fredag 15. februar 2008

På kurs


Jeg har vært på kurs omtrent hele denne uken. Det må innrømmes at det er utrolig herlig å sove alene i diger hotellseng, komme til duk og dekket bord, spise mat som andre har laget, og bare vandre glad og lykkelig fra skitne tallerker etterpå. Hotellivet og rett og slett et uforpliktende og sorgløst liv når man er gjest.

Ser du meg der jeg sitter med tekoppen? Siden jeg har bestemt meg for å blogge litt midt under et kjedelig foredrag, så måtte jeg låne meg en maskin og sette seg på bakerste benk. Gjengen her bak består nok ikke av de mest pliktoppfyllende typene i klassen. Her sitter det stort sett menn som leser sportsidene i avisen, mens de samtidig skriver tekstmelinger under bordet. Det er også flere av disse guttene som har drukket Cola til frokost, til tross for en fantastisk buffet!

I skrivende stund er jeg spent på det nye Rom 123. Ser at Bodil sin blogg er omtalt i det bladet, og noen har kommentert at det også står noe om min blogg? Men Rom 123 kommer ikke i butikken før litt utpå dagen i dag, så da er det bare å sitte her på paragraf-kurs og vente.

Til alle butikkdamer som kanskje har sovet dårlig i det siste: Det var ikke meningen å såre noen personlig med mitt forrige innlegg. Vi kan jo alle ha en dårlig dag fra tid til annen. Derfor sender jeg en ekstra hilsen til deg som jobber i butikk i dag: Håper du får en fantastisk fin dag, der alle kunder er hyggelige og blide --og ikke viser seg å være en ulv i husmorklær når de kommer hjem til bloggen sin.

Bildene i innlegget her er fra Pentik. I skrivende stund gleder jeg meg til å komme hjem til eget hus, og blogge derfra istedet. -Som regel pleier den drømmen å gå i tusen knas når jeg står i døren hjemme og skuer inn på alt arbeidet som venter. Da er det lett å begynne å lengte tilbake til hotellet og den vidunderlige oppvartningen der. Livet er ikke enkelt;) God helg!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Først og fremst, bildene er nydelige; trodde først de var fra hotellet du var på *misunnelig* :-)
Tror de fleste butikkdamer og alle oss andre tåler å høre litt kritikk. Og det gjelder jo ikke bare butikk arbeidere, det gjelder for de fleste. Det å yte litt mer service, kan faktisk gjøre dagen mye hyggeligere både for andre og ikke minst for deg selv!

Ha en flott helg, og en flott vinterferie :-)

FO - 2 sa...

Gratulerer med omtale. MÅ kikke i det bladet ja. :)
God helg! :)

Helene sa...

God helg til deg også Emmeline.
Skjønner at du kjeder deg på kurset, men heldigvis for deg fins jo bloglandia en alternativ "reserveløsning" :0)

Tror jeg må ut og kjøpe meg Rom 123jeg også.Gøy og lese hva de skriver om blogverdenen

Anita sa...

Nydelige bilder! Pentik er en nydelige butikk! Jeg går her og støvsuger og skal vaske gulv etterpå, men vurderer nå sterkt og skaffe meg en vaskehjelp!! Hadde vært nydelig og hatt reint hele huset en gangi bla¨nt! Nyt resten av hotell oppholdet!!!
Klemmer fra ANita

Garden Angel sa...

Deilig å komme til dekket bord ja, og til og med slippe å rydde opp...Herlig!
Men stort sett er borte bra og hjemme best alikevel.
Trass i rot og div.
Det er jo det som gjør de gode dagene så BRA!!!
Variasjonen:)))
God helg til deg din livsnyter i husmorklær(",)Hi hi

borghild sa...

Er heelt enig med deg ang å bo på hotell. Det er fantastisk å slippe å gjøre noe som helst, og superdeilig med stor frokost! (Selv om jeg alltid ender opp med et rundstykke med syltetøy...) Men det er nok fordi vi ikke overnatter på hotell så ofte at det er så deilig... Hjemme er jo tross alt best!!
Kos deg resten av dagen på bakerste benk!
Klem B:-)

Christinas låvebutikk sa...

Hei Emmeline. Er ikke akkurat på hotell jeg ,men alene i 3 dager.. Det er deilig. Etter 2 uker alene med 3 barn er dette en nytelse. Vi som har og jobber i butikk trenger ros og ris for at kundene skal trives. Dette har alle godt av. Syns det er topp at du tar opp sånt jeg. Gleder meg til ROM 1-2-3 jeg nå og lese om dere.. Gratulere med omtalen. Ønsker deg en kjempe fin helg:0)

chevostar sa...

Flotte bilder du viser i dag emmeline!

Koselig å være på hotell! Borte bra men hjemme best!

Ha en flott helg!

Huset på toppen sa...

Flotte bilder!! Liker meg veldig hos godt hos Pentik. Koselig butikk,med masse fin inspirasjon!

