torsdag 26. juni 2008

GULP!Da jeg arbeidet som lærer brukte vi uttrykket dårlig impulskontroll om småtassene ( stort sett gutter) som plutselig hoppet frem og spiste naboen sin brødskive uten å spørre. "Hon hadde jo sjokoladepålegg, og det likar eg !" Innimellom har jeg litt dårlig impulskontroll jeg også.Hva hodegjerde på Ikea? Til bare 20 kroner???? Okey--da blir det fondvegg likevel.

På et øyeblikk står jeg der og vifter med et dynetrekk på malingsbutikken; "Jeg vil ha noe i denne duren" og moren min står bak og sier; "Du må jo bare kjøre på med litt farge, ikke vær så pysete." Før jeg vet ordet av det så har jeg fått meg fondvegg som
A: Fisken Nemo ville elsket.
B: Gir følelsen av å dykke dypt ned i svømmehallens turkise basseng.
C: Får tenåringsdatter til å uttrykke; "Tenk så brun vi kommer til å se ut når vi stiller oss inntill denne veggen etter ferien mamma."Samtidig som dårlig impulskontroll fondvegg vokser frem, ser huset ut som en slagmark. Tenåringene lever Herrens glade dager, og jeg har flyttet inn på stuen der jeg sover på en luftmadrass. Ingen av gardinstoffene som var planlagt for soverommet, passer til fondveggen heller! Det kan se ut for at vi trenger Herr Emmelines kjærlige men bestemte nærvær mer enn vi aner ! Fortsettelse følger forhåpentligvis...!

19 kommentarer:

mali-mo sa...

Der var du jo igjen! Det var jo blått! Må si jeg er spent på dette!

De hodegjerdene holdt jeg også på å kjøpe, men endte opp med de andre. Fordi jeg innbiller meg at jeg skal bruke dem til å snekre en benk. Haaahaa. Enda et prosjekt som neppe blir gjennomført i år tenker jeg vi sier. Så no står de der nede i kjelleren mens de smiler ondt over min manglende impulskontroll og samler støv.

Har funnet ut at ordene SALG er et problem for meg. Har funnet en teknikk som hjelper noe; idet eg står og skal lempe en svær orange pute, grønne gardiner, litt-for-små bukser eller andre ting SOM ER PÅ SALG opp i kurven, stanser jeg og tenker: ville jeg kjøpt dette til full pris? Svaret gir seg selv.

Men hodegavlene har jegfremdeles tro på. Må bare få litt mer fritid :)

Og hva er dette nye forumet?

vivi sa...

Du er bare herlig! Snakker om energi! Det ser veldig lekkert ut:)
Gleder meg til å se det endelige resultatet.
Jeg har hatt planer om en gavl i årevis, men TTT når det gjelder å få satt ting ut i livet. Kanskje i sommer?

Ha en strålende fin helg!

prinsesselinn sa...

Har du kjøpt den på ikea ? kjempefin .
Den vil jeg og muligens ha....
God helg.
jeg skal ta meg en tur å ikea i morgen ,
Nå skal jeg inn på nett- ikea...

Gunhild, NO sa...

Jeg syns det så fint ut jeg. Gøy med farge. Men jeg får jo ikke hele inntrykket.
Herlige jenter i sofaen. Dine alle 3?
Blir spennende å se fortsettelsen.

prinsessa1976 sa...

Drint i fond veggen og mal det hvitt. he he. Ja det er nyperosa som er på færde. he he. Jeg ander ikke hva det er oppi men det er veldig klumpete. Skal bli spennende å se hva du får. Hvis det er en cd som jeg fikk så er hun like "bad" på å pakke inn gaver som din kjære mann! (å det kan jeg nesten ikke få meg til å tro ha ha)
Her har jeg endelig fått tilbake min kjære laptop med en mus som funker(?) å alle linkene mine. Jeg er så happi at mitt shopping forbud måtte opphøres litt i dag og gikk amokk på Kvadrat! Puter, urner,blomster og lampeskjærmer ble med hjem. Å blader...."dei he jo mix der" Å det har vi iallefall ikke på Ålgård! Her er vi heldige hvis se og hør kommer ut den rette uka! Kos deg:O)

prinsessa1976 sa...

Det skal være aner:O)

Kerstin sa...

Dette ble fint:=) Ja når en holder på å male å pusse opp blir resten av huset satt på vent: Mitt hus ser også ut som ei slag mark nå:=)

Klem

Midnattsola sa...

Blir spennende å se det ferdige resultatet=)

Så fin ut!

Olstad sa...

Ha ha ha ... Jeg må si jeg synes den fargen så fin ut på bilde. Så jeg er ved godt mot. Dette løses nok på en fin Emmeline måte vil jeg tro.

Hos meg pågår intens stue tapetsering..Intens i så øyemed at jeg tenker på det hele tiden og bruker meste av tiden ute med barna.

God kveld.

Den gode feen sa...

God morgon her også ;)

Du dette ser jo kanonfint ut! Gledar meg til å sjå meir. Er sikker på at dette vert bra!!!

Ha ein super dag, og minn jentene på at den som ler sist ler best :) De får det spenstigaste og mest moderne på heile Landås!

Den gode feen sa...

Uuuups. Det spenstigaste soverommet skulle eg sei :)

Ann-Cathrin sa...

Ser jo ut som det blir flott! Veldig fint hodegavl og:) God helg til deg!

Stine ☆ sa...

Dette ser jo kjempe fint ut! Og det ser mer ut som blått nn turkis, iallefall på bildet.
Ha en strålende helg!

Huset i skogen sa...

Tror det blir flott jeg! Må ha troen vet du, og det blir sikkert ikke så ille når alt er ordnet og kommet på plass. Impulskontrollen er dårlig her også til tider;)
Ønsker deg en god helg!

Synnøve sa...

Jeg fikk skikkelig sydlandsk stemning jeg! Slik Hellas-hvitt-og-turkis :) Og dere blir nok brune ved siden av den ja, det er jo et stort pluss, hihi... Og den burde jo stå helt i stil med Green Gate-farger...? ;) Er spent på å se fortsettelsen her altså! Ha en finfin helg! Synnøve

Anniche ♥ sa...

Hehehehe, du er iallefall deg selv lik :) det emmelinske hjemmet blir nok aldri kjedelig å bo i ...

Synes blåfargen ser riktig flott ut jeg !!

Lykke til videre -

Flower Power sa...

oj, så spennende!!! Hadde de virkelig den flotte sengegavlen på Ikea???...og så til bare 20 kroner????Det er jo helt utrolig billig da! Tror ikke jeg har sett den før, enda Ikeakatalogen er studert fra perm til perm...trodde jeg ihvertfall...
Den blå fonsveggen ser nydelig ut til det hvite hodegjerdet synes jeg. Jeg er skikkelig spent på fortsettelsen altså!....

Her går det også i turbofart om dagen. Jeg er helt alene hjemme med en ungdom på Hovefestival, og en på konsert på Island,så nå kan jeg styre helt som jeg vil!:))) Jeg syr og maler og koser meg, og lager meg nye prosjekter hele tiden. Kan høres ut som du kjenner til det du også....det ene drar det andre med seg:-P

Nå skal jeg slenge en Grandis i ovnen, og så er det på`n igjen med å male gulvet i gangen.

Titter snart inn til deg igjen:)

one K sa...

Ler så jeg griner her, du er bare herlig!
Gleder meg til å se resultatet av dette :-) Det blir sikkert kanon flott!
Ha en flott helg!

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails