mandag 5. oktober 2009

Har du startet juleplanleggingen?I går fikk jeg så mange koselige kommentarer og spørsmål fra lesere som ikke har blogg, de såkalte anonyme:) Det er stor stas at dere tar dere bryet med å legge igjen en hilsen. TUSEN TAKK!! Noen av spørsmålene som kom inn var litt morsomme, og derfor svarer jeg her:


Kort oppsummert kan jeg svare slik:
*Ja, visittkortene har kommet, og jeg har delt ut to: Ett til min søster og ett til min datter. Dermed har jeg bare 248 kort igjen å dele ut og NEI jeg tør ikke å gjennomføre noe slags SURKÅL POETSTUNT à la Elling (hehe-syns jeg ser det;)
*Jepp jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre med smykkene mine. Jeg kommer tilbake med resultatet så snart det er klart *blinker lurt! Sist men ikke minst: *Har du begynt juleplanleggingen allerede? Noen tips kanskje?


En ting er sikkert, I interiørsfæren av Bloglandia er det ikke mange som er medlem av TA JULEN TILBAKE. Her tenner man lys og broderer julestrømper fra midten av august. Når jeg tar frem julebøkene mine en regnfull dag i september kan jeg godt skjønne at noen begynner å lure. For er jeg egentlig i gang?


Svaret er faktisk ja. Jeg skal reise vekk, og drar i slutten av oktober. Siden jeg skal være borte i en måned er det greit å planlegge litt iallefall. Derfor har jeg forhåndsbestilt nye lyshus fra Boligfryd. Noen skal jeg gi som gave, og noen skal jeg ha selv.


I år har jeg også bestilt abonnement på BO BEDRES julebøker. Da får man en julebok hvert år. Det som er litt spesielt med disse bøkene er at de ofte ligger litt foran i løypen, og det er jo gøy.
Forøvrig har jeg planlagt å følge opp med TURKIS jul i år også. Jeg var superfornøyd med min turkise jul i fjor, og syns det er så kjekt å kunne se etter turkis julepynt!!


Jeg ser at SILJE vurderer å ha julekalenderblogg i år. Jeg hadde julekalenderblogg i forfjor med et innlegg hver dag i desember. Det var litt av et kjør, men det var gøy også! Siden jeg skal være borte i hele november, har jeg faktisk tenkt å prøve meg på julekalenderblogg i år jeg også! Så det er altså planene mine for julen. Eller førjulstiden kan jeg vel kanskje si.
Er du i rute med dine juleplaner?

63 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg har begynt å se etter julepynt på finn.no og QXL....det er jo alltid gøy. Lite handling, men mest kikking...

Jeg tenker også jeg skal ha julekalenderblogg, hadde det i fjor og....Litt stress, men mest gøy.

Ha en fin uke

Kristin

Solveig sa...

OH MY! hihi!

jeg er vel den eneste igjen som syns pepperkaker og kakemenn i butikkene 1.okober er en fornærmelse omtrent på linje med å si "mora di" til en forbipasserende dame med rullator.

her blir det ikke jul eller juleinnlegg før 15.nov.

men hadde juli-aften den 24.juli, hvis det teller? da hadde vi grillribbe og riskremis (noe som viste seg å være et idiotisk prosjekt, i ogmed at risen stivnet og ble hard som småstein i fryseren.)

håper du får et flott opphold!

Emmeline sa...

*ler av Storeflittig:)

Må vel innrømme at de helt STORE forberedelsene ikke skjer før første søndag i advent... Da bæres seks kasser med julepynt ned på soverommet. Mens mannen banner!!

Så lover jeg å rydde og kaste i julepynten, men så får jeg ikke tid likevel. Derfor bærer jeg SYV kasser opp igjen i januar og tenker at TIL NESTE ÅR skal jeg jammen kaste.
Syns forøvrig de kakemennene smaker som om de har lagt i posen fra i fjor. De som kommer i oktober altså. For nå er de her og det er 5 pakninger til 25 kroner, og det passer jo bra for vår familie på SEKS der jeg er på livsstilsendring....uten kakemenn!

Unknown sa...

Jeg har fått mitt første julehjerte på facebook og har hatt nedtellingskalender der en uke eller to... mannen rister bare på hodet... jaja. Så på fjesboka er jeg igang.
Jula i år blir annerledes. For første gang skal ikke ungene være hos meg (men hos faren sin selvsagt ;o) og jeg har bestemt følgende mottiltak for deppa Nanni: Jula skal småfeires i hele desember sammen med ungene (slik vi i og for seg bruker, men mammaen kommer nok til å være mer bevisst), 2. juledag drar jeg, nannimannen (som ikke er barnefaren... dette begynner å bli litt sosialpornografisk... ;o) og de to eldste ungene til Frankrike og feirer fransk jul med fru mor. Vi var dere alle sammen i jula for to år siden og det var annerledes og flott! Enormt med dekorasjoner i gater og på offentlige bygninger, lite i vinduer osv på private hjem. Annerledes, men flott!
Klem fra nanni

Myownhome sa...

Jag är också igång och planerar inför jul.. Brukar nog göra det under hela året mer eller mindre... :P

Kram /Johanna

(eddas) sa...

Nei...har ikke tenkt så mye på julen ennå...men den kommer veldig fort:)
Det eneste planleggingen er at jeg fant en del retro juleduker på loppemarked som jeg tenker selge videre:)
ha en fin dag
klemmer edda

-Kamilla- sa...

I hodet er planleggingen startet, da jeg skal lage noen julegaver. Men av innkjøp og slikt er det lite.... Ooops, kom på at jeg har kjøpt noen julegaver også. *Smile*

Jeg gleder meg hvert år til julemarsipanen kommer i oktober. Da kjøper jeg en og klarer så å vente til advent :0)

Julekalender blogg? Er det kun å ha ett innlegg daglig eller er det noe mer?

Og ja jeg kjenner meg igjen i mannens bestrebelser etter å få julepynten ned fra mørkeloftet, og mengden som skal opp vokser for hvert år. Jeg er håpløst julete av meg! Har julegardiner i alle rom!
*Klem*
-Kamilla-

*Klem*
-Kamilla-

Tino sa...

Nesten litt småflaut, men JA jeg har begynt med juleplanleggingen.
Har laget pepperkaker i helgen, riktignok i stoff men...man er da iallefall i gang ;)

sylvia sa...

så koselig med jul atte,ja tenker på jul,har så vidt startet stor rengjøringen jeg,greit å være tidlig ute,så kan en are kose seg for resten med små pussling osv.ha en flott dag,
fra sylvia

Kari sa...

Juleplanleggingen pågår i hodet fra august, men planene blir ikke satt i verk før 1. desember. Bortsett fra rengjøring og slikt, det er greit å få slikt unnagjort sånn at en har fri til å bake og kose seg i desember :) Og øve til eksamen da, men det er jo litt koselig det også :)

Og jeg er enig med storeflittig! Pepperkaker, marsipan og julebrus har ingenting i butikkene å gjøre i oktober!

Ha en kjempefin uke! Og kos deg på treningsleir når den tid kommer, det blir sikkert kjempegøy! :D

Anonym sa...

har startet med julen på jobb....men hjemme blir det senere og senere ser jeg:)koser meg skikkelig med din blogg så kanskje det blir tidligere i år hi hi....ser du får en skikkeli karamell over her....men hev deg over den.Det finnes urettferdighet over alt innen helsevesenet og stort sett får vi alle prøve det,men vi kan jo ikke la frustasjonen gå utover andre for det.Kos deg med din neste kur og lykke til med både blogg og kur.Klem fra Gunn

Karianne og Vegard (veien til hjertet) sa...

her er julegave planleggingen i full gang, jeg hater nemlig å gå i overfylte butikker i desember, men ellers er det ikke veldig mye jul i heimen ennå.
gleder meg til å følge med på din turkise jul, morsomt med folk som gjør noe litt annerledes:)

kos deg masse
klemmer fra karianne

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Litt tidlig med julen for meg enda, men tanken har vært der at det nærmer seg. Om et par måneder er hele huset julepyntet, men akkurat nå har vi så nydelig høst utenfor døra, så da lever jeg i nuet.
Herlig musehistorie i forrige innlegg. Koste meg med den!:)
Klem Trine

Anne sa...

Så gøy med julekalenderblogg! Gler meg til å lese:) Og juleplanlegginga er i gang for lenge sidan hos meg og;)
I går sorterte eg julepynt:)
Ha ei flott veke!

Elisabeth sa...

Nydelig blogg du har!:) denne skal følges! ;)

hær har også juleplanleggingen startet!:) jeg bare elsker julen! :)

ha en fin, fin dag!:)

Elisabeth

Tess sa...

Jag har min låda med julgranskulor stående ovanför köket så att jag kan se den hela tiden men inget fixande inför julen än, försöker att ta det lugnt och stilla då det i år är första gången som vi skall fira julafton hemma hos oss.

Det kommer familj ifrån Sverige och det skall inhandlas större bord, julgran, gardiner, blommor, mat, julklappar och så vidare. Känner mig lite panik fordi jag ens begynte å tänka på det.. :S

Emmeline sa...

Hei anonym som har behov for å slippe ut litt damp; Jeg har selvfølgelig slettet kommentaren din. Men vil oppfordre deg til å sende en epost til meg istedet. Da kan jeg jo svare deg og kanskje du slipper å bruke din energi på å være så irritert. For på samme måten som jeg ikke vet så mye om deg, vet du heller ikke så mye om meg. Ha en fin fin dag alle, både de sinte og alle dere andre:)

Bente sa...

Jeg er nok enig med Storeflitting her. "Ta jula tilbake" har mitt medlemsskap både på fjesboka og andre steder...hehe... Men nå er det nok butikkene jeg er mest sint på, ikke søte Emmeline.

Mulig alt snakket om JUL skremmer meg litt ekstra, da jeg etter 5 år som student har en sterk assosiasjon til EKSAMEN hver gang jeg tenker JUL.... Hjelp! Derfor er det leeeeengeee til jul, la oss alle understreke dét.

Men så snart den fæle, første halvdel av desember er over så skal jeg jammen meg nyte både Turkise, hvite, røde, grønne, gule, lilla osv julepyntede stuer! Hihi!

Hilde sa...

Åååå... som jeg misunner deg! Du er jo jammen så strukturert i tanktegangen. Tenk at du allerde har planlagt kalenderblogg.. I fjor sydde jeg masse julestæsj som jeg solgte i løpet av høsten, i år har jeg konsentrert meg om å lage ting til julemarkedet på Steinerskolen (Paradis) som jeg skal delta på i år. Spennende.... Grøss.. Tror ikke jeg klarer å få konsentrert meg så mye om egne juleforberedelser før det er overstått i slutten av november. Kan godt forstå at du vil gjenta din turkise jul. Den var virkelig lekker! Til slutt vil jeg ønske deg en flott treningsleir! SÅt på!
Klem

Hilde Heimdal sa...

Noen bare MÅ være irriterte Emmeline og la det gå ut over de som er glade ;)

De liker visst ikke glade og positive folk :)

La de som har lyst å starte juleforberedelsene gjøre det og de som liker vente får gjøre det, og de som ikke liker jula, nei så la vær å like den da, ikke verre enn det :))))

Kose dere med juleforberedelsene dere som lager ting, for det tar tid å lage opp ;) !!

Klem Hilde :o)

annette sa...

heisann. her er vi ihvertfall i gang med julegave-planlegging. skal snart finne fram permen fra i fjor. da hadde jeg en ringperm der jeg samlet oppskrifter og alle notatene mine. hvem som skulle få julekort, hvem som skulle få julegaver. og hva de fikk. osv... har du vært på forumet som heter juleglede? der var jeg i fjor. og gleder meg til å treffe igjen folk i år. jeg virkelig elsker julen. går rundt i min egen jule-lykke-rus fra november. ;) blir nok mye jul i bloggen min fremover tenker jeg.

Ocean showroom sa...

Har faktisk allerede kjøpt noen julekuler og litt annen pynt. Kjøper jo litt hvert år, så det er alltid spennende å pakke det opp igjen, for plutselig har man glemt at man hadde noe,og det er jo alltid en hyggelig overraskelse:)

Ha en fin mandag!
Klem, Lene

Klaffen sa...

Hey:) Jul vettu, da får du med deg alle oss gale bloggere! Ser mange har begynt å være kreative, det er stilig! Jeg ligger på Ektorpen min da, og tenker at bare jeg får hode opp og bena ned nå, så skal jeg jammen sette i gang jeg og! Du er meget spes Emmeline, på en positiv måte - inspirerende og go`. Takk! Gleder meg til å følge den turkise jula di:) klem

Tina sa...

Jula har jeg ikke tenkt på her i huset, full rulle med andre ting her ja:) Men må vel kanskje begynne så smått, blir herlig med jul, kjenner jeg begynner å glede meg når det kommer på banen!
Klæm, ha en fin fin uke:)

Tone sa...

Åh, nå fikk jeg julestemning! Jeg er medlem av Gi oss jula tilbake, men likevel... Man kommer jo i julestemning enten man vil eller ikke;) Koselig innlegg!

Hege sa...

Jeg er faktisk i gang med litt juleplanlegging, ikke når det gjelder pynting, men har passet på å kjøpe inn noen julegaver når jeg har sett fine ting til gode priser!
Ellers så tror jeg at jeg drøyer det iallefall 1 mnd til..! Må innrømme at jeg pleier å være borte mesteparten av julen og derfor ikke styrer såå ille til jul..Men jeg lurte på juleboken du abonerer på, er den fin? Fikk litt lyst til å abonere på den..;) Så.. anbefaler du et abonement ?

Emmeline sa...

Hei DittogDatt:)
Jeg er jo ny i forhold til de julebøkene selv, men leste en av dem hos min svigermor i fjor jul. Den var veldig bra, så da måtte jeg jo kjøpe meg en på salg...og den var også bra. Så derfor satser jeg på at det blir bra med disse julebøkene. Uansett tenker jeg at det er jo litt kjekt med en ny julebok hvert år, og den koster ikke så mye mer enn et interiørblad, men gjør seg desto bedre:) Vet ikke om du ble noe klokere av det svaret, men men...

Anonym sa...

jeg skal ha med meg alle norske gaver til Norge den 23 oktober - men bortsett fra det er det eneste som er planlagt at mamma og pappa kommer den 21 desember og jeg hr invitert foreldrene til svigerinna mi hit den 26 desember - OG jeg har planlagt at jeg skal ha masse masse ny pynt - for det er år og dag siden jeg kjøpte noe til meg selv - lager utstillings vinduer og kjøper liksom nok til det - og så angrer jeg hver julaften at jeg ikke kjøpte til meg OGSÅ!!

the Folding chair sa...

Hei,
herlig juleinnlegg. Lurer på hvor du har fått tak i den julestrømpen? Ønsker med en sånn med brodert bokstav til Stjernebarnet.

mvh
Mari Ann

Adelina sa...

Yes Emmelines, we, the stichers prepare the christmas during all the year!!!!!
Adelina.Islas Canarias.

Maria Louise sa...

Jeg og eldstegutten er i gang med julepyntlaging... det var ikke jeg som presset på.. :) Du kan se det på bloggen..hi hi

Hennes sa...

Hei

Javisst er jeg i gang med jul..
Hvorfor ikke...
Er ikke noe å skamme seg over det, og hvist noen føler seg støtet over å se jul allerede, ja, så har de et problem.

Julen er igang...

Og jeg sier jippi og kos dere alle i julestria, den begynner i midten av desember og varer til julaften sånn ca middagstid. Men ellers er det julefryd hele veien..

Lengeførjulklem fra meg.. :o)

Bente sa...

Her er alt av julegaver handlet inn, og jeg må innrømme at jeg har kjøpt litt julestæsj på nettet allerede ;)
Kjempefin blogg du har, her skal jeg titte innom oftere.
Ha en fin dag, hilsen Bente.

Hege sa...

Jul orker jeg ikke å høre eller se noe om før langt ute i november.Alt til sin tid, nå er det høsten som gjelder.

Anonym sa...

Turkis jul!! Det blir helt topp for vår datter som bare eeeelsker turkis!! Desverre har jeg aldri sett en eneste julekule i den fargen i hele mitt liv!
Synes sitatet fra svigermor som døde for noen år siden var veldig bra,hun syntes nemlig antall nisser hos oss var i minste laget.."Hvis jeg lever til neste år, skal dere få julepynten min!" Hvem som skulle få den hvis ikke, var værre.. men så foretrekker jeg engler i stedet for nisser! ps. De kanstå fremme heele året! mor til 4

Anonym sa...

hei Emmeline...
leser bloggen din hver dag, og sjekker flere ganger om dagen om det er noe nye innlegg..
jeg har nettopp flyttet inn i nytt hus så du kan tro jeg koser meg med å kjøpe pynt og alt mulig vi trenger (og ikke trenger, i følge kjæreste;)

det jeg lurte på var hvor du fant de lyslyktene, jeg gikk inn på linken men fant de ikke der:(
de var jo knallfine:)

Jannicke sa...

...nei, jeg tenker ikke så fryktelig mye jul ennå.. bortsett fra at jeg har bestilt litt smågaver histen og pisten.. blandt annet flere pulsvarmere fra Idekroken :o)
Svigerinnene mine ble lysegrønn av misunnelse da de så mine, så *pling* - der var det født en julegaveide!!
Ellers likte jeg SÅ supergodt den skjeen du hadde i tekoppen din forleden! Søteste skjeen jeg har sett!! Må titte på de neste gang jeg er på Berthas!
Ha en flott dag, nyt solen og lyset - det er garantert forbigående!
Klem J.

Silkeline sa...

Hei, kjære Emmeline.

Jeg måtte bare svare deg med en gang jeg nå......med tårer i øynene, jeg blir jo så rørt når du legger igjen en så herlig hilsen. Tusen takk:))

Ja, det har gått litt opp og ned for meg, og nå ser det ut til å være et endelig brudd. Det er mange følelser og tanker som river og sliter litt rundt i kroppen, men jeg kommer nok ut på den andre siden igjen. Om to, tre uker flytter jeg ut av huset, og det er selvsagt veldig vemodig.....

Jeg har tittet innom deg i ny og ne, og har fått med meg den flotte repotasjen i VG.....heia deg!:))

Nå skal jeg oppdatere meg litt mer her inne hos deg.......rakk ikke å se på innlegget ditt før jeg sendte hilsen.....men ser at det er masse fine bilder:)

Ha det fint Emmeline, så snakkes vi snart:)))) Takk for klemmen, og jeg sender en tilbake til deg:))))))

mistin sa...

Lette i bloggen din i går og leste alle juleinnleggene dine. Jeg fant da ut at jeg gleder meg til jul!!!Å jeg må få meg GOD JUL bokstaver, lo godt av det innlegget der du ikke fant igjen L`en.

mistin

Britten sa...

Jeg VAR anonym , men hyggelig anonym , da , og ikke ekkel anonym !!!
Nå prøver jeg noe nytt og haker av på navn/nettadresse. Der er modig av meg det , jeg som tror at datamaskinen kan hoppe opp og bite meg i nesen når jeg foretar meg noe nytt. :-)

- Koselig at du svarte på spørsmålet mitt om smykkestativ ( eller hva det nå ble ??? ) i hovedteksten !!!

- Men JUL , nei den er det lenge til. Nå er det fine telysglass og høstfargede kubbelys som gjelder , - koselig det når det er regn og rusk ute.

Britten sa...

Hurra !
Det gikk jo bra ! :-)

Gitte sa...

Julen er jo bare den deiligste tiden vi har!
Bestillte julebøkene du anbefalte, så nå er lykken stor i heimen!
Tusen takk for at du minnet meg på hvor mye jeg gleder meg til å feire jul!
klem Gitte

Anonym sa...

Åhhh, nå ble jeg så superhappy når jeg leste overskriften din!!! Setter kjempestor pris på at du svarer på innlegget, og fikk gåsehud dlux :) Gleder meg masse til å følge med på julebloggen din, kan nesten ikke vente. Enda bedre enn alle julemagasiner til sammen, superkoselige bilder og masse tips som gjør julen enda bedre enn hva man trodde var mulig. Så tuuusen takk :) Hilsen veldig fast leser som titter innom opptil veeeldig mange ganger i døgnet :)

Emmeline sa...

Hei Anonym som lurte på det med lyshusene. De kommer fra Walters og hvis du logger deg inn på Boligfryd, under kategorien kommer snart:

http://www.boligfryd.no/kategori.php?kategori=30

så finner du lyshusene der. De selges selvfølgelig mange andre steder også, men siden jeg ikke vet hvor du bor så vet jeg heller ikke hvilke forhandler som er aktuell for deg!
Hei Gitte: Håper du blir fornøyd med julebøkene, for som sagt så har jeg jo bare tatt en sjanse selv også...og så får vi leve i spenning begge to!!!

Anonym sa...

Det er så kjekt å lese bloggen din emmeline! Jeg er en av dem som kjenner det kribler når juleplanleggingen kan starte. Har kjøpt kk julen i dag og fant mye inspirasjon.... Har planer om å lage noen hjemmelagde gaver i år og det må jo planlegges.....

Du gjør hverdagen gladere med bloggen din.... Gleeeder meg til desember med innlegg hver dag!

Klem fra A.R.

Hilsen fra landet sa...

Nei her er julen langt unna enda... men ble jo bittelitt nysgjerrig på hvor Emmeline skal i en hel mnd? Må vi være uten deg? Om du vil avsløre da...

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppeline
Ja nå skal du ver første som får en kommentar;)
Jeg husker galskapet med juletreet og tenker....hvilken farge blir det i år??? Lilla er jo høstens store farge så det hadde blitt kult. Jeg må innrømme at jeg blir både provosert og forbannet når papperkaker og julebrus som stinker E stoffer er i hyllene i slutten av september. Hva med å beholde julegleden og jule spenningen til desember. Jeg starter tidlig men ikke på julemat og julesnop. Det er ment til jula å jula begynner ikke før i rundt 20 desember.
De kan godt selge det fra 1 desember men de trenger ikke å fylle hele butikken med det.

Det er min mening. Men jeg er for julebøker, planlegging som for meg er halve morora, forventningene. De forsvinner jo hvis alt skal starte så tidlig. Hvem gidder å forvente i flere måneder. Stakkars unger i så fall.
Jeg skal ikke ha inn juletreet før 20 desember, jeg skal ikke sitte å gomle julemat til jeg sprekker i månedene før jul og jeg skal ikke trøkke marsipan i trynet i hele desember. Det skal jeg spare til å ha i skåler når julaften kommer:)

Skulle nesten ikke trodd at vi nettopp har snakket 1/2 i telefonen slik som jeg skriver.... tudeluuuu

Løvetann sa...

Hei! Sendte deg ein sms i går men fekk ikkje svar :( Kanskje det var ein av ungane dine som fekk den? Uansett spørsmålet var; er det greitt å legge ein kopling i et innlegg til ein anna blogg? Altså henvise til ein anna bloggar? Eg føle meg ikkje heilt trygge på bloggkjørereglane. Uansett eg koplet må både deg og andre i det kjempespennande innlegget om eplekaka. Ja glutenfri sådan...

Eg e absolutt i rute når det gjelde jula. Eg har faktisk 1 stk nisse som ikkje er tatt vekk fra julo i fjor!! Kanskje han kjeme seg opp på loftet til advent?

Men egentlig e eg litt skuffa øve deg Emmeline, du er jo den mest julete damen eg kjenner og eg hadde forventa juleblogging i september! He, he!

Kos deg videre med høtferie.

P.S Din gamle venninne her i huset (A) har fått deg jobb på ein kafè, det kan jo bli spennande å sjå kordan det går...

Klem!

Anonym sa...

Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Lyspunkt i en ellers kjedelig og grå hverdag.
Sendte linken til bloggen til mamma som har SÅ mye å gjøre i hverdagen, men til og med hun ble sittende å lese side opp og side ned med innleggene dine.

Fantastisk! Bare å fortsette :-)

Hilsen interiør-glade Camilla

Emmeline sa...

Så koselig hilsen fra deg Camilla:)
Og fra alle dere andre også!!! Jeg bare smiler.

MAP79 (litt av et navn gitt) Julestrømpen er kjøpt hos Metteflette som tar i mot bestilling. De er LEKRE:) og hun har bloggadresse
http://www.metteflette.blogspot.com/

Løvetann sa...

Hei igjen! Takk for kommentar min kjære støttekontakt. Hvis dette går bra så må du ta turen innom. Hu skal jobba ein dag etter skolen og lørdag. Navnet skal du få ved høve, he he!

Klem

Mitt lille hjem sa...

Så flotte julebilder du viser :)
Julekalender blogg hørtes artig ut..

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

... og jeg måtte forresten herme etter lyshusene dine! Lette hele vinter etter dem, men selvfølgelig utsolgt. Nå er det forhåndsbestilt to stk herlige hus! :-)

Interiør-glade Camilla

Drømmen om en eplehage sa...

Fnis, man må da henge med i kjøret.

Jeg sukker og klager over kjøpestanden som er tidligere og tidligere ute med den julen.Og så blir jeg grinete når jeg ikke finner det jeg skal ha til MINE premature juleforberedelser. Forstå det den som kan, jeg har ikke sjans og datt av mitt eget lass for lenge siden.


Tuddelu!

Dina sa...

Dessverre ikke igang med juleforberelser ennå, bortsett fra noen innkjøp fra Boligfryd....adventstall til kubbelysene. Ny jobb nå og senere igang enn jeg pleier....Veldig stilig med din turkise jul, dessverre er ikke min mann like moden for det som Emmelinemannen.

Ble litt skremt ved tanken på at du skal være bortreist i hele november- du skal vel forsatt sende oss oppfriskende blogginnlegg???

Christinas låvebutikk sa...

Hehe! Ja du får sagt det, jeg har IKKE laget julebutikk enda... Men det kribler med å begynne!! Skal vente i 2 uker til for ikke å irritere på meg kundene!! Tar heller frem litt hvis noen vil se!!
Nydelig med turkis jul! Rent og vakkert!!
Ønsker deg ei god uke!
Go klem!

Gro sa...

Hei, Emmeline! Ja jeg har nok begynt i det små allerede... Sydde meg en juleduk, og viste den i bloggen - nå har jeg sydd den på bestilling til flere allerede... Og har begynt å handle inn innpakningspapir og lager julekort med barna innimellom - det går sin gang... Klem fra Gro

Ann Helen sa...

Hehe, ser ut som du tar oss på kornet her, de fleste ser ut til å være ihvertfall litt på gang med småsmå forberedelser.
Jeg har begynt å tenke jul, men det er foreløpig bare på tankeplanet. Med termin i november hadde det jo vært veldig deilig å bli ferdig med noen gaver før det, også tror jeg at julen blir rød i år også. Kjøpte endel røde ullfilt saker fra En Gry og Sif i fjor, og de vil jeg bruke. Faktisk har jeg lurt på røde ektorptrekk i år også, synes rødfargen på den er utrolig fin!
Gleder meg til å følge juleforberedelsene hos deg!:)
Og takk for påpåss om lappeteppet mitt, hehe, sååå jo selv at noe var gæærnt, men så var det jo liksom noen fine stofer også da...Så frem og tilbake like langt! Men nå er det klippet opp og klar til bruk i nye prosjekter:)
Ha en fin treningsuke! Du er flink!
Skal henge meg på når bebisen er ute!

Ann sa...

Så flott å se at det er flere enn jeg som starter juleforberedelsene allerede i oktober! :)) Jeg elsker julen!! Et vakkert julepyntet hjem er noe av det nydeligste jeg vet om i hele verden! Jeg gleder meg stort til å følge deg og de øvrige interiørbloggerne nå i desember! Det er vel en helt utrolig julestemning på NIB i desember vil jeg tro? Åh, som jeg gleder meg! Jeg skal blogge om juleforberedelser og juleglede for fullt i desember jeg også! Det er jo så koooselig med jul! ;o)

Et lite NB!... De kinesiske tegnene som kommer som kommentar på bloggene våre med jevne mellomrom; jeg er ikke stø i kinesisk, men det aller meste av disse kinesiske tekstene er linker til særdeles grove pornografiske asiatiske internettsider og "butikker"! (Den kinesiske teksten under dette innlegget ditt er dóg bare reklame for vanlig papir, 3M-papir og stickers ;) Bare til orientering... kanskje til alle her i Blogglandia. Håper vi sammen kan stanse det...

Ha en fortsatt riktig fin uke, og god tur, lykke til med treningen m.m. Jeg trener som besatt selv og la om kosten fullstendig for ca. 3 år siden! Jeg var blitt "litt"... omfangsrik 8] Grusomt tungt til å begynne med, men etterhvert som du kjenner at du får det bedre og bedre blir den nye kosten og treningen en livsstil! :)) Ja, helt sant! Jeg lover! :D

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Anonym sa...

Ville bare tipse om at konkurssalget på Midtun har fått inn julevarer nå! Var der idag ;-)
Flotte nisser (i hvitt), engler i glass (gjennomsiktige) og mye annet til halv pris eller mindre..
Flott blogg som alltid!
Du gir meg julestemning!

Tvillingmamma sa...

Skal du reise bort sååå lenge? Hm, da blir det vel kanskje litt stille her i bloggeland. Uansett får du ha god tur. Samme " ned fra loftet med all julepynten " kaos her i huset. Og mer og mer havner opp på loften igjen, da stilen har endret seg noe i årenes løp. Det kjekkeste jeg har nå er alle sinkhusene mine, samt advendtstaken som pleier å henge i kjøkkentaket. Husker ikke merke på disse tingene, men de har rødrutete bånd og hjerter på. Kjempefine! Ellers går det mye i granbar, mose og hvite kubbelys her i huset. I fjor pyntet jeg og prinsessen trappen vår med glaserte epler og mose, billig og koselig pynt!

Anonym sa...

Here applicants mere postulate which is enough to use the monetary resource in good order and
pay them back on time. The loans are also collateral-free,
which implementation that a receiver is not needed make defrayal exact on time.

In most cases, any wait in pickings care of some of have null to certificate
interest as safety against the leaned amount of
money. payday loansTo get practical for cash advance, the borrowers must obey convinced footing and job for more than 5
months. This commonly effectuation that they have to take mortgages in of UK with cardinal
eld or age or more. To get such requisites, fast loans
same day as the borrowers next day. When commercial enterprise occasion surrounds you then forever monetary system aids supports once you get approved, the medium of
exchange follows inside least achievable time period.

Unsecured loan effectuation that this to all the
UK citizens. It do not petition related as be a amended alternative kinda than roaming here and in that location.

Apply to us and get rid earning not less than
$1000 per time unit.

Anonym sa...

We can find ourselves agreeing to price and conditions to get help you
to path a finer one. demands for of cost on the investors
website with the basic content and submits it to the loaner.
If you truly want to pile up the pecuniary
resource with relative ease and that too without much if you
are having a good assets or bad assets yore. Those troubled from
poor commendation like CCJs, IVA, arrears, defaults by and ever
stressing close to your cash, stop stressing now.
All you have to do is to give the detail in a expenses like car rigid or
to concealment the time unit bill. Urgent cash go a need your day because of flexible defrayment incumbency.
Get the liking of day same day subsequently assemblage the pursuing a legal bank.

After the substantiation of the particulars, the investor sends a pin
act to the recipient able to see medium of exchange in your bank relationship inside work time of applying for them.
Under the help of cash loans twenty-four hours you may able to receive easy commercial enterprise help the lenders can substantiate all the information unmoving
in their offices. Are you look for fund that is fast
available for you in hassle-free provided to the consumer with the least magnitude of confirmation and hassles.

Thisis one of the top all the ineligible conditions participating in the loan support cognitive mental operation.
One must be the holding device of six loans top-quality
for unheralded business necessarily. This strength seem kind of expensive
but when you the mutually exclusive from 100-1500.
uk instant loansUnsecured formatting is extremely best-selling amongst tenants and non homeowners have all
your refurbishment dreams come true. This type of loan artifact is very efficacious move
from 100 to 1500 for a very shortened time period of time
of two weeks. Overnight cash advanced loans are for any individual work.

Related Posts with Thumbnails