fredag 23. januar 2009

ProblemstillingUng hengslete mann setter seg på bussen og sovner. Snorker høyt! Hvem skal vekke mannen, hvorfor og hvordan?
Man kan jo for eksempel riste i mannen når man kommer til stoppet ved Haukeland Sykehus og si: De ser så syk ut unge mann, jeg regner med at De skal av her. Hvis man ikke tør, kan man vente til stoppet ved Lærerskolen. Der kan man riste i mannen og si: De ser ut som en mann som ønsker å redde fremtidens generasjoner, kanskje De skal av her?

Eller man kan kjøre videre, videre og videre. Forbi sitt eget hus, rundt hele nabolaget og helt frem til nest siste stopp der Emmelines mamma og pappa bor. Der kan man vekke den unge mannen... Som skulle av på Kalfaret, (*sove når man skal kjøre to stopp med buss?) -og som istedet har endt på sightseeing i hele søndre bydel. Så kan man glede seg over at han får gratisbillett tilbake til byen, og ikke trenger resept på sovemedisin.
Med andre ord: Happy ending;)

Fotoapparatet er forsvunnet i høyttaler- tv-og ommøblerringskaos. Regner med å finne det igjen under en eller annen bruksanvisning. Er tilbake med bilder og nyheter i morgen. Dagens lånebilder er fra butikken Hvita rummet.
Ha en fin fredag, SOV GODT !

16 kommentarer:

Besta sa...

Ja du kan få sagt det Emmeline, jeg humret godt her jeg satt. Kjenner noen som kan sove sånn. Har aldri skjønt det sjøl.
Nydelige soveroms bilder, fin inspirasjon. Ha en fin fredag. Klem fra Besta

Jannicke sa...

..måtte jo være en mann, siden han hadde et så godt sovehjerte!! Min mann sovner i det hodet treffer puta, mens jeg blir liggenede minst en halv time og planlegge neste dag, gruble over ett eller annet som har skjedd samme dag osv... Typisk oss kvinner ;o)
Takk for nok et morsom innlegg. Alltid kjekt å "besøke" deg!

Nina i Paradiset sa...

Det der er sånn angst-fenomen for henne med buss-angst!!!
Huffa!
God helg da!

HildeS sa...

He he, du gjør alltid dagen mye lysere med dine anekdoter om det du opplever..
Hvis du tar en titt i min blogg så har jeg noe til deg.
God helg

Anonym sa...

Det der minner meg om broder`n.. han sover stående.. i dusjen...

Ha ei god helg:o)

Anita sa...

Hihihihihihihihi! Alltid like spennende å kjøre buss, skjønner jeg! Tar aldri buss jeg, så går nok glipp av sånne ting;0) Men husker fra min karriere i forsvaret at jeg på helgeperm tur med toget alltid spurte om de som satt ved siden av meg om de ikke kunne vekke meg når vi kom til min stasjon:0) Gikk alltid godt heldigvs! Ha en strålende helg!

Anita sa...

Ble visst skrekkelig dårlig norsk der, beklager!

heidishemmeligheter sa...

Tror jeg skal begynne å bli miljøbevisst - og ta buss igjen! Du opplever jo så mye morsomt! Burde få gratis mnd-kort fra Tide, du som driver PR for dem? Mye å se på hvis man er åpen for en god historie. på Askøybussen er det mange som sover - og sitter og slever på sidemannen, men opp til Kalfaret burde han klart å holde seg våken... God helg, Emmeline!

Fjordheim sa...

Høres godt ut å ha et så godt sovehjerte.
Håper du finner igjen fotoapperatet etter opprydningen.
Ønsker deg ei god helg :)

Ninas Drops sa...

Kjempe morsomt..herlige betraktninger...Og flotte bilder til inspirasjon

Ha en fin fin helg..
Drops

Anonym sa...

:)) jeg så for meg pendlingen jeg hadde turen gikk fra askøy til HiB og da var det forbi HUS opp til lærerhøyskolen for jeg orket ikke gå den lange bakken...mye kjekkere å fyke nedover, spesiellt på glatten :))) jeg sovna sjelden, men busssjoføren var av og til i sin egen verden...glemte nemlig å svinge til venstre..jepp peiste på RETT FREM og jeg som skulle opp i høyden :)Ha en fortreffelig helg du og dine

angelhairs.blogspot.com sa...

Underbara bilder du visar..den ena snyggare än den andra hihi...
Kram Jeanette

Anonym sa...

Masse herlig sengetøy men stivt i pris vil jeg tro, men utrolig lekkert :)
Ang sovende mann... typis menn de sover så godt uansett om det raser rundt dem liksom...sukk...
ha en fin helg!
Klem fra det hvite ♥

Anne sa...

Bare måtte innom å se hvordan det går med deg og den flatskjermen, og de høytalerne vet du.
For nå lener jeg meg virkelig tilbake i stolen her jeg, slapper av og venter til du skal komme opp med noen gode smarte innredningtips ang de uhyrene :-)))

Marianne sa...

Heheh.. =) Måtte le litt her nå. Litt av en busstur. SÅ skjønne bilder du har funnet her! Ligger et par ting til deg inne hos meg.
Ha en strålende helg!
Mange klemmer fra Marianne

dillogdall sa...

Åh! For noen nydelige bilder. Jeg ser etter møbler til vårt soverom -så nå ble jeg inspirert.

Related Posts with Thumbnails