fredag 2. oktober 2009

Ikeatilbud - til nesten alle?I dag og i morgen har Ikea tilbud på sin BAROMETER lampeserie. Barometer er på en måte billigutgaven av den dyrere og mer trendy versjonen som kommer fra House Doctor. For oss som både har hus og hytte å møblere, samt manglende lottomillion, duger Ikeaversjonen helt fint. Det skiller nemlig over en tusenlapp per lampe.


I dag får du altså TO Barometerlamper til prisen av en -og det er jo et supert tilbud. Så viser det seg at Barometer ikke selges i Åsane eller på Forus og det var jo de to Ikea butikkene som var innen rekkevidde for meg og Emmelinemannen i dag! Jeg lurer litt på hvorfor de ikke har Barometer på Ikea sine varehus på Vestlandet?Barometernavnet gir meg forøvrig assosiasjoner til en episode fra Mummidalen, der Hemulen stikker av med Hattifnattene sitt barometer. Barometeret tar han som straff fordi Hattifnattene har oppført seg skremmende i tordenvær. Stjeling av barometer lønner seg selvfølgelig ikke, og historien ender med at Hattifnattene blir elektriske og svir hårluggen av Snorkfrøken.

Moralen er med andre ord at Barometer bør være på sin plass! I hyllen på et Ikeavarehus nær oss alle:) Ellers bør Ivar Kamprad passe panneluggen sin! Det spørs om han bryr seg, siden han ikke har så mye hår anyway!
Tre bilder av fine House Doctor lamper er hentet fra Nordhjem sine flotte sider. Bildet av Barometerlampen er fra Ikea , mens Mummibildene er fra mitt familiealbum:)

OPPDATERING: Barometer finnes visst likevel, selv om de altså er utsolgt. Emmeline må visst gå i skammekroken med svidd lugg selv ser det ut for. Ha en fin kveld uansett;)

21 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Men... IKEA sin lampe likner men er da ikke SÅ fin som originalen - eller?

Kanskje det var ment to be at den ikke skulle bli din ;-)

Lene sa...

Hei!
Jeg vet ikke hvor du bor, selv bor jeg i Stavanger.
Idag besøkte jeg Forus, presis kl 10.00..hihi.
og gjett hva jeg vandret ut med... To Barometer lamper til 299;
Fikk du beskjed om at de ikke hadde, er det bare tulla av dem..
Mvh Lene

Emmeline sa...

Jeg er så enig så enig. Det er ikke for INGENTING at jeg har tre bilder av HouseDoctor lampene.

Men...To HouseDoctor lamper på hver sitt nattbord ved siden av sengen på hytten....
Det er jo nesten litt luksus spør du meg. Vi er der jo bare noen uker hvert år. Da måtte de stått der alene, og sånn sett tror jeg Ikea lampene hadde klart seg supert. Alene altså. Siden de bare hadde kostet 299 tilsammen for to!
Men skitt au...

Er enig i at det sikkert ikke var MENT TO BE:) Så da får vi heller vente litt til

Emmeline sa...

What???

Lene...Jeg er litt sjokkert nå! Ingen lamper fikk jeg beskjed om. Derfor har jeg ikke akkurat løpt Ikea ned heller;( Jaja.

I følge Landliv var det ikke ment to be, så da så!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Emmeline

Jag har köpt Barometer golvlampa på Ikea i Åsane, och stod och tittade på bordslamporna förra lördagen. Så visst finns dem att köpa för oss här i Bergen. SKYNDA!!!

Fjordheim sa...

I morgen er de nok utsolgte, Da er jeg på Forus.
Skulle gjerne hatt etpar slike ja.
Må nok stikke innom for å sjekke.
Ha ei god helg :)

Stjerneteller sa...

Blodig urettferdig av IKEA. Jeg synes de undervurderer oss bergensere. Det er ikke første gangen jeg har oppdaget at nye produkter ikke kommer over fjellet, men testes ut på østlendingene først, hvi de i det hele tatt kommer. Sikkert en sammenheng med lagerplass også da, men det er da grenser for hvor mye øgli orange og brun julepynt de kan lure på oss. Jeg synes forresten at IKEA sine lamper er mer enn fine nok for selv den lekkerbiskenen av en hytte du har.Men nå kan de bare stå der på lageret i Oslo og skamme seg.De fortjener det ikke!

Anita sa...

Ser at du kunne ha fått kjøpt eller no, men da var det vel ikke meningen :0) Fikk lyst på sånne jeg også, men.... Ha en flott helg der i vest!

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Hei
Jeg ville bare si at jeg har kjøpt barometer lampe på Ikea Åsane for en stund siden. Og de hadde både gulvlampe og bordlampe der.
Den står i stuen-nydelig !!
Hadde aldri hatt råd til house doctor og er hoppende glad det finnes etterligninger-det er da mye annet å bruke pengene på.(som for eksempel klær/mat/utsyr til alle mine 5 små..jammen e det dyrt med barn-men så verdt det og!!)

(eddas) sa...

Er bare innom for og ønske deg en koselig helg....
klemmer edda

Bette sa...

Min kjære fikk tak i to stykker på Ikea Åsane i dag! Johooo! Hadde jeg visst at du og ville ha,skulle han tatt med to til deg og;o)

God helg!

marie sa...

Jeg vil også på Ikea. Det er bare så utrolig langt dit. Sukk!

Vestlandsjenta! sa...

Hehe! Sånn kan det gå...
Men uansett kjedelig å ikke få tak i tilbud en er interessert i da, om det er utsolgt eller ikke! SKu alltid vært massevis av alle salgsvarer slik at alle kunne fått det de ville ha!

Karianne og Vegard (veien til hjertet) sa...

hoff nå fikk jeg dårlige mummiminner her... var så utrolig redd når jeg så den mummiepisoden når jeg var liten husker jeg... skrekkfilm for barn det der!

her ble det handla inn 2 stk barometerlamper i dag. nei, ikke like fine som orginalen, men er så mye annet jeg heller vil bruke de pengene på... da får 2 stk barometerlamper duge:)
synd du ikke fikk tak i de da:( på ikeaen min(furuset), var det igjen MYE når jeg var der kl 16 idag, var sikker på at det kom til å være skrapa, men heldigvis ikke:)

ha en fortreffelig helg emmeline(uten barometerlampe, men med mummibarometer)

klemmer fra karianne

Aina sa...

Jeg kjøpte jo bordlampen og gulvlampen forrige uke, hadde store problemer med å bestemme meg for farge!! Hadde jeg ventet så kunne jeg jo tatt både hvit og sølv...søren ;-P
Klem fra Lampeguri :-)

Villa von Krogh sa...

Søta. :)

God helg da!
Klem Anine

Marte sa...

Så kjipa at du ble feilinformert, da? Jeg var på ikea i åsane i tretiden i ¨går og kjøpte to, der var enda en del igjenn, altså..
I alle fall veldig fornøyd med kjøpet:) Fikk nesten sånn trang til å hamstre fler, synes tilbudet var så bra!
Men det er jo grenser for hvor mange make lamper man får plassert i et hjem på 120 kvm...Hihi..

God helg!

Silver Sparkels sa...

Først og fremst burde kanskje IKEA være tilgjengelig for alle.:)

Anonym sa...

Jeg tror Ikea blir mere populært til lenger borte man bor! Slik er det med så mangt. Det vi har nærme er ikke så attraktivt..her jeg bor er det butikker nok til å dekke halve landets befolkning
mor til 4..

Anonym sa...

Nydelige bilder Cecilie :)
lørdagsklem til deg
her skal vi se
skal vi danse
og
spise hjemmelaget
pizza
yammi yammi...
klemmer

Lene sa...

Ja ja.. sikkert ikke ment å ha da..
Ha en fin dga videre!

Related Posts with Thumbnails