Nytter det fine været vi har på Vestlandet denne uken!!

Får kjøpe med meg Rom 123 og ta det med på fjellet i morgen.

God helg og vinterferie!

Livy sa...

Flotte og inspirerende bilder du har lagt ut her! Det er så deilig å bo på hotell, komme til dekket bord og spise nydelig mat! Men det er litt deilig å komme hjem også, håper du får en flott helg! Og gleder meg til å følge med mer i bloggen din:-)du skriver så levende og fint, og gir masse inspirasjon gjennom de flotte bildene du legger ut! Er så enig med deg i det du skriver i forrige innlegg, det er alt for mange butikker hvor det er slik - og det er leit når de i grunnen trenger all den positive omtalen de kan få! Ønsker deg en god helg!

☆Therese sa...

Skjønner jeg må kjøpe bladet; Rom 123 nå :-) Har ikke pleid å kjøpe det, se gangene jeg har kjøpt det har jeg vært sånn mellomfornøyd med det :-) Men det kan jo hende jeg har vært uheldig og kjøpt et av de nr. som ikke har vært så bra, hva vet jeg...
Håper du kommer hjem til et hus hvor du slipper å jobbe hele helgen :-) slik at du kan kose deg litt og la all den nye kunnskapen du har fått på kurset synke inn!!!!!!!!!!!
God helg.

Bo med Lena sa...

Åh...husmorferie/kurs på hotell er såå deilig. Før jobbet jeg mye i sør-Sverige, og da måtte jeg først fly til Kastrup (og der er det lett å slå ihjel noen timer..:), og så lå jeg på hotel i Sverige. Deilig å ligge på tvers i stor seng, se på tv fra senga, lese blader og spise snop. Ha tid til å sminke seg om morgenen(!), og spise en frokost uten å bli forstyrret. Det er deilig det!

Nyt det fra bakerste benk:))

Hilsen
Lena

Anonym sa...

Trodde også at bildene var fra hotellet først...da ville jeg ha navnet,men neida. har vært på interiørshopping i Trondheim i dag og møtte veldig hyggelig og akkurat passe snakkesalig butikkdame! men det har de på den butikken, de rett over gata derimot..God helg til deg emmeline og fortsatt god helg! inkala

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei vennen:)I dag har jeg hatt en deeeilig tur for meg selv til ditt forrige innleggs butikk:)hihihi...Som sagt så er du til stor inspirasjon, men det vet du jo allerede, hihi. Jeg bare bestemte meg som du-for å gjøre litt stas på meg selv; så med stooor glede og nyyytelse har jeg nå gått til innkjøp av greengate items i polkadot-utgaven....Tenkte for emg selv der jeg gikk forbi damer med mange poser med mykt innhold; gi meg et gavekort som kan brukes tila lt, og gjett hva jeg velger da:) Hihihi....

God helg kjære venn!
Elisabeth

krinkelkroken sa...

Heisan Emmeline:)
Så herlig med en tur på hotell da, men uansett alltid godt å komme hjem igjen;)
Fine bilder du viser:)
Gleder meg til å kjøpe bladet rom 123, du forjener virkelig omtale for denne herlige bloggen din!
ha en super helg;)

Aina sa...

Jeg trodde også at bildene kom fra hotellet og tenkte, dæ...til og med bamser på rommet!! hehe Nydelige bilder:0)
Og i neste øyeblikk, Rom 123 hørtes kjent ut, *titte på bladet jeg kjøpte i stad*, har visst kjøpt det ja;-D
Skal kose meg med det om en liten stund.

Du får nyte hotell livets gleder så lenge det varer, og ha en fin fredag!

My little footprints sa...

Hei Emmeline!
Ja nå har jeg kost meg med hele tre innlegg, fordi jeg rett og slett har vært veldig opptatt av denne hagen min denne uka! Ja jeg har stått på hodet i jorda, med spaden og fjerna røtter så hele jeg ble full av jord, og det midt i februar ;) Så blogging har det visst blitt lite med tid til, men på en annen side, fikk jeg jo massvis av godt lesestoff nå ;) Og selvfølgelig en god posjon med latter ;)
Gratulerer så mye med omtale! Jeg hørte det i går, og løp så fort jeg kunne til butikken (det er vel kanskje ikke helt sant da, siden jeg satt ganske så behagelig i bilen min;) )for å kjøpe bladet, vel jeg var i 2 butikker! Leta hylle opp og ned og tenkte at "hva i alle dager er dette for en rema som ikke har dette bladet?", og hadde nærmest tenkt å spørre kassadamen om det, men det var godt jeg ikke gjorde, siden jeg i dag fant ut at bladet kommer jo først til uka det! hihi.. Men morsomt er det iallefall, at du har blitt omtalt!!
Ønsker deg en strålende helg med masse kos! Får håpe at våren er hos deg også ;) Jeg bare nyyyyyter det iallefall!
Klemmer fra Beth

Related Posts with Thumbnails