mandag 9. juni 2008

Uten datamaskin duger Emmeline ikke...Datamaskinen min har konket ut...-Først gikk den stasjonære dunken, så var det den bærbare sin tur. Dermed blir det dårlig med blogginnlegg, og heller ingen surfing. For å si det rett ut så blir jeg skikkelig sur av situasjonen. Når resten av familien ser på fotball, liker jeg å besøke mine bloggvenner. I øyeblikket skriver jeg fra lånt maskin, og forhåpentligvis klarer jeg å få fikset en av maskinene etterhvert!


På fredag var jeg på blåtur med min gamle jobb. For dere som ikke vet hva blåtur er; Det er en tur ut i det blå--der man ikke vet hvor man ender. Vi hadde en knallgøy kveld, og et av stoppestedene var Travabanen utenfor Bergen. Ti uvitende kollegaer måtte være med på travløp, i sulky bak hver sin lille ponny. Vi andre kunne spille på hest ( eller ponny rettere sagt) , og jeg vant faktisk 600 kroner. Når man får en sånn premie i hende, gjelder det å kjøpe en konkret ting, ellers smuldrer som regel pengene bare bort på mystisk vis. Dermed ble det Baden Baden på Emmeline!!

Baden Baden stolen (-dette navnet er virkelig veldig merkelig?) er kjøpt på Plantasjen. På min knøttlille veranda er det ikke så lett å få lagt seg ned for å sole seg, men med denne stolen går det kjempefint! Den er ikke så veldig fin, og passer ikke i shabby shic miljøet, men den funker glitrende for avslapping likevel. Jeg sto lenge og vurderte svart stol istedetfor hvit, og det skulle jeg kanskje ha kjøpt for aldri har jeg vel opplevd en mer skittsom affære i hele mitt liv.


I dag har jeg vært innom IKEA i lunsjen og de hadde salg. Som vanlig var det mye snurrig på det salget. Ønsker du deg orange plastblomster og mørkegrønne duftlys, så må du løpe og kjøpe. Min mor fikk seg fine utemøbler og et stilig klesskap, så det var jo noen fine ting der også. Jeg oppdaget også at den flotte dobbelvasken ikke kan plasseres på enden av en seksjon, og at den derfor må forkastes fra kjøkkenplanene. Kjedelige greier, men vi finner vel en løsning likevel.
Forhåpentligvis er jeg kjapt tilbake både på besøk og med nytt innlegg for uten Bloglandia duger Emmeline ikke!

17 kommentarer:

Juliann sa...

Vi kryssar fingrane for reparasjonen av pcen skal skje fort, for bloglandia treng deg også! Fin stol du har fått deg! Eit tips om å beholde kvitfargen,... løp og kjøp fine badehandkle på Kid, der er nokre som har Greengate-liknande prikkar på,..turkise og lysegrøne har eg sett i reklamen!

Fjordheim sa...

Ja en blir litt avhengig av dette her. Stolen var flott, du år sy el kjøpe et rekk å ha på visst den blir skitten. Kan tenke meg du finner en løsning.
Ha en flott uke :)

Heidi sa...

Heisann!
Ja det er "no orntli" dritt når ikke pc`n funker. Kjenner til det ja og begynner omtrent å hyperventilere bare ved tanken. Det er nesten utrolig så avhengig en er av dette verktøyet.
Jeg krysser også fingrene for at pc`n din blir kjapt i orden:o)
Fin stol du har kjøpt deg! Deilig bare å kunne flate helt ut ...
Ha en fin uke!

Elisabeth sa...

Håper du får orden på pc`n knallfort.
Nydelig utsikt fra verandaen du ser jeg. Vi skal meget mulig innom Bergen igjen i sommer når vi drar på båtferie. Har ikke vært der siden 2006.

Ha en fin uke. Takk for titten!

Anita sa...

Gratulere med ny stol!! Det med blå tur hørtes veldig hyggeligog sosialt ut!! Syns stolen var kjempefin jeg, kan jo bare slenge på et roamntisk teppe, så vips er den litt ny!! Vet av erfaring at de svarte er sååå utrolig varme og sitte på, selv om de holder seg "rene" lenger! Tenkte forresten om deg igår. Vi har noen venner som skal til Bergen i sommer og som ikke har ordnet seg overnatting! Mannen i huset der foreslo at de jo bare kunne ringe på til folk og spørre om losji! Han mente at noen måtte jo si ja til det! Kjenner kun en i Bergen jeg og det er Emmeline;o)Og har aldri vært der desverre!
Håper du snart får dreis på pc'n din!! Kos deg videre i Baden- Baden'en din:O))

Nyperosa sa...

Dillerrina,

Emmalina, nå er
det kort tid før
jeg drar...
Du har ikke lagt
noe adr. på:
nyperosa@live.no

Har det travelt
her, men vil
gjerne ha med meg
flest mulig på
Give Away`en ; )

Kul stol, kule bilder !

Au revoir.

lillemor sa...

Utrolig kjedelig at begge datamaskinene skal gå nærmest samtidlig:( Og jeg som pleier å stikke innom bloggen din under frokost, for å humre litt over dine morsomme innlegg.Kjøpte meg en ny datamskin her i forrige uke,den andre har ligget død under sofaen i et par år..Så når mannen reiste ut på sjøen nå krevde jeg en pc.Tenkte at jeg ikke hadde behov for forsikring denne gangen,aldri skjedd noe før.Og hva skjer..jo.lillemor søler et helt glass vann over den og i går knakk duppedingsen på laderen...Utrolig kjedelig.Så ut som en meget behagelig solstol..som gressenke og alene med ei på ti måneder skal jeg være glad om jeg rekker å sette rumpa på kjøkkenstolen i løpet av dagen.he.he.Nei,fytti..ble en veldig lang kommentar dette..ha en strålende mandagskveld!

Gamlå sa...

Hei, det er nok ikke lenge til før Emmeline har en PC som er oppe og går igjen tenker jeg:). Den stolen du har kjøpt deg så bare herlig ut å ligge i. Blåtur er alltid gøy, og den du har hatt her var veldig kreativ.

ønsker deg en fin uke.

hilsen Gamlå

Fru. Fryd sa...

Phu, godt at du har vett til å låne deg PC:0) Håper du snart har din egen maskin igjen.

mali-mo sa...

...og uten Emmeline blir det litt tommere i Blogglandia, så du får true mann eller barn avgårde med data til reparasjon, mens du blogger videre fra lånt maskin. Du har jo en drøss damer som venter på innlegg fra deg vet du...

Blåtur til traverbanen ja, hehe. Har litt blandede erfaringer fra denslags risikosport (blåturer altså, ponniene er jo blåbær i forhold). Men altså; jeg har holdt danseoppvisning utenfor Peppes i Åsane, sunget duett offentlig (kan overhodet ikke synge) og posert i 60-talls mini på panseret til en folkevognboble.... Må legge til at alle disse episodene skjedde tidlig på kvelden, så noen promille kan ikke holdes ansvarlig! Blåturer er risikosport!

liven sa...

Uff og uff......
kjenner abstinensen!!
Har nettopp vært igjennom det der eg:O)

Nå blir det snart pause på meg siden eg skal ned til Tyrkia!!

Blir nok litt innom internett kafeer sammen med de skytespill elskende guttene der:O)

tror rett og slett jeg ikke klarer meg uten blogglandia i to uker!!!

a det bra og håper ting snart er på stell:O)

prinsessa1976 sa...

Vi må prøve på det! Enten uke 28 eller 29. Passer faktisk best uke 29 da er jeg 20 minutter fra Mosters hus....ha en tilda i knapphullet. ha ha ha ha

silje-sin sa...

Bloglandia duger ikke uten emmeline heller, du har vært savnet! Merker jeg er skikkelig bortskjemt på hyppige innlegg fra deg, lurer fælt når det er stille noen dager! Gratulerer med ny stol, og så håper jeg pc'en blir fikset snart:) klem fra silje.

Min verden sa...

Lykke til med datamaskinreperasjon. Det er ynkelige greier med en blogger uten datamaskin! Stolen var helt topp. Fin og praktisk. Det er ikke alltid. Lykke til med alt. Hanne

NinaS sa...

Baden-Baden er en kjent by i Tyskland. Navnet kommer av at romerne bygget Spa/bad der før ørten år siden!

Har du forresten stammet opp den rododendronen??
Nydelig!

NinaS sa...

Ps. PC-crack er mitt livs mareritt!!
Føler med deg!

Anitas hus sa...

Kjedelig når pc`n streiker. Håper du får fikset de fort;)
Synes Baden-baden stolen din så skikkelig deilig ut. Så nå kan du ligge å kose deg i solen.
Ha en flott uke, forhåpentligvis med pc!

Related Posts with Thumbnails