søndag 19. desember 2010

Julekjoler


Så er en innholdsrik helg kommet til en ende. Tenåringsbursdag, barndomsvenninnefest og førjulsfest med familien er vel gjennomført. Dette må nok innrømmes å være pittelitt i overkant for en som har problemer med balansen, men summa summarum er det godt med alt som er gjort..! 
  

Lørdagskveld hadde jeg besøk av fire barndomsvenninner, som jeg har gått i klasse med på barne- og ungdomsskolen. Det var så UTROLIG koselig, og stemningen var høy i alle de åtte (!) timene vi satt til bords;) Barbro som har bloggen Barbros lille atelier var en av gjestene, og hun hadde med seg kjempekoselige gaver! Noe hun ikke var alene om å ha - du snakker meg om julaften. Det er LUKSUS å være vertinne når man får så mye fint! Barbro hadde laget pyntehjerter med matchende servietter-noe som virkelig falt i smak hos vertinnen!!! Denne damen er nemlig et kreativt unikum, og lager de nydeligste kunstverk!  


I fjor jul oppdaget jeg de lekre kjolene som Barbro lager i ullfilt, og som hun pynter med skjønne små applikasjoner. Dermed bestilte jeg to julekjoler til mine nieser. På julaften kunne de to damene pakke opp hver sin røde julekjole med applikasjon. Katinka fikk applikasjon av en Prinsesse og Helene fikk en "Prinsessefugl" 

I dag var begge frøknene på plass i familiebesøket, og kusinene var iført sine stilige julekjoler -som fremdeles passer helt supert. Begge to har brukt kjolene til hverdag og fest i et helt år -og i desember er dette blitt hverdagskjoler!! Dermed var det på tide å forevige damene som poserte så villige....men auda....noen trenger tydeligvis et lite fotokurs;)

Du skulle jo minst tro det var Bodil Bo som hadde vært på ferde med kameraet. Det er sjelden man ser så krystallklare bilder --og så godt som man ser detaljene... Det er rett og slett utrolig!! 


Jeg klarte ikke engang å få med de fine mansjettene som Katinka hadde på seg...Hun gjemmer nemlig hendene bak på ryggen;) Men de er iallefall veldig fine, og så er det så kjekt at kjolene er så personlige! 


Nå er det beina på bordet og høy avslappingsfaktor i heimen. I morgen er det tilbake til hverdag med jobb og greier, og snart er det jul:) Dermed er rød julevase kommet på plass, og juletreet er rett rundt svingen. Er tilbake med litt mer normale bilder i morgen kanskje ?? Ha en fin innspurtsuke alle sammen:)

  

22 kommentarer:

RoseSommer sa...

Så fine julekjoler. De setter nok omverdenen i godt humør i førjulstiden. Flink tante!

Anonym sa...

Så skjønne nieser i fine kjoler. Bloggen til Barbro har eg lenge hatt på favorittlisten min.Så kjekt å stikke innom og la seg inspirere av og til.Lykke til sjøl med siste uken før jul, og husk det kommer dager etter jul....
Randi S

Pia sa...

Barbro er ei raus og dyktig dame! Skjønne nieser med flotte kjoler!

Trine sa...

Nydelige kjoler på søte jenter.
Barbro er kjempeflink.
Ha en god jul, og god bedring med svimlingen.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Supersøte kjoler, Barbro er et unikm, ja. Og så herlig som giver å se at en gave faller i smak og brukes. Ser ut som kameraet lider litt av sjøsyken også. ☺

Anonym sa...

Hallo.Vil ønske deg og din familie en GOD JUL.Julehilsen fra Grete

Lisbeth sa...

Barbro er bare en skøøøøøøøøn og dygtig kvinde..:-)
Ja jeg kan tydelig se at du fremdeles er svimmel på de foto.:o)
Tror du ikke du skulle tage tidlig juleferie?

Klem fra Lisbeth

Barbros lille atelier sa...

Tusen takk for i går! Det var utrolig koselig! Og for en oppvartning! Fantastisk deilig mat! Du er en super vertinne! Håper ikke det går like lenge til vi møtes igjen:-)

Og tusen takk for fine ord! (rødme,rødme...)
Gøy å se de søte niesene dine i kjolene:-)

Klem

Ruths datter sa...

Så koselig. Og så rekker du å lage blogginnlegg også. Til å ha dårlig balense er du flink. Ønsker deg gode dager. Vær forsiktig på glatten nå da,Emmeline.
Klem

Anne Karins Mat og Vin sa...

Det var noen nydelige og spesielt fine kjoler som passet godt til to søte prinsesser. Forstår godt de er glad i kjolene sine. De er heldige som har så snill tante!
Ha en finfin mandag:-)
Klem fra Anne Karin

mariana sa...

I love your blog!

mariana

Linda sa...

Kjempefine julekjoler og noen skjønne nieser du har!

Lappeline ♥ sa...

Kjekt med besøk .....og så flotte vertinnegavene du har fått..... heldige deg...
Barbro er en flink sjønn kreativ dame

Godt du er frisk igen og ønsker deg fine førjuls dager

Klem til deg

Jennys fire vegger sa...

Så nydelige kjoler! Og flote bilder! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Villblomsten sa...

Jeg besøker Barbors blogg ofte :-)
Så artig at dere er barndomsvenner + og Hjertebloggen også :-)

Dere må ha vokst opp i en skikkelig kreativ gate dere !! :-)

God Jul :-)

http://www.ninasskatter.blogspot.no sa...

så koselige bilder!!!

FRYD PAA JORD sa...

Vil du ha inspirasjon til et litt annerledes blogginnlegg - så se gjerne frydpaajord.com:)
Og så kan du være med i den fine konkurransen vår:)
Har aldri glemt hva du skreiv om Earth Hour: "Det er kanskje noen som mener at interiørbloggerne er overfladiske. Min erfaring er at interiørjenter er engasjerte og oppegående!"
Som medieutdannet og nysgjerrig på sosiale medier måtte jeg ta vare på sitatet - for jeg var nok litt skeptisk til sannhetshehalten i det;) Men nå har jeg lest og fulgt med på interiørdamene i lang tid - og jeg er helt enig:)
Vi er noen småbarnsfamilier som har prøvd å lage noen nye juletradisjoner - og det er gøy å se bloggedamene hive seg på. Mye god omsorg og godt engasjement blant disse damene! Bli gjerne med:)
God juleklem til deg!

Katinka sa...

Så utrolige fine kjoler - og skjønne jenter!:) Til å smile av:D

Anonym sa...

great job...!!!!
well done emmelines
http://www.tyramall.byethost13.com

Anonym sa...

http://www.tyramall.byethost13.com

Unknown sa...


有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails