tirsdag 1. desember 2009

Juleshopping


Du snakker meg om kalenderblogging med et innlegg daglig frem til julaften. Her ruller første desember avsted i et rasende tempo, og det er såvidt at jeg klarer å poste et innlegg før høytidsstunden med Jul i Svingen starter.


Da jeg hadde kalenderblogg i forfjor husker jeg at det ble et svare strev med å få ut innlegg hver dag. Så kom jeg på at jeg kunne publisere dagens innlegg rett etter midnatt.. Dermed satt jeg klar med innlegget, og trykket publiser rett over midnatt hver kveld i hele desember.Den gangen hadde jeg noen faste lesere som satt klar og ventet på mine nye innlegg rett over midnatt. Det var i det store og hele veldig koselig, men så var dette også tilbake i bloggebarndomstiden da det kun var meg og Hulda som hadde kalenderblogg, og det ikke var mulig å planlegge innlegg som skulle komme ut på et visst klokkeslett. Sånn er det heldigvis ikke lenger:)I dag har jeg vært avsted på Havna Interiør på Askøy. For en HERLIG butikk, og for en vidunderlig julestemning det var. De hadde skjønne hus fra Walters i alle slags fasonger, koselige skåler fra Bruka, nisser og bokser fra Maileg, og ikke minst masse herlig GreenGate i julerødt. Jeg har ønsket meg dette pleddet over lang lang tid og håper kanskje at det kan bli mitt før jul.


Jeg har jo alt jeg trenger og mere til, men syns det er litt gøy å snuse litt i interiørbutikkene for å få gode ideer til borddekking, pynt eller nye måter å sette sammen tingene på. Det er også gøy å lete etter det lille ekstra som kan være prikken over i-en når man skal gi bort en gave. Derfor har det ikke blitt så mye juleshopping enda, men i løpet av de neste to ukene håper jeg å være i havn med alle gavene.


1.desember er forøvrig bursdagen til min søster Wendela. Derfor benytter jeg anledningen til å gratulere med dagen. Er tilbake med litt nytt fra shoppingrunden min i morgen:) Ha en fin kveld alle sammen!

En ekstra hilsen går også til den såkalte: NISSEN FRA FJELLET, som syns det er best å bruke julebladene til å brenne i ovnen. Jeg vet at du er Emmelinemannen i forkledning... Jeg har sjekket IP adressen din nisse, bokstavelig talt!  Husk at det ikke er bra for deg å lese denne siden. Spesielt ikke i desember. Mvh Emmeline, eller kanskje jeg bare skal skrive Nissemor? 

34 kommentarer:

Ida sa...

Hahahaha.. har nissefar væfrt å kommentert forrige innlegg.. så vittig! Det minner meg om en dag for ørten år siden jeg sto i kassen på Ikea. Konen kommer dragende med buntvis av trollhassel, hvorpå mannen på en høylytt og sarkastisk måte får frem hvor dette hører hjemme. Akkurat samme sted nissefar mener om interiørbladene.. de ert seg selv lik, heldigvis.. ikke så uforutsigbare, og dermed enkle å ha med å gjøre :-)

mali-mo sa...

Takk for en kjempehyggelig hilsen inne hos meg Emmeline. Du er en travel og ettertraktet bloggejente, så da setter jeg desto mer pris på at du tar deg tid.

Men den der påståtte likheten med lillemalien klarer ikke jeg å se, hehe, men så har jeg jo mali-mo mannen (som hun faktisk er en tro minikopi av)innenfor synsfeltet.

Skal du ha julekalenderblogg i år også? SÅ koselig, da blir jeg fast leser. Hadde tenkt å lage et lite innlegg hver dag jeg også, så sant tiden strekker til ;)

Håper du er sunn og frisk og med helse&form på topp til å starte på julenedtellingen.

Bildene fra butikken over her var veldig fristende. Nå har ikke jeg vært i ødemarken den siste måneden, så lommeboken tillater rett og slett ingen tur til Askøy før desemberlønnen tikker inn på kontoen. Men da.... Hadde de forresten maileg-boksene som ser ut som trommer mon tro?

Hehe, nå må jeg inn å kikke hva selveste nissefar har lagt igjen av julebladsynspunkt under her ;)Ha en kjempeflott kveld, kjære deg ;)

Margie’s daughter Leiny sa...

These photos are so beautiful, there is no green gate shop in Ireland, I love to see the colours and the prints. So pretty. I hope you get your blanket for Christmas. Hugs Margie.

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Nå trodde jeg du hadde gått helt shoppingbananas og at de første tre bildene viste ditt overfylte kjøkken etter et GreenGate raid i byens interiørbutikker.

Ønsker deg en riktig fin førjulstid!

Breivik Samfunnshus sa...

For en F-A-N-T-A-S-T-I-S-K butikk !! ahhh her kunne jeg sannsynnligvis tilbrakt flere
T-I-M-E-R- jaja kanskje like greitt at det er altforlangtunnaforminjulehandel ;))
Ha en fortreffelig kveld !!
Hilsen fra Nord !!

Villa von Krogh sa...

God kveld i stuen!

Det så ut som en butikk jeg hadde likt meg i du. :)

Jeg leste om julebladene. Og jeg må si at Bolig Pluss har fått stjerne i boka nå. De ga meg inspirasjon til tusen, og hadde det vakreste pepperkakehuset...

Ønsker deg en flott kveld. Nyt den.

Klem fra Anine

Frustrert Frue sa...

Åhhh.... for et Paradis på jord, DER skulle jeg vøri:o)

Jeg bare elsker Green Gate og Walter&co husene!!!

Hvor i all verden kan jeg finne en slik butikk, med det utvalget i oslo/akershus??

by camilla jin sa...

Aaaah, jeg elsker Green Gate! Ser fram til bloggekalenderen din de neste 3 ukene! :-)
Klem, camilla jin

Anette Willemine sa...

Ha, ha ja disse nissene de er ikke helt stødige i julestria. Husets julenisse prøver seg på nissestreker hver enda dag. Men, hittil har jeg klart å avsløre de utspekulerte triksene hans. Dette har nå blitt en sport som det er helt umulig å stoppe:)
Skikkelig sukkertøybutikk du viser. Pleddet du har lyst på og de røde koppene var mine favoritter.
Nyt kvelden!
Ha en deilig advent-kveld!
Klem fra Anette Willemine

Anita sa...

KOselig med en nissefar da ;0)) Skal jo ikke være enige om ALT heller! Masse fine juleting! Kjøpe, kjøpe, ønske, ønske :0)) tenker fortsatt på din GUL DO historie HVER gang jeg ser GOD JUL bokstaver! Ler meg skakk :0))))) Kos deg!

Sol sa...

Ah, jeg skulle gjerne ha vært i en butikk som hadde massevis av Wather lyshus og all slags Greengate sortiment. Ikke sikkert jeg skulle handlet så mye, for man har da allerede så alt for mye må vite ;-} Men man kan jo bare gå å nyte og se på alt det fine...og kjenne på stemningen.

Livy sa...

Jasså nissefar leser bloggen *ler godt*

Skulle gjerne vært og shoppet der du har vært, ser fantastisk ut!

Ønsker deg en fin kveld! Klem fra Livy

No.15 sa...

Trodde først du hadde kjøpt en haug med GreenGate og lyshus ;)

Vakker butikk i alle fall, skjønner godt du får inspirasjon der.

Ha en fin kveld!

Anns draum sa...

For ein flott butikk. Den trur eg at eg må besøke ved neste by-besøk!

Sidan nissefar les bloggen din kan det jo hende du får ein av ynskja dine oppfylt til jul:)

Ha ei flott adventstid, Emmeline!

susan`s side sa...

Det var virkelig godteri for øyene de bildene der. Har faktisk akkurat oppdaget bloggen din og så langt liker jeg den veldig godt

EN GUL KNAPP sa...

Flotte bilder fra Havna! Har i et par dager angret bittert på at jeg ikke kjøpte med meg et Walter hus fra København forrige uke, men nå kan jeg bare ta turen ut til Askøy! Hurra!

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Digg butikk:)

Nettelita sa...

Ahhh.. Masse fine bilder! For en drøm av en butikk!
Hehe.. Han er en luring han nissefar! :) Du får vokte interiørbladene dine godt. For hvis du plutselig skulle savne et kan det hende det har gått opp i røyk.. :)
Klem

Tonje sa...

Ha ha ha, kult! Og at du i tillegg sjekka IP-adressa, ubetalelig! Eg hadede nok ikkje komt på det ein gong... ;o)
Nydelig butikk! Er det langt å kjøre dit? Kan godt tenke meg ein tur neste gong eg er i Bergen :o)
Gledar meg til å fylje kalendarblogginga di, veldig koselig. Klem Tonje

Maria sa...

For en flott butikk...jeg har en plan om å dra til bergen i januar og da må jo denne butikken oppleves...kanskje det er salg også :)

må bare si at det forrige innlegget var knall! for meg er du som gutten i eventyret "keiserens nye klær" han som faktisk turte å si at kongen var naken!Jeg har som deg kjøpt alle juleinteriørbladene men det ser jo ut som om de har glemt å pynte??

Liv sa...

Veldig fine de "huslyktene" du hadde bilde av! Vet du hvilket merke som fører de?

Utrolig fin blogg du har :)
Liv

Anonym sa...

Heisann!
Den butikken skulle jeg gjeerne ha hatt i nærheten ja:-)
Bloggingen går på samvittigheten løs noen ganger,
- og kanskje spesielt for deg og din blogg...!
PS! Har lest Bolig-Pluss sin siste utgave tre ganger allerede:-)
Ha en fin kveld, klem Hege.

Jill sa...

Nissefar må bare passe seg så han ikke får grøtsleiven midt på truten :-)
herlig innlegg!!!

Anonym sa...

oj,oj,oj, for en butikk, huff, jeg lar meg drömme om en tur til Norge ja eller Danmark, disse lyshusene er jo bare nydelige! Ha en fin adventstid, jeg er en fast leser saam koser meg ved kvert nytt innlegg men er apsalutt ikke kravstor og leser gjarnen det samme innlegget omigjen flere ganger. Förjuls hilsen fra Anna paa Ísland

Hennes sa...

Flotte bilder fra en fin butikk.
Velkommen tilbake,du har vært savnet....
Linda

Blå-hvit samlemani sa...

Flotte bilder. Det er nok beste jeg holder meg borte fra slike steder....det er litt for mange fristelser--

Det verste med julepyntingen er alt rotet mens en holder på. Hvor skal en sette alle eskene imens en pakker ut? Hva skal få luftes? I tillegg så er det problemet med alt en har fremme til daglig... Hvor skal jeg sette det??

ha en fin dag!

Little Cottage sa...

Kommentar til forrige innlegg:
Og jeg som trodde "Nisse-far" bare hadde tid til sykling.....
"Takkogpris" at du er tilbake, Emmeline! Dine innlegg har vaert savnet, men naa er alt som det skal vaere :o)
Du fargelegger selv den tristesse Jeanne d'Arc leser (litt roedt maa til)
-Sylvi

citten sa...

Lekre bilder, men jeg lurer bare på en ting - kikker de som jobber i butikken rart på deg når du flyr rundt og tar bilder? :D

Pink lady sa...

Hei!

Jeg har drømt om en tur ut på HAVNA før jul, men etter å ha sett bildene dine kan det hende at det bare MÅ skje denne uka!!!! Fali, fali!!

Klem Pink Lady

Pink lady sa...

Hei!

Jeg har drømt om en tur ut på HAVNA før jul, men etter å ha sett bildene dine kan det hende at det bare MÅ skje denne uka!!!! Fali, fali!!

Klem Pink Lady

Inger-Lise sa...

Jeg må le... he he he... Så han er inne og titter ja.
Jeg er så imponert over at du alltid har så gode, morsomme og lange innlegg! Det er alltid noe å glede seg til her hos deg, takk for det! :-)

ELIN sa...

Hei, så masse flotte bilder - nydelig butikk! Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

Unknown sa...


南投市徵信社公會
南投縣徵信社公會
雲林徵信社公會
雲林市徵信社公會
雲林縣徵信社公會
嘉義徵信社公會
嘉義市徵信社公會
嘉義縣徵信社公會
台南徵信社公會
台南市徵信社公會
台南縣徵信社公會
高雄徵信社公會
高雄市徵信社公會
高雄縣徵信社公會
屏東徵信社公會
屏東市徵信社公會
屏東縣徵信社公會
宜蘭徵信社公會
宜蘭市徵信社公會
宜蘭縣徵信社公會
花蓮徵信社公會
花蓮市徵信社公會
花蓮縣徵信社公會
台東徵信社公會
台東市徵信社公會
台東縣徵信社公會

Unknown sa...

جوان ماندن پوست صورت و حفظ زیبایی پوست
نوزاد را تکان شدید ندهید زیرا مغزش آسیب می بیند!
آلرژی فصلی و پیشگیری از آن با این روش ها

Related Posts with Thumbnails