fredag 13. juni 2008

Klar for helgekos:)Så er det helg igjen, deilig. Huset ble ryddet til klubben i går, så nå kan jeg bare glede meg til å krølle meg sammen i sofaen, og nyte to nye interiørblad som jeg ikke har lest enda.Dagens bilder er fra mitt klubbpyntede hus i går. Dere har jo sett stuen min uendelig mange ganger før, og det er ikke så mye nytt å vise frem, men sånn får det bare bli. Som vanlig fikk jeg ikke tid til å stryke duker, men vi hadde likevel en hyggelig kveld.


Jeg har jo egentlig shoppingstopp, men så har jeg tenkt at jeg skulle bestille et skilt fra Veslehuset. Skiltet skal henge utenfor hytten, og klypepose med klyper i skal henge på det nye hyttekjøkkenet. Det er faktisk helt utrolig at jeg kan sende en epost med ønsker om romantiske Greengate inspirerte ting, og så klarer Marit å produsere dette på null komma niks? Jeg bøyer meg i støvet, og gleder meg stort til å se tingene i virkeligheten. TUSEN TAKK til jentene i Veslehuset--dere er bare SÅ flinke:) -og en ekstra hilsen til Marit; god tur!


I natt listet jeg meg opp på rommet til min datter, og lånte hennes datamaskin et lite øyeblikk mens hun sov. Dette har ikke gått upåaktet hen; nå har barnet laget kode på maskinen, slik at bloggsyke ( bloggsinnsyke) mødre må skjerpe seg. Da spørs det om det blir så mange innlegg i løpet av helgen? Vi får vel se hva en bestikkelse eller to kan føre til? Jeg har vel strengt tatt godt av å ta bloggepauser innimellom jeg også. Riktig god helg til alle:)

19 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

He he ja her går det fort i svingene.
Fint du hadde pyntet til klubben. Her sitter jeg og rett og slett kjeder meg. Jeg skal på jobb om 3 timer og har gått lens for hvit sytråd. Å da er det krise på gang! Hva skal man finne på hvis man ikke kan sy??? Jeg får lunke meg nedover å kjøpe slik at jeg ikke havner i denne krisen igjen....på lenge. Holder på å sy et matros par i tilda. Å det hadde jo vært greit om jeg ble ferdig før jeg skal på jobb. Snakkes:O)

Livy sa...

Heisann Emmeline!
Så koselige bilder av stuen! Kan tenek meg dere koste dere masse med klubb i går!

Ønsker deg en riktig fin helg!
*klem*

Anita sa...

Så fine ting fra Marit!! Skal bestille meg et skilt jeg også bare hun kommer hjem!! Så flott du hadde pyntet til klubben, liker veldig godt den chiffon duken som du har oppå den andre jeg!! Blir ekstra flott sånn! Lenge siden jeg har sett noe til deg hois meg, men du stikker vel innom når du har tid!! Kos deg i helgen!

jorunnslilleverden sa...

Så fint du har pyntet, med nydelige blomster og alt. Kan tydelig se for meg frøkna når hun finner ut at du har lånt pc'n hennes *ler* Har selv en datter på 15, så jeg vet hvor sinnsykt dumme sånne mammaer som oss er, har hørt det noen ganger kan du si...

Anonym sa...

Hello,
although I can´t understand a word, I love looking at your blog!!
It´s always soooo beautiful.
Not long ago, you wrote a little bit in English under every post that was fantastic!!! Maybe you will do it again next time, please :o)
Have a nice day, all the best from Germany!
Sabine

Lindas Hus.. sa...

Hei!Så koselig pynta stue,nydelige blomster.Sommwrslig å lett i din stue.Flotte ting fra Veslehuset,fin
klypepose og skilt.Snerten radio.
Ha en fin helg!Hilsen Linda :))

Randi sa...

Blir med å koser meg i sofa hjørnet ditt jeg. Jeg vil også ha en dyp god sofa å sitte/ligge i....kjenner egentlig jeg blir trøtt bare med tanken.:-9
Sommer ja...her ble det også slutt på sommeren forrige helg. Lengter etter som og varme nå, er litt lei av å springe mellom regnskurene for å berge inn klær. Ut og inn med tørkestativet, så bestemmer jeg meg for å la det stå...og da regner det i ett sett uavbrutt...hihihi.
Men nå ser jeg solen dukker opp. Da skal jeg ut å plante litt Pelargonier eller hva de nå heter...vakre er de.

Håper dere får en fin sommer helg.

Klem

Anonym sa...

Så nydelig pyntet Emmeline! Vakre roser du har på bordet! Ha en koselig helg! Ps! Det hjelper kanskje med et par is?!

sol&bolig sa...

Så fin stue du hadde, lyst og sommerlig. Flott skilt og klypepose. Ha ei god helg!

Whoopsi Daisy sa...

Rakk du klubben? Det er jo både stas og moro for klubbjentene at du er på plass når de kommer. Sikker på at de hadde klart seg fint en stund jeg om du ikke skulle være ute i tide ;o). Det hadde vært "snurrig" om du ikke var der. Kjempe koselige bilder fra stuen din Emmeline. Liker godt spisestue stolene dine altså.
Ha en god helg
Whoopsi Daisy
PS:Jeg har svart på utfordringen jeg fikk.

Huset på toppen sa...

Kos deg i sofakroken!!

Ha en deilig og avslappende helgkos!!

organic-lizzi sa...

Sååå vakkert du har det!!Klare å la det se sånn ut helt til bildene er tatt høres ut som et aldri så lite under:-))
Kjempefint skilt&tenk at noen kan "smelle opp"en så fin tøypose(litt misunn..)
Leit at maskinen din har gått i stykker.Krysser fingrene for rask bedring..
Deilig helg & stooor klem fra Randi

Lemi sa...

award t deg inne hos meg

Hobbyhuset-Merete sa...

Blir ALDRI lei av å sjå bilder av stova di!!! lyst og lekkert :o) Koseleg du har pynta til klubben..søte rosa roser!
ønsker deg ei fin sommarhelg :o)

Grip dagen sa...

Hey, hey...! Her er jo bildet mitt jo! Stilig!
Pakken er sendt, så postbudet er nok på vei nordover i DETTE øyeblikk. Håper det svarer til forventningene!

Så du synes det går fort med håndarbeidet her i gården?
Det må nesten det. Jeg skal pakke til sydentur, kjøpe sommergaver til lærerne, plassere bort katt og kanin, kjøpe sommerkjoler til jentene, ordne vanning av hagen... Ei husmor MÅ være litt rask!!!

Akkurat NÅ går alt litt sakte. Alt er pakket og klart, husbonden ser fotball, jentene sover...
Jeg skal snart legge meg med noen kjekke blad. Skal opp kl. 4 i morra.
Så et lite tips til stryking av duker:
Når duken ligger på bordet og brettekantene stikker opp i hytt og vær, pleier jeg å spraye litt vann på duken. Da faller den fint på plass. Jeg glatter over med hendene - og voila! Den ser strøket ut!
På hytta står ei flott forstøverflaske i hylla. Den inneholder vann med noen dråper lavendel. Folk tror det er pynt
-men det er Marits fake strykejern!

Vel, da gjenstår bare å si farvel Emmeline og farvel gamlelandet.
Om noen interiørblad og noen timer på puta, Griper Marit dagen i Kroatia!

mali-mo sa...

Koselig hos deg syns jeg. Og hvis kvaliteten på samvær bestemes ut fra stryking (mangel på) av duker, så hadde vi lagt MEGET dårlig an her i huset, det må jeg bare si. Tenker klubb hos deg er storveis!

Her skulle det ryddes til helg idag, men med mali-mo mannen i Oslo endte jeg og lillegull opp med en rask fiksing av de største katastrofepunktene for så å kose oss isteden ;)

Flotte ting du hadde fått fra Veslehuset da! Jeg prøver fortvilet å holde lommeboken igjen så ikke alle feriepengene skal renne ut, men det er hardt gitt. Og nå når man kan handle på nett hjelper det jo ike å holde seg hjemme ;9 Lykke til med å bestikke datteren! God helg!

Magny sa...

åååhh så fint, deilig og lyyyyst...
ønsker meglyse gardiner ;O)
klem og takk for titten!

Linn sa...

For et koselig dekket bord! Jeg har fulgt med på bloggen din en stundt, og du har det bestandig så fint!
Ta gjerne en titt i min blogg, selv om jeg er helt ny på dette.
Skiltet var også kjempefint.

Minmill sa...

Kjøp den lyseblå Tivoli radioen. Den eneste forskjellen på den og den hvite er at den hvite har med en ledning som du bruker til ipoden. Men den ledningen kan du kjøpe løst hos f.eks. Clas Olson... Vi har gjort det.

Reddet jeg deg nå eller?

Related Posts with Thumbnails