torsdag 22. desember 2011

22 des:Gavedryss og finale

Vi har kommet til slutten i årets kalender. I dag setter Emmeline snuten mot hyttejul, og der er det som kjent ikke så veldig god internettdekning. Ergo må jeg satse på å gjøre mest mulig klart på bloggen før avreise. Det var Ugly Betty nissen som gikk videre fra wildcardrunden, og vinner av Tine K lampe er Maria M. Vinner av takkebakstbok er Nostalgia. Gratulerer begge to, send meg en epost så skal jeg videreformidle både lampe og bok:)


I den siste runden trenger du bare å stemme øverst, for å være med å bestemme. Vil du vinne premie må du imidlertid legge igjen kommentar:) Første premie er ironisk nok to søte Mailegnisser som kommer fra Hjerterom på Kilden:) Hjerterom finner du på facebook HER og bor du i Bergen, så er butikken på Kilden Senter vel verdt et besøk før jul!









Dagens andre premie er disse lekre smykkene som er laget av Elisabeth som driver PIKEKYSS. Siden hennes finner du HER.


Dagens tredje gave er gitt av bloggeren BETH : Hun gar gitt produkter fra ORIFLAME. Først er det denne julerøde vesken, og oppi vesken finner du fotkrem, nattsokker, dagkrem, toalettmappe og en ekstra toalettmappe med rosa kanter.Gaven har en verdi på 1100 kroner med flotte produkter -og her er det jo egentlig mange gaver i en:) Jeg anbefaler å besøke Oriflame sin side, der har de også egen julekalender:) 










Neste gave er gitt av Barbro, fra Barbros lille atelier. Hun er kjent for sine lekre kreasjoner, og har donert en samling julepynt som hun har laget selv. Veldig forseggjort og kreativt, dog ikke helt make som på bildene (*Tror nesten den pynten jeg har fått til utdeling er enda finere:) Besøk Barbro sin blogg HER. Eller Eplabutikken hennes som du finner HER.


Neste gave er denne gøyale julesokken som er donert fra gjengen på kreativt verksted i Lier. De har blogg og den finner du HER og de har filosofien at de kan lage gull av gråstein -og det liker vi jo!!

















Neste gave kommer fra Svingen møbler og interiør på Tysnes. De har hjemmeside som du finner HER og de har også blogg og den finner du HER. Vi du følge dem på facebook så kan du gjøre det HER.


Småenglene er nestsiste premiegiver. De donerer en gøyal uglevimpel som man kan se på bloggen til småenglene HER.  Denne bloggen er proppfull av kreative prosjekter, så ta gjerne turen innom!!

Den aller siste premien i kalenderen er boken DIKT FOR DAGEN som Kristin Straume Audestad har gitt ut.  En nydelig bok til ettertanke for alle. Boken kan kjøpes her og ønsker du et eksemplar, eller kanskje noen av de andre gavene over, så må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet og gjerne skrive hva du ønsker deg:) Husk også at du må stemme på din favorittnisse helt øverst i innlegget! Jeg avslutter dagens innlegg med et kort som kommer fra Kristin, som er i gang med å starte firmaet dikt for deg der hun selger personlige kort med dikt osv. Julekortet under er fra hennes produksjon:) Er tilbake på julaften med siste luke! GOD JUL:) 

 

425 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   401 – 425 av 425
Anonym sa...

Håper du snart er tilbake!

Anonym sa...

Hallaien Emmis - no e du veeeeeeldig savnet altså......

Anonym sa...

Når kommer resultatet her da? :)

Anonym sa...

Jeg liker pupper.

Lena sa...

Begynner virkelig må misslike disse nissene nå...

KATRINES INTERIØR sa...

Savner deg på bloggen !!

Anonym sa...

Savner blogginnleggene dine... :(

Fru Usken sa...

Hei du:) har vært "borte" ei stunn.. men ka sjer? har du slutta å blogga????? savne deg jo!!!
klem fra june:)

Anonym sa...

Hurpe har pakket bort julen for en stund siden, og hun synes nå at Emmeline bør gjøre det samme. Eller er det så at julen varer helt til påske? Nå ble Hurpe en smule usikker.

Det som er helt sikkert er i alle fall at Hurpe savner Emmelines treffsikre utlegninger.

Håper alt står bra til, og at fraværet skyldes at Emmeline bare er drittlei hele bloggen!

Vennlig hilsen Hurpe.

Refleksjon på livsvegen sa...

Innom for å seie at eg saknar deg :-)

klem

lise sa...

Gratulerer med nominasjon til den høythengende tittelen Årets fjaseblogg. Kåringen pågår frem til og med 1. mars. Som nominert er du en av dem med størst innflytelse!

Sjekk her: http://www.lises.net/blogg/?p=5506

Rigmor sa...

Emmeliiiiine! VI savner deg! Håper alt er bra med deg og dine!

Kjersti sa...

Hei! Jeg vet ikke om det er bare hos meg, men jeg får bare opp de første kommentarene på dette innlegget - alle fra før jul. Jeg er innom bloggen ukentlig, men det ser ikke ut til å komme nye innlegg. Det kan være du har svart i kommentarfeltet på om vi kan vente oss mer fra super-Emmeline, men kommentarene kommer altså ikke opp hos meg. Jeg vet ikke hva som har skjedd, om du bare har gått lei bloggingen eller om det er noe annet - og ikke har jeg vel noe med det heller... Men hvis du orker og kan, hadde det vært supert med et bittelite innlegg der du sier om dette er en puase, om bloggen er lagt ned - eller om det er håp om at du en dag kommer tilbake. Jeg kjenner deg jo slettes ikke i virkeligheten - og du aner ikke hvem jeg er - men jeg blir bekymret likevel. Jeg er ikke så kjempebevandret i blogglandia, men en soleklar favoritt har jeg (... hadde jeg?) likevel. Håper du har det bra. Klem til deg.

Anonym sa...

Kor har det blitt av Emmeline?
Trultemor

Anonym sa...

Emmeline, jeg savner deg! Håper alt er bra.

Anonym sa...

hei, hei, er det noe liv ?
Er inne og sjekker hver dag, men like skuffet hver gang.
Håper du snart er tilbake.
Hisen fan

Anonym sa...

Savner Emmeline:(

Anonym sa...

Hei !!!!!!!!!!!

Hilde sa...

Men hvor er du Emiline? Full stopp etter 22 desember???
Hilde

Anonym sa...

Emmeline... Hva har hendt? Er du syk? Om det er noe alvorlig håper jeg det går bra med deg! Savner bloggingen din, et lite livstegn ville vært flott!

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Anonym sa...

Hallo!

Kine sa...

Håper alt står bra til med deg og dine Cecilie <3

Exam Cram sa...

fantastic post.

Exam Papers sa...

Nice post, Great work.

‹ Eldst ‹Eldre   401 – 425 av 425   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails