mandag 13. september 2010

Ny uke - nye muligheter


God morgen jenter og takk for flottings respons på vannvogn-innlegget i går. Skjønner at det ikke bare er meg som syns det er vanskelig å holde seg på den smale salatbladstien i livet, og det er jo en trøst:)

Det er mandag og nye muligheter til å vinne noe her på bloggen:) Fru Fly hadde i går et flott innlegg om blogg og markesverdi og reklame. Jeg har jo som kjent ikke noe fast reklame som jeg får betalt for her på bloggen. Ikke blir jeg sponset av noen eller. Nei, jeg blir faktisk ikke sponset av GreenGate engang, selv om det kanskje kan virke sånn!


Da er det stor stas når jeg med jevne mellomrom får henvendelser på epost om jeg vil gi bort en gave til mine lesere:) Enten det er en vaskemaskin eller som i dag;: EN STØVSUGER. Det er jo en kjekk ting for meg som har mange lesere. Dermed kan jeg kan gi bort en gave i ny og ne som takk for at dere stikker innom. Det setter jeg stor pris på. Litt ufrivillig morsomt er det jo at Emmeline stadig lodder ut husholdningsmaskiner som skal få det til å bli renere og penere her i verden. Spesielt med tanke på at jeg egentlig er litt lat når det kommer til klesvask og støvsuging myself;)


Jeg må si at ukens premie virker helt super. I dag skal jeg nemlig lodde ut en HVIT støvsuger fra Bosh. En Bosh Free som har 15 meters rekkevidde, og 360 graders rotering på slangen. Her kan dere gå i ring helt bort til naboen for å støvsuge, hvis dere vil;)


Hvis du syns dette var en fin premie, så er det bare til å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Du trenger ikke være følger, eller å ha blogg selv. Det er bare å skrive en liten hilsen og så er du med. (*PS: For dere som ikke har blogg er det lurt å skrive et navn, da finner jeg deg lettere igjen under trekning)

Jeg trekker støvsugeren på ONSDAG denne uken. LYKKE TIL og ha en fin mandag. Jeg satser på en aktiv bloggeuke. Vi sees:)

666 kommentarer:

1 – 200 av 666   Nyere›   Nyest»
Made by Molla sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvsuger!!

Tvi, tvi for meg!

Behindabluedoor sa...

Hei og god morgen i Emmeline hjemmet :)
Det er virkelig en flott gave du gir bort det må jeg si!
Selv har jeg en ny støvsuger i hjemmet mitt men tenkte jeg kunne hive meg på allikavel. Det nærmer seg jul og en ny støvsuger kunne virkelig vært på sin plass hos min kjære søster.
Hun har en hund som "drøser" mye hundehår og om 7 uker venter hun sin første baby i hus.
Tenker det kunne være en flott gave å gi henne er turbomaskin som kunne sugd opp alle hårene på gulvet og lette hverdagen litt for henne :)
Ha en fin uke Emmeline :)

Siri sa...

Å er du sånn som ikke liker husarbeid du? Haha... jeg heller også ikke. I dag er sykbarndag så da er det vel greit å ta noen tak. Ikke bare surfe runsdt i Blogglandia, liksom...

Ellers vil jeg gjerne vinne støvsuger.Og onsdag har jeg jo bursdag også *hint hint*

Liker Emmeline-bloggen!

Kari sa...

Har nettopp anskaffet meg hund nummer to og støvsugingen har blitt enda mer intensiv. En ny støvsuger hadde nok gjort jobben litt mer morsom, om mulig...

Kari :-)

Besta sa...

Jeg er klar for en ny støvsuger...ha en fin dag.
marilyn

Stine Ø sa...

Ny støvsuger hadde vært stas

Kerstin sa...

Woow, og vår støvsuger som akkurat er gått i stykker. Klart jeg vil være med her :) Med 3 unger og katt er det en stor nødvengighet med støvsuger :)

Ha en fin dag!
Lykke til allesammen.

Pust inn-pust ut. sa...

Å jaaa, jeg vil gjerne vinne en støvsuger. Det hadde passet såååå bra!!!
(Tenker på skrekk og gru på våren og røytetid, når lilletassen skal krabbe rundt i vofsetassen sin pels. Vi snakker MYE pels. Vår nåværende støvsuger er nesten avgått etter 6 år med kontinuerlig røyting...)

Mariann sa...

KOmmer nok ikke til å støvsuge hos naboen, men kanskje de kan få låne den mot å støvsuge hos meg, hehe. Flott premie som jeg vil være med på å vinne :) Ha en topp dag!

lille båd sa...

Jeg har fulgt din blogindlæg altid meget glad.

Jeg VII, da støvsuger Gjern Vinne!

Anne sa...

Hadde vært midt i blinken med ny støvsuger, den vi har er i ferd med å takke for seg...

Topp blogg du har, inspirerende og innbydende:)

God mandag fra Anne:)

Elisabeth sa...

Oii for en flott støvsuger, den hadde passet veldig fint her nå fordi vi er blitt fri for støvsuger og som i etthvert hjem med barn er dette en stor nødvendighet! Håper jeg er veldig heldig!

Anonym sa...

åh...dette vil jeg være med på:)
har en sliten støvsuger så det hadde vært gøy å vinne.

ha en fin uke med og uten salat:)

Hilsen Gunn

gunnkvisvik@gmail.com

Lille Frøken Jensen sa...

Jeg vil gjerne være med!
Ha en flott uke!
hilsen Jorunn

mette sømoe sa...

Ååååå den var fin! Jeg vil bli med i trekning! min er gammel& stygg, med denne hadde det nesten vært moro å støvsuge! <3 Mette

Unknown sa...

Hurra! Jeg trenger virkelig en støvsuger, så kanskje jeg kan øve meg på å bruke den! Og en hvit en da gitt! Grunnen til at man ikke har støvsuger, er at man ikke har vaskerom, og da vil en støvsuger VIRKELIG ødelegge inntrykket midt i stua...men en hvit en, den glir jo nesten helt greit inn i omgivelsene da! Likte spesielt den retrolignende slangen:)

AnnaJohanna sa...

Heisann og god morgen :-) Flott innlegg i går, kjenner meg igjen der ja! Jeg er kjempeflink å slanke meg fra jeg står opp til klokken 8 på kvelden... da slenger jeg meg som regel på benken og har lyst på ALT!!!! Så da nytter det ikke om jeg har klart å leve på de 1300kcl, da det samme blir inntatt som sofa kos... ;-)
Men kansje jeg kan bytte ut tv titting med støvsuging i fremtiden.. hihi.. hvem vet.
Ønsker deg en strååålende dag og en fin ny uke!

Gry sa...

En støvsuger kunne jeg virkelig trengt ja! Vår har takket for seg på grunn av oppussing og masse småstøv og med en liten bebis som kommer om halvannen måned trenger vi sterkt en ny en! :)
Krysser fingrene!

Klem fra Gry

grylang363@hotmail.com

monica sa...

Jeg vil trenger å vinne en støvsuger. Med to gutter i hus og med mitt lange hår er det nok å støvsuge rundt omkring i huset vårt. Denne hadde jo et fantastisk design, så den trenger ikke gjemmes bort engang.

Hilsen Monica Pedersen fra Stavanger

Anonym sa...

Å ja ny støvsuger hadde vært supert! Så fint med lang slange, dunker borti det meste her.

Håpe, håpe!

hilsen Olaug Brit (som du møtte på Lindesnes i sommer, da Enok kom hjem)

Scriptina sa...

Den var fin!! Og den hadde vært flott i huset vi skal bygge :))

Tusen takk for fin blogg, Emmeline, jeg ler så jeg griner mange ganger når jeg leser innleggene dine :))

My home is my Castle sa...

Jeg blir gjerne med på trekning av en ny støvsuger :)

Herlig innlegg igår. KJenner meg såå igjen !!

Ha en fin dag
Klem,Kari

Anonym sa...

Å, den er jo bare fin! ...trenger virkelig ny, den gamle er elendig og bråker som et jetfly!! Grusomt, så støvsuginga blir stadig utsatt...Men med en slik ville frekvensen øke, ja.
Hilsen Monica
mo-skog@online.no

Bodil sa...

Jeg er med:)

ChezJeanette sa...

En hvit støvsuger? Ja takk!!! Jeg vil gjerne være med på trekningen. Spesielt siden den støvsugeren jeg har "suger big time", som de sier i Kurt blir grusom filmen (de sier det om diamanter der)....men sayingen har blitt en gjenganger i vår familie om ting som virkelig ikke fungerer som de skal- og det gjør ikke støvsugeren min uansett hvor ofte jeg skifter poser og godsnakker til den. Den legger igjen like mye støv bak seg for det......arg.

15 m lang ledning, ja takk. I førset etasje hos oss må jeg bytte kontakt 3 ganger pga vegger her og der......det er til å bli gal av. Egentligså lurer jeg på hvorfor de ikke kan lage en trådløs en som også er rimelig.....

Krysser fingrene for meg, haha.

Ha en flott dag på vannvogna, jeg sitter å nyter min kopp med te nå og koser meg med bloggen din :-)

Jeanette :-)

Hege sa...

Oi, oi, og jeg som trenger en ny støvsuger.. :-)
Jeg vil være med, og kanskje er jeg også heldig? Det vil vel tiden vise, men det er lov å håpe... :-)
Ha en flott dag!

helen og gutta sa...

en støvsuger hadde vært bra. VI har allerede en støvsuger og den funker helt greit men jeg får aldri ha den i fred da guttene mine alltid skal "hjelpe", derfor hadde det faktisk vært greit med 2 hehehe

prusseluskan sa...

hei Emmeline!
Selvfølgelig kaster jeg meg over denne muligheten til å vinne en støvsuger! Min er helt iorden, men sønnen min som bor vegg-i-vegg har bruk for en. Det kan virke som han tror at han ikke får låne min så ofte, så derfor er det av og til litt for lenge mellom hver gang han kommer hit for å låne............. Derfor håper jeg på å øke frekvensen på støvsugingen på denne måten : )))
ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei hei Emmeline

Tusen takk for en kjempemorsom blogg - jeg leser den daglig med stor glede =)

Øøøønsker meg veldig, veldig den støvsugeren - den sklir rett hjem i interiøret mitt, og da blir det sikkert mye morsommere å rengjøre fremover(!?)

Cec

Anonym sa...

Enda en gang har du en veldig fin premie! I likhet med deg liker jeg ikke husarbeid, men med en så fin støvsuger blir d kanskje lettere å sette igang.... ;-)
Håper jeg vinner!
Hilsen Silje A

Irenes verden sa...

Jeg ønsker meg en ny støvsuger, min sa "takk for seg" forige uke! :)
Og det gjør jo absølutt ingenting at den er litt stilig også;)

Pia sa...

Jeg blir gjerne med!
Ha en fin dag!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Jepp-eg er med☺ Min støvsuger er ikkje heilt frisk for tida so ein ny hadde vore på sin plass☺

Klem M♥

RoseSommer sa...

Denne støvsugeren høres super ut! Jeg skjelver i spenning. Håper jeg vinner.

Ragnhild D. H sa...

Som nybakt hundematmor til en liten Cocker-gutt ser jeg helt klart et stort behov for en effektiv støvsuger :-) Så om jeg vinner hadde kampen mot hybelkaninene blitt enda mere morsom :-)

Unknown sa...

Hei på deg! Jeg kunne gjerne tenkt meg en støvsuger :) Kanskje den kan hjelpe meg å fange Petter edderkopp som spinner sånne fine nett og gjemmer seg i bilen min!

HA EN FIN DAG,
og ta en titt inn til meg om du vil være med på trekning av et sølvsmykke :)

Hege sa...

Så kjekt med ny uke med en Emmeline back in bloggehumør :) Ønsker deg og alle dine en god polkadottprikkede uke :)))

svimelaura sa...

Jeg vil mer enn gjerne vinne en støvsuger, så sign me up! :-)

GirlofNorway sa...

God morgen :)

Jeg ønsker meg en støvsuger :)

Ha en flott uke - vi er sammen på vannvogna!

Emmeline-fan sa...

Jeg vinner aldri noe, men tenker at dersom jeg ikke viser min interresse så vet jo heller ikke Emmeline at jeg ønsker meg en ny støvsuger :) Så her er jeg...
Ha en støvfri mandag. Smil S

Huset på toppen sa...

Heisann C
Jeg vil gjerne vinne en hvit støvsuger, den hadde passet fint inn her i huset på toppen :)
Ønsker deg en fin og krativ uk:)
Klem Linda!!

Unknown sa...

God morgen!
En støvsuger er jo uansett kjekk å ha, selv om jeg kanskje deler din oppfattning av husarbeid..hehe :)
Ha en fin dag!

Verdens beste trener sa...

Hei,

Jeg vil gjerne at min mann skal få vinne en ny støvsuger, den han har halter på siste verset.
Også hadde det vært så kjekt for meg om støvsugeren var sånn fin hvit ettersom mannen alltid plasserer støvsugeren midt i stuen på hedersplass slik at alle kan se at vi har en rødbrun støvsuger som blir holdt i sammen av sølvgrå arbeidsteip :)

Kjempe morsom blogg å lese :)

hilsen Linda

AlottesVerden sa...

Dette var jo en fin premie...vil gjerne være med på trekning jeg:)..
Takk til deg for en super fin blogg:)

Solrun H Størseth sa...

Hei..

Jeg vil gjerne vinne denne støvsugeren ja :-) Har kjøpt et gammelt hus, med tepper på gulvene..og pga økonomi kommer de dessverre ikke av med det første..

Hilsen solrun

Anonym sa...

Heisan!

Kjempelekker støvsuger, den
kan jeg virkelig tenke meg!

Takk for at du og din blogg finnes!

Klem fta Vigdis

Lille Vi sa...

Heisann! Du har en flott blogg som jeg er innom daglig. :-) Ny støvsuger hadde vært drømmegaven...og likte veldig godt tanken på støvsuger med laaaang ledning...jeg bor litt langt unna naboen så rekker vel ikke dit med den....men det er ikke så nøye...de kan støvsuge selv! ;-)
Ha ei super uke! Klem

Trine sa...

Er veldig ivrig bloggleser, men har ingen blogg selv.. Tenkte at nå legger jeg og igjen en kommentar(for første gang..)
Trine Cantzler:):)

Anonym sa...

Hallo.

Kjekk blogg du har :)

Ny støvsuger hadde ikke vært feil, likte spesielt godt at den har lang ledning. For det har ikke den vi har.. og det er til å bli sprø av!

Ha en flott dag!

Ingvild T.

Lilliannes verden sa...

Ja takk! Eg vil gjerne vere med i trekninga =)
Støvsugeren var jo fin jo!

Anonym sa...

Hallo.

Kjekk blogg du har :)

Ny støvsuger hadde ikke vært feil, likte spesielt godt at den har lang ledning. For det har ikke den vi har.. og det er til å bli sprø av!

Ha en flott dag!

Ingvild T.

Annika sa...

Eg vil gjerne vinne ein støvsugar til mamma eg, ho treng ny!

Ha ei flott veke!

toves sammensurium sa...

Ååååå Hoooooi!!Hører du meg!!!!! ???
I dag følte jeg meg rett og slett kallet !For hva skjedde i går? Jo takk,min egen støvsuger endte sin korte om enn nokså tøffe karriere her i heimen.Og med tre stk hårete afghanske mynder som drar inn masse sand og alskens ulumskheter,to rotete unger, og Gubben skal vi ikke engang gå innpå....need I say more:STøvsuger er et must!!!! Og den du lodder ut er til og med fiiiiin!*sukk*
Hjeeeeelp meg!!Trekk meg!!!!!!! :/

(Sikker på du ikke blir sponset av Green Gate?? *lol*)

Nina i Julabygda sa...

Så utrolig kjekt! Elsker konkurranser! :) Men jeg har ikke hund eller katt som mister mye hår, men jeg har da 3 barn som fint klarer å dra med seg det meste utenfra... Har jo en støvsuger fra før, men den hadde absolutt trengt å byttes ut, har hatt den siden 1993, 2 år før eldstemann ble født :))

Måtte lykken være med meg!

Ha en fin dag og uke videre.

Klem fra Nina

RosMari Hauge Strøm sa...

Hei!
Selv om støvsuging er den verste jobben i huset for meg, kunne jeg godt tenke meg denne nye flotte støvsugeren fra Bosch. Kanskje denne kjedelige jobben blir litt mer lystbetont, eller? Jeg liker godt å følge bloggen din. Ha en fin uke!

9na sa...

JA of course vil jeg vinne en støvsuger!!! Jeg hater også å støvsuge, og særlig med en TEIT støvsuger som den jeg har... Dessuten vil en hvit matche perfekt! JA TAKK!!!

Trollmora sa...

Æ vil ha støvsugar! :) Jeg trenger det også, da min begynner å gå varm! Støvsuger så godt som daglig så den vil komme til et aktivt hjem om den kommer hit :) ha en god dag!

Synnøve sa...

Jøss, for en flott gave:) Slenger meg på her, jeg også, siden jeg har veldig lyst på denne støvsugeren:) Tusen takk til Emmeline for en fantastisk blogg som jeg følger og leser hver eneste gang:) Ha en super uke!! klem

Anonym sa...

Gamal og sliten støvsuger her i heimen. Med hårete firbeinte og hårete ungdomar trengs det noko som fungerar litt betre. Mogeleg det er eg som er utruleg dårleg på støvsuging då....
Bloggen din er berre super. Leser den fast og får mang ein god latter !!
Med ønske om ein fin dag. Gerd

gerd.ynn(@)online.no

Nenna sa...

Heia!
Den støvesugeren hadde passet perfekt til samboeren min! For jeg er som deg, litt lat når det kommer til husarbeid... Men jeg må bare få sagt at jeg er veldig flink på andre ting!
Ha en fin dag!
Klem ,Janette

Synnøve sa...

For en flott premie.
Jeg vil gjerne vinne en støvsuger.
Klem

det lange hvite huset sa...

Her melder jeg meg på vetdu. Jeg vinner selvfølgelig aldri noen ting, men jo flere deltakere jo heldigere føler vinneren seg, så jeg bidrar iallfall til å gjøre vinneren ekstra glad!

Anonym sa...

Klart jeg vil være med på trekningen din
med en så flott premie:)

Hilde:)
(hilde-71hotmail.com)

Henrietteh@gmail.com sa...

For noen uker siden flyttet det inn en kjempestor edderkopp på verandaen - så stor at jeg som ikke engang har edderkoppskrekk ikke turte å gå ut! Etter mye om og men (og forsøk på bruk av tankekraft som forsvinningsmiddel) endte det opp med at jeg støvsugde den! Dette viste seg å ikke være særlig langtenkt, fordi jeg stappa en sokk i røret (blokker alle fluktruter!) og tør nå hverken fjerne sokken eller bytte posen! Ergo det ser ikke ut her - og jeg trenger en ny støvsuger! :D (itillegg til at den gamle var GAMMEL og sugde ikke godt for en pris av 500,- engang!)

Hege sa...

Hei Emmeline, jeg vil være med i trekningen din!
Stå på, jeg tror jeg skal la meg inspirere av deg og skru ned pepsi max-forbruket.!! Trur eg.
Ha en fin uke og lykke til videre!

Anonym sa...

WOW, den var jo faktisk fin og;)
Blir gjerne med i trekningen!

Ha ei fin veke!!

Klem Anita

Anonym sa...

Morn morn Emmeline ;)
Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen din om en ny støvsuger da dette er noe jeg faktisk prøver å spare til. Min har "tatt kveld" og med to barn og hunder og en mann som drysser med seg halve gårdsplassen når han kommer innom dørene her trengs det virkelig..For tiden låner jeg min mors annenhver gang det trengs, men jeg må innrømme, å kjøre fram og tilbake for en støvsuger tar mer av tiden min enn jeg vil, går jo utover bloggelesningen min hehe ;)
Mvh
S.M.Skogmo ;)

Nilla sa...

Ååh, eg vil gjerne vinne slik ein støvsuger! Her i huset har vi berre støvblåser, som flyttar rundt på støvet i steden for å suge det i seg. I tillegg forsøplar den visuelt òg, den er i ein heseleg sennepsgul kulør. Ein farge berre svigermor mi kan elske.

Ha ein fin dag!

Anonym sa...

Hei!
Går gjerne i ring bort til naboen med ny støvsuger hvis jeg vinner!

Cecilie

Fire Hjerter sa...

Åhh den var flott. Jeg prøver vinnerlykken for min gamle støvsuger suger på siste verset.

Hanne sa...

Jeg vil gjerne være med i konkurransen om en ny støvsuger:) Ha en fin dag ! Hanne

Janne sa...

Hei Emmeline!

Støvsugeren min begynner å bli gammel og tung å drasse rundt på så en ny en hadde vært flott.

Hilsen Janne

Anonym sa...

Å, det hadde jeg virkelig hatt bruk for!

vigdis

Husmora Torunn Husbyn sa...

Hei! Jeg blir gjerne med på trekning!
Ps artig vannvogn-innlegget ditt :-))

Anonym sa...

God morgen.
En ny støvsuger ville vært helt supert. Den gamle lever på lånt tid...

Herlig innlegg i går :o) Kjente meg godt igjen der ja!

Hilsen Stine Marie

Unknown sa...

Ja jeg ønsker meg ny støvsuger. Eller jeg ønsker en ny til sambo siden det er han som støvsuger her i heimen!

Silje

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Er stor fan av bloggen din! Du er så utrolig flink til å skrive godt og morsomt!
Jeg vil gjerne vinne støvsugeren, min er gammel og suger dårlig :( Vinnerlykke har jeg ikke, men kaster meg på mest for å teste om jeg kan ha flaks på den fiiineste datoen hele året! Synes jeg da, som blir 50 på onsdag...Huff, det tallet var det ikke enkelt å skrive, kjenner jeg!
Margrethe:)

Anonym sa...

Go morgen !
Jeg er gjerne med på denne trekningen!
Bloggen din er bare super artig å lese, du kan virkelig det med å skrive og sette ting litt på spissen :)

I går kom vi hjem me ny liten baby jente som i denne stund er 2 dager gammel,skikkelig kos!
SÅ med el uten ny støvsuger skal vi kose oss masse hær hjemme i tiden fremover :)

Ha en trivelig uke med nye sprell ;)

Klæm Hanne i Nord

Camilla sa...

Heisann! Jeg vil gjerne være med i trekningen :) Synes bloggen din er veldig artig å følge, og suger til meg inspirasjon! Tusen takk for at du gidder ;)

Maria sa...

Å tenk å vinne en støvsuger! Det hadde vært fantastisk for en fattig student som mangler en støvsuger!
takk for en inspirerende blogg!

Lunamon sa...

Du verden for en giverglede hos deg (dine lesere) Her i huset med 4 unger, 6 voksne hunder og i løpat av dagen! 10- 12 valper, blir det støvsuga HVER dag. Vi spiser støvsugere som andre skifter sokker. En ny hadde vært suuupert!

Ha en flott dag videre, med eller uten salatblad.

Unknown sa...

Hvem vil ikke vinne en støvsuger hehe :o) den vi har en en leftover fra mannens barndom....stor å tung å suger dårlig !!! tvi tvi for meg !!!

Anonym sa...

Eg og vil vinne støvsuger *big smile*

Trenger den ikkje sjøl men det gjør jentungen min som nettop har flyttet for seg sjøl og trenger alt muli te sitt nye hjem =)

"Fingers crossed"

Jeanette

Mariann sa...

For ein start på uka! Og for ein premie!! :) Henge meg på, å ser om dette blir mi uke!!

Marthe sa...

Ny støvsuger hadde vært supert! Med to små må den over kjøkkengulvet minst en gang om dagen...

Ha en fin dag!

Moccamamma sa...

Det var en überlekker støvsuger! For oss som ikke er superinteressert i støvsuging, så er det jo likevel et pluss at støvsugeren ser lekker ut, og matcher inventaret når mannen svinser rundt i stuen med vidunderet...;) Så fin at den kan stå fremme - og bare gli inn i interiøret....slik at Moccamamma tror at det er noe som skal brukes på lik linje med sofa og skrivebord.....:)

Jeg krysser fingre og tær for napp i denne trekningen!

Moccamamma

Berit på Bønes sa...

Skulle også gjerne vunnet en støvsuger. En dag jeg holdt på å bake og skulle lage glasur på sjokoladekake, greide jeg mesterstykket å slippe melispakken i gulvet. Da den hvite skyen hadde lagt seg, tok jeg frem støvsugeren(Man er da et ordens menneske)for å få melisen vekk. Det skulle jeg IKKE gjort. Tenk hva som skjer når støvsugeren blir varm og melisen smelter! Støvsugeren fungerer nå dårlig. Et godt råd: Støvsuger + melis = IKKE sant.

Ha en fin nedtrappende Pepsi-Max uke.

(Tabbe)Berit på Bønes

KakeKvinnen sa...

Oh - jeg har akkurat kjøpt leilighet og trenger virkelig en støvsuger! Blir gjerne med på trekningen :)

Lappesola sa...

Jeg tror den støvsugeren hadde passet veldig fint i mitt hvite nymalte sommerhus.

hilsen Sol

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med :) Leser bloggen din fast, men er ikke så flink til å kommentere :)
Ha en flott uke.

Anonym sa...

hei,
så super gave.
jeg vil være med på trekningen ;-)
hilsen Tove
mailadr; dideidem@online.no

PlingeLinn sa...

For en flott HVIT! støvsuger! Ønsker meg veldig en ny en. Den jeg har lukter rart og lager riper i parketten når jeg støvsuger!!!

Lene sa...

Hei!

Jeg kunne gjerne ønske meg en ny hvit og lekker støvsuger. Den vil bli en god arvtager for min slitne sorte Miele. Den har gjort jobben etter voksne, barn, og bikkjers "bøssing" over flere år.

Klem Lene

Ps: Miele trenger hvile nå. ;o)

Camilla sa...

Oj, for en morsom støvsuger, den vil jeg gjerne være med på trekningen av. Leser bloggen din hele tiden og synes det var utrolig kjedelig når du var så lenge på ferie (men skjønner at du trenger det du også). Ser frem til mange morsomme innlegg fremover. :)

Anonym sa...

lenetherese18@hotmail.com


Jeg vil gjerne vinne en støvsuger, har for tiden en men den er ikke så suuuuper, støvsuger ofte hele huset så god rekkevidde trenger jeg , blir mye og støvsuge med 2 små barn i huset:)

Katrine sa...

Har smilende fulgt din inspirerende og humoristiske blogging de siste månedene. Kjenner meg veldig igjen ang husmorgenet, altså mangel på det...Håpet er at en ny støvsuger skal øke rydde/vaske/støvsuge-lysten betraktelig ;)

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg vil gjerne være med på trekningen av denne lekre strøvsugeren!! Jeg leser jevnt og trutt din blogg, og har ofte glede av den.......Du byr på deg selv, og det er bra!! Ha en fin dag!! AnneKari:-)

Manne's hverdag sa...

Hei på deg!!!

Ja takk - jeg vil gjerne ha en ny støvsuger.

Hilsen
Marianne

Kathrine sa...

Ny støvsuger hadde vært supert!

Mvh Kathrine

Sophie sa...

Ja, -jeg vil, jeg vil! :-) Vi trenger sårt en ny støsuger og denne var lekker! klem

Anonym sa...

Heia Emmeline. Jeg leser deg hver dag. Derfor er det litt teit at første gangen jeg skriver en melding til deg, så er det for å vinne noe selv. Huff huff.
Britt Iren G.S.

maska sa...

Hei
Heldig den som vinner støvsugeren.Jeg melder meg på,kanskje jeg kan bytte ut den gamle?
Ha en fin dag.

mirmir sa...

Ja! Jeg vil gjerne gå i ring bort til nabon og støvsuge ;)
Eller, allerhelst vil jeg ha en støvsuger som fungerer! m.a.o en som ikke har støsuget gipsstøv

Ninni sa...

Prøver lykken jeg også!

Anne Karins Mat og Vin sa...

Så heldig du er som får lov til å forære noe av det viktigst en "husmor" trenger i hjemmet!

For min del er dette en "forbruksvare" deluxè, med hunder, katter og fugler i hus blir støvsugeren svinget hver eneste dag og slitasjen er stor! Så ja takk, vil mer enn gjerne være med på denne trekningen;-))

En riktig god mandag til deg!

Klemmer fra Anne Karin

Anonym sa...

Oi oi.... en ny støvsuger hadde jammen gjort seg. Med en krabat på 8 mnd er det greit å holde hybelkanin bestanden på et minumum.

Tone
tmyklatun@hotmail.com

Frøken H sa...

Jeg prøver også lykken! :) En ny støvsuger hadde vært midt i blinken! Tvi tvi! :)

Ha en fin ny uke!

klem Frøken H

Marie Kloster sa...

Hei, først vil jeg bare si at jeg sjekker bloggen din hver dag, syns du skriver utrolig bra og morsomt, sitter altid og smiler når jeg leser hva du har funnet på. Det andre er at jeg vil gjerne vinne denne stovsugeren, da jeg hadde ett styr med min støvsuger igår, den ville ikke virke, var en veldig rar lyd i den og suge ville den ikke, ende meg jeg måtte demontere hele dritten og etter på lagte den enda mer lyd men sugde det gjor den :)Pusen stakk var ikke noe kjekt å var inne når matmor hadde denne bråkemaskinen i gang.. hehe!

Hilsen Marie Kloster

Anonym sa...

Hei!

Jeg blir gjerne med, ny støvsuger hadde vært kjekt.
Flott blogg du har Emmeline, er innom deg hver dag :)

Hilsen Ann-Sylvi E

Anonym sa...

LYKKEN på en regn- og vindfull høstdag hadde vært å vinne en flunkende ny støvsuger...!! Ønsker alle en strålende dag!

Irene sa...

Godt du er tilbake med koselige humørfylte innlegg! Savner deg når det går noen dager imellom.

Jeg HAR støvsuger, så trenger ingen ny. Men skulle gjerne hatt en person i huset som synes det hadde vært artig å bruke den vi har. :-) Så gi beskjed hvis du skal lodde ut "folk til slikt". *haha*

Kari G sa...

Oi oi oi, det kom som bestilt!
Her i huset er det akkurat nå fullstendig byggekaos, etter at vi ganske plustelig bestemte oss for å utvide leiligheten med hems. Så en dag jeg kom hjem var hele stuetaket forsvunnet (les; det lå i en haug midt på stuegulvet, støvete og fint og hele stua (hele leiligheten) var/er full av gipsstøv,annet støv,gammel glava,ny glava,spindelvev,skruer og det som værre er. Katten i huset er noe skeptisk over dette nye som foregår og fordrar ikke alt rotet. Derfor har hun midlertidig rømt hus og hjem og er bare innom for å spise. Mann i huset (som er hakket værre LFC supporter enn din mann, believe me!) har da under denne prosessen i fortvilelse over tynt rør og dårlig sugeevne på vår gode lille gamle Rolfy støvsuger, tatt stikksaga fatt og kappet røret rett av. Så du forstår, vi hadde hatt ett visst behov for ny støvsuger. :) Uten ny støvsuger blir det da til at vi må krype rundt å støvsuge, noe som høres slitsomt ut i lengden :)

Takk for en humørfylt og god blogg, som leses hver dag!

Kari

Drømmelykke sa...

God morgen! :)

Jeg takker gjerne ja til en så flott støvsuger! Må si jeg er imponert over antall innlegg på dette innlegget etter å ha lagt ute så kort tid!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei Emmeline.

Jeg vil gjerne vinne en støvsuger. Den jeg har er nemlig litt satt ut av funksjon etter at arvingen i huset tenkte at det var en god ide å støvsuge melk. Det var det ikke. Nå lukter det veldig stygt her hjemme om vi forsøker å støvsuge noe annet. Så en ny en ville vært helt supert.

Å vinne en ny ville vært enda bedre, fordi jeg vanligvis pleier å ha endel andre ting jeg har lyst å bruke penger på. Fine kopper og kar, for eksempel. Og med nytt og fint porselen pleier hybelkaninene å bli litt mindre synlige, helt av seg selv. Men jeg innser at dette ikke er en god strategi på lengere sikt, så derfor: støvuger, ja takk!

Ha en finfin dag. :)

Therese Henriksen, Tromsø.

Anonym sa...

Jeg kunne trengt en ny støvsuger:)

Ann-Kristin S.K.

Anonym sa...

Her i husen skriiiiker støvsugeren på siste verset, og er allerede halveis på vei ut døren.Ny hvit støvsuger?? JA TAKK :) super uke øskes til deg (og et lykke til, til meg..hehe) Hilsen Fra Linn H i Stavanger.

Rosa sa...

Jautakk, eg må på støvsugarhandel denne veka, men no utset eg den til etter onsdag, i håp om å vinne hos deg! Støvsugaren min begynte nemlig å lage skumle lydar, ettefulgt av risting og til slutt svilukt for litt sidan, og dermed måtte den ta sin hatt (eller slange, evt) og gå.
Kryssar fingrane for litt vinnarlukke!

Fjasevas Huset sa...

Jeg er selvsagt med!!! Støvsugeren mine er godt brukt med 2 små i hus. Utrolig hvor mye disse ungene 'drysser'..hihihi..

Krysser fingre for vinnerlykken.

Klem fra mor i fjasevashuset

Linda sa...

Jeg kunne godt tenke meg en støvsuger:)

Fru Fjeldhammer sa...

Oioi allerede 117 kommentarer... kult!

Denne støvsugeren var veldig fin så jeg slenger meg på her jeg, har jo ingen for tiden!

Ha en flott bloggende uke!
klem

Lise sa...

Fin blogg, jeg blir inspirert! Flytter i eget hus, for første gang om en mnd. så stakk innom her for interiørtips(noe jeg har fått), men tar gjerne med en støvsuger i samme slengen ;)

Anonym sa...

Fast leser av bloggen din - du er mi favoritt:)
Ha en fin uke!
Jeg henger meg på trekningen.

mvh
Kathrine (kathgudd@frisurf.no)

Kristin i Tromsø :-) sa...

Å, for en fin støvsuger!!!
Den kunne jeg vel virkelig tenke meg å vinne, for den jeg har er liten og dårlig, bråker mye og har kort ledning. Og som fattig student kommer ikke ny støvsuger til å være noe jeg har råd til å kjøpe med det første.

Kristin i Tromsø :-)

Elisa sa...

Lekker!
Det kjipeste jeg gjør er å støvsuge, kanskje det hadde endret seg med en sånn sak..??

Bestemor sa...

Kjempefin støysuger som hadde vært midt i blinken for oss nå.
Vi bygger helt ny hytte som snart er ferdig, men vi mangler støvsuger.

Karianne sa...

Jeg hiver meg med i trekningen om en ny støvsuger :)

Hege sa...

Kjempefin støvsuger! Kunne virkelig trenge å bytte ut den vi har(som detter fra hverandre)! :D

(hegekj@live.no)

Maja-Lisa M sa...

Åh, den va fin! :)
Jeg har ikke blogg, men er gjerne med i trekning!
Mvh,
Maja-Lisa
majaheino@yahoo.com

Siv Annette sa...

Atter en utrolig fin premie. Vi trenger sårt en ny støvsuger da den vi har skaper mer irritasjon og frustrasjon enn den fjerner støv. Men alt sånn har en tendens til å komme i siste rekke når man skal handle. Jeg krysser fingre og ønsker deg ei god uke :)

Catrine sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen. Med fem barn, blir støvsugeren flittig brukt her i huset.

Ha en fin-fin dag! :)

Pink lady sa...

Jeg vil gjerne vinne!!

Rent og pent! ;)

Unknown sa...

Regner med denne støvsuger selv også, altså mens jeg gjør noe annet og mer gøy? Dette er jo eventuelt noe jeg kan forske på, om den heldige vinneren blir mig!

:)

Trine sa...

Her var det mange som ville ha støvsuger! Og det skjønner jeg godt:) Fin å se på var den også! Spørs om det blir morsomt å støvsuge for det da?

Randi K sa...

Jaaa, den vil jeg vinne ! Skal sønnen min få lov å gå tur med den....da blir han gla ! Utolig flott støvsuger! Den kommer til å rope på meg hver dag! Og gjett om jeg skal lufte den! :)))

Kari R.Y. sa...

Hadde vært fantastisk med en ny støvsuger :o) med to levende pelsdotter i hus, kan vel ikke noe være bedre enn en Bosch Free støvsuger?

Krysser fingrene :o)

kari.rosland.ytterdal @ gmail.com

Madden og Øystein sa...

Flott støvsuger! :) Jeg er som deg, ikke så veldig aktiv når det gjeller støvsuging (og da har vi bara en leilighet på 56 kvm!?). Kanske sier mer om mig än om deg :) Men nu ska vi flytta till større leilighet o vad hade ikke vart bedre än en ny støvsuger som setter fart på støvsuger-gleden! :)

Lise sa...

mener at den som intet våger, intet vinner....
Føler meg ganske så galen som legger igjen en kommentar her på bloggen din.
Og har vel ikke den helt store troa på at jeg blir den lykkelige utvalgte ;)
Min bestemor lærte meg nemlig det at man kan ikke ha hell i både spill og kjærlighet....
Og nå har jeg det så utrolig godt med kjæresten, at jeg umulig kan ha så mye som ett lite mikrogram med spillelykke...hehehe
Men vi er tøffe i dag og satser flatt.....
Mvh Lise

Christine C sa...

Utrolig flotte gaver du lodder ut. Selv om støvsuging ikke er min favorittsyssel, kunne jeg virkelig gjerne tenke meg en ny støvsuger. Denne var jo lekker og vil sikkert gjøre jobben mye morsommere :-))

*krysser fingrene*

Anonym sa...

Støvsuging er SÅ kjedelig... iallefall med vår gamle, dårlige støvsuger. Ja takk, jeg blir med på konkurransen!
Nina :-)

anne sa...

hei hei..kanskje jeg får en støvsuger i forsinket bursdags gave :)))))
Mvh fast leser
anne


annejsl75@gmail.com

Janniche sa...

Hei!

Jeg vil også være med i trekningen om en støvsuger :-) Hilsen Janniche

Tante Mimmi sa...

puh!
Så vitt eg fann pcèn pga av hybelkaniner!
(kor kjem dei frå??? Kva gjer dei på? ...ja utanom å lage barn???)

Klart eg er med!!! :)


God veke!

Refleksjon på livsvegen sa...

Klart eg er med!
Den som intet våger ;-)
Ha ei flott veke !!!

Elin sa...

Jeg som så mange andre vil veldig gjerne delta:=)

Klem Ea

Beth sa...

Ååååå, det hadde vel vært noe å vinne en helt ny støvsuger?
Siden jeg måtte fjerne alle lymfene under armen i forbindelse med brystkreftoperasjonen i fjor høst kan jeg ikke bruke den armen til statiske bevegelser. Derfor blir det mest brukt støvsuger her i huset for den kan jeg greie å håndtere med bare en arm.
Og med fire hunder og en katt i huset blir støvsugeren daglig brukt! Får vel bare krysse fingrene...:-)

Ha en strålende høstdag!

Anne sa...

Hei Emmeline!

Etter en helg med huset invadert av barn, fosterbarn, "svigerbarn", venner, foreldre og svigermor innser jeg at støvsugeren er klar for utskifting her i huset også:-)

Tuser takk for en kjempekoselig blogg!!!

Lisbeth sa...

Åja, en ny støvuger hadde vært fantastisk.

Hilsen Lisbeth

Lena sa...

Det var en flott støvsuger og jeg prøver gjerne lykken! Er en fast leser av deg, og har/har hatt mange koselige stunder her på bloggen din:-)

Linda sa...

Heisan, jeg vil gjerne vinne en ny støvsuger. Kjøpte en dyr LUX-støvsuger for 5 år siden, har bare hatt trøbbel med den, så en ny en vil være toppers. Har tre barn og 2 katter,så her går støvsugeren varm hver dag, da jeg har støv på hjernen.

Du har en flott blogg!
Ha en fin dag!

Høvebakken sa...

Hei og god formiddag:)
Nei det er ikke bestandig så enkelt å holde fingrene av fatet;)
Jeg vil gjerne vinne støvsuger!:)
Ha en fin dag, klem fra M:)

Monstermønster sa...

Straks det er gevinster, så er det fristende å kommentere...

Er stadig innom bloggen og koser meg, takk for tidige innlegg!

Hilde Haugen sa...

Den så jo flott ut! Støvsugeren vi allerede har er mer støvspyler, mistenker at mye støv går rett gjennom.. så en ny hadde vært supert!

Du har forresten en veldig fin og inspirerende blogg :D

Anonym sa...

Hei:) Jeg vil veldig gjerne hive meg på denne trekningen:) Jeg er på skikkelig leilighetsjakt nå og kommer til å takke ja til den første som ser noenlunne grei ut og som ikke er så dyr:) Jeg trenger da selvfølgelig alle de tekniske tingene som f.eks en støvsuger... Jeg har spart opp og kjøpt inn mye å pynte med men har ikke tatt meg råd til å kjøpe noe av det som er nødvendig:) Så det hadde vært en enorm starthjelp med en så kuuuul støvsuger:) I stedenfor å måtte kjøpe en av de billige som blir ødelagt etter et halvt år:). Krysser fingre og det som er:) håpe håpe håpe:). Ha en fin dag:) Hilsen Hanne Gullaksen Sletvik:)

Milla-camomilla sa...

Heisann :)


Jeg vil også være med! :o)

Ha en super høstdag.

Hilsen Camilla

Anonym sa...

Hei Emmeline. Min gamle arvede støvsuger synger (durer) på siste verset. Hadde passet fint med en ny! Ha en fin dag;-)
Mvh Vigdis

Anonym sa...

Hei, og takk for ein morsom og underholdande blogg! Min gamle (og velbrukte - tru det eller ei) støvsuger er klar for utskifting, og eg vil gjerne vinne støvsugaren!

Ha ein strålande dag!

Inger-Anne

Fru Fryd sa...

Wow!!Ny støvsuger står langt oppe på ønskelisten min, så nå håper jeg på vinnerlykke!!

God uke til deg.

Line L. sa...

OI oi! Her var det mange som ville vinne :) Men jeg tar sjansen og melder meg på likevel:)
mvh Line L.

Gry Helen sa...

Siden jeg aldri vinner noe som helst og jeg har en støvsuger som virkelig trenger å få pensjonert seg så slenger jeg meg på her jeg :)

Berit sa...

Legger igjen en liten hilsen til deg , i håp om å vinne støvsugeren :)

Unknown sa...

Åj, det var en fin støvsuger! :) Jeg er gjerne med i trekningen!

Ha en fin dag! :)

Hvite tulipaner sa...

Jeg blir gjerne med i kampen om den flotte støvsugeren!
Ha en fin uke!
Klem

MartheML sa...

Hvit støvsuger, vakkervakker! Det vil jeg gjerne vinne:-) Dette liker vi, heiaheia!

Marthe M. Lunde

Anonym sa...

Jeg blir gjerne med i trekningen :) Ny støvsuger hadde vært supert !

Yngvild

Rebecca & The Mutant sa...

En støvsuger sier jeg ikke nei takk til- riktignok blir det på vegne for noen andre. Min mors støvsuger har sett sine bedre dager kan man si...

Lise sa...

Nu trur æ pinadø æ ska hive mæ tel å være me på denna trækninga.
Ka du trur vesst denna kar'n kom sæ
innaførr døren her i huset!
Da ska du se at støvlørven får bein å gå på!
Æ hate å støvsuge og får ondt i veik-
ryggen kver gang æ prøve. Det e ikkje
bestandig det e kjækt å være lang i
skitfallet,og ryggen ser ut som en banan i grunnstilling når æ fær
over golvan me støvsugarn på jakt ætte hybelkanina.
Ka du trur kor ænkelt det hadde vorre
om æ hadde hatt denna lækkerbiskenen!
Det står jo i reklamen at han følge
mine bevægelsa, så da ska han jaggu få kjørt sæ når huskvasken står førr tur og vaskemusikken dundre ut av
høgtaleran! Ka du trur!

Anonym sa...

Hei,hei Emmeline:)

Å, denne støvsugeren hadde vært kjekk å vinne. Kanskje det hadde blitt kjekt å støvsuge da??
Har for tiden en gammel humørsyk støvsuger. Den virker kun når den selv vil. Så en ny hadde vært midt i blinken!

Merethe L.

karen i hagen sa...

Kan jeg få med en vaskehjelp også hvis jeg vinner?
Jeg har gitt litt opp hjemme - alt flyter - kanskje dette kunne vært en motivasjon for å vaske litt mer..?

Monica Engelsen sa...

God Morgen:)
Jeg ønsker meg en ny støvsuger!!!! Er så "møkka-lei" alle disse svarte kunstgressknottene som flyter rundt i hver eneste krok i huset...tilogmed under sengen til minstemann på 7 mndr ligger det knotter(?) og INGEN av de 3 store barna på 10,12 og 13 aner hvordan de havner i hus, for de tar jo av seg fotballskoene ute!!!.joda...liksom:)
Ha en fin fin dag...
Hilsen
Monica

Jannicke sa...

Den så flott ut:) Jeg er med! Ha en fin dag!:)

Unknown sa...

ÅÅ en ny støvsuger var noe jeg kunne ha trengt. Min nærmer seg *rødmer* 10 år og har vært med under 2 oppussinger, så tror den er litt tett både den ene og andre plassen. Kunne sårt trenge en ny fancy en... Hiver meg på konkurransen hos deg.

Klem
Agnes

Tullefrans sa...

Jeg krysser fingre og tær for denne, da den virkelig hadde blitt tatt imot som en helt her på hjemmebane. Du skjønner, da farmor flyttet arvet jeg og min søster utrolig mye lekkert. Vi snakker sengeteppe, lysekrone, servise og sølplett. Dette er jo veldig stas da disse tingene alltid vil være forbundet med kaffekos hos farmor, og alle ha stor affeksjonsverdi for meg. Det er imidlertid ikke så praktisk å arve støvsuger fra den samme damen - noe jeg har gjort. Det er også den eneste vi har!

Så, ja, en ny støvsuger (som matcher kaffetrakteren) er virkelig ikke å forakte, og jeg håper inderlig at jeg har vinnerlykken med meg denne gangen! :)

Camilla sa...

Må få sagt at du har en fantstisk blogg!! :)
Eg trenger veldig en ny støvsuger og det hadde vært suuuupert og vunnet en!! :)
Ha en flott dag!
Hilsen Camilla

Audhild sa...

Slenger meg ut på ruletten og håper jeg traff vinnerloddet:)

Eldhuset sa...

Hei! Jeg vil gjerne være med i trekningen!

Unknown sa...

For en fantastisk støvsuger! Superfin! Jeg blir gjerne med i trekningen.

Og tusen takk for en utrolig inspirerende blogg, Emmeline. Håper du får en strålende dag! :)

Anonym sa...

Hei Emmeline :)

Takk for en utrolig flott og morsom blogg, er stadig vekk innom å leser. Vil veldig gjerne vinne en ny støvsuger.

Etter 9 års tolmodig venting på at mannen min skal montere ferdig sentralstøvsugeren vår. Har jeg nå insett at jeg må skaffe meg en ny, den vi har i dag har ikke mye sugeevne igjen.

Nile

Teddy sa...

Med en svart labrador og hvit trapp så ønsker jeg meg veldig en fancy støvsuger :)

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Hei.
Jeg skulle gjerne vinne denne støvsugeren. Vi bor på 52 kvadrat i håp om å få solgt snart og kjøpt hus. Gangen, stua og kjøkken er i ett rom. Vi er 2 voksne og 5 barn som bor her..Har heldigvis fått ordnet 2 soverom på loftet, så plassen er noe utvidet :) Men med 4 aktive barn som løper ut og inn hele dagen og en liten baby hadde det vært kjekt med en ny støvsuger :) Og denne var jo i tillegg lekker å se på, hi hi.
Nå vinner jeg så å si aldri lenger, men håper allikevel.
Klem Anita

Anonym sa...

Det var en lekker støvsuger og vi kunne nok trenge en ny. Lykke til og ha en fin uke.

Camilla Breen sa...

Heisan!
Jeg hiver meg på og krysser fingrene for vinnerlykken :-) Superfin støvsuger!

Hilsen Camilla

breen@getmail.no

Unknown sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvesuger ;-)

Klem fra Grete

Anonym sa...

super blogg du har, mye artig lesning. en støvsuger hadde ikke vært å forakte :)
Hildegunn

Sabrina sa...

Hun så da meget lykkelig ut, hun 50-talls damen, mens hun utførte alle sine plikter. Kanskje jeg blir like lykkelig hvis jeg vinner en støvsuger? :)

Gøril sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvsuger ja.

krysser fingre for meg selv ;-)

Mona sa...

Jeg vil også vinne støvsuger!
Da den er hvit vil den passe perfekt inn i mitt noe hvite hjem!
Supert. På forhånd takk;)

Anonym sa...

Hei, alltid spennende å lese din blog.
Godt med litt humor i hverdagen!!

En ny støvsuger hadde vært knall.

Hilsen Gunn Elisabeth

guneliaa@online.no

Ramme Alvor sa...

Don't be a sucker for circumstances...var det ein som sang. Men her høvet...ein støv suuuugar...som attpåtil er kvit. No står ikkje verda til påske, og hybelkaninane vil aldri meir få kvile i fred :)

Fru Usken sa...

Må sei eg blei øvejidde av å høra at du isje e sponsa av någen? isje at du blogge som om du e d, mn mer pga av at du blogge så mye å e så populære at du burde nesten vært sponsa? Koffor e du isje sponsa? hehe bare spør av god, gammeldags nysgjerrighet;)
Å JAAAAA eg vil vinna støvsuger!! Støvsugeren e min beste venn, den tar vekk alt grapse eg isje lige å spise ekle smådyr så eg jaffal isje lige!
Fantastisk imponerane at du får mail om du vil j vekk sånne flotte å dyre ting! Får du ingenting for d sjøl heller? ville du isje heller di sko jitt deg ein støvsuger, for så at du kunne bloggd om kor goe ann va? hehe:)
Goe klem ifra June:))

Hege Sand sa...

Jaaa, med 5 barn i hus og støvsugeren i bruk minst tre ganger om dagen vil jeg gjerne bytte ut den gamle, så jeg kan danse i ring hjemme mens jeg støvsuger.. ;)

Lene sa...

Denne trekningen kan jeg ikke la gå fra meg - jeg har nemlig akkurat klart å ødelegge støvsugeren vår, med å støvsuge uten at det var pose i den. Det var ikke lurt, og det anbefales ikke...

Ellers takker jeg for en flott og inspirasjonsrik blogg!

Lene B

(sandra) Nichitah sa...

Åååh O_O en støvsuger! Det er akurat det vi har bruk for nå (faktisk).. Etter en real oppussing har vår lille røde bosch tatt kvelden. Så DETTE var virkelig det blogg innlegget jeg lette etter i dag ;)

Lykke til til dere andre også, er sikker flere enn meg som trenger en ny støvsuger :))

Anonym sa...

Så utrolig gøy!!!Den støvsugeren skulle jeg gjerne ha hatt ettersom mannen i huset nesten har ødelagt vår ved å støvsuge opp allverdens under sitt arbeid med oppusing av bad.;)

Krysser alle tær og fingre;)

Ha en fin dag fra Ingunn Sundseth

Anonym sa...

Dette vil jeg være med på!!! Støvsuger trengr jeg virkelig!

Mvh
Marianne LS

Strikkelaura sa...

Wow så fin strøvsuger!!
Jeg lo godt av innlegget ditt i går, så høyt at jeg måtte lese det høyt for sambo og tipse mamma om at hun måtte gå inn på Emmeline sin blogg :)

Lottemora sa...

En støysuger hadde vært praktisk ja, for sentralstøvsugeren vår rekker faktisk ikke overalt i huset...sukk

Klem Lottemora

Honningdal.jr sa...

Oh, jeg vil gjerne være med :)

May-Britt sa...

Heisann Emmeline. Jeg tror det var en mening med at jeg gikk inn på bloggen din i dag - jeg ødela nemlig sentralstøvsugeren min nå i morges. Den "døde langsomt ut" samtidig som det luktet svidd i rommet hvor beholderen står. Den var arvet etter noen som kjøpte seg ny, så den har nok sagt takk for seg nå etter lang og tro tjeneste. Med to aktive gutter og hund i huset blir det mye som dras inn. Dessuten vil nok enkelte påstå at jeg har "støv på hjernen", så de neste dagene blir nok tøffe å komme gjennom. Dersom lykken står meg bi blir de kanskje ny støvsuger i bursdagsgave på onsdag. Jeg er født i jomfruens tegn må vite, og det er vel godt kjent at de liker å ha orden i sysakene. Da krysser jeg fingrene og prøver å holde ut med støvet til onsdag c")

Hilsen May-Britt
(may-britt@hlkbb.no)

Virag sa...

To unger, to hunder, en mann, full jobb, glad i å være aktive ute i skogen, generelt mange jern i ilden - vel, støvsuging er ikke det som blir høyest prioritert i hverdagen... Dermed er modellen vi har av god (?), gammel årgang, noe som igjen gjør det enda tyngere å få gjort noe med hybelkaninene... Ikke det at jeg lover å bli så veeldig mye flinkere til å støvsuge, altså, men kanskje det kan føles litt mindre slitsomt når det først gjøres?!?

Ha en passelig støvfylt dag!


Hege

Anja Rio sa...

Wow! Så fantastisk fin! Eg heng meg på :)

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 666   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails