regnklè, sengklè, handklè, store klè, små klè...

Det hadde vore ei fantastisk hjelp å ha fått ei slik supermaskin i heimen. Det er begrensa kva som er igjen av tid når arbeidsdagen er over, ungane er henta i barnehage og skule/sfo, middagen er laga og ete, lekser er gjort og kvalitetstida saman med familien er unnagjort.
Det å kunne vaske "2 maskiner i 1" ville være som å komme til himmelen :)))

Håpar eg er den heldige, Emmeline :))

Mvh
Jannemor

Anonym sa...

Ååå for en flott premie! Håper jeg vinner altså :-)))
1. En LG maskin kan vaske opp til 11 kilo tøy!!!!!!!!!
2. Jeg ønsker virkelig at min nyutflyttede datter vinner denne maskina. Hun og kjæresten er nyetablert, og mangler vaskemaskin.
Så kan vi kose oss sammen når hun kommer på besøk til meg, istedet for å drive rovdrift på min vaskemaskin ;p

Eva

Kjersti sa...

Man kan vaske 11kg tøy :)

Jeg er en fattig student på 21 som nettopp har flyttet inn i nyoppusset hus med samboeren;)
At det har gått mye penger til høyst "nødvendige" ting de siste månedene er ingen hemmelighet. Hvem kan vel leve i et hjem uten pynt og stæsj..? Nå har det seg sånn at det beklageligvis også har gått mye penger til kanskje enda mer nødvendige ting, komfyr, oppvaskmaskin osv..
Kjøleskapet vi var så heldige å arve etter besteforeldre gikk første dagen, og i helgen gikk vannpumpa.. Med en litt skrantende vaskemaskin og vår flaks om dagen er vel den det neste som går..
Så selv om vi to kanskje ikke er de mest passende med tanke på 11kg kapasitet på maskinen, hadde det likevel vært en glede å vaske i en skinnende ny maskin ;)

Klem fra Kjersti

Anonym sa...

1. 11kg hodebry på EN gang, FANTASTISK!!

2. Deler begrunnelsen i to:
Mest av alt fortjener jeg denne maskinen fordi jeg har superlyst på dette fantastiske vesenet, som visstnok kan redde selv en romfarer ut av en knipe eller to...he he..

Baksiden av medaljen er en mann som skal være i pappa perm i 10 hele uker, fastsatt av NAV (fjøsnisser eller??), og da hadde ROLLS ROYCE utgaven av vaskemaskin kanskje bidratt til at mor kunne hatt rene klær NOEN av dagene på jobb etter mammaperm:) Hadde vært lekkert!!! Ellers bruker han perm tiden sin på å grave stein i hagen... Jommen sa jeg smør... Og slikt blir d ihvertfall ikke RENE klær av:)

Krysser fingrene jeg... For MEG selv!!!

PS.. Hva er det med oss damer som gjør at jeg i skrivende stund sitter å funderer over hvem jeg skulle nominert til å vinne denne maskinen?? Har jeg ikke en svigermor med ett hus som konstant flyter av alt mulig?! Hun kunne jammen trengt en slik maskin, kanskje hun hadde klart å trykke hele leiligheten sin inni den??? Eller hva med min søster, der skittentøyet praktisk talt er på vei ut av vaskerommet, og som snart har dannet en slags sti nesten ut av huset og mot bilen.. Litt slik som i Hans og Grete..

Nei vi kan visst ikke helt det der med å unne oss noe selv, uten at dette fenomenet, populært kalt Samvittighet, skal melde seg!!!!

Jeg vil ha!!! Og fortjener det!!!
For en gang skyld....

Hmmmmm.... Håper ikke min søsters sti skulle ende opp her om jeg skulle vinne:-)

Hey Hey Fra Veronica i Bergen

Marit i Oslo sa...

Du har definitivt de koseligste utlodningene!
Maskinen kan vaske 11kg tøy. Jeg skal snart gifte meg med min kjære, og det hadde vært kjempefint å ha en vaskemaskin når vi starter livet vårt sammen:-)

Papir sa...

1. 11 kg
2. Jeg er trebarnsmor til tre aktive "fotballbarn", så her vaskes det flittig. :-) Og vaskerommet flyter over av skitne klær, så en maskin med så stor kapasitet hadde vært noe, det!

Anonym sa...

hei hei!
artig og flott blogg du har. trekker ofte på smilebåndet av deg ;)
1: 11 kg
2: jeg skulle gjerne ønsket meg denne selv, men siden vår røyk på fredag kjøpte vi ny på lørdag, så vinner jeg kommer jeg til å gi den bort til noen som trenger den, hvis ikke egoet mitt skriker etter å beholde den selv ;) har nemlig alltid ønsket meg to vaskemaskiner slik at jeg kan få litt fortgang på denne klesvasken ;)

hilsen kristin

Thøger sa...

wow, maskinen tar 11 kg tøy!Jeg skulle så gjerne hatt en slik stor maskin og overrasket min kone med.Hun står daglig med hodet i skittentøyskurven, og med all respekt...det er en evighetsjobb, 6 personer og 6 hunder sørger for at vasketrommelen danser samba i dette huset, og en slik stor sak virker jo så spennende at selv far kanskje kunne krype til korset og trykket på noen knapper...Da hadde min kjære blitt dobbeltglad :)


Hilsen Thøger

Anonym sa...

11 kg!

Jeg vil rett og slett melde på Mamma! Hun er snart 67, har 5 barn + ektefeller og 15 barnebarn. Hun har aldri hatt en helautomatisk vaskemaskin, men et vrak av en maskin som min far i alle år har reparert på. Han har fått tak i flere andre gamle vrak som delelager, og disse ligger i en stor haug i hjørnet av vaskekjelleren. Nå vil maskinen rett og slett ikke sentrifugere lenger, så foreløpig henges klærne opp ganske så våte...
Det hører med til historien at da de kjøpte huset jeg vokste opp i for ca 20 år siden, var det et stort pluss for Mor at det var laget "sjakt" for skittentøy fra kjøkkenet og ned i vaske-kjelleren. Lillesøstera mi og jeg pleide å hoppe ned i sjakta når vi skulle tøffe oss litt for venninner på besøk. En 17. mai hoppet vi ned med bunader på ;-).
Ingjerd

Kj sa...

Man kan vaske eventyrlige 11 kg og vi trenger ny vaskemaskin!! Ungene bytter på å ha uhell i sengen eller i buksen, hvis de ikke er så store at de er på fotball banen og ruller seg i sølen... Mannen griser når han spiser og jeg , ja jeg vasker klær... dagen lang... Veldig synd at det ikke følger med en hushjelp til å legge alt på plass, det hadde vært lykken... ;-)

Anonym sa...

Hei Emmeline! Vil takke for en fantastisk blogg, du er rå!!!
Over til konkurransen ;-)
1) 11 kg
2) Jeg vil gjerne at Mari Anne, kusinen til min mann skal vinne denne konkurransen. For og gjøre en laaang historie kort. Hun har 5 barn - deriblant tvillinggutter på 2 år. 4 av 5 barn er sterkt plaget med astma og er inn og ut av sykehuset. Når mammaen er på sykehuset med barna, hoper klesvasken seg opp hjemme hos pappa.... Mari Anne er et menneske som gir alt av seg selv til familie og venner,fordi om hun har mange våkne netter med syke barn. Jeg unner henne denne premien for alt den er verdt!
Klemmer fra Silje

Tullefrans sa...

Så flott konkurranse, Emmeline! Jeg prøver lykken, som så mange andre.

1. Vaskemaskinen tar 11 kilo tøy - noe som tilsvarer mengden kattehår på klærne alene.

2. Jeg hadde blitt hoppende glad for et slikt vidunder på badet! Som ganske så nyetablert er det ikke feil å si at pengene flyr. Vi har pusset opp en leilighet, men ikke hatt råd til å kunne renovere badet vårt - noe som sårt trengs. Dette maskineriet hadde i alle fall hjulpet oss et godt stykke på vei! Vår siste investering er forøvrig lys sofa. 11 kilo skittentøy på én gang? Ja takk!

Lise sa...

Først av alt: Den kan vaske 11 kg! Fantastisk! :-) Jeg er en ung jente som øver meg på å bli en riktig god og flink husmor. Men vaskemaskinen jobber imot meg!! Den leverer ut klær med sur lukt, og sokkene blir aldri helt rene... Vaskemaskinen er dessuten bare lånt. Men nå trenger vi vår egen, og studentstipendet strekker nødig til en LG-vaskemaskin. Sukk...
Artig og nyttig konkurranse :-)
Hilsen Lise

Elin sa...

Åååååå .....DEN skulle jeg gjerne hatt, ja !

Men først får jeg vel svare på spørsmålene.:
1. Den kan vaske hele 11 kg. tøy.
2. Tre gode grunner til at jeg ønsker meg en slik maskin :
For det første har vår 20 år gamle Miele fått hikke. Den må hjelpes for å gå videre i programmet , d.v.s. jeg må stort sett være til stede og skru den videre i programmet for at den skal vaske. For det andre driver jeg med utleie av et gjestehus og leilighet i sokkeletg., hvor jeg tilsammen, når jeg har fullt belegg,vasker 12 sett sengetøy annen-hver uke. For det tredje så har jeg ikke råd til å kjøpe noen ny maskin for øyeblikket.

Anne Mette Lie sa...

Ååå, vi trenger SÅNN en ny vaskemaskin! 11 kg! Det er jammen en drømmemaskin! Jeg trodde at 6 kg var mye, jeg... Vi har en vaskemaskin som fullt og helt lever sitt eget liv; settes den på 60 grader, kortprogram og sportsvask, kan den plutselig hoppe til 90 grader og ett eller annet tretimersprogram. Eller til ulllprogram. Eller den kan bare finne ut at den ikke gidder å vaske i det hele tatt, men heller gå rett på sentrifugeringen. Slitsomme greier, for i en stor familie med 3 små og 2 store treningsfantomer, så er det ikke akkurat mangel på arbeid for en vaskemaskin! :-))

Anonym sa...

Heia

Maskinen tar 11 kg tøy.

Jeg vil så gjerne at min søster skal vinne maskinen. Hun har TRILLINGER SOM nettopp er begynt i 1 klasse. TENK DEG SELV...3 X SØLETE KLÆR SAMTIDIG. TRILLINGENE består av 2 jenter og 1 gutt.


Klem fra Mette
email: mettekr@lyse.net

Anonym sa...

Hei Emmeline

Er en stor fan av loggen din og tenkte jeg skulle benytte meg av muligehten til å være med på konkurransen.

1. Maskinen kan vaske 11 kg tøy.

2. Her setter jeg meg selv og min familie bestående av mann og 2 gutter i alderen 6 og 4 år. Den maskinen vi har i dag skranger og bråker så mye at vi på ha hørselvern på nå vi skal inn på vaskerommet:-). Slik har den vært i over et år nå og jeg er redd den skal "ta av" og komme igjennom taket.... :-)

Uansett hvordan dette går, vil jeg ønske alle som er med i konkurransen lykke til!!

Mvh Kari

Anonym sa...

11 kilo tøy kan vaskes i LG maskinen.
Det hadde vært en drøm å ha en slik maskin, men jeg unner mammaen til en på fotballaget til eldstemann denne maskinen. Elin heter damen. Hun har 4 gutter på hhv 13, 9, 8 og 4 år. I løpet av 14 dager får denne skjønne familien barn nr 5 (en jente). De tre eldste gutta spiller fotball opptil flere ganger om dagen så tøyhaugen der hjemme er enorm.

Klemz Hannemor3

kristin vestgøte sa...

Maskinen kan vaske 11kg tøy på en gang!! :)

Ønsker meg den til meg selv jeg! (egoistiske meg) Har det ikke noe værre enn de fleste dobbeltarbeidende kvinner her i landet, men maskina vi har er klar for utskifting (den vasker ikke hele program lengre og klærne blir ikke skikkelig rene). Kunne veldig gjerne tenkt meg den maskina, for med en maskin som rommer så mye som 11kg, kan jeg bruke mindre av fritiden min på å vaske klær og mer tid med familien.:)

Mvh Kristin

Anonym sa...

Hei
1. Man kan vaske 11 kg tøy i LG maskinen.
2. Jeg har 4 gutter (?) som produserer mye tøy - har bodd noen år i utlandet (bl.a Dubai) med hushjelp - så de er ikke vant med å bruke ett plagg 2 dager på rad. Jeg trenger virkelig en slik maskin:)
Ha en strålende dag Emmeline, jeg koser meg med å følge med på bloggen din.
Eli: earodne@hotmail.com

Anonym sa...

Hei Emmeline.

1. Maskinen tar 11 fantastiske kg!

2. Skulle gjerne gitt ein ny maskin til mi kjære tante Aud. Men, som einsleg treng ho neppe ein maskin med den kapasiteten denne LG'en har. Men det gjer strengt tatt eg i mi hushaldning. Me har hus med utleige og felles vaskerom, og er difor tre hushald som brukar same maskin. Eg tørr ikkje ein gong tenke på effektiviseringa og den sparte ventetida ein slik maskin kunne ført med seg... I tillegg til dette "arva" tante Aud ein vaskemaskin av meg, som no syng på siste verset. Så her kunne du jammen meg slått to floger i ein smekk; eg kunne fått ein vaskemaskin som passa for hushaldet her hos oss,og blitt verdas lykkelegaste! Og tante Aud kunne fått seg ny vaskemaskin ho òg (den ikkje altfor gamle min, og dermed sluppe å gå på nåler kvar gong den ho har no sentrifugerer), og blitt verdas lukkelegaste og mest overraska ho òg!
Tørr ikkje eingong lesa på alle dei andre sine gode argument for å vinna, berre kryssar fingrane;)

Lykke til med trekninga!

Mvh
Kari

Anonym sa...

Hei igjen
Jeg vil og melde på min svigerinne (som også har 4 barn)
1. Man kan vaske 11 kg tøy i LG'en:)
2. Min svigerinne Judith vasker enorme mengder tøy (har tvillinger på 5 år, en tenåring og en nesten tenåring) og hun kunne trengt en stor LG maskin til alt tøyet sitt.

Eli: earodne@hotmail.com

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Snakk om drømmemaskinen, 11kg tøy i 1 maskin!!!!!! Jeg er verdens heldigste "fotballmamma" til 3 fotballgutter (som er "litt" mer enn normalt ivrige på å trene ;). 1 liten barnehagegutt som ELSKER gjørme og ei lita prinsesese som foreløpig ligger i magen ( men forhåpentligvis ikke i slutten av uka!!!) Og etter 4 gutter har mor fylt skuffer og skap med kjoler,blonder og alt som er mulig å få tak i av rosa "jenteting". Så det blir vel ikke akkurat noe mindre vasking når prinsessen kommer tenker jeg!!!Gleder meg jo veldig til å bruke alle disse kjolene ( men IKKE til all skittenvasken!!!!) Så en 11kg vaskemaskin hadde vært drømmegaven nå! Da kan jeg jo bruke tiden på å skifte kjoler isteden for å bruke tiden på vaskerommet !!!

Klem fra Elin

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 355   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails