tirsdag 24. juni 2008

Til kamp mot pesten;)Soverommet vårt er absolutt et rom med stort utviklingspotensiale. Vi skal låne bort huset vårt i ferien, og da får man drivkraft til å puffe igang disse prosjektene som ellers aldri blir fullført.Kanskje noen av dere husker igjen dette fine shabby shic feltet fra taket på soverommet? Jeg viste det i best og pest innlegget en gang i vinter. Nå er jeg i full gang med skrape, varmepistol og tapetløsningsmiddel på sprayflaske. I tillegg har vi noen merkelige lister rundt vinduene som ikke ser særlig fine ut uansett; men iallefall ser bedre ut om de er hvitmalte! Svarte gardinstenger er vel heller ikke det fineste jeg har å by på!
Jeg hadde en plan om å male en lyseblå fondvegg her på soverommet; men til syvende og sist har jeg bestemt meg for å beholde rommet hvitt. Bokhyllene som står her inne skal få forheng i rosemønstret stoff, og uansett vil det nok se bedre ut enn det gjør nå!!Nye pelargonium i plast(!) hehehe---ingen blomster overlever i soveromsvinduene. Her steiker solen hele dagen, og da får disse duge som en erstatning. Etter-bilder følger forhåpentligvis om noen dager....

27 kommentarer:

Fjordheim sa...

Lykke til med oppussingen av soverommet. Godt noen ganger å drive med litt slik når det ikke er så mange i huset. Tar det litt enklere med maten da så en får litt mer tid til div prosjekter.
Er spent på det hyttekjøkkenet. Kommer det opp i begynnelsen el slutten av ferien? Går ut fra at fortsettelse følger. Ha en god dag :)

Anita sa...

Kjekt med litt ekstra driv!! kommer til å bli så bra skal du se!! Kos deg med pusselet!!

Rosa sa...

Ein treng eit lite spark i sitteverktøyet nokon gonger, ja. Dette blir spennande.....kva har det shabby-feltet vore? Hadde det ein misjon? Vart beint litt nysjerrig her :)

Takk for kjekk helsing hjå meg, og lukke til med arbeidet!

Gunnemor sa...

Syntes ikke soverommet så så værst ut jeg, men kan nok være enig i at det kanskje blir ennå bedre å gjøre det helt ferdig. Vi mangler ennå en list rundt døra til gangen, men det er best ikke å si for mye om det som mangler, og heller vente på at det skal komme har jeg funnet ut. Gunnemormannen har alt for mange prosjekter i lufta på en gang. Ha en herlig sommer på hytta, og jeg gleder meg til å se det herlige kjøkkenet ferdig, for du legger vel ut noen fine bilder? Lykke te!

tinemor sa...

Lykke til med "pesten"!
Spennende å se hvordan det blir :-)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Så flink du er da som går på mot pesten! Jo, det blir nok et annet rom når du får malt og ordnet det du skal. Lykke til da, flinke jente, stå på og så skal det bli artig å se det ferdige resultatet! Sommerklem fra Trine

Emmeline sa...

Rosa: Shabby feltet er siste rest fra gamle dager. Tykk gammelrosa strie, limt med ekstremsterk lim...så sterk at hverken vanlig skraping--desperado skraping eller varmluftpistol kombinert med desperadoskraping har hjulpet...

Men VOILA:) NUUU er feltet ferdig skrapt. Emmeline er MYE mer tålmodig enn Emmelines mann!! Selv om Emmeline har tømt ut 10 liter tapetløsningsklister ( må ikke komme i direkte kontakt med hud..) og plasket barbeint rundt på gulvet og tørket opp med alle badehåndklærne som vi hadde i huset. PUUUH! Takk og lov at den utålmodige Emmelinemannen ikke er hjemme:)

NÅ skal jeg bare komme meg fra ETSE sjokket; og så skal jeg rydde opp alt som er blitt skrapt ned, og det var jammen ikke lite:)
UTrolig at noen gidder å kommentere dette kjedelige innlegget:) SNILLE BLOGGVENNER, GODT MED STØTTE UANSETT:)

Olstad sa...

Lykke til med oppussingen for en kanongod ide og ha gardinerer forran bokhyllene jeg lurer på om jeg kopierer glatt..

Mitt hvite hus sa...

He he , får meg en god latter hver gang jeg kikker innom deg å leser. du skriver så herig!!
Ønsker deg lykke til og gleder meg enormt til å se hvordan det blir:=):=)

Klem fra meg!

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppe duppa der oppe.
Gleder meg virkelig til å se hvordan det blir. Du har vært temmelig hemmelighetsfull når det gjelder dette rommet. Men slik som vi kjenner deg kan ikke smaken for interiør forsvinne oppover trappa. Jeg er sikker på at dette er et flott rom.
Her har jeg rett å slett vært fraværende på bloggen. Jeg jobber dagvakter og kveldsvakter på pleiehjemmet og når jeg endelig kommer meg inn døra om kvelden så har jeg jammen blitt forkjøla. Ikke sånn "atjoooo" forkjøla men sånn "elg i halsen " forkjøla. Å det der er ikke behagelig. I mens jeg venter på at elgen skal forsvinne sånn jeg får tilbake min skrikende og spinkle stemme så får jeg leve med denne stemmen som slettes ikke tilhører meg! Det teiteste er jo når jeg sier noe og noen sprø" har du vont i halsen" HERREGUD - DU HØERER JO AT NOE STÅR PÅ TVERS DER NEDE SÅ TENK SELV!!!
Her ser det ut som det skal bli en strålende dag og denne dama er tidlig oppe som vanlig. Ikke for at jeg begynner såååå tidlig men bare for å få et par timer i fred og ro før jobb. Så her sitter jeg å nyter roen ti over fire en onsdag morgen. Klem fra Elin:O)

Karna sa...

God arbeidslyst, kommer til å bli bra dette Emmeline!
Vi får oss en puff bak når andre skal komme og bo hos oss, jeg skal også ha noen boende den første uken, passer Oliver mens vi er på vift...må snart få ryddet litt kanskje....

marga sa...

Love the first picture.
Is that your bedroom???
Beautifull.

Charlotte sa...

Så flink du er som står sånn på! Bøyer meg i støvet for all den energien du har. Kanskje jeg kan få bare pittelitt av deg?Pleeeeeaaaaase... som 3 åringen min ville sagt.
Gleder meg til å se resultatet, og spesielt bokhyllen med gardiner foran. Har lenge tenkt på å gjøre det med en Expedit bokhylle fra Ikea, så det skal bli moro å se hvordan din blir.
Ha en flott dag i det fine været som er byen vår i dag.
Charlotte :)

Gunhild sa...

Spennende rom å pusse opp. Fint inspirasjonsbilde du hadde lagt ut. Det er litt gøy å konsentrere seg om et rom.
Gardin foran hylle blir jo helt ok. Jeg har to klesskap med gardiner foran og trives med den løsningen. Ha en god oppussingsdag!!

Prinsesse Elin sa...

Hallo frøken dings! Jeg har en gave her til deg. "jeg sender deg denne gaven via deg til emmeline" venter du til uke 29 eller skal den sender opp med il-post? Jeg skal på posten likevel på fredag så det er ikke noe problem atså. knib:O)

Prinsesse Elin sa...

Å forresten så tror jeg du er min hemmelige venn!

Anne sa...

Et nydelig soverom, har du! Virkelig til inspirasjon for meg som holder på og pusse opp mitt...

Anonym sa...

Oppussing er gøy! Og det er vel ekstra gøy når Emmelinemannen har forduftet;-)
Masse lykke til og ha en strålende fin ferie!

Gamlå sa...

Dette her kommer til å bli flott. Selv orker jeg ikke å begynne på noe, alt står stille. Gravingen utsettes så det vil ta lang tid før terassen vår blir ferdig. Solen lar seg også vente på seg, MEN en dag kommer vel varmen igjen.
Gamlå

Whoopsi Daisy sa...

Hei du... kan du se at jeg har lyst til det :o)
Stemmer det skjønner du, jeg er vel ikke akkurat en ren interiørblogg, så jeg vet ikke helt om jeg kvalifiserer meg. Men det er kjekt avettu og være en del av noe. Jeg la igjen en beskjed norskeinteriørblogger....er det noe mer jeg må gjøre? Jeg prøvde å finne ut av det, men fant ikke igjen så "gamle" innlegg.
Skal si du får svingt deg for tiden. Soverom og kjøkken. Du er jammen flink Emmeline, det er masse arbeid i planlegging av nytt kjøkken. Vi fikk nytt kjøkken for ca 8 år siden....FURU. Say no more. JEG har så lyst på hvitt kjøkken med dyyyyp oppvask kum og fine kraner.....Hørt om bilfirmaet som "lakker alt" ? hihihi...

Den gode feen sa...

Hei Snuppa, og tusen takk for kjekk kommentar. Eg tenkte som deg og meldte meg ut eg også. Been there, done that liksom ;) På tide at nye krefter får plassen min.

Forumet har eg også registrert meg i, men fekk ikkje e-post for å verifisere e-postadressa sånn med ein gong. Så eg får gå inn og sjekke nå :)

Rommet vert knallbra når du er ferdig, sjølv om eg syns det er veldig fint som det er nå også.

Nei, nå må eg vera flink jenta og gjera godt inntrykk her. Eg jobbar med guruane innan mitt fagfelt, så det er ikkje berre berre. Men det går fint :)

Ha ein fortreffelig dag, kjære! Er ganske så sikker på at energien slår til når du er heime igjen :) Klem

Synnøve sa...

Hihi, det var da riktig så shabby chic synes jeg...! ;) Ja det er rart med slike ting, i går skulle vi få besøk, og vips, så orket jeg å ta tak i ting som bare har blitt liggende... Merkelig, men man gjør vel ofte ikke ting før man må da, hehe... Er spent på å følge med hyttekjøkkenet, gleder meg til å se etter hvert :) ha en fin dag! Synnøve

Whoopsi Daisy sa...

Hei igjen.
JA men da ordner det seg sikkert :o)
Det blir spenende å se resultatet på soverommet. For ikke å si hytta. Men kjenner jeg deg rett så holder du oss rimelig godt oppdatert.
Ha en god dag Emmeline.
Mvh
Whoopsi Daisy

Anonym sa...

Hjartans takk for helsing.Så festlig å sjå innom bloggen din.Rett og slett inspirerande.Go feri.helsing svigermor t maria.

Rosa sa...

oooh...godt at Emmelinemannen er på ferie med Lars Monsen, då - når heile soverommet var fyllt med etsande løysemiddel og R-O-T ;) D mykje lekkert i mitt gamle hus òg - aller mest herlige huntonittplater festa med spikar kvar 10. cm på kryss og tvers - eg gler meg til å ta fatt på neste runde der, ja :)
Lukke til med arbeidslysta!

Silkeline sa...

er bare4 innom for å ønske deg en riktig GOD SOMMER på hytta, og lykke til med billasset med IKEA møbler...hehe. Det blir nok knakanes bra på hytten din med alt det fine du har kjøpt:))Håper dere får bra vær også mens dere er der.

Det er godt å være alene hjemme med litt forefallende arbeid, ikke sant?
Soverommet ditt blir nok supert når du har kastet ditt tryllestøv over det:)Høres fint ut med rosemønstrete forheng på bokhyllene!

Ha det fint i sommer, og jeg er spent på hyttekjøkkenprosjektet. Håper vi får se....

Klem.

mali-mo sa...

Spreking! Tøft å hive seg på oppussingen rett før ferien. Tror shabby-feltet blir flott som hvitt!

Jeg jobber jo bare 50% og må bare melde at dagene hjemme for tiden stort sett blir brukt til...ingenting! Jeg er så lat noen ganger! Jeg koser meg med lillegull, surfer på nettet, forsøker å unngå for mye netthandel, setter på en maskin med klær, en snartur ut i sandkassen..og VIPS så er dagen gått gitt! Uten så mye produktivt å slå i bordet med, hverken på den ene eller andre fronten.

Mali-mo butikken skulle jo hatt høytidelig åpning, men der står vi litt i stampe fordi jeg venter på råvarer fra England som aldri kommer...jaja. Det er jo sommer og man skal ta det med ro?

Bare EN uke igjen på jobb, så er det FIRE uker F-E-R-I-E! Hurra!

Related Posts with Thumbnails