lørdag 5. april 2008

Kaffepause på en lørdagLørdag formiddag og det er stille i huset. Jeg nyter en kopp kaffe mens jeg titter i Interiør. Jeg er ferdig med noen flere puter--og nå har jeg prøvd meg litt frem i forhold til hvor de kan passe.
Jeg har rett og slett kommet frem til at jeg på en merkelig måte lengter etter romantiske roser og Tildamønster, så snart det amerikanske flagget har kommet på puteplassen. Det ser ut for at New England aldri vil få noe annen plass enn på soverommet, eller på altanen hos meg ?

Jeg forsøker å venne meg til de klare fargene her i stuen, men syns det blir litt for kaldt i utrykket. Når jeg titter i interiørblader er det nok på sider fra romantiske countryhjem jeg blir sittende for å studere detaljene. Samtidig er Karna sin blogg en favoritt ! Kort oppsummert kan man slå fast at jeg begynner å utvikle en schizofren interiørsmak.

Ellers titter jeg rundt etter spenstige kjøkkenimpulser til et koselig hyttekjøkken. Dette kjøkkenet hadde tapet i våtsonen. Det er vel et litt vågalt og upraktisk valg vil jeg tro..;)

Saturday in my livingroom, with a cup of coffee -and silence in the house. Lovely!

49 kommentarer:

Silkeline sa...

Nei, sannelig var jeg ikke først ute her i dag gitt! Jeg må bare si at de putene var fantastisk fine i sofaen din, og herligheten så fint det ble med det brune speilet på veggen over der!!!!! I din lyse, hvite stue passer det meste, men jeg skjønner akkurat hva du mener! Jeg sliter med samme problem selv....schizofrene tendenser altså.... Jeg elsker den rene herlige stilen til Karna jeg også. Jeg faller helt i staver faktisk, men jeg greier ikke helt å få den til å passe inn her hos meg. Jeg blir veldig sjarmert av den uhøytidelige countrystilen med mye hvitt og snuppete roser, men likevel er det en litt frenetisk blanding her hos meg. Får aldrig bestemt meg for hvilken stil som passer, men tenker at; liker jeg det, så passer det.(stemmer ikke alltid da men...)

Jeg har vært på Quiltemønstring i dag, og da endte jeg selvsagt opp med noen vakre rosestoffer i bagasjen. Litt sterkere i fargen enn jeg vanligvis pleier å kjøpe, men det er jo vår, og jammen blir jeg påvirket av årstiden også! De var helt nydelige, og kanskje blir det teppe eller puter til det hvite rommet:)

Kos deg videre med fred og ro og interiør, det høres deilig ut! Her hagler det akkurat nå, men jeg ser sola lurer under skylaget:)

Klem:))

Silkeline sa...

Glemte å takke deg for trøstende kommentar i går......det varmer, kjære venn!:) Jeg håper ting faller på plass etterhvert. Det er godt det går mot lysere tider i hvertfall:)

Superstor klem:)))

Magdalena sa...

så godt å komme inn til deg... Skjønnt!
Takk for hilsener i bloggen min, ja det er virkelig avstressende å "blogge"...
Ha en koselig kveld! Klem M;)

Randi sa...

Jeg syns nå putene du har sydd var flotte!! og du har jo det så fint med begge stilene syns jeg.

Jeg holder vel litt til den landlige stilen pluss litt Tilda og alt som er gammelt stilen....hihihi...blir vel en egen randi stil hos.
Nå har jeg dessuten bestemt meg for å male kjøkken stolene...har bare ikke tort å sagt det til mannen i huset ennå. Sånt er hans store skrekk...jeg kan jo komme til og be han om å gjøre litt..hihihi...blir nok ikke kritt hvitt..men eggeskall eller cappuccino farge..ja hva de nå heter alle disse fargene..:))
Vi får se.

Ha en superflott helg.:)

Synnøve sa...

Jeg kan i hvert fall konstatere at denne stilen ser bra ut på bildene dine også :) Men skjønner hva du mener, tror det hadde føltes litt "kaldt" her også, om jeg hadde byttet ut i de fargene... Men da har du puter til verandaen i sommer da, om du blir lei dem i stua ;) Ha en fortsatt trivelig helg! Synnøve

Linda sa...

Hei!Du er flink på putefronten.Jeg kjøper innerputer men kommer ikke i gang.Masse flotte ideer i intriørblader,det er kos på en lørdag morgen.God helg!Hilsen Linda :))

KOSELIGE HJEM sa...

Hei Emmeline! Kjempeflotte puter du har laget! Selger du disse?
Ønsker å kjøpe hos deg. Ønsker også å få tilsendt de logoene og tekstene du bruker hvis du vil dele de med meg! Syntes forresten at putene passet perfekt inn hos deg!
Ha en fortsatt god helg!

janne - kathrine sa...

Jeg er helt enig med deg - det er lett å bli litt forvirret når man kikker i interiørmagasiner og ser på blogger med ulike stiler. Jeg synes liksom jeg finner noe attraktivt ved de fleste stilarter.
Min største mentale interiørmessige forvirring for tiden er at jeg har fått sansen for speil med snirklete gulldekor!!!! Det var jo helt utenkelig for bare ett år siden.
Ja, hva skal en stakkar uten millioner på bok gjøre :-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Valgets kval! Lexington putene havner på gutterommet her hos meg.Harmonerer ikke med L.Ashley, blir en liten kræsj.... Har jo nå endelig fått altandør og den altanen var alltid ment å innredes med stars and stripes, men nå tror jeg at jeg har tenkt og ventet så lenge at jeg er gått lei alle stjernene...men man kan vel ha en liten krok i den stilen, så får man sin nødvendige dose!
Klem

tinemor sa...

Det fins så mye lekkert! Jeg har også masse stiler jeg liker..... Får prøve å holde tunga rett i munnen... ;-)
Men de sier at så lenge du bare har ting du virkelig liker, skal det gå sammen......
Lekkre puter denne gangen å.
Passet godt i soffaen din , -hvertfall følge bilde.
Klemz

Lemi sa...

e ikke så gla i new england-stilen æ, men syns d ser flott ut hos andre.. trur æ måtte ha bytta ut en go del her hjemme om æ sku hatt d.. kanskje på verandaen ja.. vi får se ;o)

Nette sa...

Du kan trøste deg med at dette ser råbra ut! Herlige puter!!!Men hvis du ikke trives i disse klare fargene, så må du nok skifte ut ja:) Men gøy å variere litt sikkert. Etter at jeg gjenoppdaget fargen rosa, er det fremdeles det det går i her i heimen...ikke litt lei engang:)
Den bloglines-rapporten min var kanskje litt sånn...inn-med-teskje, men det er nå engang det som pleier å være det beste, synes jeg:) Herlige sommerbilder fra innlegget under, skikkelig idyllisk! Ha ei fortsatt fin helg!

Kine sa...

Utrolig flott hos deg!!Og måpte litt her,for det speilet som du har,har jeg også,akkurat makent:) GOD smak hehe...ha en fin helg!!!

Ann Helen sa...

Takk for råd om fargevalg! Heller nok mot det hvite jeg også, men så usikker a gitt;) Synes putene dine er helt supre, fru Pink har blitt veldig fan av rødt i det siste (og turkis.. og blått..og..) Hehe, har stor innlevelse med deg ift stilforvirring, altså!! Men; tenker også at sjarmerende stil nettopp er at den kanskje ikke er heeelt gjennomført også? At det er noen overraskelser underveis? Derfor er det jo ypperlig med new england på terrassen og de landlige rosene og tilda inne:) Du er flink! Koser meg alltid på siden din = fordi den er overraskende!:)

Klem, fru beslutningsvegring..

Anonym sa...

Hihi vi har det på samme måte! Jeg faller for vakre ting uansett stil, men det fine med det er jo at da blir det en egen Monica stil, bare jeg forvalter det med omhu, og ikke lar det gå fullstendig over styr ;-) Så lekkert det kjøkkenet var! Man kan jo lakke tapet slik at det blir litt mindre vannmottakelig, eller legge sånne glass plater utenpå? Det var i hvertfall kjempe lekkert!
Håper du har en fin helg :-)

Trude sa...

hi hi...takk for kommentaren, men du; synes putene dine er helt flotte jeg.Tenkte kanskje jeg skulle prøve meg på metoden din. Har et rom til jr her som mor styler opp...han er vel ikke helt enig med alt i stars&stripes, men lekkert blir det...synes mor da.Mor mener jo at hun har peiling,sa til han i kveld at om han ikke likte stilen ville jeg "true" han med en tur til N.Y.
Ellers er det like koselig å stikke innom bloggen din,du vet jo at din er en av mine favoritter. Vi høres igjen, nå skal mor legge på et blått og hvitt sengetøy til arvingen...stakkars gutt...så fortsette på filmene Varg Veum(",)

Mariquita sa...

Utrolig fine puter som passet veldig fint inn på sofaen :)
Skjønner hva du mener med at så klare farger kan virke litt kjølige - men akk så oppkvikkende :)

Tonje sa...

Så nydelige de putene dine ble=) Det er vakkert med den stilen..ser at den blir mer og mer populær også,men selv om jeg syns det er vakkert ligger den ikke for meg.

Håper du får en fin søndag=)

Anonym sa...

Heisann Emmeline
Kjempefine puter du syr, og en kjempe fin og inspirerende blogg.
Skulle gjerne visst siden du har fått logoen til putene dine fra. Jeg leter og leter, men kan ikke få lastet den ned noe sted.
Vet ikke hvor du har hytten din, men tenker at det ikke kan være så veldig langt unna Moster's hus...
Jeg bor i lyngdal. Jeg har desverre ikke noe sommerhus å leie ut, men hører jeg om noe kan jeg godt sende deg en mail...
Hilsen Yvonne

Aina sa...

Hei Emmeline.

Schizofren interiørsmak føler jeg at jeg har innimellom jeg også, tenker da at jeg skulle hatt flere hus!!
Så kunne jeg innredet etter den stilen jeg ville i hvert hus, skikkelig gjennomført:-P
Men det var de der lottomillionene jeg har ventet på i flere år da *sukk*
Og mens jeg venter så går det mest i den romantiske stilen med roser, blonder mye hvitt og litt prikker og dill hehe..

Ser i tidligere innlegg at det er ikke bare jeg som har sjarmtroll av noen unger, så koselige bilder av strand og lek.
Kan nok ikke hjelpe med å finne en koselig sørlandsperle, men jeg krysser fingre for en tropesommer;0)

Speilet ditt gjorde seg flott der over sofaen, stuen din ser så koselig ut.
Får litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått somlet meg tilå ta bilde av kjøkkenskapene mine, men skal prøve i morgen, men de er ikke noe å vente på egentlig;-P

Håper helgen har vært fin så langt og at du får en trivelig søndag.

Nattaklem fra meg!

Prinsesse Elin sa...

Jeg synes du har det fint enten det er med klare farger eller romantiske. Men jeg kjenner igjen problemet. Jeg vil jo også ha ting i den maritime stilen samtidig som jeg mener at våren er tid for pasteller. Her har jeg løst problemet med å ha noen rom med klare farger og pastell i andre. I de andre så er det svart og hvitt som gjelder. Jeg er så glad i svart og hvitt. Det er gjennomgangs fagrgen i huset. Det blir ejg aldri lei.
Akkurat nå lager jeg to countery tildaer i rødt, blått, rosa og hvitt til kjøkkenet. Bare for å få inn litt farger klatter. Å så bar jeg kjøåpt meg en voks duk med roser på. Men den ligger enda på postkontoret for den har jeg ikke rukket å hente enda. he he. LItt mye å gjøre. Jobba i går. Å da blir det ikke tid til mye annet når den arbeidsdagen er over.
nå må du ha en fin fin søndag sammen med dine. Masse klemmer fra Elin:O)

A home far away sa...

Wow vilka fina bilder du visar! Vad jag är glad att jag har hittat hit till din härliga blogg!

ha de

Anita sa...

Heldigvis så er jeg nok stabil romantisk country!! Har vært det i over 2 år nå, og ting bærer preg av det! Selvfølgelig er mannens tilstedeværelse noe med åog former hjemmet her, men bare litt;o) Syns nok at din pest var noe feig ift min, men min pest er stadig i bevegelse sånn som resten av universet, og den er nå mye ryddigere enn for to dager siden!! Men om to dager er det nok nye prosjekter og nytt tøy som venter på å bli ivaretatt! Og da en skikkelig pest... Det er som du sier så sant, som å spa sand i Sahara! Vi har stoore planer om å få fliselagt gulvet og pa en aller annen måte få kledd inn fyren, slik at den slipper å prege HELE rommet! Nå skal jeg på loppemarked, igjen!! Ha en strålende dag! KLem!

Villa Luftslottet sa...

Det var jemmen det lekkert og delikat du:)
Jeg er dessverre ikke noen reser på symaskinen, men har heldigvis en mor som er det:)
ha en fin søndag, nå skinner solen her

åsemor sa...

"Lettpåvirkelig" stile vil jeg heller si, vi lar oss påvirke av alle inntrykkene der ute, både alt det flotte som finnes i Blogglandia og alt vi leser om i ørten og førti interiørblad. Vi sitter å suger til oss alle de fine tingene og løsningene og tenker at det MÅ vi ha og dette skulle vi også gjort. Dette er forbrukersamfunnet, kjøp og kast metoden florerer i de tusen hjem.
Jeg PRØVER å ikke kjøpe så mange ting, ble litt mettet etter at jeg drev interiørbutikk, og sannelig ble skapene min ganske så fulle i denne perioden.

Er veldig imponert over mange i Blogglandia som er veldig flinke på gjenbruk, de tryller frem skatter av utransjerte ting. Det fasinerer meg!

Mitt invisteringsbehov er der, men jeg er gift med en mann som nekter å bære noe ut av huset før det er HELT utslitt/ubrukelig. Han's standarrepblikk er "tror du du blir noe lykkeligere av å kjøpe ...... så gjør det da, så skal du se det er en kortvarig lykke".


Men noen små lykkestunder må en unne seg, og jeg prøver å være flinkere til å få med meg opplevelser. Et venninebesøk, en kinotur, ei ny bok.....osv

Oiiii, var kanskje litt moraliserende dette, det var slett ikke meningen, for husk vi er jo alle bare mennesker :)

MODERN COUNTRY sa...

Oj, her går det i rasende fart med innlegga. Men fint for meg, da får jeg mye godt å lese :) Ser du har hatt noen fine sytimer og putene er jo bare helt knalle! Men du sier noe, det havner ikke så mye hos meg heller. Det meste går til familie, venner og bestillinger. Noen ganger er det faktisk surt å vite at enn har sittet i timesvis med møysommelig arbeid for deretter å sende det ut døra.
Du Emmeline, du er ikke alene om å like mer enn en stil. Vi kaller det "lett stilmiks" vi. Litt romantisk på kjøkkenet og så New England på soverommet. Det går jo fint å miske og trikse med farger og mønster da, så lenge en holder seg sånn nogenlunde til samme fargenyansene. Ellers kan du jo bare skifte litt fra uke til uke, eller fra sesong til sesong.
Fine bilder fra stua di, synes det var fresht jeg!! Ja og aboslutt ikke kaldt. Men hvem er jeg, jeg som sitter her med kjølige farger selv. Da er kanskje ikke jeg den beste til å uttale meg. Men jeg har endel varme tresorter og jordtoner i putetrekk som bryter, og da går det fint.

Håper helgen var topp og at våren har kommet der du bor!
Klem Aina

Tulipaner og krystaller sa...

Kjempefine puter og flotte klare farger. Men jeg skjønner akkurat hva du mener. Liker best det koselige og duse. Ellers må jeg bare si: Nydelige bilder. Uansett om putene får bli i sofaen eller ikke:-)
Ha en flott søndag. Marit.

Karna sa...

Er vel ingen bombe at jeg syns det var knall fint...he,he...har litt av det stoffet jeg også, men har ikke sydd noe. Tror nok det blir uteputer av dette stjerne stoffet...vi får se.

Åhhh for en herlig dag vi har hatt, vi vil ha maaaaange slike!

Ha en fin uke!

Nina i Paradiset sa...

På bildene så er stua di kjempekoselig, og slettes ikke kald! :)
Men jeg på en måte enig i at den stilen kanskje kan passe bedre på en veranda ol viss man er "mest romantisk-landlig"...
Selv heller jeg dit, selv om jeg synes det er SÅ pent med den maritime New England-stilen.

Ps Forandring fryder! ;)

Er du sikker på at det er tapet over vasken på bildet?? Ser så absolutt ut som fliser.... (se hvor tykk den ser ut til å være!)

Ha en flott kveld!
Klem

Jill sa...

Schizofren interiørsmak????
Da må jeg arrestere deg litt :-) og vise til de fire hovedtrekkene ved schizofreni:

Autisme
Assosiasjonsforstyrrelse (psykose)
Affekt avflatning
Ambivalens

Så hvor vil du da plassere smaken din?
Høres ut som om det må bli i ambivalensen ;-)

Det å ha to eller flere personligheter (eller interiør smaker) er en biiiiiteliten gren av Schizofrenidiagnosen og et veeeeldig sjeldent fenomen....

Det var dagens lille psykiatrileksjon, jeg skal prøve å la vær å komme med flere :-) :-)

Vi har vært på Voss i helgen og slapp dermed unna ALT som het hagearbeid :-)
Var i trekket i dag og det var FANTASTSK!!!!!!

Dersom du ikke vet hvor du skal gjøre av New England-putene dine, står jeg klar her for å ta imot!

Jeg har New England på kjøkkenet og rosa i stuen :-)

Nå er det snart ny uke og nye muligheter og da ser jeg for meg at jeg må ut i den %@"$§ hagen å jobbe litt...

Ha en fin uke!

Prinsesse Elin sa...

Har du sovna der med kaffekoppen???

tinemor sa...

Det ligger en takk til deg på bloggen min.... :-)

Marte sa...

Hei hei hei:)
Jeg synes de putene du lager er såååå flotte!!! De ser jo original ut da...!

Jeg skjønner at du strides mellom flere stiler,det gjør jeg også. Men man faller tilbake til den gode gamle;) Hvertfall gjør jeg det...
Du har det uansett kjempeflott hjemme hos deg!!

Ja det var så deilig med den eksamenen:) Nå er det bare 5 igjen;)

Sov godt:)
Klem fra marte

Aina sa...

Hei Emmelinemor.
Nå har jeg vært flink, knipset bilder av kjøkkenet mitt bare for deg.. hehe.. til og med funnet fram noen gamle;0)
Veldig sen nattaklem fra meg!

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline!
Utrolig koselig og delikat i stua di, uansett hva slags puter du har. Men jeg holder selvfølgelig en knapp på countrystilen (sikkert ingen bombe). Synes de sartere fargene er finere til hvitt. Å variere litt i perioder går vel også ann.
Hørtes deilig ut med en liten pustepause alene på en lørdag, med kaffe og blad. Skulle gjerne hatt flere slike stunder selv...
Kikket på sørlandsidyllen under (nydelig!) og der var jammen Herr Emmeline, gitt, med sine krøller, og to av englebarna. Herlige bilder! Morsomt å få et bilde å feste til Herr Emmeline som vi stadig hører om i bloggen din. Staut kar har du!
Vel, Emmeline, jeg har begynt å så frø i vinduskarmen. Nå bør du frem med såjord og potter eller minidrivhus og putte dine små i jorda. Vanne lett og sette lyst. Så skal du se det skjer mirakler! Klem fra Trine

Tyra sa...

Å, så flott hjem du har, Emmeline!!
Jeg har smyget meg rundt her en stund, og liksom ikke helt turt å begynne blogge selv. Men nå har jeg endelig tatt mot til meg- og så har dataen min hjemme streiket:0(...Men jeg gir ikke opp...
Og så lurte jeg på....siden du er så flink til å lage slike kopiputer...på en enkel måte...at jeg også skulle tørre å gjøre noe sånt... Er det mulig å få kjøpe noen slike kopi-transfer-ark av deg? Siden jeg ikke får printet ut noen selv...Så kanskje jeg skal prøve å være litt kreativ selv også??
Hilsen Cathrine e-mail hundmass@yahoo.no

Lynetmor sa...

Hei, så kosleige puter du har laget :-)
Men skjønner hva du mener ja, leste et interiør blad her en kveld og sa til mannen at jeg liker mange ulike stiler jeg. Hmmm, ja, ja. Ønsker deg en fin dag :-)

Penelene sa...

Tenker du har det som de fleste av oss - det er så mye som er fint. jeg har lenge tenkt jeg er schizofren i smaken, men kaller meg nå multiinspirert og finner min egen sti og stoler på at alt det jeg liker kan kombineres. Godt jeg liker kontraster :)

Photo-Me-Life sa...

Jeg må si jeg er misunnelig på de fine putene og pleddene du har. SKIT lekkert, om jeg skal si det på godt nordnorsk:)

Jeg tenkte på deg lørdagen, da handlet jeg hvitt/blått kaffeservice. Jeg gikk og lo litt for meg selv. Jeg så for meg deg på ebay og str på kopper og kar. Jeg kjøpte ett sett i normal str.....

Photo-Me-Life sa...

Ler, stoffstykke:) Ja da ble jeg lurt. Det så veldig "ekte" ut der det hang. Det var i allefall fint. Ja jeg håper jo på at stjelenor kommer som de har lovet i dag og innstallerer bredbånd til meg, føler meg jo helt utafor hele verden jeg nå.

Vi har fått det så fint, en ren sann fryd. Mamma er på besøk hos meg og hun sier det er som å være ombord på en fin båt:)på cruise. Hun er redd for å bli sjøsyk stakkars. Jeg begynner få på plass alt, mangler Lexingtonbildet mitt over spisebordet og et stor speil over sofaen + prikken over ièn, lysekrona så er jeg i mål i stuen. Soverommet mitt står som et blankt lerret. Der må jeg finne litt innspirasjon. Tar gjerne imot forslag om du har noen:)

Den gode feen sa...

Mulig du får eit vell av hobbybloggarar innom her i dag... Eg har nemlig lista deg som favorittblogg i eit innlegg der inne *fnis*.

Håpar du hadde ei fortreffelig helg :) Klem

Linn fra Solheim sa...

Hei!
Jeg titter ofte innom bloggen din, syns du skriver så fine innlegg og du har så fine bilder.

A Seaside House sa...

Fantastisk flotte interiørbilder fra stuen din, det var skikkelig flott!! jeg har også samme problem som deg, med at selv om det er fint med en slik ren stil så ser jeg alltid mest på koselig countrystil med litt romantiske innslag når jeg blar i interiøblader...Ha en fin uke:)

Heidi og Cathrine sa...

Hei, hei!
Etter mange måneder som snikleser her i blogglandia er det på tide å kaste seg ut i det. Omsider har også jeg opprettet egen blogg. Jeg er ikke ferdig med layout`n enda..., men med nyttig hjelp fra Albertine så kommer jeg nok i havn.
Du har virkelig en kjempefin og inspirerende blogg. Det er alltid så koselig å stikke innom deg Emmeline...
Putene dine var bare råfine, og jeg forstår godt at en stakkar kan bli forvirret når det gjelder å velge stil i havet av muligheter.
Ja,valgets kval - det er ikke alltid lett ;o) Jeg synes ihvertfall at du har et nydelig hjem.
Ha en flott ettermiddag!
Hilsen fra Heidi - snart.. ny blogger :o)

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei kjære venn:) Du; jeg spør igjen jeg-om loppemarkeder og sånt, hihi...Jeg vet det er et på Smørås til helgen( som du nevnte for et par måneder siden), og ett på haukeland skole-også til helgen:) Vet du om flere i helgene etterpå? Takk for koselig melding:)

krinkelkroken sa...

Heisann Emmeline:)

Først må jeg si tusen takk for at du har linket til nettbutikken min på bloggen din, det setter jeg stor pris på ;)

Så over til putene dine, de er jo så lekre, jeg har alltid masse planer, kjøper stoff og tenker og planlegger, men å komme igang med syingen, nei det klarer jeg ikke.... dersom du ikke blir fortrolig med de fargene i stuen har du helt sikkert andre steder de passer inn;)
Synes det er så fint og gjennomført hos deg;)

ha en kos uke!

☆Therese sa...

Viglepetter, er det ikke det det heter når man ikke får bestemt seg?!
Vel - jeg faller nok inn under den gruppen ;o) Putene er uansett superfine, i dag har jeg søkt litt på nettet (skulle herme litt etter deg) men jeg finner ikke disse flotte logoene jeg?! Har de en hemmelig adresse??
Ha en avslappende kveld i romantiske/country omgivelser eller i New England stil.

frk.Kreativ sa...

Så fine puter og en herlig blogg og besøke.. Her skal jeg oftere innom:0) Klem Lene

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails